Singapore staat al lang bekend als een land met nogal draconische wetten en helaas heeft dit er op een bepaalde manier toe geleid dat het een geavanceerde staat van toezicht is geworden. In combinatie met de nauwe relatie met de Verenigde Staten in verwijzing naar de vrijhandelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en Singapore, hebben inwoners van de stadstaat goede redenen om scherp te zijn over hun online privacy en anonimiteit.

Van alle landen ter wereld is Singapore misschien wel een van de landen die bovenaan de lijst staan ​​als het gaat om de noodzaak om een ​​VPN-service te gebruiken. Althans voorlopig, terwijl het nog legaal is om er een te gebruiken.

Contents

De regering van Singapore gebruikt legaal spyware

Hoewel Singapore voor velen een bastion van democratisch proces en rechterlijke onafhankelijkheid lijkt, weten maar weinigen dat details in de grondwet van het land zijn regering buitengewone rechten verlenen op zijn burgers en inwoners. Dit is duidelijk zo als het gaat om digitale activiteiten, vooral als het gaat om privacy.

Zo bevat de grondwet van Singapore niet specifiek enig recht op privacy en andere statuten die daarop inspelen om bepaalde overheidsinstanties het recht te geven zich in te laten met de activiteiten van particuliere burgers online. Deze omvatten het wetboek van strafvordering (gewijzigd in 2012) en de wet op computermisbruik en cyberbeveiliging (gewijzigd in 1997).

Op een meer informele manier hebben Singaporezen en inwoners van het land geen officieel recht op privacy en sommige overheidsinstanties kunnen zonder bevel of rechterlijk bevel toezicht houden en transmissie onderscheppen.

Het land is genoemd als een van de 25 die commando- en controleservers hosten voor FinSpy (een type malware dat wordt gebruikt voor observatie en controle) achterdeuren. Dit betekent dat de overheid toegang heeft tot bijna alle gegevens in het land zonder dat iemand recht heeft op een rechtsmiddel.

Copyright Act (Singapore 2014) is krachtig afgedwongen

U heeft misschien gehoord dat P2P-bestandsdelers in de VS vaak worden vervolgd met rechtszaken en dat veel bedrijven activiteiten hebben ontplooid. Vanwege de vrijhandelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en Singapore is Singapore in veel gevallen verplicht hetzelfde te doen.

Dit is in het verleden bijvoorbeeld gedaan door de Recording Industry Association of Singapore en ik ken personen die last onder dwangsom hebben ontvangen van hun internetproviders (ISP’s).

Dit betekent dat er niet alleen bedrijven zijn die ze in rekening willen brengen, maar dat ISP’s in Singapore met hen samenwerken om achter hun eigen klanten aan te gaan.

VPN’s zijn nog steeds legaal in Singapore

In 2016 heeft het ministerie van Justitie in Singapore een openbare raadpleging gehouden om de wettigheid van het gebruik van VPN-diensten in het land te beoordelen. Dit is gedaan met het oog op het actualiseren van de Auteurswet om strengere handhaving mogelijk te maken.

Momenteel zijn er slechts een handvol landen over de hele wereld die VPN-gebruik volledig hebben verboden en een iets groter aantal dat alleen door de staat gecontroleerde VPN-serviceproviders toestaat. Om u een idee te geven van het soort landen dat VPN’s verbiedt, behoren onder meer Noord-Korea en Irak, terwijl China en Rusland alleen door de overheid gecontroleerde diensten toestaan ​​om te werken.

Maar gezien het feit dat de regering van Singapore over deze kwestie debatteert, betekent dit dat ze er erg mee bezig zijn.

Waar we naar op zoek zijn in een VPN voor Singapore

1. Privacy en anonimiteit

Hoewel privacy normaal gesproken hoog op de lijst staat met behoeften van een VPN-serviceprovider, kan ik nergens in de regio meer behoefte hebben dan gebruikers in Singapore. Van overheidstoezicht tot ISP-monitoring en de dreiging van snelle juridische stappen, internetgebruikers in Singapore zijn misschien wel enkele van de meest onder druk staande groepen in de hele regio Azië-Pacific.

Als zodanig is het van vitaal belang dat elke VPN-serviceprovider die in Singapore wordt gebruikt, een solide staat van dienst heeft met betrekking tot de privacy van gebruikers, zoals een strikt niet-logboekbeleid en misschien zelfs tot het accepteren van anonieme betalingstypen. Dit kunnen cadeaubonnen, contant geld of zelfs cryptocurrency zijn.

2. Beveiliging

Hoewel sommige gebruikers de mogelijkheid hebben om de encryptie-opties in te stellen om de tarieven te verlagen om hogere VPN-snelheden mogelijk te maken, kan het, gezien de geavanceerde bewakingsmogelijkheden van de regering van Singapore, verstandig zijn om een ​​VPN-provider te zoeken die zich naast privacy ook op de beveiliging richt.

Beveiliging in een VPN komt van twee belangrijke bronnen: communicatieprotocollen en encryptie voor gegevensstroom. Er zijn er verschillende beschikbaar en gelukkig hebben veel VPN’s het volledige bereik open voor gebruik.

3. Snelheid en stabiliteit

Snelheid is gelukkig niet zozeer een groot probleem in Singapore, dankzij de geweldige locatie ten opzichte van wereldwijde communicatielijnen en natuurlijk de fantastische infrastructuur die het land heeft. Als zodanig zou bijna elke aanbieder in het land kunnen voldoen aan hoge snelheden.

Dit is de ideale situatie in Singapore voor VPN-gebruikers, omdat ze een server kunnen kiezen met de afsluitbare mogelijke fysieke locatie die native hoge snelheid datatransmissie ondersteunt.

4. Geolocatie-spoofing

Hoewel de serverlocatie misschien niet zozeer een probleem is bij VPN-gebruikers in Singapore, moet er toch voor worden gezorgd dat ze niet afhankelijk zijn van VPN’s die te veel aandacht buiten Azië hebben. Natuurlijk zou het geweldig zijn als geolocatie-spoofing het beoogde resultaat is, maar dat kan resulteren in lagere beschikbaarheidscijfers in de regio Azië.

5. P2P-ondersteuning

Misschien wel het op één na meest kritieke criterium voor VPN-serviceproviders in Singapore is de mogelijkheid om P2P-verkeer goed te verzorgen en te beheren. P2P-bestandsdeling stelt vaak hoge bandbreedtevereisten voor VPN’s en sommigen fronsen het.

Het zou een goed idee zijn om er een te kiezen die duidelijk zijn beleid inzake P2P-gebruik vermeldt, zoals TorGuard. Op zijn minst zou de VPN een selectie van toegewijde servers moeten hebben die gereserveerd zijn voor het gebruik van P2P voor het delen van bestanden.

Geclassificeerd: de beste VPN voor Singaporese

Voordat ik mijn testresultaten doorneem, wil ik hier een basissnelheid voor mijn internet vaststellen. Het volgende is mijn werkelijke breedbandsnelheid op basis van een servicelijn van 500 Mbps, zonder dat er een VPN-verbinding actief is:

Geen VPN Speed ​​Baseline

(Bekijk hier het volledige basistoerentaltestresultaat)

Zoals je kunt zien, kan ik een relatief goede verbinding krijgen met een in Singapore gevestigde snelheidstestserver zonder een VPN, hoewel mijn upstream een ​​beetje beperkt lijkt.

Notitie

Gebruikte wisselkoers: 1) 1 USD tot 1,38 SGD; 2) 1 euro tot 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (SGD)

5,50 / mnd

Feature hoogtepunten

 • Meer dan 4.000 servers
 • Hoge snelheid
 • Geen logboeken & Dodemansknop
 • Ondersteunt 6 apparaten

"Slanke interface, stabiele snelheden en fantastische prijsplannen voor de langere termijn."

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat van alle VPN-providers die ik heb bekeken, NordVPN gemakkelijk bovenaan komt te staan ​​in hun pure geografische schaal en dekking. Het heeft een spreiding van meer dan 4.000 servers in 62 landen, waarvan zelfs een groot aantal in de regio Azië-Pacific.

U kunt er zeker van zijn dat uw privacy in goede handen is, omdat het een strikt niet-logboekbeleid heeft, dus uw daa wordt niet bewaard. NordVPN is gevestigd in Panama, waar niet echt sprake is van wetten voor gegevensbewaring.

De verbinding kan ook zo veilig zijn als je wilt, omdat NordVPN niet alleen 256-bit encryptie ondersteunt, maar ook iets heeft dat ‘dubbele VPN’ heet. Het betekent dat u verbinding maakt met een VPN-server en die verbinding vervolgens van een andere afkaatst voordat u naar uw bestemmingsadres gaat.

Paranoia misschien, maar als uw regering BEKEND is om u legaal te bespioneren, zou u dan niet liever paranoïde zijn dan de wet om onbekende redenen onder ogen te zien?

NordVPN-snelheidstest Singapore

NordVPN-snelheidstest – Singapore-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

De Singapore-server van NordVPN was buitengewoon goed wat verbindingen betreft en de snelheden waren indrukwekkend, zowel upload als download. Ze hebben ook speciale P2P-servers die zijn geoptimaliseerd voor dit type verkeer.

Prijzen zijn rond de norm, maar als u op zoek bent naar een VPN waar u voor een langere periode aan vasthoudt, dan is NordVPN degene voor u. Met een driejarig abonnement dalen hun prijzen aanzienlijk en behoren ze tot de beste die ik op de markt heb gezien.

Lees onze uitgebreide recensie over NordVPN om te ontdekken waarom het Bitcatcha’s nummer 1 VPN is!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (SGD)

11,47 / mo

Feature hoogtepunten

 • Offhshore privacybescherming
 • Volledige 256-bits codering
 • 148 VPN-locaties

"ExpressVPN biedt zo’n goede service op zeer brede criteria – zeldzaam voor een VPN!"

ExpressVPN was een van de eerste die ik ooit heb getest en aanvankelijk voelde ik dat het … niet indrukwekkend was. Veel tijd later en nog veel meer VPN-services onder mijn riem, alleen toen kon ik het echt waarderen voor wat het was – een manusje van alles en zeer hoog gewaardeerd bij de meeste van hen!

Het is bijvoorbeeld misschien niet altijd de snelste of biedt het breedste scala aan verbindingsprotocollen of heeft misschien zelfs het grootste aantal servers op de meeste locaties, maar het was absoluut geen flauwekul in een bepaald gebied.
Ik heb veel VPN’s gezien die uitblinken op een of twee gebieden om op andere vlakken plat te vallen en ik vroeg me aan het eind van de dag af waarom ik mij als gebruiker zou willen aansluiten bij een service die niet zo redelijk kon presteren zoals het zou kunnen zijn op zoveel gebieden als ik nodig had?

Om die reden, en ook vanwege zijn geweldige reputatie in VPN-kringen (zeker welverdiend), aarzel ik niet om ze aan te bevelen als een kanshebber.

ExpressVPN-snelheidstest Singapore

ExpressVPN-snelheidstest – Singapore-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Zoals we aan de snelheid zien, komt het misschien niet overeen met mijn ‘naakte’ lijnsnelheid, maar de infrastructuur in Singapore geeft het zeker een voorsprong. Het is ook bekend dat ExpressVPN in staat is om relatief stabiele snelheden op veel van hun servers te beheren, dus het is niet waarschijnlijk dat u vastzit op één locatie.

Het is misschien niet de goedkoopste, maar het is zeker niet de duurste. Als een fantastische balans tussen prijsprestaties is deze VPN-service ver gekomen.

Lees onze volledige recensie op ExpressVPN om te zien waarom dit een van onze topkeuzes is!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (SGD)

2,75 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Multi-Hop-verbinding
 • Ondersteunt veel platforms
 • Geen logs

"Zonder franje en consistent in prestaties, maakt Surfshark naam als een sterke aankomende concurrent."

Surfshark is misschien een van de nieuwere VPN-providers die er zijn, maar het is erin geslaagd om vrij snel aan vrij hoge verwachtingen te voldoen. Ze zijn in een mum van tijd van 0 naar meer dan 1.000 servers in 61 vreemde landen gegaan en er zullen er nog meer volgen.

Wat hen nog indrukwekkender maakte, was het feit dat ze dit allemaal naadloos deden. Mijn eerste ervaring met Surfshark was probleemloos en sindsdien heb ik mijn eigen account bij hen onderhouden. Tot dusver zijn er geen verbindings- of serviceproblemen geweest en ik heb van tijd tot tijd redelijke app-updates opgemerkt.

Singaporezen die budgetbewust zijn, zullen vooral de no-nonsense houding van Surfshark waarderen als het gaat om de VPN-service – een goede prijs voor precies wat een VPN-service zou moeten zijn – zonder kosten voor ongewenste (of onnodige) extra’s.

Het feit dat ze ook P2P-verkeer op alle servers kunnen verbergen, geeft hen ook een groot pluspunt.

surfshark snelheidstest Singapore

Surfshark Speed ​​Test – Singapore Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Hoewel Singapore VPN-verkeer mogelijk niet sneller is op Surfshark dan sommige andere providers, waar het uitblinkt in zijn stabiliteit. Surfshark-snelheden zijn constant op bijna al hun servers. Dit maakt ze een ideale keuze voor een VPN, omdat het niet waarschijnlijk is dat je de hele tijd bij een landenserver blijft, toch?

Toch is 80+ Mbps voor een VPN met een gedeelde lijn niet iets om naar te niezen en tenzij u van plan bent om slechts één locatie op maximale snelheid te gebruiken, is de consistentie die hier wordt gevonden een enorme boost. Natuurlijk maken hun lage prijzen ze ook een zeer aantrekkelijke keuze.

Lees meer over zijn uitmuntendheid bij onze grondige beoordeling op Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Snelheid

Uitstekend

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

Prijs (SGD)

6.88 / mo

Feature hoogtepunten

 • Gebouwd voor P2P
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Ondersteunt 5 verbindingen

"Een van de beste VPN’s voor het delen van P2P-bestanden."

Ik voelde me voor het eerst aangetrokken tot TorGuard vanwege de marketing als een P2P-vriendelijke VPN-serviceprovider, maar toen ik eenmaal de Windows-client had geïnstalleerd, vroeg ik me al snel af of ik misschien een fout had gemaakt. Dit werd in zekere zin veroorzaakt door de nogal gedateerde interface.

Deze VPN komt niet met veel van de moderne marketing-bling die zijn tijdgenoten siert, maar ik ontdekte al snel dat het in prestaties was waar het uitblonk. Dit wordt benadrukt doordat het is uitgegroeid tot meer dan 3.000 IP’s in meer dan 50 landen.

Met P2P-ondersteuning als basis en een groot aantal andere uitstekende eigenschappen – stabiele snelheden, zelfs inzetbaar op routers, verbeterde beveiligingsservices en zelfs de mogelijkheid om VPN-blokkers te omzeilen – zou ik zeggen dat TorGuard op of nabij de Top staat, vooral voor Singapore- gebaseerde gebruikers.

TorGuard Speed ​​Test Singapore

TorGuard-snelheidstest – Singapore-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Zoals je kunt zien, kon ik zelfs met een solide downstream-snelheid zelfs mijn uploadsnelheid verhogen vanaf mijn basislijn. Dit, hoewel niet iets dat iedereen zou willen, of nodig zou kunnen hebben, kan in sommige gevallen nuttig zijn voor P2P-gebruikers (behoud die verhoudingen!).

Ik denk dat het enige grote nadeel van deze VPN-service ligt in de ouderwetse gebruikersinterface en het gebrek aan goede (of moet ik zeggen uitstekende) prijzen voor klanten op langere termijn. Desalniettemin dalen de prijzen nog steeds in het lage bereik van de beste VPN-providers.

Lees onze grondige analyse op TorGuard voor meer informatie!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (SGD)

4.83 / mo

Feature hoogtepunten

 • Biedt gegevenscompressie
 • Advertentieblokkering
 • Ondersteunt 7 apparaten

"Veilig en privé, maar misschien niet op zo’n gelijk niveau met mensen als ExpressVPN."

CyberGhost is vrij bekend in de VPN-industrie, maar persoonlijk vind ik dat het niet zo’n goede match is voor het neusje van de zalm. Hoewel het een mooie, hippe kijk heeft, zijn er aspecten van de uitvoering die een beetje van de scepticus in mij naar boven halen.

Op papier biedt CyberGhost goede functies en heeft het in feite ook gespecialiseerde servers voor P2P. Het dwingt dit vrij strikt af en als je merkt dat je niet kunt downloaden op je P2P-client, is het waarschijnlijk dat je verbinding hebt gemaakt met een niet-P2P-server, omdat de snelheid op een dikke nul blijft.

CyberGhost Speed ​​Test Singapore

CyberGhost-snelheidstest – Singapore-server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Snelheid, terwijl ik erin slaagde om bruikbare snelheden van hen te krijgen, ben je misschien teleurgesteld. Voor Singapore is het niet zo erg, maar ik vind dat als je meer geo-blocking wilt doen voor videostreaming, je misschien een beetje last zult hebben. May van hun servers zijn in heel Europa samengekomen.

Maar als u alleen hoopt op een veilige verbinding vanuit Singapore naar plaatsen op het net, is dit een beheersbare service om u aan te melden. Dit is met name het geval wanneer u rekening houdt met de vele beveiligings-add-ons die CyberGhost bevat.

Afgezien van uw standaard VPN-codering, kan deze service ook online tracking blokkeren en doet het zijn best om HTTPS naar de meeste websites te forceren. Combineer dat met wat meer extra’s zoals ingebouwde virusbescherming en advertentieblokkering en u krijgt misschien waar u voor betaalt.

Net als NordVPN heeft CyberGhost uitstekende prijsopties op lange termijn die uw maandelijkse inzet verlagen tot slechts $ 3,50 per maand. Uw beslissing moet zijn prijs en prestatie in evenwicht houden en kijken of u er voor die kosten mee kunt leven.

Bekijk onze volledige recensie op CyberGhost voor meer informatie!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (SGD)

8,95 / mnd

Feature hoogtepunten

 • Geforceerde 256-bits codering
 • Onbeperkt P2P
 • Ondersteunt 10 apparaten

"Geweldig voor de paranoïde, maar staat misschien niet bovenaan de lijst voor in Singapore gevestigde gebruikers."

Als het puur op geschiedenis was gebaseerd, had ik deze VPN nooit op onze lijst met beste VPN’s voor Singapore laten staan. IPVanish is er in het verleden van beschuldigd gebruikerslogboeken te verstrekken aan autoriteiten, en dat is een groot nee-nee wat VPN’s betreft. Hoewel dat al erg genoeg is, probeerden de nieuwe eigenaren van IPVanish het incident onder het tapijt te vegen door te zeggen dat ze geen kennis hadden van eerdere incidenten die al dan niet hadden plaatsgevonden.

Om te laten klinken wat hun laatste dodelijke knol zou kunnen zijn (ik weet dat Singaporezen graag klagen!) Is hun klantenondersteuning, wat absoluut onzin is. Ik woon in Maleisië en zelfs ik walg van het niveau van ondersteuning dat IPVanish haar klanten biedt.

IPVanish presteert echter verrassend goed in snelheidstests in Singapore EN combineert dat met geforceerde 256-bit encryptie. Sommigen van jullie denken misschien dat je dat niveau van codering niet nodig hebt, we kunnen wel zeggen dat het je van je eigen dwaasheid (misschien) redt.

IPVanish Speed ​​Test Singapore

IPVanish Speed ​​Test – Singapore Server
(Zie testresultaat op volle snelheid)

Zowel uploads als downloads zijn opmerkelijk snel op IPVanish-servers, in dit geval zelfs die van NordVPN en ExpressVPN. Er was hier geen klacht, maar problemen die ik had met hun snelheid naar in Maleisië gevestigde servers waren waar hun klantenservice me echt bereikte.

Het verschil in prestatieniveaus in combinatie met hun vreselijke klantenservice maakt IPVanish een echte hit of misser. Ik zou je willen vragen of je bereid bent de kans te grijpen dat het prima uit de doos voor je werkt. Als je dat denkt, is dat geweldig. Zo niet, dan moet u mogelijk een terugbetaling eisen.

Lees onze uitgebreide recensie over IPVanish voor meer informatie!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (SGD)

4,54 / mo

Feature hoogtepunten

 • 256-bit encryptie
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Wereldwijde serverlocaties

"Iets beperkter dan de beste VPN, SaferVPN biedt toch een behoorlijk aanbod voor een redelijke prijs."

SaferVPN is een cybersecurity SaaS-bedrijf opgericht door partners Amit Bareket en Sago Gidali, twee tech-jongens die zelf uitblinken in cybersecurity. Ze zijn er trots op een goed product aan te bieden dat wordt ondersteund door hun principes van een ongecensureerd en veiliger internet voor iedereen.

Bij SaferVPN was hun doel om de eenvoudigste en snelste VPN mogelijk te maken en tot op zekere hoogte is het hen gelukt. Voor een relatief kleinere speler hebben ze er goed aan gedaan om een ​​netwerk van meer dan 700 servers op meer dan 34 locaties over de hele wereld te creëren.

De service heeft zelfs lovende kritieken ontvangen voor Forbes en PCWorld, evenals voor zijn eigen klanten die zowel de service zelf als het ondersteunend personeel hebben geprezen die er waren om hen te helpen in tijden van nood.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Snelheid

Eerlijk

Veiligheid & Privacy

Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5Beoordeeld 3 uit 5

Prijs (SGD)

4.68 / mo

Feature hoogtepunten

 • Ondersteunt WireGuard-protocol
 • Staat P2P-verkeer toe
 • Controleert het verkeer niet

"AzierVPN biedt toegang tot het WireGuard-protocol, wat nog vrij zeldzaam is."

Snelheidsduivels zouden zich moeten verheugen in de wetenschap dat AzireVPN in sommige gevallen is getest om lijnsnelheden tot 500 Mbps te ondersteunen. Dit is uiterst zeldzaam en dat moeten we met een snufje zout nemen. Toch maakt de combinatie van WireGuard plus ondersteuning voor 256-bit encryptie het iets om in de gaten te houden.

Helaas is AzireVPN een beetje beperkt in zijn service omdat het slechts ongeveer 20 servers in vijf landen heeft. Nog steeds tegen die prijzen en met ondersteuning van dit soort technologie, is er het potentieel om te groeien.

Een goed pluspunt in zijn voordeel is dat u in sommige vormen van cryptocurrency zoals Bitcoin en Litecoin kunt betalen.

Laatste gedachten: heb je een VPN nodig in Singapore?

De gedachte om in eerste instantie een VPN-serviceprovider in Singapore voor te stellen, baarde me zorgen. Het land beschikt inderdaad over geavanceerde technologie en in handen van de overheid kan er daar van alles gebeuren.

Als zodanig in mijn aanbevelingen moesten de top drie spelers gebaseerd zijn op bedrijven met een solide aanbod en een bewezen staat van dienst. Mijn vooringenomenheid is gedeeltelijk gedreven door persoonlijke ervaring en die van vrienden die in het land zijn, maar eerlijk gezegd is het beter om veilig te zijn dan sorry.

Met een solide infrastructuur in het land, zou het gemakkelijk moeten zijn om bijna elke VPN-provider te vinden die je daar kunt gebruiken en op zijn minst behoorlijke snelheden te krijgen, maar besteed daar meer aandacht aan beveiliging. 256-bits codering kan uw prestaties vertragen, maar alle onderschepte gegevens blijven veilig.

Om samen te vatten, hier is de top 3 VPN Singapore:

SNELHEID

VEILIGHEID & PRIVACY

PRIJS (SGD / MO)

NordVPN

Uitstekend

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

5.50

BEZOEK VPN

ExpressVPN

Uitstekend

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

11.47

BEZOEK VPN

Surfshark

Uitstekend

Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5Beoordeeld 5 uit 5

2,75

BEZOEK VPN

Ik geloof dat ik mijn standpunt duidelijk heb gemaakt als het gaat om de noodzaak van VPN voor in Singapore gevestigde gebruikers. Of je nu een P2P-bestandsdeler, videostreamer bent of gewoon anoniem en veilig wilt zijn in het algemeen – ga ervoor.

Er staat te veel op het spel als een regering begint te debatteren of je je laatste kans op internetvrijheid in naam van de nationale veiligheid wilt elimineren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me