De 7 beste webhosting Australië 2020 – (Zie resultaten van snelheidstests!)

Oh Australië.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Het land beneden.

Geboorteplaats van de voorname quokka.

Je staat bekend om zoveel producten, plaatsen en mensen MAAR als het gaat om webhosting, ben je een beetje … bleh. Sorry jongens, maar het is waar.

Contents

Waarom snelheid van webhosting belangrijk is

Beste webhosting Australische websites

Het is heel normaal dat Australiërs Australische bedrijven willen ondersteunen, inclusief webhosting, maar we moeten de feiten onder ogen zien – Australische webhosting is LANGZAAM en het zal uw bedrijf doden.

We leven in de toekomst waar mensen in een oogwenk toegang hebben tot informatie en ze zijn gewend geraakt aan dergelijke snelheden. Daarom moeten websites in minder dan 2 seconden worden geladen. Langer dan dat en mensen zullen zich gewoon vervelen en wegvegen, op zoek naar een site die ZAL reageren met de snelheden die ze gewend zijn.

Met andere woorden, als uw kleine bedrijf draait op trage Australische webhosting, verliest u klanten en duizenden dollars aan potentiële verkopen!

Sitesnelheid speelt ook een grote rol bij de optimalisatie van zoekmachines. U kunt de zoekwoorden optimaliseren wat u maar wilt, maar als uw site altijd langzamer is dan de concurrentie, zal deze nooit als eerste verschijnen in Google-zoekopdrachten.

Totdat Australische webhosts het opgeven, raden we ten zeerste aan om voor niet-Australische merken te gaan, vooral voor merken met datacenters in Singapore.

Snelle aanbeveling: 

Voor degenen onder u die het te druk hebben om ons hele artikel te lezen, hier is een samenvatting; Australische webhosting maakt geen indruk op het gebied van snelheid en waarde. Met SiteGround’s datacenter in Singapore kunt u veel beter hosten, zodat klanten in de hele regio kunnen genieten van uw snelladende site. Kijk hoe snel SiteGround is.

Web Hosting Australia is niet genoeg verbonden

Zie je, zelfs in dit tijdperk waarin alles draadloos gaat, is internet nog steeds grotendeels afhankelijk van onderzeese kabels.

Alles waarvoor u internet gebruikt (videostreaming, gamen, winkelen, zaken, enz.) Gebruikt allemaal onderzeese kabels die terabytes aan gegevens met de snelheid van het licht kunnen verzenden, en helaas is Australië een van de minst verbonden landen ter wereld , zoals blijkt uit Wikipedia’s lijst van internationale onderzeese communicatiekabels.

Onderzeese kabelkaart

Australië is het minst verbonden (kaartbron)

Australië is aangesloten op slechts 21 onderzeese kabels, maar 11 daarvan werken niet (10 ontmanteld en 1 in aanbouw), en degenen die nog steeds in gebruik zijn, zijn oud en vatbaar voor snijwonden en beschadigingen, die grote storingen zoals deze kunnen veroorzaken hier.

Hoe uitval van onderzeese kabels uw kleine bedrijf beïnvloedt

We hebben eerder in Best Host Singapore vermeld dat Amazon tot 1,6 miljard dollar per jaar zou kunnen verliezen als hun site met slechts 1 seconde wordt vertraagd. Stel je nu die situatie voor, maar met tergend trage laadtijden voor dagen achtereen – verliezen ze het vertrouwen van de klant als hun betrouwbaarheid in het gedrang komt, en shoppers brengen hun bedrijf ergens anders naartoe.

Zo zal het zijn met uitval van onderzeese kabels.

Deze situatie is heel reëel, vooral waar voor online kleine bedrijven die in Australië worden gehost en die 24 uur per dag uptime nodig hebben. Langzame laadsnelheden veroorzaken frustratie bij de klant en u verkoopt niet zoveel als u wilt of zoveel als u mogelijk kunt.

Daarom raden we u ten zeerste aan om uw sites te hosten bij internationale webhosts met datacenters in Singapore.

Je moet niet vergeten dat online bedrijven wereldwijde bedrijven zijn en op deze manier heeft de rest van de wereld nog steeds toegang tot je site als de kabels kapot zijn, en je hebt nog steeds behoorlijke snelheden in Ozzieland wanneer alles actief is.

Wat uw klanten u niet vertellen

 • De eerste indruk is belangrijk
  Klanten zullen hun mening over uw merk vormen in de eerste paar seconden dat ze uw site laden. Als uw site snel wordt geladen, voelen ze zich tevreden en blijven ze browsen. Als het te traag is, zullen ze zich ontevreden voelen en dat gevoel blijft bij hen elke keer dat ze je merk zien.
 • Klanten vervelen zich snel
  Als uw site de aandacht van de klant niet trekt, hetzij door lage laadsnelheden of onaantrekkelijke inhoud, gaan ze verder en kijken ze niet meer naar uw webwinkel.
 • Ze zijn onzeker
  Mensen zijn op hun hoede voor online winkelen. Trage sites worden als niet betrouwbaar beschouwd, hun bestellingen kunnen zoekraken of door elkaar raken, enz. Een snellere site helpt mensen uw merk of site als professioneel en betrouwbaar te ervaren, wat helpt bij de verkoop.

Hoe we testen op webhostsnelheid

Eerst en vooral moet u kennis maken met de unieke serversnelheidscontrole van Bitcatcha.com. We hebben het gemaakt om de reactietijden van servers over de hele wereld te controleren. U kunt het gebruiken om te zien hoe snel uw server presteert bij het reageren op verzoeken uit verschillende landen.

Wat is onze maatstaf?

We vergelijken serversnelheden met Google’s aanbeveling van 200 ms. Zo rangschikken we de webhosts die we hebben getest:

 • Alles onder 180 ms wordt gerangschikt A+
 • 181 ms -210 ms is gerangschikt A
 • 211 ms – 220 ms is gerangschikt B+
 • 221 ms – 240 ms is gerangschikt B
 • 241 ms – 280 ms is gerangschikt C+
 • 281 ms – 360 ms is gerangschikt C
 • 361 ms – 520 ms is gerangschikt D.+
 • 521 ms – 840 ms is gerangschikt D.
 • 841 ms – 1480 ms is gerangschikt E.+
 • Alles boven 1480 ms is gerangschikt E

* Opmerking: de schaal is niet lineair.

In het ideale geval wilt u dat uw website scoort tenminste B maar hoe sneller uw site presteert, hoe beter deze voor u is.

Beste webhosting Australië vergeleken – welk merk is het snelste?

De webhostingmerken die we hebben getest, zijn allemaal behoorlijk kick-ass, met een minimum ranking van B +. Kortom, je kunt niet fout gaan als je host bij een van deze merken, en het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeuren. Lees verder om erachter te komen welke volgens ons u zullen helpen uw bedrijf een boost te geven!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

95 ms

Prijs (AUD)

7,68 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • 25.000 bezoeken / maand
 • SuperCacher
 • 24/7 techn. ondersteuning
 • Premium back-up

"Een veelzijdige en zeer goed afgeronde gastheer. We hosten zelfs Bitcatcha met hen!"

We hebben het eerder gezegd en we zullen het nog een keer zeggen: onze favoriete webhost, zonder twijfel, is SiteGround. Onze sites worden bij hen gehost, we hebben een voorkeur voor hen en naar onze bescheiden mening bieden ze op dit moment de beste gedeelde hosting in termen van snelheid en waarde.

Onze testsite wordt gehost in het datacenter van SiteGround in Singapore, dus ze presteren redelijk goed in de regio, met slechts 95 ms wanneer ze helemaal vanuit Sydney worden gepingd. Wereldwijd deden ze het ook geweldig gezien de afstand tot het oosten van de VS (215 ms) en Sao Paolo (351 ms).

We kregen een ranking van A + met een wereldwijd gemiddelde van 159,9 ms (vergelijkbaar met sommige cloud hosting-opties die er zijn)!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Gemiddelde snelheid: 159,9 ms – Zie volledig resultaat

Hun ondersteuningsteam is gewoonweg uitstekend. Gedurende onze hele tijd dat we bij hen hebben gehost, hebben ze altijd een vraag naar onze tevredenheid beantwoord, hoe gek het ook is. Wij zijn van mening dat dit een van de redenen kan zijn waarom SiteGround er een van is Sterk aanbevolen hosts van WordPress!

Als het op datacenters aankomt, hebben ze vijf ultramoderne gebouwen verspreid over drie regio’s. Kies er een die het dichtst bij uw klanten staat om de snelheid van uw site te optimaliseren (kies in dit geval Singapore).

Met hun concurrerende prijzen (slechts AUD7,68 / maand), uitstekende ondersteuning, uitstekende snelheid, 99,99% uptime-garantie en een hele reeks functies waar we niet zonder kunnen, is het geen verrassing dat SiteGround onze nummer 1 keuze is voor webhosting in Australië!

SiteGround in actie

 • Lees onze uitgebreide SiteGround-recensie.
 • Bezoek onze SiteGround-testsite die wordt gehost in Singapore.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

191 ms

Prijs (AUD)

5,25 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • hPanel
 • Gelokaliseerde ondersteuning

"Webhosting die het beste is voor beginners."

We hebben onlangs onze groezelige kleine wanten op een paar Hostinger-accounts gekregen en we zijn behoorlijk onder de indruk van het serviceniveau dat we hebben ontvangen. Hun zeer efficiënte en behulpzame ondersteuningsteam begeleidt u stap voor stap bij het oplossen van problemen die u tegenkomt, in uw moedertaal (momenteel hebben ze teams die meer dan 20 moedertalen ondersteunen met plannen om uit te breiden naar meer), wat zal echt beginners helpen met hun website ellende.

Nu dachten we dat hun servers voor deze prijs misschien niet zo snel zijn. Blijkt dat we het mis hadden. We gebruikten ons Singaporese Hostinger-account via onze serversnelheidscontrole om te zien hoe goed ze wereldwijd en in Australië zelf presteren, en de resultaten hebben ons geleid.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Gemiddelde snelheid: 175,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

Met een wereldwijd gemiddelde van 175,8 ms bewees het Singingerse datacenter van Hostinger zijn moed met deze snelheidstest. In Sydney klokten hun servers in met een zeer respectabele 199 ms, wat de wereld liet zien dat Hostinger gemakkelijk Australische klanten kan bedienen en de omliggende regio de snelheden biedt die ze nodig hebben. Het verdient echt onze A + ranking.

Tegen een zeer concurrerende prijs van AUD 5,25 / maand is het aantal functies dat je krijgt te gek. Onbeperkte SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte e-mails, 99,9% uptime-garantie, al het moois dat u zult vinden in een premium webhost, maar voor een fractie van de prijs. Om het mooi af te ronden, hebben ze bij elk nieuw account zelfs een gratis domeinnaam ingevoerd.

Hun uitstekende ondersteuning in combinatie met hun hoge serversnelheden, concurrerende prijzen en talloze snelheidsverhogende functies maken Hostinger tot een van de beste webhosts voor degenen die nieuw zijn bij online bedrijven.

Hostinger in actie

 • Lees onze uitgebreide Hostinger-recensie.
 • Bezoek onze Hostinger-testsite die wordt gehost in Singapore

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

265 ms

Prijs (AUD)

37,41 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Host 5 websites
 • 60 GB SSD-opslag
 • 30.000 bezoeken / maand
 • SSH & SFTP-toegang

"Een webhostmerk gebouwd voor WordPress"

Als nieuwkomer in het vak maakt WPWebhost zeker indruk. Ze zijn het zusterbedrijf van Exabytes (een webhostingbedrijf met een sterke aanwezigheid in Zuidoost-Azië) en daarom hebben ze veel van de eigenschappen geërfd die Exabytes in het begin geweldig maakten.

Ze hebben zichzelf gebrandmerkt als een Premium Managed WordPress-hosting en ze hebben tal van tools voor prestatieverbetering die passen bij een beheerde WordPress-host (SSD-opslag, NGIX-technologie, http / 2, de werken)

Onze testsite voor WPWebhost bevindt zich in Colorado, VS, met het WP Plus-abonnement (AUD37 / maand). Hiermee kregen we 60 GB opslagruimte, 30.000 bezoeken per maand en een vergoeding van 5 domeinen.

Speedwise, WPWebhost is behoorlijk verdomd snel met een wereldwijd gemiddelde van 141 ms, met pings uit Sydney met een fatsoenlijke 177 ms. Tussen al onze in de VS gehoste testsites in deze lijst presteerde WPWebhost eigenlijk het snelst met pings uit Australië!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Gemiddelde snelheid: 157,6 ms – Bekijk het volledige resultaat

Tot nu toe lijkt WPWebhost de knieën van de bij te zijn met hun vele functies en snelheid, maar hun service is nog steeds erg nieuw en hun ondersteuning is nog niet getest.

Om het af te ronden, WPWebhost is een geweldige gastheer voor Australiërs als het gaat om functies en snelheid. Hun toegewijde 24/7 ondersteuningsteam is gevestigd in Penang, Maleisië – maar als zeer jong merk moeten ze zichzelf nog steeds bewijzen in termen van ondersteuning.

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

141 ms

Prijs (AUD)

6,95 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Gratis sitemigratie
 • Altijd geld terug

"Het beste voor kleine bedrijven en persoonlijke sites die op WordPress draaien."

Net als Inmotion is A2-hosting een van de weinige tophosting-merken die echt om de planeet geeft. Ze hebben een serieuze groene campagne gaande en ze zijn 100% koolstofneutraal.

Behalve dat ze geweldig zijn in het redden van de planeet, hebben ze ook veel prijzen gewonnen die iets zeggen over hun opmerkelijke snelheid en service.

We kozen voor hun Swift-abonnement (AUD 6,95 / maand) en konden genieten van tal van functies die hielpen om onze site snel te houden, zoals SSD-opslag, PHP7 en hun exclusieve A2-geoptimaliseerde WordPress-app.

Ze hebben drie datacenters verspreid over verschillende regio’s, waarvan de dichtstbijzijnde het dichtst bij Australië ligt in Singapore.

Natuurlijk besloten we om onze testsite te hosten met hun datacenter in Singapore, maar de resultaten waren niet helemaal wat we verwachtten.

Pings uit Sydney kwam terug op 329 ms, wat naar onze smaak iets te traag is. Ze slaagden er echter nog steeds in een verdomd goed wereldwijd gemiddelde van 176 ms te scoren met een ranking van A +, vanwege hun razendsnelle snelheden in de rest van de geteste locaties.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Gemiddelde snelheid: 173,2 ms – Zie volledig resultaat

A2 is misschien niet de snelste webhost in Australië, maar ze presteren uitzonderlijk goed in de regio. Met hun onbeperkte functies is A2 een geweldige webhost die het overwegen waard is!

A2 Hosting in actie

 • Lees onze uitgebreide A2 hosting review.
 • Bezoek onze A2 Hosting-testsite die wordt gehost in Singapore

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

266 ms

Prijs (AUD)

41,86 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Mogelijk gemaakt door Google Cloud
 • 20.000 bezoeken / maand
 • Dagelijkse back-ups
 • WP-expert als ondersteuning
 • Hack fix garantie

"Premium WordPress-hosting mogelijk gemaakt door het Google Cloud-platform"

De volgende op onze lijst met snelste webhosts voor Australië is Kinsta Managed WordPress Hosting. Het beste van Kinsta is dat hun infrastructuur uitsluitend is gebouwd met het eigen cloudplatform van Google! Hierdoor kunnen ze profiteren van de altijd verbeterende technologie van Google en maar liefst 20 datacenters, waardoor Kinsta het potentieel heeft om SNELSTE webhost te zijn, volledig.

Met meer dan 10 jaar ervaring met WordPress heeft Kinsta het vermogen en de kennis om de beste, snelst beheerde WordPress Hosting-oplossing voor de markt te creëren.

Door gebruik te maken van hun next-gen architectuur en infrastructuur kan Kinsta gehoste sites sneller laden dan de meeste mensen kunnen knipperen.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gemiddelde snelheid: 179,5 ms – Bekijk het volledige resultaat

Kinsta is een WordPress-host, dit betekent dat je alleen WordPress met hen kunt hosten. Ze zitten ook in de premium categorie, alle geweldige ondersteuning en snelheid komt met een flinke prijs; $ 41,86 per maand voor hun instapmodel. Kinsta is misschien prijzig, maar als je het kunt betalen, heb je eersteklas ondersteuning in de branche.

Kinsta in actie

 • Lees onze volledige recensie op Kinsta.
 • Bezoek onze Kinsta-testsite die wordt gehost in hun datacenter in Londen.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Sydney

168 ms

Prijs (AUD)

9,61 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Linux & cPanel
 • Onbeperkte middelen
 • Automatische back-up
 • Bronnenbescherming
 • CloudFlare CDN

"Een van de oudste merken die er zijn."

Bluehost is het oudste merk voor webhosting dat op deze lijst staat en met 15 jaar (sinds 2003) ervaring achter de rug weten ze dat mensen op zoek zijn naar – snelle en betrouwbare webhosting.

We vinden het leuk dat ze CDN rechtstreeks in hun account hebben ingebouwd. Als u een hogere snelheid nodig heeft, is deze beschikbaar met één druk op de knop.

Voor slechts AUD 9,61 met hun Plus-abonnement kregen we onbeperkte opslag en bandbreedte, met onbeperkte domeinen. Als het op snelheid aankomt, is het wereldwijde gemiddelde van BlueHost iets langzamer in vergelijking met de meeste merken op deze lijst, maar als u zich alleen op Australische klanten richt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Bluehost is nog steeds gerangschikt A met een wereldwijd gemiddelde van 188 ms, met Pings uit Sydney op 183 ms (met het datacenter in de VS).

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Gemiddelde snelheid: 153 ms – Bekijk het volledige resultaat

Ze zijn niet zo snel als de A + -webhosts, maar voor blogs en kleine online bedrijven is BlueHost perfect.

7. Cruciaal

https://www.crucial.com.au/

Cruciaal

World Speed ​​Score

EEN

Snelheid in Sydney

1 ms

Prijs (AUD)

16,58 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Echt Australische gastheer
 • 50 GB schijfopslag
 • 24 × 7 Aussie-ondersteuning
 • Onbeperkte e-mails
 • Groene hosting

"Beste voor website die doelgroepen binnen Australië target"

We hebben echt ons best gedaan om Australische webhostingmerken in deze lijst op te nemen, maar laten we eerlijk zijn: Australische hosting is gewoon niet goed.

We hebben Ventraip getest en waren behoorlijk teleurgesteld over hun resultaten (wereldwijd gemiddelde van 249 ms, gerangschikt C +) en NetRegistry deed het ook niet veel beter, met een wereldwijd gemiddelde van 246 ms (ook gerangschikt C +).

Crucial wist ons echter te imponeren met hun klantvriendelijke service en snelheid. Ze zijn gepassioneerd om Australische bedrijven te helpen slagen, en hun kleine maar efficiënte klantenserviceteam weerspiegelt dat.

We gebruikten hun Shared Hosting-abonnement (AUD 16,58) en werden getrakteerd op 50 GB opslag, onbeperkte bandbreedte met 10 domeinen. Het kan een beetje prijzig aanvoelen, vooral omdat ze uw opslagruimte en domeinen beperken, maar dit zou in ons voordeel kunnen werken – beperkte bronnen in shared hosting betekent dat geen enkele client de server te pakken krijgt, wat resulteert in stabiele servers voor iedereen.

Hun serversnelheden zijn redelijk, maar niet zo goed als de rest van de webhosts op deze lijst met een wereldwijd gemiddeld resultaat van 192 ms (A).

Ze zijn gewoon goed als je internationale klanten target, maar als je alleen Australische kijkers / klanten wilt hebben, zul je blij zijn te weten dat pings uit Sydney razendsnel terugkwamen – slechts 1 ms.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Gemiddelde snelheid: 192 ms – Bekijk het volledige resultaat

Een minpunt dat we wel hebben met Crucial is dat ze momenteel nog steeds PHP5.6 gebruiken. We denken dat als ze besluiten om PHP7 te implementeren, ze een grote snelheidsboost zullen zien.

We vinden het leuk dat Crucial het echt meent als ze zeggen dat ze erom geven – net als A2 en Inmotion is Crucial actief op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk op de planeet te verkleinen. Ze dragen ook regelmatig bij aan goede doelen en initiatieven die de natuurlijke schoonheid van Australië willen behouden.

Als we ons alleen op Australiërs richten, hosten we graag met Crucial en hun team van experts.

Vonnis

We wilden echt dat meer Australische webhosts de lijst zouden maken, maar helaas presteren ze gewoon niet goed genoeg in termen van snelheid of prijs.

Natuurlijk presteren Australische webhosting-merken uitzonderlijk goed in eigen land, maar dat is de enige plaats waar ze uitblinken; ze zijn gewoon overal zo traag! Wat heeft het voor zin om een ​​online bedrijf te hebben met trage laadtijden wereldwijd, terwijl het enige doel van het naar het internet brengen van bedrijven is om mogelijk meer wereldwijde klanten te krijgen?

Om samen te vatten, hier zijn onze top 3 webhostingproviders voor Australische websites:

WERELDWIJDE SNELHEID

SNELHEID IN SYDNEY

PRIJS (AUD / MO)

SiteGround

EEN+

95 ms

7.68

Hostinger

EEN+

190 ms

5.25

WPWebHost

EEN+

225 ms

37.41

Persoonlijk zouden we voor SiteGround gaan (gehost in Singapore) als we Australische klanten zouden targeten. We krijgen uitstekende snelheden uit de hele regio, in plaats van alleen maar snel te zijn in Australië.

Met hun concurrerende prijzen, fantastische functies, supersnelle snelheden en ‘s werelds vriendelijkste klantenserviceteam, vinden we het eerlijk gezegd erg moeilijk om SiteGround van onze nummer 1-plek te halen.

Kom naar de officiële website van SiteGround om hun plannen te bekijken of bekijk onze diepgaande evaluatie van SiteGround!

Stuur ons zoals gewoonlijk een bericht voor al uw vragen en wij beantwoorden deze graag.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map