De 7 beste webhosting voor India-websites 2020 (gerangschikt!)

Als je deze pagina tegenkwam terwijl je op zoek was naar de beste webhosting in India, heb je geluk – we hebben onlangs een enorme lijst webhosts bekeken en we hebben 7 van de best presterende merken gekozen om je te helpen een keuze te maken dat is het beste voor uw bedrijf!


Contents

In een oogopslag: Top 3 webhosts voor India

# 1 Hostinger India

https://www.hostinger.in/

Een uitstekende keuze voor degenen onder ons die net beginnen. U zult genieten van serverreactietijden van 80 ms in India, en ze zijn ook behoorlijk verdomd snel over de hele wereld! Hun waanzinnig lage introductieprijs is gewoon te mooi om te weerstaan.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Beste allrounder met veel waar voor uw geld. De reactiesnelheid van de server is waanzinnig op 68 ms gepingd vanuit Bangalore, en zeer weinig latentie wanneer gepingd vanuit de hele wereld. We zijn van mening dat dit de perfecte host is voor kleine tot middelgrote bedrijven in India.

# 3 A2-hosting

https://www.a2hosting.in/

Met behulp van hun datacenter in Singapore is de wereldwijde gemiddelde snelheid van A2 hosting niet zo snel als SiteGround, maar pings uit Bangalore keerden terug met een snelle verlichting van 68 ms. We houden ook van hun handige functies!

Waarom zou u ons vertrouwen??

Hier bij Bitcatcha.com hebben we tientallen jaren aan gecombineerde ervaring op het gebied van netwerken en IT, en we hebben er onze missie van gemaakt alles te weten te komen over webhosting.

We hechten het grootste belang aan de snelheid van webhosting omdat we weten dat snelheid gemakkelijk een bedrijf kan maken of breken. Een webhost moet sneller op een verzoek kunnen reageren dan met uw vingers te knippen (het kost 350 milliseconden om met uw vingers te knippen – een goede webhost moet in minder dan 200 milliseconden kunnen reageren).

Waarom snelheid zo belangrijk is

Wanneer u uw bedrijf online brengt, moet u weten dat u concurreert met honderden, mogelijk duizenden andere webwinkels. Je kunt van de concurrentie verwachten dat ze exact dezelfde service of hetzelfde product aanbiedt als jij, voor exact dezelfde prijs of zelfs lager.

Wat kunt u doen om een ​​voorsprong op de concurrentie te krijgen??

Website snelheid.

De meeste mensen zijn eraan gewend dat hun informatie of websites in minder dan 2 seconden worden geladen (wat betekent dat de webhost zo snel mogelijk moet reageren. In de standaard van Google, 200 ms). Alles langer dan dat, en mensen zijn gewoon te ongeduldig om te wachten, naar een andere site te navigeren die aan hun behoeften voldoet en veel sneller laadt.

Inzicht in de snelheidsbeoordelingen van Bitcatcha

Wereldwijde snelheidsbeoordeling

We hebben onze eigen serversnelheidscontrole gebruikt om te testen op responstijden van acht verschillende locaties over de hele wereld. Vervolgens maken we een gemiddelde van die resultaten en vergelijken we deze met de door Google aanbevolen responstijd van 200 ms. Webhosts krijgen een A-beoordeling als deze sneller is dan 210 ms.

Snelheid in India

We meten specifiek de reactietijden vanuit Bangalore. Dit vertelt ons hoe snel een bepaalde webhost is voor Indiase doelgroepen.

Hoe u een goede webhost kiest

De meeste mensen willen gewoon eenvoudige webhosting die werkt. Er zijn echter enorme verschillen in merken en het is essentieel om een ​​webhost te kiezen die bij uw behoeften past om een ​​succesvol online bedrijf te hebben.

Er zijn een paar dingen die een webhost moet hebben om ze als goed te beschouwen – hier zijn er een paar zodat u weet waar u op moet letten.

1. Snelheid

Als uw webhosting traag reageert, kan dit u duizenden, misschien wel miljoenen verloren potentiële verkopen kosten. We willen een snelle webhost die op zijn minst de Google-benchmark van 200 ms kan evenaren! Bij Bitcatcha meten we de serversnelheid en rangschikken we de webhosts van A + tot D.

2. Snelheid waar uw doelgroep zich bevindt

U moet webhosting krijgen die SNEL reageert op verzoeken van uw doelgroep, dus zorg ervoor dat u een webhost kiest met goede responstijden in de regio van uw doelgroep. Dit is de reden waarom Bitcatcha’s unieke serversnelheidscontrole u reactietijden laat zien uit 8 landen over de hele wereld!

3. Prijs

We willen een mooie balans vinden tussen lage prijzen en goede webhosting. Kies een host die u de functies kan bieden die u nodig heeft tegen een prijs die u comfortabel betaalt!

4. Klantenservice

Er kunnen complicaties optreden wanneer u met websites te maken heeft, en het is fijn om een ​​team van experts te hebben dat u helpt uw ​​problemen op te lossen. Zorg ervoor dat u een webhost kiest met een goede staat van dienst in klantenondersteuning.

5. Uptime-garantie

Uw site zal voor u en uw publiek nutteloos zijn als deze constant uitvalt. We willen op zoek naar een webhost die ons het minste 99,8% uptime garantie kan bieden

6. Beveiliging

Als uw webhosting slechte bescherming biedt tegen malware en hacks, laat u uw website en gegevens wijd open voor aanvallen. Kies een host met een sterk trackrecord op het gebied van beveiliging, malware en hacking.

7. Functies

Het is altijd leuk om meer te krijgen dan waarvoor je hebt betaald qua functies. Sommige webhostingmerken bieden mogelijk meer functies, maar zijn mogelijk niet de snelste. Kies een webhost die mooi is uitgebalanceerd tussen de gewenste functies, snelheid en prijs.

Moet u lokaal kiezen of wereldwijd gaan?

Uw webwinkel of bedrijf is dus gefocust in India. Wat zijn uw hostingopties?

 1. U kunt een webhost krijgen die in India is gevestigd

  Het is ideaal voor jou en je publiek kan genieten van hogere snelheden. Misschien geeft u ook de voorkeur aan het gelokaliseerde klantenserviceteam.

 2. U kunt een wereldwijd merk krijgen dat India omvat

  Bij wereldwijde merken komen meestal betere wereldwijde snelheden (perfect als u een wereldwijd publiek target). U zou ook een betere beveiliging en algehele service moeten ervaren.

We hebben een paar lokale en wereldwijde opties in de onderstaande lijst. Uiteindelijk raden we een wereldwijde host aan die India bestrijkt voor betere klantenondersteuning en faciliteiten.

Geclassificeerd: de 7 beste webhosting voor Indiase websites

Notitie

1. Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op de introductieprijs van het contract voor 12 maanden.
2. Het gebruikte forex tarief is 1 USD tot 64,94 Indiase roepie.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

99 ms

Prijs (₹)

205 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • hPanel
 • Gelokaliseerde ondersteuning

"Geweldige functies voor een geweldige prijs, vooral voor beginners"

Terwijl we aan het rommelen waren met onze Hostinger India-testsite, realiseerden we ons dat deze jongens behoorlijk snelle responstijden produceerden toen ze vanuit India werden gepingd! We hebben een aantal vergelijkingen gemaakt en Hostinger getest tegen de andere webhosts, en kwamen tot de conclusie dat deze ingenieuze Litouwers het verdienen om op de eerste plaats in deze lijst te staan.

Hostinger-serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Gem. Snelheid: 175,8 ms (zie volledig resultaat)

Omdat de server zich in Singapore bevindt, verwachtten we dat Hostinger vrij snelle resultaten zou opleveren in de Aziatische regio, en dat stelde niet teleur. De verzoeken van Singapore, Japan en Sydney werden allemaal zeer snel beantwoord met minder dan 190 ms, wat supersnel is. Vooral Bangalore kreeg hun reactie in 99 ms. Wat we leuk vonden aan Hostinger India is dat het niet uitmaakt of je klanten gevestigd zijn in Azië, Amerika of Europa; hun servers produceren in de meeste regio’s vrij snelle reactietijden.

Klantenservice van Hostinger

‘Plezier’ is geen woord dat we gewoonlijk gebruiken om een ​​ondersteuningsteam te beschrijven, maar onze ervaring met de ondersteuning van Hostinger was echt leuk! Hun livechat-widget is altijd te zien in de rechterbenedenhoek van het dashboard, wat het heel gemakkelijk maakt om contact te maken met iemand.

Ze bevatten ook de mogelijkheid om emoji’s, gifs en bestanden te verzenden, wat misschien nutteloos klinkt, maar in feite erg nuttig is bij het overbrengen van onze frustraties aan het team.

Ze bedienen ook meer dan 20 landen in hun moedertaal, met plannen om meer toe te voegen, wat aantoont dat ze echt om communicatie met hun klanten geven..

Onze gedachten over Hostinger

Hostinger biedt niet zoveel voordelen als hun concurrenten hier op deze lijst (geen gratis ssl of dagelijkse back-up) maar ze verdienen wel de nummer 1 plek vanwege hun aantrekkelijke introductieprijzen.

Ze kunnen concurreren met de rest van de webhosts op het gebied van snelheid, functies en gebruiksgemak, maar ze zijn erin geslaagd de concurrentie op te voeren door 1 gratis domeinnaam aan te bieden bij elk nieuw account.

Dit biedt een uitstekende waarde, vooral voor ondernemers en nieuwe eigenaren van online bedrijven die zich zorgen maken over de cashflow. Met zulke solide resultaten, indrukwekkende reactietijden en een uitstekend ondersteuningssysteem, kun je echt niet fout gaan als je host met Hostinger.

Bekijk onze volledige recensie op Hostinger voor meer informatie!

Hostinger in actie

 • Zie onze Hostinger-testsite
 • inger officiële website

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

66 ms

Prijs (₹)

386 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • 25.000 bezoeken / maand
 • SuperCacher
 • 24/7 ondersteuning
 • Premium back-up

"Onze favoriete webhost. Goed afgerond en veelzijdig. We hosten Bitcatcha met hen!"

Het is geen geheim dat SiteGround onze favoriete webhost is. Ze bestaan ​​nog niet zo lang (alleen sinds 2004), maar hun service en snelheid waren absoluut geweldig en we zijn eigenlijk nogal bevooroordeeld. In feite vinden we ze zo leuk dat deze website, Bitcatcha.com, daadwerkelijk wordt gehost met SiteGround!

SiteGround serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Gem. Snelheid: 159,9 ms (zie volledig resultaat)

Met het datacenter van de testsite in Singapore is het geen verrassing dat de responstijden van Japan, Sydney en Singapore uitzonderlijk goed zijn, onder de 100 ms. Waar we blij mee waren, was de reactietijd die werd gepingd Bangalore las 136 ms – dat is supersnel voor een Indiaas publiek!

Siteground’s wereldwijde gemiddelde reactietijd is 165 ms, wat hem een ​​solide A + geeft, de beste ranking die we hebben op Bitcatcha.com

Klantenondersteuning van SiteGround

We hebben klantenondersteuning van alle webhostingmerken die hier hieronder worden vermeld, afgehandeld en de ondersteuning van SiteGround is de beste die we zijn tegengekomen, zonder twijfel.

Livechat reageerde binnen enkele seconden op ons, was geduldig genoeg om alle domme vragen die we hadden vakkundig te beantwoorden. Ze waren ook erg behulpzaam met alles wat we nodig hadden. Tickets werden snel en vakkundig opgelost, zonder ons op enigerlei wijze te frustreren.

SiteGround heeft de lat echt gelegd voor klantenondersteuning, waardoor de andere webhosts er in vergelijking slecht uitzien!

Onze mening over SiteGround

Een voordeel (van zoveel) dat SiteGround heeft ten opzichte van de andere webhosts is de opname van gratis SSL voor hun gebruikers. Vanaf juli 2018 begint Chrome (‘s werelds populairste browser) alle niet-SSL-sites te markeren als’ niet veilig ‘, waardoor uw klanten een beetje onzeker zullen zijn over uw merk. In een wereld waar de concurrentie zo zwaar is, wilt u geen verlies van vertrouwen in uw service.

We denken dus dat SiteGround met een in Singapore gevestigd datacenter solide is, met geweldige wereldwijde snelheden en nog betere resultaten in India! Koppel dat aan hun uitstekende klantenserviceteam en je krijgt een host die in alle opzichten geweldig is.

Een duidelijk ja in onze boeken! Bekijk onze volledige SiteGround-beoordeling voor alle dingen die u moet weten over de host.

SiteGround in actie

 • Zie onze SiteGround-testsite
 • Bezoek de officiële website van SiteGround

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.in/

A2-hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

163 ms

Prijs (₹)

350 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Gratis sitemigratie
 • Altijd geld terug

"Een betrouwbare webhost met snelle resultaten, vooral hun Turbo-plan."

Dit Amerikaanse webhostingbedrijf staat bekend om zijn fantastische Turbo-servers en hun geweldige A2-optimalisatiefunctie. (Volledige details bij onze diepgaande A2 Hosting-review)

Hoewel ze niet de snelste webhost zijn die er is, hebben ze nog steeds A + behaald in onze serversnelheidstests.

A2 Hosting-serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Gem. Snelheid: 173,2 ms (zie volledig resultaat)

Met behulp van hun Singaporese datacenter kwamen pings uit Singapore supersnel op 6 ms, 67 ms voor Japan, terwijl Bangalore een zeer respectabele 163 ms scoorde. De reactietijden voor de rest van de wereld daalden in de honderden, ze zijn nog steeds sneller dan je gemiddelde webhost met een wereldwijd gemiddelde van 173 ms.

A2 Hosting klantenondersteuning

Dit is waar we een klein probleem hebben met A2-hosting – hun livechatgoeroes zijn eigenlijk goed in wat ze doen. Het is gewoon dat ze soms een beetje moeilijk te bereiken zijn. Toen we eenmaal bij een goeroe waren, slaagden ze erin onze problemen moeiteloos op te lossen!

Onze gedachten over A2

Net als SiteGround biedt A2 Hosting ook gratis SSL voor hun klanten, een functie die gemakkelijk kan worden geïmplementeerd, maar nog niet door de meeste webhosts wordt gedaan. De klantenondersteuning kan worden verbeterd, maar zodra u verbinding met ze heeft gemaakt, zijn ze een solide webhost met uitstekende functies!

A2 in actie

 • Zie onze A2 gehoste testsite
 • Bezoek de officiële website van A2 Hosting

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

514 ms

Prijs (₹)

324 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • SSH-toegang
 • 24 × 7 Amerikaanse ondersteuning

"Geweldige wereldwijde dekking met ondersteuning van wereldklasse"

We zijn persoonlijk van mening dat Inmotion Hosting een van de meer onderschatte juweeltjes van webhosting is. Hun servers zijn snel, ze hebben uitstekende functies en hun klantenservice is fantastisch. In feite hostte Bitcatcha.com vroeger met Inmotion voordat hij overschakelde naar SiteGround (we hosten nog steeds een paar andere websites met Inmotion)!

Inmotion Hosting-serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gem. Snelheid: 171,9 ms (zie volledig resultaat)

Inmotion Hosting heeft alleen datacenters in Amerika, wat hun snelheden van minder dan 55 ms in US West en US East verklaart. Ze deden het ook niet slecht in de rest van de wereld – 109 ms in Japan, 153 ms in Sydney, 172 ms in Sao Paolo en 178 ms in Singapore. Helaas deden ze het niet zo goed in Bangalore, met 514 ms.

Hun wereldwijde gemiddelde is 171,9 ms, wat hen een A + ranking oplevert.

De klantenondersteuning van Inmotion

Zoals verwacht is het klantenserviceteam van Inmotion Hosting uitstekend. Ze weten wat ze doen en ze zijn efficiënt en laten ons nooit lang wachten. Live chatsessies zijn binnen enkele minuten verbonden en tickets worden zonder veel gedoe opgelost.

Onze gedachten over Inmotion Hosting

Als u een internationaal publiek target, dan is Inmotion Hosting perfect – als u alleen een beroep wilt doen op lokale Indiase klanten, dan wilt u misschien andere hosts overwegen.

Inmotion in actie

 • Zie onze Inmotion Hosting-testsite
 • Bezoek de officiële website van Inmotion Hosting

5. GoDaddy India

https://in.godaddy.com/

GoDaddy India

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

111 ms

Prijs (₹)

149 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • 30 GB harde schijf
 • Onbeperkte overdracht
 • 1 website toegestaan
 • 1 GB database
 • PHP7 ondersteund

"Heel behoorlijk als je het niet erg vindt webhosting zonder franjes"

Onze ervaring met GoDaddy India was gelijke delen “cool!” en “bleh!”. Voor elk ding dat ons gelukkig maakte, slaagden ze erin een soortgelijk probleem te creëren dat ons kwaad maakte. Laten we eens kijken waar we mee te maken hebben.

Serversnelheid van GoDaddy India

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Gem. Snelheid: 171,1 ms (zie volledig resultaat)

Een van de coole dingen die we leuk vonden aan GoDaddy India is hun snelheid – ze zijn eigenlijk best snel!

Hoewel ze niet erg transparant waren over de locatie van hun datacenter (we hebben op “Azië” geklikt, maar het heeft ons nooit verteld waar in Azië de servers zich bevinden), blijkt uit de serversnelheidstest dat het in Singapore is gevestigd, met maar liefst 10 Mevrouw.

Pings uit Japan kwamen daarna op 71 ms en interessant genoeg, Bangalore op een zeer snelle 111 ms. Onnodig te zeggen dat GoDaddy India perfect is als je je richt op de lokale Indiase demografie.

De webhost deed het ook vrij goed in andere delen van de wereld, en daalde slechts tot 337 ms helemaal in Sao Paolo. Over het algemeen is het wereldwijde gemiddelde van GoDaddy India 171,1 ms, en dat is goed genoeg voor een A + -ranglijst!

Klantenservice van GoDaddy India

Nou, ze zijn goed in wat ze doen, redelijk ervaren en je zult vrij snel verbinding maken. Niet zo snel als Hostinger of SiteGround, maar ze krijgen de klus geklaard. Niets om over naar huis te schrijven – het werkt gewoon.

Onze gedachten over GoDaddy India

Dit is waar we een beetje gaan tieren.

GoDaddy zou de perfecte webhosting voor India zijn, als ze maar een paar nauwkeurig afgestemde apps voor WordPress hadden, maar we kregen een grote tas met niets. Alle andere hosts bieden gebruikers een soort gemak via apps, dus om niets te krijgen valt het een beetje tegen.

Iets anders waar we nogal geïrriteerd over zijn, is hun gebruikersinterface – ze hebben hun eigen interface aangepast, maar we denken dat ze het beter hadden kunnen doen door het intuïtiever te maken.

GoDaddy India hosting gebruikersinterface

Het kostte ons 30 minuten om de juiste plaats te vinden om onze DNS correct op te halen, en het navigeren door de gebruikersinterface voelde een beetje geforceerd en onnatuurlijk.

Als u standaard SSL voor uw websites wilt implementeren, zult u teleurgesteld zijn dat GoDaddy India heeft geen gratis SSL. Je kunt ervoor betalen, maar je zult verbitterd zijn, wetende dat dit iets is dat je gemakkelijk gratis bij andere hosts kunt krijgen.

Dat gezegd hebbende, denken we dat GoDaddy India eigenlijk goed is als u op zoek bent naar eenvoudige webhosting gericht op de consumenten van India tegen goedkope prijzen, maar als u hoogwaardige functies of iets extra’s verwacht, kunt u het beste naar andere kijken webhosts.

GoDaddy India in actie

 • Zie onze GoDaddy India-testsite
 • Bezoek de officiële website van GoDaddy India

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in India

318 ms

Prijs (₹)

354 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • SSD van 50 GB
 • Onbeperkte overdracht
 • 1 website toegestaan
 • 1 gratis domein
 • Laten we SSL coderen

"Geweldige wereldwijde dekking, maar slechte snelheden in India. Prijzen kunnen beter zijn."

Bluehost werd opgericht in 2003 en groeide snel uit tot een van de beste webhostingmerken op de markt. Ze zijn vooral populair in India, maar staat hun populariteit gelijk aan kwaliteit? Laten wij het uitzoeken.

Bluehost-serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Gem. Snelheid: 153 ms (zie volledig resultaat)

De datacenters van Bluehost zijn gevestigd in de VS en ze hebben redelijk goede pings (minder dan 200 ms) van de meeste van de wereld met een wereldwijd gemiddelde van 181,1 ms. Een probleem echter: ze deden het niet zo goed in Bangalore, met een score van 330 ms.

Als we prioriteit geven aan snelheid, lijkt het erop dat Bluehost beter is voor mensen die een internationaal bereik willen. Als je de lokale Indiase demografie target, wil je misschien met een andere host meegaan, want 330 ms is gewoon veel te traag naar onze smaak.

Bluehost-klantenondersteuning

Contact opnemen met het live-team van Bluehost is als het spelen van Russisch roulette – als je geluk hebt, scoor je en krijg je een ervaren staf die weet wat ze doen en je kan helpen. Als je pech hebt, krijg je de trainee die weinig tot helemaal geen hulp heeft.

Absoluut niet onze favoriet.

Onze mening over Bluehost

We kunnen het niet helpen, maar we vergelijken Bluehost met SiteGround, omdat ze bijna in dezelfde prijsklasse zitten. Je kunt betere functies verwachten met SiteGround, maar je betaalt een iets lagere prijs met Bluehost, dus ik denk dat het neerkomt op prioriteiten en voorkeuren.

Bluehost is eigenlijk een super populaire keuze onder veel bloggers en aangesloten marketeers, maar als je prioriteit geeft aan snelheid, wil je misschien eerst overwegen waar je doelgroep zich bevindt voordat je je vastlegt.

Bluehost in actie

 • Zie onze Bluehost-testsite
 • Bezoek de officiële website van Bluehost

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Grote steen

World Speed ​​Score

EEN

Snelheid in India

64 ms

Prijs (₹)

199 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB harde schijf
 • Overdracht van 100 GB
 • 1 website toegestaan
 • 300+ app met één klik
 • cPanel inbegrepen

"Hoge snelheden in India tegen lage prijzen.

Grote steen! De mythe, het merk, de legende!

We hebben veel over ze gehoord en ze lijken behoorlijk populair in India, dus we hebben besloten om een ​​account bij hen te krijgen voor deze lijst, alleen om te zien of ze aan de verwachtingen voldoen.

Maar laten we eerst de testresultaten bekijken voordat we verder gaan met de lof / tirades.

BigRock-serversnelheid

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Gem. Snelheid: 190,3 ms (zie volledig resultaat)

Met een wereldwijd gemiddelde van 190 ms is Bigrock duidelijk de langzaamste webhost op de lijst. Wat snelheid betreft, ze zijn ideaal voor snelle lokale pings omdat ze de enige webhost op deze lijst zijn met een datacenter in Mumbai.

Als u echter een internationale klantenkring wilt aantrekken, is BigRock misschien niet de beste keuze, met scores van 226 ms uit het westen van de VS, 241 ms uit het oosten van de VS, 130 ms uit Londen, 343 ms uit Sao Paulo en 309 ms uit Sydney.

De enige landen die we goed buiten India zagen, waren Singapore op 62 ms en Japan op 133 ms.

Klantenservice van BigRock

We hebben ons aangemeld voor het startersplan van BigRock nadat we hadden gezien hoe populair ze zijn bij de lokale bevolking in India, in afwachting van goede service en gebruiksgemak, maar de ervaring die we hebben opgedaan was … een enorme teleurstelling.

Ten eerste heeft het systeem ons niet de vereiste informatie gestuurd om in te loggen op ons account. Geen inloggegevens, geen DNS om in te stellen, helemaal niets.

Dus we hebben contact opgenomen met hun livechat voor hulp, maar ze kunnen er niets aan doen zonder in te loggen, dus we werden gevraagd om het internationale ondersteuningsnummer van BigRock te bellen (op eigen kosten, let wel) om dit uit te zoeken.

Dus belden we en volgden de geautomatiseerde instructies, terwijl we geduldig op de toetsen drukten die ons werd verteld op te drukken … toen viel het gesprek weg.

Dus probeerden we het opnieuw.

En het gesprek werd verbroken. Opnieuw.

We hebben geprobeerd ze in totaal 3 keer te noemen en de oproep valt precies af. Dezelfde. Moment.

We hebben het livechat-team geraadpleegd om te zien wat er nog meer kan worden gedaan.

We hebben hen gevraagd of ze ons rechtstreeks naar het relevante team kunnen doorverbinden – dat kunnen ze niet.

Kunnen ze ons account annuleren – dat kunnen ze niet.

Dit werd snel de ergste ontmoeting die we ooit hebben meegemaakt met een webhost van dit kaliber.

Om 17.00 uur stuurden we een e-mail naar het adres dat het livechat-team vriendelijk had verstrekt, en ze antwoordden om 18.00 uur met de informatie die we nodig hadden om eindelijk in te loggen en onze testsite op te zetten.

Onnodig te zeggen dat we niet zo blij waren met de hele beproeving.

Onze gedachten over BigRock

BigRock is goedkoop, maar ze moeten echt bokken. Qua snelheid doen ze het goed ondanks het ontbreken van PHP7 en SSD. Ze hebben nog geen SSL geïmplementeerd, dus gebruikers kunnen in de nabije toekomst problemen krijgen wanneer Chrome hun systeem bijwerkt.

Ze moeten zeker meer functies bieden voor hun gebruikers en hun gebruikersinterface moet worden bijgewerkt – het lijkt erop dat ze het in de jaren 90 hebben ontworpen en hun ontwerper halverwege hebben ontslagen.

We kunnen geen schermafbeeldingen leveren omdat we tijdens het aanmelden slechts één keer toegang tot het klantengedeelte hebben gekregen – we zijn er sindsdien niet meer bij betrokken en de functie ‘wachtwoord vergeten’ werkt gewoon niet. We hebben het meerdere keren geprobeerd, er is nooit iets verschenen in onze inbox of spammappen.

BigRock in actie

 • Zie onze BigRock-testsite
 • Bezoek de officiële website van BigRock

Vonnis

Na intensief testen en de voor- en nadelen van elk merk te hebben ervaren, zijn we persoonlijk van mening dat de internationale webhosts (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting en Inmotion Hosting) de beste keuze zijn. Ze zijn altijd snel en hebben de reputatie betrouwbaar te zijn, en hun klantenondersteuning zal u op elke mogelijke manier helpen.

WERELDWIJDE SNELHEID

AVG. SNELHEID IN INDIA

PRIJS (₹ / MAAND)

Hostinger

EEN+

99 ms

205

SiteGround

EEN+

136 ms

386

A2-hosting

EEN+

163 ms

350

Inmotion Hosting

EEN+

514 ms

324

Bluehost valt precies in het midden – ze zijn zeer goed uitgebalanceerd en u krijgt meer waar voor uw geld als u Amerikaanse markten wilt bereiken. Een zeer goede webhost voor beginnende bloggers en affiliate marketeers!

Als prijs echter uw prioriteit is, dan voldoen BigRock en GoDaddy India prima aan uw behoeften, vooral als u zich richt op de lokale Indiase demografie. Ze hebben zeer snelle lokale pings, maar u geeft functies en nuttige klantenondersteuning op.

Voor ons is slechte klantenservice een dealbreaker, maar als dat voor jou geen probleem is, ga je gang.

Dat sluit onze top 7 webhostingmerken voor India af!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map