De 7 beste webhotellene Australia 2020 – (Se hastighetstestresultater!)

Å Australia.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Landet nede under.

Fødested for den utmerkede quokka.

Du er kjent for så mange produkter, steder og mennesker, MEN når det gjelder webhotell, er du ganske … meh. Beklager folkens, men det er sant.

Contents

Hvorfor webhotell Speed ​​Matters

Beste webhotell australske nettsteder

Det er bare naturlig at australiere ønsker å støtte australske virksomheter, inkludert webhotell, men vi må innse fakta – australske webhotell er SLOW og det vil drepe bedriften din.

Vi lever i fremtiden der folk har tilgang til informasjon med et øyeblikk, og de har blitt vant til slike hastigheter. Derfor må nettsteder lastes på under 2 sekunder. Noe lenger enn det, og folk vil bare kjede seg og sveipe bort, og lete etter et nettsted som VIL svare med hastighetene de er vant til.

Med andre ord, hvis din lille bedrift kjører på treg australsk webhotell, vil du miste kunder og tusenvis av dollar i potensielt salg!

Nettstedets hastighet spiller også en enorm faktor i søkemotoroptimalisering. Du kan optimalisere nøkkelordene alt du ønsker, men hvis nettstedet ditt er konsekvent tregere enn konkurransen, vil det aldri dukke opp først i Google-søk.

Inntil australske nettverter har gått opp, anbefaler vi på det sterkeste å gå med ikke-australske merkevarer, spesielt de med datacenters i Singapore.

Rask anbefaling: 

For de av dere som er for opptatt til å lese hele artikkelen vår, her er et sammendrag; Australske webhoteller klarer ikke å imponere når det gjelder hastighet og verdi. Du har det mye bedre å være vertskap med SiteGrounds datasenter i Singapore, slik at kunder i hele regionen vil kunne glede seg over hurtiglastingsiden. Se hvor raskt SiteGround er.

Webhotell Australia er ikke koblet nok

Du skjønner, selv i denne tidsalderen hvor alt går trådløst, er internett fremdeles i stor grad avhengig av undersjøiske kabler.

Alt du bruker internett til (videostreaming, spill, shopping, forretning osv.) Bruker alle undersjøiske kabler som er i stand til å overføre terabyte med data med lysets hastighet, og dessverre er Australia et av de minst tilkoblede landene i verden , slik det fremgår av Wikipedia sin liste over internasjonale ubåtkommunikasjonskabler.

Ubåtkabelkart

Australia er minst koblet (kartkilde)

Australia er koblet til bare 21 ubåtkabler, men 11 av disse fungerer ikke (10 er tatt ut og 1 under bygging), og de som fremdeles er i bruk er gamle og utsatt for kutt og skader, noe som kan forårsake store strømbrudd som denne akkurat her.

Hvordan undersjøiske kabelforstyrrelser påvirker din lille bedrift

Vi nevnte tidligere i Best Host Singapore at Amazon kunne tape opptil 1,6 milliarder dollar per år hvis nettstedet deres bremses med bare 1 sekund. Tenk deg nå den situasjonen, men med ulidelig treg lastetid i flere dager – vil de miste kundenes tillit da påliteligheten deres blir kompromittert, og kundene vil bringe sin virksomhet andre steder.

Slik vil det være med underkjøring av kabler.

Denne situasjonen er veldig reell, spesielt for små bedrifter på nettet som er vert i Australia som trenger oppetid døgnet rundt. Sakte lastehastigheter vil føre til frustrasjon fra kundene, og du vil ikke selge så mye du vil eller så mye du potensielt kan.

Dette er grunnen til at vi på det sterkeste anbefaler å arrangere nettstedene dine med internasjonale webverter med datasentre i Singapore.

Du må huske at online virksomheter er globale virksomheter, og på denne måten vil resten av verden fortsatt ha tilgang til nettstedet ditt hvis kablene er bustet, og du vil fortsatt ha anstendige hastigheter i Ozzieland når alt er i gang.

Det kundene dine ikke vil fortelle deg

 • Første inntrykk Matter
  Kunder vil danne seg meninger om merkevaren din de første sekundene de laster opp nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt lastes opp raskt, vil de føle seg lykkelige og fortsette å surfe. Hvis det er for tregt, vil de føle seg misfornøyde og den følelsen vil være hos dem hver gang du ser merkevaren din.
 • Kundene kjeder seg lett
  Hvis nettstedet ditt ikke klarer å fange kundens oppmerksomhet, enten ved lave lastehastigheter eller lite attraktivt innhold, vil de fortsette og ikke bry seg om å se inn i nettbutikken din igjen.
 • De er usikre
  Folk er på vakt for å handle på nettet. Sakte nettsteder blir sett på som ikke pålitelige, ordrene deres mangler eller blir blandet, osv. Et raskere nettsted hjelper folk å oppfatte merkevaren eller nettstedet ditt som profesjonelt og pålitelig, noe som hjelper med salg.

Hvordan vi tester for webhastighetshastighet

Først og fremst må du bli kjent med Bitcatcha.coms unike serverhastighetskontroll. Vi opprettet den for å sjekke responstider for servere over hele verden. Du kan bruke den til å se hvor raskt serveren yter når du svarer på forespørsler fra forskjellige land.

Hva er vår målestokk?

Vi benchmark serverhastigheter mot Googles anbefaling på 200 ms. Slik rangerer vi webvertene vi testet:

 • Alt under 180 ms er rangert som A+
 • 181 ms -210 ms er rangert som A
 • 211 ms – 220 ms er rangert som B+
 • 221 ms – 240 ms er rangert som B
 • 241 ms – 280 ms er rangert C+
 • 281 ms – 360 ms er rangert C
 • 361 ms – 520 ms er rangert som D+
 • 521 ms – 840 ms er rangert som D
 • 841 ms – 1480 ms er rangert som E+
 • Alt over 1480 ms er rangert som E

* Merk: Skalaen er ikke lineær.

Helst vil du at nettstedet ditt skal rangeres i det minste B men jo raskere nettstedet yter, jo bedre er det for deg.

Beste webhotell Australia sammenlignet – hvilket merke som er raskest?

Webhotellmerkene vi har testet, er alle ganske kick-ass, med en minimum rangering av B +. I utgangspunktet kan du ikke gå galt når du er vert for noen av disse merkene, og det hele kommer ned til personlige preferanser. Les videre for å finne ut hvilke vi tror vil hjelpe deg med å øke bedriften!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

95 ms

Pris (AUD)

7.68 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besøk / mnd
 • SuperCacher
 • 24/7 tekn. Brukerstøtte
 • Premium backup

"En allsidig og veldig godt avrundet vert. Vi er til og med vert med Bitcatcha!"

Vi har sagt det før, og vi vil si det igjen – vår favoritt webhotell, hendene ned er SiteGround. Nettstedene våre er vertskap hos dem, vi er partiske mot dem, og etter vår ydmyke mening tilbyr de den beste delte hosting med tanke på hastighet og verdi akkurat nå.

Testnettstedet vårt ligger i SiteGrounds datacentersenter i Singapore, så de klarer seg ganske bra rundt i regionen, med bare 95 ms når de pinget helt fra Sydney. Over hele verden gjorde de kjempebra også med tanke på avstanden til USAs øst (215 ms) og Sao Paolo (351 ms).

Vi mottok en rangering av A + med et verdensomspennende gjennomsnitt på 159,9 ms (sammenlignbart med noen muligheter for nettskyhotell der ute)!

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 159,9 ms – Se hele resultatet

Støtteteamet deres er ganske enkelt utmerket. Gjennom hele tiden som vi har vært hos dem, har de aldri klart å svare på et spørsmål til vår tilfredshet, uansett hvor dumt det kan være. Vi tror at de kan være en av grunnene til at SiteGround er en av WordPresss sterkt anbefalte verter!

Når det gjelder datasentre, har de 5 topp moderne bygninger som ligger i tre regioner. Velg en som er nærmest kundene dine for å optimalisere nettstedets hastighet (velg i dette tilfellet Singapore).

Med deres konkurransedyktige priser (bare AUD7.68 / måned), utmerket støtte, enestående hastighet, 99,99% oppetidsgaranti og en hel rekke funksjoner vi ikke kan leve uten, er det ingen overraskelse at SiteGround er vårt nummer 1 webhotellvalg for Australia!

SiteGround i aksjon

 • Les vår grundige gjennomgang av SiteGround.
 • Besøk vår SiteGround-testside som er vert i Singapore.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

191 ms

Pris (AUD)

5.25 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • hPanel
 • Lokalisert støtte

"Webhotell som er best for nybegynnere."

Vi har nylig fått skitne små votter på noen få Hostinger-kontoer, og vi er ganske imponert over servicenivået vi har mottatt. Deres svært effektive og hjelpsomme supportteam vil guide deg trinn for trinn for å løse eventuelle problemer du støter på, på morsmålet ditt (for tiden har de team som støtter over 20 morsmål med planer om å utvide til mer), som vil virkelig hjelpe nybegynnere med deres woes nettsted.

Nå tenkte vi at på dette prispunktet, kanskje serverne deres ikke er like raske. Det viser seg at vi tok feil. Vi brukte vår Singaporean Hostinger-konto gjennom vår serverhastighetssjekk for å se hvor bra de presterer globalt og i Australia selv, og resultatene strømmet oss.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 175,8 ms – Se hele resultatet

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 175,8 ms, viste Hostingers Singaporean datasenter sin måling med denne hastighetstesten. I Sydney ble serverne deres klokket inn med en meget respektabel 199 ms, og viser verden at Hostinger lett kan betjene australske kunder, samtidig som de gir hastighetene de trenger. Virkelig fortjener vår A + -rangering.

Til en virkelig konkurransedyktig pris på 5,25 AUD / måned er mengden funksjoner du vil motta. Ubegrenset SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-post, 99,9% oppetidsgaranti, alle godbitene du finner i en premium webhotell, men til en brøkdel av prisen. For å pakke det fint inn, har de til og med kastet inn et gratis domenenavn med hver nye konto.

Deres utmerkede støtte kombinert med deres raske serverhastigheter, konkurransedyktige priser og myriade av hastighetsøkende funksjoner gjør Hostinger til en av de beste webvertene for de som er nye for online virksomheter..

Hostinger i aksjon

 • Les vår grundige Hostinger-gjennomgang.
 • Besøk vår Hostinger testside som er vert i Singapore

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

265 ms

Pris (AUD)

37.41 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Vert 5 nettsteder
 • 60 GB SSD-lagring
 • 30 000 besøk / mnd
 • SSH & SFTP-tilgang

"Et webhotellmerke bygget for WordPress"

Som den nye ungen på blokka, imponerer WPWebhost definitivt. De er søsterselskapet til Exabytes (et webhotellfirma med en sterk tilstedeværelse i Sørøst-Asia), og derfor har de arvet mange av egenskapene som gjorde Exabytes flotte til å begynne med.

De har merket seg som et Premium Managed WordPress-hosting, og de har mange ytelsesøkende verktøy som passer til en administrert WordPress-vert (ssd-lagring, NGIX-teknologi, http / 2, verkene)

Teststedet vårt for WPWebhost ligger i Colorado USA, med WP Plus-planen (AUD 37 / måned). Med det fikk vi 60 GB lagringsplass, 30 000 besøk per måned og et tillegg på 5 domener.

Hurtigvis er WPWebhost ganske jævla raskt med et verdensomspennende gjennomsnitt på 141 ms, med pinger fra Sydney som klokker inn på en anstendig 177 ms. Mellom alle våre amerikanske hostet teststeder på denne listen, utførte WPWebhost faktisk raskest med pinger fra Australia!

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 157,6 ms – Se hele resultatet

Foreløpig ser WPWebhost ut til å være knærne på bien med deres mange funksjoner og hastighet, men tjenesten deres er fremdeles veldig ny og deres støtte er fremdeles ikke testet.

For å pakke det opp er WPWebhost en stor vert for australiere når det kommer til funksjoner og hastighet. Deres dedikerte 24/7 supportteam er basert i Penang, Malaysia – men når de er et veldig ungt merke, må de fortsatt bevise seg når det gjelder støtte.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

141 ms

Pris (AUD)

6.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Gratis nettsted migrering
 • Når som helst penger tilbake

"Best for små bedrifter og personlige nettsteder som kjører på WordPress."

A2 hosting er et av de få topphotellmerkene der ute som virkelig bryr seg om planeten, akkurat som Inmotion. De har en seriøs, grønn kampanje på gang, og de er 100% karbonnøytrale.

I tillegg til å være fantastiske når de reddet planeten, har de også tjent mange priser som sier noe om deres bemerkelsesverdige hastighet og service.

Vi valgte Swift-planen deres (AUD 6,95 / måned) og fikk glede av mange funksjoner som hjalp til med å holde nettstedet raskt, som SSD-lagring, PHP7 og deres eksklusive A2-optimaliserte WordPress-app.

De har tre datasentre spredt i forskjellige regioner, med den nærmeste til Australia som ligger i Singapore.

Naturligvis bestemte vi oss for å være vertskap for testnettstedet vårt med deres datasenter i Singapore, men resultatene var ikke helt som vi forventet.

Pinger fra Sydney kom tilbake på 329 ms, noe som er litt for tregt for vår smak. Imidlertid klarte de fortsatt å score et forbannet godt verdensomspennende gjennomsnitt på 176 ms med en rangering på A +, på grunn av deres rasende hurtige hastigheter i resten av de testede stedene.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 173,2 ms – Se hele resultatet

A2 er kanskje ikke den raskeste webhotellet i Australia, men de klarer seg eksepsjonelt godt rundt i regionen. Med sine ubegrensede funksjoner er A2 en stor webhotell som er verdt å vurdere!

A2 Hosting i aksjon

 • Les vår grundige A2-vertsomtale.
 • Besøk vår testside for A2 Hosting som er vert i Singapore

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

266 ms

Pris (AUD)

41.86 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Drevet av Google Cloud
 • 20 000 besøk / mnd
 • Daglige sikkerhetskopier
 • WP-ekspert som støtte
 • Hack-fix-garanti

"Premium WordPress-hosting drevet av Google Cloud-plattform"

Neste på vår liste over raskeste webverter for Australia er Kinsta Managed WordPress Hosting. Det beste med Kinsta er at infrastrukturen deres bygges utelukkende ved hjelp av Googles helt egen skyplattform! Dette gjør at de kan utnytte Googles alltid forbedrende teknologiske og hele 20 datasentre, noe som gir Kinsta potensial til å være RASKSTE webhotell rundt, full stopp.

Med mer enn 10 års erfaring med WordPress, har Kinsta evnen og vet hvordan man lager den beste, morsomste Managed WordPress Hosting-løsningen for markedet.

Ved å bruke den neste generasjonsarkitekturen og infrastrukturen kan Kinsta laste vertssteder raskere enn de fleste kan blinke.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 179,5 ms – Se hele resultatet

Kinsta er en WordPress-vert, det betyr at du bare kan være vert for WordPress hos dem. De er også i premiumkategorien, all den gode støtten og hastigheten kommer med en heftig pris; 41,86 dollar i måneden for inngangsplanen. Kinsta kan være kostbar, men hvis du har råd, vil du ha førsteklasses støtte i bransjen.

Kinsta i aksjon

 • Les hele anmeldelsen vår på Kinsta.
 • Besøk vår Kinsta testside som er vert i deres datacenters London.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Sydney

168 ms

Pris (AUD)

9,61 / mnd

Nøkkelegenskaper

 • Linux & cPanel
 • Ubegrensede ressurser
 • Automatisk sikkerhetskopi
 • Ressursbeskyttelse
 • CloudFlare CDN

"Et av de eldste merkene rundt."

Bluehost er det eldste webhotellmerket for å komme det inn på denne listen, og med 15 år (siden 2003) erfaring under beltet, vet de at folk leter etter – rask og pålitelig webhotell.

Vi liker at de har fått CDN innebygd direkte på kontoen sin. Hvis du trenger et løft av hastigheten, er den tilgjengelig med en knapp knapp.

På bare AUD 9.61 med deres Plus-plan, fikk vi ubegrenset lagring og båndbredde, med ubegrensede domener. Når det gjelder hastighet, er BlueHosts verdensomspennende gjennomsnitt litt tregere sammenlignet med de fleste merkevarene på denne listen, men hvis du bare er målrettet mot australske kunder, har du ingenting å bekymre deg for.

Bluehost er fremdeles rangert A med et verdensomspennende gjennomsnitt på 188 ms, med Pings fra Sydney som kommer inn på 183 ms (med datasenteret ligger i USA).

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 153 ms – Se hele resultatet

De er ikke så raske som A + -vertene, men for blogger og små online virksomheter er BlueHost perfekt.

7. Avgjørende

https://www.crucial.com.au/

Crucial

Verdenshastighetsscore

EN

Hastighet i Sydney

1 ms

Pris (AUD)

16,58 / mnd

Nøkkelegenskaper

 • Virkelig Australia vert
 • 50 GB disklagring
 • 24 × 7 Aussie-støtte
 • Ubegrenset e-post
 • Grønn vertskap

"Beste for målretting mot nettsteder innen Australia"

Vi har faktisk prøvd vårt hardeste å inkludere australske webhotellmerker på denne listen, men la oss innse fakta – australske hosting er bare ikke bra.

Vi testet Ventraip og var ganske skuffet over resultatene deres (verdensgjennomsnitt på 249 ms, rangert C +) og NetRegistry klarte seg heller ikke så mye bedre, med et verdensomspennende gjennomsnitt på 246 ms (også rangert C +).

Avgjørende klarte imidlertid å imponere oss med deres kundevennlige service og hurtighet. De brenner for å hjelpe australske bedrifter med å lykkes, og deres lille, men effektive kundeserviceteam gjenspeiler det.

Vi brukte deres Shared Hosting-plan (AUD 16.58) og ble behandlet på 50 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde med 10 domener. Det kan føles litt kostbart, spesielt siden de begrenser lagringsplass og domener, men dette kan fungere til fordel for oss – begrensede ressurser i delt hosting betyr at ingen eneste klient vil komme til å servere serveren, noe som resulterer i stabile servere for alle.

Serverhastighetene deres er ganske anstendige, men ikke så bra som resten av webvertene på denne listen med et verdensomspennende gjennomsnittsresultat på 192 ms (A).

De er bare helt ok hvis du er rettet mot internasjonale kunder, men hvis du bare skal ha australske seere / kunder, vil du gjerne vite at pings fra Sydney kom tilbake i hastighetshastighet – bare 1 ms.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 192 ms – Se hele resultatet

En anelse vi har med Crucial er at de fremdeles bruker PHP5.6. Vi tror at hvis de bestemte seg for å implementere PHP7, vil de se et stort hastighetsøkning.

Vi liker at Crucial virkelig betyr det når de sier at de bryr seg – akkurat som A2 og Inmotion, er Crucial aktivt på utkikk etter måter å redusere karbonavtrykket på planeten. De bidrar også regelmessig til veldedige organisasjoner og initiativer som ønsker å bevare Australias naturlige skjønnhet.

Hvis vi bare er rettet mot australiere, vil vi være glade for å være sammen med Crucial og deres ekspertteam.

Kjennelse

Vi ønsket virkelig at flere australske webverter skulle lage listen, men dessverre presterer de bare ikke bra nok med tanke på hastighet eller pris.

Sikker, australske webhotellmerker presterer eksepsjonelt godt på hjemmebanen, men det er det eneste stedet de utmerker seg i; de er bare så trege andre steder! Hva er poenget med å ha en online virksomhet med treg lastetid globalt når hele hensikten med å bringe bedrifter til internett potensielt er å få flere globale kunder?

For å oppsummere, her er våre 3 beste webhotellleverandører for Australia-nettsteder:

VERDENSFART

HASTIGHET I SYDNEY

PRIS (AUD / MO)

Siteground

EN+

95 ms

7,68

Hostinger

EN+

190 ms

5,25

WPWebHost

EN+

225 ms

37.41

Personlig ville vi gå med SiteGround (vert i Singapore) hvis vi skulle målrette australske kunder. Vi vil ha gode hastigheter fra hele regionen, i motsetning til bare å være raske i Australia.

Med deres konkurransedyktige priser, fantastiske funksjoner, super raske hastigheter og verdens vennligste kundeserviceteam, synes vi ærlig talt det er veldig vanskelig å slå SiteGround fra vårt nummer 1-sted.

Gå over til SiteGround offisielle nettsted for å sjekke planene deres, eller sjekk vår grundige gjennomgang av SiteGround!

Slipp oss som vanlig om du har spørsmål, og vi svarer mer enn det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map