Hvis du snublet over denne siden mens du lette etter de beste webhotellene i India, er du heldig – vi har nylig sjekket ut en massiv liste verter og vi har valgt ut 7 av de beste resultatene for å hjelpe deg med å bestemme deg for en det er det beste for bedriften din!

Contents

På et øyeblikk: Topp 3 webverter for India

# 1 Hostinger India

https://www.hostinger.in/

Et utmerket valg for oss som nettopp begynner. Du vil glede deg over svartid på server på 80 ms i India, og de er ganske jævla raske over hele verden også! Deres vanvittige lave introduksjonspris er rett og slett for god til å motstå.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Best all rundere med god valuta for pengene. Serverens reaksjonshastighet er gal på 68 ms pinget fra Bangalore, og veldig lite latenstid når pinget fra hele verden. Vi føler at det er den perfekte verten for små til mellomstore bedrifter i India.

# 3 A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

Ved å bruke sitt datasenter i Singapore er ikke A2 hosting verdens gjennomsnittlige hastighet ikke like rask som SiteGround, men pinger fra Bangalore kom tilbake med en lysstyrke på 68 ms. Vi elsker også de praktiske funksjonene deres!

Hvorfor skal du stole på oss?

Her på Bitcatcha.com har vi mange tiår verdt av kombinert erfaring innen nettverk og IT, og vi har gjort det til vårt oppdrag å oppdage alt det du trenger å vite om webhotell.

Vi legger stor vekt i webhotellhastighet fordi vi vet at hastighet lett kan gjøre eller ødelegge en virksomhet. En webverten må kunne svare på en forespørsel raskere enn du kan knipse fingrene (det tar 350 millisekunder å knipse fingrene – en god webhost trenger å kunne svare på mindre enn 200 millisekunder).

Hvorfor hastighet er så viktig

Når du bringer virksomheten din på nettet, bør du vite at du konkurrerer med hundrevis, muligens tusenvis av andre nettbutikker. Du kan forvente at konkurransen vil tilby nøyaktig samme tjeneste eller produkt som deg, på nøyaktig samme prispunkt eller enda lavere.

Hva kan du gjøre for å få en fordel i forhold til konkurransen?

Nettstedets hastighet.

De fleste er vant til å få informasjonen eller nettstedene deres lastet på under 2 sekunder (noe som betyr at webhotellet må svare så raskt som mulig. I Googles standard, 200 ms). Noe lenger enn det, og folk er rett og slett for utålmodige til å vente, og navigerer til et annet sted som tjener deres behov og lastes opp mye raskere.

Forstå Bitcatchas hastighetsvurderinger

Verdensomspennende hastighetsvurdering

Vi brukte vår helt egen serverhastighetskontroll for å teste for responstid fra åtte forskjellige steder over hele verden. Vi beregner deretter resultatene og sammenligner dem med Googles anbefalte responstid på 200 ms. Nettverter vil få A-rangering hvis det er raskere enn 210 ms.

Hastighet i India

Vi måler responstidene fra Bangalore spesielt. Dette forteller oss hvor raskt en bestemt webhotell er for indiske publikum.

Hvordan velge en god webvert

De fleste vil bare ha grunnleggende webhotell som fungerer. Imidlertid er det store forskjeller i merker, og det er viktig å velge en webhotell som passer dine behov for å få en vellykket online virksomhet.

Det er noen få ting en webhotell må ha for at vi kan anse dem som gode – her er noen få så du vet hva du skal se opp for.

1. Hastighet

Hvis webhotellet ditt er tregt å svare, kan det koste deg tusenvis, kanskje millioner i tapt potensielt salg. Vi vil ha en rask webhotell som i det minste kan samsvare med Googles målestokk på 200 ms! Hos Bitcatcha måler vi serverhastighet og rangerer webvertene fra A + til D

2. Hastighet der målgruppen din er

Du må få webhotell som svarer på forespørsler fra ditt målgruppe RASKT, så husk å velge en webvert med gode responstider i målgruppens område. Dette er grunnen til at Bitcatchas unike serverhastighetskontroll viser deg responstider hentet fra 8 land over hele verden!

3. Pris

Vi ønsker å oppnå en fin balanse mellom lave priser og god webhotell. Velg en vert som kan gi deg funksjonene du trenger til en pris du er komfortabel med å betale!

4. Kundeservice

Komplikasjoner kan oppstå når du arbeider med nettsteder, og det er hyggelig å ha et team av eksperter dedikert til å hjelpe deg med å løse dine problemer. Sørg for å velge en webhotell som har god track record i kundestøtte.

5. Oppetidsgaranti

Nettstedet ditt vil være ubrukelig for deg og publikum hvis det hele tiden går ned. Vi ønsker å se etter en webhotell som minst kan gi oss en garanti på 99,8% oppetid

6. Sikkerhet

Hvis webhotellet ditt har dårlig beskyttelse mot skadelig programvare og hacks, vil du forlate nettstedet og dataene dine åpne for angrep. Velg en vert som har en sterk track record innen sikkerhet, malware og hacking beskyttelse.

7. Funksjoner

Det er alltid hyggelig å få mer enn du har betalt for funksjoner. Noen webhotellmerker kan ha flere funksjoner, men de er kanskje ikke de raskeste. Velg en webhotell som er pent balansert mellom å ha funksjoner du ønsker, hastighet og pris.

Bør du velge Local or Go Global?

Så nettbutikken eller virksomheten din er fokusert i India. Hva er vertsalternativene dine?

 1. Du kan få en webhotell som er basert i India

  Det er ideelt for deg og publikum som kan glede deg over raskere hastigheter. Du vil kanskje også foretrekke det lokaliserte kundesupportteamet.

 2. Du kan få et globalt merke som dekker India

  Med globale merkevarer kommer vanligvis bedre globale hastigheter (perfekt hvis du er målrettet mot et globalt publikum). Du bør også oppleve bedre sikkerhet og generell service.

Vi har noen få lokale og globale alternativer på listen nedenfor. Til slutt anbefaler vi en global vert som dekker India for bedre kundesupport og fasiliteter.

Rangert: De 7 beste webhotellene for indiske nettsteder

Merk

1. Alle listede priser er basert på 12 måneders introduksjonspris.
2. Valutakursen som brukes er 1 USD til 64,94 indiske rupier.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

99 ms

Pris (£)

205 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • hPanel
 • Lokalisert støtte

"Flotte funksjoner til en god pris, spesielt for nybegynnere"

Mens vi snakket med testnettstedet vårt i Hostinger India, innså vi at disse karene faktisk produserte ganske raske responstider da de ble pinget fra India! Vi gjorde noen sammenligninger og testet Hostinger mot de andre webvertene, og konkluderte med at disse geniale litauerne fortjener å være på topplassering på denne listen.

Hostinger-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Nr. Hastighet: 175,8 ms (Se hele resultatet)

Fordi serveren ligger i Singapore, forventet vi at Hostinger ville gi ganske raske resultater i den asiatiske regionen, og de skuffet ikke. Forespørslene fra Singapore, Japan og Sydney ble alle svart raskt på under 190 ms, noe som er supersnurt. Spesielt Bangalore fikk svaret på 99 ms. Det vi likte med Hostinger India er at det ikke har noe å si om kundene dine er basert i Asia, Amerika eller Europa; serverne deres produserer ganske raske responstider i de fleste regioner.

Hostinger kundesupport

“Morsom” er ikke et ord vi vanligvis ville brukt for å beskrive et støtteapparat, men vår erfaring med Hostingers støtte var virkelig morsom! Deres live chat-widget er alltid vist nede til høyre på dashbordet, noe som gjør det enkelt å koble til noen.

De inkluderte også muligheten til å sende emoji, gif og filer, som kan høres ubrukelig ut, men faktisk er veldig nyttig når det gjelder å formidle frustrasjonene våre til teamet.

De serverer også over 20 land på morsmålet, med planer om å legge til flere, og viser at de virkelig bryr seg om å kommunisere med kundene sine..

Våre tanker om Hostinger

Hostinger tilbyr ikke så mange fordeler som konkurrentene her på denne listen (ingen gratis ssl eller daglig sikkerhetskopiering), men de fortjener stedet 1 på grunn av de attraktive introduksjonsprisene.

De er i stand til å konkurrere med resten av webhotellene når det gjelder hastighet, funksjoner og brukervennlighet, men de klarte å øke konkurransen ved å tilby et gratis domenenavn med hver nye konto.

Dette gir utmerket verdi, spesielt for gründere og nye online bedriftseiere som er bekymret for kontantstrøm. Med så solide resultater, imponerende responstider og utmerket støttesystem, kan du virkelig ikke gå galt når du er vert med Hostinger.

Sjekk ut vår fulle anmeldelse av Hostinger for mer informasjon!

Hostinger i aksjon

 • Se vår testinger-testside
 • inger offisielle nettsted

2. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

66 ms

Pris (£)

386 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besøk / mnd
 • SuperCacher
 • 24/7 support
 • Premium backup

"Vår favoritt webhotell. Godt avrundet og allsidig. Vi er vertskap for Bitcatcha med dem!"

Det er ingen hemmelighet at SiteGround er vår favoritt webhotell. De har ikke vært lenge (bare siden 2004), men deres service og hastighet har vært helt fantastisk, og vi er faktisk ganske partiske mot dem. Faktisk liker vi dem så mye at BitCatcha.com nettstedet faktisk er vert for SiteGround!

SiteGround-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Nr. Hastighet: 159,9 ms (Se hele resultatet)

Med testnettstedet som ligger i Singapore, er det ikke overraskende at responstiden fra Japan, Sydney og Singapore leser eksepsjonelt godt, under 100 ms. Det vi var glade for var responstiden som ble pinget fra Bangalore leste 136 ms – det er superraskt for indiske publikum!

Sitegrounds gjennomsnittlige responstid på hele verden er 165 ms, noe som gir den en solid A +, den beste rangeringen vi har på Bitcatcha.com

SiteGround kundesupport

Vi har behandlet kundesupport fra alle webhotellmerker som er oppført her i dag, og SiteGrounds support er det beste vi har kommet over, nedover.

Live chat svarte på oss på sekunder, var tålmodig nok til å besvare dyktige spørsmål vi hadde. De var også veldig hjelpsomme med alt vi trengte. Billetter ble løst raskt og dyktig, uten å frustrere oss på noen måte i det hele tatt.

SiteGround satte virkelig baren for kundestøtte, slik at de andre webvertene ser dårlige ut i sammenligning!

Våre tanker om SiteGround

En fordel (av så mange) som SiteGround har i forhold til de andre webvertene er deres inkludering av gratis SSL for brukerne. Fra juli 2018 vil Chrome (verdens mest populære nettleser) begynne å merke alle ikke SSL-nettsteder som ‘ikke sikre’, og det vil gjøre at kundene dine føler seg litt usikre på merkevaren din. I en verden der konkurransen er så tøff, vil du ikke ha noe fall i tilliten til tjenesten din.

Så vi tror at SiteGround med et Singapore-basert datacenter er solid, med fantastiske globale hastigheter og enda bedre resultater i India! Par det sammen med deres utmerkede kundesupportteam, så får du en vert som er virkelig fantastisk på alle måter.

Et klart ja i bøkene våre! Sjekk ut vår komplette SiteGround-anmeldelse for alle ting du trenger å vite om verten.

SiteGround i aksjon

 • Se testområdet vårt SiteGround
 • Besøk SiteGround offisielle nettsted

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

A2 Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

163 ms

Pris (£)

350 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Gratis nettsted migrering
 • Når som helst penger tilbake

"En pålitelig webhotell med raske resultater, spesielt Turbo-planen deres."

Dette amerikanske webhotellfirmaet er ganske kjent for sine ypperlige Turbo-servere og sin fantastiske A2 Optimization-funksjon. (Fullstendige detaljer i vår grundige gjennomgang av A2 Hosting)

Selv om de ikke er den raskeste webhotellet, klarte de likevel å få A + i serverhastighetstestene våre.

A2 Hosting-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Nr. Hastighet: 173,2 ms (Se hele resultatet)

Ved hjelp av deres Singaporean datasenter kom pinger fra Singapore superraskt på 6 ms, 67 ms for Japan mens Bangalore scoret en veldig respektabel 163 ms. Responstidene for resten av verden dyppet inn i hundrevis, de er fortsatt raskere enn den gjennomsnittlige webhotellet med et verdensomspennende gjennomsnitt på 173 ms.

A2 Hosting kundesupport

Det er her vi har et lite problem med A2-hosting – deres live chat Gurus er faktisk gode på det de gjør. Det er bare det at de en eller annen gang er litt vanskelige å nå. Når vi først kom til en Guru, klarte de enkelt å løse problemene våre!

Våre tanker om A2

I likhet med SiteGround tilbyr A2 Hosting også gratis SSL for kundene sine, en funksjon som er enkelt implementert, men ikke er gjort av de fleste webhotellene ennå. Kundestøtte kan forbedres, men når du har koblet til dem, er de en solid webhotell med utmerkede funksjoner!

A2 i aksjon

 • Se vårt testnettsted for A2
 • Besøk A2 Hosting offisielle nettsted

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

514 ms

Pris (£)

324 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrenset dataoverføring
 • SSH-tilgang
 • 24 × 7 amerikansk støtte

"Stor dekning over hele verden med støtte i verdensklasse"

Vi personlig føler at Inmotion Hosting er et av de mer undervurderte juvelene der ute. Serverne deres er raske, de har utmerkede funksjoner, og kundeservicen deres er fantastisk. Faktisk vert Bitcatcha.com vert hos Inmotion før han byttet til SiteGround (Vi er fremdeles vertskap for noen få andre nettsteder med Inmotion)!

Inmotion Hosting-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Nr. Hastighet: 171,9 ms (Se hele resultatet)

Inmotion Hosting har kun datasentre i Amerika, noe som forklarer hastighetene deres under 55 ms i USAs vest og det amerikanske øst. De gjorde det ikke så verst heller i resten av verden – 109 ms i Japan, 153 ms i Sydney, 172 ms i Sao Paolo og 178 ms i Singapore. Dessverre gjorde de det ikke så bra i Bangalore, 514 ms.

Deres verdensomspennende gjennomsnitt er 171,9 ms, som tjener dem en A + -rangering.

Inmotion sin kundestøtte

Som forventet er kundesupportteamet til Inmotion Hosting utmerket. De vet hva de gjør, og de er effektive, og lar oss aldri vente lenge. Live chat-økter er koblet sammen på få minutter, og billetter løses uten problemer.

Våre tanker om Inmotion Hosting

Hvis du retter deg mot et internasjonalt publikum, er Inmotion Hosting perfekt – hvis du bare tar sikte på å appellere til lokale indiske kunder, kan det være lurt å vurdere andre verter.

Inmotion in action

 • Se testnettstedet for Inmotion Hosting
 • Besøk Inmotion Hosting offisielle nettsted

5. GoDaddy India

https://in.godaddy.com/

GoDaddy India

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

111 ms

Pris (£)

149 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 30 GB HDD
 • Uovervåket overføring
 • 1 nettsted tillatt
 • 1 GB database
 • PHP7 støttet

"Ganske anstendig hvis du ikke har noe imot ingen frills web hosting"

Vår erfaring med GoDaddy India var like deler “kult!” og “meh!”. For hver ting som gjorde oss lykkelige, klarte de å skape et tilsvarende problem som forbanna oss. La oss se på hva vi har å gjøre med.

GoDaddy India-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Nr. Hastighet: 171,1 ms (Se hele resultatet)

En av de kule tingene vi likte med GoDaddy India er hastigheten deres – De er faktisk ganske raske!

Selv om de ikke var veldig gjennomsiktige om plasseringen av datacentret (vi klikket “Asia”, men det fortalte oss aldri hvor i Asia serverne er plassert), er det tydelig fra serverhastighetstesten at det er basert i Singapore, med hele 10 ms.

Pinger fra Japan kom neste på 71 ms og deretter interessant, Bangalore på veldig raske 111 ms. Unødvendig å si, GoDaddy India er perfekt hvis du retter deg mot den lokale indiske demografien.

Nettverten gjorde det ganske bra også i andre deler av verden, og falt bare til 337 ms hele veien i Sao Paolo. Totalt sett er GoDaddy Indias verdensomspennende gjennomsnitt 171,1 ms, og det er bra nok for en A + -rangering!

GoDaddy India kundesupport

Vel, de er flinke til det de gjør, ganske erfarne, og du får koblet deg ganske raskt. Ikke så raskt som Hostinger eller SiteGround, men de får jobben gjort. Ingenting å rope om – det fungerer bare.

Våre tanker om GoDaddy India

Det er her vi begynner å løpe litt.

GoDaddy ville være den perfekte webhotellet for India hvis de bare hadde noen fininnstilte apper for WordPress, men vi har en stor pose med ingenting. Alle de andre vertene tilbyr en slags bekvemmelighet for brukere via apper, så å få ingenting er litt skuffende.

En annen ting vi er ganske irritert over er brukergrensesnittet deres – de har tilpasset sitt eget grensesnitt, men vi føler at de kunne ha gjort en bedre jobb med å gjøre det mer intuitivt.

GoDaddy India er vert for brukergrensesnitt

Det tok oss 30 minutter bare å finne det rette stedet å hente DNS-en vår riktig, og det var litt tvungent og unaturlig å navigere gjennom UI.

Hvis du ønsker å implementere grunnleggende SSL for nettstedene dine, vil du bli skuffet over å finne at GoDaddy India har det ingen gratis SSL. Du kan betale for det, men du vil være bitter å vite at dette er noe du enkelt kan få med andre verter gratis.

Når det er sagt, synes vi GoDaddy India faktisk er bra hvis du er ute etter noen frills webhotell som er rettet mot Indias forbrukere til billige priser, men hvis du forventer topp funksjoner eller noe ekstra, er det best å se på andre webverter.

GoDaddy India i aksjon

 • Se GoDaddy India testnettstedet
 • Besøk GoDaddy India offisielle nettsted

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i India

318 ms

Pris (£)

354 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 50 GB SSD
 • Uovervåket overføring
 • 1 nettsted tillatt
 • 1 gratis domene
 • La oss kryptere SSL

"Stor verdensomspennende dekning, men dårlige hastigheter i India. Prisene kan være bedre."

Bluehost ble dannet i 2003 og ble raskt en av de beste webhotellmerkene i markedet. De er spesielt populære i India, men tilsvarer populariteten deres kvalitet? La oss finne det ut.

Bluehost-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Nr. Hastighet: 153 ms (Se hele resultatet)

Bluehosts datasentre er basert i USA, og de har ganske gode pinger (under 200 ms) fra det meste av verden med et verdensomspennende gjennomsnitt på 181,1 ms. Et problem men – de gjorde det ikke så bra i Bangalore, med en score på 330 ms.

Hvis vi prioriterer hastighet, ser det ut til at Bluehost er bedre for folk som ønsker en internasjonal rekkevidde. Hvis du er målrettet mot den lokale indiske demografien, vil du kanskje gå sammen med en annen vert fordi 330 ms er bare for treg til vår smak.

Bluehost kundesupport

Å komme i kontakt med Bluehosts live-lag er som å spille russisk rulett – hvis du er heldig, scorer du og får en erfaren stab som vet hva de gjør og som kan hjelpe deg. Hvis du er uheldig, får du praktikanten som er til liten eller ingen hjelp i det hele tatt.

Definitivt ikke vår favoritt.

Våre tanker om Bluehost

Vi kan ikke la være å sammenligne Bluehost med SiteGround, ettersom de nesten er i samme prisklasse. Du kan forvente bedre funksjoner med SiteGround, men du betaler en litt lavere pris med Bluehost, så jeg antar at det koker ned til prioriteringer og preferanser.

Bluehost er faktisk et super populært valg blant mange bloggere og tilknyttede markedsførere, men hvis du prioriterer hastighet, kan det være lurt å vurdere hvor publikumsstedet ditt er før du begir deg.

Bluehost i aksjon

 • Se testsiden for Bluehost
 • Besøk Bluehost offisielle hjemmeside

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Stor stein

Verdenshastighetsscore

EN

Hastighet i India

64 ms

Pris (£)

199 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB HDD
 • 100 GB overføring
 • 1 nettsted tillatt
 • 300+ 1-klikk-app
 • cPanel inkludert

"Rask hastighet i India til lave priser.

Stor stein! Myten, merket, legenden!

Vi har hørt mye om dem, og de ser ut til å være ganske populære i India, så vi bestemte oss for å få en konto med dem for denne listen, bare for å se om de lever opp til forventningene.

Men før vi går videre til lovprisningene, må vi se på testresultatene først.

BigRock-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Nr. Hastighet: 190,3 ms (Se hele resultatet)

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 190 ms er Bigrock helt klart den tregeste webverten på listen. Hurtigvis er de ideelle for raske lokale pinger, ettersom de er den eneste webhotellet på denne listen med et datasenter i Mumbai.

Hvis du ønsker å tiltrekke deg et internasjonalt klientell, er BigRock kanskje ikke det beste valget, med score på 226 ms fra USAs vest, 241 ms fra USAs øst, 130 ms fra London, 343 ms fra Sao Paulo og 309 ms fra Sydney.

De eneste landene vi så det bra utenfor India, var Singapore på 62 ms og Japan på 133ms.

BigRock kundesupport

Vi meldte oss på BigRocks startplan etter å ha sett hvor populære de er blant lokalbefolkningen i India, forventet anstendig service og brukervennlighet, men opplevelsen vi gikk gjennom var … en enorm skuffelse.

For det første sendte systemet oss ikke den nødvendige informasjonen for å logge inn på kontoen vår. Ingen innloggingsinfo, ingen DNS å sette opp, absolutt ingenting.

Så vi kontaktet livechaten deres for å få hjelp, men de kan ikke gjøre noe med det uten innlogging, så vi ble bedt om å ringe BigRocks internasjonale supportnummer (på egen bekostning, husk deg) for å ordne opp i dette.

Så vi ringte og fulgte de automatiserte instruksjonene, og tålmodig trykket på tastene vi fikk beskjed om å trykke … så falt samtalen.

Så vi prøvde igjen.

Og samtalen falt. En gang til.

Vi prøvde å kalle dem totalt 3 ganger, og samtalen synker nøyaktig. Samme. Øyeblikk.

Vi konsulterte live chat-teamet for å se hva annet som kan gjøres.

Vi spurte dem om de kan overføre oss direkte til det aktuelle teamet – det kan de ikke.

Kan de kansellere kontoen vår – de kan ikke.

Dette ble raskt det verste møtet vi noen gang har opplevd med en webvert av dette kaliberet.

Kl. 17.00 sendte vi en e-post til adressen som livechat-teamet vennligst oppga, og de svarte klokka 18 med informasjonen vi trengte for å endelig logge inn og sette opp teststedet vårt.

Unødvendig å si, vi var ikke så glade for hele prøvelsen.

Våre tanker om BigRock

BigRock er billig, men de trenger virkelig å slå seg opp. Hurtigvis klarer de seg bra til tross for mangelen på PHP7 og SSD. De har ikke implementert SSL ennå, slik at brukere kan komme i problemer i løpet av den nærmeste fremtiden når Chrome oppdaterer systemet sitt.

De trenger definitivt å tilby flere funksjoner for brukerne sine, og brukergrensesnittet deres må oppdateres – det ser ut som om de har designet det på 90-tallet og avfyrt designeren halvveis gjennom.

Vi kan ikke tilby skjermbilder fordi vi bare klarte å få tilgang til klientområdet en gang under påmelding – vi har blitt låst ute av det siden, og “glem passord” -funksjonen fungerer bare ikke. Vi har prøvd det flere ganger, ingenting har noen gang dukket opp i innboksen eller spam-mappene våre.

BigRock i aksjon

 • Se vår BigRock testside
 • Besøk BigRock offisielle nettsted

Kjennelse

Etter intensiv testing og opplevelse av fordeler og ulemper med hvert merke, føler vi personlig at de internasjonale webhotellene (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting og Inmotion Hosting) er det beste alternativet. De er jevnlig raske med et rykte om å være pålitelige, og deres kundesupport vil hjelpe deg på noen måte de kan.

VERDENSFART

AVG. HASTIGHET I INDIA

PRIS (£ / MÅNED)

Hostinger

EN+

99 ms

205

Siteground

EN+

136 ms

386

A2 Hosting

EN+

163 ms

350

Inmotion Hosting

EN+

514 ms

324

Bluehost faller rett i midten – de er veldig bra balanserte og du får bedre verdi hvis du ønsker å nå amerikanske markeder. En veldig god webvert for nybegynnere bloggere og tilknyttede markedsførere!

Imidlertid, hvis pris er din prioritering, vil BigRock og GoDaddy India passe dine behov helt fint, spesielt hvis du er målrettet mot den lokale indiske demografien. De har veldig raske lokale pinger, men du vil gi fra deg funksjoner og nyttig kundestøtte.

For oss er dårlig kundesupport en avtale, men hvis det ikke er noe problem for deg, så gå rett frem.

Som pakker sammen de 7 beste webhotellmerkene for India!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me