Cel mai bun 8 VPN pentru Singapore 2020 (testat la viteză!)

Singapore este cunoscută de mult timp ca fiind o țară cu legi destul de draconice și, din păcate, aceasta a dus într-un fel să devină o stare de supraveghere avansată. Împreună cu relația strânsă cu Statele Unite, cu referire la Acordul de liber schimb dintre Statele Unite și Singapore, rezidenții din orașul-stat au motive întemeiate să fie enervat de confidențialitatea și anonimatul lor online.


Dintre toate țările din lume, probabil Singapore este una dintre cele din partea de sus a listei când vine vorba de necesitatea utilizării unui serviciu VPN. Cel puțin deocamdată, în timp ce încă este legal să se folosească unul.

Contents

Guvernul din Singapore utilizează în mod legal spyware

În timp ce Singapore pare a fi un bastion al procesului democratic și al independenței judiciare, puțini știu că detaliile din constituția țării acordă guvernului său drepturi extraordinare asupra cetățenilor și rezidenților săi. Acest lucru este semnificativ la fel ca atunci când vine vorba de activități digitale, în special atunci când vine vorba de confidențialitate.

De exemplu, constituția din Singapore nu include în mod specific niciun drept la confidențialitate și alte statuturi au un efect asupra acestui fapt pentru a împuternici anumite organe guvernamentale dreptul de a pătrunde online asupra activităților cetățenilor privați. Printre acestea se numără Codul de procedură penală (modificat în 2012) și Legea privind utilizarea abuzivă și securitatea cibernetică (modificat în 1997).

Într-un mod mai întâmplător de vorbire, singurezii și rezidenții țării nu au dreptul oficial la confidențialitate, iar unele agenții guvernamentale pot, fără a avea nevoie de mandat sau de o hotărâre judecătorească, să efectueze interceptarea și transmisia.

Țara a fost numită drept una dintre cele 25 care găzduiește servere de comandă și control pentru FinSpy (un tip de Malware folosit pentru observare și control) în aer liber. Aceasta înseamnă că guvernul poate accesa aproape toate datele din țară fără ca nimeni să aibă dreptul la recurs.

Legea privind drepturile de autor (Singapore 2014) este executată cu vigoare

Este posibil să fi auzit că în SUA, împărțitorii de fișiere P2P sunt adesea pălbați cu procese și că multe companii au desfășurat activități de partajare a fișierelor. Din cauza Acordului de liber schimb dintre Statele Unite și Singapore, Singapore este obligată să facă același lucru în multe cazuri.

Acest lucru a fost realizat în trecut de Asociația de înregistrare a industriei din Singapore, de exemplu și știu despre persoanele care au primit scrisori de încetare și de renunțare de la furnizorii lor de servicii de internet (ISP).

Aceasta înseamnă că nu numai că companiile caută să le perceapă, dar că furnizorii de servicii bancare din Singapore colaborează cu ei pentru a merge după propriii clienți.

VPN-urile sunt încă legale în Singapore

În 2016, la Singapore a avut loc o consultare publică de către Ministerul Dreptului pentru a revizui legalitatea utilizării serviciilor VPN în țară. Acest lucru a fost realizat în vederea actualizării Legii drepturilor de autor pentru a permite aplicarea mai strictă.

În prezent, există doar o serie de țări din întreaga lume care au interzis utilizarea VPN în mod direct și un număr ușor mai mare care permit numai furnizorii de servicii VPN controlate de stat. Pentru a vă face o idee despre tipul de țări care interzic VPN-urile, Coreea de Nord și Irak se numără, în timp ce China și Rusia permit doar funcționarea serviciilor controlate de guvern.

Cu toate acestea, având în vedere faptul că guvernul din Singapore dezbate problema înseamnă că este foarte mult în mintea lor.

Ce căutăm într-un VPN pentru Singapore

1. Confidențialitate și anonimat

Deși în mod normal, confidențialitatea este foarte mare pe lista nevoilor de care trebuie să se ocupe un furnizor de servicii VPN, nicăieri nu simt că în regiune are o nevoie mai mare pentru aceasta decât utilizatorii din Singapore. De la supravegherea guvernului până la monitorizarea ISP și amenințarea unei acțiuni legale rapide, utilizatorii de internet din Singapore sunt probabil unele dintre cele mai presate grupuri din întreaga regiune Asia-Pacific.

Ca atare, este vital ca orice furnizor de servicii VPN utilizat în Singapore să aibă o evidență solidă a confidențialității utilizatorilor, cum ar fi o politică strict fără logare și poate chiar în măsura acceptării tipurilor de plată anonime. Aceasta ar putea include certificate cadou, numerar sau chiar criptocurrency.

2. Securitate

În timp ce unii utilizatori au opțiunea de a comuta opțiunile de criptare pentru a reduce ratele pentru a permite viteze mai rapide de VPN, având în vedere capacitățile de supraveghere avansate ale guvernului din Singapore, ar putea fi înțelept să caute un furnizor VPN care să se concentreze pe securitate pe lângă confidențialitate.

Securitatea într-un VPN provine din două surse principale – protocoale de stabilire a comunicării și criptare pentru fluxul de date. Există diverse dintre acestea disponibile și, din fericire, multe VPN-uri au întreaga gamă deschisă pentru utilizare.

3. Viteza și stabilitate

Viteza, din fericire, nu este o problemă majoră în Singapore, datorită locației sale excelente în ceea ce privește liniile de comunicare globale și, desigur, a infrastructurii fantastice de care dispune țara. Ca atare, aproape orice furnizor din țară ar fi capabil să satisfacă viteze mari.

Aceasta este situația ideală în Singapore pentru utilizatorii VPN, deoarece aceștia pot alege un server cu închiderea posibilă locație fizică care suportă nativ transmiterea rapidă a datelor.

4. Distrugerea geolocalizării

Deși locația serverului poate să nu fie la fel de problemă cu utilizatorii VPN din Singapore, trebuie totuși să aveți grijă să evitați depinderea VPN-urilor care se concentrează prea mult în afara Asiei. Sigur, ar fi minunat dacă rezultatul intenționat să fie răspândit prin geolocalizare, dar asta poate duce la rate mai mici de disponibilitate în regiunea Asia.

5. Suport P2P

Poate că cel de-al doilea criteriu cel mai important pentru furnizorii de servicii VPN din Singapore este capacitatea de a trata și gestiona bine traficul P2P. Partajarea de fișiere P2P pune deseori cereri de lățime de bandă grele pentru VPN-uri și unii se încruntă.

O idee bună ar fi să selectați una care să declare clar politicile sale privind utilizarea P2P, cum ar fi TorGuard. Cel puțin cel puțin, VPN ar trebui să aibă o selecție de servere dedicate rezervate pentru utilizarea partajării fișierelor P2P.

Clasat: Cel mai bun VPN pentru Singapore

Înainte de a parcurge rezultatele testelor mele, aici aș dori să stabilesc o viteză de bază pentru Internetul meu. Următoarea este viteza mea reală în bandă largă bazată pe o linie de serviciu de 500Mbps, fără o conexiune VPN activă:

Fără bază de viteză VPN

(Vedeți aici rezultatul complet al testului de viteză de bază)

După cum puteți vedea, sunt capabil să obțin o conexiune relativ bună la un server de testare a vitezei bazat pe Singapore fără VPN, deși amstream-ul meu pare puțin limitat.

Notă

Rata de schimb utilizată: 1) 1 USD până la 1,38 SGD; 2) 1 Euro până la 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (SGD)

5.50 / mo

Repere caracteristice

 • Peste 4.000 de servere
 • Viteza rapida
 • Fără jurnale & Kill Switch
 • Suportă 6 dispozitive

"Interfață elegantă, viteze stabile și planuri fantastice de preț pe termen lung."

Cred că pot spune în siguranță că, printre toți furnizorii de VPN pe care i-am privit, NordVPN iese cu ușurință în fruntea geografică și a acoperirii lor. Are o răspândire de peste 4.000 de servere în 62 de țări, cu un număr foarte bun dintre cele din regiunea Asia-Pacific.

Puteți fi sigur că confidențialitatea dvs. este pe mâini bune, deoarece are o politică strictă de înregistrare, astfel încât daa dvs. nu va fi păstrată. NordVPN are sediul în Panama, care nu are cu adevărat nicio lege de păstrare a datelor.

Conexiunea poate fi, de asemenea, la fel de sigură pe cât doriți, deoarece NordVPN acceptă nu numai criptarea de 256 biți, dar are și ceva numit „dublă VPN”. Mijloacul că vă conectați la un server VPN și apoi săriți acea conexiune de pe altul înainte de a vă adresa adresa de destinație.

Paranoia, poate, dar dacă guvernul tău știa că te spionează legal, nu ai fi mai degrabă paranoic decât să te confrunți cu legea din motive necunoscute?

NordVPN Speed ​​Test Singapore

NordVPN Speed ​​Test – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Serverul Singapore de la NordVPN a fost extrem de bun în ceea ce privește conexiunile, iar viteza era impresionantă, atât la încărcare, cât și la descărcare. De asemenea, au servere P2P specializate care sunt optimizate pentru acest tip de trafic.

Prețurile sunt în jurul normei, dar dacă sunteți în căutarea unui VPN de care vă veți lipi pentru o perioadă mai lungă, NordVPN este cel pentru dvs. Cu un abonament de trei ani, prețurile lor scad semnificativ și sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut pe piață.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre NordVPN pentru a afla de ce este VPN-ul # 1 al Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (SGD)

11.47 / mo

Repere caracteristice

 • Protecția confidențialității offshore
 • Criptare completă pe 256 biți
 • 148 de locații VPN

"ExpressVPN oferă un serviciu atât de bun pe criterii foarte largi – rare pentru VPN!"

ExpressVPN a fost unul dintre primii pe care i-am testat vreodată și, la început, am simțit că este… neimpresiv. Mult timp mai târziu și multe alte servicii VPN sub centura mea, numai atunci am fost cu adevărat capabil să-l apreciez pentru ceea ce a fost – un jack al tuturor tranzacțiilor și evaluat foarte puternic la majoritatea lor!

De exemplu, s-ar putea să nu fie întotdeauna cel mai rapid sau să ofere cea mai largă gamă de protocoale de conectare sau chiar să aibă cel mai mare număr de servere în cele mai multe locații, dar cu siguranță nu a fost niciun slouch în nicio zonă anume..
Am văzut că multe VPN-uri excelează într-una sau două zone doar ca să se aplaneze în altele și mă întrebam, la sfârșitul zilei, de ce aș vrea ca utilizator să vreau să mă leg cu un serviciu care nu ar putea performa cât se poate de rezonabil așa cum s-ar putea afla în cât mai multe domenii de care am avut nevoie?

Din acest motiv, precum și reputația sa stelară în cercurile VPN (cu siguranță bine meritată), nu am nicio ezitare să le recomand drept concurenți de top.

Test de viteză ExpressVPN Singapore

Test de viteză ExpressVPN – Server Singapore
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

După cum vedem din viteză, s-ar putea ca acesta să nu se potrivească cu viteza liniei mele „goale”, dar infrastructura din Singapore, cu siguranță, îi crește. ExpressVPN este, de asemenea, cunoscut că este capabil să gestioneze viteze relativ stabile în multe dintre serverele lor, deci nu este posibil să fiți blocat cu o singură locație.

Este posibil să nu fie cel mai ieftin, dar cu siguranță nu este cel mai scump. Ca un echilibru fantastic al performanței prețurilor, acest serviciu VPN a ajuns departe.

Citiți recenzia noastră completă pe ExpressVPN pentru a vedea de ce este una dintre selecțiile noastre de top!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (SGD)

2.75 / mo

Caracteristici cheie

 • Conexiune Multi-Hop
 • Suporta multe platforme
 • Fără jurnale

"Fără fricțiuni și consecvent în performanță, Surfshark își face numele de concurență puternică."

Surfshark poate fi unul dintre cei mai noi furnizori de VPN din jur, dar a reușit să satisfacă foarte repede așteptările mari. Au trecut de la 0 la mai mult de 1.000 de servere în 61 de țări ciudate, în cel mai scurt timp, cu mai mulți venitori.

Ceea ce le-a făcut și mai impresionante a fost faptul că au făcut toate acestea fără probleme. Prima mea experiență folosind Surfshark a fost fără probleme și de atunci am păstrat propriul meu cont. Până acum nu au existat probleme de conexiune sau de serviciu și am notat din când în când actualizări rezonabile ale aplicației.

Singapurii care sunt conștienți de buget vor aprecia în mod deosebit atitudinea de care nu se bucură Surfshark atunci când vine vorba de serviciul VPN – un preț bun exact pentru ceea ce ar trebui să fie un serviciu VPN – fără să perceapă suplimente nedorite (sau inutile).

Faptul că sunt capabili să ascundă și traficul P2P pe toate serverele le oferă un plus mare.

test de viteză surfshark Singapore

Surfshark Speed ​​Test – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Deși traficul VPN din Singapore ar putea să nu fie mai rapid pe Surfshark decât alți furnizori, unde excelează este în stabilitatea sa. Vitezele de suprafargare sunt constante pe aproape toate serverele lor. Acest lucru le face o alegere ideală pentru un VPN, deoarece nu este probabil să vă lipiți de un server de țară tot timpul, corect?

Totuși, 80+ Mbps pentru o VPN de linie partajată nu este ceva care să se strecoare și, dacă nu intenționezi să folosești o singură locație la viteză maximă, consistența găsită aici este un impuls major. Desigur, prețul lor scăzut îi face și o alegere foarte atractivă.

Aflați mai multe despre excelența sa la recenzia noastră amănunțită despre Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (SGD)

6.88 / mo

Repere caracteristice

 • Construit pentru P2P
 • Proxy TorGuard Stealth
 • Suporta 5 conexiuni

"Una dintre cele mai bune VPN-uri pentru partajarea de fișiere P2P."

Am fost mai întâi atrasă de TorGuard, datorită marketingului său, fiind un furnizor de servicii VPN compatibil cu P2P, dar odată ce am instalat clientul Windows, care în curând s-a transformat să mă întreb dacă poate, am făcut o greșeală. Acest lucru a fost cauzat într-un fel de interfața sa mai degrabă datată.

Această VPN nu vine cu o mulțime de bling-uri de marketing moderne care îi aduc pe mulți contemporanilor săi, dar am aflat curând că în performanță a fost locul în care a excelat. Acest lucru este evidențiat de faptul că a crescut pentru a oferi peste 3.000 de IP-uri în peste 50 de țări.

Cu suportul P2P ca bază și o serie de alte calități deosebite – viteze stabile, implementabile chiar și pe routere, servicii de securitate îmbunătățite și chiar capacitatea de a ocoli blocanții VPN – aș spune că TorGuard este în partea de sus sau în apropiere, în special pentru Singapore- utilizatori bazati.

TorGuard Speed ​​Test Singapore

TorGuard Speed ​​Test – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

După cum vedeți, chiar și cu o viteză solidă în aval, am putut chiar să măresc viteza de încărcare din linia de bază. Acest lucru, deși nu este un lucru pe care toți îl pot dori sau trebuie să fie util pentru utilizatorii P2P în unele cazuri (mențineți aceste raporturi!).

Cred că singurul dezavantaj important al acestui serviciu VPN constă în interfața sa de utilizator de modă veche și că lipsește prețuri bune (sau ar trebui să spun excepționale) pentru clienții pe termen lung. Cu toate acestea, prețurile se încadrează în gama scăzută a furnizorilor VPN de prim nivel.

Citiți analiza noastră detaliată pe TorGuard pentru mai multe informații!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (SGD)

4.83 / mo

Repere caracteristice

 • Ofera compresie de date
 • Blocarea anunțurilor
 • Suportă 7 dispozitive

"Securizată și privată, dar poate nu pe o poziție atât de uniformă, precum ExpressVPN."

CyberGhost este destul de cunoscut în industria VPN, dar personal simt că nu este o potrivire atât de strânsă pentru crema culturii. În timp ce prezintă o perspectivă drăguță, nemaipomenită, există aspecte ale performanței sale care atrag un pic din sceptici din mine.

Pe hârtie CyberGhost oferă funcții bune și, de fapt, are și servere specializate pentru P2P. Acesta aplică acest lucru mai degrabă strict și dacă nu vă puteți descărca pe clientul dvs. P2P, este posibil să vă conectați la un server care nu este P2P, deoarece viteza va rămâne la un nivel mare de zero.

CyberGhost Speed ​​Test Singapore

CyberGhost Speed ​​Test – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

În ceea ce privește viteza, în timp ce am reușit să obțin viteze utilizabile de la ei, este posibil să fii dezamăgit. Pentru Singapore nu este chiar atât de rău, dar găsesc că, dacă te ocupi mai mult de geo-blocarea streamingului video, s-ar putea să suferi puțin. Mai serverele lor sunt reunite în toată Europa.

Totuși, dacă sperați doar pentru o conexiune sigură din Singapore în locurile de pe net, este un serviciu gestionabil pentru a vă conecta. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când luați în considerare numeroasele suplimente de securitate cu care vine CyberGhost.

În afară de criptarea VPN standard, acest serviciu poate bloca și urmărirea online și face tot posibilul pentru a forța HTTPS către majoritatea site-urilor web. Combinați acest lucru cu alte caracteristici suplimentare, cum ar fi protecția antivirus integrată și blocarea anunțurilor și veți obține probabil ceea ce plătiți.

La fel ca NordVPN, CyberGhost are opțiuni excelente de prețuri pe termen lung, care scad angajamentul dvs. lunar până la 3,50 USD pe lună. Decizia dvs. va trebui să vă echilibreze prețul cu performanța și să vedeți dacă puteți trăi cu acesta pentru acest cost.

Consultați recenzia noastră completă despre CyberGhost pentru a afla mai multe!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (SGD)

8.95 / mo

Repere caracteristice

 • Criptare forțată de 256 biți
 • P2P nelimitat
 • Suportă 10 dispozitive

"Excelent pentru paranoici, dar poate nu va fi în topul listei pentru utilizatorii din Singapore."

Dacă s-ar fi bazat pur și simplu pe istorie, nu aș fi lăsat acest VPN pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Singapore. În trecut, IPVanish a fost acuzat că a furnizat jurnalele de utilizator către autorități și este un număr important în ceea ce privește VPN-urile. În timp ce acest lucru este destul de rău, noii proprietari de IPVanish au încercat să măture incidentul sub covor spunând că nu au cunoștințe de incidente anterioare care ar fi putut sau nu să se fi produs.

Pentru a suna care ar putea fi colina lor finală de moarte (știu că Singapurii le place să se plângă!) Este sprijinul clienților lor, care este un gunoi absolut. Locuiesc în Malaezia și chiar sunt dezgustat de nivelul de asistență pe care IPVanish le oferă clienților săi.

Cu toate acestea, IPVanish are rezultate surprinzător de bune în testele de viteză bazate pe Singapore ȘI combină asta cu criptarea forțată de 256 biți. Deși unii dintre voi pot crede că nu aveți nevoie de acest nivel de criptare, putem spune că vă salvează de propria nebunie (poate).

Test de viteză IPVanish Singapore

IPVanish Speed ​​Test – Singapore Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Atât încărcările, cât și descărcările sunt remarcabil de rapide pe serverele IPVanish, depășind în cazul de față chiar și NordVPN și ExpressVPN. Nu a fost nicio reclamație aici, dar problemele pe care le-am avut cu viteza lor către serverele bazate pe Malaezia au fost că serviciul lor pentru clienți chiar a ajuns la mine.

Diferența de niveluri de performanță sporită, combinată cu serviciul lor teribil pentru clienți face ca IPVanish să fie un adevărat hit sau ratare. Te-aș întreba dacă ești pregătit să ai șansa ca acesta să funcționeze bine din cutie pentru tine. Dacă credeți acest lucru, este minunat. Dacă nu, s-ar putea să fiți nevoit să sfârșiți solicitând o rambursare.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre IPVanish pentru a afla mai multe!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (SGD)

4.54 / mo

Repere caracteristice

 • Criptare 256 biți
 • Suport clienți 24/7
 • Locații de server la nivel mondial

"Un pic mai limitat decât VPN de nivel superior, SaferVPN oferă totuși o ofertă decentă la un preț rezonabil."

SaferVPN este o companie SaasS de cibersecuritate fondată de partenerii Amit Bareket și Sago Gidali, doi tipi tehnici care excelează în cybersecurity. Se mândresc că oferă un produs bun care este susținut de principiile lor de internet nescenzurat și mai sigur pentru toți.

La SaferVPN, obiectivul lor a fost să creeze cea mai simplă și rapidă VPN posibilă și într-o măsură în care au reușit să facă acest lucru. Pentru un jucător relativ mai mic s-au descurcat bine pentru a crea o rețea de peste 700 de servere în peste 34 de locații de pe glob.

Serviciul a primit chiar laude din partea celor de la Forbes și PCWorld, precum și ai propriilor clienți care au lăudat atât serviciul însuși, cât și personalul de asistență care este acolo pentru a-i ajuta în momente de nevoie.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (SGD)

4.68 / mo

Repere caracteristice

 • Suportă Protocolul WireGuard
 • Permite traficul P2P
 • Nu monitorizează traficul

"AzierVPN oferă acces la protocolul WireGuard, care este destul de rar încă."

Demonii de viteză ar trebui să se bucure de faptul că, în unele cazuri, AzireVPN a fost testat pentru a suporta viteze de până la 500Mbps. Acest lucru este extrem de rar și trebuie să luăm asta cu un vârf de sare. Chiar și așa, combinația sa de WireGuard plus suport pentru criptarea de 256 biți îl face să fii cu ochii pe moment.

Din păcate, AzireVPN este un pic limitat în serviciul său, deoarece are doar aproximativ 20 de servere în cinci țări. Totuși la aceste prețuri și care susțin acest tip de tehnologie, există potențialul de a crește.

Un avantaj bun în avantajul său este capacitatea de a plăti în unele forme de criptomonedă, cum ar fi Bitcoin și Litecoin.

Gânduri finale: Ai nevoie de un VPN în Singapore?

La început, m-a preocupat gândul de a sugera un furnizor de servicii VPN în Singapore. Într-adevăr, țara are o tehnologie avansată și, în mâinile guvernului, se poate întâmpla ceva acolo.

Ca atare, în recomandările mele, primii trei jucători trebuiau să se bazeze pe companii cu oferte solide și un palmares dovedit. Preocuparea mea în parte a fost determinată de experiența personală și cea a prietenilor care sunt în țară, dar sincer, este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău.

Cu o infrastructură solidă în țară, ar trebui să fie ușor să găsiți aproape orice furnizor VPN pe care îl puteți folosi acolo și să obțineți cel puțin viteze decente, dar să acordați mai multă atenție securității. Criptarea cu 256 biți poate încetini performanța dvs., dar cel puțin toate datele interceptate vor rămâne în siguranță.

Pentru a recapătă, aici este primul 3 VPN Singapore:

VITEZĂ

SECURITATE & CONFIDENȚIALITATE

PRET (SGD / MO)

NordVPN

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

5,50

VIZITARE VPN

ExpressVPN

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

11.47

VIZITARE VPN

Surfshark

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

2,75

VIZITARE VPN

Cred că mi-am clarificat poziția în ceea ce privește necesitatea VPN pentru utilizatorii din Singapore. Indiferent dacă sunteți un distribuitor de fișiere P2P, streamer video sau doriți doar să fiți anonimi și siguri în general – mergeți pentru asta.

Este prea mult în joc când un guvern începe să dezbată dacă să elimini ultima ta șansă la libertatea internetului în numele securității naționale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map