Dacă ați dat peste această pagină în timp ce căutați cea mai bună găzduire web din India, aveți noroc – am verificat recent o listă masivă de gazde web și am ales 7 dintre cele mai performante mărci pentru a vă ajuta să decideți una asta este cel mai bun pentru afacerea ta!

Contents

La prima vedere: Top 3 gazde web pentru India

# 1 Hostinger India

https://www.hostinger.in/

O alegere excelentă pentru cei care abia începem. Vă veți bucura de timpi de răspuns de server de 80 ms în India și sunt destul de al naibii de repede în întreaga lume! Prețul lor nebun de introducere este pur și simplu prea bun pentru a rezista.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Cel mai bun din toate punctele de valoare, cu o valoare excelentă pentru bani. Viteza de răspuns a serverului este nebunie la 68 ms pinged de Bangalore, și foarte mică latență atunci când este ping din întreaga lume. Considerăm că este gazda perfectă pentru întreprinderile mici și mijlocii din India.

# 3 Gazduire A2

https://www.a2hosting.in/

Folosind centrul lor de date din Singapore, viteza medie la nivel mondial de găzduire A2 nu este la fel de rapidă ca SiteGround, dar ping-urile din Bangalore au revenit la o lumină de 68 ms. De asemenea, ne plac caracteristicile convenabile!

De ce ar trebui să ai încredere în noi?

Aici, la Bitcatcha.com, avem o experiență de zeci de ani de experiență combinată în rețea și IT și ne-am făcut misiunea să descoperim tot ce este de știut despre găzduire web.

Acordăm cea mai mare importanță vitezei de găzduire web, deoarece știm că viteza poate crea sau rupe cu ușurință o afacere. O gazdă web trebuie să poată răspunde la o solicitare mai repede decât vă puteți agăța degetele (este nevoie de 350 de milisecunde pentru a-ți prinde degetele – un webhost bun trebuie să poată răspunde în mai puțin de 200 de milisecunde).

De ce viteza este atât de importantă

Când îți aduci afacerea online, ar trebui să știi că ești în concurență cu sute, eventual mii de alte magazine web. Te poți aștepta ca concurența să ofere exact același serviciu sau produs ca și tine, la același punct de preț sau chiar mai mic.

Ce poți face pentru a obține un avantaj față de competiție?

Viteza site-ului.

Majoritatea oamenilor obișnuiesc să își încarce informațiile sau site-urile web în mai puțin de 2 secunde (ceea ce înseamnă că gazda web trebuie să răspundă cât mai repede posibil. În standardul Google, 200 ms). Orice este mai mult decât atât, iar oamenii sunt pur și simplu prea nerăbdători să aștepte, navigând pe un alt site care le satisface nevoile și se încarcă mult mai repede.

Înțelegerea evaluărilor de viteză ale Bitcatcha

Rata de viteză la nivel mondial

Am folosit verificatorul de viteză al propriului server pentru a testa timpii de răspuns din opt locații diferite din întreaga lume. Vom evalua rezultatele și le evaluăm în funcție de timpul de răspuns recomandat de Google de 200 ms. Gazdele web vor obține un rating A dacă este mai rapid de 210 ms.

Viteza în India

Măsurăm specific timpii de răspuns de la Bangalore. Acest lucru ne spune cât de rapid este o anumită gazdă web pentru publicul indian.

Cum să alegeți o gazdă web bună

Majoritatea oamenilor doresc doar găzduire web de bază care să funcționeze. Cu toate acestea, există diferențe uriașe de mărci și este esențial să alegeți o gazdă web care să se potrivească nevoilor dvs. pentru a avea o afacere online de succes.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le aibă o gazdă web pentru ca noi să le considerăm bune – iată câteva, astfel încât să știți la ce să vă uitați..

1. Viteza

Dacă găzduirea dvs. web răspunde lent, ar putea să vă coste mii, poate milioane de vânzări potențiale pierdute. Ne dorim o gazdă web rapidă care să poată măcar să atingă valoarea de referință de 200 de metri de Google! La Bitcatcha, măsurăm viteza serverului și clasăm gazdele web de la A + la D

2. Viteza unde este publicul tău vizat

Trebuie să obțineți găzduire web care să răspundă solicitărilor din partea publicului vizat FAST, așa că asigurați-vă că alegeți o gazdă web cu timp bun de răspuns în regiunea audienței dvs. Acesta este motivul pentru care verificatorul de viteză unic al serverului Bitcatcha vă arată timpii de răspuns din 8 țări de pe glob!

3. Preț

Vrem să realizăm un echilibru plăcut între prețuri mici și o bună găzduire web. Alegeți o gazdă care vă poate oferi funcțiile de care aveți nevoie la un preț pe care îl plătiți confortabil!

4. Serviciul pentru clienți

Complicații pot apărea atunci când aveți de-a face cu site-uri web și este bine să aveți o echipă de experți dedicată să vă ajute să vă rezolvați problemele. Asigurați-vă că alegeți o gazdă web care are un record bun în asistența clienților.

5. Garanție uptime

Site-ul tău va fi inutil pentru tine și pentru publicul tău dacă acesta va scădea constant. Vrem să căutăm o gazdă web care să ne poată oferi cel puțin 99,8% garanție uptime

6. Securitate

Dacă găzduirea dvs. web are o protecție slabă împotriva malware-urilor și a hack-urilor, veți lăsa site-ul și datele dvs. deschise pentru atacuri. Alegeți o gazdă care are un istoric puternic în materie de securitate, malware și protecție împotriva hackerilor.

7. Caracteristici

Este întotdeauna plăcut să obții mai mult decât ai plătit din punct de vedere al funcțiilor. Unele mărci de găzduire web pot oferi mai multe funcții, dar s-ar putea să nu fie cele mai rapide. Alegeți o gazdă web care este bine echilibrată între caracteristicile dorite, viteza și prețul.

Ar trebui să alegi local sau să mergi la nivel global?

Deci magazinul sau afacerea dvs. este concentrată în India. Care sunt opțiunile dvs. de găzduire?

 1. Puteți obține o gazdă web care are sediul în India

  Este ideal pentru tine și publicul tău s-ar putea să te bucuri de viteze mai rapide. Ați putea prefera, de asemenea, echipa localizată de asistență pentru clienți.

 2. Puteți obține un brand global care acoperă India

  Cu brandurile globale, de obicei, vin viteze globale mai bune (perfecte dacă vizați un public global). De asemenea, ar trebui să experimentați o mai bună securitate și servicii generale.

Avem câteva opțiuni locale și globale în lista de mai jos. În cele din urmă, vă recomandăm o gazdă globală care acoperă India pentru o mai bună asistență pentru clienți și facilități.

Clasat: Cele mai bune 7 găzduire web pentru site-uri indiene

Notă

1. Toate prețurile enumerate se bazează pe prețul introductiv al contractului de 12 luni.
2. Rata valutară folosită este de 1 USD până la 64,94 Rupie indiană.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

99 ms

Preț (₹)

205 / mo

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Depozitare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • hPanel
 • Suport localizat

"Caracteristici excelente la un preț avantajos, în special pentru începători"

În timp ce ne confruntam cu site-ul nostru de teste Hostinger India, ne-am dat seama că acești tipi au produs, de fapt, timp de răspuns destul de rapid atunci când făceau ping-uri din India! Am făcut câteva comparații și am testat Hostinger față de celelalte gazde web și am ajuns la concluzia că acești ingenioși lituanieni merită să fie pe primul loc în această listă.

Viteza serverului Hostinger

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Med. Viteză: 175,8 ms (Vezi rezultatul complet)

Deoarece serverul este situat în Singapore, ne-am așteptat ca Hostinger să dea rezultate destul de rapide în regiunea asiatică și nu au dezamăgit. Solicitările din Singapore, Japonia și Sydney au primit răspunsuri foarte rapide la mai puțin de 190 ms, ceea ce este super rapid. Bangalore, în special, a primit răspunsul lor în 99 de ms. Ce ne-a plăcut despre Hostinger India este că nu contează dacă clienții dvs. își au sediul în Asia, America sau Europa; serverele lor produc timp de răspuns destul de rapid în majoritatea regiunilor.

Asistență clienți Hostinger

„Distracție” nu este un cuvânt pe care l-am folosi de obicei pentru a descrie o echipă de asistență, dar experiența noastră cu sprijinul lui Hostinger a fost cu adevărat distractivă! Widget-ul live chat este întotdeauna afișat în partea dreaptă jos a tabloului de bord, ceea ce face conectarea cu cineva foarte ușor.

De asemenea, au inclus posibilitatea de a trimite emoji, gif-uri și fișiere, care pot suna inutile, dar de fapt sunt foarte utile în transmiterea frustrărilor noastre către echipă.

De asemenea, servesc peste 20 de țări în limbile lor native, cu planuri de a adăuga mai multe, arătând că le pasă cu adevărat de comunicarea cu clienții lor.

Gândurile noastre despre Hostinger

Hostinger nu oferă la fel de multe avantaje decât concurenții lor de pe această listă (fără ssl gratuit sau backup zilnic), dar merită locul 1 din cauza prețurilor introductive atractive.

Aceștia sunt capabili să concureze cu restul gazdelor web în ceea ce privește viteza, funcțiile și ușurința de utilizare, dar au reușit să concureze competiția oferind 1 nume de domeniu gratuit cu fiecare cont nou.

Aceasta oferă o valoare excelentă, în special pentru antreprenori și pentru noii proprietari de afaceri online care sunt preocupați de fluxul de numerar. Cu astfel de rezultate solide, timpi de răspuns impresionanți și un sistem de asistență excelent, nu puteți greși cu adevărat atunci când vă găzduiți cu Hostinger.

Vezi recenzia noastră completă pentru Hostinger pentru mai multe detalii!

Hostinger în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de teste Hostinger
 • site-ul oficial inger

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

66 ms

Preț (₹)

386 / mo

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare SSD
 • 25.000 de vizite / lună
 • SuperCacher
 • Suport 24/7
 • Copie de rezervă premium

"Gazda noastră web preferată. Bine rotunjit și versatil. Găzduim Bitcatcha alături de ei!"

Nu este un secret că SiteGround este gazda noastră web preferată. Nu au trecut de mult timp (abia din 2004), dar serviciul și viteza lor au fost absolut stelare și de fapt suntem destul de părtinitori față de ei. De fapt, le plac atât de mult încât acest site Bitcatcha.com este găzduit de fapt cu SiteGround!

Viteza serverului SiteGround

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Med. Viteză: 159.9 ms (Vezi rezultatul complet)

Cu centrul de date al site-ului de testare situat în Singapore, nu este deloc surprinzător faptul că timpii de răspuns din Japonia, Sydney și Singapore au citit excepțional de bine, sub 100 ms. Ceea ce am fost fericiți a fost timpul de răspuns Bangalore a citit 136 ms – este foarte rapid pentru publicul indian!

Timpul mediu de răspuns la nivelul site-ului site-ului este de 165 ms, ceea ce îi conferă un A + solid, cel mai bun clasament pe care îl avem în Bitcatcha.com

Asistență pentru clienți SiteGround

Ne-am ocupat de asistența clienților de la toate mărcile de găzduire web enumerate aici astăzi, iar sprijinul SiteGround este cel mai bun pe care l-am găsit, cu mâna în jos.

Chat-ul în direct ne-a răspuns în câteva secunde, au fost suficient de răbdători pentru a răspunde cu pricepere la orice întrebări stupide pe care le-am avut. Au fost, de asemenea, de mare ajutor cu orice aveam nevoie. Biletele au fost rezolvate rapid și cu pricepere, fără a ne frustra în niciun fel.

SiteGround a setat într-adevăr bara pentru asistența clienților, ceea ce face ca celelalte gazde web să arate prost în comparație!

Gândurile noastre pe SiteGround

Un avantaj (din atât de multe) pe care SiteGround îl are față de celelalte gazde web este includerea lor de SSL gratuit pentru utilizatorii lor. Începând cu luna iulie 2018, Chrome (cel mai popular browser din lume) va începe să marcheze toate site-urile non SSL ca „nesigure” și vor lăsa clienții să se simtă puțin siguri cu privire la marca dvs. Într-o lume în care concurența este atât de dură, nu ai dori nicio scădere în încrederea serviciului tău.

Deci, considerăm că SiteGround cu un centru de date bazat pe Singapore este solid, cu viteze globale nemaipomenite și rezultate chiar mai bune în India! Împerechează asta cu echipa lor excelentă de asistență pentru clienți și primești o gazdă care este cu adevărat minunată din toate aspectele.

Un da ​​cu siguranță în cărțile noastre! Verificați recenzia noastră completă SiteGround pentru tot ce trebuie să știți despre gazdă.

SiteGround în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de testare SiteGround
 • Accesați site-ul oficial SiteGround

3. Gazduire A2

https://www.a2hosting.in/

A2 Gazduire

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

163 ms

Preț (₹)

350 / lună

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Migrare site gratuit
 • Oricând bani înapoi

"O gazdă web fiabilă, cu rezultate rapide, în special planul lor Turbo."

Această companie americană de găzduire web este destul de bine cunoscută pentru serverele Turbo superbe și pentru caracteristica lor de optimizare A2. (Detalii complete la recapitularea detaliată a gazduirii A2)

Deși nu sunt cea mai rapidă gazdă web, au reușit totuși să obțină A + în testele de viteză ale serverului nostru.

A2 Viteza serverului de găzduire

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Med. Viteză: 173,2 ms (Vezi rezultatul complet)

Folosind centrul lor de date din Singapore, ping-urile din Singapore au venit foarte repede la 6 ms, 67 ms pentru Japonia, în timp ce Bangalore a obținut un respectabil 163 ms. Timpurile de răspuns pentru restul lumii au scăzut în sute, sunt încă mai rapide decât gazda dvs. medie, cu o medie mondială de 173 ms..

A2 Gazduire clienți

Acum este aici unde avem o ușoară problemă cu găzduirea A2 – Guru-urile lor de chat live sunt de fapt bune la ceea ce fac. Doar că, cândva, le este greu să ajungă. Odată ce am ajuns la un Guru, au reușit să ne rezolve fără efort problemele!

Gândurile noastre despre A2

Ca și SiteGround, A2 Gazduire oferă, de asemenea, SSL gratuit pentru clienții lor, caracteristică care este ușor de implementat, dar nu este făcută încă de majoritatea gazdelor web. Asistența clienților poate fi îmbunătățită, dar, odată ce vă conectați la ei, sunt o gazdă web solidă, cu funcții excelente!

A2 în acțiune

 • Vedeți site-ul nostru de testare găzduit A2
 • Accesați site-ul oficial de găzduire A2

4. Gazdă pentru mișcare

https://www.inmotionhosting.com/

Gazduire Inmotion

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

514 ms

Preț (₹)

324 / mo

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Zonele maxime de viteză ™
 • Transfer de date nelimitat
 • Acces SSH
 • Suport 24 × 7 din SUA

"O acoperire mondială excelentă, cu sprijin de clasă mondială"

Simțim personal că Inmotion Hosting este una dintre cele mai subestimate găzduire web. Serverele lor sunt rapide, au funcții excelente, iar serviciul pentru clienți este fantastic. De fapt, Bitcatcha.com găzduia cu Inmotion înainte de a trece la SiteGround (Încă găzduim alte câteva site-uri web cu Inmotion)!

Viteza serverului Hosting Inmotion

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Med. Viteză: 171,9 ms (Vezi rezultatul complet)

Inmotion Gazduire are doar centre de date din America, ceea ce explică viteza lor sub 55 ms în SUA Vest și SUA Est. Nu au făcut prea rău nici în restul lumii – 109 m în Japonia, 153 m la Sydney, 172 m în Sao Paolo și 178 m în Singapore. Din păcate, nu s-au descurcat prea bine în Bangalore, la 514 ms.

Media lor mondială este de 171,9 ms, ceea ce le câștigă un clasament A +.

Asistența clienților Inmotion

Așa cum era de așteptat, echipa de asistență a clienților Inmotion Hosting este excelentă. Ei știu ce fac și sunt eficienți, nu ne lasă niciodată să așteptăm mult. Sesiunile de chat în direct sunt conectate în câteva minute, iar biletele sunt rezolvate fără prea multă dificultate.

Gândurile noastre despre Inmotion Hosting

Dacă vizați un public internațional, atunci Inmotion Gazduire este perfectă – dacă vizați doar să apelați la clienții indieni locali, atunci veți dori să luați în considerare alte gazde.

Inmoție în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de testare Hosting Inmotion
 • Accesați site-ul oficial Inmotion Hosting

5. GoDaddy India

https://in.godaddy.com/

GoDaddy India

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

111 ms

Preț (₹)

149 / mo

Caracteristici cheie

 • HDD de 30 GB
 • Transfer neschimbat
 • 1 site web permis
 • Baza de date de 1 GB
 • PHP7 acceptat

"Destul de decent, dacă nu te deranjează că nu te găzduiești web"

Experiența noastră cu GoDaddy India a fost părți egale „misto!” și „meh!”. Pentru fiecare lucru care ne-a făcut fericiți, au reușit să creeze o problemă echivalentă care ne-a enervat. Să aruncăm o privire la ce avem de-a face.

Viteza serverului GoDaddy India

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Med. Viteză: 171,1 ms (Vezi rezultatul complet)

Unul dintre lucrurile frumoase care ne-au plăcut despre GoDaddy India este viteza lor – de fapt sunt destul de repede!

Deși nu erau foarte transparente cu privire la locația centrului lor de date (am dat clic pe „Asia”, dar nu ne-a spus niciodată unde sunt localizate serverele din Asia), din testul de viteză al serverului este evident faptul că are sediul în Singapore, cu 10 Domnișoară.

Ping-urile din Japonia au venit în continuare la 71 ms, iar interesant, Bangalore, la 111 ms foarte rapide. Inutil să spun, GoDaddy India este perfectă dacă vizați demografia locală indiană.

Gazda web s-a descurcat destul de bine și în alte părți ale lumii, scăzând doar la 337 ms în Sao Paolo. În general, media mondială a GoDaddy India este de 171,1 ms și este suficient de bună pentru un clasament A +!

Asistență clienți GoDaddy India

Ei bine, sunt pricepuți în ceea ce fac, destul de experimentați și vă veți conecta destul de repede. Nu sunt la fel de repede ca Hostinger și SiteGround, dar se termină. Nimic despre care să strigăm – doar funcționează.

Gândurile noastre despre GoDaddy India

Aici vom începe să acordăm un pic.

GoDaddy ar fi găzduirea web perfectă pentru India, doar dacă ar avea câteva aplicații bine ajustate pentru WordPress, dar am primi un sac mare de nimic. Toate celelalte gazde oferă un fel de comoditate pentru utilizatori prin intermediul aplicațiilor, astfel încât să nu obții nimic este un pic dezamăgitor.

Un alt lucru despre care suntem destul de enervat este UI-ul lor – și-au personalizat propria interfață, dar considerăm că ar fi putut face o treabă mai bună pentru a o face mai intuitivă.

Interfața de utilizator care găzduiește GoDaddy India

Ne-a luat 30 de minute doar pentru a găsi locul potrivit pentru a ne recupera DNS-ul corect, iar navigarea prin UI am simțit un pic forțat și nenatural.

Dacă doriți să implementați SSL de bază pentru site-urile dvs. web, veți fi dezamăgiți că GoDaddy India are nu există SSL gratuit. Puteți plăti pentru asta, dar veți fi amară știind că acesta este un lucru pe care îl puteți obține cu ușurință cu alte gazde gratuit.

Acestea fiind spuse, credem că GoDaddy India este de fapt bună dacă nu căutați web hosting gratuit, care să vizeze consumatorii din India la prețuri ieftine, dar dacă vă așteptați la funcții de top sau la orice altceva, cel mai bine este să vă uitați la alte gazde web.

GoDaddy India în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de teste GoDaddy India
 • Accesați site-ul oficial GoDaddy India

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în India

318 ms

Preț (₹)

354 / lună

Caracteristici cheie

 • 50 GB SSD
 • Transfer neschimbat
 • 1 site web permis
 • 1 domeniu gratuit
 • Să criptăm SSL

"O acoperire mondială excelentă, dar viteze slabe în India. Prețurile ar putea fi mai bune."

Bluehost a fost format în 2003 și a trecut rapid la a deveni unul dintre cele mai importante mărci de gazduire web pe piață. Sunt deosebit de populare în India, dar popularitatea lor este egală cu calitatea? Să aflăm.

Viteza serverului Bluehost

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Med. Viteza: 153 ms (Vezi rezultatul complet)

Centrele de date ale lui Bluehost au sediul în SUA și au ping-uri destul de bune (sub 200 ms) din cea mai mare parte a lumii, cu o medie mondială de 181,1 ms. O problemă însă – nu s-au descurcat prea bine în Bangalore, cu un scor de 330 ms.

Dacă acordăm prioritate vitezei, se pare că Bluehost este mai bine pentru persoanele care doresc un nivel internațional. Dacă vizați demografia locală indiană, poate doriți să mergeți cu o altă gazdă, deoarece 330 ms este prea lent pentru placul nostru.

Asistență pentru clienți Bluehost

A lua legătura cu echipa live a Bluehost este ca și cum ai juca Ruleta rusă – dacă ai noroc, vei înscrie și vei primi un personal cu experiență care știe ce fac și te poate ajuta. Dacă nu aveți ghinion, primiți stagiarul care nu prea are niciun ajutor.

Categoric nu este favoritul nostru.

Gândurile noastre despre Bluehost

Nu putem să nu ajutăm decât să comparăm Bluehost cu SiteGround, deoarece sunt aproape la același interval de preț. Vă puteți aștepta cu funcții mai bune cu SiteGround, dar veți plăti un preț ceva mai mic cu Bluehost, așa că cred că se reduce la priorități și preferințe..

Bluehost este de fapt o alegere super populară printre mulți bloggeri și marketeri afiliați, dar dacă acordați prioritate vitezei, poate doriți să luați în considerare locul unde se află prima dvs. locație de public înainte de a face angajamentul.

Bluehost în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de teste Bluehost
 • Accesați site-ul oficial Bluehost

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Piatra Mare

Scorul Mondial de Viteză

A

Viteza în India

64 ms

Preț (₹)

199 / mo

Caracteristici cheie

 • HDD de 20 GB
 • 100 GB transfer
 • 1 site web permis
 • 300+ aplicație cu 1 clic
 • cPanel inclus

"Viteze rapide în India la prețuri mici.

Piatra Mare! Mitul, marca, legenda!

Am auzit multe despre ei și se pare că sunt destul de populari în India, așa că am decis să obținem un cont cu ei pentru această listă, doar pentru a vedea dacă sunt în conformitate cu așteptările.

Dar înainte de a trece la laude / acordări, aruncăm mai întâi o privire asupra rezultatelor testelor.

Viteza serverului BigRock

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Med. Viteză: 190,3 ms (Vezi rezultatul complet)

Cu o medie mondială de 190 ms, Bigrock este în mod clar cea mai lentă gazdă de pe listă. Înțelepți cu viteză, sunt ideali pentru ping-uri locale rapide, deoarece sunt singura gazdă web din această listă cu un centru de date din Mumbai.

Dacă doriți totuși să atrageți o clientelă internațională, BigRock ar putea să nu fie cea mai bună alegere, cu scoruri de 226 ms de la US West, 241 ms de la US East, 130 ms de Londra, 343 ms de Sao Paulo și 309 ms de Sydney.

Singurele țări pe care le-am văzut mergând bine în afara Indiei au fost Singapore la 62 ms și Japonia la 133ms.

Asistență pentru clienți BigRock

Ne-am înscris pentru planul inițial BigRock după ce am văzut cât de populare sunt cu localnicii din India, așteptând un serviciu decent și o ușurință de utilizare, dar experiența prin care am trecut a fost … o dezamăgire imensă.

În primul rând, sistemul nu ne-a trimis informațiile necesare pentru a vă conecta la contul nostru. Fără informații de conectare, fără DNS de configurat, absolut nimic.

Așa că am contactat livechat-ul pentru ajutor, dar nu pot face nimic în acest sens fără o autentificare, așa că ni s-a solicitat să apelăm la numărul de asistență internațional al BigRock (la costul nostru, te gândești) pentru a le rezolva..

Așa că am sunat și am urmat instrucțiunile automate, apăsând cu răbdare tastele, ni s-a spus să apăsăm … apoi apelul a scăzut.

Așa că am încercat din nou.

Și apelul a scăzut. Din nou.

Am încercat să le numim un număr mare de 3 ori și apelul scade exact. La fel. Moment.

Am consultat echipa de chat live pentru a vedea ce se mai poate face.

I-am întrebat dacă ne pot transfera direct la echipa relevantă – nu pot.

Ne pot anula contul – nu pot.

Aceasta a devenit rapid cea mai proastă întâlnire pe care am avut-o vreodată cu o gazdă web de acest calibru.

La ora 17:00, am trimis un e-mail la adresa pe care echipa livechat a furnizat-o cu amabilitate și ne-au răspuns la 18:00 cu informațiile de care aveam nevoie pentru a vă autentifica și a configura site-ul nostru de testare..

Inutil să spun, nu am fost prea fericiți de întregul calvar.

Gândurile noastre despre BigRock

BigRock este ieftin, dar chiar trebuie să-și dea drumul. Înțelept cu viteză, fac bine, în ciuda lipsei de PHP7 și SSD. Încă nu au implementat SSL, astfel încât utilizatorii ar putea avea probleme în viitorul apropiat atunci când Chrome își actualizează sistemul.

Cu siguranță, trebuie să ofere mai multe funcții pentru utilizatorii lor, iar UI-ul lor trebuie actualizat – se pare că l-au proiectat în anii 90 și și-au dat drumul designerului la jumătatea drumului.

Nu putem oferi capturi de ecran, deoarece am reușit să accesăm zona clientului o singură dată în timpul înregistrării – de atunci nu am mai fost închise, iar funcția „uita parola” pur și simplu nu funcționează. Am încercat-o de nenumărate ori, nu a apărut nimic în folderele noastre de mesaje primite sau spam.

BigRock în acțiune

 • Consultați site-ul nostru de teste BigRock
 • Accesați site-ul oficial BigRock

Verdict

După testarea intensivă și experimentarea avantajelor și a contra pentru fiecare brand, simțim personal că gazdele web internaționale (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting și Inmotion Hosting) sunt cel mai bun pariu. Sunt în mod constant rapid, cu reputația de a fi de încredere, iar asistența lor pentru clienți vă va ajuta în orice fel.

VITEZA MONDIALĂ

AVG. VITEZA IN INDIA

PRET (₹ / LUNI)

Hostinger

A+

99 ms

205

SiteGround

A+

136 ms

386

A2 Gazduire

A+

163 ms

350

Gazduire Inmotion

A+

514 ms

324

Bluehost se apropie de mijloc – sunt foarte bine echilibrate și veți obține o valoare mai bună dacă doriți să ajungeți pe piețele americane. O gazdă web foarte bună pentru bloggerii începători și marketerii afiliați!

Cu toate acestea, dacă prețul este prioritatea dvs., BigRock și GoDaddy India se potrivesc nevoilor dvs. în bine, mai ales dacă vizați demografia locală indiană. Acestea beneficiază de ping-uri locale foarte rapide, dar veți renunța la funcții și asistență utilă pentru clienți.

Pentru noi, asistența necorespunzătoare a clienților este o soluție de tranzacție, dar dacă aceasta nu este o problemă pentru dvs., atunci mergeți mai departe.

Asta înfășoară cele mai bune 7 mărci de web hosting pentru India!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me