A szingapúri 2020 nyolc legjobb VPN-je (tesztelt sebesség!)

Szingapúrról már régóta ismert, hogy meglehetősen drakonikus törvényekkel rendelkezik, és sajnos ez bizonyos értelemben annak eredményeként fejlett megfigyelő állammá vált. Az Egyesült Államokkal és az Egyesült Államok és Szingapúr közötti szabadkereskedelmi megállapodás kapcsán fennálló szoros kapcsolatával párhuzamosan a városi állam lakosainak okuk van aggódni online adatvédelmi és névtelenségükért..


A világ összes országa közül Szingapúr talán azon országok közé tartozik, amelyek a VPN-szolgáltatás igénybevételére vonatkoznak. Legalább egyelőre, bár még mindig legális az ilyen használat.

Contents

A szingapúri kormány legálisan kémprogramokat használ

Noha Szingapúr soknak tűnik a demokratikus folyamat és az igazságszolgáltatás függetlenségének bástyájaként, kevesen tudják, hogy az ország alkotmányának részletei rendkívüli jogokat biztosítanak a kormányának állampolgárai és lakosai felett. Ez kifejezetten így van, amikor a digitális tevékenységekről van szó, különös tekintettel a magánélet védelmére.

Például a szingapúri alkotmány nem foglalja magában kifejezetten a magánélethez való jogot és más alapszabályokat, amelyek e tényt arra használják fel, hogy bizonyos kormányzati szervek számára felhatalmazza a magánszemélyek online fellépésének jogát. Ide tartoznak a (2012-ben módosított) büntetőeljárási törvény és a számítógépes visszaélésekről és a számítógépes biztonságról szóló törvény (1997-ben módosítva).

A szokásosabban szólva a szingapúri állampolgárok és az ország lakosai nem hivatalosan jogosultak a magánélet védelmére, és egyes kormányhivatalok végzés vagy bírósági végzés nélkül felügyeletet és átviteli lehallgatást végezhetnek..

Az országot annak a 25-nek nevezték el, amely a FinSpy (egy megfigyeléshez és irányításhoz használt malware típusú) parancsnoki és vezérlőkiszolgálóinak hátsó ajtójában található. Ez azt jelenti, hogy a kormány szinte minden adathoz hozzáférhet az országban anélkül, hogy bárkinek joga lenne a jogorvoslathoz.

A szerzői jogi törvény (Szingapúr 2014) szigorúan betartott

Lehet, hogy hallotta, hogy az Egyesült Államokban a P2P fájlmegosztókat gyakran csapják be perekkel, és hogy sok vállalat folytatott fájlmegosztási tevékenységeket. Az Egyesült Államok és Szingapúr közötti szabadkereskedelmi megállapodás miatt Szingapúr sok esetben köteles ugyanezt tenni.

Ezt a múltban például a szingapúri Hanglemezipar Szövetsége tette, és ismerek olyan embereket, akik megszakítási és lemondási leveleket kaptak internetszolgáltatóktól (ISP).

Ez azt jelenti, hogy nemcsak vannak olyan társaságok, amelyek fizetni akarják őket, hanem hogy a szingapúri internetszolgáltatók együttműködnek velük, hogy ügyfeleiket kövessék.

A VPN-ek továbbra is legálisak Szingapúrban

2016-ban Szingapúrban a Jogi Minisztérium nyilvános konzultációt tartott a VPN-szolgáltatások országos felhasználásának jogszerűségének felülvizsgálata céljából. Ennek célja a szerzői jogi törvény frissítése a szigorúbb végrehajtás érdekében.

Jelenleg csak egy maroknyi ország van a világon, amelyek egyenesen betiltották a VPN használatát, és valamivel nagyobb számban, amelyek csak az állami ellenőrzésű VPN szolgáltatókat engedélyezik. Hogy elképzelést kapjon a VPN-ket tiltó országok típusáról, köztük Észak-Korea és Irak, míg Kína és Oroszország csak a kormány által ellenőrzött szolgáltatások működését engedélyezi.

Tekintettel arra a tényre, hogy a szingapúri kormány vitatja a kérdést, az azt jelenti, hogy ez nagyon nagy a véleményükben.

Mit keresünk egy szingapúri VPN-ben

1. Adatvédelem és névtelenség

Noha a magánélet védelme általában magas a VPN-szolgáltatók igényeinek listáján, addig sehol sem érzem magasabb a régió igénye, mint a szingapúri felhasználók számára. A kormányzati megfigyeléstől az internetszolgáltatók megfigyeléséig és a gyors jogi lépések fenyegetéséig a szingapúri internetes felhasználók az Ázsia-csendes-óceáni térség egyik legnagyobb nyomás alatt álló csoportja.

Mint ilyen, alapvető fontosságú, hogy a Szingapúrban használt VPN-szolgáltatóknak szilárd eredményeik legyenek a felhasználói adatvédelemről, például szigorúan nem naplózási politikáról és talán anonim fizetési módok elfogadásának mértékéig is. Ide tartozhatnak ajándékutalványok, készpénz vagy akár kriptovaluta.

2. Biztonság

Mivel néhány felhasználónak lehetősége van a titkosítási lehetőségek alacsonyabb átváltására a gyorsabb VPN-sebesség lehetővé tétele érdekében, tekintettel a szingapúri kormány fejlett megfigyelési képességeire, ezért célszerű megkeresni egy olyan VPN-szolgáltatót, amely a magánélet védelme mellett a biztonságra is összpontosít..

A VPN biztonsága két fő forrásból származik – a kommunikációs létesítési protokollokból és az adatáramlás titkosításából. Számos ilyen áll rendelkezésre, és szerencsére sok VPN-nek a teljes kínálata nyitva van.

3. Sebesség és stabilitás

Szerencsére a sebesség nem annyira fontos kérdés Szingapúrban, köszönhetően a globális kommunikációs vonalak szempontjából remek elhelyezkedésének és természetesen az ország fantasztikus infrastruktúrájának. Mint ilyen, az ország szinte minden szolgáltatója képes lenne a nagy sebesség biztosítására.

Ez a szingapúri VPN-felhasználók számára ideális helyzet, mivel választhatnak olyan kiszolgálót, amely a lehető lezárja a lehetséges fizikai helyet, és amely natív módon támogatja a nagy sebességű adatátvitelt..

4. Geolocation hamisítás

Noha a szerver elhelyezkedése nemcsak a szingapúri VPN-felhasználókkal kapcsolatos probléma, továbbra is ügyelni kell arra, hogy elkerüljük azokat a VPN-eket, amelyek túl sok figyelmet fordítanak Ázsián kívül. Persze, nagyszerű lenne, ha a földrajzi helymeghatározó hamisítás a kívánt eredmény, de ez alacsonyabb elérhetőséget eredményezhet az ázsiai régióban.

5. P2P támogatás

A szingapúri VPN szolgáltatók számára talán a második legkritikusabb kritérium az a képesség, hogy gondoskodjanak a P2P forgalomról és vezéreljék azt. A P2P fájlmegosztás gyakran nagy sávszélességet igényel a VPN-kre, és egyesek ráveszik a figyelmüket.

Jó ötlet lenne, ha kiválasztaná azt, amely világosan megfogalmazza a P2P használatára vonatkozó irányelveit, például a TorGuard. Legalább a VPN-nek rendelkeznie kell a dedikált szerverek válogatásával, amelyeket a P2P fájlmegosztási használatra tartanak fenn.

Rang: A szingapúri VPN legjobb VPN-je

Mielőtt átnézném a teszteredményeimet, itt szeretném meghatározni az alapszintű sebességet az internetem számára. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

Nincs VPN Speed ​​Baseline

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

Mint láthatja, viszonylag jó kapcsolatot tudok elérni egy szingapúri sebességű tesztkiszolgálóval VPN nélkül, bár az upstream kicsit korlátozottnak tűnik.

jegyzet

Használt árfolyam: 1) 1 USD – 1,38 SGD; 2) 1 euró – 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (SGD)

5.50 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Több mint 4000 szerver
 • Gyors sebesség
 • Nincs napló & Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket

"Karcsú felület, stabil sebesség és fantasztikus, hosszabb távú árszervezés."

Azt hiszem, biztonságosan mondhatom, hogy az összes olyan VPN-szolgáltató közül, akikre néztem, a NordVPN könnyen előtérbe kerül földrajzi méretük és lefedettségük szempontjából. 62 országban több mint 4000 szerverrel van ellátva, jóllehet még az ázsiai-csendes-óceáni térségben is.

Biztos lehet abban, hogy magánélete jó kezekben van, mivel szigorú bejelentkezési tilalmú politikával rendelkezik, így a daad nem fogják megtartani. Az NordVPN székhelye Panamában található, amelynek nincs adatmegőrzési törvénye, amelyről beszélni lehet.

A kapcsolat ugyanolyan biztonságos lehet, amennyit csak akar, mivel a NordVPN nemcsak a 256 bites titkosítást támogatja, hanem rendelkezik egy úgynevezett „dupla VPN” -nel is. Az azt jelenti, hogy csatlakozik egy VPN-kiszolgálóhoz, majd visszapattanja ezt a kapcsolatot, mielőtt a rendeltetési címre halad.

Paranoia, talán, de ha a kormány ismeri, hogy törvényesen kémked téged, akkor inkább paranoiás lenne, mint ismeretlen okokból a törvény elé álljon?

NordVPN Speed ​​Test Szingapúr

NordVPN Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A szingapúri szerver a NordVPN-től rendkívül jó volt, amennyiben a kapcsolatok haladtak és a sebességek lenyűgözőek voltak, mind feltöltésre, mind letöltésre. Különleges P2P-kiszolgálókkal is rendelkeznek, amelyeket az ilyen típusú forgalomra optimalizáltak.

Az árak a normál körül vannak, de ha olyan VPN-t keres, amelyre hosszabb ideig ragaszkodni fog, akkor a NordVPN az Ön számára. Három éves előfizetéssel az árak jelentősen csökkennek, és ezek a legjobbak egyike, amit a piacon láttam.

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (SGD)

11.47 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Az offshore adatvédelem
 • Teljes 256 bites titkosítás
 • 148 VPN hely

"Az ExpressVPN ilyen jó szolgáltatást kínál nagyon széles kritériumok alapján – a VPN esetében ritka!"

Az ExpressVPN volt az elsők közül, amelyeket valaha kipróbáltam, és először úgy éreztem, hogy ez… nem-nyomtató. Sokkal később és még sok más VPN-szolgáltatás mellett az öv alatt, csak akkor tudtam igazán értékelni, mi az volt – az összes üzlet jackje, és a legtöbbjüknél nagyon magasra értékeltem!

Például lehet, hogy nem mindig a leggyorsabb, vagy a legszélesebb körű csatlakozási protokollokat kínálja, vagy talán a legtöbb kiszolgálóval rendelkezik a legtöbb helyen, de ez egyértelműen nem volt semmilyen területen..
Láttam, hogy sok VPN egy vagy két területen kiemelkedik, és más területeken csak lassul, és a nap végén gondolkoztam azon, hogy miért szeretnék felhasználóként összekapcsolódni egy olyan szolgáltatással, amely nem tudott ésszerűen teljesíteni. amilyen sok területen lehet, amire szükségem volt?

Ezért, valamint a VPN-körökben elért csillagszerű hírneve miatt (természetesen jól megérdemelt), semmi habozásomat nem tudom ajánlani nekik.

ExpressVPN Speed ​​Test Szingapúr

ExpressVPN Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mint a sebességből láthatjuk, lehet, hogy nem egyezik a „meztelen” vonali sebességgel, de a szingapúri infrastruktúra minden bizonnyal felfelé halad. Az ExpressVPN arról is ismert, hogy sok szerverükön képes viszonylag stabil fordulatszámot kezelni, tehát valószínű, hogy egyetlen helyre nem kerül..

Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de természetesen nem a legdrágább. Az ár-teljesítmény fantasztikus egyensúlyaként ez a VPN szolgáltatás messze jutott el.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (SGD)

2,75 / hó

Főbb jellemzők

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

Lehet, hogy a Surfshark az egyik legújabb VPN-szolgáltató, de nagyon gyorsan sikerült megfelelnie a meglehetősen magas elvárásoknak. 0-tól kezdve már több mint 1000 szerverrel rendelkeznek 61 páratlan országban, egyáltalán nem áll rendelkezésre, még több jön.

Ami még lenyűgözőbbé tette őket, az a tény, hogy mindezt zökkenőmentesen végezték. A Surfshark használatával kapcsolatos első tapasztalataim gondtalan volt, és azóta is saját számlámat vezettem velük. Eddig nem volt kapcsolat vagy szolgáltatási probléma, és időről időre észrevettem az ésszerű alkalmazásfrissítéseket.

A költségvetési szempontból tudatos szingapúriiak különösen értékelni fogják a Surfshark aggódó hozzáállását a VPN-szolgáltatás vonatkozásában – jó ár, ami pontosan egy VPN-szolgáltatásnak kell lennie – a nem kívánt (vagy szükségtelen) extrák díjazása nélkül..

Az a tény, hogy képesek az összes kiszolgálón elrejteni a P2P forgalmat, szintén nagy pluszt jelent számukra.

surfshark speed test Szingapúr

Surfshark Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Noha a szingapúri VPN-forgalom nem lehet gyorsabb a Surfshark-on, mint néhány más szolgáltatónál, a stabilitása szempontjából kiemelkedik. A Surfshark sebessége szinte az összes szerverén állandó. Ez ötletessé teszi őket a VPN kiválasztásához, mivel nem valószínű, hogy állandóan egy ország szerverre tartasz, igaz?

Ennek ellenére a megosztott vonalú VPN esetén a 80+ Mb / s sebesség nem tüsszentés, és ha csak egyetlen hely maximális sebességgel történő használatát tervezi, az itt talált konzisztencia jelentõs lendületet jelent. Természetesen az alacsony árképzés is vonzóvá teszi őket.

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (SGD)

6.88 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P-hez készült
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Támogatja az 5 csatlakozást

"Az egyik legjobb VPN a P2P fájlmegosztáshoz."

Először vonzotta a TorGuard, mivel P2P-barát VPN-szolgáltatóként működött marketingként, de miután telepítettem a Windows klienst, amely hamarosan azon tűnődött, hogy vajon talán hibáztam-e. Ezt bizonyos módon a meglehetősen elavult felület okozta.

Ez a VPN nem sok olyan modern marketing blinggel érkezik, amely megragadja kortársait, ám hamarosan rájöttem, hogy a teljesítményben a legjobbak voltak. Ezt hangsúlyozza, hogy több mint 50 országban több mint 3000 IP-t bocsát rendelkezésre.

Mivel a P2P támogatása alapja, és számos más kiemelkedő tulajdonság – stabil sebesség, akár útválasztókon is telepíthető, továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatások és még a VPN blokkolók megkerülésének képessége is -, azt mondanám, hogy a TorGuard a csúcson vagy annak közelében van, főleg Szingapúrban – alapú felhasználók.

TorGuard Speed ​​Test Szingapúr

TorGuard Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mint láthatja, még ha egy ismételt fordított sebességgel is képes voltam növelni a feltöltési sebességet az alapvonalam alapján. Ez bár nem mindenki számára szükséges, vagy szükség lehet bizonyos esetekben a P2P felhasználók számára (tartsa fenn ezeket az arányokat!).

Úgy érzem, hogy a VPN szolgáltatás egyetlen jelentős hátránya a régimódi felhasználói felület, és a jó (vagy kell mondanom, hogy kiemelkedő) árak hiánya a hosszabb távú ügyfelek számára. Ennek ellenére az árak továbbra is esnek a legfelső szintű VPN-szolgáltatók alacsony tartományában.

További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (SGD)

4.83 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Adattömörítést kínál
 • Hirdetés blokkolása
 • Támogatja a 7 készüléket

"Biztonságos és magánjellegű, de talán nem ilyen egyenlő alapon az ExpressVPN kedvelőivel."

A CyberGhost meglehetősen jól ismert a VPN-iparban, de személy szerint úgy érzem, hogy ez nem olyan szoros egyezés a termés krémjével. Noha szép, nyüzsgő kilátást nyújt, előadásának vannak olyan aspektusai, amelyek egy kicsit felhívják a bennem a szkepticizmust.

Papíron a CyberGhost jó tulajdonságokkal rendelkezik, sőt, a P2P számára speciális szerverekkel is rendelkezik. Ezt meglehetősen szigorúan érvényesíti, és ha úgy találja, hogy nem tudja letölteni a P2P-kliensen, akkor valószínűleg nem-P2P-kiszolgálóra csatlakozik, mivel a sebesség nagy nulla zsírértékű marad.

CyberGhost Speed ​​Test Szingapúr

CyberGhost Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebesség-bölcs, miközben sikerült beszerezni tőlük használható sebességeket, csalódott lehet. Szingapúr számára ez nem olyan rossz, de azt tapasztalom, hogy ha inkább a földrajzi blokkolásról szól a video streamingre, akkor valószínűleg kissé szenved. Szervereik májusában Európa-szerte gyülekeznek.

Ennek ellenére, ha csak a szingapúri és a hálózati helyek közötti biztonságos kapcsolatra számít, a tis kezelhető szolgáltatásként jelentkezhet be. Ez különösen akkor érvényes, ha figyelembe veszi a CyberGhost által szállított számos biztonsági kiegészítőt.

A szokásos VPN-titkosítástól eltekintve ez a szolgáltatás blokkolja az online követést is, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a legtöbb webhelyre kényszerítse a HTTPS-t. Kombinálja ezt néhány további extrával, például a beépített vírusvédelemmel és a hirdetések blokkolásával, és valószínűleg megkapja azt, amit fizet.

Hasonlóan a NordVPN-hez, a CyberGhost kiváló hosszú távú árképzési lehetőségeket kínál, amelyek havi elkötelezettségét 3,50 dollárra csökkenti. Döntésednek az, hogy az árat és a teljesítményt egyensúlyba hozza, és meg kell vizsgálnia, vajon képes-e megbirkózni ezzel a költséggel.

További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (SGD)

8.95 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Nagyon jó a paranoid számára, de talán nem lesz a szingapúri felhasználók körében a lista elején."

Ha pusztán a történelemre épülne, soha nem engedtem volna ezt a VPN-t a Szingapúr legjobb VPN-einek listájára. Az IPVanish-et a múltban azzal vádolták, hogy felhasználói naplókat bocsátott a hatóságok rendelkezésére, és ez a VPN-ek szempontjából jelentős nem-nem. Noha ez elég rossz, az IPVanish új tulajdonosai megpróbálták a szőnyeg alá söpörni az eseményt azzal, hogy nem tudtak korábbi eseményekről, amelyek esetleg előfordulhattak vagy nem.

Hogy kiderüljön, mi lehet a végső halálos kopogásuk (tudom, hogy a szingapúrok szeretnek panaszkodni!), Az ügyfélszolgálat, amely abszolút szemét. Malajziában élek, és még engem is undorít a támogatás, amelyet az IPVanish nyújt ügyfeleinek.

Az IPVanish azonban meglepően jól teljesít szingapúri alapú sebességtesztekben, és kombinálja ezt a kényszer 256 bites titkosítással. Bár valószínűleg néhányan azt gondolják, hogy nincs szüksége erre a szintre a titkosításra, mondhatjuk, hogy ez megment téged a saját ostobaságától (talán).

IPVanish Speed ​​Test Singapore

IPVanish Speed ​​Test – Szingapúr szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mind a feltöltések, mind a letöltések rendkívül gyorsak az IPVanish szervereknél, ebben az esetben meghaladják a NordVPN és az ExpressVPN szintjét is. Itt nem volt panasz, de a malajziai kiszolgálók sebességével kapcsolatos problémák voltak az, ahol ügyfélszolgálatuk tényleg hozzám jutott.

A megnövekedett teljesítmény szintjének különbsége és a szörnyű ügyfélszolgálat együttesen teszi az IPVanish-t valódi hitnek vagy hiányosságnak. Arra kérném, ha készen állsz arra, hogy megragadja az esélyét, hogy jól fog működni a dobozból. Ha úgy gondolja, az remek. Ha nem, akkor valószínűleg visszatérítést igényel.

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (SGD)

4.54 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • 256 bites titkosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • A szerver helyszíne világszerte

"Kissé korlátozottabb, mint a legfelső szintű VPN, a SaferVPN mindazonáltal tisztességes ajánlatot kínál elfogadható áron."

A SaferVPN egy kiberbiztonsági SaaS cég, amelyet Amit Bareket és Sago Gidali partnerek alapítottak, két tech srác, akik maguk is kitűnnek a kiberbiztonság területén. Büszkék lehetnek arra, hogy egy jó terméket kínálnak, amelyet a cenzúrázatlan és mindenki számára biztonságosabb Internet elveik alátámasztanak.

A SaferVPN-nél a célja a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb VPN létrehozása volt, és amennyire sikerült. Egy viszonylag kisebb játékos számára jól sikerült létrehozni egy több mint 700 szerverből álló hálózatot, amely 34 világszerte működik több mint 34 helyen.

A szolgáltatás elismerést kapott még a Forbes és a PCWorld kedvelőitől, valamint a saját ügyfeleitől, akik dicsérték mind a szolgáltatást, mind pedig a támogatást nyújtó személyzetet, akik szükség esetén segítik őket..

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (SGD)

4.68 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Támogatja a WireGuard protokollt
 • Engedélyezi a P2P forgalmat
 • Nem figyeli a forgalmat

"Az AzierVPN hozzáférést biztosít a WireGuard protokollhoz, amely még mindig meglehetősen ritka."

A sebesség-démonoknak örülniük kell annak tudásában, hogy az AzireVPN-t tesztelték, hogy bizonyos esetekben akár 500Mbps vonalsebességet is támogasson. Ez rendkívül ritka, és egy csipet sóval kell ezt vennünk. Ennek ellenére a WireGuard és a 256 bites titkosítás támogatásának kombinációja teszi valami szem előtt tartását.

Sajnos az AzireVPN szolgáltatásai kissé korlátozottak, mivel öt országban csak körülbelül 20 szerverrel rendelkezik. Mégis ezen az áron, és támogatva ezt a fajta technológiát, megvan a lehetősége annak növekedésére.

Jó plusz annak előnye, hogy képesek fizetni a kriptovaluta bizonyos formáiban, például a Bitcoin és a Litecoin.

Végső gondolatok: Szüksége van VPN-re Szingapúrban?

Az a gondolat, hogy szingapúri VPN-szolgáltatót javasolnék, először engem érintett. Az ország valóban fejlett technológiával rendelkezik, és a kormány kezében bármi történhet.

Mint ilyenek az ajánlásaimban, az első három játékosnak olyan társaságokra kellett alapulnia, amelyek szilárd ajánlatokkal és bizonyított tapasztalattal rendelkeznek. Az elfogultságomat részben a személyes tapasztalatok és az országban élő barátok tapasztalatai vezetik, de őszintén szólva, jobb, ha biztonságban vagyunk, mint sajnálom.

Az ország szilárd infrastruktúrájának köszönhetően szinte bármilyen VPN-szolgáltatót megtalálhat, amelyet használhat, és legalább tisztességes sebességet szerezhet, de nagyobb figyelmet kell fordítania az ottani biztonságra. A 256 bites titkosítás lelassíthatja a teljesítményt, de legalábbis az összes elfogott adat biztonságos marad.

Összefoglalva, itt van a 3 legfontosabb VPN Szingapúr:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR (SGD / MO)

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

5.50

VISIT VPN

ExpressVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

11.47

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

2,75

VISIT VPN

Úgy gondolom, hogy világossá tettem álláspontomat a VPN szükségességére vonatkozóan a szingapúri felhasználók számára. Függetlenül attól, hogy P2P fájlmegosztó, videó streamer-e, vagy csak anonim akar lenni, és általában biztonságos lenni – keresse meg.

Túl sok a tét, amikor egy kormány megvitatja, hogy a nemzetbiztonság érdekében megsemmisíti-e az internetes szabadságod során az utolsó esélyét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map