Az Ausztrália 2020 nyolc legjobb VPN-je (tesztelt sebesség!)

Az Ausztrál Statisztikai Hivatal adatai azt mutatják, hogy az internet-hozzáférés az országban az évek során meredeken növekedett. A kutatások azt is jelzik, hogy 2021-re Ausztrália egész területén 311 millió csatlakoztatott eszköz lesz az otthonokban. Összességében az ausztráliai adatgyűjtő internetszolgáltatókkal és a kormány cenzúrájával valószínűleg jó ötlet lenne vásárolni egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatóra. Most.


Növekvő internetes felhasználók Ausztráliában

(Forrás: ABS)

Ezeket a számadatokat azonban összekapcsoljuk azzal a ténnyel, hogy manapság szinte mindenki üldözi személyes adatait, ezért alapvető fontosságú, hogy komolyan mérlegelje a VPN használatát. Sokkal nagyobb biztonságot és névtelenséget kínálnak az interneten.

Contents

Az ausztrál internetszolgáltatók gyűjtik az Ön adatait

A kormány hivatalosan az ausztrál internetes szolgáltatóktól (ISP-k) köteles adatokat gyűjteni az ügyfeleik szolgáltatásuk igénybevételéről. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltatója nemcsak a finomfog fésűvel folytatja a kommunikációt, hanem sok személyes információt is tárol..

Minden, a használt kommunikációs szolgáltatás típusától kezdve a tartózkodási helyéig és a felhasználás idejéig, kötelező módon nyilvántartásra kerül. Még az Egyesült Államokban sem érinti hivatalosan a fogyasztói digitális szabadság állapotát, mint manapság Ozban.

Ha esetleg egy pillanat alatt még nem tudtad meg, mit jelent ez; Az ausztrál rendőrség, a bűnüldözési integritás ausztrál bizottsága és más ügynökségek bármikor hozzáférhetnek az összes olyan adathoz, amelyet az internetszolgáltató örömmel gyűjt..

A kormány szűri az Ön webszolgáltatásait

Amikor az internetes cenzúráról beszélünk, az elsõ országok, amelyekre eszünkbe jutnak, gyakran Kína vagy Oroszország. Ennek ellenére sokkoló lehet az ismert világ legnagyobb része számára, hogy sok hagyományosan demokratikus és szabad ország cenzúrálja az internetet, vagy legalábbis megpróbálja.

Az ausztrál kommunikációs miniszter 2012-ben elmondta, hogy a kormány által az ország internetszolgáltatóinak küldött értesítések miatt az internetet használó ausztrál férfiak több mint 90% -a fogja tartalmát kiszűrni.

A cenzúra eredetileg a súlyos bűncselekmények, például a gyermekbántalmazás és hasonló bűncselekmények felszámolását jelentette, de 2015-ben kibővítették, hogy kiterjedjenek a szerzői jogokkal védett anyagok megsértésére. Így van, P2P felhasználók, ez azt jelenti, hogy te!

Valójában a kormány évek óta elrendelte az internetszolgáltatók számára, hogy egyre több weboldalt cenzúráljanak, mivel észlelik, hogy szerzői jogi anyagokat hordoznak. Ide tartoznak a The Pirate Bay, a Torrentz és a TorenHound.

Optus blokkoló oldalak

Az Optus felhasználók értesítése, amikor cenzúrázott oldalakat igényelnek
(Forrás: Wikipedia)

Amint azt szinte minden P2P-felhasználó tanúsítja, ez a teljes mosás és egyszerűen azt mutatja, hogy a legtöbb kormány egyszerűen a tudatlanságot állítja, és ürügyként használja azt a webhely bezárására, amely ellen a kereskedelmi társaságok kifogásolják, függetlenül a helyzet realitásától..

A VPN használata segíthet legyőzni ezt az előítéletet és megállíthatja a jelenleg megjelenő erőszakos viselkedést.

Amit keresünk egy VPN-ben

1. Adatvédelem és névtelenség (protokollok, fizetési lehetőségek)

A magánélet rendkívül aggodalomra ad okot a VPN-szolgáltatóval való kapcsolattartás során, és ehhez két szempont van – függetlenül attól, hogy nyilvántartást vezet-e a felhasználási tevékenységeidről (naplózás), és milyen lehetőségeket kínál nekik a fizetéshez.

Néhány VPN, sőt sokan manapság kínálnak lehetőséget arra, hogy valamilyen típusú vagy kriptovalutájú ajándékutalványon keresztül fizessenek. Ez nem hagy papírtáblát önnek, mint felhasználónak, ami egy lépéssel meghaladja a hagyományosan elérhetőt.

2. Biztonság (titkosítás, tracker blokkolás stb.)

A biztonság szempontjából ismét két szempontból létezik – a protokoll, amellyel a kapcsolatot létre kell hozni, valamint a titkosítási módszer, amelyet az eszköz és a VPN-kiszolgálók közötti utazás biztonságához használnak..

Mindegyik protokollnak megvannak a maga előnyei és néhány hátránya, például gyorsabb, de van bizonyos biztonsági rések vagy más biztonsági és teljesítmény-egyensúly. Titkosítás szempontjából általános, hogy a magasabb szintű titkosítás általában lassabb teljesítményt eredményez, mivel több adatot kell hozzáadni az adatcsomagokhoz.

Egyéb biztonsági kiegészítések általában csak a torta jegesedése, például beépített hirdetés-blokkolók vagy bizonyos webhelyek követési adatainak blokkolása..

3. Sebesség és stabilitás

A sebesség természetesen a következő, mivel nyilvánvalóan nem akarunk fizetni olyan szolgáltatás használatáért, amely túlságosan lelassítja az internetes sebességet. Azt mondanám, hogy egy jó VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az Ön tényleges vonali sebességének legalább 70% -át biztosítsa (nem elméleti!).

4. Geolocation hamisítás

Ugyancsak felmerül a szerver helyének kérdése, mivel ez segít a helymeghatározás hamisításában. Tegyük fel például, hogy Olaszországban tartózkodik, és a BBC iBBC Player szolgáltatását szeretné használni a videók streamingjéhez. Így feliratkozva olyan VPN-sel, amelynek nincs szerver az Egyesült Királyságban, enyhe technikai problémát jelent.

5. P2P támogatás

A végső pont a P2P fájlmegosztásról szól. A P2P fájlmegosztás nagy terhet jelent az internetvonalakon, ezért néhány internetszolgáltató és még néhány VPN-szolgáltató is ráveti a homlokát. Ez sajnálatos, mivel a P2P fájlmegosztókat gyakran üldözik néhány országban, például az Egyesült Államokban és Szingapúrban (egyszer volt ott egy barátom, aki figyelmeztető levelet kapott az internetszolgáltatójától egy film letöltéséhez!).

Bár ésszerűtlen elvárni, hogy minden VPN-szolgáltató gondoskodjon a P2P-fájlmegosztó felhasználókról, legalább több szervert el kell helyezni használatra. Ez jelentősen megnyitná az ügyfélpiacot, és kielégítené a felhasználók alulteljesített profilját.

Rangsor: a legjobb ausztrál VPN

Mielőtt átnézném a teszteredményeimet, itt szeretném meghatározni az alapszintű sebességet az internetem számára. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

Nincs VPN alapvonal

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

jegyzet

Használt árfolyam: 1) 1USD – 1,37AUD, 2) 1Euro – 1,57AUD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 5.48 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Több mint 4400 szerver
 • Dupla DNS
 • 6 készüléket rögzít
 • PGP a kommunikációhoz. magánélet
 • Több protokoll

"A NordVPN a biztonság és a magánélet jó keverékével rendelkezik & speed @ nehezen legyőzhető hosszú távú árak"

A környék egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatása, a NordVPN 59 országban 5000 szerverrel foglalkozik. 2012 óta üzleti vállalkozásként sikerült lépést tartania a legjobbakkal, majd a néhányat.

A jelenlegi panamai székhelyük miatt nincs aggodalom a névtelenségüket és a naplózási rendelkezéseket illetően, mivel az országnak még nincs adatmegőrzési törvénye. Kombinálja ezt a világszínvonalú titkosítási szabványokkal és a Double VPN védelemmel, így a kezedben van nyertes.

NordVPN Speed ​​Test Ausztrália

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Az ausztrál szervereknek a NordVPN-en sikerült körülbelül 45Mbps – 50Mbps sebességet elérni.

Miközben a Nord árai az iparági szinten kezdődnek, ez a VPN jó azok számára, akik hosszú időn át akarják tartani. Hatalmas árengedményei vannak a 3 éves tervekre, amelyek valószínűleg elfújják a versenyt.

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

11.43 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Korlátozások nélkül
 • Tengeri adatvédelem
 • DNS / IPv6 szivárgás prot
 • 24/7 támogatás
 • Több protokoll támogatása

"A legjobb azok számára, akik stabilitást, biztonságot akarnak & szilárd teljesítmény. Nagyon ajánlott!"

Az én hibám az volt, hogy az ExpressVPN-t választottam az elsőként a felülvizsgálandó listára, ami miatt nem tudtam teljes mértékben értékelni a VPN-ek Mercedes-t abban, ami valójában volt. Rendkívül magasra állítottam a rúdot, és csalódottan érzem magam, hogy csak alig tudott megfelelni az általam kitűzött követelményeknek.

Miután rendkívül hosszú ideig töltöttem lyukakat számos VPN-szolgáltatásban, rájöttem, hogy gondolkodásom alatt az ExpressVPN valóban kitűnő, amit csinál. Megtalálja a megfelelő jegyzeteket kombinációban a mindent, amit VPN-ben keresünk, majd néhányat.

Úgy érzem, hogy ez a tökéletes VPN-szolgáltatás az alapanyagok megfelelő egyensúlya miatt, amelyet nem könnyű elérni olyan technikai szolgáltatási területen, mint ez. Kombinálva ezt azzal, hogy a szabványok elérése érdekében a világ minden tájáról infrastruktúrát kell kezelni, még lenyűgözőbbé válik.

ExpressVPN Speed ​​Test Ausztrália

ExpressVPN Speed ​​Test Australia – Sydney szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebesség szempontjából az ExpressVPN elsősorban stabil sebességeket tudott biztosítani az egész fedélzeten, függetlenül attól, hogy milyen messze vagyok a fizikai helyzetemtől. Az ausztráliai szerverek erősen teljesítettek, és több mint képesnek kell lenniük az ország szinte bármely vonalának kezelésére.

Lehet, hogy az ExpressVPN nem a legolcsóbb VPN-szolgáltatás az üzleti életben, de ezt inkább ellensúlyozza sterling teljesítményük.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 2.75 / mo

Főbb jellemzők

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

A Surfshark számomra sok tényező miatt mindig számít az egyik legtökéletesebb VPN-szolgáltatónak. Ennek ellenére a dolgok mindig úgy fordultak elő, hogy még mindig viszonylag újok. A biztonsági szolgáltató számára egy kevesebb, mint két éven át tartó piaci jelenlét nem pontosan ösztönzi a bizalmat..

Ugyanakkor a puszta teljesítmény és az egyszerűség szempontjából a Surfshark minden fordulóban bebizonyította, hogy tévedtem. Elkerülhetetlennek tartom, hogy szorosan figyelemmel kísérjem őket, és rendszeresen felülvizsgáljam véleményem. Eddig rendkívül pozitív tapasztalat volt.

Ausztrál előnye a VPN sebessége szempontjából két kritikus területen. Az első az, hogy erős infrastruktúrájú, míg a második az, hogy az adatforgalom szempontjából kritikus ázsiai-csendes-óceáni helyet foglalnak el. Úgy tűnik, hogy a Surfshark kihasználta ezt a tőkét, és az ausztráliai szervereikből származó sebesség lenyűgöző.

surfshark speed test Ausztrália

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Noha Szingapúr sokkal közelebb áll nekem, mint Ausztrália (fizikailag), a Surfshark jól teljesítette az egyensúlyozó cselekedetét. Valójában úgy tűnik, hogy szinte minden országban, ahol a szerverük van, a Surfshark képes minimális teljesítményszintet fenntartani.

Azt mondanám, hogy az ausztrál emberek sebessége viszonylag erősen megmutatja, függetlenül attól, hogy milyen kiszolgálókhoz kapcsolódnak – bárhol a Surfshark hálózaton. Hálás lehet az alacsony Surfshark-árakért és a viszonylag erős Aussie-dollárért is, hogy méltányos rázkódáshoz jusson.

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (AUD)

$ 6.85 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Támogatja az összes eszközt
 • A hirdetések & malware blokk
 • Korlátlan sávszélesség
 • Lopakodó VPN
 • Több GCM & CBC rejtjelek

"A TorGuard-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a P2P felhasználók igényeinek, és csodálatosan teszi ezt"

Az első benyomásom a TorGuard VPN-ről az volt, hogy kissé furcsanak tűnt. Nem volt olyan bling és marketing ragyogása, amelyet sok szolgáltatás manapság kínál, és annyira technikainak tűnt, hogy kétlem, hogy vonzó lesz sokan számára, akik rápillantva nézett rá..

Milyen rossz voltam! Noha ez a szolgáltatás a P2P felhasználókra összpontosult, a szolgáltatások és az egyszerűség egyensúlya alapján egyértelmű, hogy a tervezők alaposan átgondolták a dolgokat. Gyermekkori életében számos fronton szembesült az ellenállás, mivel a P2P-fókuszpont volt.

Ma azonban a TorGuard olyan szolgáltatássá vált, amely megfelel az olyan VPN-k magas követelményeinek, mint az ExpressVPN, és szerverekkel rendelkezik több mint 50 országban világszerte.

TorGuard Speed ​​Test Australia

TorGuard Speed ​​Test Australia – Melbourne szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Az ausztráliai alapú szerverek sebessége megfelelő, és valójában magasabbak voltak, mint sok más, a fizikai helyemhez közelebb lévő terület. Ez jó jel, hogy nagy figyelmet fordítottak az ausztriai régió infrastruktúrájára.

Mint korábban említettem, a marketing-hiány hiánya pedig egy kissé keltezett megjelenésű felhasználói felületen jelentkezik Windows-ügyfeleik számára. Erősen javaslom, hogy figyeljen ezen túl, mivel a teljesítmény szempontjából kiemelkedőek.

Várható, hogy viszonylag alacsonyabb árakat fizetnek, mint a legtöbb legfelsõbb VPN-ek, de nem annyira olcsók.

További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (AUD)

4.81 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Adattömörítést kínál
 • Hirdetés blokkolása
 • Támogatja a 7 készüléket

"A CyberGhost sikeresen finomította a szervereit a teljesítmény érdekében"

Noha a VPN körökben nem ismeretlen, a CyberGhost mindazonáltal nem igazán illeszkedik ahhoz, amit a legfelső szintű VPN kritériumoknak tartok. Noha igaz, hogy bizonyos esetekben a jellemzők és a teljesítmény vonalát érinti, továbbra is elegendő kétely számomra, hogy ne érezzem magam teljesen kényelmesen az ajánlást.

A kínálat szempontjából a CyberGhost elegendő kiszolgálóval rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljen a VPN óriás Nordnak, mégis elmarad a teljesítményétől annak ellenére, hogy infrastruktúrája van. Ennek egyik elsődleges oka az lehet, hogy legtöbb szerverük Európában van.

CyberGhost Speed ​​Test Ausztrália

CyberGhost Speed ​​Test Australia – Sydney szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Nekem Malajziában, és azok számára, akik jó ausztrál VPN-t keresnek, ez talán nem a legjobb hír. Egy 500Mbps-os kapcsolaton alig tudtam fenntartani ennek egy részét, amikor az Aussie szerverükhöz csatlakoztam.

Tehát ismét úgy tűnik, hogy pótolni kell a biztonsági kiegészítőkben, ami hiányzik a teljesítményéből. Például blokkolja az online követést, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a HTTPS-t a legtöbb webhelyre kényszerítse, és még beépített vírusvédelmet és hirdetés-blokkolást is biztosít.

Mivel a hosszú távú tervek árai havi 3,50 dollárra (4,81 AUD) csökkennek, ez olcsó ajánlat lehet, ha pusztán névtelenséget keres, és nem aggódik a vonali sebesség maximalizálása miatt..

További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (AUD)

8.91 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Szörnyű ügyfélszolgálat. Ha átnézheti, hogy az IPVanish bizonyos pontokban megvan a maga előnye"

Az IPVanish a felülvizsgálatomban egy sötét felhővel lógott azzal, hogy vitatkozik a hatóságok számára a felhasználói naplók hatósági rendelkezésre bocsátásában (a VPN-ek számára) szóló bűnbűn miatt. Ezt súlyosbította a marketing csapata arra irányuló erőfeszítései, hogy a szőnyegen átmossák a tényeket, állítva, hogy nem tudták, és nem is tudták, mióta a vállalat átadta a tulajdonosokat.

Mégis, úgy néztem ki, amire kényszerítettem volna, különben a felülvizsgálat lemerült volna a csatornába, mielőtt megkezdődött. Sajnos az IPVanish keveset ajánlott magának. Igaz, hogy egyes dolgok, mint például a 256 bites titkosítás kényszerítése a felhasználókra, bizonyos szempontból plusz lenne..

IPVanish VPN

IPVanish Speed ​​Test Australia – Adelaide szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Bár sikerült megfelelő sebességet elérni a szingapúri kiszolgálóktól, más lehetőségek, amiket megpróbáltam, elégtelen voltak a teljesítményben. Ausztrália esetében a tényleges vonalsebesség alig több mint 10% -át sikerült kihozni, ami szintén kissé zavaró volt.

Általában ezekben az esetekben megpróbálom a szolgáltatóval együttműködni annak érdekében, hogy kiderítsék a helyzetet, de sajnos az IPVanish szörnyű ügyfélszolgálatot nyújtott. A késői válaszoktól (3 nap e-mailben!) A haszontalan utasításokig – nem volt mód arra, hogy heteket pazaroljak egy probléma megoldására velük..

Összességében egy nagyon ellentmondásos eredmény egy olyan vállalattól, amely már kátrányos hírnévvel működik.

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

7. iPredator

https://ipredator.se

iPredator

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (AUD)

10,96 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs naplózási politika
 • IPv6 támogatott
 • Statikus IP-k érhetők el

"A The Pirate Bay hírnevét Peter Sunde alapította, az iPredator érdekes, de súlyos korlátai vannak"

A P2P fájlmegosztás minden rajongója számára a The Pirate Bay egy olyan név, amely a torrent iparban elkerülhetetlen. Logisztikusan úgy tűnik, hogy ez a VPN az egész világon a P2P bajnokságáért és minden irányból üldöztetéséért számol, hogy ez a VPN az egyik legszükségesebb és leghűségesebb ügyfeleinek, hogy egy szolgáltatás.

Ugyanakkor a szolgáltatás félszívű kísérletnek tűnik az üzlet számára, miközben iparági normákat próbál felszámolni. Például nincs kliensszoftvere, és a segítség csak a rendelkezésre álló nyílt forrású dokumentációra és fórumokra korlátozódik. (Nem beszélve a korlátozásról csak a svéd szerverekre.)

Ennek ellenére, a látszólag közepes teljesítménygel párosulva, a koncepció érdekes egyszerűen azért, mert valahogy a The Pirate Bay nevében társítja.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (AUD)

4.70 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Támogatja a WireGuard protokollt
 • Engedélyezi a P2P forgalmat
 • Nem figyeli a forgalmat

"Azon kevés VPN-szolgáltatás, amely támogatja a WireGuard protokollt"

Ha a sebesség a te dolgod, akkor az AzireVPN-nek lenyűgöznie kell, mivel a jelentések szerint néhány felhasználó lehetővé tette az 500Mbps sebesség elérését. Ugyanakkor a társaság viszonylag fiatal, csak 2012-ben alapított.

Az AzierVPn legfeljebb 256 bites titkosítást támogat az SHA512 HMAC és a TLS hitelesítéssel. Ha egy paranoiás bandája vagy, akkor az élelmezési lánc körülbelül annyira magas, mint amennyire eljut – mindenesetre kereskedelmi szempontból.

A mainstream platformokra dedikált alkalmazásokkal sajnos nincs olyan extrája, mint például a RaspBerry Pie vagy a PlayStation lefedettség. Ugyancsak korlátozott, hogy öt országban csak 20 szerverrel rendelkezik.

Remélhetőleg ez lehetővé teszi számukra, hogy összpontosítsák optimalizálási erőfeszítéseiket, és végül hozzanak nekünk egy valóban világszínvonalú VPN szolgáltatást.

Végső gondolatok

Mint valószínűleg néhányan észrevették, néhány szolgáltatóval szemben táplálkoztam, miközben ugyanakkor úgy éreztem, hogy másoknak túl keményen ítéltem meg. Annak érdekében, hogy a dolgokat nagyobb kontextusba helyezzem, úgy érzem, hogy tanácsolni kell, hogy a tiszta teljesítményadatokon kívül az egyéni igények egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni..

Véleményem szerint a VPN szolgáltatókat értékeltem, és így mindenki számára magas színvonalú követelményeket fognak teljesíteni, ami általában minden területen lehetséges – ami általában lehetetlen. Ezen a nézetben néhányan közületek a sebesség mindent, másoknak az anonimitás és a magánélet lehet. Egyesek hajlandóak kevesebbel áldozni, mások inkább a költségek minimalizálására hajlandók.

Remélem, hogy ezt remélem, a sorok között olvas, és döntést hoz, amely az Ön igényeinek megfelelő egyensúlyt kínál.

Összefoglalva, itt van a top 3 VPN Ausztrália:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR (AUD / MO)

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

5.48

VISIT VPN

ExpressVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

11.43

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

2,75

VISIT VPN

Tiszta minőség szempontjából azt gondolom, hogy egyértelművé tettem, hogy mely preferenciáim vannak e rangsorban. Annak összefüggésében, hogy mi lenne a legjobb VPN az ausztrál piacon, azt hiszem, sokan enyhülten sóhajt adnak rá, hogy rájöjjenek, hogy Szingapúr nagyon közel áll hozzád, és az ott levő kiszolgálók szinte teljes egészében jól teljesítenek..

Ezért a teljesítmény szempontjából azt hiszem, hogy az ausztrál felhasználók szerencsések, és a fentiek szinte bármelyikét választhatják. Mint már említettem, vegye figyelembe más tényezőket és azt, hogy tudsz velük együtt élni.

Egyrészt én soha nem választanék azt a szolgáltatót, aki például az ügyfélszolgálatban vesz részt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map