Az Indonézia 2020 nyolc legjobb VPN-je (tesztelt sebesség!) – Bitcatcha

Indonéziára gondolva arra vágyakozhatunk, hogy szem előtt tartsunk egy egzotikus üdülőhelyet, amelynek helyszínei változatosak, mint a nagy bevásárlóközpontok és a festői strandok. Sajnos az országban élők egészen más forgatókönyvet jelentenek, tekintettel arra, hogy kormánya arra törekszik, hogy akár saját lakosain is rejtett felügyeleti tevékenységeket hajtson végre..


Mivel az internetes szabadság pontszáma alacsony, mint Indiában, nem túl meglepő, hogy Indonéziában többször elnyomják az elnyomó kormányzati digitális tevékenységeket. Az Indonézia lakosaitól kezdve a nagyon széles körű megfigyelési jogköröknek a közösségi médiaplatformok blokkolásáig történő felhasználásától ez tökéletes felhasználási eset, mivel azok számára, akik nagyban részesülnének a VPN használatából.

A 260 millió feletti lakossággal Indonéziában viszonylag alacsony az internetpenetráció (54,68%), mégis korlátozott a közösségi média platformjai, korlátozott a politikai tartalmakhoz való hozzáférés, sőt néhány magas rangú blogger letartóztatását is látta..

A VPN-ek körültekintő használatával ennek nagy részét óvatosan el lehet kerülni, különösen mivel a VPN-ek ott nem illegálisak.

Contents

Indonézia AI-alapú bejárót használ a tartalom megsértésének észlelésére

2018 elején az Indonézia Kommunikációs és Információs Technológiai Minisztériuma (MCIT) elindította a Cyber ​​Drone 9 néven. Az egyedi webrobotot két célt szem előtt tartva tervezték meg – annak kiderítése, hogy a kormány mit gondol „negatív tartalomnak”, majd az indonéziakat blokkolja az hozzáférés hozzá.

A bejáró működő paramétereit még mindig finomítják, mivel az AI-n alapul, de eddig a hatókör meglehetősen tág. Források szerint a negatív tartalom a következőket foglalja magában: „pornográfia, szerencsejátékok, erőszak ábrázolása, radikalizmus és faji és vallási alapú megkülönböztetés”.

Ezt tovább súlyosbítják az internetszolgáltatók, amelyek különféle okokból önkényesen végeznek saját blokkoló tevékenységeket. Például 2016-ban az indonéz felhasználók azt jelentették, hogy a Netflix elérhetetlenné vált a Telkomsel útján, annak ellenére, hogy nem szerepelt a tilalom listáján..

Nemcsak a helyzet nem oldódott meg a felhasználók segítése érdekében, de a kormány minisztériumai megköszönték az internetszolgáltatót azért, hogy kezdeményezték egy olyan vállalkozás blokkolását, amely állítása szerint „illegálisan működik megfelelő engedély nélkül”.

A Netflix-hez való hozzáférést csak 2017-ben engedélyezték újra, amikor a vállalat megállapodást írt alá az ország legnagyobb telco-jával.

A kormány széles körű felügyeleti jogkört ruház fel

A kormányon belül több ügynökség jogosult korlátozni az online tartalmat az információs és elektronikus tranzakciókról szóló törvény (ITE törvény) alapján. A törvényt többször módosították az abban felsorolt ​​hatáskörök kiterjesztése érdekében.

Az ITE-törvény nem csak a tartalom blokkolását teszi lehetővé, hanem a módosítások egy része lehetővé tette a hatóságok számára az internetszolgáltatók számára, hogy erre kötelezzék őket. Azóta nőtt a tartalom szűrésére jogosult ügynökségek száma.

A magánélethez való jog bizonytalansága

Noha az indonéziak hivatalosan állítólag az alkotmány által védett magánélethez való jogukkal rendelkeznek, nyilvánvalóan nincs olyan törvény, amely elősegítené e jog érvényesítését. A cégek kormányzati felhatalmazása miatt a felhasználói adatok tárolására azonban a magánélet kissé gyanús.

Ez különösen igaz, mivel ismert, hogy egyes társaságok kérésre bűnüldöző ügynökségeket bocsátanak rendelkezésre felhasználói adatokkal. Mellesleg, ez a VPN egyik kulcseleme – a felhasználói magánélet védelme. A legtöbb elsődleges VPN garantálja a felhasználók számára, hogy tevékenységeikből semmilyen naplót nem vezetnek, ami szó szerint azt jelenti, hogy nincs adat, amelyet át kellene adni kérés esetén.

A több éven át tartó tevékenységek ütemtervéből láthatjuk, hogy a kormány szisztematikusan mozog nemcsak azért, hogy tetszőleges jogokat szerezzen a felhasználói adatokhoz való hozzáféréshez, hanem a környezetet is alakítja, hogy ezt könnyedén megtehesse. A következő ütemterv a végrehajtott forgatókönyvek egyik ilyen sorozata, amely ezt kiemeli;

 • 2000 – A kormány a telco ügyfelek számára legalább három hónapos megőrzési időszakot ír elő
 • 2012 – Az adatközpontok felépítéséhez közszolgáltatásokat kínáló elektronikus rendszerek szolgáltatói
 • 2016 – Az MCIT arra kényszeríti az OTT szolgáltatókat, hogy helyi jogi személyiséggel foglalkozzanak a jogi lehallgatás megkönnyítése érdekében

Noha az anonimitást az indonéz törvény nem szabályozza, ezek a mérföldkövek az ország kormányzati ügynökségeinek azon joga és képessége felé vezető lépések, amelyek megsemmisítik az anonimitás e rétegét.

Internetes aktivisták letartóztatása és üldözése

A nemzetbiztonság nevében Indonézia az internetet különféle célokra is felhasználta, beleértve, de nem kizárólag a rágalmazást, a vallási ügyeket és a tartalmi manipulációt („hamis hírek”)..

Noha ez nagyon Donald-Trump-esquenek tűnhet, a valóság sztrájkolóbb, és legalább egy esetben az ország egyik internetes felhasználóját letartóztatták a Kritikus tartalom megosztása céljából a képviselőház előadójának. 2017-ben három sajtóközleményt is elvégeztek (Megjegyzés: A link tartalma indonéz nyelven található) egy kormányzati tisztviselőtől, aki állításuk szerint állításuk ellen állt rá..

A VPN továbbra is törvényes Indonéziában

Noha a világ minden táján folyamatosan előfordulnak olyan események (mint például Oroszország és Kína), amelyek figyelmet fordítanak a VPN-ekre és valamilyen szabályozást próbálnak meghozni, úgy tűnik, hogy Indonézia még nem csatlakozott ehhez a sávhoz..

Amit keresünk egy VPN-ben

1. Adatvédelem és névtelenség

Mint Ön már rájött, Indonézia valójában nem olyan hely, ahol VPN használata nélkül szeretne szörfözni a hálózaton, függetlenül attól, hogy állampolgár vagy az ország látogatója. A fentiekben ismertetett tényezők és az említett szabályok megsértésének következményei súlyossága miatt jó ötlet a VPN által az indonéz felhasználók számára a magánélet védelme és az anonimitás szempontjaira összpontosítani..

A VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az Ön adatait és tevékenységeit pontosan úgy tárolják, ahogyan a kormány, valamint a magánipar együtt dolgoznak, valamint függetlenül a forgalom figyelésére és ellenőrzésére..

Az egyik legjobb módszer ennek biztosítására, ha figyelni kell a VPN-kre, amelyek nemcsak szigorú naplózási politikával rendelkeznek, hanem azon országokból is származnak, amelyekben az adatmegőrzési törvények kevésbé vannak érvényben. Ez természetesen kizárja az öt szem és a tizennégy szem joghatóság alá tartozó országokat.

2. Biztonság

A VPN-ek biztonsági pontja ugyanaz az indonéziai alapú felhasználók számára, mint másutt. Az ideális egyensúlyt csak Ön, mint felhasználó tudja. Választ-e a 256 bites titkosításra az alacsonyabb VPN-sebesség kockázatával, vagy hajlandó-e csökkenteni ezt a sávot a nagyobb sebesség érdekében??

Személy szerint úgy érzem, hogy az indonéziai piac számára a legjobb, ha két fő ok miatt magas szintű titkosítási szintet próbálunk megtartani. Az első az, hogy az általunk tárgyalt eset egyik fő szereplője az indonéz kormány, amelynek valószínűleg több erőforrása van a felmerült titkosítás megtörésének megkísérlésére..

A második az, hogy az ország alacsonyabb átlagos internetsebessége miatt biztonságos a titkosítási szintet a lehető legmagasabb szinten tartani anélkül, hogy veszélyeztetné a teljes elérhető maximális sebességet.

3. Geolocation hamisítás

Általában, amikor a földrajzi helymeghatározásról beszélünk, az alternatív tartalmak elérésének célja lenne olyan mainstream szolgáltatóktól, mint a Netflix USA vagy a BBC iPlayer az Egyesült Királyságban. Azonban az indonéz felhasználóknak sokkal többet kell várniuk a földrajzi helyzetmeghatározó hamisítás során, mivel szó szerint rengeteg olyan webhely van, amelyhez nem férnek hozzá.

4. P2P támogatás

Úgy tűnik, hogy az Indonéziában akadályozott webhelyek egyik kategóriája a torrent webhelyek. Ez ismét egy olyan terület, ahol a VPN valóban segítene. Vigyázzon a VPN-kre, amelyek a P2P forgalmi irányelveket egyértelműen meghatározták a szolgáltatási feltételeikben, például a TorGuard vagy a NordVPN.

5. Sebesség és stabilitás

Mivel Indonéziában a vezetékes szélessávú internet átviteli sebessége mindössze 16,31Mbps, a legtöbb VPN-nek nulla kérdésnek kell lennie, amely megfelel az ottani felhasználók igényeinek. A mobilsebesség még alacsonyabb, átlagosan 10,45Mbps, tehát az indonéziai VPN-kkel kapcsolatos fő aggodalom természetesen nem a sebesség.

Besorolás: A legjobb VPN indonézek számára

Mint minden VPN-tesztnél, a sebesség megítélése előtt mindig a sajátomat értékeltem. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

alapsebesség-teszt eredménye - Indonézia

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

Mivel a malajziai székhelyem van, a sebességem általában nagy az ázsiai térségbeli VPN-kiszolgálókhoz való kapcsolódáskor, és az USA-ban vagy Európában található kiszolgálókhoz való csatlakozáskor lassabb lesz. Ehhez a teszthez csatlakoztam egy indonéziai sebesség-teszt szerverhez, hogy képet kapjak a távolságban mért relatív sebességről.

Mint láthatja, a VPN-mentes kapcsolat a helyi szerverrel nekem egy tisztességes, 365Mbps sebességet igényel. A sebesség természetesen időnként változik, ezért vegye be ezt egy csipetnyi sóval.

jegyzet

 1. Az ár az 1 USD = 14 148 IDR árfolyamon alapul.
 2. A feltüntetett ár 12 hónapos előfizetésen alapul. Az ár olcsóbb lehet, ha hosszabb ideig előfizet.
 3. 1. NordVPN

  https://nordvpn.com

  NordVPN

  Sebesség

  Kiváló

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  Ár (IDR)

  98.894 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Nincs napló
  • Öld meg a kapcsolót
  • Támogatja a 6 készüléket

  "Karcsú felületével, stabil sebességével és fantasztikus, hosszabb távú árszínvonalával a Nord kiváló választás bármely VPN-felhasználó számára."

  A NordVPN számos okból kiemelkedik az első helyen Indonézia legjobb VPN-listáján. Az egyik az első, hogy székhelyük Panamában található, amely szintén jó hely a VPN-k számára. Emellett a NordVPN hírnevét hordozza, és egy másik VPN szolgáltató, amely számos országban hatalmas számú szerverrel rendelkezik..

  Szigorú nem naplózási politikájuk ötvözi a 256 bites katonai titkosítást és a nagy árat tervezi, hogy szinte bárki számára ajánlatot kínál, amelynek nehéz ellenállni.

  NordVPN Speed ​​Test Indonézia

  NordVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta szerver
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  A 16Mbps sebességgel, a tesztek ezen fordulójában a NordVPN nagyon stabil teljesítményt mutatott Indonézia szerverén. Amit még vonzóbbá teszi az alapos, hogy nemcsak lehetővé teszik a P2P forgalmat, hanem kifejezetten a P2P forgalomhoz optimalizált szerverekkel is rendelkeznek!

  Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

  2. ExpressVPN

  https://www.expressvpn.com

  ExpressVPN

  Sebesség

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  Ár (IDR)

  117.711 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Tengeri adatvédelem
  • 148 VPN hely
  • Teljes 256 bites titkosítás

  "Az ExpressVPN használatával IP-címet szerezhet Indonéziában, amely gyors, biztonságos, és lehetővé teszi a média és egyéb információk streamingjét."

  Az ottani sok korlátozás miatt nem meglepő, hogy az ExpressVPN úgy tűnik, hogy Indonézia számára kiterjedt infrastruktúra-támogatásokat vezetett be. Ez a VPN szolgáltatás átlagosan kiváló teljes körű szolgáltatást kínál a legkiválóbb sebességtől az átfogó alkalmazásokig és protokollokig – ideális a biztonság, a magánélet és az anonimitás szempontjából. Biztonsági protokolljai szintén a legmegfelelőbbek a jelenlegi fogyasztói használatra.

  Átfogóan teszteltem a szolgáltatást, és nem habozzon, ha azt javaslom nekik, hogy Indonézia felhasználóinak elsődleges VPN szolgáltatójaként szolgáljanak. Az ExpressVPN stabil, és számos eszközön is hozzáférést biztosít.

  ExpressVPN Speed ​​Test Indonézia

  ExpressVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta szerver
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  Annak elképzeléseként, hogy mennyire jó lesz, összehasonlítottam az alapértelmezett vonali sebességet VPN nélkül egy ExpressVPN által lefedett teszttel ugyanazon a helyen. Amikor az ExpressVPN be volt kapcsolva és Indonézia szerveréhez kapcsolódott, sikerült egy erőteljes 86 Mbps / s sebességet mutatni.

  Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

  3. Surfshark

  https://surfshark.com/

  Surfshark

  Sebesség

  Kiváló

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  Ár (IDR)

  28.155 / hó

  Főbb jellemzők

  • Multi-Hop kapcsolat
  • Támogat sok platformot
  • Nincs napló

  "A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

  Viszonylag új szolgáltatásként a Surfshark eddig lenyűgöző teljesítményt és kitartást mutatott. Ez az egyik legerősebb újonc versenyző, és a listán szereplő helye tükrözi, hogy mennyire teljesített eddig a „ifjúság” ellenére.

  Teljes VPN-csomagot kínálnak, amelynek magában foglalja az adatvédelmet és a biztonságot, amelyet a P2P támogatás erős értékesítési tulajdonságai és a regionális blokkok könnyű megkerülése is tartalmaz. Ez különösen jól működik azok számára, akik különféle régiótartalmakat szeretnének elérni olyan szolgáltatóknál, mint a Netflix vagy a Hulu.

  Ezen kívül nagyon minimalista felülettel rendelkeznek, amelyet nem zsúfol fel egy csomó szolgáltatás, amelyet nem kértél és nem akarsz. Ez nagyon koncentráltá teszi őket, és jól működik azok számára, akik egyszerűen nem akarnak extra hulladékot.

  surfshark speed test Indonézia

  Surfshark Speed ​​Test Indonesia – Surabaya szerver
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  Mivel sok VPN szolgáltató elhanyagolja az ázsiai-csendes-óceáni térséget Európa és Észak-Amerika érdekében, a Surfshark nemcsak kiszolgálót kínál Indonéziában, hanem jó sebességet is kiszolgál a felhasználók számára. Valójában az összes szerver stabil sebessége a Surfshark kapcsolat egyik legfontosabb eleme.

  A 80Mbps-ot meghaladó sebességgel Surabaya szerverén keresztül az indonéz felhasználók vagy azok, akiknek itt kell kiszolgálót használniuk, boldogok lesznek.

  Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

  4. TorGuard

  https://torguard.net

  TorGuard

  Sebesség

  Kiváló

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  Ár (IDR)

  79.598 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • P2P-hez készült
  • TorGuard Stealth Proxy
  • Támogatja az 5 csatlakozást

  "A TorGuard használata kellemes élmény, és garantálja, hogy internetkapcsolatuk valóban biztonságos."

  Az egyik legfontosabb döntő tényező a TorGuard elhelyezésében az, hogy egy nagyon P2P-barát VPN-szolgáltató. Nem sok bling van a felhasználó felé nézve, ám ez figyelemre méltó a teljesítményében.

  A TorGuard felület kissé keltezettnek tűnhet, amikor először találkoztunk, de nem kétséges, hogy van az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltató. Annak ellenére, hogy a felhasználó szemszögéből nem sok bling van, a teljesítmény meglehetősen figyelemre méltó.

  A TorGuard és sok versenytárs között egy kulcsfontosságú különbség van abban, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy melyik titkosítási szintet szeretné. Ez azt jelenti, hogy a P2P-felhasználók számára a rejtjelezés letiltható, és bármikor élvezheti a gyorsabb torrent sebességeket!

  Emellett a TorGuard számos más megváltó tulajdonsággal rendelkezik, mint például a stabil sebesség, a többplatformos képesség és a VPN-blokkolók megkerülésének képessége..

  TorGuard Speed ​​Test Indonesia

  TorGuard Speed ​​Test Malaysia – Petaling Jaya Server
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  Sajnos a TorGuardnak nincs közvetlenül Indonéziában található kiszolgálója, így a felhasználóknak ki kell választaniuk egyet az országból. A legközelebbi Szingapúrban vagy Malajziában lenne – amelyen keresztül nagy sebességű teljesítményt mutatott.

  A TorGuard, mint az első három legjobb VPN közül Indonéziában, természetesen eleget tett bizonyos sebesség-követelményeknek, és különösen mivel a 77 MB / s sebesség nagyon jó, ha országból ki kellene csatlakozniuk. Az egyetlen hátránya, hogy a modern alkalmazások karcsúbb fiatalabb felhasználói számára a TorGuard interfész a múltból néz ki..

  További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

  5. CyberGhost

  https://www.cyberghostvpn.com

  CyberGhost

  Sebesség

  Szegény

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

  Ár (IDR)

  84.746 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Adatok tömörítését kínálja
  • A hirdetések blokkolása
  • 7 eszközt támogat

  "A CyberGhost Romániából származik, de figyelmet fordított az indonéz felhasználók igényeire azáltal, hogy folyamatosan növelte kiszolgálói számát az országban."

  A CyberGhosties elégedett velük, és minden bizonnyal megpróbálták csípőssé válni és felkészülni marketingre. Ez a VPN-ipar egyik legismertebb neve, de személy szerint úgy érzem, hogy ezek csak egy apróhirdetésűek lehetnek.

  A specifikáció bölcs CyberGhost beszéli a jó beszélgetést, de miután kipróbáltam velük, javasolom egy kis csipet sót. Ne feledje azonban, hogy ez egy rangsor, tehát várakozásom meglehetősen magas.

  Cyberghost Indonézia

  CyberGhost Speed ​​Test Indonesia – Jakarta szerver
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  Az indonéz felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy a CyberGhost szerverek többsége az EU övezetében található, ám szerencsére vannak ázsiai térségben is. Úgy tűnik, hogy Indonézia kivétel és legalább nyolc ismert szervert hoztak létre az országban.

  Összességében sikerült elérni a nagyon hasznos 15Mbps sebességet, ami még mindig elegendő a média gőzöléséhez.

  További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

  6. IPVanish VPN

  https://www.ipvanish.com

  IPVanish

  Sebesség

  Becsületes

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

  Ár (IDR)

  91.820 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Kényszerített 256 bites titkosítás
  • Korlátlan P2P
  • Támogat 10 készüléket

  "Nagyon jó a paranoid számára, de talán nem lesz az élen az indonéziai felhasználók számára, az IPVanish nagymértékben forgalmazott, de rosszul támogatott."

  Az IPVanish az utóbbi időben jelentős szenvedést szenvedett annak miatt, hogy beágyazódott bizonyos… mondjuk szerencsétlen eseményekbe. Mindemellett, vegye figyelembe, hogy új irányítás alatt állnak, és remélhetőleg ezek a dolgok csak gyors ütközésekké válnak a múltban.

  Azokat az eseményeket félrevonva VPN-óriások maradnak a terepen, és lenyűgöző sebességgel büszkélkedhetnek. Szerencsére, mivel ha bármilyen panasza van a sebességükkel kapcsolatban, nem sok minden megtehető, mivel 256 bites titkosítást kényszerítenek mindenkinek kivétel nélkül.

  IPVanish VPN Malaysia

  IPVanish Speed ​​Test Malaysia – Kuala Lumpur Server
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  Az IPVanish szintén nem olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek helyi szervere Indonéziában vannak, tehát a legközelebbiek Szingapúrban vagy Malajziában voltak. A malajziai összeköttetésen megpróbáltam létrehozni egy 3Mbps sebességű downstream sebességet, amely alig használható. A kísérletezésre hajlandóknak mindig kipróbálhatják a régió más szervereit is, amelyek jobb eredményeket adhatnak. Ennek ellenére a kapcsolat stabil volt és több, mint elegendő a média továbbviteléhez.

  Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

  7. PureVPN

  https://www.purevpn.com

  PureVPN

  Sebesség

  Becsületes

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

  Ár (IDR)

  47.112 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Könnyen használható alkalmazások
  • Korlátlan sávszélesség
  • Támogatja az osztott alagút kialakítását

  "A PureVPN minden bizonnyal a komplett iparág egyik vezetõje a szerver szilárd hálózatának köszönhetõen."

  A világ több mint 140 országában található, több mint 2000 szervert tárolva a PureVPN minden bizonnyal rendelkezik azzal az infrastruktúrával, amely ahhoz szükséges, hogy iparági vezetővé váljon. Ezt kiegészíti kiváló vállalati szintű biztonsági funkciókkal, hogy megvédje felhasználóit a behatolástól vagy az észleléstől.

  PureVPN Indonesia

  PureVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta Server
  (Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

  A kipróbálás egyik nagy előnye, hogy a piacon egyike azon kevésnek, akik hozzáférést biztosítanak a WireGuard protokollhoz – egy következő generációs protokollhoz, amely állítólag fényévekkel megelőzi az OpenVPN-t. Lefedettsége azonban kissé korlátozott, csak öt országban van jelen.

  Csatlakozva egy jakarta-alapú PureVPN szerverhez, körülbelül 4 Mbit / s sebességgel tudtam elérni, meglehetősen gyenge.

  8. Leggyorsabb VPN

  https://fastestvpn.com

  FastestVPN

  Sebesség

  Becsületes

  Biztonság & Magánélet

  Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

  Ár (IDR)

  35.228 / hó

  A szolgáltatás kiemelése

  • Optimalizált szerverek a P2P számára
  • Lehetővé teszi a szerver ugrálását
  • Támogat 10 készüléket

  "A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, de minden bizonnyal olyan értékjavaslatot kínál, amelyet nehéz megtámadni."

  A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, amit teszteltem, de ez sem a leglassabb. Kínál, hogy korlátozottabb országokban működjön ki a kapcsolat sok felső szintű VPN-hez képest, de havi 83 cent árakon ez egy lopás. Vannak P2P-re optimalizált szerverek is, amelyek erre is jót tesznek.

  Az alacsony áraknak egy komoly hátránya van, és ez a korlátozott teljesítmény a földrajzi blokkolás leküzdésében. Végül rájöttünk, hogy a FastestVPN nem engedheti meg, hogy hozzáférjen akár a Netflix amerikai tartalmakhoz, akár az Egyesült Királyság BBC iPlayer-hez – bummer!

  Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

  Nagyon szükség van VPN-re Indonéziában?

  Komolyan szólva Indonézia úgy tűnik, hogy egyike azoknak az országoknak, amelyekben különféle tényezők miatt egyre inkább aggódok. Ha annyira egyszerű, mint a bűncselekmények megelőzésének egyszerű szabályozása, a dolgok nem lesznek olyan rosszak.

  Azonban a magánélet és a biztonság jelenet Indonéziában kaotikusnak tűnik, és a kormány nyilvánvalóan nem törődik az internetes szabadsággal. Ez a fogva tartás és a büntetőeljárások iránti vágy óriási nyomást gyakorol az ország internetezőire.

  Úgy érzem, hogy a VPN használatának meglehetõsen magas rangúnak kell lennie a legtöbb felhasználói napirenden. Ez kétszeresen áll fenn azokkal a külföldiekkel kapcsolatban, akik Indonéziában vannak munka vagy szabadidő céljából – bizonytalanul nem akarod meghatározatlan okok miatt elhalasztani a törvényeket, és indonéziai börtönbe kerülni -.

  Összegzésképpen itt találjuk a 3 legfontosabb VPN-t Indonézia számára:

  SEBESSÉG

  BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

  ÁR (IDR / MO)

  NordVPN

  Kiváló

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  98894

  VISIT VPN

  ExpressVPN

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  117711

  VISIT VPN

  Surfshark

  Kiváló

  Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

  28155

  VISIT VPN

  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map