Oh Austràlia.

Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

La terra baix.

Lloc de naixement del distinguit quokka.

Ets molt famós per tants productes, llocs i persones, però si es tracta d’allotjament web, ets bé … jo. Ho sento, però és veritat.

Contents

Per què la velocitat d’allotjament web és important

Millors webs d'allotjament web australians

És només natural que els australians vulguin donar suport a les empreses australianes, inclòs el web hosting, però hem d’afrontar els fets: l’allotjament web australià és lent i matarà el vostre negoci..

Vivim en el futur en què la gent tingui accés a la informació d’un cop d’ull i ja s’han acostumat a aquestes velocitats. Per tant, els llocs web han de carregar-se en menys de 2 segons. Per molt més temps, les persones només s’avorreixen i s’orientaran, a la recerca d’un lloc que respongui amb la velocitat amb què s’utilitzaven.

Dit d’una altra manera, si la vostra petita empresa funciona en allotjament web australià lent, perdreu clients i milers de dòlars en vendes potencials.!

La velocitat del lloc també té un factor important en l’optimització del motor de cerca. Podeu optimitzar totes les paraules clau que vulgueu, però si el vostre lloc és constantment més lent que la competència, mai no apareixerà primer a les cerques de Google..

Fins que no funcionin els amfitrions de webs australians, recomanem acudir a marques no australianes, especialment a les empreses de centres de dades de Singapur.

Recomanació ràpida: 

Per a aquells que estigueu molt ocupats a llegir tot el nostre article, aquí teniu un resum; L’allotjament web australià no impressiona en termes de velocitat i valor. Molt millor allotjar-vos amb el centre de dades de Singapur de SiteGround, de manera que els clients de tota la regió podran gaudir del vostre lloc de càrrega ràpida. Consulteu quina velocitat té SiteGround.

Allotjament web Austràlia no està prou connectat

Ja veieu, fins i tot en aquesta època on tot funciona sense fils, Internet encara depèn en gran mesura dels cables submarins.

Tot el que utilitzeu Internet per a (streaming de vídeo, jocs, compres, negocis, etc.) utilitzen cables submarins capaços de transmetre terabytes de dades a la velocitat de la llum i, per desgràcia, Austràlia és un dels països menys connectats del món. , com és evident a la llista de Wikipedia de cables de comunicacions submarines internacionals.

Mapa de cable submarí

Austràlia està al menys connectada (font del mapa)

Austràlia està connectada a només 21 cables submarins, però 11 d’aquests no funcionen (10 desconnectats i 1 en construcció), i els que encara estan en ús són antics i propensos a talls i danys, cosa que pot provocar majors interrupcions com aquesta. aquí mateix.

Com afecta la interrupció del cable submarí a la vostra petita empresa

Hem esmentat abans a Best Host Singapore, que Amazon podria perdre fins a 1.600 milions de dòlars anuals si el seu lloc es redueix en només 1 segon. Imaginem aquesta situació, però amb temps de càrrega extremadament lents durant dies finals: perdran la confiança del client, ja que la seva fiabilitat es veu compromesa i els compradors portaran el seu negoci a qualsevol altre lloc..

Com serà amb les interrupcions dels cables submarins.

Aquesta situació és molt real, sobretot per a les petites empreses en línia allotjades a Austràlia que necessiten un temps de funcionament continuat. La velocitat de càrrega lenta provocarà frustració del client i no vendràs tant com vulguis o tant com puguis.

És per aquest motiu que recomanem fermament allotjar els vostres llocs amb hostes web internacionals amb centres de dades a Singapur.

Heu de recordar que les empreses en línia són negocis mundials i, d’aquesta manera, la resta del món encara tindrà accés al vostre lloc si els cables estan bloquejats i, tot i així, tindreu una velocitat digna a Ozzieland quan tot funcioni..

El que no us diran els vostres clients

 • Primera impressió
  Els clients es formaran les seves opinions sobre la vostra marca en els primers segons que carreguen el vostre lloc. Si el vostre lloc es carrega ràpidament, se sentirà feliç i continuarà navegant. Si és massa lent, se sentirà descontent i es mantindrà amb ells cada vegada que vegi la vostra marca.
 • Els clients s’avorreixen fàcilment
  Si el vostre lloc no aconsegueix captar l’atenció del client ja sigui a través de velocitats de càrrega lentes o contingut poc atractiu, continuaran i no es molestaran a mirar de nou a la botiga web.
 • Són insegurs
  La gent es desconcerta de les compres en línia. Els llocs lents es veuen com no fiables, les seves comandes poden desaparèixer o barrejar-se, etc. Un lloc més ràpid ajuda la gent a percebre la vostra marca o lloc com a professional i de confiança, que ajuda a les vendes..

Com provem la velocitat de l’amfitrió web

En primer lloc, heu de conèixer bé l’únic verificador de velocitat del servidor de Bitcatcha.com. El vam crear per comprovar els temps de resposta del servidor a tot el món. Podeu utilitzar-lo per veure la velocitat del rendiment del vostre servidor en respondre a les sol·licituds de diferents països.

Quin és el nostre punt de referència?

Comprovem la velocitat del servidor respecte a la Recomanació de Google de 200 ms. Aquí es mostra com classifiquem els amfitrions web que vam provar:

 • Qualsevol cosa inferior a 180 ms ocupa el lloc A+
 • 181 ms -210 ms ocupa el lloc A
 • 211 ms – 220 ms està en el nivell B+
 • 221 ms – 240 ms està en el nivell B
 • 241 ms – 280 ms ocupa el lloc C+
 • 281 ms – 360 ms ocupa el lloc C
 • 361 ms – 520 ms es classifica en D+
 • 521 ms – 840 ms es classifica en D
 • 841 ms – 1480 ms està classificat E+
 • Qualsevol cosa per sobre de 1480 ms tingui el lloc E

* Nota: l’escala no és lineal.

L’ideal és que voldreu que el vostre lloc web estigui en rang almenys B però, com més ràpid sigui el vostre lloc, millor serà per vosaltres.

El millor allotjament web comparat amb Austràlia: quina marca és la més ràpida?

Les marques d’allotjament web que hem provat són totes molt bones, amb una classificació mínima de B +. Bàsicament, no podeu equivocar-vos quan feu allotjament amb alguna d’aquestes marques, i tot es refereix a les preferències personals. Segueix llegint per conèixer quins pensem que t’ajudaran a impulsar el teu negoci!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

95 ms

Preu (AUD)

7,68 / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • 25.000 visites / mes
 • SuperCacher
 • 24/7 tecn. suport
 • Còpia de seguretat Premium

"Un amfitrió versàtil i molt ben arrodonit. Fins i tot comptem amb Bitcatcha amb ells!"

Ja ho havíem dit i ho tornarem a dir: el nostre host web preferit, que té mans, és SiteGround. Els nostres llocs estan allotjats amb ells, estem parcials cap a ells i, segons la nostra humil opinió, ofereixen el millor allotjament compartit en termes de velocitat i valor ara mateix..

El nostre lloc de proves està allotjat al centre de dades de Singapur de SiteGround, per la qual cosa es desenvolupen força bé per la regió, amb només 95 ms quan es fan ping-hi des de Sydney. A tot el món, també es van impressionar tenint en compte la distància a l’est de EUA (215 m) i Sao Paolo (351 m).

Hem rebut un rànquing d’A + amb una mitjana mundial de 159,9 ms (comparable a algunes opcions d’allotjament en núvol)!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Velocitat mitjana: 159,9 ms – Veure el resultat complet

El seu equip de suport és senzillament excel·lent. Durant tot el nostre temps allotjant-los, mai no han deixat respondre una pregunta a la nostra satisfacció, per molt que sigui una tonteria. Creiem que poden ser una de les raons per les quals SiteGround n’és una Amfitrions molt recomanables de WordPress!

Quan es tracta de centres de dades, disposen de 5 edificis d’última generació ubicats en 3 regions. Trieu un que estigui més a prop dels vostres clients per optimitzar la velocitat del vostre lloc (en aquest cas, trieu Singapur).

Amb els seus preus competitius (només AUD7,68 / mes), una excel·lent assistència, una velocitat pendent, un 99,99% de garantia de vida i una sèrie de funcions de les quals no podrem viure, no és estrany que SiteGround sigui la nostra primera opció d’allotjament web per a Austràlia.!

SiteGround en acció

 • Llegiu la nostra crítica detallada de SiteGround.
 • Visita el nostre lloc de proves SiteGround allotjat a Singapur.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

191 ms

Preu (AUD)

5,25 / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • hPanel
 • Suport localitzat

"Allotjament web que és millor per a principiants."

Recentment hem obtingut els nostres maletes gruixudes en alguns comptes d’Hostinger i estem molt impressionats amb el nivell de servei que hem rebut. El seu equip de suport molt eficient i útil us guiarà pas a pas per resoldre els problemes que trobareu, en el vostre idioma matern (actualment, tenen equips que donen suport a més de 20 idiomes nadius amb intenció d’expandir-se a més). realment ajuden els principiants amb els seus problemes web.

Ara hem pensat que potser els seus servidors no són tan ràpids. Resulta que ens vam equivocar. Hem utilitzat el nostre compte d’Hostinger de Singapur mitjançant el control de velocitat del servidor per veure el rendiment que tenen a nivell mundial i a Austràlia mateix, i els resultats ens han permès.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 m349 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Velocitat mitjana: 175,8 ms – Veure el resultat complet

Amb una mitjana mundial de 175,8 m, el centre de dades de Singapur d’Hostinger va demostrar la seva excel·lència amb aquesta prova de velocitat. A Sydney, els seus servidors tenien un molt respectable 199 ms, mostrant al món que Hostinger pot servir fàcilment als clients australians, proporcionant la regió circumdant la velocitat que necessiten. Ben mereixedor del nostre rànquing A +.

A un preu realment competitiu de 5,25 AUD / mes, la quantitat de funcions que rebrà és una bogeria. Emmagatzematge SSD il·limitat, amplada de banda il·limitada, correus electrònics il·limitats, garantia de temps de vida del 99,9%, totes les bondats que trobareu en un host web excel·lent, però a una fracció del preu. Per completar-ho bé, fins i tot s’han llençat un nom de domini gratuït amb cada compte nou.

El seu excel·lent suport combinat amb les seves velocitats de servidor ràpides, preus competitius i una gran quantitat de funcions d’increment de velocitat fan d’Hostinger un dels millors allotjaments web per a aquells que són nous per a empreses en línia..

Hostinger en acció

 • Llegiu la nostra crítica detallada d’Hostinger.
 • Visita el nostre lloc de proves Hostinger allotjat a Singapur

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

265 ms

Preu (AUD)

37,41 / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Amfitrió de 5 llocs web
 • Emmagatzematge SSD de 60 GB
 • 30.000 visites / mes
 • SSH & Accés SFTP

"Una marca d’amfitrió web creada per a WordPress"

Com a nou fill del bloc, WPWebhost impressiona definitivament. Són l’empresa germana d’Exabytes (una empresa d’allotjament web amb una forta presència al sud-est asiàtic) i per això han heretat molts dels trets que van fer que Exabytes fos excel·lent..

S’han marcat com a allotjament de WordPress de primera gestió i tenen moltes eines d’increment del rendiment que s’adapten a un host de WordPress gestionat (emmagatzematge ssd, tecnologia NGIX, http / 2, les obres)

El nostre lloc de proves de WPWebhost es troba a Colorado EUA, amb el Pla WP Plus (AUD37 / mes). Amb ell, aconseguim 60 GB d’emmagatzematge, 30k visites al mes i una quantitat de 5 dominis.

Ràpidament, WPWebhost és bastant maleït amb una mitjana mundial de 141 ms, amb pings de Sydney amb un ritme digne de 177 ms. Entre tots els nostres llocs de proves dels Estats Units allotjats en aquesta llista, WPWebhost realitzà el més ràpid amb pings d’Austràlia!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Velocitat mitjana: 157,6 ms – Veure el resultat complet

Fins ara, WPWebhost sembla ser els genolls de l’abella amb una gran quantitat de funcions i rapidesa, però el seu servei és encara molt nou i el seu suport encara no està provat.

WPWebhost és un ampli hoste per als australians quan es tracta de funcions i velocitat. El seu equip dedicat de suport 24 hores / 24 està basat a Penang, Malàisia, però, sent una marca molt jove, encara han de demostrar-se en termes de suport..

4. Hosting A2

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

141 ms

Preu (AUD)

6,95 / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Migració de llocs gratuïts
 • En qualsevol moment els diners de tornada

"El millor per a petites empreses i llocs personals que funcionen amb WordPress."

Igual que Inmotion, l’allotjament A2 és una de les poques marques d’allotjament més importants que hi ha realment preocupades pel planeta. Tenen una campanya verda i verdosa i no són 100% carbònics.

A més de ser impressionants en salvar el planeta, també han obtingut molts premis, cosa que diu alguna cosa sobre la seva gran velocitat i servei.

Vam optar pel seu pla Swift (6,95 AUD / mes) i vam gaudir de moltes funcions que ajuden a mantenir el nostre lloc ràpid, com ara l’emmagatzematge SSD, PHP7 i la seva exclusiva aplicació optimitzada de WordPress A2..

Disposen de 3 centres de dades distribuïts per diverses regions, la més propera a Austràlia situada a Singapur.

Naturalment, vam decidir allotjar el nostre lloc de proves amb el centre de dades de Singapur, però els resultats no van ser del tot allò que esperàvem.

Pings de Sydney va tornar a 329 ms, que és una mica massa lent per al nostre gust. Tot i això, encara van aconseguir anotar una maleïda mitjana mundial de 176 ms amb un rànquing de A +, a causa de la seva rapidesa velocitat ràpida a la resta de locals locals provats.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Velocitat mitjana: 173,2 ms – Veure el resultat complet

Pot ser que l’A2 no sigui l’amfitrió web més ràpid d’Austràlia, però té un rendiment excepcional a tota la regió. Amb les seves funcions il·limitades, A2 és un gran amfitrió web que val la pena considerar!

A2 Hosting en acció

 • Llegiu la nostra opinió d’allotjament A2 en profunditat.
 • Visiteu el nostre lloc de proves d’allotjament A2 allotjat a Singapur

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

266 ms

Preu (AUD)

41,86 / mes

Característiques clau

 • Desenvolupat per Google Cloud
 • 20.000 visites / mes
 • Còpies de seguretat diàries
 • Expert de la WP com a suport
 • Garantia de correcció de pirates

"Allotjament de WordPress premium impulsat per la plataforma Google Cloud"

La següent llista d’allotjaments web més ràpids per a Austràlia és Kinsta Managing WordPress Hosting. El millor de Kinsta és que la seva infraestructura es construeix exclusivament utilitzant la pròpia plataforma de núvol de Google. Això els permet aprofitar sempre la millora de Google i la millora de la tecnologia i els 20 centres de dades, cosa que permet a Kinsta ser el web més ràpid de tot el món..

Amb més de 10 anys d’experiència amb WordPress, Kinsta té la capacitat i sap crear la millor solució de hosting de WordPress gestionada per al mercat.

Utilitzant la seva arquitectura i infraestructura de pròxima generació, Kinsta és capaç de carregar llocs allotjats més ràpidament del que la majoria de la gent pot parpellejar.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Velocitat mitjana: 179,5 ms – Veure el resultat complet

Kinsta és un amfitrió de WordPress, vol dir que només podeu allotjar WordPress amb ells. També són de la categoria premium; tot el suport i la velocitat excel·lents ofereixen un preu elevat; 41,86 dòlars al mes pel seu pla d’entrada. Kinsta pot ser car, però si us ho podeu permetre, tindreu una assistència de primera fila al sector.

Kinsta en acció

 • Llegiu la nostra ressenya completa sobre Kinsta.
 • Visiteu el nostre lloc de proves Kinsta allotjat al seu centre de dades de Londres.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a Sydney

168 ms

Preu (AUD)

9,61 / mes

Característiques clau

 • Linux & cPanel
 • Recursos il·limitats
 • Còpia de seguretat automàtica
 • Protecció de recursos
 • CDN de CloudFlare

"Una de les marques més antigues del voltant."

Bluehost és la marca d’allotjament web més antiga que s’inscriu en aquesta llista i, amb 15 anys (des del 2003) d’experiència sota el cinturó, saben que la gent busca: allotjament web ràpid i fiable.

Ens agrada que tinguin CDN incorporat directament al seu compte. Si necessiteu un augment de la velocitat, estarà disponible al parpelleig d’un botó.

Amb només 9,61 AUD amb el seu pla Plus, vam obtenir un emmagatzematge i una amplada de banda sense parametres, amb dominis il·limitats. Pel que fa a la velocitat, la mitjana mundial de BlueHost és una mica més lenta respecte a la majoria de les marques d’aquesta llista, però si teniu l’orientació només a clients australians, no teniu res de preocupar-vos..

Bluehost continua sent el lloc A amb una mitjana mundial de 188 ms, amb Pings de Sydney a 183 ms (amb el centre de dades situat als EUA).

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Velocitat mitjana: 153 ms – Veure el resultat complet

No són tan ràpids com els amfitrions web A +, però per als blocs i les petites empreses en línia, BlueHost és perfecte.

7. crucial

https://www.crucial.com.au/

Crucial

Puntuació mundial de velocitat

A

Velocitat a Sydney

1 ms

Preu (AUD)

16,58 / mes

Característiques clau

 • Realment amfitriona d’Austràlia
 • Emmagatzematge de disc de 50 GB
 • Suport 24 × 7 d’Aussie
 • Correu de correu electrònic il·limitat
 • Hostatge verd

"El millor per a llocs web orientats a públics a Austràlia"

Realment hem intentat tot el possible per incloure les marques australianes d’allotjament web en aquesta llista, però anem a fer front als fets: l’allotjament australià no és bé.

Hem provat Ventraip i hem quedat força decebuts amb els seus resultats (mitjana mundial de 249 ms, classificat C +) i NetRegistry tampoc ha resultat molt millor, amb una mitjana mundial de 246 ms (també classificada C +).

No obstant això, crucial va aconseguir impressionar-nos amb el seu servei i rapidesa amb els seus clients. Els apassiona ajudar els negocis australians a tenir èxit i el seu petit i eficient equip d’atenció al client ho reflecteix.

Hem utilitzat el seu pla d’allotjament compartit (16,58 AUD) i hem estat tractats amb 50 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada amb 10 dominis. Pot resultar una mica car, sobretot perquè limiten el vostre emmagatzematge i els vostres dominis, però això podria funcionar a favor nostre: els recursos limitats en allotjament compartit significa que cap client no aconseguirà obstruir el servidor, la qual cosa resulta en servidors estables per a tothom..

Les seves velocitats del servidor són força decentes, però no són tan bones com la resta d’amfitrions web d’aquesta llista amb un resultat mitjà mundial de 192 ms (A).

Estan bé, si orienteu els clients internacionals, però si només tindreu espectadors / clients australians, estareu contents de saber que els pings de Sydney van tornar a la velocitat més alta: només 1 m..

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Velocitat mitjana: 192 ms – Veure el resultat complet

Un dels problemes que tenim amb Crucial és que encara estan utilitzant PHP5.6. Creiem que si van decidir implementar PHP7, augmentaran la velocitat.

Ens agrada que Crucial vulgui dir-ho quan diuen que els importa, de la mateixa manera que A2 i Inmotion, Crucial busca activament formes de reduir la seva petjada de carboni al planeta. També contribueixen regularment a organitzacions benèfiques i iniciatives que busquen preservar la bellesa natural d’Austràlia.

Si només orientem els australians, estarem encantats d’acollir amb Crucial i el seu equip d’experts.

Veredicte

Realment volíem que hi hagués més hostes web australians per fer la llista, però, per desgràcia, no funcionen prou bé en termes de velocitat o de preu..

Per descomptat, les marques australianes d’allotjament web funcionen excepcionalment bé a la llar, però és l’únic lloc on sobresurten; són tan lents a qualsevol altre lloc! Quin és l’objectiu de tenir un negoci en línia amb temps de càrrega lents a nivell mundial quan tot l’objectiu de portar empreses a Internet és aconseguir potencialment més clients globals?

A continuació, es mostren els nostres tres millors proveïdors d’allotjament web per a llocs web d’Austràlia:

VELOCITAT MUNDIAL

VELOCITAT EN SYDNEY

PREU (AUD / MO)

SiteGround

A+

95 ms

7,68

Hostinger

A+

190 ms

5.25

WPWebHost

A+

225 ms

37,41

Personalment, aniríem amb SiteGround (allotjament a Singapur) si volguéssim orientar-nos als clients australians. Obtindrem una velocitat excel·lent de tota la regió, a diferència del fet de ser ràpid a Austràlia.

Amb els seus preus competitius, fantàstiques funcions, velocitats súper ràpides i l’equip d’atenció al client més amable del món, sincerament ens resulta molt difícil eliminar SiteGround al nostre lloc número 1.

Visiteu el lloc web oficial de SiteGround per veure els seus plans o consulteu la nostra revisió a fons de SiteGround!

Com de costum, envieu-nos un missatge per a les preguntes que tingueu i estem encantats de respondre-ho.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me