О, Австралия.

Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Земята долу.

Родно място на отличената quokka.

Известен сте с толкова много продукти, места и хора НО, когато става въпрос за уеб хостинг, вие сте някак … ме. Съжалявам момчета, но това е истина.

Contents

Защо въпросите за скоростта на уеб хостинга

Най-добър уеб хостинг австралийски сайтове

Естествено е, че австралийците искат да подкрепят австралийския бизнес, включително уеб хостинг, но трябва да се изправим пред фактите – австралийският уеб хостинг е СЛЕДЕН и това ще убие вашия бизнес.

Живеем в бъдеще, където хората имат достъп до информация с мигновено око и са свикнали с такава скорост. Следователно уебсайтовете трябва да се заредят за по-малко от 2 секунди. По-дълго от това и хората просто ще се отегчават и размахват, търсейки сайт, който ЩЕ отговаря на скоростите, с които са свикнали.

С други думи, ако вашият малък бизнес работи на бавен австралийски уеб хостинг, ще загубите клиенти и хиляди долари при потенциални продажби!

Скоростта на сайта също играе огромен фактор в оптимизацията на търсачките. Можете да оптимизирате ключовите думи всичко, което искате, но ако вашият сайт е постоянно по-бавен от конкуренцията, той никога няма да се появи първо при търсенията с Google.

Докато австралийските уеб-домакини не се вдигнат, силно препоръчваме да отидете с не-австралийски марки, особено с центрове за данни в Сингапур.

Бърза препоръка: 

За тези от вас, които сте твърде заети, за да прочетете цялата ни статия, ето резюме; Австралийският уеб хостинг не успява да впечатли по отношение на бързината и стойността. Много по-добре е да хоствате в Центъра за данни на Сингапур на SiteGround, така че клиентите в целия регион да се насладят на вашия сайт за бързо зареждане. Вижте колко бърза е SiteGround.

Уеб хостинг Австралия не е достатъчно свързан

Виждате, дори в тази епоха, в която всичко върви безжично, интернет все още до голяма степен зависи от подводни кабели.

Всичко, за което използвате интернет (видео стрийминг, игри, пазаруване, бизнес и т.н.), използват подводни кабели, които са в състояние да предават терабайти данни със светлинна скорост и за съжаление Австралия е една от най-малко свързаните страни в света , както е видно от списъка на Уикипедия за международни комуникационни кабели за подводници.

Карта на подводни кабели

Австралия е най-слабо свързана (източник на карта)

Австралия е свързана само с 21 подводни кабела, но 11 от тях не работят (10 изведени от експлоатация и 1 в процес на изграждане), а тези, които все още се използват, са стари и са склонни към нарязвания и повреди, които могат да причинят големи прекъсвания като този точно тук.

Как прекъсването на подводни кабели се отразява на вашия малък бизнес

По-рано в Best Host Singapore споменахме, че Amazon може да загуби до 1,6 милиарда долара годишно, ако сайтът им бъде забавен само с 1 секунда. Сега си представете тази ситуация, но с мъчително бавно време за зареждане с дни наред – те ще загубят доверието на клиентите, тъй като тяхната надеждност е компрометирана, а купувачите ще пренесат бизнеса си на друго място.

Ето какво ще бъде при прекъсвания на подводни кабели.

Тази ситуация е много реална, особено важи за онлайн малките предприятия, хоствани в Австралия, които се нуждаят от денонощно ъптайм. Бавните скорости на зареждане ще доведат до неудовлетвореност на клиентите и няма да продадете толкова, колкото искате или толкова, колкото потенциално можете.

Ето защо горещо препоръчваме да хоствате сайтовете си с международни уеб хостове с центрове за данни в Сингапур.

Трябва да запомните, че онлайн бизнеса е глобален бизнес и по този начин останалият свят все още ще има достъп до вашия сайт, ако кабелите са разбити, а вие ще продължите да имате прилична скорост в Ozzieland, когато всичко работи и работи.

Това, което клиентите ви няма да ви кажат

 • Първи впечатления от значение
  Клиентите ще формират мнението си за вашата марка в първите секунди, когато зареждат вашия сайт. Ако сайтът ви се зарежда бързо, те ще се почувстват щастливи и ще продължат да сърфират. Ако е твърде бавно, те ще се чувстват недоволни и това чувство ще остане с тях всеки път, когато видите вашата марка.
 • Клиентите се отегчават лесно
  Ако вашият сайт не успее да привлече вниманието на клиента или чрез бавни скорости на зареждане или непривлекателно съдържание, те ще продължат напред и няма да се притесняват отново да поглеждат в уеб магазина ви.
 • Те са несигурни
  Хората внимават при пазаруването онлайн. Бавните сайтове се разглеждат като ненадеждни, поръчките им може да изчезнат или да се объркат и т.н. По-бърз сайт помага на хората да възприемат вашата марка или сайт като професионални и надеждни, което помага при продажбите.

Как тестваме скоростта на уеб хоста

На първо място ще трябва да се запознаете с уникалната проверка на скоростта на сървъра на Bitcatcha.com. Създадохме го, за да проверим времето за реакция на сървъра по целия свят. Можете да го използвате, за да видите колко бързо се изпълнява вашият сървър, когато отговаря на заявки от различни страни.

Какъв е нашия показател?

Ние сравняваме скоростта на сървъра спрямо препоръката на Google от 200 ms. Ето как класираме тестваните уеб хостове:

 • Всичко под 180 ms е класирано A+
 • 181 ms -210 ms е класиран A
 • 211 ms – 220 ms е класиран B+
 • 221 ms – 240 ms е класиран B
 • 241 ms – 280 ms е класиран С+
 • 281 ms – 360 ms е класиран С
 • 361 ms – 520 ms е класиран D+
 • 521 ms – 840 ms е класиран D
 • 841 ms – 1480 ms е класиран E+
 • Всичко над 1480 ms е класирано E

* Забележка: Скалата не е линейна.

В идеалния случай ще искате уебсайтът ви да класира поне Б но колкото по-бързо се представя вашия сайт, толкова по-добре е за вас.

Най-добър уеб хостинг в Австралия в сравнение – Коя марка е най-бързата?

Всички уеб хостинг марки, които тествахме, са доста кикър, с минимално класиране на B +. По принцип не можете да сбъркате, когато хоствате с някоя от тези марки и всичко се свежда до личните предпочитания. Прочетете, за да разберете кои от тях смятаме, че ще ви помогнат да засилите бизнеса си!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

95 мс

Цена (AUD)

7.68 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD съхранение
 • 25 000 посещения / мес
 • SuperCacher
 • 24/7 техн. поддържа
 • Премиум резервно копие

"Многофункционален и много добре заоблен домакин. Дори сме домакини на Bitcatcha с тях!"

Вече сме го казвали и ще го кажем отново – любимият ни уеб хост, ръцете надолу са SiteGround. Нашите сайтове са хоствани с тях, ние сме пристрастни към тях и според нашето скромно мнение те предлагат най-добрия споделен хостинг по отношение на бързината и стойността в момента..

Нашият тестов сайт е хостван в Центъра за данни на Сингапур на SiteGround, така че те се представят доста добре в региона, като само 95 ms са пинг по целия път от Сидни. В световен мащаб те също направиха страхотно, като се има предвид разстоянието до САЩ Изток (215 ms) и Сао Паоло (351 ms).

Получихме класиране на A + със среден за света 159,9 ms (сравнимо с някои опции за хостинг в облак там)!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
211 мс215 мс180 ms3 ms351 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
66 мс95 мс70 ms240 мс168 ms

Средна скорост: 159,9 ms – Вижте пълния резултат

Техният екип за поддръжка е просто отличен. През цялото си време хостинг с тях, те никога не са пропуснали да отговорят на въпрос на нашето удовлетворение, колкото и глупаво да е то. Вярваме, че те може да са една от причините, поради които SiteGround е една от Силно препоръчителни хостове на WordPress!

Що се отнася до центровете за данни, те разполагат с 5 най-модерни сгради, разположени в 3 региона. Изберете най-близкия до клиентите си, за да оптимизирате скоростта на вашия сайт (в този случай изберете Сингапур).

Със своите конкурентни цени (само AUD7,68 / месец), отлична поддръжка, изключителна скорост, 99,99% гаранция за продължаване и цял куп функции, без които не можем да живеем, не е изненада, че SiteGround е нашият избор за уеб хостинг номер 1 в Австралия!

SiteGround в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на SiteGround.
 • Посетете нашия тестов сайт SiteGround, домакин в Сингапур.

2. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

191 мс

Цена (AUD)

5.25 / месец

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Неограничено съхранение
 • Неограничена честотна лента
 • hPanel
 • Локализирана поддръжка

"Уеб хостинг, който е най-добрият за начинаещи."

Наскоро получихме нашите мръсни малки ръкавици на няколко акаунта на Hostinger и сме доста впечатлени от нивото на обслужване, което получихме. Техният много ефективен и полезен екип за поддръжка ще ви ръководи стъпка по стъпка за решаване на всички проблеми, на които се натъкнете, на вашия роден език (в момента те имат екипи, които поддържат над 20 родни езика с планове да се разширят на повече), което ще наистина помагат на начинаещи с неволите на уебсайта им.

Сега помислихме, че на тази цена може би сървърите им не са толкова бързи. Оказва се, сгрешихме. Използвахме нашия сингапурски акаунт за хостингер чрез нашата проверка на скоростта на сървъра, за да видим колко добре се представят в световен мащаб и в самата Австралия и резултатите ни насочиха.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
194 мс229 мс246 мс5 ms349 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
99 ms191 мс70 ms212 мс163 мс

Средна скорост: 175,8 ms – Вижте пълния резултат

Със средно ниво от 175,8 ms в Сингапурският център за данни на Хостингер доказа, че се справи с този тест за скорост. В Сидни техните сървъри работят с много уважавани 199 ms, показващи на света, че Hostinger може лесно да обслужва австралийски клиенти, като същевременно осигурява на околния регион скоростите, от които се нуждаят. Наистина заслужава нашата класация A +.

На наистина конкурентна цена от 5.25 AUD на месец, количеството функции, които ще получите, е луд. Неограничено SSD съхранение, неограничена честотна лента, неограничени имейли, 99,9% гаранция за продължаване на времето, всички предимства, които ще намерите в първокласен уеб хост, но с малка част от цената. За да го приключат добре, те дори са хвърлили безплатно име на домейн с всеки нов акаунт.

Отличната им поддръжка в комбинация с бързите сървърни скорости, конкурентните цени и безброй функции за повишаване на скоростта прави Hostinger един от най-добрите уеб хостове за тези, които са нови за онлайн бизнеса.

Хостингер в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на хостингер.
 • Посетете нашия тестов сайт Hostinger, домакин в Сингапур

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

265 мс

Цена (AUD)

37.41 / месец

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Хост 5 уебсайта
 • 60GB SSD съхранение
 • 30 000 посещения / мес
 • SSH & SFTP достъп

"Марка на уеб хост, създадена за WordPress"

Като новото дете на блока, WPWebhost определено впечатлява. Те са сестринската компания на Exabytes (уеб хостинг компания със силно присъствие в Югоизточна Азия) и затова са наследили много от чертите, които направиха Exabytes страхотно.

Те се брандират като хостинг на WordPress с управление на Premium и разполагат с множество инструменти за повишаване на производителността, подходящи за управляван хост на WordPress (ssd storage, NGIX tech, http / 2, the works)

Нашият тестов сайт за WPWebhost се намира в Колорадо САЩ, с план WP Plus (AUD37 / месец). С него получихме 60 GB хранилище, 30k посещения на месец и надбавка от 5 домейна.

Скоростно, WPWebhost е доста дяволски бърз със среден за целия свят от 141 ms, с пинси от Сидни, които влизат в приличните 177 ms. Между всичките ни тествани сайтове, хоствани от САЩ в този списък, WPWebhost всъщност се представи най-бързо с пингове от Австралия!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
65 мс43 ms97 мс230 мс119 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
463 мс225 мс159 ms60 ms115 ms

Средна скорост: 157,6 ms – Вижте пълния резултат

Засега WPWebhost изглежда е коленете на пчелите с техните функции и бързина, но тяхната услуга все още е много нова и тяхната подкрепа все още е непроверена.

За да приключи, WPWebhost е чудесен домакин за австралийците, що се отнася до функции и бързина. Техният специализиран екип за поддръжка 24/7 е базиран в Пенанг, Малайзия, но тъй като са много млада марка, те все още трябва да се докажат по отношение на подкрепата.

4. A2 хостинг

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

141 ms

Цена (AUD)

6.95 / п

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • Неограничена честотна лента
 • A2 оптимизиран WP
 • Безплатна миграция на сайт
 • По всяко време връщане на парите

"Най-подходящ за малки фирми и лични сайтове, които работят на WordPress."

Точно като Inmotion, хостингът на A2 е една от малкото топ хостинг марки, които наистина се грижат за планетата. Те водят сериозна кампания в зелено и са 100% неутрални.

Освен че са страхотни при спасяването на планетата, те също са спечелили множество награди, което говори нещо за тяхната забележителна скорост и обслужване.

Избрахме плана им Swift (AUD 6,95 / месец) и се насладихме на множество функции, които спомогнаха за поддържането на сайта ни бързо, като SSD съхранение, PHP7 и ексклузивното им A2 оптимизирано WordPress приложение.

Разположени са 3 центъра за данни в различни региони, като най-близкият до Австралия е разположен в Сингапур.

Естествено решихме да бъдем домакин на нашия тестов сайт с техния център за данни в Сингапур, но резултатите не бяха съвсем това, което очаквахме.

Pings от Сидни се върна при 329 ms, което е малко прекалено бавно за нашите харесвания. Въпреки това, те все пак успяха да постигнат дяволски добри средни стойности в световен мащаб от 176 ms с класиране на A +, поради пламтящите си бързи скорости в останалите тествани локали.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
172 мс212 мс278 мс6 ms316 ms
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
163 мс141 ms67 мс218 мс159 ms

Средна скорост: 173,2 ms – Вижте пълния резултат

A2 може да не е най-бързият уеб хост в Австралия, но те се представят изключително добре в региона. Със своите неограничени функции, A2 е страхотен уеб хост, който си струва да се обмисли!

A2 Хостинг в действие

 • Прочетете нашия задълбочен ревю за хостинг на A2.
 • Посетете нашия тестов сайт A2 хостинг, домакин в Сингапур

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

266 мс

Цена (AUD)

41.86 / месец

Основни функции

 • Изпълнява се от Google Cloud
 • 20 000 посещения / мес
 • Ежедневно архивиране
 • WP експерт като поддръжка
 • Гаранция за отстраняване на хакове

"Premium хостинг на WordPress, задвижван от платформата Google Cloud"

Следващ в нашия списък с най-бързи уеб хостове за Австралия е Kinsta Managed WordPress хостинг. Най-хубавото на Kinsta е, че тяхната инфраструктура е изградена изключително с помощта на облачната платформа на Google! Това им позволява да се възползват от непрекъснатото подобряване на технологиите на Google и огромните 20 центъра за данни, което дава на Kinsta потенциал да бъде НАЙ-БЪРЗО уеб хост, пълна спирка.

С повече от 10 години опит с WordPress, Kinsta има способността и умее да създава най-доброто, най-бързо управляваното WordPress хостинг решение за пазара.

Използвайки своята архитектура и инфраструктура от следващо поколение, Kinsta може да зарежда хоствани сайтове по-бързо, отколкото повечето хора могат да мигат.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
130 мс95 мс10 ms287 мс203 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
487 ms266 мс221 мс83 мс13 ms

Средна скорост: 179,5 ms – Вижте пълния резултат

Kinsta е хост на WordPress, това означава, че можете да хоствате WordPress само с тях. Те също са в категорията на премиите, цялата страхотна поддръжка и бързина идва с огромна цена; $ 41,86 на месец, за плана им за начално ниво. Kinsta може да е скъп, но ако можете да си го позволите, ще имате най-добрата поддръжка в бранша.

Kinsta в действие

 • Прочетете пълното ни ревю за Kinsta.
 • Посетете нашия тестов сайт Kinsta, домакин на техния център за данни в Лондон.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Сидни

168 ms

Цена (AUD)

9.61 / месец

Основни функции

 • Linux & Cpanel
 • Неограничени ресурси
 • Автоматично архивиране
 • Защита на ресурсите
 • CloudFlare CDN

"Една от най-старите марки наоколо."

Bluehost е най-старата уеб хостинг марка, която я включва в този списък, и с 15 години (от 2003 г.) опит под техния колан, те знаят, че хората търсят – бърз и надежден уеб хостинг.

Харесва ни, че те имат вграден CDN директно в акаунта си. Ако имате нужда от увеличаване на скоростта, то е достъпно с едно натискане на бутон.

Само с AUD 9,61 с техния план Plus получихме неметрирано съхранение и честотна лента, с неограничени домейни. Що се отнася до скоростта, средната стойност на BlueHost в световен мащаб е малко по-бавна в сравнение с повечето марки в този списък, но ако насочвате само към австралийски клиенти, няма какво да се притеснявате.

Bluehost все още е класиран на A със среден за света 188 ms, като Pings от Сидни идва в 183 ms (с центъра за данни, разположен в САЩ).

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
23 мс78 ms183 мс193 мс164 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
330 мс168 ms125 мс92 мс174 мс

Средна скорост: 153 ms – Вижте пълния резултат

Те не са толкова бързи, колкото домакините на A +, но за блогове и малки онлайн фирми BlueHost е перфектен.

7. Решаващо значение

https://www.crucial.com.au/

решаващ

Световна скоростна оценка

А

Скорост в Сидни

1 ms

Цена (AUD)

16.58 / месец

Основни функции

 • Наистина домакин в Австралия
 • 50 GB дисково съхранение
 • 24 × 7 Aussie поддръжка
 • Неограничен брой имейли
 • Зелен хостинг

"Най-добро за уебсайтове, насочени към аудитории в Австралия"

Всъщност се опитахме да включим в този списък австралийски уеб хостинг марки, но нека да се изправим пред фактите – австралийският хостинг просто не е добър.

Тествахме Ventraip и бяхме доста разочаровани от техните резултати (средно по света от 249 ms, класиран C +) и NetRegistry също не се справи много по-добре, при средно ниво от 246 ms (също класиран на C +).

От решаващо значение обаче успяхме да ни впечатлим със своето приятелско обслужване и бързина на клиентите. Те страстно помагат на австралийския бизнес да успее и техният малък, но ефективен екип за обслужване на клиенти отразява това.

Използвахме техния план за споделен хостинг (AUD 16.58) и бяхме обработени до 50 GB хранилище, неограничена честотна лента с 10 домейна. Може да се почувства малко скъпо, особено тъй като те ограничават вашия хранилище и домейни, но това може да работи в наша полза – ограничените ресурси в споделения хостинг означава, че нито един клиент няма да стигне до свиване на сървъра, което води до стабилни сървъри за всички.

Скоростта на сървърите им е доста прилична, но не толкова добра, колкото останалите домакини в мрежата в този списък със среден резултат от 192 ms (A).

Те са просто добре, ако се насочвате към международни клиенти, но ако ще имате само австралийски зрители / клиенти, ще се радвате да знаете, че пинсовете от Сидни се върнаха със скорост на въртене – само 1 ms.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
149 мс204 мс283 мс98 мс320 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
234 мс1 ms114 ms205 мс312 ms

Средна скорост: 192 ms – Вижте пълния резултат

Една от въздействията, които имаме с Crucial, е, че те все още използват PHP5.6. Вярваме, че ако решат да внедрят PHP7, ще видят значително увеличение на скоростта.

Харесва ни, че Crucial наистина го означава, когато казват, че ги интересува – точно като A2 и Inmotion, Crucial активно търси начини да намали въглеродния си отпечатък на планетата. Те също редовно допринасят за благотворителни организации и инициативи, които се стремят да запазят естествената красота на Австралия.

Ако се насочваме само към австралийците, ще се радваме да бъдем домакини с Crucial и техния екип от експерти.

присъда

Наистина искахме повече австралийски уеб-домакини да направят списъка, но за съжаление те просто не се представят достатъчно добре по отношение на скорост или цена.

Разбира се, австралийските марки за уеб хостинг се представят изключително добре в домашни условия, но това е единственото място, в което се отличават; просто са толкова бавни навсякъде другаде! Какъв е смисълът да имате онлайн бизнес с бавни времена за зареждане в световен мащаб, когато целта е да доведете бизнеса до интернет е потенциално да получите повече глобални клиенти?

За да обобщим, ето нашите топ 3 уеб хостинг доставчици за уебсайтове в Австралия:

СВЕТЪТ СВЕТЪТ

СКОРОСТ В СИДНИ

ЦЕНА (AUD / MO)

SiteGround

А+

95 мс

7.68

Hostinger

А+

190 мс

5.25

WPWebHost

А+

225 мс

37.41

Лично ние бихме отишли ​​с SiteGround (домакин в Сингапур), ако искаме да насочим австралийските клиенти. Ще получим отлични скорости от целия регион, за разлика от това да бъдем бързи в Австралия.

С техните конкурентни цени, фантастични функции, свръхбързи скорости и най-приятелския екип за обслужване на клиенти в света, честно казано е много трудно да съборим SiteGround от мястото ни на номер 1.

Посетете на официалния уебсайт на SiteGround, за да разгледате техните планове или разгледайте нашия задълбочен преглед на SiteGround!

Както обикновено, оставете ни съобщение за всякакви въпроси, които имате, и ние сме повече от щастливи да отговорим на него.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me