Oh Avstralija.

Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Zemljišče pod.

Rojstna hiša ugledne quokke.

Znani ste po številnih izdelkih, krajih in ljudeh, vendar kar zadeva spletno gostovanje, ste nekako… meh. Oprostite, ampak res je.

Contents

Zakaj vprašanja o hitrosti spletnega gostovanja

Najboljše avstralsko spletno gostovanje

Avstralci so edini naravni, ki želijo podpirati avstralska podjetja, vključno s spletnim gostovanjem, vendar se moramo soočiti z dejstvi – avstralsko spletno gostovanje je NEDAKO in ubilo bo vaše podjetje.

Živimo v prihodnosti, kjer imajo ljudje dostop do informacij na trenutek in so se navadili na takšno hitrost. Zato se morajo spletna mesta naložiti v manj kot 2 sekundah. Vsako dlje in ljudem bo preprosto dolgčas in potegnilo stran in iskali spletno mesto, ki se bo odzvalo s hitrostjo, ki so jo bili vajeni.

Z drugimi besedami, če vaše majhno podjetje deluje na počasnem avstralskem spletnem gostovanju, boste izgubili kupce in tisoče dolarjev v potencialni prodaji!

Hitrost spletnega mesta igra tudi velik dejavnik pri optimizaciji iskalnikov. Ključne besede lahko optimizirate, kar želite, če pa je vaše spletno mesto dosledno počasnejše od konkurence, se v Googlovih iskanju ne bo nikoli pojavilo najprej..

Dokler se avstralski spletni gostitelji ne bodo povečali, vam močno priporočamo, da ne uporabljate avstralskih blagovnih znamk, zlasti ne podatkovnih centrov v Singapurju.

Hitro priporočilo: 

Za tiste, ki ste prezaposleni, da bi prebrali celoten članek, tukaj je povzetek; Avstralsko spletno gostovanje ne navduši glede hitrosti in vrednosti. Veliko boljše vam je gostovanje v Singapurskem podatkovnem centru SiteGround, tako da bodo kupci v celotni regiji uživali v vašem spletnem mestu za hitro nalaganje. Oglejte si, kako hiter je SiteGround.

Spletno gostovanje v Avstraliji ni dovolj povezano

Tudi v tej dobi, kjer je vse brezžično, je internet še vedno v veliki meri odvisen od podmorskih kablov.

Vse, za kar uporabljate internet (video streaming, igre, nakupovanje, podjetja itd.), Vse uporabljajo podmorski kabli, ki lahko s svetlobo prenašajo terabajte podatkov in na žalost je Avstralija ena najmanj povezanih držav na svetu. , kot je razvidno iz seznama mednarodnih komunikacijskih kablov za podmornice Wikipedije.

Zemljevid kablov podmornice

Avstralija je najmanj povezana (vir zemljevida)

Avstralija je povezana z le 21 podmorničnimi kabli, vendar 11 takšnih ne deluje (10 je bilo ukinjenih in 1 v gradnji), tisti, ki so še v uporabi, pa so stari in nagnjeni k urezninam in poškodbam, kar lahko povzroči večje izpade, kot je ta točno tukaj.

Kako izpad podvodnih kablov vpliva na vaše majhno podjetje

V Singapurju Best Host smo že omenili, da bi Amazon lahko izgubil do 1,6 milijarde USD na leto, če bi njihovo spletno mesto upočasnilo za samo 1 sekundo. Zdaj si predstavljajte takšno situacijo, vendar z močnim počasnim časom nalaganja za več dni – izgubili bodo zaupanje strank, saj je njihova zanesljivost ogrožena, kupci pa bodo svoje podjetje preselili drugam.

Tako bo pri izpadih kablov podmornice.

Takšno stanje je zelo resnično, še posebej velja za spletna mala podjetja, ki gostujejo v Avstraliji in ki potrebujejo neprekinjeno podaljšanje. Počasne hitrosti nalaganja bodo povzročile težave pri kupcih in ne boste prodali toliko, kot želite ali kolikor potencialno lahko.

Zato močno priporočamo gostovanje spletnih mest z mednarodnimi spletnimi gostitelji s centri podatkov v Singapurju.

Zapomniti si morate, da so spletna podjetja globalna podjetja in tako bo preostali svet še vedno imel dostop do vašega spletnega mesta, če bodo kabli prepleteni, in v Ozzielandu boste še vedno imeli spodobno hitrost, ko se bo vse začelo in delovalo..

Kaj vam stranke ne bodo povedale

 • Prvo vtisi zadeva
  Kupci bodo v prvi sekundi, ko bodo naložili vaše spletno mesto, oblikovali mnenja o vaši blagovni znamki. Če se vaše spletno mesto hitro naloži, se bodo počutili srečne in nadaljevali z brskanjem. Če je prepočasen, se bodo počutili nezadovoljne in ta občutek bo ostal z njimi vsakič, ko vidijo vašo blagovno znamko.
 • Strankam je enostavno dolgčas
  Če vaše spletno mesto ne zajame kupčeve pozornosti bodisi s počasnimi hitrostmi nalaganja bodisi nezanimivo vsebino, se bo nadaljevalo in ne bo motilo, da bi spet pogledali v vašo spletno trgovino.
 • So negotovi
  Ljudje so previdni pri spletnem nakupovanju. Na počasna spletna mesta velja, da niso zanesljiva, njihova naročila lahko izginejo ali se zmešajo itd. Hitrejša spletna stran pomaga ljudem dojeti vašo blagovno znamko ali spletno mesto kot profesionalno in zanesljivo, kar pomaga pri prodaji.

Kako testiramo hitrost spletnega gostitelja

V prvi vrsti se boste morali seznaniti z edinstvenim preveriteljem hitrosti strežnika Bitcatcha.com. Ustvarili smo ga za preverjanje odzivnosti strežnikov po vsem svetu. Z njim lahko vidite, kako hitro deluje vaš strežnik pri odzivanju na zahteve iz različnih držav.

Kaj je naše merilo?

Hitrost strežnika primerjamo z Googlovim priporočilom 200 ms. Tukaj je opisano, kako smo razvrstili spletne gostitelje, ki smo jih preizkusili:

 • Vse pod 180 ms je uvrščeno v A+
 • 181 ms -210 ms je uvrščeno v A
 • 211 ms – 220 ms je uvrščeno v B+
 • 221 ms – 240 ms je uvrščeno v B
 • 241 ms – 280 ms je uvrščeno v C+
 • 281 ms – 360 ms je uvrščeno v C
 • 361 ms – 520 ms se uvrsti v D+
 • 521 ms – 840 ms je D
 • 841 ms – 1480 ms je uvrščeno v E+
 • Vse nad 1480 ms je uvrščeno v E

* Opomba: Lestvica ni linearna.

V idealnem primeru boste želeli, da se vaše spletno mesto uvrsti vsaj B a hitreje kot deluje vaše spletno mesto, boljše je za vas.

Najboljši spletno gostovanje v Avstraliji v primerjavi – Katera blagovna znamka je najhitrejša?

Vse blagovne znamke, ki smo jih preizkusili, so zelo lepe, z minimalno uvrstitvijo B +. V bistvu ne morete iti narobe, če gostite s katero koli od teh blagovnih znamk, in vse se sklada z osebnimi željami. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, katere tiste, za katere menimo, da vam bodo pomagale povečati vaše podjetje!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

95 ms

Cena (AUD)

7,68 / mo

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 25.000 obiskov na mesec
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. podpora
 • Premium varnostno kopiranje

"Vsestranski in zelo dobro zaokrožen gostitelj. Z njimi celo gostimo Bitcatcha!"

To smo že povedali in ponovili bomo še enkrat – naš najljubši spletni gostitelj je z roko navzdol SiteGround. Naša spletna mesta so gostila z njimi, do njih smo pristranski in po našem skromnem mnenju ponujajo najboljše skupno gostovanje v smislu hitrosti in vrednosti prav zdaj.

Naše preskusno mesto je gostilo Singapurjev podatkovni center SiteGround, tako da so v regiji precej uspešni, saj so v Sydneyju oddaljeni le 95 ms. Tudi po vsem svetu so bili presenetljivi glede na razdaljo do vzhoda ZDA (215 ms) in Sao Paola (351 ms).

Prejeli smo uvrstitev A + s svetovnim povprečjem 159,9 ms (primerljivo z nekaterimi možnostmi gostovanja v oblaku tam)!

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Povprečna hitrost: 159,9 ms – Glej celoten rezultat

Njihova podporna ekipa je preprosto odlična. Ves čas gostovanja z njimi niso nikoli odgovorili na vprašanje v naše zadovoljstvo, ne glede na to, kako neumno je. Verjamemo, da so morda eden od razlogov, da je SiteGround eden izmed Gostitelji, ki jih WordPress močno priporoča!

Kar zadeva centre podatkov, imajo 5 najsodobnejših zgradb v treh regijah. Izberite tistega, ki je najbližji vašim strankam, da optimizirate hitrost vašega spletnega mesta (v tem primeru izberite Singapur).

S svojimi konkurenčnimi cenami (samo AUD7,68 / mesec), odlično podporo, izjemno hitrostjo, 99,99-odstotno garancijo za produktivnost in celo vrsto funkcij, brez katerih ne moremo živeti, ne preseneča, da je SiteGround naš prvi ponudnik spletnega gostovanja za Avstralijo!

SiteGround v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled SiteGround.
 • Obiščite našo testno stran SiteGround, ki gostuje v Singapurju.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

191 ms

Cena (AUD)

5,25 / mesečno

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Neomejeno shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • hPanel
 • Lokalizirana podpora

"Spletno gostovanje, ki je najboljše za začetnike."

Nedavno smo na nekaj računih Hostingerja dobili svoje brbončice in smo zelo navdušeni nad nivojem storitve, ki smo jo prejeli. Njihova zelo učinkovita in koristna podporna ekipa vas bo korak za korakom vodila pri reševanju vseh vprašanj, na katere naletite, v vašem maternem jeziku (trenutno imajo ekipe, ki podpirajo več kot 20 maternih jezikov in načrtujejo razširitev na več), kar bo resnično pomagajo začetnikom s svojimi spletnimi težavami.

Zdaj smo mislili, da morda po tej ceni njihovi strežniki niso tako hitri. Izkazalo se je, da se nismo motili. S svojim računom v Singapurskem Hostingerju smo s pomočjo hitrosti našega strežnika preverili, kako uspešni so na svetovni ravni in v Avstraliji. Rezultati so nas spremljali.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Povprečna hitrost: 175,8 ms – Glej celoten rezultat

S svetovnim povprečjem 175,8 ms je informacijski center Hostinger s tem testom hitrosti dokazal, da se je spoznal. V Sydneyju so se njihovi strežniki prijavili z zelo uglednih 199 ms, ki so svetu pokazali, da Hostinger zlahka postreže z avstralskimi strankami, medtem ko okolici in regiji zagotavlja hitrosti, ki jih potrebujejo. Resnično si zasluži našo A + uvrstitev.

Po zelo konkurenčni ceni 5,25 AUD na mesec je količina funkcij, ki jih boste prejeli, nora. Neomejeno shranjevanje SSD, neomejena pasovna širina, neomejena e-poštna sporočila, 99,9% garancija za čas upodabljanja, vse dobrote, ki jih boste našli pri vrhunskem spletnem gostitelju, vendar za delček cene. Če želite lepo zaključiti, so z vsakim novim računom celo vrgli brezplačno ime domene.

Njihova odlična podpora v kombinaciji s hitro hitrostjo strežnika, konkurenčnimi cenami in nešteto funkcijami za povečanje hitrosti naredi Hostinger enega najboljših spletnih gostiteljev za tiste, ki so novi v spletnem podjetju.

Gostovanje v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled Hostingerja.
 • Obiščite našo testno stran Hostinger, ki gostuje v Singapuru

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

265 ms

Cena (AUD)

37,41 / mo

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Gostitelj 5 spletnih mest
 • 60 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 30.000 obiskov na mesec
 • SSH & Dostop do SFTP

"Znamka spletnega gostitelja, izdelana za WordPress"

WPWebhost kot novi otrok v bloku zagotovo navdušuje. So sestrsko podjetje Exabytes (podjetje za spletno gostovanje z močno prisotnostjo v jugovzhodni Aziji), zato so podedovali številne lastnosti, zaradi katerih so Exabytes odlično začeli.

Označili so se kot gostovanje v programu WordPress Premium in imeli veliko orodij za povečanje zmogljivosti, ki ustrezajo upravljanemu gostitelju WordPress (ssd storage, NGIX tech, http / 2, dela)

Naše preskusno mesto za WPWebhost se nahaja v ameriškem Koloradu, z načrtom WP Plus (AUD37 / mesec). Z njim smo dobili 60 GB prostora za shranjevanje, 30 k obiskov na mesec in dodatek za 5 domen.

Hitrost je WPWebhost dokaj prekleto hiter s svetovnim povprečjem 141 ms, pingi iz Sydneyja pa se lahko priključijo na dobrih 177 ms. Med vsemi našimi testnimi mesti, ki jih gostimo v ZDA na tem seznamu, je WPWebhost dejansko opravil najhitreje s pingi iz Avstralije!

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Povprečna hitrost: 157,6 ms – Glej celoten rezultat

Zaenkrat se zdi, da je WPWebhost čebelja kolena s svojimi lastnostmi in hitrostjo, vendar je njihova storitev še vedno zelo nova in njihova podpora je še vedno nepreverjena.

WPWebhost je za Avstralce odličen gostitelj, kar zadeva funkcije in hitrost. Njihova namenska skupina za podporo 24 ur na dan ima sedež v Penangu v Maleziji, a ker so zelo mlada blagovna znamka, se morajo še vedno dokazati v smislu podpore.

4. Gostovanje A2

https://www.a2hosting.com/

A2 gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

141 ms

Cena (AUD)

6,95 / mo

Ključne funkcije

 • Neomejen SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • A2 optimiziran WP
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Kadarkoli denar vrnete

"Najboljše za mala podjetja in osebna spletna mesta, ki delujejo na WordPressu."

Tako kot Inmotion je tudi gostovanje A2 ena redkih vrhunskih znamk, ki resnično skrbi za planet. Začenjajo se resno akcijsko zeleno kampanjo in so 100-odstotno ogljično nevtralne.

Poleg tega, da so super pri varčevanju planeta, so zaslužili tudi številne nagrade, kar pove nekaj o njihovi izjemni hitrosti in storitvi.

Odločili smo se za njihov načrt Swift (6,95 AUD / mesec) in uživali v številnih funkcijah, ki so pomagale ohraniti hitrost našega spletnega mesta, kot so SSD shramba, PHP7 in njihova ekskluzivna aplikacija A2 Optimized WordPress.

V različnih regijah imajo 3 centre podatkov, najbližji Avstraliji pa je v Singapurju.

Seveda smo se odločili, da bomo gostili naše testno mesto z njihovim centrom v Singapurju, vendar rezultati niso bili takšni, kot smo jih pričakovali.

Pings iz Sydneyja se je vrnil ob 329 ms, kar je za naše všeč nekoliko prepočasno. Kljub temu pa jim je uspelo doseči prekleto dobro svetovno povprečje 176 ms z razvrstitvijo A +, in sicer zaradi bliskovito velikih hitrosti v preostalih testiranih krajih.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Povprečna hitrost: 173,2 ms – Glej celoten rezultat

A2 morda ni najhitrejši spletni gostitelj v Avstraliji, vendar ima izjemno velik uspeh po regiji. A2 je s svojimi neomejenimi funkcijami odličen spletni strežnik, ki ga je vredno razmisliti!

A2 Gostovanje v akciji

 • Preberite naš poglobljen pregled gostovanja A2.
 • Obiščite našo testno stran A2 gostovanje, ki jo gosti v Singapurju

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

266 ms

Cena (AUD)

41,86 / mo

Ključne funkcije

 • Poganja Google Cloud
 • 20.000 obiskov na mesec
 • Dnevne varnostne kopije
 • WP strokovnjak kot podpora
 • Garancija popravka garancije

"Premium WordPress gostovanje, ki ga poganja platforma Google Cloud"

Naslednji na seznamu najhitrejših spletnih gostiteljev za Avstralijo je Kinsta Upravljavec WordPress gostovanje. Najboljša stvar pri Kinsta je, da je njihova infrastruktura zgrajena izključno z Googlovo zelo lastno platformo v oblaku! To jim omogoča, da izkoristijo Googlove nenehno izboljševanje tehnologij in ogromnih 20 podatkovnih centrov, kar Kinstu ponuja možnost, da je najhitrejši spletni gostitelj, popolna postaja.

Z več kot 10-letnimi izkušnjami z WordPressom ima Kinsta sposobnost in vedeti, kako ustvariti najboljšo in najopaznejšo rešitev za upravljanje WordPress gostovanja za trg.

Z uporabo svoje arhitekture in infrastrukture nove generacije Kinsta lahko naloži gostovana mesta hitreje, kot lahko večina ljudi utripa.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Povprečna hitrost: 179,5 ms – Glej celoten rezultat

Kinsta je gostitelj programa WordPress, kar pomeni, da lahko z njimi gostujete le WordPress. So tudi v kategoriji premium, vsa velika podpora in hitrost pa sta zajetna cena; 41,86 USD na mesec, za njihov načrt začetne ravni. Kinsta je morda draga, toda če si jo lahko privoščite, boste imeli vrhunsko podporo v industriji.

Kinsta v akciji

 • Preberite naš celoten pregled o Kinsti.
 • Obiščite našo testno stran Kinsta, ki je gostila njihov londonski podatkovni center.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Sydneyu

168 ms

Cena (AUD)

9,61 / mo

Ključne funkcije

 • Linux & cPanel
 • Neomejena sredstva
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Zaščita virov
 • CloudFlare CDN

"Ena najstarejših blagovnih znamk naokoli."

Bluehost je najstarejša blagovna znamka spletnega gostovanja, ki se je uvrstila na ta seznam, in s 15 leti (od leta 2003) izkušenj pod svojim pasom vedo, da jih ljudje iščejo – hitro in zanesljivo spletno gostovanje.

Všeč nam je, da imajo CDN vgrajen neposredno v svoj račun. Če potrebujete povečanje hitrosti, je na voljo s samo enim gumbom.

Pri le 9,61 AUD s svojim načrtom Plus smo dobili neomejeno pomnilniško in pasovno širino, z neomejenimi domenami. Kar zadeva hitrost, je svetovno povprečje BlueHosta nekoliko počasnejše v primerjavi z večino blagovnih znamk na tem seznamu, če pa ciljate samo na avstralske kupce, vam ni treba skrbeti..

Bluehost je še vedno uvrščen v A s svetovnim povprečjem 188 ms, Pings iz Sydneyja pa prihaja pri 183 ms (s podatkovnim centrom v ZDA).

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Povprečna hitrost: 153 ms – Glej celoten rezultat

Niso tako hitri kot gostitelji spletnih strani A +, toda za bloge in mala spletna podjetja je BlueHost popoln.

7. Ključnega pomena

https://www.crucial.com.au/

Ključnega pomena

Svetovna hitrostna ocena

A

Hitrost v Sydneyu

1 ms

Cena (AUD)

16,58 / mo

Ključne funkcije

 • Resnično gostitelj Avstralije
 • 50 GB prostora za shranjevanje diskov
 • 24 × 7 podpora Aussie
 • Neomejeno e-poštnih sporočil
 • Zeleno gostovanje

"Najboljše za ciljno spletno mesto v Avstraliji"

Dejansko smo se potrudili, da na ta seznam vključimo avstralske blagovne znamke, ki gostijo gostovanje, a upoštevajmo dejstva – avstralsko gostovanje preprosto ni dobro.

Preizkusili smo Ventraip in bili precej razočarani nad njihovimi rezultati (po vsem svetu povprečje 249 ms, uvrščeni C +) in tudi NetRegistry ni uspel veliko bolje, v povprečju 246 ms na svetu (tudi uvrščen C +).

Ključnega pomena pa nam je uspelo navdušiti s svojo uporabnikom prijazno storitev in hitrostjo. Avstralskim podjetjem s strastjo pomagajo pri uspehu, kar kaže tudi njihova majhna, a učinkovita skupina za pomoč strankam.

Uporabili smo njihov načrt skupnega gostovanja (16,58 AUD) in bili deležni 50 GB prostora za shranjevanje, neomejena pasovna širina z 10 domenami. Morda se zdi nekoliko drago, še posebej, ker omejujejo vaš prostor za shranjevanje in domene, vendar bi to lahko delovalo v našo korist – omejeni viri v skupnem gostovanju pomenijo, da noben odjemalec ne bo prestavil strežnika, kar ima za posledico stabilne strežnike za vse.

Njihove hitrosti strežnika so precej spodobne, vendar niso tako dobre kot ostali spletni gostitelji na tem seznamu s povprečnim svetovnim rezultatom 192 ms (A).

Prav so v redu, če ciljate na mednarodne kupce, če pa boste imeli samo avstralske gledalce / kupce, boste z veseljem vedeli, da so se pingi iz Sydneyja vrnili s hitrostjo – samo 1 ms.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Povprečna hitrost: 192 ms – Glej celoten rezultat

Ena težava, ki jo imamo pri Crucialu, je, da še vedno uporabljajo PHP5.6. Verjamemo, da se bodo, če se bodo odločili za uvedbo PHP7, močno povečali hitrost.

Všeč nam je, da Crucial resnično pomeni, ko pravijo, da jim je vseeno – tako kot A2 in Inmotion tudi Crucial aktivno išče načine, kako zmanjšati svoj ogljični odtis na planetu. Prav tako redno prispevajo v dobrodelne ustanove in pobude, ki želijo ohraniti naravne lepote Avstralije.

Če ciljamo samo na Avstralce, bomo z veseljem gostili Crucial in njihovo ekipo strokovnjakov.

Razsodba

Resnično smo si želeli, da bi na seznam sestavilo več avstralskih spletnih gostiteljev, vendar na žalost le ne delujejo dovolj dobro glede hitrosti ali cene.

Seveda, avstralske blagovne znamke, ki gostijo spletno gostovanje, na domačem terenu delujejo izjemno dobro, vendar je to edino mesto, v katerem se odlikujejo; tako počasi so povsod drugje! Kakšen je smisel imeti spletno podjetje s počasnimi časi nalaganja po vsem svetu, ko je celoten namen privabljanja podjetij na internet potencialno pridobiti več globalnih strank?

Če želite povzet, tukaj so naši najboljši 3 ponudniki spletnih gostovanj za avstralska spletna mesta:

SVETOVNA HITROST

HITROST V SEDNJI

CENA (AUD / MO)

SiteGround

A+

95 ms

7.68

Gostovanje

A+

190 ms

5.25

WPWebHost

A+

225 ms

37.41

Osebno bi šli s SiteGround (gosti v Singapurju), če bi ciljali na avstralske stranke. Dobili bomo odlične hitrosti iz celotne regije, v nasprotju s hitrostjo v Avstraliji.

S svojimi konkurenčnimi cenami, fantastičnimi lastnostmi, izjemnimi hitrostmi in najbolj prijazno svetovno ekipo za pomoč strankam nam je resnično težko premagati SiteGround s svojega prvega mesta.

Pojdite na uradno spletno mesto SiteGround, da preverite njihove načrte ali si oglejte naš poglobljen pregled SiteGround!

Kot običajno, nam pošljite sporočilo za vsa vprašanja, na katera smo z veseljem odgovorili.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me