8 najboljih VPN-a za Singapur 2020 (testirano brzinom!)

Singapur je dugo poznata kao zemlja s prilično drakonskim zakonima i nažalost, to je na neki način rezultiralo naprednom državom nadzora. Zajedno s bliskim odnosom sa Sjedinjenim Državama u vezi sa Sporazumom o slobodnoj trgovini između Sjedinjenih Država i Singapura, stanovnici te države imaju dobre razloge da budu sumnjivi u vezi s njihovom internetskom privatnošću i anonimnošću..


Među svim zemljama svijeta možda je Singapur jedna od onih na vrhu liste kada je u pitanju neophodnost korištenja VPN usluge. Barem za sada, dok je tamo još legalno koristiti jedan.

Contents

Singapurska vlada legalno koristi špijunski softver

Iako se Singapur mnogima čini bastion demokratskog procesa i neovisnosti pravosuđa, malo tko zna da detalji ustava zemlje daju njegovoj vladi izvanredna prava nad građanima i stanovnicima. To je izrazito tako, kad je riječ o digitalnim aktivnostima, posebno kada je riječ o privatnosti.

Na primjer, singapurski ustav ne uključuje posebno pravo na privatnost i druge podzakonske akte koji utječu na tu činjenicu kako bi se određenim državnim tijelima omogućilo pravo na ometanje aktivnosti privatnih građana na mreži. Oni uključuju Zakonik o kaznenom postupku (izmijenjen 2012.) i Zakon o zloupotrebi računala i cyber-sigurnosti (izmijenjen 1997.).

Češće rečeno, Singapurci i stanovnici zemlje nisu službeno imali pravo na privatnost, a neke vladine agencije mogu bez naloga ili sudskog naloga izvršiti nadzor i prisluškivanje prijenosa..

Zemlja je imenovana kao jedna od 25 koja hostuje naredbene i upravljačke poslužitelje za FinSpy (vrstu zlonamjernog softvera koji se koristi za promatranje i kontrolu) na otvorenom. To znači da vlada može pristupiti gotovo svim podacima u državi bez da itko ima pravo na pravnu pomoć.

Zakon o autorskim pravima (Singapur 2014) snažno se provodi

Možda ste čuli da su u SAD-u dijelitelji datoteka P2P često prepušteni tužbama i da su mnoge tvrtke pokrenule aktivnosti dijeljenja datoteka. Zbog Sporazuma o slobodnoj trgovini između Sjedinjenih Država i Singapura, Singapur je dužan učiniti to u mnogim slučajevima.

Primjerice, to je prije radilo Udruženje industrije snimatelja u Singapuru i znam za pojedince koji su primili pisma o prekidu i odustajanju od svojih pružatelja internetskih usluga (ISP).

To znači da ne samo da postoje tvrtke koje ih žele naplatiti, već i da pružatelji internetskih usluga u Singapuru u suradnji s njima tragaju za vlastitim kupcima..

VPN-ovi su i dalje legalni u Singapuru

Godine 2016. Ministarstvo pravosuđa u Singapuru je održalo javno savjetovanje radi pregleda zakonitosti korištenja VPN usluga u zemlji. To je učinjeno s ciljem da se ažurira Zakon o autorskim pravima kako bi se omogućila stroža provedba.

Trenutno postoji samo nekoliko zemalja svijeta koje su zabranile korištenje VPN-a izravno i nešto veći broj koji dopuštaju samo davatelji VPN usluga pod državnom kontrolom. Da bismo vam dali predstavu o tipu zemalja koje zabranjuju VPN, Sjeverna Koreja i Irak su među njima, dok Kina i Rusija dopuštaju samo usluge pod nadzorom vlade.

Ipak, s obzirom na činjenicu da vlada u Singapuru raspravlja o tom pitanju, znači da im to jako dobro pada na pamet.

Što tražimo u VPN-u za Singapur

1. Privatnost i anonimnost

Iako je privatnost obično na popisu potreba za dobavljačima VPN usluga koje treba ispuniti, nigdje ne osjećam da su regije veće potrebe za njom od korisnika u Singapuru. Od vladinog nadzora do praćenja davatelja internetskih usluga i prijetnje brzim pravnim postupcima, korisnici Interneta u Singapuru možda su neke od skupina pod najvećim pritiskom u čitavoj azijsko-pacifičkoj regiji.

Kao takav, od vitalnog je značaja da svaki pružatelj VPN usluga koji se koristi u Singapuru ima pouzdanu evidenciju o privatnosti korisnika, kao što je strogo pravilo zapisivanja bez prijave, a možda čak i u mjeri prihvaćanja anonimnih vrsta plaćanja. To može uključivati ​​poklon-potvrde, gotovinu ili čak kripto-valutu.

2. Sigurnost

Dok neki korisnici imaju mogućnost prebacivanja opcija šifriranja na niže stope kako bi se omogućile brže VPN brzine, s obzirom na napredne mogućnosti nadzora vlade Singapura, možda bi bilo pametno potražiti VPN davatelja koji osim privatnosti fokusira i na sigurnost..

Sigurnost u VPN-u dolazi iz dva glavna izvora – protokola uspostavljanja komunikacije i enkripcije za protok podataka. Na raspolaganju su razni dostupni i na sreću, mnogi VPN-ovi imaju cijeli raspon otvoren za upotrebu.

3. Brzina i stabilnost

Brzina, na sreću, nije toliko važan problem u Singapuru, zahvaljujući sjajnoj lokaciji s obzirom na globalne komunikacijske linije i, naravno, fantastičnoj infrastrukturi te zemlje. Kao takav, gotovo svaki dobavljač u zemlji mogao bi se pobrinuti za velike brzine.

Ovo je idealna situacija u Singapuru za VPN korisnike, jer oni mogu odabrati poslužitelj s mogućnošću zatvaranja fizičke lokacije koja izvorno podržava brzi prijenos podataka.

4. Geolokacijsko krivotvorenje

Iako lokacija poslužitelja možda nije toliko ozbiljna kao problem s VPN korisnicima u Singapuru, ipak bi trebalo paziti da to izbjegnete, ovisno o VPN-ima koji imaju previše fokusa izvan Azije. Sigurno, bilo bi sjajno ako je planiranje geolokacijskog krivotvorenja rezultat, ali to može rezultirati nižim stopama dostupnosti u azijskoj regiji.

5. P2P podrška

Možda je drugi najkritičniji kriterij za pružatelje usluga VPN u Singapuru mogućnost da se dobro snalaze i upravljaju P2P prometom. Dijeljenje datoteka P2P često postavlja velike zahtjeve za propusnost na VPN-ove, a neki se i mršte.

Dobra bi ideja bila odabrati onu koja jasno kaže svoje politike o upotrebi P2P-a, kao što je TorGuard. U najmanju ruku, VPN bi trebao imati izbor namjenskih poslužitelja koji su izdvojeni za korištenje P2P dijeljenja datoteka.

Rang: Najbolji VPN za Singapur

Prije nego što prođem kroz rezultate testova, ovdje bih želio uspostaviti osnovnu brzinu za svoj Internet. Slijedi moja stvarna širokopojasna brzina zasnovana na uslužnoj liniji od 500Mbps, bez aktivne VPN veze:

Nema referentne brzine VPN-a

(Potpuni rezultat ispitivanja brzine početne brzine pogledajte ovdje)

Kao što vidite, u mogućnosti sam uspostaviti relativno dobru vezu sa serverom za brzi test sa sjedištem u Singapuru bez VPN-a, iako mi se uzvodno čini malo ograničen.

Bilješka

Korišteni tečaj: 1) 1 USD za 1,38 SGD; 2) od 1 eura do 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (SGD)

5.50 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Preko 4.000 poslužitelja
 • Velika brzina
 • Nema zapisnika & Ubojiti prekidač
 • Podržava 6 uređaja

"Elegantno sučelje, stabilne brzine i fantastični dugoročni planovi cijena."

Mislim da sa sigurnošću mogu reći da je među svim VPN davateljima koje sam pogledao, NordVPN lako nadmašio svoje čiste geografske razmjere i pokrivenost. Ima više od 4.000 poslužitelja u 62 zemlje, a čak je i dobar broj onih u azijsko-pacifičkoj regiji.

Možete biti sigurni da je vaša privatnost u dobrim rukama, jer ima stroga pravila zapisivanja bez zapisnika, tako da se vaš daa neće zadržati. NordVPN temelji se na Panami, o kojoj zapravo nema zakona o zadržavanju podataka.

Veza može biti jednako sigurna koliko želite jer NordVPN podržava ne samo 256-bitnu enkripciju, već ima i nešto što se naziva “dvostruki VPN”. Znači da se povezujete na VPN poslužitelj, a zatim odlazite od druge veze prije nego što krenete na svoju odredišnu adresu.

Paranoja, možda, ali ako je vaša vlada ZNANA da vas legalno špijunira, ne biste radije bili paranoični nego suočeni sa zakonom iz nepoznatih razloga?

NordVPN test brzine Singapur

NordVPN test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Singapurski poslužitelj sa NordVPN-a bio je izuzetno dobar što se tiče veza i brzine su impresivne, i za prijenos i za preuzimanje. Imaju i specijalne P2P servere koji su optimizirani za ovu vrstu prometa.

Cijene su oko norme, ali ako tražite VPN na koji ćete se držati dužeg vremena, NordVPN je onaj za vas. S trogodišnjom pretplatom njihove cijene znatno padaju i neke su od najboljih što sam vidio na tržištu.

Pročitajte naš detaljni pregled NordVPN-a da biste saznali zašto je Bitcatcha # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (SGD)

11,47 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Zaštita privatnosti na moru
 • Potpuna 256-bitna enkripcija
 • 148 VPN lokacija

"ExpressVPN nudi tako dobru uslugu po vrlo širokim kriterijima – rijetko za VPN!"

ExpressVPN bio je jedan od prvih koje sam testirao i u početku sam imao osjećaj da nije bilo impresivno. Puno vremena kasnije i mnogo više VPN usluga ispod mog pojasa, tek tada sam uistinu mogao cijeniti to što jest – jack svih obrta i ocijenjen vrlo visoko u većini njih!

Na primjer, možda nije uvijek najbrži ili nude najširi raspon protokola veza ili čak imaju najveći broj poslužitelja na većini lokacija, ali definitivno nije bilo nepostojanja u bilo kojem određenom području.
Vidio sam kako mnogi VPN-i izvrsno djeluju u jednom ili dva područja samo kako bi u drugom padali i pitao sam se na kraju dana, zašto bih se kao korisnik želio povezati s uslugom koja ne može funkcionirati tako razumno. kao što je to moguće u onoliko područja koliko mi je trebalo?

Iz tog razloga, kao i njegove zvjezdane reputacije u VPN krugovima (svakako zasluženo), ne oklijevam ih preporučiti kao vrhunskog kandidata.

ExpressVPN test brzine Singapur

ExpressVPN test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Kao što vidimo iz brzine, on se možda neće podudarati s mojom ‘golu’ linijom, ali Singapurska infrastruktura to definitivno podiže. ExpressVPN je također poznat po tome što može upravljati relativno stabilnim brzinama na mnogim njihovim poslužiteljima, tako da vjerojatno niste zaglavili na jednoj lokaciji.

Možda nije najjeftiniji, ali sigurno nije najskuplji. Kao fantastičan odnos cijene i performansi, ova VPN usluga došla je daleko.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju na ExpressVPN-u da biste vidjeli zašto je to jedan od naših najboljih izbora!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (SGD)

2.75 / mj

Glavne značajke

 • Multi-Hop veza
 • Podržava mnoge platforme
 • Nema trupaca

"Surfshark je bez nabora i dosljedan u izvedbi, a svoje ime postaje snažni nadolazeći kandidat."

Surfshark je možda jedan od novijih dobavljača VPN-a, ali vrlo je brzo uspio ispuniti velika očekivanja. Prešli su brojku 0 na više od 1.000 poslužitelja u 61 neparnoj zemlji, niti u jednom trenutku i još ih ima.

Ono što ih je činilo još impresivnijima je činjenica da su sve to radili neprimjetno. Moje prvo iskustvo korištenja Surfsharka bilo je bez problema i od tada sam s njima vodio vlastiti račun. Do sada nije bilo problema s vezom ili uslugom, a s vremena na vrijeme zabilježio sam razumna ažuriranja aplikacija.

Singapurci koji su u budžetu posebno će cijeniti Surfsharkov neobičan stav kada je u pitanju VPN usluga – povoljna cijena za točno ono što VPN usluga treba biti – bez naplate za neželjene (ili nepotrebne) dodatke.

Činjenica da oni također mogu sakriti P2P promet na svim poslužiteljima također im daje veliki plus.

surfshark test brzine Singapur

Surfshark test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Iako Singapur VPN promet možda nije brži na Surfsharku nego neki drugi davatelji usluga, gdje se on izvrsno ističe, njegova je stabilnost. Surfershark brzine su konstantne na gotovo svim njihovim poslužiteljima. To ih čini idejnim odabirom za VPN jer nije vjerojatno da ćete se stalno držati na jednom poslužitelju zemlje, zar ne?

Ipak, 80+ Mbps za VPN dijeljene linije nije nešto na što će se prikrasti i osim ako ne planirate koristiti samo jednu lokaciju maksimalnom brzinom, ovdje pronađena konzistencija predstavlja veliko pojačanje. Naravno, i njihove niske cijene čine ih vrlo atraktivnim.

Saznajte više o njegovoj izvrsnosti u našem temeljnom pregledu na Surfsharku!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (SGD)

6.88 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Izgrađeno za P2P
 • TorGuard Stealth proxy
 • Podržava 5 veza

"Jedan od najboljih VPN-ova za dijeljenje datoteka P2P."

Prvo me privukao TorGuard zbog njegovog marketinga kao pružatelja VPN usluga prilagođenih P2P, ali nakon što sam instalirao Windows klijent koji se ubrzo pretvorio u pitanje da li je možda, pogriješio sam. To je na neki način uzrokovano sučeljem koje izgleda prilično datirano.

Ovaj VPN ne dolazi s puno modernog marketinškog poklona koji krasi njegove suvremenike, ali ubrzo sam utvrdio da je u performansu ono gdje se izvrsno isticao. To je istaknuto time što je postao više od 3000 IP-ova u više od 50 zemalja.

Uz podršku P2P-a i mnoštvo drugih izvanrednih kvaliteta – stabilne brzine, raspoloživost čak i na usmjerivačima, poboljšane sigurnosne usluge, pa čak i mogućnost zaobilaženja VPN blokera – rekao bih da je TorGuard na vrhu ili blizu vrha, posebno za Singapur- zasnovani korisnici.

TorGuard test brzine u Singapuru

TorGuardov test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Kao što vidite, čak i pri solidnoj nizvodnoj brzini, uspio sam čak povećati brzinu prijenosa iz svoje početne vrijednosti. To bi, iako nije nešto što bi svi željeli ili trebalo, moglo biti korisno za P2P korisnike u nekim slučajevima (održavajte te omjere!).

Osjećam da je jedina velika mana ove VPN usluge u staromodnom korisničkom sučelju i nedostaju dobre (ili trebam reći izvanredne) cijene za dugoročne kupce. Unatoč tome, cijene i dalje padaju u niskom rasponu vrhunskih VPN pružatelja usluga.

Pročitajte našu temeljitu analizu na TorGuardu za više informacija!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ubrzati

Pravedan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5

Cijena (SGD)

4,83 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Nudi sažimanje podataka
 • Blokiranje oglasa
 • Podržava 7 uređaja

"Sigurne i privatne, ali možda ne na takvoj ravnomjernoj osnovi kao što je ExpressVPN."

CyberGhost je prilično poznat u VPN industriji, ali osobno smatram da to nije tako blisko podudaranje s kremom usjeva. Iako predstavlja lijep, vrtoglavi izgled, postoje aspekti njegovog djelovanja koji pomalo sumnjaju u mene.

Na papiru CyberGhost nudi dobre značajke, a u stvari posjeduje i specijalizirane servere za P2P. To primjenjuje prilično strogo i ako vam se ne može preuzeti na P2P klijentu, vjerovatno je da ste povezani s ne-P2P poslužiteljem jer će brzina ostati na velikoj ništici.

CyberGhost test brzine u Singapuru

CyberGhost test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Prebrzo, iako sam uspio od njih dobiti iskoristivu brzinu, možda ćete biti razočarani. Za Singapur to nije tako loše, ali smatram da ćete, ako se više želite zaobići geoblokirati za streaming videa, možda malo patiti. Svi njihovi serveri mogu se okupiti u Europi.

Ipak, ako se samo nadate sigurnoj vezi iz Singapura i mjesta na mreži, to je usluga koju možete upravljati. To je posebno tako kada uzmete u obzir brojne sigurnosne dodatke s kojima dolazi CyberGhost.

Osim vaše standardne VPN enkripcije, ova usluga također može blokirati praćenje na mreži i daje sve od sebe kako bi HTTPS forsirao na većini web stranica. Kombinirajte to s još nekoliko dodataka poput ugrađene zaštite od virusa i blokiranja oglasa i možda ćete dobiti ono što plaćate.

Kao i NordVPN, i CyberGhost ima izvrsne opcije za dugoročno određivanje cijena koje smanjuju mjesečnu obvezu na niskih 3,50 USD mjesečno. Vaša će odluka morati uskladiti cijenu s izvedbom i vidjeti možete li živjeti s tim troškovima.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju o CyberGhostu da biste saznali više!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Ubrzati

Pravedan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5

Cijena (SGD)

8,95 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Prisiljena 256-bitna enkripcija
 • Neograničeno P2P
 • Podržava 10 uređaja

"Izvrsno za paranoične, ali možda neće biti na vrhu popisa za korisnike sa sjedištem u Singapuru."

Da se temelji isključivo na povijesti, ovaj VPN nikada ne bih pustio na našu listu najboljih VPN-ova za Singapur. U prošlosti je IPVanish optuživan za pružanje korisničkih dnevnika vlastima, a to je glavni ne, što se tiče VPN-a. Iako je to dovoljno loše, novi vlasnici IPVanish-a pokušali su incident pomesti pod tepih rekavši da nisu imali saznanja o prijašnjim incidentima koji se mogu dogoditi ili ne moraju nastupiti.

Zvučati ono što bi im moglo biti posljednji slučaj smrti (znam da se Singapurci vole žaliti!) Je njihova korisnička podrška, što je apsolutno smeće. Živim u Maleziji, a čak sam i zgrožena nivoom podrške koji IPVanish pruža svojim kupcima.

Međutim, IPVanish iznenađujuće dobro radi u brzinama temeljenim na brzini u Singapuru i kombinira ih s prisilnom 256-bitnom enkripcijom. Iako neki od vas možda misle da vam ne treba ta razina enkripcije, možemo reći da vas to spašava od vaše gluposti (možda).

IPVanish test brzine, Singapur

IPVanish test brzine – Singapurski poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

I učitavanja i preuzimanja nevjerojatno su brzi na IPVanish poslužiteljima, što je više nego kod NordVPN i ExpressVPN u ovom slučaju. Ovdje nije bilo pritužbi, ali zbog mojih brzina na poslužiteljima sa sjedištem u Maleziji imali smo problema sa službama za korisnike.

Razlika u razini povećanih performansi u kombinaciji s njihovom strašnom korisničkom službom čini IPVanish pravi hit ili promašaj. Zamolio bih vas ako ste spremni iskoristiti priliku da će to uspjeti u redu. Ako tako mislite, to je sjajno. Ako ne, možda ćete morati potražiti povrat novca.

Pročitajte našu detaljnu recenziju na IPVanish-u da biste saznali više!

7. SigurnijiVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Ubrzati

Pravedan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5

Cijena (SGD)

4.54 / mj

Istaknuti dijelovi

 • 256-bitna enkripcija
 • 24/7 korisnička podrška
 • Lokacije poslužitelja širom svijeta

"Nešto ograničeniji od VPN-a najvišeg ranga, SaferVPN ipak nudi pristojnu ponudu po povoljnoj cijeni."

SaferVPN je SaaS tvrtka za cyber-sigurnost koju su osnovali partneri Amit Bareket i Sago Gidali, dvojica tehnoloških momaka koji se odlikuju izvrsnošću u cyber-sigurnosti. Ponosni su što nude dobar proizvod koji je podržan njihovim načelima necenzuriranog i sigurnijeg interneta za sve..

Na SaferVPN-u njihov je cilj bio stvoriti najjednostavniji i najbrži mogući VPN, u mjeri u kojoj su to uspjeli. Za relativno manji igrač dobro su stvorili mrežu od više od 700 poslužitelja na preko 34 lokacije širom svijeta.

Usluga je čak dobila pohvale zbog lajkova za Forbes i PCWorld, kao i svojih vlastitih kupaca koji su pohvalili i samu uslugu, kao i pomoćno osoblje koje im je moglo pružiti pomoć u vrijeme potrebe..

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Ubrzati

Pravedan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5Ocijenjeno 3 od 5

Cijena (SGD)

4.68 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Podržava WireGuard protokol
 • Omogućuje P2P promet
 • Ne nadzire promet

"AzierVPN nudi pristup WireGuard protokolu koji je i dalje prilično rijedak."

Demoni brzine trebali bi se radovati saznanjem da je AzireVPN testiran da podržava linijske brzine do 500Mbps u nekim slučajevima. To je izuzetno rijetko i moramo to uzeti s prstohvatom soli. Unatoč tome, njegova kombinacija WireGuarda i podrške za 256-bitnu enkripciju čini ga za sada nečim budnim..

Nažalost, AzireVPN je malo ograničena u svojim uslugama jer ima samo oko 20 poslužitelja u pet zemalja. Ipak po tim cijenama i podržavajući ovu tehnologiju postoji mogućnost da ona raste.

Dobar plus u njegovoj prednosti je mogućnost plaćanja u nekim oblicima kripto valute poput Bitcoin i Litecoin.

Završne misli: treba li vam VPN u Singapuru?

Pomisao da bih predložio davatelja VPN usluga u Singapuru u početku me se tiče. Zemlja doista posjeduje naprednu tehnologiju i u rukama je vlada, pa, tamo se može dogoditi bilo što.

Kao takve u mojim preporukama, prva tri igrača morala su se temeljiti na tvrtkama sa solidnom ponudom i dokazanim rezultatima. Djelomično moja pristranost bila je vođena osobnim iskustvom i prijateljima koji su u zemlji, ali iskreno, bolje je biti na sigurnom nego žaliti.

Uz solidnu infrastrukturu u zemlji, trebalo bi biti lako pronaći gotovo bilo kojeg pružatelja VPN-a kojeg tamo možete koristiti i postići barem pristojnu brzinu, ali više se fokusirati na sigurnost tamo. 256-bitna enkripcija može usporiti vaše performanse, ali barem će svi presretnuti podaci ostati sigurni.

Za ponovni izračun, evo tri najbolje VPN Singapura:

UBRZATI

SIGURNOST & PRIVATNOST

CIJENA (SGD / MO)

NordVPN

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

5.50

POSJETITE VPN

ExpressVPN

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

11.47

POSJETITE VPN

Surfshark

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

2.75

POSJETITE VPN

Vjerujem da sam iznio svoj stav kada je u pitanju potreba za VPN za korisnike sa sjedištem u Singapuru. Bez obzira jeste li sudionik datoteke P2P, video streamer ili želite biti općenito anonimni i sigurni – nastavite.

Previše je u pitanju kad vlada počne raspravljati hoće li u ime nacionalne sigurnosti ukloniti svoju posljednju priliku za slobodu Interneta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map