Singapur je že dolgo znan kot država s precej drakonskimi zakoni in na žalost je to na nek način povzročilo, da je postalo napredna država nadzora. V povezavi s tesnim odnosom do Združenih držav Amerike v zvezi s sporazumom o prosti trgovini med ZDA in Singapurjem imajo prebivalci v mestu mesto dober razlog, da se ne strinjajo glede svoje spletne zasebnosti in anonimnosti.

Med vsemi državami na svetu je morda Singapur eden tistih, ki so na vrhu seznama, ko gre za nujnost uporabe storitve VPN. Vsaj za zdaj, medtem ko je še vedno zakonito, da ga uporabite.

Contents

Singapurska vlada zakonito uporablja vohunsko programsko opremo

Čeprav se zdi, da je Singapur mnogim bastion demokratičnega procesa in neodvisnosti sodstva, le malokdo ve, da podrobnosti ustave države njeni vladi zagotavljajo izredne pravice do državljanov in prebivalcev. To je izrazito tako, ko gre za digitalne dejavnosti, zlasti ko gre za zasebnost.

Na primer, singapurska ustava posebej ne vključuje nobene pravice do zasebnosti in drugih podzakonskih aktov, ki vplivajo na to dejstvo, da nekaterim vladnim organom omogoči pravico do posega v dejavnosti zasebnih državljanov na spletu. Ti vključujejo Zakonik o kazenskem postopku (spremenjen leta 2012) in Zakon o zlorabi računalništva in kibernetski varnosti (spremenjen leta 1997).

Če bolj govorimo o tem, Singapurci in prebivalci države niso uradno upravičeni do zasebnosti, nekatere vladne agencije pa lahko brez naloga ali sodne odredbe nadzorujejo in prestrežejo prenos..

Država je bila imenovana kot ena od 25, ki gostuje ukaze in nadzorne strežnike za FinSpy (vrsto zlonamerne programske opreme, ki se uporablja za opazovanje in nadzor). To pomeni, da ima vlada dostop do skoraj vseh podatkov v državi, ne da bi kdo imel pravico do pravnega varstva.

Zakon o avtorskih pravicah (Singapur 2014) se močno izvaja

Morda ste že slišali, da so v ZDA delitelji datotek P2P pogosto toženi s tožbami in da so mnoga podjetja izvajala dejavnosti izmenjave datotek. Zaradi sporazuma o prosti trgovini med ZDA in Singapurjem je Singapur v mnogih primerih zavezan storiti enako.

To je v preteklosti že storilo na primer Združenje gramofonske industrije iz Singapurja in vem o posameznikih, ki so od svojih ponudnikov internetnih storitev (ISP) prejemali pisma o prekinitvi in ​​opustitvi..

To pomeni, da v Singapurju ne obstajajo samo podjetja, ki bi jim želela zaračunati storitev, ampak da internetni ponudniki v Singapurju sodelujejo z njimi, da bi poiskali svoje kupce..

VPN-ji so še vedno zakoniti v Singapurju

Leta 2016 je ministrstvo za pravo v Singapurju izvedlo javno posvetovanje o pregledu zakonitosti uporabe storitev VPN v državi. To je bilo storjeno z namenom posodobitve zakona o avtorskih pravicah, da se omogoči strožje izvrševanje.

Trenutno obstaja le nekaj držav po vsem svetu, ki so uporabo VPN-ja prepovedale takoj, in nekoliko večje število, ki dovoljujejo samo ponudnike storitev VPN pod nadzorom države. Da bi vam predstavili vrsto držav, ki prepovedujejo VPN, Severna Koreja in Irak, med njimi pa sta Kitajska in Rusija, ki dovoljujeta delovanje samo vladnih služb.

A glede na to, da Singapurjeva vlada razpravlja o tem vprašanju, to pomeni, da je zelo na pamet.

Kaj iščemo v VPN-ju za Singapur

1. Zasebnost in anonimnost

Medtem ko je zasebnost običajno na seznamu potreb po ponudniku storitev VPN, je v regiji nikjer večja potreba po njej kot uporabniki v Singapurju. Od vladnega nadzora do spremljanja ponudnika internetnih storitev in grožnje hitrega pravnega ukrepanja so uporabniki interneta v Singapurju morda ena najbolj obremenjenih skupin v celotni azijsko-pacifiški regiji.

Kot tak je ključnega pomena, da ima vsak ponudnik storitev VPN, ki se uporablja v Singapurju, zanesljivo zasebnost uporabnikov, kot je strogo politika brez prijave in morda celo v obsegu sprejemanja anonimnih plačilnih vrst. To lahko vključuje darilna potrdila, gotovino ali celo kripto valute.

2. Varnost

Medtem ko imajo nekateri uporabniki možnost preklopa možnosti šifriranja na nižje stopnje, da omogočijo hitrejše hitrosti VPN, glede na napredne zmogljivosti nadzora Singapurske vlade, bi bilo morda pametno poiskati ponudnika VPN, ki se poleg zasebnosti osredotoča na varnost..

Varnost v VPN izhaja iz dveh glavnih virov – protokolov za vzpostavitev komunikacije in šifriranja za pretok podatkov. Na voljo so različni ti izdelki in na srečo, mnogi VPN-ji imajo celoten razpon odprt za uporabo.

3. Hitrost in stabilnost

Hitrost, na srečo, v Singapurju ni tako velika težava, saj ima odlično lokacijo glede na globalne komunikacijske linije in seveda fantastično infrastrukturo, ki jo ima država. Tako bi skoraj vsak ponudnik v državi lahko poskrbel za visoke hitrosti.

To je idealna situacija v Singapurju za uporabnike VPN, saj lahko izberejo strežnik z zapiranjem možne fizične lokacije, ki izvirno podpira prenos hitrosti podatkov.

4. Geolokacijsko ponarejanje

Medtem ko lokacija strežnika morda ni toliko težava z uporabniki VPN v Singapurju, je treba še vedno paziti, da se izognemo odvisno od VPN-jev, ki so preveč osredotočeni zunaj Azije. Seveda bi bilo super, če je predvideni rezultat geolokacijskega ponarejanja, vendar bi to lahko povzročilo nižje stopnje razpoložljivosti v azijski regiji.

5. P2P Podpora

Morda je drugo najbolj kritično merilo za Singapurjeve ponudnike storitev VPN sposobnost, da dobro poskrbijo in upravljajo promet P2P. Skupna raba datotek P2P pogosto postavlja VPN-je velike zahteve glede pasovne širine, nekateri pa se namrejo.

Dobra ideja bi bila, da izberete takšno, ki jasno navaja svoje politike uporabe P2P, na primer TorGuard. Vsaj vsaj VPN bi moral imeti na voljo izbor namenskih strežnikov, namenjenih uporabi datotek P2P.

Uvrščena: Najboljši VPN za Singapur

Preden nadaljujem s testnimi rezultati, želim vzpostaviti osnovno hitrost svojega interneta. Spodaj je moja dejanska širokopasovna hitrost, ki temelji na servisni liniji 500Mbps, brez aktivne VPN povezave:

Brez osnovne hitrosti VPN

(Popolni rezultat preskusa osnovne hitrosti si oglejte tukaj)

Kot vidite, lahko vzamem razmeroma dobro povezavo s hitrostnim strežnikom s hitrostjo v Singapurju brez VPN, čeprav se mi zdi navzgor malo omejen.

Opomba

Uporabljeni menjalni tečaj: 1) 1 USD do 1,38 SGD; 2) 1 evro do 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (SGD)

5,50 / mesečno

Glavne predstavitve

 • Več kot 4000 strežnikov
 • Velika hitrost
 • Brez dnevnikov & Kill stikalo
 • Podpira 6 naprav

"Eleganten vmesnik, stabilne hitrosti in fantastični dolgoročni cenovni načrti."

Mislim, da lahko z gotovostjo trdim, da je NordVPN med vsemi ponudniki VPN, ki sem si jih ogledal, zlahka na prvem mestu po svoji geografski lestvici in pokritosti. Razširjena je na več kot 4000 strežnikov v 62 državah, celo lepo število teh je v azijsko-pacifiški regiji.

Prepričani ste lahko, da je vaša zasebnost v dobrih rokah, saj ima strogo politiko brez beleženja, zato vaše daje ne boste obdržali. NordVPN temelji na Panami, ki v resnici ne govori o zakonih o hrambi podatkov.

Povezava je lahko tako varna, kot želite, saj NordVPN podpira ne samo 256-bitno šifriranje, ampak ima tudi nekaj, imenovano “dvojni VPN”. To pomeni, da se povežete s strežnikom VPN in nato preklopite to povezavo, preden se odpravite na ciljni naslov.

Mogoče paranoja, toda če je vaša vlada ZNANA, da vas zakonito vohuni, ne bi raje bili paranoični, kot da bi se iz neznanih razlogov soočili z zakonom?

NordVPN test hitrosti, Singapur

NordVPN test hitrosti – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Singapurski strežnik iz NordVPN je bil izjemno dober, kar zadeva povezave in hitrosti so bile impresivne, tako za nalaganje kot za prenos. Imajo tudi posebne P2P strežnike, ki so optimizirani za to vrsto prometa.

Cene so približno norme, vendar če iščete VPN, ki ga boste držali dlje časa, je NordVPN tisti za vas. S triletno naročnino njihove cene močno padejo in so nekaj najboljšega, kar sem jih videl na trgu.

Preberite naš poglobljeni pregled o NordVPN, če želite izvedeti, zakaj je Bitcatcha številka 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (SGD)

11,47 / mo

Glavne predstavitve

 • Zaščita zasebnosti na morju
 • Popolna 256-bitna enkripcija
 • 148 VPN lokacij

"ExpressVPN ponuja tako dobro storitev po zelo širokih merilih – redko za VPN!"

ExpressVPN je bil eden prvih, ki sem jih kdaj preizkusil, in sprva sem začutil, da je … impresiven. Veliko pozneje in še veliko VPN storitev pod mojim pasom, šele takrat sem ga resnično znala ceniti za to, kar je – jack vseh poslov in pri večini ocenjevati zelo visoko!

Na primer, morda ne bo vedno najhitrejši ali ponudil najširši spekter protokolov za povezavo ali celo morda največ strežnikov na večini lokacij, vsekakor pa na določenem območju zagotovo ni bilo prepadov..
Videla sem, da veliko VPN-jev na enem ali dveh območjih izstopa le, da bi na drugih postalo ravno in sem se ob koncu dneva spraševal, zakaj bi se kot uporabnik želel povezati s storitvijo, ki ne bi mogla delovati tako razumno. kot bi lahko bil na toliko področjih, kot sem ga potreboval?

Zaradi tega, kot tudi zaradi njegovega zvezdnega ugleda v krogih VPN (zagotovo dobro zaslužen), ne oklevam, da bi jih priporočil kot vrhunskega kandidata.

Hitri test ExpressVPN Singapur

Test hitrosti ExpressVPN – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot je razvidno iz hitrosti, se morda ne ujema z mojo ‘golo’ linijo, toda Singapurska infrastruktura ji zagotovo pomaga. Znano je tudi, da ExpressVPN lahko upravlja razmeroma stabilne hitrosti na številnih njihovih strežnikih, zato verjetno ne boste obtičali na eni sami lokaciji.

Morda ni najcenejši, zagotovo pa ni najdražji. Kot odlično razmerje med ceno in učinkovitostjo je ta storitev VPN prišla daleč.

Preberite si celoten pregled na ExpressVPN in si oglejte, zakaj je to eden naših najboljših izbir!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (SGD)

2,75 / mo

Ključne funkcije

 • Povezava z več strežniki
 • Podpira številne platforme
 • Brez dnevnikov

"Surfshark je brez naklonov in dosleden pri izvedbi, kar se je uveljavil kot močan prihajajoči kandidat."

Surfshark je morda eden izmed novejših ponudnikov VPN, vendar je zelo hitro izpolnil precej velika pričakovanja. Prešli so od 0 do več kot 1.000 strežnikov v 61-ih nenavadnih državah, v nobenem trenutku pa jih ne bo več.

Še bolj impresivno je bilo dejstvo, da so vse to naredili neopazno. Moja prva izkušnja z uporabo Surfsharka je bila brez težav in od takrat vodim svoj račun. Do zdaj ni bilo nobenih težav s povezavo ali storitvami in občasno sem opazil razumne posodobitve aplikacij.

Singapurci, ki so pozorni na proračun, bodo še posebej cenili Surfshark-ov nenavaden odnos, ko gre za storitev VPN – ugodno ceno za natančno tisto, kar mora biti storitev VPN – brez zaračunavanja neželenih (ali nepotrebnih) doplačil.

Velik plus jim daje tudi dejstvo, da lahko na vseh strežnikih skrivajo tudi promet P2P.

hitrostni test za surfanje v Singapurju

Surfshark test hitrosti – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Čeprav Singapur VPN promet na Surfsharku morda ni hitrejši kot pri nekaterih drugih ponudnikih, kjer je odličen, je njegova stabilnost. Surfshark hitrosti so konstantne skoraj na vseh njihovih strežnikih. Zaradi tega je izbira ideje za VPN, saj je verjetno, da se boste ves čas držali strežnika ene države, kajne?

Kljub temu 80+ Mbps za VPN v skupni liniji ni nekaj kihanja in razen če nameravate uporabljati samo eno lokacijo z največjo hitrostjo, je tukaj najdena doslednost največja spodbuda. Seveda jim nizka cena tudi zelo privlačna izbira.

Več o njegovi odličnosti najdete v našem temeljitem pregledu o Surfsharku!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (SGD)

6,88 / mo

Glavne predstavitve

 • Izdelano za P2P
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Podpira 5 povezav

"Eden najboljših VPN-jev za skupno rabo datotek P2P."

TorGuard me je najprej pritegnil zaradi njegovega trženja kot ponudnika storitev VPN, prijaznega P2P, vendar ko sem enkrat namestil odjemalca Windows, ki se je kmalu obrnil na vprašanje, ali morda, sem se zmotil. To je na nek način povzročil njegov precej vmesnik, ki je videti.

Ta VPN ne prihaja z veliko sodobnega marketinškega blinga, ki bi bil všečen sodobnikom, a kmalu sem ugotovil, da je v uspešnosti uspel. To poudarja, da je zrasel za zagotavljanje več kot 3.000 IP v več kot 50 državah.

S podporo P2P kot njenim temeljem in številnimi drugimi izjemnimi lastnostmi – stabilnimi hitrostmi, razpoložljivostjo celo na usmerjevalnikih, izboljšanimi varnostnimi storitvami in celo možnostjo zaviranja blokatorjev VPN – bi rekel, da je TorGuard na vrhu ali blizu njega, zlasti za Singapur – uporabniki s sedežem.

TorGuard test hitrosti v Singapurju

TorGuard test hitrosti – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot vidite, mi je uspelo celo povečati hitrost nalaganja iz osnovne točke. To, čeprav ne bi vsi, ki bi si ga vsi želeli, ali bi bilo v nekaterih primerih koristno za uporabnike P2P (ohranite ta razmerja!).

Menim, da je edina pomembna pomanjkljivost te storitve VPN v staromodnem uporabniškem vmesniku in da za dolgoročne stranke ni dobrih (ali naj rečem izjemnih) cen. Kljub temu cene še vedno padejo v nizki ponudbi vrhunskih ponudnikov VPN.

Preberite našo temeljito analizo TorGuarda za več informacij!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (SGD)

4,83 / mo

Glavne predstavitve

 • Ponuja stiskanje podatkov
 • Blokiranje oglasa
 • Podpira 7 naprav

"Varno in zasebno, a morda ne na tako enakomerni podlagi z všečki ExpressVPN."

CyberGhost je v industriji VPN zelo dobro znan, vendar osebno menim, da ni tako blizu tekmi za pridelek. Čeprav predstavlja lep, vrtoglavi obet, obstajajo vidiki njegove uspešnosti, ki v meni potegnejo malo skepse..

Na papirju CyberGhost ponuja dobre lastnosti in pravzaprav ima tudi specializirane strežnike za P2P. To uveljavlja precej strogo in če se ne morete naložiti na odjemalca P2P, je verjetno, da ste povezani s strežnikom, ki ni P2P, saj bo hitrost ostala pri veliki maščobni nič.

CyberGhost test hitrosti v Singapurju

Preskus hitrosti CyberGhost – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Čeprav sem uspel od njih pridobiti uporabne hitrosti, boste morda razočarani. Za Singapur sicer ni tako slabo, vendar se mi zdi, da boste morda bolj trpeli, če želite bolj preprečiti geo-blokado za pretakanje videoposnetkov. Maja se njihovi strežniki zbirajo po Evropi.

Če pa samo upate na varno povezavo med Singapurjem in kraji v omrežju, je tis s storitvijo, s katero se lahko prijavite. To še posebej velja, če upoštevate številne varnostne dodatke, ki jih ponuja CyberGhost.

Poleg običajne šifriranja VPN lahko ta storitev tudi blokira spletno sledenje in po najboljših močeh prisili HTTPS na večino spletnih mest. Združite to z dodatnimi dodatki, kot sta vgrajena zaščita pred virusi in blokiranje oglasov, in morda boste dobili tisto, za kar boste plačali.

Tako kot NordVPN ima tudi CyberGhost odlične možnosti dolgoročnega oblikovanja cen, ki vašo mesečno obveznost znižajo na 3,50 USD na mesec. Vaša odločitev bo morala izravnati njegovo ceno glede na uspešnost in videti, ali lahko za to ceno živite.

Oglejte si naš celoten pregled o CyberGhostu, če želite izvedeti več!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (SGD)

8,95 / mo

Glavne predstavitve

 • Prisilno 256-bitno šifriranje
 • Neomejeno P2P
 • Podpira 10 naprav

"Odlično za paranoične, a morda ne bo na vrhu seznama za uporabnike s sedežem v Singapurju."

Če bi temeljil izključno na zgodovini, tega VPN-ja nikoli ne bi pustil na naš seznam najboljših VPN-jev za Singapur. IPVanish so bili v preteklosti obtoženi, da je organom posredoval dnevnike uporabnikov, kar je največ, kar zadeva VPN. Čeprav je to dovolj slabo, so novi lastniki IPVanish poskušali incident pomesti pod preprogo, rekoč, da niso poznali predhodnih incidentov, ki bi se lahko zgodili ali ne.

Zdi se, da je lahko njihova zadnja smrtna žrtev (vem, da se Singapurji radi pritožujejo!) Njihova podpora strankam, ki je absolutno smeti. Živim v Maleziji in celo ogorčen sem zaradi ravni podpore, ki jo IPVanish nudi svojim strankam.

Kljub temu IPVanish pri preskusih hitrosti na osnovi Singapurja deluje presenetljivo dobro in to združuje s prisilnim 256-bitnim šifriranjem. Čeprav nekateri od vas morda razmišljajo, da ne potrebujete takšne stopnje šifriranja, lahko rečemo, da vas rešuje pred lastno neumnostjo (morda).

IPVanish hitrostni test Singapur

Preskus hitrosti IPVanish – Singapurski strežnik
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Nalaganje in nalaganje sta na strežnikih IPVanish izjemno hitri, saj v tem primeru presegata celo NordVPN in ExpressVPN. Tukaj ni bilo pritožb, toda težave, ki sem jih imel glede na njihovo hitrost do strežnikov, ki temeljijo na Maleziji, so bile, kje me je njihova uporabniška služba resnično dobila.

Razlika v stopnjah povečane učinkovitosti v kombinaciji z grozno storitvijo za stranke naredi IPVanish pravi hit ali napako. Vprašal bi vas, če ste pripravljeni izkoristiti priložnost, da bo to za vas v redu. Če tako mislite, je to super. Če ne, boste morda morali zahtevati vračilo.

Preberite naš poglobljen pregled o IPVanish-u, če želite izvedeti več!

7. Varnejši VPN

https://www.safervpn.com

Varnejši VPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (SGD)

4,54 / mo

Glavne predstavitve

 • 256-bitno šifriranje
 • 24/7 Podpora strankam
 • Lokacije strežnikov po vsem svetu

"Nekoliko bolj omejen kot vrhunski VPN, SaferVPN kljub temu nudi dostojno ponudbo za primerno ceno."

SaferVPN je podjetje SaaS za kibernetsko varnost, ki sta ga ustanovila partnerja Amit Bareket in Sago Gidali, dva tehnološka fanta, ki se odlično odrežeta v kibernetski varnosti. Ponosni so, ker ponujajo dober izdelek, podprt s svojimi načeli necenzuriranega in varnejšega interneta za vse.

Pri podjetju SaferVPN je bil njihov cilj ustvariti najpreprostejši in najhitrejši možni VPN in v obsegu, ki jim je to uspelo. Za sorazmerno manjši predvajalnik so dobro naredili mrežo več kot 700 strežnikov na več kot 34 lokacijah po vsem svetu.

Storitev je bila deležna celo pohvale za všečke za Forbes in PCWorld kot tudi za lastne stranke, ki so pohvalili tako storitev kot tudi podporno osebje, ki jim lahko pomaga, kadar jih potrebujejo.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Hitrost

Pošteno

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5Ocenjeno 3 od 5

Cena (SGD)

4,68 / mo

Glavne predstavitve

 • Podpira WireGuard protokol
 • Omogoča promet P2P
 • Ne nadzira prometa

"AzierVPN ponuja dostop do protokola WireGuard, ki je še vedno precej redek."

Hitrostni demoni bi se morali veseliti, če veste, da je bil AzireVPN preizkušen, da v nekaterih primerih podpira hitrosti do 500Mbps. To je izredno redko in to moramo jemati s ščepcem soli. Kljub temu je zaradi kombinacije WireGuarda in podpore za 256-bitno šifriranje nekaj pozornega za zdaj..

Na žalost je AzireVPN nekoliko omejen v svojih storitvah, saj ima le približno 20 strežnikov v petih državah. Še vedno pa po teh cenah in podpiranju tovrstne tehnologije obstaja možnost, da ta raste.

Dober plus v njegovi prednosti je zmožnost plačevanja v nekaterih oblikah kripto valute, kot sta Bitcoin in Litecoin.

Končne misli: Ali potrebujete VPN v Singapurju?

Misel, da bi predlagal ponudnika storitev VPN v Singapurju, me je sprva zadela. Država ima resnično napredno tehnologijo in v rokah vlade, no, tam se lahko zgodi karkoli.

Kot moja priporočila so morali trije najboljši igralci temeljiti na podjetjih s solidno ponudbo in dokazano izkušnjo. Deloma so me sprejele osebne izkušnje in prijatelji, ki so v državi, a iskreno, bolje je biti na varnem kot žal.

Z dobro infrastrukturo v državi bi bilo enostavno najti skoraj vsakega ponudnika VPN, ki ga lahko uporabljate tam, in doseči vsaj spodobno hitrost, vendar se tam bolj posvetite varnosti. 256-bitno šifriranje lahko upočasni vašo uspešnost, vendar bodo vsaj vsi prestreženi podatki ostali varni.

Če želite povzet, tukaj je najboljši 3 VPN Singapur:

HITROST

VARNOST & ZASEBNOST

CENA (SGD / MO)

NordVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

5.50

Obiščite VPN

ExpressVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

11.47

Obiščite VPN

Surfshark

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

2.75

Obiščite VPN

Verjamem, da sem jasno izrazil svoje stališče, ko gre za potrebo po VPN za uporabnike s sedežem v Singapurju. Ne glede na to, ali ste delitelj datotek P2P, pretočni video ali pa želite biti na splošno anonimni in varni – pojdite za to.

Ko se vlada začne razpravljati o tem, ali bi v imenu nacionalne varnosti odpravila svojo zadnjo možnost internetne svobode, je preveč na kocki.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me