Australia 2020: n 8 parasta VPN: ää (nopeus testattu!)

Australian tilastoviraston tiedot ovat osoittaneet, että Internet-yhteys maassa on noussut voimakkaasti vuosien mittaan. Tutkimukset osoittavat myös, että Australian kodeissa on 311 miljoonaa kytkettyä laitetta vuoteen 2021 mennessä. Yhdistämällä siihen, että Internet-palveluntarjoajien kanssa, jotka keräävät tietoja ja valtion sensuuria Australiassa, olisi todennäköisesti hyvä aloittaa ostokset VPN-palveluntarjoajalle. nyt.


Kasvavat Internet-käyttäjät Australiassa

(Lähde: ABS)

Yhdistä nämä luvut tosiasiaan, että melkein kaikki näyttävät jahtaavan yksityisiä tietojasi nykyään, joten on välttämätöntä, että aloitat vakavasti harkita VPN: n käyttöä. Ne tarjoavat huomattavasti paremman suojauksen ja nimettömänä Internetissä.

Contents

Australialaiset Internet-palveluntarjoajat keräävät tietojasi

Virallisesti hallitus vaatii Australian Internet-palveluntarjoajia keräämään tietoja asiakkaidensa palveluiden käytöstä. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei vain käy läpi viestintääsi hienohampaisella kammalla, vaan myös tallentaa paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Kaikkea käyttämästäsi viestintäpalvelun tyypistä sijaintiisi ja käyttöaikoihisi tallennetaan velvollisuuksia. Edes Yhdysvalloissa kuluttajan digitaalisen vapauden tilaan ei ole vaikuttanut niin virallisesti kuin tänään Ozissa.

Jos et ole jo tähän mennessä ymmärtänyt pähkinänkuoressa, mitä tämä tarkoittaa; Australian poliisi, australialainen lainvalvontakomissio ja jotkut muut virastot voivat käyttää kaikkia tietoja, joita Internet-palveluntarjoajasi kerää onnellisina – milloin tahansa.

Hallitus suodattaa verkkopalveluitasi

Kun puhumme Internet-sensuurista, ensimmäiset mieleen tulevat maat ovat usein Kiina tai Venäjä. Kuitenkin saattaa tulla sokkina suurimmalle osalle tunnettua maailmaa, että monet perinteisesti demokraattiset ja vapaat maat ovat sensuroineet Internetiä tai ainakin yrittäneet.

Vuonna 2012 Australian viestintäministeri sanoi, että hallituksen Internet-palveluntarjoajille lähettämien ilmoitusten takia yli 90% Internetiä käyttävistä australialaisista aikoo suodattaa sisällönsä.

Alun perin sensuuri oli tarkoitus lopettaa vakavat rikokset, kuten lasten hyväksikäyttö ja muut vastaavat, mutta vuonna 2015 sitä laajennettiin kattamaan tekijänoikeusmateriaalin loukkaukset. Se on totta, P2P-käyttäjät tarkoittavat sinua!

Itse asiassa hallitus on johtanut kukoistuspäivään, jotta Internet-palveluntarjoajat sensuroivat yhä useampia verkkosivustoja, koska niiden käsityksen mukaan ne kantavat tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Näitä ovat The Pirate Bay, Torrentz ja TorenHound.

Optuksen estävät sivut

Ilmoitus, jonka Optus-käyttäjät saivat, kun sensuroituja sivuja pyydetään
(Lähde: Wikipedia)

Kuten melkein kuka tahansa P2P-käyttäjän voi todistaa, se on täydellistä hogwashia ja osoittaa yksinkertaisesti, että useimmat hallitukset väittävät vain tietämättömyyttä ja käyttävät sitä tekosyynä sulkeakseen sivustoja, joita kaupalliset yritykset vastustavat tilanteen todellisuudesta riippumatta..

VPN: n käyttö auttaisi voittamaan tämän ennakkoluulon ja lopettamaan tällä hetkellä näytössä olevan hallitsevan käytöksen.

Mitä etsimme VPN: stä

1. Yksityisyys ja nimettömyys (pöytäkirjat, maksutavat)

Tietosuoja on erittäin huolestuttava, kun käydään yhteyttä VPN-palveluntarjoajaan, ja siihen on kaksi näkökohtaa – pitävätkö he kirjaa käyttötoiminnoistasi (kirjautumisesta) ja heidän tarjoamistaan ​​vaihtoehdoista maksamiseksi..

Jotkut VPN: t, tosiasiassa monet, tarjoavat nykyään mahdollisuuden maksaa jonkinlaisen tai salausvaluutan lahjakorteilla. Tämä ei jätä sinulle kuin käyttäjälle paperirataa, joka on askel pidemmälle kuin mitä perinteisesti on ollut saatavilla.

2. Suojaus (salaus, seurannan estäminen jne.)

Turvallisuuden kannalta siinä on jälleen kaksi näkökohtaa – yhteyskäytäntö, johon yhteys muodostetaan, sekä salausmenetelmä, jota käytetään laitteen ja VPN-palvelimien välillä kulkevan tiedon suojaamiseen..

Jokaisella protokollalla on omat etunsa ja joitain haittoja, kuten nopeampi toimiminen, mutta siinä on joitain tietoturvapuutteita tai jokin muu tietoturvan ja suorituskyvyn välinen tasapaino. Salauksella, on yleistä, että korkeampi salaus johtaa yleensä hitaampaan suorituskykyyn, koska datapaketteihin lisätään enemmän dataa.

Muut tietoturvalisäykset ovat yleensä vain kakun jäätämistä, kuten esimerkiksi sisäänrakennetut mainosten estäjät tai mahdollisuus estää seurantatiedot joillakin verkkosivustoilla.

3. Nopeus ja vakaus

Nopeus tulee tietysti seuraavaksi, koska emme tietenkään halua maksaa palvelun käytöstä, joka hidastaa Internetin nopeutta liikaa. Sanoisin, että hyvän VPN: n pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle vähintään 70% linjan todellisesta nopeudesta (ei teoreettinen!) Minimillä.

4. Geolokation huijaus

On myös kysymys palvelimen sijainnista, koska se auttaa paikantamisen väärentämisessä. Oletetaan esimerkiksi, että olet Italiassa ja haluat käyttää BBC: n iBBC Player -palvelua videoiden suoratoistoon. Rekisteröiminen VPN: llä, jolla ei ole palvelinta Isossa-Britanniassa, aiheuttaa siten pienen teknisen ongelman.

5. P2P-tuki

Viimeinen kohta on P2P-tiedostojen jakaminen. P2P-tiedostojen jakaminen asettaa raskaan kuormituksen Internet-linjoille, ja siksi jotkut Internet-palveluntarjoajat ja jopa jotkut VPN-palveluntarjoajat ovat sitä paheksuneet. Tämä on valitettavaa, koska P2P-tiedostojen jakajia vainotaan usein joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Singaporessa (minulla oli kerran siellä ystävä, joka sai varoituskirjeen ISP: ltä yhden elokuvan lataamisesta!).

Vaikka voi olla kohtuutonta odottaa kaikkien VPN-palveluntarjoajien palvelevan P2P-tiedostonjakoa käyttäviä käyttäjiä, ainakin useita palvelimia on varattava niiden käyttöön. Tämä avaa asiakasmarkkinat huomattavasti ja palvelee huonosti käyttäjiä.

Sijoitus: Australian paras VPN

Ennen kuin suoritan testitulokseni, haluaisin tässä määrittää Internetin perusnopeuden. Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

Ei VPN-perustasoa

(Katso koko perustason nopeustestitulos täältä)

Merkintä

Käytetty valuuttakurssi: 1) 1USD – 1,37AUD, 2) 1Euro – 1,57AUD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 5,48 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yli 4 400 palvelinta
 • Tupla-DNS
 • Suojaa 6 laitetta
 • PGP komm. yksityisyys
 • Useita protokollia

"NordVPN: ssä on hyvä yhdistelmä tietoturvaa ja yksityisyyttä & nopeus @ vaikeasti voitettavat pitkän aikavälin hinnat"

Yksi suosituimmista VPN-palveluista ympäri, NordVPN: n palveluksessa on yli 5000 palvelinta 59 maassa. Liiketoiminnassaan vuodesta 2012 lähtien se on onnistunut pysymään parhaan ja sitten jonkin verran.

Koska ne sijaitsevat Panamassa sellaisenaan, niiden nimettömyydestä ja kirjaamissäännöksistä ei ole huolta, koska maalla ei ole vielä mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Yhdistä tämä maailmanluokan salausstandardeihin ja Double VPN -suojaukseen. Sinulla on voittaja käsilläsi.

NordVPN Speed ​​Test Australia

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Australialaiset palvelimet NordVPN: ssä onnistuivat purkamaan nopeuden noin 45Mbps – 50Mbps.

Nordin hinnat alkavat toimialan standarditasolla, mutta tämä VPN on hyvä niille, jotka pyrkivät pitämään sitä pitkiä aikoja. Sillä on valtavia alennuksia kolmen vuoden suunnitelmiin, jotka todennäköisesti räjäytä kilpailu.

Tutustu perusteelliseen arvosteluun NordVPN: stä saadaksesi selville, miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

11,43 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei rajoituksia
 • Yksityisyys merellä
 • DNS / IPv6 -vuodoprot
 • 24/7 tuki
 • Useiden protokollien tuki

"Paras niille, jotka haluavat vakautta, turvallisuutta & hyvä suorituskyky. Erittäin suositeltavaa!"

Virheeni oli, kun valitsin ExpressVPN: n ensimmäiseksi tarkistettavien luetteloon, mikä sai minut olemaan täysin arvioimatta VPN: ien Mercedesiä siitä, mikä se todella oli. Asetin tankin erittäin korkealle ja tulin pettyneeksi siitä, että se vain oli onnistunut täyttämään asettamani vaatimukset – tuskin.

Vietettyään nyt erittäin pitkän ajan kuljettamalla reikiä moniin VPN-palveluihin, huomaan heijastuessani, että ExpressVPN todella ylittää sen, mitä tekee. Se osuu oikeisiin muistiinpanoihin yhdistelmänä luettelosta kaikesta, jota etsimme VPN: stä, ja sitten joihinkin.

Minusta tuntuu, että tämä on täydellinen VPN-palvelu, koska ainesosat ovat oikein tasapainossa, mikä ei ole helppo saavuttaa niin teknisen palvelun alalla kuin tämä. Yhdistä tämä siihen, että joudut hallitsemaan infrastruktuuria ympäri maailmaa saavuttaaksesi nämä standardit, se tekee siitä vieläkin vaikuttavamman.

ExpressVPN Speed ​​Test Australia

ExpressVPN Speed ​​Test Australia – Sydney-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeasti, ExpressVPN onnistui tarjoamaan enimmäkseen vakaita nopeuksia kautta linjan riippumatta siitä, kuinka kaukana fyysisestä sijainnistani. Australialaiset palvelimet toimivat hyvin, ja niiden pitäisi olla enemmän kuin kykeneviä hallitsemaan melkein mitä tahansa linjaa maassa.

ExpressVPN ei ehkä ole halvin VPN-palvelu liiketoiminnassa, mutta sen enemmän kuin kompensoi heidän punnan suorituskyky.

Tutustu ExpressVPN: n täydelliseen arvosteluumme, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 2,75 / kk

Avainominaisuudet

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

Surfshark on aina ollut monien tekijöiden vuoksi minusta yksi täydellisimmistä VPN-palveluntarjoajista. Jotenkin asiat ovat aina tulleet siihen tosiseikkaan, että ne ovat edelleen suhteellisen uusia. Turvallisuuspalvelujen tarjoajan kannalta oleminen markkinoilla lyhyen, alle kahden vuoden ajanjakson aikana ei tarkoita tarkalleen luottamusta.

Surfshark on kuitenkin jokaisella kerralla osoittanut minulle olevansa väärän suorituksen ja yksinkertaisuuden suhteen. Minusta on väistämätöntä, että seuraan heitä tarkasti ja tarkistan mielipiteeni säännöllisesti. Toistaiseksi se on ollut erittäin positiivinen kokemus.

Australian hyöty VPN-nopeudesta kahdella kriittisellä alueella. Ensinnäkin sillä on vahva infrastruktuuri, kun taas toisella on, että ne sijaitsevat Aasian ja Tyynenmeren alueen kriittisellä sijainnilla tietoliikennettä varten. Surfshark näyttää hyödyntäneen tätä hyvin ja nopeudet heidän Australialaisilta palvelimiltaan ovat vaikuttavia.

surfsharkin nopeustesti Australia

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka Singapore on paljon lähempänä minua kuin Australia (fyysisesti), Surfshark on suorittanut tasapainotustoimensa hyvin. Itse asiassa melkein kaikissa maissa, joissa palvelimet ovat, Surfshark näyttää pystyvän ylläpitämään suorituskyvyn vähimmäistason.

Sanoisin, että aussien nopeudet näyttävät suhteellisen vahvasti riippumatta mihin palvelimiin ne kytkeytyvät – missä tahansa Surfshark-verkon alueella. Voit olla kiitollinen myös alhaisista Surfsharkin hinnoista ja suhteellisen vahvoista Aussie-dollareista antaa sinulle oikeudenmukaisen tärinän, hintakohtaisesti.

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (AUD)

$ 6,85 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tukee kaikkia laitteita
 • mainoksia & haittaohjelma estää
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Stealth VPN
 • Useita GCM & CBC-salaukset

"TorGuard suunniteltiin täyttämään P2P-käyttäjien tarpeet ja toimii niin ihastuttavasti"

Ensimmäinen vaikutelmani TorGuard VPN: stä oli se, että se näytti hiukan … outolta. Siinä ei ollut sitä bling- ja markkinointipaistaa, jota monet palvelut tänään tarjoavat, ja se näytti niin tekniseltä, että epäilin, että se vetoaa moniin, jotka katsoivat sitä vilkaasti.

Kuinka väärässä olin! Vaikka tämä palvelu aloitettiin keskittymällä P2P-käyttäjiin, ominaisuuksien ja yksinkertaisuuden välisestä tasapainosta käy selvästi ilmi, että suunnittelijat ovat pohtineet asioita huolellisesti. Lapsenkengissä se vastusti monia rintamia P2P-painopisteensä takia.

Nykyään TorGuardista on tullut palvelu, joka on kasvanut täyttämään VPN: n, kuten ExpressVPN: n, korkeat standardit ja jolla on palvelimia yli 50 maassa maailmanlaajuisesti.

TorGuard Speed ​​Test Australia

TorGuard Speed ​​Test Australia – Melbourne -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Heidän Australia-pohjaisten palvelimien nopeus on kohtuullinen ja olivat itse asiassa suuremmat kuin monet alueet, jotka olivat lähempänä fyysistä sijaintiani. Tämä on hyvä merkki siitä, että he ovat seuranneet tarkkaan Aussie-alueen infrastruktuuria.

Kuitenkin, kuten aiemmin mainitsin, heidän markkinointinsa puute vähenee Windows-asiakkaan hiukan vanhanaikaisessa käyttöliittymässä. Suosittelen, että katsokaa ohi, koska suorituskyvyn kannalta ne ovat erinomaisia.

Odotettaisiin maksaa suhteellisesti alhaisemmat hinnat kuin useimmat suosituimmat VPN: t veloittaisivat – mutta eivät kaikki niin halpoja.

Lue tarkka analyysi TorGuardista saadaksesi lisätietoja!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (AUD)

4,81 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost on onnistunut hienosäätämään palvelimet kunnollisesti suorituskyvyn kannalta"

Vaikka CyberGhost ei ole tuntematon VPN-piireissä, se ei silti sovi mihinkään ylin VPN-kriteereihin. Vaikka on totta, että joissain tapauksissa se on varjojen ominaisuuksien ja suorituskyvyn varrella, minusta on edelleen riittävästi epäilyksiä siitä, että en tunne täysin mukavaa suositella niitä.

Tarjoamisen kannalta CyberGhostilla on tarpeeksi palvelimia VPN-jättiläis Nordille vastaamiseksi, mutta suorituskyvystä puuttuu vielä infrastruktuurista huolimatta. Yksi ensisijainen syy tähän voi olla se, että suurin osa heidän palvelimistaan ​​on koottu Euroopassa.

CyberGhost Speed ​​Test Australia

CyberGhost Speed ​​Test Australia – Sydney-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Minulle Malesiassa ja niille teistä, jotka etsivät hyvää VPN: tä Australialle, tämä ei ehkä ole paras uutinen. 500Mbps-yhteydellä pystyin tuskin ylläpitämään murto-osaa siitä, kun muodostuin yhteys heidän Aussie-palvelimiinsa.

Jälleen kerran, mikä siltä puuttuu suorituskyvystä, se näyttää kompensoivan tietoturvalisäosat. Esimerkiksi, se estää online-seurannan ja tekee parhaansa pakottaakseen HTTPS: n useimpiin verkkosivustoihin JA siinä on jopa sisäänrakennettu virussuojaus ja mainosten estäminen.

Pitkän aikavälin suunnitelmien hintojen laskiessa jopa 3,50 dollariin (4,81 AUD) kuukaudessa, tämä saattaa olla hyvä tarjous, jos etsit vain nimettömyyttä etkä ole liian huolissasi linjanopeuden maksimoimisesta..

Katso täydellinen arvostelu CyberGhostista saadaksesi lisätietoja!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (AUD)

8,91 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Kamala asiakastuki. Jos pystyt katsomaan tuon ajankohdan ohi, IPVanishilla on joissain kohdissa hyppyjä"

Kun kiistanalaisena oli VPN: ien kardinaalin synti (käyttäjän VPN: lle) toimittamisesta viranomaisille, IPVanish aloitti tarkistukseni tumman pilven kanssa, joka roikkui sen yläpuolella. Tätä vaikeutti markkinointiryhmän pyrkimys pyyhkäistä tosiseikat maton alle väittäen, että he eivät tienneet tai eivät tienneet, koska yritys vaihtoi omistajaa.

Vielä, katsoin ohi, että minun piti, tai arvostelu olisi mennyt viemäriin ennen kuin se alkoi. Valitettavasti IPVanishilla ei ollut juurikaan suosituksia itselleen. On totta, että jotkut heidän tekemistä asioista, kuten 256-bittisen salauksen pakottaminen käyttäjille, olisivat tietyiltä kannalta plussa.

IPVanish VPN

IPVanish Speed ​​Test Australia – Adelaide-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka onnistuin saamaan kohtuulliset nopeudet heidän Singapore-pohjaisesta palvelimestaan, muut kokeilut vaihtoehdot olivat heikko suorituskyvyssä. Australian osalta onnistuin karkaamaan tuskin yli 10% linjan todellisesta nopeudesta, mikä oli myös hieman häiritsevää.

Normaalisti näissä tapauksissa yrittäisin työskennellä palveluntarjoajan kanssa selvittääkseen, voidaanko tilanne korjata, mutta valitettavasti IPVanishilla oli kauhea asiakaspalvelu. Myöhäisistä vastauksista (3 päivää sähköpostitse!) Hyödyttömiin ohjeisiin – ei ollut mitään tapaa, että aioin tuhlata viikkoja työskennellessään heidän kanssaan.

Kaiken kaikkiaan erittäin kiistanalainen tulos yritykseltä, joka toimii jo tervaisella maineella.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

7. iPredator

https://ipredator.se

iPredator

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (AUD)

10,96 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokipolitiikkaa
 • IPv6-tuettu
 • Staattiset IP: t saatavana

"Pirate Bayn kuuluisuudesta Peter Sunden perustama iPredator on mielenkiintoinen, mutta sillä on vakavia rajoituksia"

Kaikille P2P-tiedostojen jakamisen faneille The Pirate Bay on nimi, jota ei voi käyttää torrentiteollisuudessa. Tunnettu P2P: n puolustajana ympäri maailmaa ja vainonnut kaikista suunnista, loogisesti näyttää siltä, ​​että tämä VPN olisi yksi itsenäisimmistä ja raivoisimmin uskollisia asiakkailleen, että palvelu voi olla.

Palvelu näyttää silti puoliväliseltä yritykseltä yrittäen samalla veloittaa toimialan normeja. Esimerkiksi siinä ei ole asiakasohjelmistoa ja ohje on rajoitettu mihin tahansa avoimen lähdekoodin dokumentaatioon ja foorumeihin, joita voit löytää. (Puhumattakaan sen rajoituksesta vain ruotsalaisiin palvelimiin.)

Siitä huolimatta konsepti on mielenkiintoinen yhdistettynä ilmeisesti keskinkertaiseen esitykseen yksinkertaisesti siksi, että se liittyy jotenkin The Pirate Bayen nimeltä.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (AUD)

4,70 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tukee WireGuard-protokollaa
 • Mahdollistaa P2P-liikenteen
 • Ei tarkkaile liikennettä

"Yksi harvoista VPN-palveluista, jotka tukevat WireGuard-protokollaa"

Jos nopeus on sinun juttusi, AzireVPN: n pitäisi olla vaikuttunut, koska on ilmoitettu, että se on antanut joillekin käyttäjille mahdollisuuden käyttää linjanopeutta jopa 500Mbps. Samanaikaisesti yritys on suhteellisen nuori, ja se perustettiin vasta vuonna 2012.

AzierVPn tukee jopa 256-bittistä salausta SHA512 HMAC- ja TLS-todennuksella. Jos kuulut vainoharhaiseen joukkoon, tämä on suunnilleen yhtä korkealla ruokaketjussa kuin se saa – kaupallisesti joka tapauksessa.

Mainstream-alustoille omistetuilla sovelluksilla ei valitettavasti ole ylimääräisiä lisätoimia, kuten RaspBerry Pie tai PlayStation-kattavuus. Se on myös rajoitettu tietyssä mielessä, että sillä on vain 20 palvelinta viidessä maassa.

Toivottavasti tämä antaa heille mahdollisuuden keskittää optimointitoimintansa ja lopulta tuottaa meille VPN-palvelun, joka on todella maailmanluokan.

Lopulliset ajatukset

Kuten jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, olen pelannut joihinkin palveluntarjoajiin tunteen samalla, että olen arvioinut muita liian ankarasti. Asioiden asettamiseksi laajempaan kontekstiin tunnen tarvetta neuvoa teille, että puhtaan suorituskyvyn lukujen lisäksi henkilökohtaiset tarpeet ovat toinen tärkeä huomioon otettava tekijä.

Minun mielestäni olen arvioinut VPN-palveluntarjoajia, ja minulla on siten korkeat vaatimukset, joita heidän kaikkien on noudatettava kaikilla alueilla – mikä on yleensä mahdotonta. Tässä huomautuksessa joillekin teistä nopeus on kaikkea, toisille nimettömyys ja yksityisyys voivat olla. Jotkut ovat valmiita uhraamaan vähemmän, kun taas toiset haluavat korvata kustannukset mahdollisimman vähän.

Toivon, että luet rivien välillä ja tee valinta, joka tarjoaa tarpeitasi vastaavan tasapainon.

Yhteenvetona, tässä on 3 parasta VPN Australiaa:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA (AUD / MO)

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

5,48

VISIT VPN

ExpressVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

11,43

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

2,75

VISIT VPN

Puhtaasti laadun kannalta katson, että olen tehnyt selväksi, missä mieltymykseni ovat tällä sijoituksella. Mikä olisi paras VPN Australian markkinoille, luulen, että monet teistä saavat helpottuneen huokaisun ymmärtääksesi, että Singapore on melko lähellä sinua ja siellä olevat palvelimet toimivat hyvin melkein kaikkialla..

Suorituskyvyn kannalta luulen, että australialaiset käyttäjät ovat onnekkaita, koska he voivat valita melkein minkä tahansa edellä mainituista. Kuten olen jo maininnut, ota huomioon muut tekijät ja voitko elää heidän kanssaan.

Minä en ensinnäkään koskaan valitseisi palveluntarjoajaa, joka imee esimerkiksi asiakaspalvelun.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map