7 parasta web-hosting-palvelua Australia 2020 – (Katso nopeustestauksen tulokset!)

Voi Australia.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Maa alla.

Erinomaisen quokkan syntymäpaikka.

Olet kuuluisa niin monista tuotteista, paikoista ja ihmisistä, MUTTA Web-isännöinnissä olet kinda… meh. Anteeksi kaverit, mutta se on totta.

Contents

Miksi web hosting-nopeus asioissa?

Parhaat australialaiset web-hosting-sivustot

On luonnollista, että australialaiset haluavat tukea australialaisia ​​yrityksiä, mukaan lukien web-hosting, mutta olemme joutuneet kohtaamaan tosiasiat – australialainen web-hosting on hidasta ja se tappaa yrityksesi.

Elämme tulevaisuudessa siellä, missä ihmisillä on pääsy tietoihin yhdellä silmäyksellä, ja he ovat tottuneet tällaiseen nopeuteen. Siksi verkkosivustojen on ladattava alle 2 sekunnissa. Aikaa pidempään, ja ihmiset vain kyllästyvät ja pyyhkäisevät pois etsiessään sivustoa, joka vastaa vastauksensa nopeudella, johon he ovat tottuneet..

Toisin sanoen, jos pienyrityksesi toimii hitaalla australialaisella web-hosting-palvelulla, menetät asiakkaita ja tuhansia dollareita potentiaalista myyntiä!

Sivuston nopeus on myös merkittävä tekijä hakukoneiden optimoinnissa. Voit optimoida avainsanat kaikki haluamasi, mutta jos sivustosi on jatkuvasti hitaampaa kuin kilpailu, se ei koskaan aukea ensin Google-hakuissa.

Siihen saakka, kunnes australialaiset verkkoisäntäryhmät asettuvat sisään, suosittelemme ehdottomasti käyttämistä muiden kuin australialaisten brändien kanssa, etenkin niiden, joiden tietokeskukset ovat Singapore.

Nopea suositus: 

Niille teistä, jotka ovat liian kiireisiä lukemaan koko artikkelemme, tässä on yhteenveto; Australialainen web-hosting ei jätä vaikutelmaa nopeuden ja arvon suhteen. Sinun on paljon parempi isännöidä sivustoa SiteGroundin Singapore-tietokeskuksessa, joten koko alueen asiakkaat voivat nauttia nopeasta lastaussivustostasi. Katso kuinka nopea SiteGround on.

Web-hosting-verkkoon Australia ei ole liitetty tarpeeksi

Vaikka tässäkin vaiheessa kaikki menee langattomasti, Internet riippuu edelleen suurelta osin merenalaisista kaapeleista.

Kaikissa, joissa käytät Internetiä (videoiden suoratoisto, pelaaminen, ostos, liiketoiminta jne.), Käytetään kaikki merenalaisia ​​kaapeleita, jotka kykenevät lähettämään teratavua dataa valon nopeudella, ja valitettavasti Australia on yksi vähiten yhteydessä olevista maista maailmassa , kuten käy ilmi Wikipedian luettelosta kansainvälisistä merenalaisista viestintäkaapeleista.

Vedenalaisen kaapelin kartta

Australia on vähiten yhteydessä (karttalähde)

Australia on kytketty vain 21 merenalaiseen kaapeliin, mutta 11 niistä ei toimi (10 on käytöstä poistettu ja yksi rakenteilla), ja edelleen käytössä olevat johdot ovat vanhoja ja alttiita katkoksille ja vaurioille, mikä voi aiheuttaa merkittäviä katkoksia, kuten tämä. Juuri täällä.

Kuinka merenalaisen kaapelin katkokset vaikuttavat pienyritykseesi

Mainitsimme aiemmin Best Host Singapore -tapahtumassa, että Amazon voi menettää jopa 1,6 miljardia dollaria vuodessa, jos heidän sivustonsa hidastuu vain yhdellä sekunnilla. Kuvittele nyt tilanne, mutta niin hitaasti hitaalla latausajalla päivien ajan – he menettävät asiakkaiden luottamuksen, koska niiden luotettavuus on vaarannettu, ja ostajat tuovat liiketoiminnan muualle.

Niin on kuin merenalaisen kaapelin katkoksissa.

Tämä tilanne on erittäin todellinen, etenkin Australiassa isännöivissä pienyrityksissä, jotka tarvitsevat ympärivuorokautisen käytettävyyden. Hidas lastausnopeus aiheuttaa asiakkaiden turhautumista, etkä myy niin paljon kuin haluat tai niin paljon kuin mahdollista.

Siksi suosittelemme verkkosivustojesi ylläpitämistä kansainvälisten web-isäntien kanssa, joilla on datakeskukset Singaporessa.

Sinun on muistettava, että verkkoyritykset ovat globaaleja yrityksiä ja tällä tavalla muulla maailmalla on edelleen pääsy sivustoosi, jos kaapelit on katkaistu, ja Ozzielandissa on silti kunnolliset nopeudet, kun kaikki on valmis ja käynnissä.

Mitä asiakkaasi eivät kerro sinulle

 • Ensimmäiset vaikutelmat
  Asiakkaat muodostavat mielipiteesi brändistäsi muutaman sekunnin kuluttua, kun he lataavat sivustosi. Jos sivustosi latautuu nopeasti, he ovat onnellinen ja jatkavat selaamista. Jos se on liian hidasta, he tuntevat tyytymättömyytensä ja tämä tunne pysyy heidän mukanaan joka kerta, kun näet tuotemerkin.
 • Asiakkaat kyllästyvät helposti
  Jos sivustosi ei kykene kiinnittämään asiakkaan huomioita joko hitaalla latausnopeudella tai epätyydyttävällä sisällöllä, asiakas siirtyy eteenpäin ja ei vaivaudu tutkimaan verkkokauppaa uudelleen.
 • He ovat epävarmoja
  Ihmiset ovat varovaisia ​​verkkokaupoissa. Hitaita sivustoja ei pidetä luotettavina, niiden tilaukset saattavat kadota tai sekoittua jne. Nopeampi sivusto auttaa ihmisiä ymmärtämään tuotemerkkisi tai sivustosi ammattimaisena ja luotettavana, mikä auttaa myynnissä.

Kuinka testaamme Web-isännän nopeutta

Ensinnäkin sinun on perehdyttävä Bitcatcha.com-sivuston ainutlaatuiseen palvelimen nopeuden tarkistimeen. Loimme sen palveluntarjoajien vastausaikojen tarkistamiseksi ympäri maailmaa. Voit käyttää sitä nähdäksesi, kuinka nopeasti palvelimesi toimii vastatessaan eri maiden pyyntöihin.

Mikä on vertailuarvoamme?

Vertaamme palvelinnopeuksia Googlen suositukseen, joka on 200 ms. Testaamme Web-isäntien luokituksen seuraavasti:

 • Mikä tahansa alle 180 ms luokitellaan A: ksi+
 • 181 ms –210 ms luokitellaan A: ksi
 • 211 ms – 220 ms luokitellaan B: ksi+
 • 221 ms – 240 ms luokitellaan B: ksi
 • 241 ms – 280 ms luokitellaan C: ksi+
 • 281 ms – 360 ms luokitellaan C: ksi
 • 361 ms – 520 ms luokitellaan D: ksi+
 • 521 ms – 840 ms luokitellaan D: ksi
 • 841 ms – 1480 ms on luokiteltu E: ksi+
 • Mikä tahansa yli 1480 ms: n luokitellaan E: ksi

* Huomaa: Asteikko ei ole lineaarinen.

Ihannetapauksessa haluat verkkosivustosi sijoituksen ainakin B mutta mitä nopeammin sivustosi toimii, sitä parempi se on sinulle.

Paras web hosting Australiaan verrattuna – mikä tuotemerkki on nopein?

Testattammemme web-hosting-tuotemerkit ovat kaikki kauniita potkuja, joiden sijoitus on vähintään B +. Periaatteessa et voi mennä pieleen, kun isännöit jotain näistä merkeistä, ja kaikki johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lue jatkossa selville, mitkä mielestämme auttavat sinua lisäämään yritystäsi!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

95 ms

Hinta (AUD)

7,68 / kk

Avainominaisuudet

 • 20 Gt: n SSD-tallennustila
 • 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • SuperCacher
 • 24/7 tekniikka tuki
 • Ensiluokkainen varmuuskopio

"Monipuolinen ja erittäin hyvin pyöristetty isäntä. Isäntämme jopa Bitcatchaa heidän kanssaan!"

Olemme sanoneet sen aiemmin ja sanomme sen taas – suosikki web-isäntämme, kädet alas on SiteGround. Sivustomme isännöidään heidän kanssaan, olemme puolueellisia heitä kohtaan ja nöyrän mielestämme ne tarjoavat parhaan jaetun hosting-palvelun nopeuden ja arvon suhteen tällä hetkellä.

Testisivustomme isännöi SiteGroundin Singaporen datakeskuksessa, joten ne toimivat melko hyvin ympäri aluetta, vain 95 ms: n ollessa koko ajan Sydneystä. Maailmanlaajuisesti he tekivät myös mahtavia ottaen huomioon etäisyyden USA: n itään (215 ms) ja Sao Paoloon (351 ms).

Saimme A + -luokituksen, jonka keskimääräinen maailmanmarkkina on 159,9 ms (verrattavissa joihinkin pilvipalvelimen vaihtoehtoihin siellä)!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Keskimääräinen nopeus: 159.9 ms – Katso koko tulos

Heidän tukitiiminsä on yksinkertaisesti erinomainen. Koko heidän kanssaan viettämämme ajan, he eivät ole koskaan onnistuneet vastaamaan tyytyväisyyttämme koskevaan kysymykseen riippumatta siitä, kuinka typerä se voi olla. Uskomme, että ne voivat olla yksi syy siihen, miksi SiteGround on yksi WordPressin suosittelemat isännät!

Tietokeskuksissa on 5 huipputasoaista rakennusta, jotka sijaitsevat kolmella alueella. Valitse yksi, joka on asiakkaillesi lähimpänä, optimoidaksesi sivustosi nopeuden (tässä tapauksessa valitse Singapore).

Heidän kilpailukykyisen hinnoittelunsa (vain 7,68 AUD / kuukausi), erinomaisen tuen, erinomaisen nopeuden, 99,99%: n käyttöajan ja monenlaisten ominaisuuksien ansiosta, joista emme voi elää, ei ole yllättävää, että SiteGround on meidän suosituin verkkosivustojen valinta Australiaan!

SiteGround toiminnassa

 • Lue perusteellinen SiteGround-arvostelu.
 • Käy Singaporessa isännöimässä SiteGround-testisivustolla.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

191 ms

Hinta (AUD)

5,25 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • hPanel
 • Paikallinen tuki

"Aloittelijoille parhaiten sopiva web-hosting."

Saimme äskettäin kärsimättömät pienet käsineet muutamalla Hostinger-tilillä ja olemme vaikuttuneita saamastasi palvelutasosta. Heidän erittäin tehokas ja hyödyllinen tukitiimi opastaa sinua askel askeleelta ratkaisemaan kaikki asiat, joilla olet jo omalla äidinkielelläsi (tällä hetkellä heillä on joukkueita, jotka tukevat yli 20 äidinkieltä, ja jotka suunnittelevat laajentamista muille), mikä auttavat todella aloittelijoita verkkosivujen ongelmissa.

Nyt ajattelimme, että tässä hintakohdassa ehkä heidän palvelimet eivät ole niin nopeita. Osoittautui, olimme väärässä. Käytimme Singaporen Hostinger -tiliä palvelimemme nopeustarkistuksen kautta nähdäksemme, kuinka hyvin ne toimivat globaalisti ja itse Australiassa, ja tulokset meille.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Keskimääräinen nopeus: 175,8 ms – Katso koko tulos

Hostingerin Singaporen datakeskus, jonka keskimääräinen maailmanlaajuinen tila on 175,8 ms, osoitti tyydyttävyytensä tällä nopeustestillä. Sydneyssä heidän palvelimet kelloivat erittäin kunnioitetulla 199 ms: lla, mikä osoittaa maailmalle, että Hostinger voi helposti palvella australialaisia ​​asiakkaita tarjoamalla samalla ympäröivälle alueelle tarvittavat nopeudet. Todella ansaitsee A + -luokituksen.

Todella kilpailukykyiseen hintaan, joka on 5,25 AUD / kuukausi, saat paljon ominaisuuksia hulluksi. Rajoittamaton SSD-tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys, rajoittamaton sähköposti, 99,9%: n käyttöaikatakuu, kaikki tavarat, jotka löydät korkealaatuisesta verkkoisäntästä, mutta murto-osa hinnasta. Käärittääksesi sen hienosti, he ovat jopa heittäneet ilmaisen verkkotunnuksen jokaiseen uuteen tiliin.

Heidän erinomainen tuki yhdistettynä nopeisiin palvelinnopeuksiin, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja lukemattomiin nopeuden lisäämiseen liittyviin ominaisuuksiin tekevät Hostingeristä yhden parhaista verkkoisäntäkoneista niille, jotka ovat uusia online-yrityksiä..

Hostinger toiminnassa

 • Lue perusteellinen Hostinger-arvostelu.
 • Vieraile Hostinger-testisivustolla, joka on isännöity Singaporessa

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

265 ms

Hinta (AUD)

37,41 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Isännöi 5 verkkosivustoa
 • 60 Gt: n SSD-tallennustila
 • 30 000 käyntiä kuukaudessa
 • SSH & SFTP-käyttö

"WordPressille rakennettu Web-isäntämerkki"

WPWebhost on lohkon uuden lapsena vakuuttavasti. He ovat Exabytesin (web-hosting-yritys, jolla on vahva läsnäolo Kaakkois-Aasiassa) sisaryritys, ja siksi he ovat perineet monet piirteet, jotka tekivät Exabytesista loistavia aloittamaan.

He ovat merkinneet itseään Premium Managed WordPress -majoittajaksi ja heillä on runsaasti suorituskykyä parantavia työkaluja, jotka sopivat hallittuun WordPress-isäntään (ssd-tallennustila, NGIX tech, http / 2, teokset)

WPWebhost-testisivustomme sijaitsee Yhdysvalloissa Coloradossa, WP Plus -suunnitelmalla (AUD37 / kk). Sen avulla saimme 60 Gt tallennustilaa, 30 kt käyntiä kuukaudessa ja 5 verkkotunnuksen korvauksen.

Nopeasti WPWebhost on aika pirun nopea keskimäärin maailmanlaajuisesti 141 ms, ja Pydney Sydney kelloi kunnolla 177 ms. Kaikkien Yhdysvaltain ylläpitämien testisivustojen välillä tässä luettelossa WPWebhost esiintyi todella nopeimmin Australiasta peräisin olevien pingien kanssa!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Keskimääräinen nopeus: 157,6 ms – Katso koko tulos

Toistaiseksi WPWebhost näyttää olevan mehiläisen polvia niiden hienoilla ominaisuuksilla ja nopeudella, mutta heidän palvelunsa on edelleen aivan uusi ja heidän tuki ei ole vielä testattu.

WPWebhost on erinomainen isäntä australialaisille ominaisuuksien ja nopeuden suhteen. Heidän erityinen 24/7 -tukitiiminsä sijaitsee Penangissa, Malesiassa – mutta koska se on hyvin nuori brändi, heidän on silti todistettava itsensä tuen suhteen.

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

141 ms

Hinta (AUD)

6,95 / kk

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Milloin tahansa rahaa takaisin

"Paras pienille yrityksille ja henkilökohtaisille sivustoille, jotka käyttävät WordPressiä."

Kuten Inmotion, myös A2-hosting on yksi harvoista parhaista hosting-merkeistä, jotka todella välittävät planeetasta. Heillä on käynnissä vakava vihreän kampanja, ja he ovat 100-prosenttisesti hiileneutraaleja.

Sen lisäksi, että he ovat mahtavia planeetan pelastamisessa, he ovat myös ansainneet runsaasti palkintoja, jotka sanovat jotain heidän huomattavasta nopeudesta ja palvelusta.

Valitsimme heidän Swift-suunnitelmansa (6,95 AUD / kk) ja saimme nauttia runsaasti ominaisuuksista, jotka auttoivat pitämään sivustollemme nopeana, kuten SSD-tallennus, PHP7 ja heidän yksinoikeudella A2-optimoitu WordPress-sovelluksensa.

Heillä on 3 datakeskusta, jotka on hajautettu eri alueille, ja lähin Australiasta sijaitsee Singaporessa.

Luonnollisesti päätimme isännöidä testisivustoamme Singaporen datakeskuksen kanssa, mutta tulokset eivät olleet aivan odotettuja.

Pydyt Sydneystä palasivat nopeudella 329 ms, mikä on hiukan liian hidas mieleiseemme. He kuitenkin pystyivät saamaan pirun hyvän maailmanlaajuisen keskiarvon, joka oli 176 ms luokituksella A +, johtuen heidän räjähdysmäisestä nopeudesta muissa testatuissa alueissa.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Keskimääräinen nopeus: 173,2 ms – Katso koko tulos

A2 ei ehkä ole nopein web-isäntä Australiassa, mutta ne toimivat poikkeuksellisen hyvin ympäri aluetta. Rajoittamattomilla ominaisuuksillaan A2 on loistava verkkoisäntä, jota kannattaa harkita!

A2 ylläpito toiminnassa

 • Lue perusteellinen A2-hosting-arvostelu.
 • Käy A2-hosting-testisivustolla, joka on isännöity Singaporessa

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

266 ms

Hinta (AUD)

41,86 / kk

Avainominaisuudet

 • Palvelun tarjoaa Google Cloud
 • 20 000 käyntiä kuukaudessa
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • WP-asiantuntija tukena
 • Hack fix takuu

"Premium-WordPress-isäntä, jota ylläpitää Google Cloud -alusta"

Seuraava Australian nopeimpien verkkoisäntäluetteloidemme luettelossa on Kinsta Managed WordPress Hosting. Parasta Kinstassa on, että heidän infrastruktuurinsa rakennetaan yksinomaan Googlen omalla pilvialustalla! Tämä antaa heille mahdollisuuden hyödyntää Googlen jatkuvasti parantamaa tekniikkaa ja mahtavia 20 tietokeskusta, jolloin Kinsta pystyy olemaan NOPEAIN verkkoisäntä, täysin pysähtynyt..

Yli 10 vuoden kokemuksella WordPressistä Kinsta pystyy ja osaa luoda parhaan, snappiest Ylläpito WordPress-hosting-ratkaisun markkinoille.

Seuraavan sukupolven arkkitehtuuria ja infrastruktuuria hyödyntämällä Kinsta pystyy lataamaan isännöidyt sivustot nopeammin kuin useimmat ihmiset voivat vilkkua.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Keskimääräinen nopeus: 179,5 ms – Katso koko tulos

Kinsta on WordPress-isäntä, se tarkoittaa, että voit isännöidä WordPressiä vain heidän kanssaan. Ne ovat myös premium-luokassa, kaikki suuret tuet ja nopeus ovat mojova hinta; 41,86 dollaria kuukaudessa heidän lähtötason suunnitelmaansa. Kinsta saattaa olla kallista, mutta jos sinulla on varaa siihen, sinulla on huipputasoa tukea teollisuudessa.

Kinsta toiminnassa

 • Lue koko arvostelu Kinsta-sivustosta.
 • Käy Kinsta-testisivustollamme, jota ylläpidetään heidän Lontoon datakeskuksessa.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Sydneyssä

168 ms

Hinta (AUD)

9,61 / kk

Avainominaisuudet

 • Linux & cPanel
 • Rajoittamaton resurssi
 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • Resurssien suojaus
 • CloudFlare CDN

"Yksi vanhimmista tuotemerkeistä ympäri."

Bluehost on vanhin verkkosivustojen tuotemerkki, joka on päässyt tähän luetteloon. 15 vuoden kokemuksella (vuodesta 2003) vyön alla he tietävät ihmisten etsivan – nopeaa ja luotettavaa web-hosting-palvelua..

Pidämme siitä, että heillä on CDN rakennettu suoraan heidän tiliinsä. Jos tarvitset nopeuden lisäämistä, se on saatavana napin painalluksella.

Ainoastaan ​​9,61 AUD: lla heidän Plus-suunnitelmansa kanssa, meillä oli mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys, rajoittamattomilla verkkotunnuksilla. Nopeuden suhteen BlueHostin maailmanlaajuinen keskiarvo on hiukan hitaampi kuin useimmissa tämän luettelon merkeissä, mutta jos kohdistat vain australialaisiin asiakkaisiin, sinulla ei ole mitään hätää.

Bluehost on edelleen A-listalla keskimäärin 188 ms maailmanlaajuisesti, ja Pyd Sydneystä tulee sisään 183 ms (datakeskuksen ollessa Yhdysvalloissa)..

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Keskimääräinen nopeus: 153 ms – Katso koko tulos

Ne eivät ole niin nopeita kuin A + -verkkoisäntä, mutta blogeihin ja pieniin online-yrityksiin BlueHost on täydellinen.

7. Ratkaiseva

https://www.crucial.com.au/

ratkaiseva

Maailman nopeuspiste

Nopeus Sydneyssä

1 ms

Hinta (AUD)

16,58 / kk

Avainominaisuudet

 • Todella Australia isäntä
 • 50 Gt: n levymuisti
 • 24 × 7 Aussie-tuki
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja
 • Vihreä isäntä

"Paras verkkosivustoille, jotka on suunnattu Australian yleisöille"

Yritimme todellakin parhaamme mukaan sisällyttää australialaiset web-hosting-brändit tähän luetteloon, mutta katsotaanpa tosiasiat – australialainen hosting ei vain ole hyvä.

Testasimme Ventraipia ja olimme melko pettyneitä tuloksiinsa (maailmanlaajuinen keskiarvo 249 ms, sijoitus C +) eikä NetRegistry myöskään pärjännyt paljon paremmin, maailmanlaajuisesti keskimäärin 246 ms (myös sijoitus C +)..

Crucial kuitenkin onnistui vakuuttamaan meidät asiakasystävällisellä palvelullaan ja nopeudellaan. He haluavat intohimoisesti auttaa australialaisia ​​yrityksiä menestymään, ja heidän pieni, mutta tehokas asiakaspalvelutiiminsä heijastaa sitä.

Käytimme heidän Shared Hosting -suunnitelmaa (16,58 AUD), ja meille annettiin 50 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys 10 verkkotunnuksella. Se voi tuntua hiukan kalliilta, etenkin koska ne rajoittavat tallennustilaa ja verkkotunnuksia, mutta tämä saattaa toimia eduksemme – rajoitetut resurssit jaetussa isännöinnissä eivät tarkoita, että yksikään asiakas pääsee palvelimelle, mikä johtaa vakaan palvelimen tarjoamiseen kaikille.

Heidän palvelinopeutensa ovat melko kohtuullisia, mutta eivät niin hyviä kuin muiden tässä luettelossa olevien verkkoisäntäten keskimääräinen maailmanlaajuinen tulos on 192 ms (A)..

Ne ovat hyvin, jos kohdistat kansainvälisiin asiakkaisiin, mutta jos sinulla on vain australialaisia ​​katsojia / asiakkaita, tiedät mielelläni, että Sydneyn pingit palasivat murto-nopeudella – vain 1 ms.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Keskimääräinen nopeus: 192 ms – Katso koko tulos

Yksi ryöstö, joka meillä on Crucialin kanssa, on, että he käyttävät edelleen PHP5.6: ta. Uskomme, että jos he päättävät ottaa käyttöön PHP7: n, he näkevät merkittävän nopeuden lisääntymisen.

Pidämme siitä, että Crucial todella tarkoittaa sitä, kun he sanovat välittävänsä – kuten A2 ja Inmotion, Crucial etsii aktiivisesti tapoja vähentää heidän hiilijalanjälkeään planeetalla. He osallistuvat myös säännöllisesti hyväntekeväisyysjärjestöihin ja aloitteisiin, joiden tarkoituksena on säilyttää Australian luonnollinen kauneus.

Jos olemme kohdistuneet vain australialaisiin, otamme mielellämme vastaan ​​Crucialin ja heidän asiantuntijaryhmänsä.

tuomio

Halusimme todella, että useammat australialaiset verkkoisäntäkoneet tekisivät luettelon, mutta valitettavasti ne eivät vain toimi riittävän hyvin nopeuden tai hinnan suhteen..

Toki, australialaiset web-hosting-brändit toimivat poikkeuksellisen hyvin kotimaassa, mutta se on ainoa paikka, jolla he huippuosaavat; ne ovat vain niin hitaita kaikkialla muualla! Mitä hyötyä on verkkoyrityksestä, jolla on hitaat latausajat maailmanlaajuisesti, kun yritysten tarkoituksena on saattaa Internetin kautta potentiaalisesti enemmän globaaleja asiakkaita?

Yhteenvetona voidaan mainita, että tässä on 3 suosituinta australialaisten verkkosivustojen web-palveluntarjoajaamme:

MAAILMANLAAJUINEN NOPEUS

NOPEUS SYDNEY

HINTA (AUD / MO)

SiteGround

+

95 ms

7,68

Hostinger

+

190 ms

5.25

WPWebHost

+

225 ms

37.41

Henkilökohtaisesti menisimme SiteGroundin (ylläpitämä Singapore) kanssa, jos aiomme kohdistaa australialaisiin asiakkaisiin. Saisimme erinomaiset nopeudet koko alueelta sen sijaan, että olisimme vain nopeita Australiassa.

Heidän kilpailukykyisen hinnoittelunsa, fantastisten ominaisuuksiensa, huippunopeiden nopeuksiensa ja maailman ystävällisimmän asiakaspalvelutiiminsä avulla rehellisesti on erittäin vaikea lyödä SiteGroundia pois ykköspisteestämme.

Siirry SiteGround-viralliselle verkkosivustolle tarkistaaksesi heidän suunnitelmansa tai tutustu tarkempaan SiteGround-katsaukseen!

Kuten tavallista, jätä meille viesti kaikista kysymyksistäsi ja vastaamme mielellämme siihen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map