Intian seitsemän parasta web-hosting-palvelua 2020 (Ranked!)

Jos kompasit tämän sivun etsiessäsi Intian parasta web-hosting-palvelua, sinulla onnea – olemme äskettäin tarkistaneet laajan luettelon verkkoisäntäpalvelimet ja olemme valinneet 7 parhaiten suoriutuvaa tuotemerkkiä, joiden avulla voit päättää yhdestä se on paras yrityksellesi!


Contents

Yhdellä silmäyksellä: Intian kolme parasta Web-palvelinta

# 1 Hostinger Intia

https://www.hostinger.in/

Erinomainen valinta niille meistä, jotka vasta alkavat. Nautit palvelimesta 80 ms: n vastausaikoista Intiassa, ja ne ovat myös pirun nopeita kaikkialla maailmassa! Heidän hullu alhainen esittelyhintansa on yksinkertaisesti liian hyvä vastustaakseen.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Paras kaikki pyöreämpiä ja hyvää vastinetta rahalle. Palvelimen vastausnopeus on hullu 68 ms: n päässä Bangaloresta, ja erittäin pieni viive, kun se on kiinnitetty ympäri maailmaa. Mielestämme se on täydellinen isäntä pienille ja keskisuurille yrityksille Intiassa.

# 3 A2-hosting

https://www.a2hosting.in/

Singaporen datakeskuksensa avulla A2-hosting-palvelun maailmanlaajuinen keskimääräinen nopeus ei ole yhtä nopea kuin SiteGround, mutta Bangaloren pingit palasivat valaistuksella nopeasti 68 ms. Rakastamme myös heidän käteviä ominaisuuksiaan!

Miksi sinun pitäisi luottaa meihin?

Täällä Bitcatcha.com-sivustolla meillä on vuosikymmenien mittainen yhdistetty kokemus verkottumisesta ja IT: stä, ja olemme tehneet tehtäväksi löytää kaiken, mitä web-hosting-palvelussa on tietävää..

Pidämme erittäin tärkeänä web-hosting-nopeutta, koska tiedämme, että nopeus voi helposti tehdä tai rikkoa yrityksen. Verkon isäntä on kyettävä vastaamaan pyyntöön nopeammin kuin voit napsauttaa sormesi (sormesi napsahtaminen vie 350 millisekuntia – hyvän verkkoaseman on kyettävä vastaamaan alle 200 millisekunnissa).

Miksi nopeus on niin tärkeä

Kun tuoda yrityksesi verkkoon, sinun pitäisi tietää, että kilpailet satojen, mahdollisesti tuhansien muiden verkkokauppojen kanssa. Voit odottaa kilpailun tarjoavan täsmälleen saman palvelun tai tuotteen kuin sinä, täsmälleen samassa hintapisteessä tai jopa halvemmalla.

Mitä voit tehdä saadaksesi etua kilpailuun nähden??

Verkkosivuston nopeus.

Suurin osa ihmisistä on tottunut lataamaan tietonsa tai verkkosivustonsa alle 2 sekunnissa (mikä tarkoittaa, että verkko-isännän on vastattava niin nopeasti kuin mahdollista. Googlen standardissa 200 ms). Kaiken pidempään, ja ihmiset ovat yksinkertaisesti liian kärsimättömiä odottamaan, siirtymällä toiselle sivulle, joka palvelee heidän tarpeitaan ja latautuu paljon nopeammin.

Bitcatcha-nopeusarvostelujen ymmärtäminen

Maailmanlaajuinen nopeusluokitus

Käytimme aivan omaa palvelimen nopeuden tarkistintasi testataksesi vastausajat kahdeksasta eri paikasta ympäri maailmaa. Sitten keskiarvoistetaan nämä tulokset ja vertaa sitä Googlen suosittelemaan 200 ms: n vastausaikaan. Web-isännät saavat A-luokituksen, jos se on nopeampi kuin 210 ms.

Nopeus Intiassa

Mittaamme vastausajat erityisesti Bangaloresta. Tämä kertoo meille, kuinka nopeasti tietty web-isäntä on intialaiselle yleisölle.

Kuinka valita hyvä Web-isäntä

Suurin osa ihmisistä haluaa vain toimivan perussisällön. Tuotemerkeissä on kuitenkin valtavia eroja, ja on välttämätöntä valita tarpeitasi vastaava verkkoisäntä menestyvän verkkoyrityksen aikaansaamiseksi..

On joitain asioita, jotka web-isäntällä on oltava, jotta voimme pitää niitä hyvinä – tässä on muutamia, jotta tiedät mitä kannattaa kiinnittää.

1. Nopeus

Jos Web-isäntäsi reagoi hitaasti, se saattaa maksaa sinulle tuhansia, ehkä miljoonia menetettyä potentiaalista myyntiä. Haluamme nopean verkkopalvelun, joka vastaa ainakin Googlen 200 ms: n vertailuarvoa! Bitcatchassa mitataan palvelimen nopeutta ja sijoitetaan web-isännät A: sta D: ään

2. Nopeus missä kohdeyleisösi on

Sinun on saatava verkkosivusto, joka vastaa kohdeyleisösi pyyntöihin NOPEASTI, joten muista valita verkkosivusto, jolla on hyvät vastausajat yleisösi alueella. Siksi Bitcatchan ainutlaatuinen palvelimen nopeuden tarkistin näyttää vastausajat, jotka on otettu kahdeksasta maasta ympäri maailmaa!

3. Hinta

Haluamme löytää mukavan tasapainon alhaisten hintojen ja hyvän web-isännöinnin välillä. Valitse isäntä, joka voi tarjota sinulle tarvitsemasi ominaisuudet sopivaan hintaan!

4. Asiakaspalvelu

Komplikaatioita voi esiintyä, kun olet tekemisissä verkkosivustojen kanssa, ja on hienoa, että asiantuntijatiimi on omistettu auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmasi. Muista valita verkkoisäntä, jolla on hyvä asiakastuki.

5. Uptime-takuu

Sivustosi on hyödytön sinulle ja yleisöllesi, jos se jatkuvasti laskee. Haluamme etsiä verkkoisäntää, joka voi vähiten antaa meille 99,8%: n käyttöaikatakuun

6. Turvallisuus

Jos verkkosivustollasi on huono suoja haittaohjelmia ja hakkereita vastaan, jätät verkkosivustosi ja tietosi auki hyökkäyksille. Valitse isäntä, jolla on vahvat kokemukset turvallisuudesta, haittaohjelmista ja hakkerointisuojauksesta.

7. Ominaisuudet

Aina on mukavaa saada enemmän kuin ominaisuuksiltasi maksoit. Jotkut web-hosting-tuotemerkit saattavat tarjota enemmän ominaisuuksia, mutta ne eivät ehkä ole nopeimpia. Valitse verkkoisäntä, joka on hienosti tasapainossa haluamiesi ominaisuuksien, nopeuden ja hinnan välillä.

Pitäisikö sinun valita paikallinen tai siirtyä globaaliksi?

Joten verkkokauppasi tai yrityksesi on keskittynyt Intiaan. Mitkä ovat hosting-vaihtoehtosi?

 1. Voit hankkia Internet-palvelimen, jonka kotipaikka on Intia

  Se on ihanteellinen sinulle ja yleisösi voivat nauttia nopeammista nopeuksista. Voit myös pitää parempana paikallista asiakastukitiimiä.

 2. Voit hankkia globaalin brändin, joka kattaa Intian

  Globaalien tuotemerkkien mukana tulee yleensä parempia maailmanlaajuisia nopeuksia (täydellinen, jos kohdistat maailmanlaajuiseen yleisöön). Sinun tulisi myös kokea parempi tietoturva ja yleinen palvelu.

Meillä on muutamia paikallisia ja globaaleja vaihtoehtoja alla olevassa luettelossa. Viime kädessä suosittelemme maailmanlaajuista isäntää, joka kattaa Intian, paremman asiakastuen ja palveluiden tarjoamiseksi.

Ranking: 7 parasta web-hosting-palvelua intialaisille verkkosivustoille

Merkintä

1. Kaikki luetellut hinnoittelu perustuvat 12 kuukauden sopimuksen alkuhintaan.
2. Käytetty valuuttakurssi on 1 USD 64,94 Intian rupiaan.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

99 ms

Hinta (₹)

205 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • hPanel
 • Paikallinen tuki

"Upeita ominaisuuksia edulliseen hintaan, etenkin aloittelijoille"

Sekoittaessamme Hostinger India -testisivustomme kanssa, huomasimme, että nämä kaverit tuottivat melko nopeita vastausaikoja, kun heidät kiinnitettiin Intiasta! Teimme vertailuja ja testasimme Hostingeriä muihin verkkoisäntäihin nähden ja päätelimme, että nämä nerokas liettualaiset ansaitsevat olla kärkipaikassa tässä luettelossa.

Hostinger-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Keskim. Nopeus: 175,8 ms (Katso koko tulos)

Koska palvelin sijaitsee Singaporessa, odotimme Hostingerin tuottavan melko nopeita tuloksia Aasian alueella, ja he eivät pettyneet. Singaporen, Japanin ja Sydneyn pyyntöihin vastattiin erittäin nopeasti alle 190 ms: n nopeudella, mikä on erittäin nopeaa. Varsinkin Bangalore sai vastauksensa 99 ms: ssa. Pidin siitä, mitä Hostinger Intiassa piti, että ei ole väliä, asuvatko asiakkaasi Aasiassa, Amerikassa tai Euroopassa; heidän palvelimet tuottavat melko nopeat vastausajat useimmilla alueilla.

Hostinger-asiakastuki

”Hauska” ei ole sana, jota yleensä käyttäisimme kuvaamaan tukitiimiä, mutta kokemuksemme Hostingerin tuesta oli todella hauskaa! Heidän live-chat-widget on aina esillä kojelaudan oikeassa alakulmassa, mikä tekee yhteydenpidosta jonkun kanssa erittäin helpoksi.

Niihin sisältyy myös kyky lähettää hymiöitä, gifiä ja tiedostoja, jotka saattavat kuulostaa turhilta, mutta jotka ovat todella hyödyllisiä välitettäessä turhautumistamme joukkueelle.

He palvelevat myös yli 20 maata äidinkielellään. Suunnitelmissa on lisätä lisää, mikä osoittaa, että he todella välittävät kommunikoinnista asiakkaidensa kanssa.

Ajatuksemme Hostingeristä

Hostinger ei tarjoa niin paljon etuja kuin niiden kilpailijat tässä luettelossa (ei ilmaista ssl: tä tai päivittäistä varmuuskopiointia), mutta ansaitsevat numero 1 paikan houkuttelevien esittelyhintojensa vuoksi.

He pystyvät kilpailemaan nopeuden, ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden kanssa muiden Web-koneiden kanssa, mutta he onnistuivat yhdistämään kilpailun tarjoamalla yhden ilmaisen verkkotunnuksen jokaisella uudella tilillä.

Tämä tarjoaa erinomaisen arvon etenkin yrittäjille ja uusille online-yritysten omistajille, jotka ovat huolissaan kassavirrasta. Tällaisten vanhojen tulosten, vaikuttavien vasteaikojen ja erinomaisen tukijärjestelmän avulla et todellakaan voi mennä pieleen, kun isännöit Hostingerin kanssa.

Katso täydellinen arvostelu Hostingeristä saadaksesi lisätietoja!

Hostinger toiminnassa

 • Katso Hostinger-testisivustomme
 • inger virallinen verkkosivusto

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

66 ms

Hinta (₹)

386 / kk

Avainominaisuudet

 • 20 Gt: n SSD-tallennustila
 • 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • SuperCacher
 • 24/7 tuki
 • Ensiluokkainen varmuuskopio

"Meidän suosikki web-isäntä. Hyvin pyöristetty ja monipuolinen. Isännöimme Bitcatchaa heidän kanssaan!"

Ei ole mikään salaisuus, että SiteGround on suosikki web-isäntämme. He eivät ole olleet pitkään (vasta vuodesta 2004), mutta heidän palvelunsa ja nopeutensa ovat olleet ehdottoman huippua ja olemme itse asiassa melko puolueellisia heitä kohtaan. Itse asiassa pidämme heistä niin paljon, että tätä verkkosivustoa, Bitcatcha.com, todella ylläpidetään SiteGroundin kanssa!

SiteGround-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Keskim. Nopeus: 159,9 ms (katso koko tulos)

Kun testisivuston datakeskus sijaitsee Singaporessa, ei ole yllättävää, että Japanista, Sydneystä ja Singaporesta ilmoitetut vastausajat lukevat poikkeuksellisen hyvin, alle 100 ms. Mistä olimme iloisia, oli vastausaika, josta oli poistettu Bangaloren lukema 136 ms – se on erittäin nopea intialaiselle yleisölle!

Sivustokentän maailmanlaajuinen keskimääräinen vasteaika on 165 ms, mikä antaa sille vankan A + -arvon, parhaan sijoituksen meillä Bitcatcha.com-sivustossa.

SiteGround-asiakastuki

Olemme käsitelleet tänään täällä lueteltujen kaikkien web-hosting-merkkien asiakastukea, ja SiteGround-tuki on paras, jonka olemme tavanneet, kädet alhaalla.

Live chat vastasi meihin sekunnissa, oli riittävän kärsivällinen vastaamaan taitavasti kaikkiin tyhmiin kysymyksiin. He olivat myös erittäin hyödyllisiä kaikessa mitä tarvitsimme. Liput ratkaistaan ​​nopeasti ja taitavasti, turhauttamatta meitä millään tavalla.

SiteGround asetti todella asiakaspalvelun palkin, jolloin muut web-isännät näyttävät huonoilta verrattuna!

Ajatuksemme SiteGround-sivustolla

Yksi etuna (niin monesta), joka SiteGroundilla on muihin verkkoisäntälaitteisiin nähden, on ilmaisen SSL-järjestelmän sisällyttäminen käyttäjilleen. Heinäkuusta 2018 alkaen (maailman suosituin selain) Chrome alkaa merkitä kaikki muut kuin SSL-sivustot ei-suojatuiksi, ja se jättää asiakkaidesi tuntemaan hieman epävarmuus tuotemerkkistäsi. Maailmassa, jossa kilpailu on niin kovaa, et halua minkäänlaista luottamuksen heikkenemistä palvelusi suhteen.

Joten uskomme, että SiteGround Singaporeen perustuvan datakeskuksen kanssa on vankka, mahtava maailmanlaajuinen nopeus ja vielä parempia tuloksia Intiassa! Yhdistä pari heidän erinomaisen asiakastukitiiminsä kanssa ja saat isäntä, joka on todella mahtava kaikilta osin.

Selvä kyllä ​​kirjoissamme! Katso kaikki SiteGround-arvosteluamme kaikista asioista, jotka sinun on tiedettävä isännästä.

SiteGround toiminnassa

 • Katso SiteGround-testisivusto
 • Käy SiteGround-virallisella verkkosivustolla

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.in/

A2-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

163 ms

Hinta (₹)

350 / kk

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Milloin tahansa rahaa takaisin

"Luotettava verkkoisäntä nopeilla tuloksilla, etenkin heidän Turbo-suunnitelmansa kanssa."

Tämä amerikkalainen web-hosting-yritys on melko tunnettu erinomaisista Turbo-palvelimistaan ​​ja mahtavasta A2-optimointitoiminnosta. (Yksityiskohtaiset tiedot perusteellisesta A2-hosting-arvioinnista)

Vaikka he eivät ole nopein verkkoisäntä, he onnistuivat saamaan A + palvelimen nopeustesteissä.

A2 isäntäpalvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Keskim. Nopeus: 173,2 ms (Katso koko tulos)

Singaporesta tulevan datakeskuksen avulla Singaporesta tulevat pingit tulivat erittäin nopeasti 6 ms: ssa, 67 ms: ssa Japaniin, kun taas Bangalore antoi erittäin kunnioitettavan 163 ms: n. Muun maailman vastausajat laskeutuvat satoihin. Ne ovat edelleen nopeampia kuin keskimääräinen verkkoisäntäsi, keskimääräinen maailmanlaajuinen 173 ms.

A2 hosting-asiakastuki

Nyt täällä on pieni ongelma A2-isäntien kanssa – heidän live-chat-gurunsa ovat todella hyviä tekemisissään. Heidän on vain oltava joskus vähän vaikea tavoittaa. Saatuaanmme läpi Gurun, he kuitenkin onnistuivat ratkaisemaan ongelmamme vaivattomasti!

Ajatuksemme A2: sta

Kuten SiteGround, myös A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen ilmaisen SSL: n, ominaisuuden, joka on helppo ottaa käyttöön, mutta jota useimmat Web-palvelimet eivät vielä ole tehneet. Asiakastukea voidaan parantaa, mutta kun olet yhteydessä heihin, he ovat vankka verkkoisäntä, jolla on erinomaiset ominaisuudet!

A2 toiminnassa

 • Katso A2: n isännöimä testisivusto
 • Käy A2 Hosting -verkkosivustolla

4. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

514 ms

Hinta (₹)

324 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • SSH-yhteys
 • 24 × 7 Yhdysvaltain tuki

"Suuri maailmanlaajuinen kattavuus maailmanluokan tuella"

Olemme henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Inmotion Hosting on yksi aliarvioituimmista web-hosting-helmistä. Heidän palvelimet ovat nopeita, heillä on erinomaiset ominaisuudet ja heidän asiakaspalvelunsa on loistavaa. Itse asiassa Bitcatcha.com isännöi Inmotionia ennen vaihtamista SiteGroundiin (isännöimme edelleen muutamaa muuta verkkosivustoa Inmotionin kanssa)!

Inmotion-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Keskim. Nopeus: 171,9 ms (katso koko tulos)

Inmotion Hostingilla on vain datakeskuksia Amerikassa, mikä selittää niiden alle 55 ms: n nopeuden Yhdysvaltojen länsipuolella ja idässä. He eivät tehneet liian pahaa myös muualla maailmassa – 109 ms Japanissa, 153 ms Sydneyssä, 172 ms Sao Paolo ja 178 ms Singaporessa. Valitettavasti he eivät menneet liian hyvin Bangaloressa, nopeudella 514 ms.

Niiden keskimääräinen maailmanlaajuinen keskiarvo on 171,9 ms, mikä ansaitsee heille A + -arvon.

Inmotionin asiakastuki

Inmotion Hostingin asiakastukitiimi on odotetusti erinomainen. He tietävät mitä tekevät ja ovat tehokkaita, eivätkä koskaan jätä meitä odottamaan kauan. Pikakeskusteluistunnot yhdistetään minuuteissa ja liput ratkaistaan ​​ilman vaivaa.

Ajatuksemme Inmotion-hosting-palvelusta

Jos kohdistat kansainväliseen yleisöön, niin Inmotion Hosting on täydellinen – jos aiot vain vedota paikallisiin intialaisiin asiakkaisiin, kannattaa ehkä harkita muita isäntäkohteita..

Tunne toiminnassa

 • Katso Inmotion Hosting -testisivustomme
 • Käy Inmotion Hosting -verkkosivustolla

5. GoDaddy Intia

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Intia

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

111 ms

Hinta (₹)

149 / kk

Avainominaisuudet

 • 30 Gt kiintolevy
 • Arvioimaton siirto
 • 1 verkkosivusto sallittu
 • 1 Gt: n tietokanta
 • PHP7 tuettu

"Aika kohtuullinen, jos et häiritse mitään turhautumista web hosting"

Kokemuksemme GoDaddy Intian kanssa oli tasa-arvoisia osia ”hienoa!” ja “meh!”. Jokaisesta asiasta, joka teki meidät onnelliseksi, he onnistuivat luomaan vastaavan ongelman, joka kiusasi meitä. Katsotaanpa mitä olemme tekemisissä.

GoDaddy Intian palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Keskim. Nopeus: 171,1 ms (katso koko tulos)

Yksi hienoista asioista, joista pidimme GoDaddy Intiassa, on niiden nopeus – Ne ovat oikeastaan ​​aika nopeita!

Vaikka he eivät olleet kovin läpinäkyviä tietokeskuksensa sijainnin suhteen (napsautimme ”Aasia”, mutta se ei koskaan kertonut meille missä Aasiassa palvelimet sijaitsevat), palvelimen nopeustesti osoittaa, että se sijaitsee Singaporessa, jossa on mahtava 10 neiti.

Japanista tulevat pingit tulivat seuraavaksi nopeudella 71 ms ja sitten mielenkiintoisella tavalla Bangalore erittäin nopealla 111 ms. Sanomattakin on selvää, että GoDaddy India on täydellinen, jos kohdistat paikallisiin intialaisiin väestöryhmiin.

Web-isäntä meni melko hyvin myös muualla maailmassa, pudottuaan vain 337 ms: iin Sao Paolossa. Kaiken kaikkiaan GoDaddy Intian maailmanlaajuinen keskiarvo on 171,1 ms, ja se on tarpeeksi hyvä A + -luokkaan!

GoDaddy Intian asiakastuki

He ovat hyviä tekemisissään, melko kokenut ja saat yhteyden melko nopeasti. Ei niin nopeasti kuin Hostinger tai SiteGround, mutta he saavat työn aikaan. Mikään ei huuda – se vain toimii.

Ajatuksemme GoDaddy Intiasta

Tästä alkamme harhauttaa vähän.

GoDaddy olisi täydellinen web-hosting Intiassa, jos vain heillä olisi hienosäädettyjä sovelluksia WordPressille, mutta meillä oli iso pussi mitään. Kaikki muut isännät tarjoavat käyttäjille jonkinlaista mukavuutta sovellusten kautta, joten mitään hankkiminen on pieni pettymys.

Toinen asia, josta olemme melko ärsyttäviä, on heidän käyttöliittymänsä – he ovat räätälöineet oman käyttöliittymänsä, mutta mielestämme he olisivat voineet tehdä paremman työn tekemällä siitä intuitiivisemman.

GoDaddy Intian isännöinti käyttöliittymä

Kesti 30 minuuttia, kun löysimme oikean paikan noutamaan DNS-tiedostomme oikein, ja käyttöliittymässä selaaminen tuntui hieman pakotetulta ja luonnottomalta..

Jos aiot ottaa käyttöön perus SSL -sivustosi verkkosivustoillesi, tulet pettymään huomatessasi, että GoDaddy Intialla on ei ilmaista SSL: tä. Voit maksaa siitä, mutta olet katkera tietäen, että tämän voit helposti hankkia muiden isäntien kanssa ilmaiseksi.

Kaiken tämän jälkeen katsomme, että GoDaddy India on todella hyvä, jos etsit hienoa Intian kuluttajille suunnattua web-hosting-palvelua halvalla hinnoittelulla, mutta jos odotat huippuluokan ominaisuuksia tai jotain ylimääräistä, on parasta tarkastella muita verkkoisäntä.

GoDaddy Intia toiminnassa

 • Katso GoDaddy Intian testisivusto
 • Käy GoDaddy Intian virallisella verkkosivustolla

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Intiassa

318 ms

Hinta (₹)

354 / kk

Avainominaisuudet

 • 50 Gt SSD
 • Arvioimaton siirto
 • 1 verkkosivusto sallittu
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • Salatkoon SSL

"Suuri maailmanlaajuinen kattavuus, mutta huono nopeus Intiassa. Hinnat voisivat olla parempia."

Bluehost perustettiin vuonna 2003 ja siitä tuli nopeasti markkinoiden suosituimpia web-tuotemerkkejä. Ne ovat erityisen suosittuja Intiassa, mutta vastaako niiden suosio laatua? Otetaan selvää.

Bluehost-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Keskim. Nopeus: 153 ms (katso koko tulos)

Bluehostin tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, ja heillä on melko hyvät punnit (alle 200 ms) suurimmasta osasta maailmaa. Keskimääräinen maailmanmarkkina on 181,1 ms. Yksi ongelma kuitenkin – he eivät menneet liian hyvin Bangaloressa, pisteet 330 ms.

Jos priorisoimme nopeutta, näyttää siltä, ​​että Bluehost on parempi ihmisille, jotka haluavat kansainvälisen kattavuuden. Jos kohdistat paikallisiin intialaisiin väestöryhmiin, haluat ehkä käydä toisen isännän kanssa, koska 330 ms on aivan liian hidas meidän mielestämme.

Bluehost-asiakastuki

Yhteydenotto Bluehostin live-joukkueeseen on kuin venäläisen ruletin pelaaminen – jos sinulla on onnea, saat pisteet ja saat kokenut henkilökunta, joka tietää mitä he tekevät ja pystyy auttamaan sinua. Jos olet epäonninen, saat harjoittelijan, josta on vähän apua tai josta ei ole apua.

Ehdottomasti ole meidän suosikki.

Ajatuksemme Bluehostista

Emme voi verrata Bluehostia SiteGroundiin, koska ne ovat melkein samassa hintaluokassa. Voit odottaa parempia ominaisuuksia SiteGroundilla, mutta maksat hieman alhaisemman hinnan Bluehostilla, joten luulen, että se painuu prioriteetteihin ja mieltymyksiin.

Bluehost on oikeastaan ​​erittäin suosittu valinta monien bloggaajien ja tytäryhtiömarkkinoijien keskuudessa, mutta jos priorisoit nopeutta, kannattaa ehkä harkita yleisön sijainnin sijaintia ennen sitoutumista.

Bluehost toiminnassa

 • Katso Bluehost-testisivustomme
 • Käy Bluehostin virallisella verkkosivustolla

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Iso kivi

Maailman nopeuspiste

Nopeus Intiassa

64 ms

Hinta (₹)

199 / kk

Avainominaisuudet

 • 20 Gt kiintolevy
 • 100 Gt siirto
 • 1 verkkosivusto sallittu
 • Yli 300 yhden napsautuksen sovellusta
 • cPanel mukana

"Nopeat nopeudet Intiassa alhaisilla hinnoilla.

Iso kivi! Myytti, tuotemerkki, legenda!

Olemme kuulleet paljon heistä ja ne näyttävät olevan varsin suosittuja Intiassa, joten päätimme hankkia tili heidän kanssaan tätä luetteloa varten vain nähdäksemme, vastaavatko he odotuksiaan..

Mutta ennen kuin aloitamme kiitosta / ranit, katsotaanpa ensin testituloksia.

BigRock-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Keskim. Nopeus: 190,3 ms (katso koko tulos)

Bigrock on keskimäärin 190 ms maailmanlaajuisesti luettelon hitain verkkoisäntä. Nopeasti, ne ovat ihanteellisia nopeille paikallisille pingille, koska he ovat ainoa verkossa oleva luettelossa oleva tietokeskus Mumbaissa..

Jos haluat kuitenkin houkutella kansainvälistä asiakaskuntaa, BigRock ei ehkä ole paras valinta. Tulokset ovat 226 ms Yhdysvaltain lännestä, 241 ms Yhdysvaltain idästä, 130 ms Lontoosta, 343 ms Sao Paulosta ja 309 ms Sydneyltä..

Ainoat maat, joissa näimme menestyvän hyvin Intian ulkopuolella, olivat Singapore 62 sekunnissa ja Japani 133 ms.

BigRock-asiakastuki

Liityimme BigRockin aloitussuunnitelmaan nähtyään, kuinka suosittuja he ovat Intian paikallisten kanssa, odottaen kunnollista palvelua ja helppokäyttöisyyttä, mutta kokemuksemme, jonka kävimme, oli … valtava pettymys.

Ensinnäkin, järjestelmä ei lähettänyt meille vaadittuja tietoja kirjautuaksesi tilillemme. Ei kirjautumistietoja, ei DNS: tä asetettavaksi, ei mitään.

Joten otimme yhteyttä heidän live-keskusteluunsa saadakseen apua, mutta he eivät voi tehdä mitään ilman sisäänkirjautumista, joten meitä pyydettiin soittamaan BigRockin kansainväliseen tukinumeroon (omalla kustannuksellaan, huomioi sinut) selvittääksesi tämän.

Joten soitimme ja seurasimme automatisoituja ohjeita, kärsivällisesti painamalla näppäimiä, joita käskettiin painaa … sitten puhelu katkesi.

Joten yritimme uudelleen.

Ja puhelu katkesi. Uudelleen.

Yritimme soittaa heille kolme kertaa yhteensä 3 kertaa ja puhelu laskee tarkalleen. Sama. hetki.

Kysyimme live-chat-tiimistä nähdäksemme, mitä muuta voidaan tehdä.

Kysyimme heiltä, ​​voivatko he siirtää meidät suoraan asianomaiseen joukkueeseen – he eivät voi.

Voivatko he peruuttaa tilimme – he eivät voi.

Tästä oli nopeasti tulossa kaikkien aikojen pahin kohtaus, jonka olemme koskaan kokeneet tämänkaltaisen web-isännän kanssa.

Klo 17.00 lähetimme sähköpostin osoitteeseen, jonka livechat-tiimi ystävällisesti toimitti, ja he vastasivat klo 18.00 tietoilla, joita tarvitsimme sisäänkirjautumiseen ja testisivustomme perustamiseen.

Sanomattakin on selvää, ettemme olleet liian onnellinen koko koettelemuksesta.

Ajatuksemme BigRockista

BigRock on halpa, mutta heidän on todellakin toimittava. Nopeasti, ne toimivat hyvin PHP7: n ja SSD: n puutteesta huolimatta. He eivät ole vielä ottaneet käyttöön SSL: tä, joten käyttäjät saattavat joutua vaikeuksiin lähitulevaisuudessa, kun Chrome päivittää järjestelmäänsä.

Niiden on ehdottomasti tarjottava käyttäjille lisää ominaisuuksia, ja heidän käyttöliittymänsä on päivitettävä – näyttää siltä, ​​että he suunnittelivat sen 90-luvulla ja ampuivat suunnittelijansa puoliväliin.

Emme voi tarjota kuvakaappauksia, koska onnistuimme pääsemään asiakasalueelle vain kerran kirjautumisen aikana – olemme siitä lähtien olleet lukittuina, ja “unohda salasana” -ominaisuus ei vain toimi. Olemme kokeillut sitä useita kertoja, postilaatikkoihimme tai roskapostikansioihimme ei ole koskaan tullut mitään.

BigRock toiminnassa

 • Katso BigRock-testisivusto
 • Käy BigRockin virallisella verkkosivustolla

tuomio

Tehtyämme intensiivisen testauksen ja kokeneemme jokaisen tuotemerkin hyviä ja huonoja puolia, tunnemme henkilökohtaisesti, että kansainväliset web-isännät (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting ja Inmotion Hosting) ovat paras veto. He ovat jatkuvasti nopeita, ja niiden maine on luotettava, ja heidän asiakastuensa auttaa sinua kaikin mahdollisin tavoin.

MAAILMANLAAJUINEN NOPEUS

AVG. NOPEUS Intiassa

PRICE (₹ / kuukausi)

Hostinger

+

99 ms

205

SiteGround

+

136 ms

386

A2-hosting

+

163 ms

350

Inmotion-hosting

+

514 ms

324

Bluehost putoaa oikein keskeltä – ne ovat erittäin tasapainossa ja saat paremman vastineen, jos aiot päästä Yhdysvaltain markkinoille. Erittäin hyvä verkkoisäntä aloittelijoille ja tytäryhtiömarkkinoijille!

Jos hinta on kuitenkin prioriteettisi, BigRock ja GoDaddy India sopivat tarpeisiisi hienosti, varsinkin jos kohdistat paikallisiin intialaisiin väestöryhmiin. Heillä on erittäin nopeat paikalliset pingit, mutta luoput ominaisuuksista ja hyödyllisestä asiakastuesta.

Meille huono asiakastuki on kaupan rikkoja, mutta jos se ei ole sinulle ongelma, mene eteenpäin.

Tämä kietoa seitsemän suosituinta intialaista web-hosting-brändiä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map