Η Σιγκαπούρη είναι από καιρό γνωστό ότι είναι μια χώρα με μάλλον δρακόντερους νόμους και, δυστυχώς, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα προηγμένο κράτος επιτήρησης. Σε συνδυασμό με τη στενή σχέση του με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τη Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών Ηνωμένων Πολιτειών-Σιγκαπούρης, οι κάτοικοι της πολιτείας της πόλης έχουν βάσιμους λόγους να είναι νευρικοί για το διαδικτυακό τους απόρρητο και την ανωνυμία τους.

Ανάμεσα σε όλες τις χώρες του κόσμου, ίσως η Σιγκαπούρη είναι μία από αυτές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για την ανάγκη χρήσης υπηρεσίας VPN. Τουλάχιστον για τώρα, ενώ εξακολουθεί να είναι νόμιμη η χρήση ενός.

Contents

Η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης χρησιμοποιεί νόμιμα λογισμικό υποκλοπής spyware

Ενώ η Σιγκαπούρη φαίνεται σε πολλούς προμαχώνας της δημοκρατικής διαδικασίας και της δικαστικής ανεξαρτησίας, λίγοι γνωρίζουν ότι οι λεπτομέρειες στο σύνταγμα της χώρας παρέχουν στην κυβέρνησή της έκτακτα δικαιώματα έναντι των πολιτών και των κατοίκων της. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ψηφιακές δραστηριότητες, ιδίως όσον αφορά το απόρρητο.

Για παράδειγμα, το Σύνταγμα της Σιγκαπούρης δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα κανένα δικαίωμα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και άλλους κανονισμούς που επωφελούνται από το γεγονός αυτό για την ενδυνάμωση ορισμένων κυβερνητικών φορέων του δικαιώματος να παραβιάζουν τις δραστηριότητες ιδιωτών πολιτών στο Διαδίκτυο. Σε αυτά περιλαμβάνονται ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (τροποποιήθηκε το 2012) και ο Νόμος περί Κακοποίησης Υπολογιστών και Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο (τροποποιήθηκε το 1997).

Με έναν πιο απλό τρόπο ομιλίας, οι Σιγκαπούροι και οι κάτοικοι της χώρας δεν έχουν επίσημα δικαίωμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ορισμένοι κυβερνητικοί φορείς μπορούν, χωρίς να απαιτείται ένταλμα ή δικαστική απόφαση, να διενεργούν παρακολούθηση και παρακολούθηση παρακολούθησης..

Η χώρα έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους 25 που φιλοξενεί διακομιστές εντολών και ελέγχου για FinSpy (ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που χρησιμοποιείται για παρατήρηση και έλεγχο) σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να έχει πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα δεδομένα στη χώρα χωρίς κανείς να έχει δικαίωμα νομικής προσφυγής.

Ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων (Σιγκαπούρη 2014) επιβάλλεται έντονα

Ίσως έχετε ακούσει ότι στις ΗΠΑ, οι κοινοποιητές αρχείων P2P συχνά χτυπιούνται με αγωγές και ότι πολλές εταιρείες έχουν ασκήσει δραστηριότητες κοινής χρήσης αρχείων. Λόγω της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών ΗΠΑ-Σιγκαπούρης, η Σιγκαπούρη είναι υποχρεωμένη να κάνει το ίδιο σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν από τον Σύνδεσμο Βιομηχανίας Ηχογραφήσεων της Σιγκαπούρης για παράδειγμα και γνωρίζω άτομα που έχουν λάβει παύσεις και παύσεις επιστολών από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPs).

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο υπάρχουν εταιρείες που θέλουν να τις χρεώσουν, αλλά και ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου στη Σιγκαπούρη συνεργάζονται μαζί τους για να ακολουθήσουν τους δικούς τους πελάτες.

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στη Σιγκαπούρη

Το 2016 πραγματοποιήθηκε δημόσια διαβούλευση στη Σιγκαπούρη από το Υπουργείο Δικαίου για να επανεξεταστεί η νομιμότητα της χρήσης υπηρεσιών VPN στη χώρα. Αυτό έγινε με σκοπό την ενημέρωση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων για να καταστεί δυνατή η αυστηρότερη επιβολή.

Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο λίγες χώρες σε όλο τον κόσμο που έχουν απαγορεύσει τη χρήση VPN εντελώς και έναν ελαφρώς μεγαλύτερο αριθμό που επιτρέπουν μόνο κρατικούς παρόχους υπηρεσιών VPN. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για τον τύπο των χωρών που απαγορεύουν τα VPN, η Βόρεια Κορέα και το Ιράκ είναι μεταξύ αυτών, ενώ η Κίνα και η Ρωσία επιτρέπουν τη λειτουργία μόνο ελεγχόμενων από την κυβέρνηση υπηρεσιών.

Ωστόσο, δεδομένου του γεγονότος ότι η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης συζητά το θέμα σημαίνει ότι είναι πολύ στο μυαλό τους.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN για τη Σιγκαπούρη

1. Απόρρητο και ανωνυμία

Ενώ το απόρρητο είναι συνήθως υψηλό στη λίστα των αναγκών που πρέπει να καλύψει ένας πάροχος υπηρεσιών VPN, πουθενά δεν πιστεύω ότι η περιοχή έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τους χρήστες στη Σιγκαπούρη. Από την κυβερνητική επιτήρηση έως την παρακολούθηση του ISP και την απειλή ταχείας νομικής δράσης, οι χρήστες του Διαδικτύου στη Σιγκαπούρη είναι ίσως μερικές από τις ομάδες με τις περισσότερες πιέσεις σε ολόκληρη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας κάθε πάροχος υπηρεσιών VPN που χρησιμοποιείται στη Σιγκαπούρη να έχει σταθερό ιστορικό απορρήτου των χρηστών, όπως μια αυστηρά πολιτική μη καταγραφής και ίσως ακόμη και στο βαθμό αποδοχής ανώνυμων τύπων πληρωμής. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πιστοποιητικά δώρων, μετρητά ή ακόμη και κρυπτονομίσματα.

2. Ασφάλεια

Ενώ ορισμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής επιλογών κρυπτογράφησης σε χαμηλότερους ρυθμούς για να επιτρέψουν ταχύτερες ταχύτητες VPN, δεδομένης της προηγμένης δυνατότητας επιτήρησης της κυβέρνησης της Σιγκαπούρης, θα ήταν συνετό να αναζητήσετε έναν πάροχο VPN που έχει έμφαση στην ασφάλεια εκτός από το απόρρητο.

Η ασφάλεια σε ένα VPN προέρχεται από δύο κύριες πηγές – πρωτόκολλα εγκατάστασης επικοινωνίας και κρυπτογράφηση για ροή δεδομένων. Υπάρχουν πολλά από αυτά τα διαθέσιμα και ευτυχώς, πολλά VPN έχουν το πλήρες εύρος ανοιχτό για χρήση.

3. Ταχύτητα και σταθερότητα

Η ταχύτητα, ευτυχώς, δεν είναι τόσο σημαντικό ζήτημα στη Σιγκαπούρη, χάρη στην εξαιρετική της θέση όσον αφορά τις παγκόσμιες γραμμές επικοινωνίας και, φυσικά, τη φανταστική υποδομή που διαθέτει η χώρα. Ως εκ τούτου, σχεδόν οποιοσδήποτε πάροχος στη χώρα θα μπορούσε να φροντίσει για υψηλές ταχύτητες.

Αυτή είναι η ιδανική κατάσταση στη Σιγκαπούρη για τους χρήστες VPN, καθώς μπορούν να επιλέξουν έναν διακομιστή με την πιθανή φυσική τοποθεσία κλεισίματος που υποστηρίζει εγγενώς τη μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας.

4. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Παρόλο που η τοποθεσία του διακομιστή μπορεί να μην είναι τόσο πρόβλημα με τους χρήστες VPN στη Σιγκαπούρη, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να αποφευχθεί η εξάρτηση από τα VPN που έχουν υπερβολική εστίαση εκτός της Ασίας. Σίγουρα, θα ήταν υπέροχο αν η πλαστογράφηση γεωγραφικών τοποθεσιών είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερα ποσοστά διαθεσιμότητας στην περιοχή της Ασίας.

5. Υποστήριξη P2P

Ίσως το δεύτερο πιο κρίσιμο κριτήριο για τους παρόχους υπηρεσιών VPN της Σιγκαπούρης είναι η ικανότητα ικανοποίησης και διαχείρισης της κυκλοφορίας P2P καλά. Η κοινή χρήση αρχείων P2P θέτει συχνά υψηλές απαιτήσεις εύρους ζώνης σε VPN και ορισμένοι παραφωνούν.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να επιλέξετε αυτό που δηλώνει με σαφήνεια τις πολιτικές του σχετικά με τη χρήση P2P, όπως το TorGuard. Τουλάχιστον, το VPN πρέπει να έχει μια επιλογή αποκλειστικών διακομιστών που προορίζονται για χρήση κοινής χρήσης αρχείων P2P.

Κατατάχθηκε: Το καλύτερο VPN για Σιγκαπούρη

Προτού περάσω τα αποτελέσματα των δοκιμών μου, εδώ θα ήθελα να καθορίσω μια βασική ταχύτητα για το Διαδίκτυο μου. Το παρακάτω είναι η πραγματική μου ταχύτητα ευρείας ζώνης βάσει γραμμής υπηρεσίας 500Mbps, χωρίς ενεργή σύνδεση VPN:

Χωρίς γραμμή βάσης ταχύτητας VPN

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας βάσης εδώ)

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορώ να αποκτήσω μια σχετικά καλή σύνδεση με έναν διακομιστή δοκιμών ταχύτητας με έδρα τη Σιγκαπούρη χωρίς VPN, αν και το ανάντη μου φαίνεται λίγο περιορισμένο.

Σημείωση

Χρησιμοποιούμενη συναλλαγματική ισοτιμία: 1) 1 USD έως 1,38 SGD. 2) 1 ευρώ έως 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (SGD)

5,50 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 4.000 διακομιστές
 • Γρήγορη ταχύτητα
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής & Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές

"Κομψή διεπαφή, σταθερές ταχύτητες και φανταστικά μακροπρόθεσμα σχέδια τιμών."

Νομίζω ότι μπορώ να πω με ασφάλεια ότι μεταξύ όλων των παρόχων VPN που έχω δει, το NordVPN βγαίνει εύκολα στην κορυφή της απόλυτης γεωγραφικής κλίμακας και κάλυψης. Διαθέτει περισσότερους από 4.000 διακομιστές σε 62 χώρες, ακόμη και έναν καλό αριθμό από αυτούς που βρίσκονται στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το απόρρητό σας είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής, οπότε το daa σας δεν θα διατηρηθεί. Το NordVPN βασίζεται στον Παναμά, για τον οποίο δεν έχει νόμους διατήρησης δεδομένων.

Η σύνδεση μπορεί επίσης να είναι όσο πιο ασφαλής θέλετε, καθώς το NordVPN υποστηρίζει όχι μόνο κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά έχει και κάτι που ονομάζεται «διπλό VPN». Τα μέσα που συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN και στη συνέχεια εγκαταλείπετε αυτήν τη σύνδεση από μια άλλη πριν μεταβείτε στη διεύθυνση προορισμού σας.

Παρανοία, ίσως, αλλά αν η κυβέρνησή σας ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ να σας κατασκοπεύει νομικά, δεν θα προτιμούσατε να είστε παρανοϊκοί από το να αντιμετωπίζετε το νόμο για άγνωστους λόγους?

NordVPN Speed ​​Test Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN – Διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ο διακομιστής της Σιγκαπούρης από το NordVPN ήταν εξαιρετικά καλός όσον αφορά τις συνδέσεις και οι ταχύτητες ήταν εντυπωσιακές, τόσο μεταφορτώστε όσο και κατεβάστε. Έχουν επίσης εξειδικευμένους διακομιστές P2P που είναι βελτιστοποιημένοι για αυτόν τον τύπο επισκεψιμότητας.

Οι τιμές είναι σχεδόν σύνηθες, αλλά αν ψάχνετε για ένα VPN στο οποίο θα επιμείνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το NordVPN είναι αυτό που σας ταιριάζει. Με μια τριετή συνδρομή οι τιμές τους μειώνονται σημαντικά και είναι μερικές από τις καλύτερες που έχω δει στην αγορά.

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (SGD)

11,47 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προστασία απορρήτου υπεράκτιας
 • Πλήρης κρυπτογράφηση 256-bit
 • 148 τοποθεσίες VPN

"Το ExpressVPN προσφέρει τόσο καλή εξυπηρέτηση με πολύ ευρεία κριτήρια – σπάνια για ένα VPN!"

Το ExpressVPN ήταν ένα από τα πρώτα που έχω δοκιμάσει ποτέ και στην αρχή, ένιωσα ότι ήταν… εντυπωσιακό. Πολύ χρόνο αργότερα και πολλές ακόμη υπηρεσίες VPN κάτω από τη ζώνη μου, μόνο τότε ήμουν πραγματικά σε θέση να το εκτιμήσω για αυτό που ήταν – ένα jack όλων των συναλλαγών και βαθμολογήθηκε πολύ υψηλά στα περισσότερα από αυτά!

Για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι πάντα το γρηγορότερο, ή να προσφέρει το ευρύτερο φάσμα πρωτοκόλλων σύνδεσης ή ακόμα και να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών στις περισσότερες τοποθεσίες, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε καθυστέρηση σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή.
Έχω δει πολλά VPN να υπερέχουν σε μία ή δύο περιοχές μόνο να πέφτουν σε άλλους και αναρωτιόμουν, στο τέλος της ημέρας, γιατί θα ήθελα ως χρήστης να συνδέσω τον εαυτό μου με μια υπηρεσία που δεν μπορούσε να αποδώσει τόσο λογικά όπως θα μπορούσε να είναι σε όσους τομείς χρειαζόμουν?

Για αυτόν τον λόγο, καθώς και η αστρική φήμη του στους κύκλους VPN (σίγουρα αξίζει τον κόπο), δεν έχω δισταγμό να τους προτείνω ως κορυφαίος υποψήφιος.

ExpressVPN Speed ​​Test Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN – Διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Όπως βλέπουμε από την ταχύτητα, μπορεί να μην ταιριάζει με την «γυμνή» ταχύτητα γραμμής μου, αλλά η υποδομή της Σιγκαπούρης σίγουρα το δίνει. Το ExpressVPN είναι επίσης γνωστό ότι είναι σε θέση να διαχειρίζεται σχετικά σταθερές ταχύτητες σε πολλούς από τους διακομιστές τους, οπότε δεν είναι πιθανό να κολλήσετε σε μία τοποθεσία.

Μπορεί να μην είναι το φθηνότερο, αλλά σίγουρα δεν είναι το πιο ακριβό. Ως μια φανταστική ισορροπία τιμής-απόδοσης, αυτή η υπηρεσία VPN έχει φτάσει πολύ.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να δείτε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (SGD)

2,75 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλή σύνδεση
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής

"Χωρίς περιθώρια και συνεπή απόδοση, το Surfshark κάνει το όνομά του ως ισχυρός επερχόμενος υποψήφιος."

Το Surfshark μπορεί να είναι ένας από τους νεότερους παρόχους VPN, αλλά κατάφερε να ανταποκριθεί πολύ γρήγορα στις υψηλές προσδοκίες. Έχουν περάσει από το 0 στο να έχουν πάνω από 1.000 διακομιστές σε 61 περιφέρειες χώρες σε ελάχιστο χρόνο με περισσότερους να έρθουν.

Αυτό που τους έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακούς ήταν το γεγονός ότι τα έκαναν όλα απρόσκοπτα. Η πρώτη μου εμπειρία στη χρήση του Surfshark ήταν χωρίς προβλήματα και έκτοτε έχω διατηρήσει τον δικό μου λογαριασμό. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν προβλήματα σύνδεσης ή υπηρεσίας και σημείωσα εύλογες ενημερώσεις εφαρμογών κατά καιρούς.

Οι Σιγκαπούροι που έχουν επίγνωση του προϋπολογισμού θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τη στάση του Surfshark χωρίς προβλήματα, όταν πρόκειται για την υπηρεσία VPN – μια καλή τιμή για ακριβώς τι πρέπει να είναι μια υπηρεσία VPN – χωρίς χρέωση για ανεπιθύμητα (ή περιττά) πρόσθετα.

Το γεγονός ότι μπορούν επίσης να αποκρύψουν την κυκλοφορία P2P σε όλους τους διακομιστές τους δίνει επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark – Διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Αν και η κίνηση VPN στη Σιγκαπούρη μπορεί να μην είναι πιο γρήγορη στο Surfshark από κάποιους άλλους παρόχους, όπου υπερέχει είναι η σταθερότητά του. Οι ταχύτητες του Surfshark είναι σταθερές σε όλους σχεδόν τους διακομιστές τους. Αυτό τους καθιστά μια επιλογή ιδέας για ένα VPN, καθώς δεν είναι πιθανό να κολλάτε συνεχώς σε έναν διακομιστή χώρας, σωστά?

Παρόλα αυτά, τα 80+ Mbps για μια κοινόχρηστη γραμμή VPN δεν είναι κάτι για φτέρνισμα και εκτός αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία τοποθεσία με τη μέγιστη ταχύτητα, η συνοχή που βρίσκεται εδώ αποτελεί σημαντική ώθηση. Φυσικά, η χαμηλή τιμολόγηση τους καθιστά επίσης μια πολύ ελκυστική επιλογή.

Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στην εμπεριστατωμένη κριτική μας στο Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (SGD)

6,88 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για P2P
 • Διαμεσολαβητής TorGuard Stealth
 • Υποστηρίζει 5 συνδέσεις

"Ένα από τα καλύτερα VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P."

Αρχικά προσελκύθηκα στο TorGuard λόγω του μάρκετινγκ ως παρόχου υπηρεσιών VPN φιλικού προς το P2P, αλλά μόλις είχα εγκαταστήσει τον υπολογιστή-πελάτη Windows που σύντομα γύρισε για να αναρωτηθεί αν ίσως, θα έκανα λάθος. Αυτό προκλήθηκε κατά κάποιο τρόπο από τη διεπαφή της με αρκετά χρονολογημένη εμφάνιση.

Αυτό το VPN δεν συνοδεύεται από μεγάλο μέρος του σύγχρονου μάρκετινγκ που ταιριάζει στους σύγχρονους του, αλλά σύντομα ανακάλυψα ότι στην απόδοση ήταν εκεί που ξεχώρισε. Αυτό τονίζεται από το ότι έχει αναπτυχθεί για να παρέχει πάνω από 3.000 IP σε περισσότερες από 50 χώρες.

Με την υποστήριξη P2P ως θεμέλιο και πολλές άλλες εξαιρετικές ιδιότητες – σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα ανάπτυξης ακόμη και σε δρομολογητές, βελτιωμένες υπηρεσίες ασφαλείας και ακόμη και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN – θα έλεγα ότι το TorGuard βρίσκεται στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή, ειδικά για τη Σιγκαπούρη- βασισμένοι χρήστες.

TorGuard Speed ​​Test Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας TorGuard – Διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Όπως μπορείτε να δείτε, ακόμη και με μια σταθερή ταχύτητα κατάντη, κατάφερα να αυξήσω ακόμη και την ταχύτητα μεταφόρτωσης από τη βασική μου γραμμή. Αυτό, αν και δεν είναι κάτι που όλοι θέλουν ή θα πρέπει να είναι χρήσιμο για χρήστες P2P σε ορισμένες περιπτώσεις (διατηρήστε αυτές τις αναλογίες!).

Πιστεύω ότι το μόνο σημαντικό μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας VPN έγκειται στο παλιομοδίτικο περιβάλλον χρήστη και στην έλλειψη καλών (ή θα πρέπει να πω εξαιρετικών) τιμών για μακροπρόθεσμους πελάτες. Παρ ‘όλα αυτά, οι τιμές εξακολουθούν να πέφτουν στο χαμηλό εύρος των κορυφαίων παρόχων VPN.

Διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας στο TorGuard για περισσότερες πληροφορίες!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (SGD)

4,83 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Ασφαλής και ιδιωτική, αλλά ίσως όχι σε τόσο ισορροπία με τις προτιμήσεις του ExpressVPN."

Το CyberGhost είναι αρκετά γνωστό στη βιομηχανία VPN, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν ταιριάζει τόσο πολύ με την κρέμα της σοδειάς. Ενώ παρουσιάζει μια ωραία, ευχάριστη προοπτική, υπάρχουν πτυχές της απόδοσής της που τραβούν λίγο από τους σκεπτικιστές μέσα μου.

Σε χαρτί το CyberGhost προσφέρει καλές δυνατότητες και στην πραγματικότητα διαθέτει επίσης εξειδικευμένους διακομιστές για το P2P. Αυτό το επιβάλλει αρκετά αυστηρά και εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη στον υπολογιστή σας P2P, είναι πιθανό ότι έχετε συνδεθεί σε διακομιστή που δεν είναι P2P, καθώς η ταχύτητα θα παραμείνει σε μεγάλο μηδέν.

CyberGhost Speed ​​Test Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost – Διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ταχύτητα, ενώ κατάφερα να χρησιμοποιήσω ταχύτητες από αυτές, μπορεί να είστε απογοητευμένοι. Για τη Σιγκαπούρη δεν είναι τόσο άσχημο, αλλά θεωρώ ότι αν προσπαθείτε περισσότερο να κάνετε γεωγραφικό αποκλεισμό για ροή βίντεο, τότε μπορεί να υποφέρετε λίγο. Ο Μάιος των διακομιστών τους συγκεντρώνεται σε όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο, εάν ελπίζετε μόνο για μια ασφαλή σύνδεση από τη Σιγκαπούρη σε μέρη στο διαδίκτυο, αυτή είναι μια διαχειρίσιμη υπηρεσία για να συνδεθείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν λαμβάνετε υπόψη τα πολυάριθμα πρόσθετα ασφαλείας που συνοδεύει το CyberGhost.

Εκτός από την τυπική κρυπτογράφηση VPN, αυτή η υπηρεσία μπορεί επίσης να αποκλείσει την παρακολούθηση στο διαδίκτυο και κάνει το καλύτερο δυνατό για να αναγκάσει το HTTPS στους περισσότερους ιστότοπους. Συνδυάστε το με μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα όπως η ενσωματωμένη προστασία από ιούς και ο αποκλεισμός διαφημίσεων και ίσως παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Όπως το NordVPN, το CyberGhost έχει εξαιρετικές επιλογές μακροπρόθεσμης τιμολόγησης που μειώνουν τη μηνιαία δέσμευσή σας σε μόλις 3,50 $ το μήνα. Η απόφασή σας θα πρέπει να εξισορροπεί την τιμή της έναντι της απόδοσης και να βλέπει αν μπορείτε να ζήσετε μαζί της με αυτό το κόστος.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (SGD)

8,95 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Καταπληκτικό για τον παρανοϊκό, αλλά ίσως δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας για χρήστες με έδρα τη Σιγκαπούρη."

Εάν βασίζονταν αποκλειστικά στην ιστορία, δεν θα άφηνα ποτέ αυτό το VPN στη λίστα των καλύτερων VPN για τη Σιγκαπούρη. Το IPVanish έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι παρέχει αρχεία καταγραφής χρηστών σε αρχές και αυτό είναι ένα σημαντικό όχι όσον αφορά τα VPN. Αν και αυτό είναι αρκετά κακό, οι νέοι ιδιοκτήτες του IPVanish προσπάθησαν να σκουπίσουν το περιστατικό κάτω από το χαλί λέγοντας ότι δεν γνώριζαν προηγούμενα περιστατικά που μπορεί να είχαν συμβεί ή να μην είχαν συμβεί..

Για να ακουστεί ποιος θα μπορούσε να είναι ο τελικός τους θάνατος (ξέρω ότι οι Σιγκαπούροι λατρεύουν να παραπονιούνται!) Είναι η υποστήριξη των πελατών τους, η οποία είναι απόλυτα σκουπίδια. Ζω στη Μαλαισία και μάλιστα απογοητεύομαι από το επίπεδο υποστήριξης που παρέχει το IPVanish στους πελάτες του.

Ωστόσο, το IPVanish αποδίδει εκπληκτικά καλά σε δοκιμές ταχύτητας με βάση τη Σιγκαπούρη ΚΑΙ το συνδυάζει με αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit. Αν και ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε ότι δεν χρειάζεστε αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης, μπορούμε να πούμε ότι σας σώζει από τη δική σας ανοησία (ίσως).

IPVanish Speed ​​Test Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish – διακομιστής Σιγκαπούρης
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Τόσο οι μεταφορτώσεις όσο και οι λήψεις είναι εξαιρετικά γρήγορες σε διακομιστές IPVanish, υπερβαίνοντας εκείνες ακόμη και των NordVPN και ExpressVPN σε αυτήν την περίπτωση. Δεν υπήρχε κανένα παράπονο εδώ, αλλά τα προβλήματα που είχα με την ταχύτητά τους στους διακομιστές που εδρεύουν στη Μαλαισία ήταν εκεί όπου η εξυπηρέτηση πελατών τους έφτασε πραγματικά.

Η διαφορά στα επίπεδα αυξημένης απόδοσης σε συνδυασμό με την τρομερή εξυπηρέτηση πελατών τους καθιστά το IPVanish πραγματικό χτύπημα ή απώλεια. Θα σας ρωτούσα αν είστε διατεθειμένοι να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, θα λειτουργήσει καλά για εσάς. Αν το νομίζετε, αυτό είναι υπέροχο. Εάν όχι, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (SGD)

4,54 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών
 • Τοποθεσίες διακομιστή παγκοσμίως

"Λίγο πιο περιορισμένο από το κορυφαίο VPN, το SaferVPN παρέχει ωστόσο μια αξιοπρεπή προσφορά σε λογική τιμή."

Το SaferVPN είναι μια εταιρία SaaS cybersecurity που ιδρύθηκε από τους συνεργάτες Amit Bareket και Sago Gidali, δύο τεχνολογικούς τύπους που υπερέχουν στην ίδια την κυβερνοασφάλεια. Υπερηφανεύονται για το ότι προσφέρουν ένα καλό προϊόν που υποστηρίζεται από τις αρχές τους για ένα μη λογοκρισμένο και ασφαλέστερο Διαδίκτυο για όλους.

Στο SaferVPN, στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν το απλούστερο και ταχύτερο δυνατό VPN και σε ένα βαθμό που κατάφεραν να το κάνουν. Για έναν σχετικά μικρότερο παίκτη έχουν κάνει καλά να δημιουργήσουν ένα δίκτυο περισσότερων από 700 διακομιστών σε περισσότερες από 34 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η υπηρεσία έλαβε ακόμη και έπαινο από τους likes για το Forbes και το PCWorld, καθώς και από τους δικούς του πελάτες που έχουν επαινέσει τόσο την ίδια την υπηρεσία όσο και το προσωπικό υποστήριξης που εκεί εκεί για να τους βοηθήσει σε περιόδους ανάγκης.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (SGD)

4,68 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει το πρωτόκολλο WireGuard
 • Επιτρέπει κυκλοφορία P2P
 • Δεν παρακολουθεί την κυκλοφορία

"Το AzierVPN προσφέρει πρόσβαση στο πρωτόκολλο WireGuard, το οποίο είναι μάλλον σπάνιο ακόμα."

Οι δαίμονες ταχύτητας πρέπει να χαίρονται γνωρίζοντας ότι το AzireVPN έχει δοκιμαστεί για να υποστηρίζει ταχύτητες γραμμής έως και 500Mbps σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο και πρέπει να το πάρουμε με λίγο αλάτι. Ακόμα κι έτσι, ο συνδυασμός του WireGuard plus υποστήριξη για κρυπτογράφηση 256 bit το καθιστά κάτι που πρέπει να παρακολουθείτε προς το παρόν.

Δυστυχώς, το AzireVPN είναι λίγο περιορισμένο στην υπηρεσία του, καθώς διαθέτει μόνο περίπου 20 διακομιστές σε πέντε χώρες. Ακόμα σε αυτές τις τιμές και υποστηρίζοντας αυτού του είδους την τεχνολογία, υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθεί.

Ένα καλό πλεονέκτημα στο πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα πληρωμής σε ορισμένες μορφές κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin και το Litecoin.

Τελικές σκέψεις: Χρειάζεστε ένα VPN στη Σιγκαπούρη?

Η σκέψη να προτείνω έναν πάροχο υπηρεσιών VPN στη Σιγκαπούρη με απασχολούσε αρχικά. Η χώρα διαθέτει πράγματι προηγμένη τεχνολογία και στα χέρια της κυβέρνησης, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί εκεί.

Ως εκ τούτου στις προτάσεις μου, οι τρεις πρώτοι παίκτες έπρεπε να βασίζονται σε εταιρείες με σταθερές προσφορές και αποδεδειγμένο ιστορικό. Η μεροληψία μου οφείλεται εν μέρει στην προσωπική εμπειρία και στους φίλους που βρίσκονται στη χώρα, αλλά ειλικρινά, είναι καλύτερο να είμαι ασφαλής παρά να λυπάμαι.

Με σταθερή υποδομή στη χώρα, θα πρέπει να είναι εύκολο να βρείτε σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο VPN μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκεί και να έχετε τουλάχιστον αξιοπρεπείς ταχύτητες, αλλά εστιάζετε περισσότερο στην ασφάλεια εκεί. Η κρυπτογράφηση 256-bit μπορεί να επιβραδύνει την απόδοσή σας, αλλά τουλάχιστον τυχόν παρεμποδισμένα δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή.

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN Σιγκαπούρη:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ (SGD / MO)

NordVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

5.50

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

ExpressVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

11.47

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Surfshark

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

2.75

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Πιστεύω ότι έχω ξεκαθαρίσει τη στάση μου όσον αφορά την ανάγκη VPN για χρήστες με έδρα τη Σιγκαπούρη. Είτε είστε κοινοποιητής αρχείων P2P, βίντεο streamer είτε απλά θέλετε να είστε ανώνυμοι και ασφαλείς γενικά – αναζητήστε το.

Διακυβεύονται πάρα πολλά όταν μια κυβέρνηση αρχίζει να συζητά εάν θα εξαλείψει την τελευταία σας ευκαιρία στην ελευθερία του Διαδικτύου στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me