Σκεπτόμενοι την Ινδονησία, κάποιος μπορεί να πειρασθεί να έχει κατά νου έναν εξωτικό προορισμό διακοπών με τοποθεσίες τόσο ποικίλες όσο μεγάλα εμπορικά κέντρα και γραφικές παραλίες. Δυστυχώς, η διαμονή στη χώρα μπορεί να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο δεδομένης της τάσης της κυβέρνησής της να διεξάγει μυστικές δραστηριότητες παρακολούθησης ακόμη και στους κατοίκους της.

Με μια βαθμολογία Ελευθερίας στο Διαδίκτυο τόσο χαμηλή όσο εκείνη της Ινδίας, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές περιστάσεις καταπιεστικών κυβερνητικών ψηφιακών δραστηριοτήτων στην Ινδονησία. Από την εκχώρηση πολύ ευρέως καθορισμένων εξουσιών επιτήρησης στο μπλοκάρισμα των πλατφορμών κοινωνικών μέσων, οι κάτοικοι της Ινδονησίας είναι μια τέλεια περίπτωση χρήσης, όπως εκείνοι που θα επωφεληθούν σημαντικά από τη χρήση ενός VPN.

Με πληθυσμό άνω των 260 εκατομμυρίων, η Ινδονησία έχει σχετικά χαμηλό ποσοστό διείσδυσης στο Διαδίκτυο 54,68% και ωστόσο έχει περιορισμούς στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, περιορισμένη πρόσβαση σε πολιτικό περιεχόμενο και έχει δει ακόμη και τη σύλληψη ορισμένων υψηλού προφίλ bloggers.

Με τη συνετή χρήση των VPN, μεγάλο μέρος αυτών μπορεί να αποφευχθεί προσεκτικά, ειδικά επειδή τα VPN δεν είναι παράνομα εκεί.

Contents

Η Ινδονησία χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα ανίχνευσης που βασίζεται σε AI για να εντοπίσει παραβιάσεις περιεχομένου

Στις αρχές του 2018, το Υπουργείο Επικοινωνίας και Πληροφορικής της Ινδονησίας (MCIT) ξεκίνησε αυτό που ονομάστηκε Cyber ​​Drone 9. Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα ανίχνευσης ιστοσελίδων σχεδιάστηκε έχοντας δύο στόχους κατά νου – για να αναζητήσει αυτό που η κυβέρνηση θεώρησε «αρνητικό περιεχόμενο» και στη συνέχεια να αποκλείσει τους Ινδονητές από πρόσβαση σε αυτό.

Οι παράμετροι στις οποίες λειτουργεί το πρόγραμμα ανίχνευσης εξακολουθούν να βελτιώνονται δεδομένου ότι βασίζεται σε AI, αλλά μέχρι στιγμής, το πεδίο εφαρμογής φαίνεται μάλλον ευρύ. Σύμφωνα με πηγές, το αρνητικό περιεχόμενο καλύπτει την ομπρέλα της «πορνογραφίας, του τζόγου, των απεικονίσεων της βίας, του ριζοσπαστισμού και των διακρίσεων με βάση τη φυλή και τη θρησκεία».

Αυτό επιδεινώνεται περαιτέρω από τους ISP που ασκούν αυθαίρετα τις δικές τους δραστηριότητες αποκλεισμού για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, το 2016 οι χρήστες της Ινδονησίας ανέφεραν ότι το Netflix είχε γίνει απρόσιτο μέσω της Telkomsel, παρόλο που δεν ήταν στη λίστα απαγόρευσης.

Όχι μόνο η κατάσταση δεν επιλύθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες, αλλά και ο ISP ευχαρίστησε τα κυβερνητικά υπουργεία που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να μπλοκάρει μια εταιρεία την οποία ισχυρίστηκε, «λειτουργούσε παράνομα χωρίς κατάλληλη άδεια».

Η πρόσβαση στο Netflix επιτρέπεται και πάλι μόνο το 2017 όταν η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας.

Η κυβέρνηση παρέχει ευρείες εξουσίες επιτήρησης

Μέσα στην κυβέρνηση, αρκετές υπηρεσίες έχουν την εξουσία να περιορίζουν το διαδικτυακό περιεχόμενο σύμφωνα με αυτό που ονομάζεται Νόμος περί Πληροφοριών και Ηλεκτρονικών Συναλλαγών (Νόμος ITE). Ο νόμος έχει τροποποιηθεί πολλές φορές για να αυξήσει το πεδίο των εξουσιών που αναφέρονται σε αυτό.

Ο νόμος ITE τώρα όχι μόνο επιτρέπει τον αποκλεισμό περιεχομένου, αλλά μέρος των τροποποιήσεων επέτρεψε στις αρχές να διατάξουν τους ISP να το πράξουν. Έκτοτε ο αριθμός των εταιρειών με την εξουσία φιλτραρίσματος περιεχομένου έχει αυξηθεί.

Αβεβαιότητα ως προς το δικαίωμα απορρήτου

Αν και επίσημα, οι Ινδονησιακοί υποτίθεται ότι έχουν το δικαίωμά τους στην προστασία της ιδιωτικής ζωής από το σύνταγμα, προφανώς δεν υπάρχει νόμος που να βοηθά στην επιβολή αυτού του δικαιώματος. Λόγω κυβερνητικών εντολών για τις εταιρείες να αποθηκεύουν δεδομένα χρηστών, το απόρρητο είναι κάπως ύποπτο.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι ορισμένες εταιρείες είναι γνωστό ότι παρέχουν στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεδομένα χρήστη όταν τους ζητούνται. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ενός VPN – η προστασία του απορρήτου των χρηστών. Τα περισσότερα κορυφαία VPN εγγυώνται στους χρήστες ότι δεν θα διατηρούνται αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων τους, πράγμα που σημαίνει κυριολεκτικά ότι δεν υπάρχουν δεδομένα για παράδοση σε περίπτωση υποβολής αιτήματος.

Από ένα χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων για πολλά χρόνια μπορούμε να δούμε ότι η κυβέρνηση κινείται συστηματικά όχι μόνο για να αποκτήσει αυθαίρετα δικαιώματα πρόσβασης στα δεδομένα των χρηστών, αλλά επίσης διαμορφώνει το περιβάλλον για να το επιτρέψει εύκολα. Το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα είναι ένα τέτοιο βραχίονα εφαρμοσμένων σεναρίων που τονίζουν αυτό.

 • 2000 – Η κυβέρνηση εξουσιοδοτεί την περίοδο διατήρησης πελατών της telco όχι λιγότερο από τρεις μήνες
 • 2012 – Πάροχοι ηλεκτρονικών συστημάτων που προσφέρουν δημόσιες υπηρεσίες που απαιτούνται για την κατασκευή κέντρων δεδομένων
 • 2016 – Το MCIT αναγκάζει τους παρόχους OTT να ενσωματώσουν τοπικά για να διευκολύνουν τη νομική παρακολούθηση

Παρόλο που η ανωνυμία δεν ρυθμίζεται από τη νομοθεσία της Ινδονησίας, αυτά τα ορόσημα αποτελούν βήματα προς το δικαίωμα και την ικανότητα των κυβερνητικών υπηρεσιών της χώρας να αφαιρέσουν αυτό το επίπεδο ανωνυμίας.

Σύλληψη και δίωξη ακτιβιστών στο Διαδίκτυο

Στο όνομα της εθνικής ασφάλειας, η Ινδονησία έχει επίσης καταργήσει τη χρήση του Διαδικτύου για διάφορους σκοπούς, μεταξύ άλλων, δυσφήμιση, θρησκευτικά θέματα και χειραγώγηση περιεχομένου («ψεύτικες ειδήσεις»).

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ Donald-Trump-esque, η πραγματικότητα είναι πιο έντονη και σε τουλάχιστον μία περίπτωση ένας χρήστης του Διαδικτύου στη χώρα συνελήφθη για κοινή χρήση επικριτικού περιεχομένου σε έναν ομιλητή της Βουλής των Αντιπροσώπων. Το 2017 αναλήφθηκαν επίσης τρία μέσα ενημέρωσης (Σημείωση: Το περιεχόμενο συνδέσμου είναι στα Ινδονησιακά) από κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δυσφημίστηκε από αυτούς..

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στην Ινδονησία

Ενώ υπάρχουν συνεχιζόμενα περιστατικά χωρών σε όλο τον κόσμο (όπως η Ρωσία και η Κίνα) που αρχίζουν να δίνουν προσοχή στα VPN και να επιχειρούν κάποιο είδος ρύθμισης, τη στιγμή που η Ινδονησία δεν φαίνεται να έχει προσχωρήσει ακόμη σε αυτό το συγκρότημα.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN

1. Απόρρητο και ανωνυμία

Όπως μπορεί να συνειδητοποιήσετε μέχρι τώρα, η Ινδονησία δεν είναι πραγματικά το είδος του χώρου όπου θέλετε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς τη χρήση VPN, είτε είστε υπήκοος είτε επισκέπτης της χώρας. Λόγω των παραγόντων που έχω μοιραστεί παραπάνω και της σοβαρότητας των συνεπειών της παραβίασης αυτών των κανονισμών, είναι καλή ιδέα να εστιάσετε στις πτυχές του απορρήτου και της ανωνυμίας που προσφέρει ένα VPN για χρήστες στην Ινδονησία.

Με τη συνεργασία τόσο της κυβέρνησης όσο και της ιδιωτικής βιομηχανίας, καθώς και ανεξάρτητα για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας, ένα VPN πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας μπορούν να διατηρηθούν ακριβώς όπως θα έπρεπε – ιδιωτικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί αυτό είναι να παρακολουθείτε τα VPN που όχι μόνο έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής, αλλά επίσης βασίζονται σε χώρες που είναι χαλαρές στους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό αποκλείει σίγουρα χώρες με τη δικαιοδοσία των πέντε ματιών και των δεκατεσσάρων ματιών.

2. Ασφάλεια

Το σημείο ασφαλείας στα VPN είναι το ίδιο για τους χρήστες με έδρα την Ινδονησία όπως και οπουδήποτε αλλού. Η ιδανική ισορροπία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ως χρήστης. Επιλέγετε κρυπτογράφηση 256-bit με κίνδυνο χαμηλότερων ταχυτήτων VPN ή είστε διατεθειμένοι να μειώσετε αυτήν τη γραμμή για αυξημένη ταχύτητα?

Προσωπικά, πιστεύω ότι για την αγορά της Ινδονησίας θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης υψηλά για δύο βασικούς λόγους. Το πρώτο είναι ότι ένας από τους πρωταγωνιστές στην περίπτωση που συζητούμε είναι η κυβέρνηση της Ινδονησίας, η οποία πιθανότατα θα έχει περισσότερους πόρους αφιερωμένους στην προσπάθεια να σπάσει οποιαδήποτε κρυπτογράφηση που αντιμετωπίστηκε.

Το δεύτερο είναι ότι λόγω της χαμηλότερης μέσης ταχύτητας διαδικτύου στη χώρα, είστε ασφαλείς να διατηρείτε τα επίπεδα κρυπτογράφησης όσο το δυνατόν υψηλότερα χωρίς να διακυβεύετε τις συνολικές μέγιστες ταχύτητες που μπορείτε να επιτύχετε.

3. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Κανονικά, όταν μιλάμε για πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας, θα ήταν με σκοπό την πρόσβαση σε εναλλακτικό περιεχόμενο από κύριους παρόχους όπως το Netflix US ή το BBC iPlayer στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, οι χρήστες της Ινδονησίας έχουν πολύ περισσότερα να προσβλέπουν στην πλαστογράφηση γεωγραφικών τοποθεσιών, δεδομένου ότι υπάρχουν κυριολεκτικά τόνοι ιστότοπων στους οποίους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

4. Υποστήριξη P2P

Μία από τις κατηγορίες ιστότοπων που αποκλείονται από την πρόσβαση στην Ινδονησία φαίνεται να είναι torrent sites. Και πάλι, αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου ένα VPN θα βοηθούσε πραγματικά. Αναζητήστε VPN που έχουν σαφείς οδηγίες κυκλοφορίας P2P στους όρους υπηρεσίας τους, όπως το TorGuard ή το NordVPN.

5. Ταχύτητα και σταθερότητα

Με μέση ευρυζωνική ταχύτητα σταθερής γραμμής μόλις 16,31Mbps στην Ινδονησία, τα περισσότερα VPN θα πρέπει να έχουν μηδενικά προβλήματα που να ταιριάζουν στις ανάγκες των χρηστών εκεί. Οι ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας είναι ακόμη χαμηλότερες κατά μέσο όρο 10,45Mbps, οπότε το κύριο μέλημα των VPN στην Ινδονησία σίγουρα δεν θα είναι η ταχύτητα.

Κατατάχθηκε: Το καλύτερο VPN για Ινδονητές

Όπως με όλες τις δοκιμές VPN μου, πριν κρίνω την ταχύτητά τους, κρίνω πάντα τη δική μου. Το παρακάτω είναι η πραγματική μου ταχύτητα ευρείας ζώνης βάσει γραμμής υπηρεσίας 500Mbps, χωρίς ενεργή σύνδεση VPN:

αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας βάσης - Ινδονησία

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας βάσης εδώ)

Καθώς εδρεύω στη Μαλαισία, η ταχύτητά μου θα τείνει να είναι υψηλή σύνδεση με διακομιστές VPN της Ασίας και πιο αργή καθώς συνδέομαι με διακομιστές στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη. Για αυτό το τεστ συνδέθηκα με έναν διακομιστή δοκιμών ταχύτητας με έδρα την Ινδονησία για να σας δώσω μια ιδέα σχετικά με την ταχύτητα σε απόσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε, μια σύνδεση χωρίς VPN με έναν τοπικό διακομιστή μου δίνει μια αξιοπρεπή ταχύτητα 365Mbps. Οι ταχύτητες φυσικά ποικίλλουν κατά καιρούς, οπότε πάρτε το με λίγο αλάτι.

Σημείωση

 1. Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 14.148 IDR.
 2. Η τιμή που εμφανίζεται βασίζεται σε συνδρομές 12 μηνών. Η τιμή μπορεί να γίνει φθηνότερη όταν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 3. 1. NordVPN

  https://nordvpn.com

  NordVPN

  Ταχύτητα

  Εξοχος

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  Τιμή (IDR)

  98,894 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Χωρίς αρχεία καταγραφής
  • Σκοτώστε το διακόπτη
  • Υποστηρίζει 6 συσκευές

  "Με την κομψή διεπαφή, τις σταθερές ταχύτητες και τα φανταστικά μακροπρόθεσμα σχέδια τιμών, το Nord είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χρήστη VPN."

  Το NordVPN κατέχει μια ισχυρή πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων VPN για Ινδονησία για πολλούς λόγους. Ένα από τα πρώτα είναι ότι βασίζονται στον Παναμά, το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για VPN. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει εξαιρετική φήμη και είναι ένας άλλος πάροχος VPN που έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε πολλές χώρες.

  Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής συνδυάζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256 bit και εξαιρετικά σχέδια τιμών για να προσφέρουν σχεδόν σε όλους μια συμφωνία που είναι δύσκολο να αντισταθεί.

  Δοκιμή ταχύτητας NordVPN Ινδονησία

  NordVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Με ταχύτητα μετάβασης 16Mbps, σε αυτόν τον γύρο δοκιμών, το NordVPN έδειξε πολύ σταθερή απόδοση στον διακομιστή τους στην Ινδονησία. Αυτό που τους καθιστά ακόμη πιο ελκυστικούς είναι ότι δεν επιτρέπουν μόνο την κυκλοφορία P2P, αλλά διαθέτουν ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για κυκλοφορία P2P!

  Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

  2. ExpressVPN

  https://www.expressvpn.com

  ExpressVPN

  Ταχύτητα

  Καλός

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  Τιμή (IDR)

  117,711 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Υπεράκτια προστασία της ιδιωτικής ζωής
  • 148 τοποθεσίες VPN
  • Πλήρης κρυπτογράφηση 256-bit

  "Η χρήση του ExpressVPN μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP στην Ινδονησία που είναι γρήγορη, ασφαλής και επιτρέπει ροή πολυμέσων και πολλά άλλα."

  Λόγω των πολλών περιορισμών εκεί, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ExpressVPN φαίνεται να έχει προβλέψει εκτεταμένες υποδομές για την Ινδονησία. Κατά μέσο όρο, αυτή η υπηρεσία VPN προσφέρει εξαιρετική ολόπλευρη υπηρεσία από κορυφαίες ταχύτητες μέχρι ολοκληρωμένες εφαρμογές και πρωτόκολλα – ιδανικό για ασφάλεια, προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία. Τα πρωτόκολλά ασφαλείας του είναι επίσης τα καλύτερα στην κατηγορία των καταναλωτών που υπάρχουν σήμερα.

  Έχω δοκιμάσει την υπηρεσία διεξοδικά και δεν διστάζω να τους συστήσω ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN για χρήστες στην Ινδονησία. Το ExpressVPN είναι σταθερό και επιτρέπει την πρόσβαση και σε μια καλή γκάμα συσκευών.

  Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Ινδονησία

  ExpressVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Ως ιδέα για το πόσο καλά παίρνει, συνέκρινα την προεπιλεγμένη ταχύτητα γραμμής μου χωρίς ένα VPN με μια δοκιμαστική κάλυψη ExpressVPN με την ίδια τοποθεσία. Με το ExpressVPN ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο με έναν διακομιστή στην Ινδονησία, κατάφερα να δείξω μια ισχυρή ταχύτητα κατάντη 86 Mbps.

  Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να δείτε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

  3. Surfshark

  https://surfshark.com/

  Surfshark

  Ταχύτητα

  Εξοχος

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  Τιμή (IDR)

  28.155 / μήνα

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Πολλαπλή σύνδεση
  • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
  • Χωρίς αρχεία καταγραφής

  "Χωρίς περιθώρια και συνεπή απόδοση, το Surfshark κάνει το όνομά του ως ισχυρός επερχόμενος υποψήφιος."

  Για μια σχετικά νέα υπηρεσία, η Surfshark έχει δείξει εντυπωσιακή απόδοση και επιμονή μέχρι στιγμής. Είναι ένας από τους ισχυρότερους διαγωνιζόμενους και η θέση του σε αυτόν τον κατάλογο αντικατοπτρίζει πόσο καλά έχει κάνει μέχρι στιγμής παρά τη «νεολαία» του.

  Προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο VPN με τον απόρρητο και την ασφάλεια στον πυρήνα του, σε συνδυασμό με τα ισχυρά χαρακτηριστικά πώλησης της υποστήριξης P2P και την εύκολη παράκαμψη περιφερειακών μπλοκ. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε διάφορα περιεχόμενα περιοχής σε παρόχους όπως το Netflix ή το Hulu.

  Εκτός από αυτό, έχουν μια πολύ μινιμαλιστική διεπαφή που δεν είναι γεμάτη από έναν τόνο χαρακτηριστικών που ούτε ζητήσατε ούτε θέλετε. Αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα εστιασμένους και λειτουργεί καλά για εκείνους που απλά δεν θέλουν επιπλέον σκουπίδια.

  δοκιμή ταχύτητας surfshark Ινδονησία

  Surfshark Speed ​​Test Indonesia – Surabaya Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Με πολλούς παρόχους VPN υπηρεσιών να παραμελούν την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού υπέρ της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, το Surfshark όχι μόνο προσφέρει διακομιστή στην Ινδονησία αλλά εξυπηρετεί στους χρήστες καλές ταχύτητες. Στην πραγματικότητα, οι σταθερές ταχύτητες από όλους τους διακομιστές τους είναι ένα από τα κυριότερα σημεία της χρήσης μιας σύνδεσης Surfshark.

  Με ταχύτητες άνω των 80Mbps μέσω του διακομιστή τους στο Surabaya, οι χρήστες στην Ινδονησία ή εκείνοι που χρειάζονται έναν διακομιστή εδώ θα χαρούν.

  Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στην εμπεριστατωμένη κριτική μας στο Surfshark!

  4. TorGuard

  https://torguard.net

  TorGuard

  Ταχύτητα

  Εξοχος

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  Τιμή (IDR)

  79,598 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο για P2P
  • Διαμεσολαβητής TorGuard Stealth
  • Υποστηρίζει 5 συνδέσεις

  "Η χρήση του TorGuard είναι μια ευχάριστη εμπειρία και δίνει τη διαβεβαίωση ότι η σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο είναι πραγματικά ασφαλής."

  Ένας από τους σημαντικότερους αποφασιστικούς παράγοντες στην τοποθέτηση του TorGuard είναι ότι είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN φιλικού προς το P2P. Δεν υπάρχει μεγάλη αίσθηση από την πλευρά του χρήστη, αλλά είναι αξιοσημείωτο στην απόδοση.

  Η διεπαφή TorGuard μπορεί να φαίνεται λίγο χρονολογημένη όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένας από τους πιο ασφαλείς παρόχους υπηρεσιών VPN. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει πολλή προσοχή από την πλευρά του χρήστη, η απόδοση είναι αρκετά αξιοσημείωτη.

  Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του TorGuard και πολλών ανταγωνιστών, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για χρήστες P2P, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση και να απολαύσετε ταχύτερες ταχύτητες ροής ανά πάσα στιγμή!

  Εκτός από αυτό, το TorGuard έχει πολλές άλλες ιδιότητες εξαργύρωσης, όπως σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN.

  Δοκιμή ταχύτητας TorGuard Ινδονησία

  TorGuard Speed ​​Test Malaysia – Petaling Jaya Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Δυστυχώς, το TorGuard δεν διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται απευθείας στην Ινδονησία, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν έναν από τη χώρα. Το πιο κοντινό θα ήταν είτε στη Σιγκαπούρη είτε στη Μαλαισία – μέσω των οποίων έδειξε ισχυρή απόδοση ταχύτητας.

  Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για την Ινδονησία, η TorGuard φυσικά πληρούσε ορισμένες απαιτήσεις ταχύτητας και ειδικά δεδομένου ότι θα έπρεπε να συνδεθούν εκτός της χώρας, τα 77 Mbps είναι πολύ καλά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για τους νεότερους χρήστες που είναι συνηθισμένοι στην κομψότητα των σύγχρονων εφαρμογών, η διεπαφή TorGuard θα μοιάζει με κάτι από το παρελθόν.

  Διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας στο TorGuard για περισσότερες πληροφορίες!

  5. CyberGhost

  https://www.cyberghostvpn.com

  CyberGhost

  Ταχύτητα

  Φτωχός

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

  Τιμή (IDR)

  84,746 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
  • Αποκλεισμός διαφημίσεων
  • Υποστηρίζει 7 συσκευές

  "Το CyberGhost εδρεύει από τη Ρουμανία, αλλά έχει δώσει προσοχή στις ανάγκες των χρηστών της Ινδονησίας αυξάνοντας σταθερά τον αριθμό των διακομιστών του στη χώρα."

  Οι CyberGhosties είναι ευχαριστημένοι μαζί τους και σίγουρα προσπάθησαν να είναι ισχίοι και αισιόδοξοι στο μάρκετινγκ. Αυτό είναι ένα άλλο από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία VPN, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο υπερβολικά.

  Προδιαγραφές Το CyberGhost μιλά την καλή συζήτηση, αλλά έχοντας περάσει τη δοκιμή μαζί τους, συμβουλεύω μια μικρή πρέζα αλάτι. Λάβετε υπόψη όμως ότι αυτή είναι μια λίστα κατάταξης, οπότε οι προσδοκίες μου είναι αρκετά υψηλές.

  Cyberghost Ινδονησία

  CyberGhost Speed ​​Test Indonesia – Jakarta Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Οι χρήστες στην Ινδονησία πρέπει να λάβουν υπόψη ότι οι περισσότεροι διακομιστές του CyberGhost βρίσκονται στη ζώνη της ΕΕ, αλλά ευτυχώς, έχουν και ορισμένους στην περιοχή της Ασίας. Ωστόσο, η Ινδονησία φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση και έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον οκτώ γνωστούς διακομιστές στη χώρα.

  Συνολικά, καταφέραμε να έχουμε πολύ εύχρηστες ταχύτητες των 15Mbps, οι οποίες εξακολουθούν να επαρκούν για την ενεργοποίηση των μέσων ατμού.

  Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα!

  6. IPVanish VPN

  https://www.ipvanish.com

  IPVanish

  Ταχύτητα

  Εκθεση

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

  Τιμή (IDR)

  91,820 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
  • Απεριόριστο P2P
  • Υποστηρίζει 10 συσκευές

  "Εξαιρετικό για τον Παρανοϊκό αλλά ίσως δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας για χρήστες με έδρα την Ινδονησία, το IPVanish διατίθεται σε μεγάλη αγορά αλλά υποστηρίζεται ελάχιστα."

  Το IPVanish υπέφερε πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω της εμπλοκής του σε ορισμένα… θα πούμε, ατυχή περιστατικά. Ωστόσο, εκτός από αυτό, λάβετε υπόψη ότι βρίσκονται υπό νέα διαχείριση και ελπίζουμε ότι τέτοια πράγματα θα γίνουν απλές ταχύτητες στο παρελθόν τους.

  Απομακρύνοντας αυτά τα περιστατικά, παραμένουν ένας γίγαντας VPN στο πεδίο και διαθέτουν ταχύτητες εντυπωσιακές. Ευτυχώς για αυτό, αφού αν έχετε παράπονα σχετικά με την ταχύτητά τους, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά καθώς επιβάλλουν κρυπτογράφηση 256-bit σε όλους χωρίς εξαίρεση.

  IPVanish VPN Μαλαισία

  IPVanish Speed ​​Test Malaysia – Κουάλα Λουμπούρ
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Και πάλι, το IPVanish δεν είναι ένα με τοπική παρουσία διακομιστών στην Ινδονησία, οπότε οι πιο κοντινοί ήταν είτε στη Σιγκαπούρη είτε στη Μαλαισία. Στον σύνδεσμο της Μαλαισίας μπήκα για να καθορίσω μια ταχύτητα κατάντη περίπου 3Mbps που μόλις δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε άλλους διακομιστές στην περιοχή που ενδέχεται να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα, η σύνδεση ήταν σταθερή και αρκετή για να ενεργοποιηθεί η ροή μέσων.

  Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

  7. PureVPN

  https://www.purevpn.com

  PureVPN

  Ταχύτητα

  Εκθεση

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

  Τιμή (IDR)

  47,112 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Εύχρηστες εφαρμογές
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης
  • Υποστηρίζει split tunneling

  "Το PureVPN είναι σίγουρα ένας από τους ηγέτες σε μια ολοκληρωμένη βιομηχανία χάρη σε ένα συμπαγές δίκτυο διακομιστών."

  Φιλοξενώντας περισσότερους από 2.000 διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, το PureVPN έχει σίγουρα την απαραίτητη υποδομή για να εμφανιστεί ως ηγέτης της βιομηχανίας. Συμπληρώνει αυτό με εξαιρετικές λειτουργίες ασφαλείας σε επίπεδο επιχείρησης για την προστασία των χρηστών της από εισβολή ή εντοπισμό.

  PureVPN Ινδονησία

  PureVPN Speed ​​Test Indonesia – Jakarta Server
  (Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

  Ένα μεγάλο όφελος από τη δοκιμή τους είναι ότι είναι ένας από τους λίγους στην αγορά που επιτρέπουν την πρόσβαση στο πρωτόκολλο WireGuard – ένα πρωτόκολλο επόμενης γενιάς που υποτίθεται ότι είναι ελαφρύ πριν από το OpenVPN. Ωστόσο, είναι λίγο περιορισμένη στην κάλυψη, με παρουσία μόνο σε περίπου πέντε χώρες.

  Σύνδεση με διακομιστή PureVPN με έδρα την Τζακάρτα, κατάφερα να πάρω ταχύτητες περίπου 4 Mbps, και πάλι, αρκετά χαλαρή.

  8. Ταχύτερο VPN

  https://fastestvpn.com

  Ταχύτερο VPN

  Ταχύτητα

  Εκθεση

  Ασφάλεια & Μυστικότητα

  Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

  Τιμή (IDR)

  35,228 / μήνα

  Χαρακτηριστικά

  • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P
  • Επιτρέπει τη μετάβαση του διακομιστή
  • Υποστηρίζει 10 συσκευές

  "Το FastestVPN δεν είναι το γρηγορότερο, αλλά σίγουρα προσφέρει μια πρόταση αξίας που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί."

  Το FastestVPN δεν είναι το πιο γρήγορο που έχω δοκιμάσει, αλλά ούτε και το πιο αργό. Προσφέρει πιο περιορισμένες χώρες να εκτελούν τη σύνδεσή σας σε σύγκριση με πολλά κορυφαία VPN, αλλά σε τιμές από 83 σεντς το μήνα είναι κλέβει. Έχουν επίσης P2P βελτιστοποιημένους διακομιστές που τους κάνουν καλό και για αυτό.

  Οι χαμηλές τιμές έρχονται με ένα σοβαρό μειονέκτημα και αυτή είναι η περιορισμένη απόδοση στην αντιμετώπιση του γεωγραφικού αποκλεισμού. Επιτέλους ανακαλύψαμε ότι το FastestVPN δεν μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ ή στο BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου!

  Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

  Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στην Ινδονησία?

  Μιλώντας σοβαρά, η Ινδονησία φαίνεται να είναι μία από τις χώρες για τις οποίες με ανησυχεί όλο και περισσότερο λόγω διαφόρων παραγόντων. Εάν ήταν τόσο απλό όσο απλός κανονισμός που αποσκοπούσε στην αποτροπή εγκλημάτων από την εμφάνιση, τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άσχημα.

  Ωστόσο, η σκηνή της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στην Ινδονησία φαίνεται να είναι χαοτική και η κυβέρνηση προφανώς δεν ενδιαφέρεται πολύ για την ελευθερία του Διαδικτύου. Αυτό σε συνδυασμό με τη βούληση για κράτηση και δίωξη ασκεί τεράστια πίεση στους χρήστες του Διαδικτύου στη χώρα.

  Πιστεύω ότι η χρήση ενός VPN πρέπει να κατατάσσεται πολύ στην ατζέντα των περισσότερων χρηστών εκεί. Αυτό ισχύει διπλά, έτσι για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ινδονησία για εργασία ή αναψυχή – σίγουρα δεν θέλετε να ξεφύγετε από τη νομοθεσία και να καταλήξετε σε φυλακή της Ινδονησίας – για απροσδιόριστους λόγους.

  Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για την Ινδονησία:

  ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΤΙΜΗ (IDR / MO)

  NordVPN

  Εξοχος

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  98,894

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

  ExpressVPN

  Καλός

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  117,711

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

  Surfshark

  Εξοχος

  Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

  28.155

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me