7 faqet më të mira të mbajtjes në internet për faqet e internetit në Indi 2020 (renditur!)

Nëse keni ngecur në këtë faqe ndërsa kërkoni për web-in më të mirë në Indi, ju keni fat – ne kohët e fundit kemi kontrolluar një host të listave masive dhe kemi zgjedhur 7 nga markat më të mira për t’ju ndihmuar të vendosni për një kjo është më e mira për biznesin tuaj!


Contents

Me një shikim: 3 kryesuesit kryesorë të faqeve në internet për Indinë

# 1 Hostinger India

https://www.hostinger.in/

Një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata prej nesh që sapo fillojnë. Do të kënaqeni me kohën e reagimit të serverit prej 80 ms në Indi, dhe ato janë shumë të mallkuara në të gjithë botën gjithashtu! Pricemimi i tyre i çmendur i ulët hyrës është thjesht shumë i mirë për t’i rezistuar.

# 2 SiteGround Singapori

https://www.siteground.com/

Më të mirë të gjithëve të rrumbullakët me vlerë të madhe për paratë. Shpejtësia e reagimit të serverit është e çmendur në 68 ms të marra nga Bangalore, dhe shumë pak vonesë kur gjurmohet nga e gjithë bota. Ne mendojmë se është hosti i përsosur për bizneset e vogla dhe të mesme në Indi.

# 3 A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

Duke përdorur qendrën e tyre të të dhënave në Singapor, shpejtësia mesatare në mbarë botën e pritjes A2 nuk është aq e shpejtë sa SiteGround por pingat nga Bangalore u kthyen me shpejtësi të ndriçimit 68 ms. Ne gjithashtu i duam tiparet e tyre të përshtatshme!

Pse duhet të na besoni?

Këtu në Bitcatcha.com, kemi një përvojë dekada me vlerë të kombinuar në rrjete dhe IT, dhe ne e kemi bërë misionin tonë të zbulojmë gjithçka që ka për të ditur në lidhje me mbajtjen në internet.

Ne vendosim rëndësi të madhe në shpejtësinë e mbajtjes së faqes në internet sepse e dimë se shpejtësia lehtë mund të krijojë ose prishë një biznes. Një host i faqes në internet duhet të jetë në gjendje t’i përgjigjet një kërkese më shpejt sesa të kapni gishtat (duhen 350 milisekonda për të kapur gishtat – një webhost i mirë duhet të jetë në gjendje të përgjigjet në më pak se 200 milisekonda).

Pse shpejtësia është kaq e rëndësishme

Kur e sillni biznesin tuaj në internet, duhet të dini se jeni në konkurrencë me qindra, ndoshta me mijëra faqe të tjera në internet. Ju mund të prisni që konkurrenca të ofrojë të njëjtin shërbim ose produkt të njëjtë si ju, në pikën e njëjtë të çmimit ose edhe më të ulët.

Farë mund të bëni për të përfituar nga një konkurrencë?

Shpejtësia e faqes në internet.

Shumica e njerëzve janë mësuar të marrin informacionin e tyre ose faqet e internetit të ngarkuar në më pak se 2 sekonda (që do të thotë se pritësi i internetit duhet të përgjigjet sa më shpejt që të jetë e mundur. Në standardin e Google, 200 ms). Thingdo gjë më e gjatë se kaq, dhe njerëzit janë thjesht shumë të padurueshëm për të pritur, lundruar në një sit tjetër, i cili u shërben nevojave të tyre dhe ngarkesa rritet shumë më shpejt.

Kuptimi i Vlerësimeve të Shpejtësisë së Bitcatcha

Vlerësimi i shpejtësisë në të gjithë botën

Ne kemi përdorur kontrolluesin e shpejtësisë së serverit tonë për të provuar për herë përgjigje nga tetë vende të ndryshme në të gjithë botën. Ne pastaj i vlerësojmë këto rezultate dhe e vlerësojmë atë kundër kohës së rekomanduar të Google prej 200 ms. Pritësit në internet do të marrin një vlerësim A nëse është më i shpejtë se 210 ms.

Shpejtësia në Indi

Ne masim në mënyrë specifike kohët e përgjigjes nga Bangalore. Kjo na tregon se sa shpejt është një host i veçantë në internet për audiencën indiane.

Si të zgjedhni një host të mirë në internet

Shumica e njerëzve duan thjesht mbajtjen në internet themelor që funksionon. Sidoqoftë, ka dallime të mëdha në marka dhe është thelbësore të zgjidhni një host të internetit që i përshtatet nevojave tuaja në mënyrë që të keni një biznes të suksesshëm në internet.

Ka disa gjëra që duhet të ketë një host në internet për t’i konsideruar ato mirë – këtu janë disa që ju të dini se çfarë të kërkoni.

1. Shpejtësia

Nëse web hosting juaj është i ngadaltë për t’u përgjigjur, mund t’ju kushtojë mijëra, ndoshta miliona në shitje të humbura potenciale. Ne duam një host të shpejtë në internet që të paktën mund të përputhet me standardin e Google prej 200 minutash! Në Bitcatcha, ne matim shpejtësinë e serverit dhe renditim hostet në internet nga A + në D

2. Shpejtësia ku është audienca juaj e synuar

Ju duhet të merrni një web hosting që i përgjigjet kërkesave nga audienca juaj në shënjestër FAST, kështu që sigurohuni që të zgjidhni një host të faqes me kohë të mirë përgjigjeje në rajonin e audiencës tuaj. Kjo është arsyeja pse kontrolluesi unik i shpejtësisë së serverit të Bitcatcha ju tregon kohën e reagimit të marra nga 8 vende të globit!

3. Pricemimi

Ne duam të arrijmë një ekuilibër të bukur midis çmimeve të ulëta dhe mbajtjes së mirë në internet. Zgjidhni një host që mund t’ju ofrojë karakteristikat që ju nevojiten me një çmim që jeni duke e paguar rehat!

4. Shërbimi ndaj klientit

Komplikimet mund të ndodhin kur merreni me uebfaqe dhe është mirë të keni një ekip ekspertësh të përkushtuar për t’ju ndihmuar të zgjidhni problemet tuaja. Sigurohuni që të zgjidhni një host të uebit që ka një rekord të mirë në mbështetjen e klientit.

5. Garancia e orarit

Faqja juaj do të jetë e padobishme për ju dhe audiencën tuaj nëse vazhdimisht bie. Ne duam të kërkojmë një host të uebit që mund të na sigurojë më së paku 99.8% garanci në kohë

6. Siguria

Nëse web hosting juaj ka mbrojtje të dobët kundër malware dhe hacks, ju do të lini faqen tuaj të internetit dhe të dhënat e gjera për sulme. Zgjidh një host që ka një rekord të fortë në mbrojtjen e sigurisë, malware dhe hacking.

7. Karakteristikat

Shtë gjithmonë bukur të fitosh më shumë sesa ke paguar për sa i përket tipareve. Disa marka të mbajtura në internet mund të ofrojnë më shumë karakteristika, por ato mund të mos jenë më të shpejtat. Zgjidhni një host në internet që është i ekuilibruar mirë midis të gjitha veçorive që dëshironi, shpejtësisë dhe çmimit.

Nëse duhet të zgjedhësh lokalin ose të shkosh global?

Kështu që dyqani ose biznesi juaj i internetit është i përqendruar në Indi. Cilat janë opsionet tuaja të hostimit?

 1. Ju mund të merrni një host në internet me bazë në Indi

  Shtë ideal për ju dhe audiencën tuaj mund të shijoni shpejtësi më të shpejtë. Ju gjithashtu mund të preferoni ekipin e lokalizuar të ndihmës së klientit.

 2. Ju mund të merrni një markë globale që mbulon Indinë

  Me markat globale zakonisht vijnë shpejtësi më të mira globale (perfekte nëse synoni një audiencë globale). Ju gjithashtu duhet të përjetoni siguri më të mirë dhe shërbim të përgjithshëm.

Kemi disa opsione lokale dhe globale në listën më poshtë. Në fund të fundit ne rekomandojmë një host global që mbulon Indinë për mbështetje më të mirë të klientëve dhe lehtësirave.

Renditur: 7 faqet më të mira të mbajtjes në internet për faqet e internetit indiane

shënim

1. Të gjitha çmimet e listuara bazohen në çmimin hyrës të kontratës 12-mujore.
2. Shkalla e Forex që përdoret është 1 USD në 64.94 Rupee Indian.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

99 ms

Pricemimi (₹)

205 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • Emri i domain falas
 • Ruajtje e pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • HPanel
 • Mbështetje e lokalizuar

"Karakteristika të shkëlqyera me një çmim të shkëlqyeshëm, veçanërisht për fillestarët"

Ndërsa ishim duke u ngatërruar me faqen tonë të testimit të Hostinger India, kuptuam se këta njerëz prodhuan raste shumë të shpejtë përgjigjeje kur pinin nga India! Ne bëmë disa krahasime dhe testuam Hostinger kundër hosteve të tjerë të internetit, dhe arritëm në përfundimin se këta Lituanë të zgjuar meritojnë të jenë në vendin e parë në këtë listë.

Shpejtësia e serverit hostinger

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Avg. Shpejtësia: 175,8 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Për shkak se serveri është i vendosur në Singapor, ne presim që Hostinger të prodhojë rezultate mjaft të shpejta në rajonin e Azisë, dhe ata nuk zhgënjejnë. Kërkesat nga Singapori, Japonia dhe Sidnei u përgjigjën shumë shpejt nën 190 ms, gjë që është shumë e shpejtë. Në veçanti, Bangalore, mori përgjigjen e tyre në 99 ms. Ajo që na pëlqeu në lidhje me Hostinger India është se nuk ka rëndësi nëse klientët tuaj janë të vendosur në Azi, Amerikë apo Evropë; serverat e tyre prodhojnë kohë mjaft të shpejtë reagimi në shumicën e rajoneve.

Mbështetje ndaj klientit hostinger

“Argëtimi” nuk është një fjalë që zakonisht e përdorim për të përshkruar një ekip mbështetës, por përvoja jonë me mbështetjen e Hostinger ishte vërtet argëtuese! Widget e tyre live chat është gjithmonë në ekran në të djathtën e poshtme të panelit, gjë që e bën lidhjen me dikë shumë të lehtë.

Ato gjithashtu përfshinë aftësinë për të dërguar emojis, gif, dhe skedarë, të cilat mund të duken të padobishme, por në të vërtetë janë shumë të dobishëm në përcjelljen e zhgënjimeve tona për ekipin.

Ato gjithashtu shërbejnë mbi 20 vende në gjuhët e tyre amtare, me planet për të shtuar më shumë, duke treguar se ata me të vërtetë kujdesen për komunikimin me klientët e tyre.

Mendimet tona për Hostinger

Hostinger nuk ofron aq përfitime sa konkurrentët e tyre këtu në këtë listë (pa ssl falas ose kopje rezervë ditore) por ata meritojnë vendin numër 1 për shkak të çmimeve të tyre tërheqëse hyrëse.

Ata janë në gjendje të konkurrojnë me pjesën tjetër të host-ve të internetit për sa i përket shpejtësisë, veçorive dhe lehtësisë së përdorimit, por ata arritën të bëjnë një herë konkursin duke ofruar 1 emër domain falas me çdo llogari të re.

Kjo siguron një vlerë të shkëlqyeshme, veçanërisht për sipërmarrësit dhe pronarët e rinj të biznesit në internet që shqetësohen për rrjedhën e parave të gatshme. Me rezultate të tilla të ngurta, herë mbresëlënëse përgjigjeje dhe sistem të shkëlqyeshëm mbështetës, ju me të vërtetë nuk mund të gaboni kur hostoni me Hostinger.

Shikoni shqyrtimin tonë të plotë në Hostinger për më shumë detaje!

Hostinger në veprim

 • Shihni faqen tonë të testimit të Hostinger
 • faqja zyrtare në internet

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

66 ms

Pricemimi (₹)

386 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • Magazinim 20 GB SSD
 • 25,000 vizita / hënë
 • SuperCacher
 • Mbështetje 24/7
 • Kopje rezervë premium

"Pritësi ynë i preferuar në internet. Rrumbullakuar mirë dhe i gjithanshëm. Ne presim Bitcatcha me ta!"

Nuk është sekret që SiteGround është hosti ynë i preferuar i uebit. Ata nuk kanë qenë për një kohë të gjatë (vetëm që nga viti 2004), por shërbimi dhe shpejtësia e tyre kanë qenë absolutisht yjore dhe ne në fakt jemi mjaft të njëanshëm ndaj tyre. Në të vërtetë, ne i duam aq shumë sa që kjo faqe në internet, Bitcatcha.com është në të vërtetë e pritur me SiteGround!

Shpejtësia e serverit SiteGround

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Avg. Shpejtësia: 159.9 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Me databazën e faqes së provës, të vendosur në Singapor, nuk është për tu habitur që kohët e përgjigjes, të marra nga Japonia, Sidnei dhe Singapori, lexuan jashtëzakonisht mirë, nën 100 ms. Ajo që ne ishim të lumtur ishte koha e përgjigjes që nxirrte Bangalore lexoi 136 ms – kjo është jashtëzakonisht e shpejtë për audiencën indiane!

Koha mesatare për përgjigje në të gjithë botën e sitit është 165 ms, gjë që i jep asaj një A të fortë, renditjen më të mirë që kemi në Bitcatcha.com

Mbështetja e klientit të SiteGround

Ne kemi trajtuar mbështetjen e klientëve nga të gjitha markat e web hosting të listuara këtu poshtë sot, dhe mbështetja e SiteGround është më e mira për të cilën kemi hasur, duart poshtë.

Biseda live na u përgjigj në sekonda, ishin të durueshëm sa të përgjigjen me mjeshtëri çdo pyetje marrëzie që kishim. Ata ishin gjithashtu shumë të dobishëm për çdo gjë që na duhej. Biletat u zgjidhën shpejt dhe me shkathtësi, pa na irrituar në asnjë mënyrë fare.

SiteGround vendosi me të vërtetë shiritin për mbështetjen e klientit, duke i bërë hostet e tjerë të internetit të duken keq në krahasim!

Mendimet tona në SiteGround

Një avantazh (nga kaq shumë) që SiteGround ka mbi hostet e tjerë të uebit është përfshirja e tyre e SSL falas për përdoruesit e tyre. Duke filluar nga korriku 2018, Chrome (shfletuesi më i njohur në botë) do të fillojë të shënojë të gjitha faqet jo SSL si “jo të sigurta”, dhe kjo do t’i lërë klientët tuaj të ndjehen pak të pasigurt për markën tuaj. Në një botë ku konkurrenca është kaq e ashpër, nuk do të dëshironit ndonjë rënie të besimit të shërbimit tuaj.

Pra, ne mendojmë se SiteGround me një databazë të bazuar në Singapor është i fortë, me shpejtësi mbresëlënëse globale dhe rezultate edhe më të mira në Indi! Bashkojeni atë me ekipin e tyre të shkëlqyeshëm për mbështetjen e klientëve, dhe ju merrni një mori që është me të vërtetë e mrekullueshme në të gjitha aspektet.

Një po, në librat tanë! Shikoni vlerësimin tonë të plotë për SiteGround për të gjitha gjërat që duhet të dini rreth pritësit.

SiteGround në veprim

 • Shihni sitin tonë të Testit SiteGround
 • Vizitoni faqen zyrtare të SiteGround

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

A2 Hosting

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

163 ms

Pricemimi (₹)

350 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • SSD i pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • WP e optimizuar A2
 • Migrim falas në sit
 • Moneydo para mbrapa

"Një host i besueshëm në internet me rezultate të shpejta, veçanërisht me planin e tyre Turbo."

Kjo kompani amerikane e pritjes në internet është mjaft e njohur për serverët e tyre të shkëlqyeshëm Turbo dhe veçorinë e tyre të mrekullueshme të Optimizimit A2. (Detaje të plota në rishikimin tonë të thelluar në A2 Hosting)

Ndërsa ata nuk janë hosti më i shpejtë në internet, ata prapë arritën të marrin A + në testet e shpejtësisë së serverit tonë.

A2 Shpejtësia e serverit të pritjes

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Avg. Shpejtësia: 173.2 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Duke përdorur qendrën e tyre të të dhënave në Singapor, pingat nga Singapori erdhën në super shpejtësi në 6 ms, 67 ms për Japoninë ndërsa Bangalore shënoi një 163 ms shumë të respektueshëm. Kohët e përgjigjes për pjesën tjetër të botës janë zhytur në qindra, ato janë akoma më shpejt sesa hosti juaj mesatar në internet me një mesatare botërore prej 173 ms.

A2 Mbështetje për klientët në pritje të klientit

Tani kjo është aty ku ne kemi një problem të vogël me mbajtjen në A2 – bisedat e tyre live Gurus janë në të vërtetë të mirë në atë që bëjnë. Shtë thjesht se ata janë ndonjëherë paksa të vështirë për t’u arritur. Por, pasi arritëm te një Gur, ata arritën të zgjidhnin me lehtësi problemet tona!

Mendimet tona për A2

Ashtu si SiteGround, A2 Hosting gjithashtu ofron SSL falas për klientët e tyre, një veçori që zbatohet lehtë por nuk është bërë akoma nga shumica e hostëve në internet. Mbështetja e klientit mund të përmirësohet, por pasi të lidheni me ta, ata janë një host i qëndrueshëm në internet me karakteristika të shkëlqyera!

A2 në veprim

 • Shihni sitin tonë të testimit të pritur në A2
 • Vizitoni faqen zyrtare të A2 Hosting

4. Pritësi i lëvizjes

https://www.inmotionhosting.com/

Pritja e lëvizjes

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

514 ms

Pricemimi (₹)

324 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • Emri i domain falas
 • Zonat e Shpejtësisë Max
 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Hyrje në SSH
 • 24 × Mbështetje e SH.B.A.

"Mbulim i shkëlqyeshëm në të gjithë botën me mbështetje të klasit botëror"

Ne personalisht ndiejmë që Inmotion Hosting është një nga gurët më të nënvlerësuar të web-it atje. Serverat e tyre janë të shpejtë, ata kanë karakteristika të shkëlqyera dhe shërbimi i tyre për klientët është fantastik. Në fakt, Bitcatcha.com dikur priste me Inmotion para se të kalonte në SiteGround (Ne akoma jemi duke pritur disa faqe të tjera me Inmotion)!

Inmotion Shpejtësia e serverit të pritjes

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Avg. Shpejtësia: 171.9 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Inmotion Hosting ka vetëm të dhëna në Amerikë, të cilat shpjegojnë shpejtësinë e tyre nën 55 ms në SH.B.A. dhe në Lindjen e SHBA. Ata nuk bënë shumë keq as në pjesën tjetër të botës – 109 ms në Japoni, 153 ms në Sidnej, 172 ms në Sao Paolo dhe 178 ms në Singapor. Fatkeqësisht, ata nuk bënë shumë mirë në Bangalore, në 514 ms.

Mesatarja e tyre në të gjithë botën është 171.9 ms, e cila u fiton atyre një renditje A +.

Mbështetja e klientit të Inmotion

Siç pritej, ekipi i ndihmës së klientëve të Inmotion Hosting është i shkëlqyeshëm. Ata e dinë se çfarë po bëjnë dhe janë të efektshëm, duke mos na lënë kurrë të presim për kohë të gjatë. Seancat e bisedave të drejtpërdrejta janë të lidhura në minuta dhe biletat zgjidhen pa shumë telashe.

Mendimet tona për Pritjen e Pritjes

Nëse jeni duke synuar një audiencë ndërkombëtare, atëherë Hosting Inmotion është i përsosur – nëse synoni t’u bëni thirrje vetëm klientëve vendas Indian, atëherë do të dëshironi të merrni në konsideratë hoste të tjerë.

Inovacion në veprim

 • Shihni faqen tonë të provës për Hosting Inmotion
 • Vizitoni faqen zyrtare të Hosting Inmotion Hosting

5. Indi GoDaddy

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Indi

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

111 ms

Pricemimi (₹)

149 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • 30 GB HDD
 • Transferimi i pandryshuar
 • 1 faqe në internet lejohet
 • Baza e të dhënave 1 GB
 • PHP7 mbështetur

"Pretty i mirë nëse nuk ju intereson të mos keni pritje në internet"

Përvoja jonë me GoDaddy India ishte pjesë e barabartë “e ftohtë!” dhe “meh!” Për çdo gjë që na bëri të lumtur, ata arritën të krijojnë një problem ekuivalent që na zhgënjeu. Le të shohim se me çfarë po merremi.

Shpejtësia e serverit GoDaddy India

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Avg. Shpejtësia: 171.1 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Një nga gjërat interesante që na pëlqeu në lidhje me GoDaddy India është shpejtësia e tyre – Ata në të vërtetë janë shumë të shpejtë!

Edhe pse ata nuk ishin shumë transparentë për vendndodhjen e databazarit të tyre (ne klikuam “Azi”, por kurrë nuk na tha se ku në Azi ndodhen serverët) është e qartë nga testi i shpejtësisë së serverit që është i vendosur në Singapor, me një dajak 10 Znj.

Pings nga Japonia erdhën tjetër në 71 ms dhe më pas interesant, Bangalore me 111 ms shumë të shpejtë. Eshtë e panevojshme të thuhet, GoDaddy India është e përsosur nëse po synoni demografinë lokale indiane.

Pritësi në internet u bë mjaft mirë edhe në pjesët e tjera të botës, duke rënë në 337 ms gjatë gjithë kohës në Sao Paolo. Në përgjithësi, Mesatarja në mbarë botën e GoDaddy India është 171.1 ms, dhe kjo është mjaft e mirë për një renditje A +!

Mbështetje e klientit GoDaddy India

Epo, ata janë të mirë në atë që bëjnë, me përvojë mjaft të mirë dhe do të lidhesh shumë shpejt. Jo aq shpejt sa Hostinger dhe SiteGround, por ata e kryejnë punën. Asgjë për të bërtitur – thjesht funksionon.

Mendimet tona për GoDaddy India

Këtu do të fillojmë të heqim dorë nga pak.

GoDaddy do të ishte pritja perfekte e internetit për Indinë nëse do të kishin vetëm disa aplikacione të rregulluara mirë për WordPress, por do të kishim një çantë të madhe për asgjë. Të gjithë hostet e tjerë ofrojnë një lloj lehtësie për përdoruesit përmes aplikacioneve, kështu që për të marrë asgjë nuk është pak zhgënjyese.

Një gjë tjetër për të cilën jemi mërzitur shumë është UI-ja e tyre – ata e kanë personalizuar ndërfaqen e tyre, por ne mendojmë se ata mund të kishin bërë një punë më të mirë për ta bërë atë më intuitiv.

Ndërfaqja e përdoruesit të GoDaddy India që pret

Na u deshën 30 minuta vetëm për të gjetur vendin e duhur për të marrë saktë DNS-in tonë, dhe lundrimi përmes UI u ndje pak i detyruar dhe i panatyrshëm.

Nëse jeni duke kërkuar të zbatoni SSL themelore për faqet e internetit tuaj, do të zhgënjeheni kur zbuloni se GoDaddy India ka pa SSL falas. Ju mund të paguani për të, por do të jeni të hidhur duke e ditur që kjo është diçka që lehtë mund të merrni me hostet e tjera falas.

Duke thënë të gjitha këto, ne mendojmë se GoDaddy India është në të vërtetë e mirë nëse nuk po kërkoni ndonjë web hosting që synon konsumatorët e Indisë me çmime të lira, por nëse jeni duke pritur tiparet kryesore të linjës ose ndonjë gjë tjetër, është më mirë të shikoni në të tjera hostet në internet.

GoDaddy India në veprim

 • Shikoni faqen tonë të provave GoDaddy India
 • Vizitoni faqen zyrtare të GoDaddy India

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Indi

318 ms

Pricemimi (₹)

354 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • 50 GB SSD
 • Transferimi i pandryshuar
 • 1 faqe në internet lejohet
 • 1 domain falas
 • Le të Encrypt SSL

"Mbulim i shkëlqyeshëm në të gjithë botën, por shpejtësi të dobët në Indi. Mimet mund të jenë më të mira."

Bluehost u formua në 2003 dhe shpejt shkoi për t’u bërë një nga markat më të mira të mbajtjes në internet në treg. Ato janë veçanërisht të njohura në Indi, por popullariteti i tyre është i barabartë me cilësinë? Le ta zbulojmë.

Shpejtësia e serverit Bluehost

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Avg. Shpejtësia: 153 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Qendrat e të dhënave të Bluehost-it janë të vendosura në SH.B.A. dhe ato kanë pinga mjaft të mira (nën 200 ms) nga shumica e botës me një mesatare botërore prej 181.1 ms. Megjithatë, një problem – ata nuk bënë mirë në Bangalore, me një rezultat 330 ms.

Nëse po u japim përparësi shpejtësisë, duket sikur Bluehost është më i mirë për njerëzit që duan një shtrirje ndërkombëtare. Nëse jeni duke synuar demografinë lokale indiane, mbase do të dëshironi të shkoni me një host tjetër sepse 330 ms janë thjesht shumë të ngadalta për dëshirën tonë.

Mbështetje për klientët Bluehost

Kontaktimi me ekipin e gjallë të Bluehost është si të luani Ruletë Ruse – nëse keni fat, do të shënoni dhe do të merrni një staf me përvojë që e di se çfarë po bëjnë dhe është në gjendje t’ju ndihmojë. Nëse jeni i pafat, ju merrni kursantin që është pak ose aspak në ndihmë.

Padyshim jo i preferuari ynë.

Mendimet tona për Bluehost

Ne nuk mund të ndihmojmë por të krahasojmë Bluehost me SiteGround, pasi ato janë pothuajse në të njëjtin interval çmimesh. Mund të presësh karakteristika më të mira me SiteGround por do të paguash një çmim pak më të ulët me Bluehost, kështu që mendoj se varet nga përparësitë dhe preferencat.

Bluehost është në të vërtetë një zgjedhje super e popullarizuar në mesin e shumë blogerëve dhe tregtarëve të bashkëpunëtorëve, por nëse po i jepni përparësi përparësisë, mund të dëshironi të merrni parasysh se ku është vendndodhja e audiencës tuaj së pari para se të kryeni.

Bluehost në veprim

 • Shikoni faqen tonë të testit Bluehost
 • Vizitoni faqen zyrtare të Bluehost

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

BigRock

Vota e Shpejtësisë Botërore

A

Shpejtësia Në Indi

64 ms

Pricemimi (₹)

199 / hënë

Karakteristikat kryesore

 • 20 GB HDD
 • Transferim 100 GB
 • 1 faqe në internet lejohet
 • 300+ aplikacion me 1 klik
 • cPanel përfshirë

"Shpejtësi të shpejtë në Indi me çmime të ulëta.

BigRock! Miti, marka, legjenda!

Ne kemi dëgjuar shumë rreth tyre dhe ato duket se janë mjaft të njohura në Indi, kështu që vendosëm të marrim një llogari me ta për këtë listë, vetëm për të parë nëse ato përputhen me pritjet.

Por, para se të fillojmë vlerësimet / rantjet, le të shohim së pari rezultatet e provës.

Shpejtësia e serverit BigRock

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Avg. Shpejtësia: 190.3 ms (Shihni rezultatin e plotë)

Me një mesatare botërore prej 190 ms, Bigrock është qartë hosti më i ngadaltë në internet në listë. Shpejtësia e mençur, ata janë idealë për pinga të shpejtë lokalë pasi ata janë i vetmi host në internet në këtë listë me një qendër të dhënash në Mumbai.

Nëse dëshironi të tërheqni një klientelë ndërkombëtare, BigRock mund të mos jetë zgjidhja më e mirë, me rezultate 226 ms nga West West, 241 ms nga SHBA East, 130 ms nga Londra, 343 ms nga Sao Paulo dhe 309 ms nga Sidnei.

Vendet e vetme që pamë të bënim mirë jashtë Indisë ishte Singapori me 62 ms dhe Japonia në 133 minuta.

Mbështetje për klientët BigRock

Ne u regjistruam në planin fillestar të BigRock pasi pamë se sa të njohura janë ata me vendasit në Indi, duke pritur një shërbim të mirë dhe lehtësinë e përdorimit, por përvoja që kaluam ishte … një zhgënjim i madh.

Së pari, sistemi nuk na dërgoi informacionin e kërkuar për t’u regjistruar në llogarinë tonë. Asnjë informacion për hyrje, asnjë DNS për tu vendosur, absolutisht asgjë.

Kështu që ne kontaktuam livechat e tyre për ndihmë, por ata nuk mund të bëjnë asgjë në lidhje me të pa hyrje, kështu që ne u kërkuam të telefonojmë numrin e mbështetjes ndërkombëtare të BigRock (me koston tonë, mendjen ju) për ta zgjidhur këtë.

Kështu që ne thirrëm dhe ndoqëm udhëzimet e automatizuara, duke shtypur me durim çelësat që na thanë të shtypnim … atëherë thirrja ra.

Kështu që u përpoqëm përsëri.

Dhe thirrja ra. përsëri.

Ne u përpoqëm t’i thërrisnim ata një total prej 3 herë dhe thirrja bie në përpikëri. Same. moment.

Ne u këshilluam me ekipin e bisedave të drejtpërdrejta për të parë se çfarë tjetër mund të bëhet.

Ne i kemi pyetur ata nëse mund të na transferojnë direkt në ekipin përkatës – ata nuk munden.

A mund ta anulojnë llogarinë tonë – nuk munden.

Kjo ishte duke u bërë shpejt takimi më i keq që kemi përjetuar ndonjëherë me një mori të internetit të këtij kalibri.

Në 17:00, ne i dërguam një email në adresën që ekipi livechat me mirësi dha, dhe ata u përgjigjën në ora 6 pasdite me informacionin që na duheshin për t’u loguar përfundimisht dhe për të ngritur sitin tonë të testimit.

Lessshtë e panevojshme të thuhet, ne nuk ishim shumë të lumtur për tërë fatkeqësinë.

Mendimet tona në BigRock

BigRock është i lirë, por ata me të vërtetë duhet të përkulen. Me shpejtësi të mençur, ata janë duke bërë mirë, pavarësisht mungesës së PHP7 dhe SSD. Ata nuk e kanë zbatuar akoma SSL-në që përdoruesit të mund të shfaqen në telashe në të ardhmen e afërt kur Chrome azhurnon sistemin e tyre.

Ata patjetër duhet të ofrojnë më shumë karakteristika për përdoruesit e tyre, dhe UI e tyre duhet të azhurnohet – duket se ata e projektuan atë në vitet 90 dhe e pushuan projektuesit e tyre në gjysmë të rrugës.

Ne nuk mund të sigurojmë fotografi nga ekrani sepse kemi arritur vetëm një herë të regjistrohemi në zonën e klientit – ne jemi mbyllur nga ajo që nga ajo kohë, dhe tipari “harroni fjalëkalimin” thjesht nuk funksionon. Ne e kemi provuar disa herë, asgjë nuk është shfaqur kurrë në dosjet tona në kutinë e postës ose spam.

BigRock në veprim

 • Shikoni faqen tonë të testeve BigRock
 • Vizitoni faqen zyrtare të BigRock

vendim

Pas testimit intensiv dhe duke provuar të mirat dhe të mirat e secilës markë, ne personalisht ndiejmë se hostet ndërkombëtarë të internetit (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting dhe Inmotion Hosting) janë basti juaj më i mirë. Ata janë vazhdimisht të shpejtë me një reputacion të të qenit të besueshëm, dhe mbështetja e tyre ndaj klientit do t’ju ndihmojë në çfarëdo mënyre që munden.

Shpejtësia në mbarë botën

AVG. SHPEZUAR N IND INDI

MIMI (₹ / MUAJ)

Hostinger

A+

99 ms

205

SiteGround

A+

136 ms

386

A2 Hosting

A+

163 ms

350

Pritja e lëvizjes

A+

514 ms

324

Bluehost bie mirë në mes – ata janë shumë mirë të ekuilibruar dhe do të merrni vlerë më të mirë nëse po kërkoni të arrini në tregjet amerikane. Një pritës shumë i mirë në internet për blogerët newbie dhe tregtarët e filialeve!

Sidoqoftë, nëse çmimi është përparësia juaj, atëherë BigRock dhe GoDaddy India do t’ju përshtaten nevojave tuaja mjaft mirë, veçanërisht nëse jeni duke synuar demografinë lokale indiane. Ata do të marrin shumë shpejt ping lokal, por do të hiqni dorë nga veçoritë dhe mbështetja e dobishme e klientit.

Për ne, mbështetja e dobët e klientit është një ndërprerje e marrëveshjeve, por nëse nuk është problem për ju, atëherë shkoni përpara.

Kjo përfundon deri në 7 markat tona më të mira të mbajtjes në internet për Indinë!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map