Administreret WordPress-hosting er lidt som at have dit eget personlige tech-team.

Det er en hostingløsning, der er skræddersyet (og superoptimeret) til WordPress-websteder, og det er en step-up fra de billigere ‘delte hosting’-muligheder.

Bedste ting ved det? Det tager sig af alle tekniske bit bag kulisserne, så du kan fokusere på at vokse dit websted.

Administreret hosting holder dit websted fuldt opdateret, så det er lynet hurtigt og med høj ydeevne. Det sikkerhedskopierer alt automatisk og kører regelmæssig sikkerhedskontrol, så det er skudsikkert mod hackere.

Det ‘administrerer’ dit websted bag kulisserne og opretholder konstant høj ydeevne. Perfekt, hvis du vil have tip-top-resultater, men ikke har tid eller teknisk know-how til at finpusse og styre ting ‘under hætten’.

Contents

Hvorfor skulle jeg bruge administreret WordPress-hosting?

Fordelene ved administreret WordPress-hosting

Mange webstedsejere spekulerer på, om administreret hosting er værd at ekstra penge, men hvis du har store planer for dit websted, giver det meget mening. Her er fordelene mere detaljeret:

1. Specielt optimeret til WordPress

Serverne er finjusterede og optimeret til WordPress alene. En specialtjeneste er altid bedre end en generel service.

2. Auto-opdateringer

Softwaren bag dit websted opdateres automatisk til den nyeste version, så det er altid med den højeste ydelse. Det er ikke nødvendigt at kontrollere og installere opdateringer manuelt.

3. Skudsikker sikkerhed

Sikkerhed er måske det største incitament til at opgradere til en administreret WordPress-vært. Auto-opdateringer og specialist-hostingmiljø betyder, at det er bedre beskyttet mod hackere og andre sikkerhedsproblemer. Som du ser, kører de fleste hostingplatforme regelmæssig sikkerhedskontrol og fjerner muligvis aktivt malware.

4. Superhastighed

Et langsomt websted kan have negativ indflydelse på dit salg, konverteringer og brugeroplevelse, men at sætte ting manuelt på kræver en masse indsats og dygtighed. Den bedste hosting bruger indbygget cache og leverer (ofte) et CDN til automatisk at oplade dit websteds hastighed.

5. Auto-sikkerhedskopier

Administrerede WordPress-hostingplatforme tilbyder typisk daglige sikkerhedskopier. Du kan sove godt, når du ved, at du ikke mister dit websted, hvis det værste sker!

6. 24/7 support

Det er altid godt at vide, at der er en ekspert i slutningen af ​​en telefon, hvis du begynder at få uforklarlige 505 fejl. Administrerede hostingpakker inkluderer normalt adgang til en premium supporttjeneste, så du kan springe over køen og tale med rigtige udviklere.

7. Fleksibel & skalerbar til enorm trafik

Administrerede værter kan håndtere meget mere trafik og båndbredde end en delt vært. Hvis du får en pludselig stigning i trafik, går dit websted ikke ned.

Bundlinie

Det er altid ajour, altid hurtigt, altid sikkerhedskopieret, altid sikkert.

Indrømmet, det er dyrere end delt hosting, men den sparede tid (og opnåede ydelser) kan være værd at pengene.

Er administreret WordPress hosting for mig?

For små websteder og dem, der lige er kommet i gang, er Managed WordPress-hosting muligvis overdreven. En simpel delt vært kan være tilstrækkelig i dette tilfælde. Når det er sagt, anbefaler jeg stadig administreret hosting til både begyndere og professionelle. Det er ideelt til:

 • Bloggere eller virksomheder, der ønsker at fokusere på at køre deres websted uden at bekymre sig om opdateringer, sikkerhedskopier og teknik bag kulisserne.
 • Enhver, der planlægger at udvide deres trafik hurtigt og ser regelmæssige pigge hos besøgende.
 • Ethvert websted, der ikke har råd til nogen nedetid.
 • Enhver, der værdsætter stor støtte.

Ulempen med Managed WordPress Hosting

Optimeret til WordPress

Naturligvis er administrerede værter ikke for alle. Der er en eller to funktioner, der måske udsætter dig:

1. Omkostninger

De er dyrere end delte værter. Du kan forvente at betale mellem $ 15- $ 60 pr. Måned for en administreret vært, mens du kan hente en delt vært for så lidt som $ 1,99.

2. Du kan kun bruge WordPress

Dette kan virke som et indlysende punkt, men det er værd at bemærke! Hvis du også kører websteder på Joomla eller Drupal, er det temmelig nytteløst.

3. Manglende kontrol

Det fine med administreret hosting er, at det er selvforsynende. Det opdaterer, administrerer og justerer alt for automatisk at forbedre ydelsen. Hvis du er den type person, der elsker at pirke rundt, teste ting og selv foretage ændringer, kan du synes det er restriktivt, da adgang til tider er begrænset.

4. Plugin-begrænsninger

Nogle administrerede værter forbyder brug af visse plugins. Hvorfor? Plugins suger op værdifulde ressourcer og bremser ydelsen, så nogle værter forbyder de mest ressourcehungrige. Når det er sagt, kommer de fleste administrerede værter med de bedste plugin-funktioner, der allerede er indbygget (som cache, sikkerhedskopiering osv.)

Hvis du stadig er sammen med mig, tænker du sandsynligvis ret alvorligt på administreret hosting, men der er et stort spørgsmål at svare på: hvilket er det bedste?

Rangeret: De 9 bedst styrede WordPress-hosting

En hurtig note om hastighed

Vi har rangeret hver værts hastighed ved hjælp af Bitcatchas unikke serverhastighedstester. Den registrerer responstid fra otte steder rundt om i verden og beregner gennemsnittet. Resultater under 180 ms er klassificeret som “A +”, og scoringer fra 181 ms til 210 ms rangeres som “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 3.95 / mo

Nøglefunktioner

 • cPanel & SSH-adgang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Gratis daglig backup
 • git & iscenesættelse
 • Servere i 3 kontinenter

"Bedst for begyndere & webmastere med stramme budgetter."

Indstillingsniveauet på SiteGround er den billigste derude ($ 3,95 pr. Måned!), Og leveres med auto-opdateringer og daglige sikkerhedskopier. Det er fantastisk til begyndere, men de fleste vil have ‘GoGeek’-pakken (som stadig er ret overkommelig til $ 14,95).

Med GoGeek-pakken får du et 1-klik-iscenesættelsesområde og forudinstalleret Git til WordPress. Du vil også låse premium tech-support og deres SuperCacher op, hvilket giver dig et hurtigere boost af hastighed.

SiteGround hævder, at der er ‘næsten ingen ventetid’ på support til chat og telefon og kun ti minutters første-responstid for billetforespørgsler. Vi finder det sandt.

Hvad der ikke er godt med SiteGround

 • Indgangsniveauet er mere begrænset end konkurrenter, men prisen afspejler det.
 • Ikke rigtig et fuldt styret WordPress-hosting, men de tilbudte funktioner er temmelig de samme.

Bemærk

Vi overvåger SiteGround nøje, da vi er vært for dem. Tjek vores SiteGround-gennemgang for alt hvad du har brug for at vide om værten (Vores testwebsteder, serverhastighedstest, sigt osv.).

2. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 11,99 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • Ubegrænset båndbredde
 • A2 optimeret WP
 • Turbo-servere
 • 6X hurtigere belastningshastigheder

"Vel afrundet Managed WordPress vært, velegnet til alle typer websteder."

Kommer varmt på andenpladsen er A2 Managed WordPress Hosting, der starter ved $ 11.99 pr. Måned. Alle A2s administrerede WordPress-konti leveres ubegrænset SSD, ubegrænset båndbredde, Turbo-servere og A2 Optimeret WordPress.

Hvis du ikke er bekendt med A2, producerer deres Turbo-servere faktisk hastigheder 20x hurtigere end almindelige servere, og deres A2-optimerede WordPress sørger for, at dit WordPress-websted er auto-optimeret til hastighed, uden at du behøver at spilde tid på at tulle med det.

De har også inkluderet alle de sædvanlige klokker og fløjter med deres planer, f.eks. Iscenesættelse af websteder, gratis webstedsmigrering, gratis CDN, SSL og SSD’er.

Hvis du planlægger at være vært for flere websteder, skal du bedst gå til deres 3-sider eller ubegrænset plan. Deres plan for indgangsniveau koster muligvis kun $ 11.99 / måned, men du får kun 1 websted til at være vært.

Hvad der ikke er godt med A2 Hosting

 • Live chat-teamet er erfarent og tilgængeligt 24/7, men det tager nogen tid at oprette forbindelse til dem.
 • Plan for indgangsniveau tillader kun 1 site. Brug for at betale mere for at være vært for flere websteder.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 30 / mo

Nøglefunktioner

 • Google Cloud-drevet
 • 20.000 besøg / mo
 • Daglige sikkerhedskopier
 • WP-ekspert som support
 • Hack-fix-garanti

"Ideel til mellemstore virksomheder & virksomheder."

Kinstas største salgsargument er, at det drives af Google Cloud, som de hævder at gør dem hurtigere end deres konkurrenter.

Kinsta scorer et solidt A og giver superhurtig respons overalt i USA. De er også udvalget af valg for Ubisoft og Asos, så de er ikke fremmed for krævende klienter.

Deres mindste pakke koster $ 100 $ 30! – opdateret januar 2018 – så Kinsta er kun virkelig en mulighed for virksomheder og større websteder.

Men hvis du har brug for så meget strøm, har Kinsta det i spandommer. Tjenesten kontrollerer dit websted en gang om minuttet for sikkerhed og support. Du kan vælge dit eget CDN og kan prale af alle de udviklerværktøjer, du måtte ønske (inklusive et skræddersyet instrumentbræt, der er smukt og intuitivt).

Med hensyn til support er Kinsta’s median responstid på en billetindgivelse 9 minutter – i de sidste 90 dage er den blevet reduceret til 2 minutter – hvilket er virkelig godt at vide, at de forbedrer sig. Hvis du vil lære mere, skal du læse vores dybdegående Kinsta-gennemgang.

Hvad der ikke er godt med Kinsta

 • Det koster $ 100 per måned. Kinstas mindste plan starter nu fra $ 30 / måned.
 • Ingen e-mail-hosting. Kinsta anbefaler G Suite til e-mail-hosting ($ 5 / mo for basisplan)

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 4,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 40 GB SSD
 • Gratis webstedsmigrering
 • PHP7 understøttet
 • 90 dages penge tilbage
 • Ingen plugin-begrænsninger

"Bedst til mindre mellemstore virksomhedsejer. "

Med Inmotion Hosting’s WP1000-S-plan ser du ikke funktioner som GIT, men du får glæde af eksklusive funktioner som BoldGrid-integration og ingen plugin-begrænsninger. Den ene ting, der virkelig hjælper Inmotion med at skille sig ud fra konkurrencen, er deres vanvittige server stack.

Du vil kunne nyde hastigheder op til 10 gange hurtigere end almindelig delt hosting med deres indbyggede hastighedskombination af SSD, NGINX-serveropsætning, avanceret servercache!

Oven i alt tilbyder Inmotion en 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Til et prispunkt på kun $ 4,99 pr. Måned (37% rabat – specialtilbud kun for Bitcatcha-læsere) er det en af ​​de bedste værdi for pengene-planer for små virksomheder og bloggere!

Hvad der ikke er godt med Inmotion Hosting

 • Ingen git. Maks. Hastighedszoner er effektive, men er lidt forældede i forhold til at have datacentre spredt ud over regioner.
 • Tjek kan være en frustrerende proces.

5. Flydende web

https://www.liquidweb.com/

Flydende web

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 69 / mo

Nøglefunktioner

 • 600 menneskelig støtte
 • Ingen plugin-begrænsning.
 • Automatisk billedkomprimering
 • Websteds mgmt værktøjer
 • Fuld serveradgang

"Ideel til enterprice WordPress-hosting"

Liquid Web er en af ​​de mere premium-værter derude, men deres heftige prismærke er berettiget med deres mange unikke funktioner.

De har et af de – hvis ikke DE største – supportteam i branchen med over 600 supportmedarbejdere at opretholde deres support døgnet rundt.

Du får mulighed for at nyde ubegrænset sidevisninger med alle deres planer, men du er begrænset til kun 1 websted med deres indgangsniveau Personlig plan.

Deres automatiske billedkomprimeringsværktøjer arbejder vidunderligt for at holde dit websted let og hurtigt, mens deres udviklerværktøjer giver dig mulighed for at arbejde hurtigt med adgang til SSL, Git og WP-ClI.

Vi anbefaler Liquid Web til mellemstor virksomhedsbrug.

Hvad der ikke er godt med Liquid Web

 • Ingen e-mail-hosting. Du har brug for separat e-mail-hosting
 • Dyr – Deres indgangsplan koster $ 69 pr. Måned. (Med vores link betaler du $ 34,50 for de første 2 måneder)
 • Kun tilladt 1 websted med deres indgangsplan. Betal mere for deres andre planer om at være vært for flere websteder.

6. WP-motor

https://wpengine.com

WP-motor

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN

Pris

$ 19 / mo

Nøglefunktioner

 • Fuldt styret
 • Professionelt finjusteret
 • Daglige sikkerhedskopier
 • Malware-scanning
 • Firewall, CDN klar

"Det er en af ​​de mest afrundede muligheder derude."

WP Engine er måske det største navn i Managed WordPress hosting. De var en af ​​de første, der bød det, og tilbyder nu hosting til kræftforskning, Rightmove, HTC og en række andre store navneklienter.

Indstillingsniveauet ‘Personligt’ er generøst og tilbyder et iscenesættelsesmiljø, backup med ét klik og gratis webstedsmigrering. Det er perfekt til op til 25.000 besøgende pr. Måned, men du bliver nødt til at opgradere for at låse flere ressourcer og 24/7 telefonsupport.

Deres server er placeret i det østlige USA, så serverhastigheden er fejlfri, hvis dit publikum er baseret der. Jeg elsker også deres 60-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis den ikke fungerer, kan du blot annullere den.

Hvad der ikke er godt med WP Engine

 • Det er dyrere end mange konkurrenter (Eksklusiv aftale! 20% rabat på første regning – starter fra $ 19,33 / mo), men de giver sikkerhedskopi af det med stærk service og omdømme.
 • WP Engine har en liste over forbudte plugins, som det er værd at se på, før du forpligter dig.
 • 24/7 support er kun tilgængelig for premiumkunder.

7. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN

Pris

$ 15 / mo

Nøglefunktioner

 • Cloud hosting
 • Responsiv support
 • CloudwaysBot
 • Skalerbarhed
 • Ingen kontrakter

"Administreret cloud-hosting til alle."

Cloudways er en administreret skyhosting. kan du vælge at implementere WordPress gennem Cloudways på den sky, du vælger, som AWS, Digital Ocean og Linode. Cloud-hosting er meget mere kraftfuld og pålidelig end traditionel VPS.

Hvad angår funktioner, leveres Cloudways administrerede WordPress-hosting med 24/7 support og gratis migrering på tværs af alle pakker. Avancerede indstillinger leveres med GIT-integration, iscenesættelses-URL’er og administrerede sikkerhedskopier. Der er også et intuitivt og brugervenligt kontrolpanel – noget, som en masse skyværter ikke har.

Hvad der ikke er godt med Cloudways

 • Cloud-hosting kan være lidt teknisk, men det brugervenlige kontrolpanel hjælper med at udjævne processen.
 • Cloudways er bygget oven på andre cloud-hostingfaciliteter. De har mindst mulig kontrol over hardware.

8. Media Temple

https://mediatemple.net/

Media Temple

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

B

Pris

$ 20 / mo

Nøglefunktioner

 • 1 TB overførsel / mo
 • SSD-database
 • Reddit ™ parate
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 live support

"Ideel til begyndere & mellemstore virksomheder."

Planen for indgangsniveau ved Media Temple er meget generøs. Med $ 20 pr. Måned får du gratis migrering af websteder, 30 dages sikkerhedskopiering og gendannelse, 24/7 support, iscenesættelse og kloning og 400.000 besøgende månedligt. Avancerede brugere vil også nyde et væld af muligheder, herunder Git-integration og SSH-adgang.

De opgraderede muligheder “Studio” og “Agentur” inkluderer også registrering og fjernelse af malware og enorme muligheder for trafik / lager. Hastigheden er i den højere ende af de servere, vi testede, især på den amerikanske vestkyst.

Media Temple har også en menu med eksklusive temaer, så du kan holde design og udvikling alt sammen under ét tag.

Hvad der ikke er godt med Media Temple

 • Der er adskillige anekdotiske rapporter om dårlig kundesupport.

Billigere alternativer

En komplet administreret WordPress-vært er ikke den rigtige mulighed for alle, især nyere eller mindre websteder. I dette tilfælde vil en billigere mulighed være mere end tilstrækkelig.

Hvis det lyder som noget, du leder efter, er her et par bonusmuligheder:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN

Pris

$ 3.45 / mo

Nøglefunktioner

 • Linux & cPanel
 • Ubegrænsede ressourcer
 • Automatisk sikkerhedskopiering
 • Ressourcebeskyttelse
 • CloudFlare CDN

"Velegnet til små steder & begyndere."

Bluehost er en af ​​de bedste budgetmuligheder derude.

Hastigheden er konstant hurtig i hele USA og stabil rundt om i resten af ​​verden. Det er sikkert, og 24/7 kundesupport er tilgængeligt som standard. I modsætning til Inmotion Hosting uden CDN inkluderet, understøtter Bluehost Cloudflare.

Og Bluehost anbefales af WordPress.org siden 2005!

Hvad der ikke er godt med Bluehost

 • Der er ingen gratis webstedsmigrering.
 • Nogle rapporter har citeret langsom belastning og support svar.

Dom

Administreret WordPress-hosting er ideel, hvis du leder efter konstant hastighed, sikkerhed og ydeevne uden at skulle bekymre dig om de tekniske ting.

Det er perfekt, hvis du planlægger at vokse dit websted og din trafik markant i fremtiden og ønsker en vært, der vil vokse med dig.

Hvad angår valg af den rigtige mulighed, her er en påmindelse om mine tre topvalg:

ALTID OPTID

SERVER PRESTATION

PRIS

SiteGround

100%

EN+

$ 3,95

månedlige

A2 Hosting

100%

EN+

$ 11,99

månedlige

Kinsta

100%

EN+

$ 30

månedlige

Inden du tager din beslutning, skal du overveje den pris, funktioner og niveau for kundesupport, der bedst passer til dit websted.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me