De 9 best administrerte WordPress Hosting Platforms 2020 (rangert!)

Administrert WordPress-hosting er litt som å ha ditt eget personlige teknologiteam.


Det er en hostingløsning som er skreddersydd (og superoptimalisert) for WordPress-nettsteder, og den er en opptur fra de billigere alternativene om “delt hosting”.

Beste med det? Den tar vare på alle de tekniske bitene bak kulissene, slik at du kan fokusere på å utvide nettstedet ditt.

Administrert hosting holder nettstedet ditt fullt oppdatert slik at det er lynrask og høy ytelse. Den sikkerhetskopierer alt automatisk og kjører regelmessige sikkerhetskontroller, så det er skuddsikker mot hackere.

Den ‘administrerer’ nettstedet ditt bak kulissene og opprettholder jevn høy ytelse. Perfekt hvis du vil ha toppresultater, men ikke har tid eller teknisk kunnskap til å finpusse og håndtere ting ‘under panseret’.

Contents

Hvorfor skulle jeg trenge administrert WordPress Hosting?

Fordelene med Managed WordPress Hosting

Mange eiere av nettstedet lurer på om administrert hosting er verdt de ekstra pengene, men hvis du har store planer for nettstedet ditt, er det mye fornuftig. Her er fordelene mer detaljert:

1. Spesielt optimalisert for WordPress

Serverne er finjusterte og optimaliserte for WordPress alene. En spesialisttjeneste er alltid bedre enn en generell tjeneste.

2. Auto-oppdateringer

Programvaren bak nettstedet ditt oppdateres automatisk til den nyeste versjonen, slik at den alltid har høyest ytelse. Det er ikke nødvendig å sjekke og installere oppdateringer manuelt.

3. Skuddsikker sikkerhet

Sikkerhet er kanskje det største insentivet til å oppgradere til en administrert WordPress-vert. Auto-oppdateringer og vertsmiljø for spesialister betyr at det er bedre beskyttet mot hackere og andre sikkerhetsproblemer. Som du ser kjører de fleste vertsplattformer regelmessige sikkerhetskontroller, og kan aktivt fjerne skadelig programvare.

4. Superhastighet

Et tregt nettsted kan påvirke salget, konverteringene og brukeropplevelsen negativt, men å gjøre det raskere manuelt krever mye krefter og dyktighet. Den beste hosting bruker innebygd hurtigbufring og gir (ofte) en CDN for å lade nettstedets hastighet automatisk.

5. Auto-sikkerhetskopiering

Administrerte WordPress-hostingplattformer tilbyr vanligvis daglige sikkerhetskopier. Du kan sove godt og vite at du ikke mister nettstedet ditt hvis det verste skjer!

6. 24/7 support

Det er alltid godt å vite at det er en ekspert på slutten av en telefon hvis du begynner å få uforklarlige 505 feil. Administrerte hostingpakker inkluderer vanligvis tilgang til en premium supporttjeneste, slik at du kan hoppe over køen og snakke med ekte utviklere.

7. Fleksibel & skalerbar for stor trafikk

Administrerte verter kan håndtere mye mer trafikk og båndbredde enn en delt vert. Hvis du får en plutselig økning i trafikken, vil ikke nettstedet ditt krasje.

Bunnlinjen

Det er alltid oppdatert, alltid raskt, alltid sikkerhetskopiert, alltid sikkert.

Gitt at det er dyrere enn delt hosting, men den sparte tiden (og oppnådde ytelser) kan være vel verdt pengene.

Er Managed WordPress hosting for meg?

For små nettsteder og de som nettopp er i gang, kan Managed WordPress hosting være overkill. En enkel delt vert kan være tilstrekkelig i dette tilfellet. Når det er sagt, anbefaler jeg fortsatt administrert hosting for både nybegynnere og proffe. Det er ideelt for:

 • Bloggere eller bedrifter som ønsker å fokusere på å drive nettstedet sitt, uten å bekymre seg for oppdateringer, sikkerhetskopier og tekniske bakgrunner.
 • Alle som planlegger å øke trafikken sin raskt og ser vanlige pigger hos besøkende.
 • Ethvert nettsted som ikke har råd til noe driftsstans.
 • Alle som verdsetter stor støtte.

Ulempen med Managed WordPress Hosting

Optimalisert for WordPress

Administrerte verter er selvfølgelig ikke for alle. Det er en eller to funksjoner som kan utsette deg for:

1. Kostnad

De er dyrere enn delte verter. Du kan forvente å betale mellom $ 15- $ 60 per måned for en administrert vert, mens du kan hente en delt vert for så lite som $ 1,99.

2. Du kan bare bruke WordPress

Dette kan virke som et åpenbart poeng, men det er verdt å merke seg! Hvis du også driver nettsteder på Joomla eller Drupal, er det ganske ubrukelig.

3. Mangel på kontroll

Det fine med administrert hosting er at det er selvforsynt. Den oppdaterer, administrerer og justerer alt for å forbedre ytelsen automatisk. Hvis du er den typen som elsker å pirke rundt, teste ting og gjøre endringer selv, kan du synes det er begrensende, ettersom tilgang noen ganger er begrenset.

4. Plugin-begrensninger

Noen administrerte verter forbyr bruk av visse plugins. Hvorfor? Plugins suger opp verdifulle ressurser og bremser ytelsen, så noen verter forbyr de mest ressurssultne. Når det er sagt, de fleste administrerte verter har de beste plugin-funksjonene som allerede er innebygd (som cache, sikkerhetskopiering osv.)

Hvis du fortsatt er med meg, tenker du sannsynligvis ganske alvorlig på administrert hosting, men det er ett stort spørsmål å svare på: hvilken som er den beste?

Rangert: De 9 best administrerte WordPress Hosting

En rask merknad om hastighet

Vi har rangert hastigheten for hver vert ved å bruke Bitcatchas unike serverhastighetstester. Den registrerer responstid fra åtte steder over hele kloden og beregner gjennomsnittet. Poeng under 180 ms er rangert som “A +” og score fra 181 ms til 210 ms blir rangert som “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 3.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • cPanel & SSH-tilgang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Gratis daglig sikkerhetskopiering
 • Git & iscenesettelse
 • Servere i 3 kontinenter

"Best for nybegynnere & webansvarlige på trange budsjetter."

Alternativet på inngangsnivået på SiteGround er det billigste der ute ($ 3,95 per måned!), Og kommer med automatiske oppdateringer og daglige sikkerhetskopier. Den er fantastisk for nybegynnere, men de fleste vil ha GoGeek-pakken (som fremdeles er rimelig til 14,95 dollar).

Med GoGeek-pakken vil du få et 1-klikk iscenesettelsesområde og forhåndsinstallert Git for WordPress. Du vil også låse opp premium-teknisk support og deres SuperCacher som vil gi deg et raskere løft av hastigheten.

SiteGround hevder at det er ‘praktisk talt ingen ventetid’ for støtte på chat og telefon, og bare ti minutters første responstid for billetterte spørsmål. Vi synes det er sant.

Hva er ikke bra med SiteGround

 • Alternativet på inngangsnivået er mer begrenset enn konkurrenter, men prisen gjenspeiler det.
 • Egentlig ikke et fullstendig administrert WordPress-hosting, men funksjonene som tilbys er ganske like.

Merk

Vi overvåker SiteGround nøye når vi er vert for dem. Sjekk ut vår SiteGround-gjennomgang for alt du trenger å vite om verten (våre testsider, serverhastighetstest, termin osv.).

2. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 11.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Turbo-servere
 • 6X raskere lastehastigheter

"Vel avrundet Managed WordPress-vert, egnet for alle typer nettsteder."

A2 Managed WordPress Hosting, som kommer inn på andreplassen, starter på $ 11.99 per måned. Alle A2s administrerte WordPress-kontoer har ubegrenset SSD, ubegrenset båndbredde, Turbo-servere og A2 Optimaliserte WordPress.

Hvis du ikke er kjent med A2, produserer Turbo-serverne deres hastigheter 20 ganger raskere enn vanlige servere, og deres A2-optimaliserte WordPress sørger for at WordPress-nettstedet ditt blir automatisk optimalisert for hastighet uten at du trenger å kaste bort tid på å tulle med det.

De har også inkludert alle de vanlige bjeller og fløyter med planene sine, for eksempel nettstedstaging, gratis nettstedmigrering, gratis CDN, SSL og SSD-er.

Hvis du planlegger å være vert for flere nettsteder, kan du best gå til deres 3-sider eller ubegrenset plan. Planen deres for inngangsnivå koster kanskje bare 11,99 dollar per måned, men du får bare ett nettsted som vert.

Hva er ikke bra med A2 Hosting

 • Live chat-teamet er erfarent og tilgjengelig 24/7, men det tar litt tid å koble seg til dem.
 • Plan på inngangsnivå tillater bare en side. Trenger å betale mer for å være vert for flere nettsteder.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 30 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Google Cloud-drevet
 • 20 000 besøk / mnd
 • Daglige sikkerhetskopier
 • WP-ekspert som støtte
 • Hack-fix-garanti

"Ideell for mellomstore bedrifter & bedrifter."

Kinstas store salgsargument er at den drives av Google Cloud, som de hevder gjør dem raskere enn konkurrentene.

Kinsta scorer en solid A og gir supersnabb respons over hele USA. De er også vertskapet for valg for Ubisoft og Asos, så de er ikke fremmed for krevende klienter.

Deres minste pakke koster $ 100 $ 30! – oppdatert januar 2018 – så Kinsta er egentlig bare et alternativ for bedrifter og større nettsteder.

Men hvis du trenger så mye strøm, har Kinsta den i bøtte-laster. Tjenesten sjekker nettstedet ditt en gang i minuttet for sikkerhet og støtte. Du kan velge ditt eget CDN og kan skryte av alle utviklerverktøyene du måtte ønske deg (inkludert et skreddersydd instrumentpanel som er vakkert og intuitivt).

Når det gjelder støtte, er Kinstas median responstid på en billettinnlevering 9 minutter – i løpet av de siste 90 dagene har den blitt redusert til 2 minutter – noe som er veldig bra å vite at de forbedrer seg. Hvis du vil lære mer, kan du lese vår grundige Kinsta-anmeldelse.

Hva er ikke bra med Kinsta

 • Det koster $ 100 per måned. Kinstas minste plan starter nå fra $ 30 per måned.
 • Ingen e-post hosting. Kinsta anbefaler G Suite for hosting via e-post ($ 5 / mo for grunnleggende plan)

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 4.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 40 GB SSD
 • Gratis nettsted migrering
 • PHP7 støttet
 • 90 dagers pengene tilbake
 • Ingen plugin-begrensninger

"Best for små og mellomstore bedriftseier. "

Med Inmotion Hosting’s WP1000-S-plan vil du ikke se funksjoner som GIT, men du får glede av eksklusive funksjoner som BoldGrid-integrasjon og ingen plugin-begrensninger. Den ene tingen som virkelig hjelper Inmotion med å skille seg fra konkurrentene, er deres sinnssyke serverbunke.

Du vil kunne glede deg over hastigheter opptil 10 ganger raskere enn vanlig delt hosting med deres innebygde-for-hastighet kombinasjon av SSD, NGINX serveroppsett, avansert serverbufring!

På toppen av alt dette tilbyr Inmotion en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

Til et prispunkt på bare $ 4,99 per måned (37% avslag – spesialtilbud bare for Bitcatcha-lesere) er det en av de beste prisene for pengene-planer for små bedrifter og bloggere!

Hva er ikke bra med Inmotion Hosting

 • Ingen git. Maks hastighetssoner er effektive, men er litt utdaterte sammenlignet med å ha datasentre spredt over regioner.
 • Sjekk ut kan være en frustrerende prosess.

5. Flytende nett

https://www.liquidweb.com/

Flytende nett

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 69 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 600 menneskelig støtte
 • Ingen plugin-begrensning.
 • Auto image compress
 • Nettstedet mgmt verktøy
 • Full server tilgang

"Ideell for enterprice WordPress hosting"

Liquid Web er en av de mer premium vertene der ute, men deres heftige prislapp er berettiget med deres mange unike funksjoner.

De har et av de – om ikke DE største – støtteapparatene i bransjen, med over 600 støttepersonell for å opprettholde deres døgnet rundt støtte.

Du får glede av ubegrensede sidevisninger med alle planene deres, men du er bare begrenset til ett nettsted med deres personlige plan.

De automatiske bildekomprimeringsverktøyene deres fungerer underverker for å holde nettstedet ditt lett og raskt, mens utviklerverktøyene deres lar deg jobbe raskt med tilgang til SSL, Git og WP-ClI.

Vi anbefaler Liquid Web for mellomstore bedrifter.

Hva er ikke bra med Liquid Web

 • Ingen e-post hosting. Du trenger separat e-postvert
 • Dyr – Inngangsplanen deres koster $ 69 per måned. (Med lenken vår betaler du $ 34,50 for de første 2 månedene)
 • Tillatt bare ett nettsted med inngangsplanen. Betal mer for de andre planene deres for å være vert for flere nettsteder.

6. WP-motor

https://wpengine.com

WP-motor

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN

Pris

$ 19 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Fullt administrert
 • Profesjonelt finjustert
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Malware-skanning
 • Brannmur, CDN klar

"Det er et av de mest avrundede alternativene der ute."

WP Engine er kanskje det største navnet i Managed WordPress hosting. De var en av de første som tilbød det, og tilbyr nå hosting for Cancer Research, Rightmove, HTC og en rekke andre store navneklienter..

Alternativet “Personlig” på inngangsnivået er sjenerøst, og tilbyr et iscenesettelsesmiljø, sikkerhetskopiering med ett klikk og gratis migrering av nettsteder. Det er perfekt for opptil 25 000 besøkende per måned, men du må oppgradere for å låse opp flere ressurser og 24/7 telefonsupport.

Serveren deres ligger i det østlige USA, så serverhastigheten er feilfri hvis publikum er basert der. Jeg elsker også 60-dagers pengene-tilbake-garantien, så hvis den ikke fungerer, kan du ganske enkelt avbryte den.

Hva er ikke bra med WP Engine

 • Det er dyrere enn mange konkurrenter (eksklusiv avtale! 20% rabatt på første regning – starter fra $ 19,33 / mo), men de støtter det med sterk service og omdømme.
 • WP Engine har en liste over forbudte plugins, som det er verdt å se på før du forplikter deg.
 • 24/7 support er bare tilgjengelig for premiumkunder.

7. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN

Pris

$ 15 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Cloud hosting
 • Responsiv støtte
 • CloudwaysBot
 • skalerbarhet
 • Ingen kontrakter

"Administrert skyhosting for alle."

Cloudways er en administrert skyhosting. Du kan velge å distribuere WordPress gjennom Cloudways på den valgte skyen, som AWS, Digital Ocean og Linode. Cloud hosting er mye kraftigere og pålitelig enn tradisjonell VPS.

Når det gjelder funksjoner, kommer Cloudways administrerte WordPress-hosting med 24/7 support og gratis migrering over alle pakker. Avanserte alternativer kommer med GIT-integrasjon, iscenesettelses-URL-er og administrerte sikkerhetskopier. Det er også et intuitivt og brukervennlig kontrollpanel – noe mange netter ikke har.

Hva er ikke bra med Cloudways

 • Cloud hosting kan være litt teknisk, men det brukervennlige kontrollpanelet hjelper til med å jevne ut prosessen.
 • Cloudways er bygget på toppen av andre nettskyvertsfasiliteter. De har minimum kontroll over maskinvaren.

8. Media Temple

https://mediatemple.net/

Media Temple

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

B

Pris

$ 20 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 1 TB overføring / mo
 • SSD-database
 • Reddit ™ -Klar
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 live support

"Ideell for nybegynnere & mellomstore bedrifter."

Inngangsplanen ved Media Temple er veldig sjenerøs. Til $ 20 per måned får du gratis migrering av nettsteder, 30-dagers sikkerhetskopiering og gjenoppretting, 24/7 support, iscenesettelse og kloning og 400 000 besøkende per måned. Avanserte brukere vil også glede seg over massevis av alternativer, inkludert Git-integrasjon og SSH-tilgang.

De oppgraderte alternativene ‘Studio’ og ‘Agency’ inkluderer også gjenkjenning og fjerning av skadelig programvare og enorme trafikk- / lagringsalternativer. Hastigheten er i den øvre enden av serverne vi testet, spesielt på den amerikanske vestkysten.

Media Temple har også en meny med eksklusive temaer, slik at du kan holde design og utvikling alt under ett tak.

Hva er ikke bra med Media Temple

 • Det er mange anekdotiske rapporter om dårlig kundestøtte.

Billigere alternativer

En komplett administrert WordPress-vert er ikke det riktige alternativet for alle, spesielt nyere eller mindre nettsteder. I så fall vil et billigere alternativ være mer enn tilstrekkelig.

Hvis det høres ut som noe du leter etter, er her et par bonusalternativer:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN

Pris

$ 3.45 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Linux & cPanel
 • Ubegrensede ressurser
 • Automatisk sikkerhetskopi
 • Ressursbeskyttelse
 • CloudFlare CDN

"Passer for små nettsteder & nybegynnere."

Bluehost er et av de beste budsjettalternativene der ute.

Hastigheten er gjennomgående rask over hele USA, og stabil rundt resten av verden. Det er sikkert, og 24/7 kundestøtte er tilgjengelig som standard. I motsetning til Inmotion Hosting uten CDN inkludert, støtter Bluehost Cloudflare.

Og Bluehost er anbefalt av WordPress.org siden 2005!

Hva er ikke bra med Bluehost

 • Det er ingen gratis migrering av nettsteder.
 • Noen rapporter har sitert sakte belastningshastigheter og støttesvar.

Kjennelse

Administrert WordPress-hosting er ideell hvis du leter etter jevn hastighet, sikkerhet og ytelse uten å måtte bekymre deg for tekniske ting.

Det er perfekt hvis du planlegger å øke nettstedet og trafikken din betydelig i fremtiden og vil ha en vert som vil vokse med deg.

Når det gjelder å velge riktig alternativ, er her en påminnelse om de tre beste valgene mine:

HELT OPTID

SERVERENS YTELSE

PRIS

Siteground

100%

EN+

$ 3.95

månedlig

A2 Hosting

100%

EN+

$ 11.99

månedlig

Kinsta

100%

EN+

$ 30

månedlig

Før du tar en beslutning, bør du vurdere prisen, funksjonene og nivået på kundesupport som passer best på nettstedet ditt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map