Beheerde WordPress-hosting lijkt een beetje op het hebben van uw eigen persoonlijke technische team.

Het is een hostingoplossing die op maat is gemaakt (en super geoptimaliseerd) voor WordPress-sites, en het is een stap verder dan de goedkopere ‘shared hosting’-opties.

Het beste eraan? Het zorgt voor alle technische zaken achter de schermen, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw site.

Managed hosting houdt uw website volledig up-to-date, dus razendsnel en met hoge prestaties. Het maakt automatisch een back-up van alles en voert regelmatig beveiligingscontroles uit, dus het is kogelvrij tegen hackers.

Het ‘beheert’ uw website achter de schermen en zorgt voor consistent hoge prestaties. Perfect als je tip-top resultaten wilt, maar niet de tijd of technische kennis hebt om dingen aan te passen en te beheren ‘onder de motorkap’.

Contents

Waarom heb ik beheerde WordPress-hosting nodig??

Voordelen van Managed WordPress Hosting

Veel website-eigenaren vragen zich af of managed hosting het extra geld waard is, maar als je grote plannen hebt voor je website, is dat logisch. Hier zijn de voordelen in meer detail:

1. Speciaal geoptimaliseerd voor WordPress

De servers zijn verfijnd en geoptimaliseerd voor alleen WordPress. Een specialistische service is altijd beter dan een algemene.

2. Automatische updates

De software achter uw site wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat deze altijd de beste prestaties levert. Het is niet nodig om updates handmatig te controleren en te installeren.

3. Kogelvrije beveiliging

Beveiliging is misschien wel de grootste stimulans om te upgraden naar een beheerde WordPress-host. Dankzij de automatische updates en gespecialiseerde hostingomgeving is het beter beschermd tegen hackers en andere beveiligingsproblemen. Zoals u zult zien, voeren de meeste hostingplatforms regelmatig beveiligingscontroles uit en kunnen ze actief malware verwijderen.

4. Super snelheid

Een trage website kan uw verkopen, conversies en gebruikerservaring negatief beïnvloeden, maar het handmatig versnellen kost veel moeite en vaardigheid. De beste hosting maakt gebruik van ingebouwde caching en biedt (vaak) een CDN om de snelheid van uw website automatisch te verhogen.

5. Automatische back-ups

Beheerde WordPress-hostingplatforms bieden doorgaans dagelijkse back-ups. U kunt rustig slapen, wetende dat u uw website niet zult verliezen als het ergste gebeurt!

6. 24/7 ondersteuning

Het is altijd goed om te weten dat er een expert is aan het einde van een telefoon als je onverklaarbare 505-fouten krijgt. Beheerde hostingpakketten bevatten meestal toegang tot een eersteklas ondersteuningsdienst, zodat u de wachtrij kunt overslaan en met echte ontwikkelaars kunt praten.

7. Flexibel & schaalbaar voor enorm verkeer

Beheerde hosts kunnen veel meer verkeer en bandbreedte aan dan een gedeelde host. Als u een plotselinge verkeerspiek krijgt, crasht uw site niet.

Bottom Line

Het is altijd up-to-date, altijd snel, altijd een back-up, altijd veilig.

Toegegeven, het is duurder dan shared hosting, maar de tijd die wordt bespaard (en de behaalde prestaties) kan het geld zeker waard zijn.

Is beheerde WordPress-hosting voor mij?

Voor kleine websites en websites die net zijn begonnen, kan Managed WordPress-hosting overdreven zijn. In dit geval kan een eenvoudige gedeelde host voldoende zijn. Dat gezegd hebbende, raad ik nog steeds managed hosting aan voor zowel beginners als professionals. Ideaal voor:

 • Bloggers of bedrijven die zich willen concentreren op het runnen van hun site, zonder zich zorgen te hoeven maken over updates, back-ups en technische details achter de schermen.
 • Iedereen die van plan is zijn verkeer snel te laten groeien en regelmatig pieken in bezoekers ziet.
 • Elke website die geen downtime kan betalen.
 • Iedereen die grote steun waardeert.

De keerzijde van Managed WordPress Hosting

Geoptimaliseerd voor WordPress

Beheerde hosts zijn natuurlijk niet voor iedereen. Er zijn een of twee functies die u kunnen afschrikken:

1. Kosten

Ze zijn duurder dan gedeelde hosts. U kunt verwachten dat u tussen de $ 15 en $ 60 per maand betaalt voor een beheerde host, terwijl u een gedeelde host voor slechts $ 1,99 kunt ophalen.

2. Je kunt alleen WordPress gebruiken

Dit lijkt misschien een voor de hand liggend punt, maar het is vermeldenswaard! Als je ook websites op Joomla of Drupal uitvoert, is dat vrij nutteloos.

3. Gebrek aan controle

Het mooie van managed hosting is dat het zelfvoorzienend is. Het updatet, beheert en past alles aan om de prestaties automatisch te verbeteren. Als je het type persoon bent dat graag rondneust, dingen test en zelf wijzigingen aanbrengt, vind je het misschien beperkend, omdat de toegang soms beperkt is.

4. Beperkingen voor plug-ins

Sommige beheerde hosts verbieden het gebruik van bepaalde plug-ins. Waarom? Plug-ins zuigen waardevolle bronnen op en vertragen de prestaties, dus sommige hosts verbannen de bronnen die de meeste bronnen nodig hebben. Dat gezegd hebbende, de meeste beheerde hosts worden geleverd met de beste plugin-functies die al zijn ingebouwd (zoals caching, back-ups enz.)

Als je nog steeds bij me bent, denk je waarschijnlijk serieus na over managed hosting, maar er is één grote vraag om te beantwoorden: welke is de beste?

Geclassificeerd: de 9 best beheerde WordPress-hosting

Een korte opmerking over snelheid

We hebben de snelheid van elke host gerangschikt met behulp van de unieke serversnelheidstester van Bitcatcha. Het registreert de reactietijd vanaf acht locaties over de hele wereld en berekent het gemiddelde. Scores onder 180 ms worden gerangschikt als “A +” en scores van 181 ms tot 210 ms worden gerangschikt als “A”.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 3,95 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • cPanel & SSH-toegang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Gratis dagelijkse back-up
 • Git & enscenering
 • Servers op 3 continenten

"Beste voor beginners & webmasters met krappe budgetten."

De instapoptie bij SiteGround is de goedkoopste die er is ($ 3,95 per maand!), En wordt geleverd met automatische updates en dagelijkse back-ups. Het is geweldig voor beginners, maar de meesten willen het ‘GoGeek’ -pakket (dat nog steeds redelijk betaalbaar is voor $ 14,95).

Met het GoGeek-pakket krijg je een staging-gebied met één klik en een vooraf geïnstalleerde Git voor WordPress. Je ontgrendelt ook premium technische ondersteuning en hun SuperCacher, die je een versnelde boost van snelheid geven.

SiteGround beweert dat er ‘vrijwel geen wachttijd’ is voor ondersteuning via chat en telefoon en slechts tien minuten eerste reactietijd voor vragen met een ticket. We vinden het wel waar.

Wat is er niet goed met SiteGround

 • De instapoptie is beperkter dan die van concurrenten, maar de prijs weerspiegelt dat wel.
 • Niet echt een volledig beheerde WordPress-hosting, maar de aangeboden functies zijn vrijwel hetzelfde.

Notitie

We volgen SiteGround nauwlettend terwijl we met hen hosten. Bekijk onze SiteGround-beoordeling voor alles wat u moet weten over de host (onze testsites, serversnelheidstest, termijn, enz.).

2. A2-hosting

https://www.a2hosting.com

A2-hosting

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 11,99 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Turbo Servers
 • 6X Hogere laadsnelheden

"Goed afgeronde beheerde WordPress-host, geschikt voor alle soorten sites."

Op de tweede plaats komt A2 Managed WordPress Hosting, vanaf $ 11,99 per maand. Alle Managed WordPress-accounts van A2 worden geleverd met onbeperkte SSD, onbeperkte bandbreedte, Turbo-servers en A2 Optimized WordPress.

Als u niet bekend bent met A2, produceren hun Turbo-servers in feite 20x hogere snelheden dan gewone servers, en hun A2-geoptimaliseerde WordPress zorgt ervoor dat uw WordPress-site automatisch wordt geoptimaliseerd voor snelheid zonder dat u tijd hoeft te verspillen aan het sleutelen ervan.

Ze hebben ook alle gebruikelijke toeters en bellen bij hun plannen opgenomen, zoals sitestaging, gratis sitemigraties, gratis CDN, SSL en SSD’s.

Als u van plan bent meerdere sites te hosten, kiest u best voor hun 3-sites of onbeperkt abonnement. Hun instapmodel kost misschien maar $ 11,99 / maand, maar je krijgt maar één site om te hosten.

Wat is er niet goed aan A2 Hosting

 • Live chat-team is ervaren en 24/7 beschikbaar, maar het kost wat tijd om verbinding te maken.
 • Op instapniveau is slechts 1 site toegestaan. Moet meer betalen om meer sites te hosten.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 30 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Mogelijk gemaakt door Google Cloud
 • 20.000 bezoeken / maand
 • Dagelijkse back-ups
 • WP-expert als ondersteuning
 • Hack fix garantie

"Ideaal voor middelgrote bedrijven & ondernemingen."

Het grote verkoopargument van Kinsta is dat het wordt aangedreven door Google Cloud, wat volgens hen sneller is dan hun concurrenten.

Kinsta scoort een solide A en biedt supersnelle respons in de Verenigde Staten. Ze zijn ook de gastheer bij uitstek voor Ubisoft en Asos, dus ze zijn geen onbekende voor veeleisende klanten.

Hun kleinste pakket kost $ 100 $ 30! – bijgewerkt in januari 2018 – dus Kinsta is alleen echt een optie voor bedrijven en grotere sites.

Maar als je zoveel kracht nodig hebt, heeft Kinsta het in emmers vol. De service controleert uw website één keer per minuut op beveiliging en ondersteuning. U kunt uw eigen CDN kiezen en beschikt over alle ontwikkelaarstools die u maar kunt wensen (inclusief een op maat gemaakt dashboard dat mooi en intuïtief is).

In termen van ondersteuning is de mediane reactietijd van Kinsta op het indienen van een ticket 9 minuten – in de afgelopen 90 dagen is deze teruggebracht tot 2 minuten – wat echt goed is om te weten dat ze verbeteren. Lees onze uitgebreide Kinsta-recensie voor meer informatie.

Wat is er niet goed aan Kinsta

 • Het kost $ 100 per maand. Het kleinste abonnement van Kinsta begint nu vanaf $ 30 / maand.
 • Geen e-mailhosting. Kinsta beveelt G Suite aan voor e-mailhosting ($ 5 / maand voor basisabonnement)

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 4,99 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 40 GB SSD
 • Gratis sitemigratie
 • PHP7 ondersteund
 • 90 dagen geld terug
 • Geen plug-in-beperkingen

"Het beste voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. "

Met het WP1000-S-plan van Inmotion Hosting zul je geen functies zoals GIT zien, maar je zult genieten van exclusieve functies zoals BoldGrid-integratie en geen plug-in-beperkingen. Het enige dat Inmotion echt helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie, is hun waanzinnige serverstack.

U zult kunnen genieten van snelheden tot 10x sneller dan reguliere shared hosting met hun ingebouwde snelle combinatie van SSD, NGINX-serverconfiguratie, geavanceerde servercaching!

Bovendien biedt Inmotion een geld-terug-garantie van 90 dagen.

Met een prijs van slechts $ 4,99 per maand (37% korting – speciale aanbieding alleen voor Bitcatcha-lezers) is het een van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor kleine bedrijven en bloggers!

Wat is er niet goed aan Inmotion Hosting

 • Geen git. Max. Snelheidszones zijn effectief, maar zijn een beetje achterhaald in vergelijking met datacenters verspreid over regio’s.
 • Uitchecken kan een frustrerend proces zijn.

5. Vloeibaar web

https://www.liquidweb.com/

Vloeibaar web

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 69 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 600 menselijke steun
 • Geen plug-in restr.
 • Automatische beeldcompressie
 • Site mgmt tools
 • Volledige servertoegang

"Ideaal voor enterprice WordPress hosting"

Liquid Web is een van de meer premium hosts die er zijn, maar hun forse prijskaartje wordt gerechtvaardigd door hun vele unieke functies.

Ze hebben een van de – zo niet DE grootste – ondersteuningsteams in de branche, met meer dan 600 ondersteunend personeel om hun ondersteuning de klok rond te behouden.

U kunt genieten van onbeperkte paginaweergaven met al hun plannen, maar u bent beperkt tot slechts 1 site met hun persoonlijke abonnement op instapniveau.

Hun automatische beeldcompressietools doen wonderen om uw site licht en snel te houden, terwijl u met hun ontwikkelaarstools snel kunt werken met toegang tot SSL, Git en WP-ClI.

We raden Liquid Web aan voor gebruik door middelgrote bedrijven.

Wat is er niet goed aan Liquid Web

 • Geen e-mailhosting. Je hebt aparte e-mailhosting nodig
 • Prijzig – Hun instapmodel kost $ 69 per maand. (Met onze link betaal je $ 34,50 voor de eerste 2 maanden)
 • Slechts 1 site toegestaan ​​met hun instapmodel. Betaal meer voor hun andere plannen om meer sites te hosten.

6. WP-motor

https://wpengine.com

WP Engine

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN

Prijs

$ 19 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Volledig beheerd
 • Professioneel aangepast
 • Dagelijkse back-ups
 • Malwarescan
 • Firewall, klaar voor CDN

"Het is een van de meest veelzijdige opties die er zijn."

WP Engine is misschien wel de grootste naam in Managed WordPress-hosting. Ze waren een van de eersten die het aanboden en bieden nu hosting voor kankeronderzoek, Rightmove, HTC en een aantal andere grote klanten.

De instapoptie ‘Persoonlijk’ is genereus en biedt een staging-omgeving, back-up met één klik en gratis sitemigratie. Het is perfect voor maximaal 25.000 bezoekers per maand, maar je moet upgraden om meer bronnen en 24/7 telefonische ondersteuning te ontgrendelen.

Hun server bevindt zich in het oosten van de Verenigde Staten, dus de serversnelheid is foutloos als je publiek daar is gevestigd. Ik ben ook dol op hun 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus als het niet lukt, kun je het gewoon annuleren.

Wat is er niet goed met WP Engine

 • Het is duurder dan veel concurrenten (exclusieve deal! 20% korting op de eerste factuur – begint vanaf $ 19,33 / maand), maar ze ondersteunen het met een sterke service en reputatie.
 • WP Engine heeft een lijst met verboden plug-ins, die de moeite waard zijn om te bekijken voordat je je vastlegt.
 • 24/7 ondersteuning is alleen beschikbaar voor premium klanten.

7. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN

Prijs

$ 15 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Cloud hosting
 • Responsieve ondersteuning
 • CloudwaysBot
 • Schaalbaarheid
 • Geen contracten

"Managed cloud hosting voor iedereen."

Cloudways is een beheerde cloudhosting. u kunt ervoor kiezen om WordPress via Cloudways te implementeren in de cloud van uw keuze, zoals AWS, Digital Ocean en Linode. Cloud hosting is veel krachtiger en betrouwbaarder dan traditionele VPS.

Wat betreft functies, Cloudway’s beheerde WordPress-hosting wordt geleverd met 24/7 ondersteuning en gratis migratie voor alle pakketten. Geavanceerde opties worden geleverd met GIT-integratie, staging-URL’s en beheerde back-ups. Er is ook een intuïtief en gebruiksvriendelijk configuratiescherm – iets dat veel cloudhosts niet hebben.

Wat is er niet goed aan Cloudways

 • Cloudhosting kan een beetje technisch zijn, maar het gebruiksvriendelijke configuratiescherm helpt het proces soepel te laten verlopen.
 • Cloudways is gebouwd bovenop andere cloudhostingfaciliteiten. Ze hebben minimale controle over de hardware.

8. Mediatempel

https://mediatemple.net/

Mediatempel

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

B

Prijs

$ 20 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 1 TB overdracht / maand
 • SSD-database
 • Reddit ™ -klaar
 • CloudFlare met Railgun
 • 24/7 live ondersteuning

"Ideaal voor beginners & middelgrote bedrijven."

Het instapplan bij Media Temple is erg gul. Voor $ 20 per maand krijgt u gratis sitemigratie, 30 dagen back-up en herstel, 24/7 ondersteuning, staging en klonen en 400.000 maandelijkse bezoekers. Geavanceerde gebruikers zullen ook genieten van tal van opties, waaronder Git-integratie en SSH-toegang.

De geüpgradede ‘Studio’ en ‘Agency’ opties bevatten ook malware detectie en verwijdering en enorme traffic / opslag opties. De snelheid ligt aan de hogere kant van de servers die we hebben getest, vooral aan de Amerikaanse westkust.

Media Temple heeft ook een menu met exclusieve thema’s, zodat u ontwerp en ontwikkeling allemaal onder één dak kunt houden.

Wat is er niet goed met Media Temple

 • Er zijn talloze anekdotische rapporten over slechte klantenondersteuning.

Goedkopere alternatieven

Een volledig beheerde WordPress-host is niet voor iedereen de juiste optie, vooral niet voor nieuwere of kleinere websites. Dan is een goedkopere optie meer dan voldoende.

Als dat klinkt als iets waarnaar je op zoek bent, zijn hier een paar bonusopties:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN

Prijs

$ 3,45 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Linux & cPanel
 • Onbeperkte middelen
 • Automatische back-up
 • Bronnenbescherming
 • CloudFlare CDN

"Geschikt voor kleine sites & beginners."

Bluehost is een van de beste budgetopties die er zijn.

Snelheid is constant snel in de Verenigde Staten en stabiel over de rest van de wereld. Het is veilig en 24/7 klantenondersteuning is standaard beschikbaar. In tegenstelling tot Inmotion Hosting zonder CDN, ondersteunt Bluehost Cloudflare.

En Bluehost wordt sinds 2005 aanbevolen door WordPress.org!

Wat is er niet goed met Bluehost

 • Er is geen gratis sitemigratie.
 • Sommige rapporten noemen lage laadsnelheden en ondersteunen reacties.

Vonnis

Beheerde WordPress-hosting is ideaal als u op zoek bent naar consistente snelheid, beveiliging en prestaties zonder u zorgen te hoeven maken over de technische zaken.

Het is perfect als u van plan bent uw site en verkeer in de toekomst aanzienlijk te laten groeien en een host wilt die met u meegroeit.

Wat betreft het kiezen van de juiste optie, hier is een herinnering aan mijn drie topkeuzes:

ALGEMENE UPTIME

SERVERPRESTATIES

PRIJS

SiteGround

100%

EEN+

$ 3,95

maandelijks

A2-hosting

100%

EEN+

$ 11,99

maandelijks

Kinsta

100%

EEN+

$ 30

maandelijks

Voordat u een beslissing neemt, moet u rekening houden met de prijs, functies en het niveau van klantenondersteuning die het beste bij uw website passen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me