9 brezplačnih storitev spletnega gostovanja – brezplačno gosti vaše spletno mesto

Vsi, ki ste kdaj želeli ustanoviti spletno mesto, bodo zagotovo želeli dobiti brezplačno spletno gostovanje. Navsezadnje nihče ne mara plačevati stvari, še bolj, ko sploh ne veste, ali bo vaše spletno mesto dobičkonosno ali ne, zato je pot brezplačna, kajne?


No, prav in… ni tako.

Z brezplačnim spletnim gostovanjem za vaše spletno mesto ni nič narobe in vsekakor ima svoje ugodnosti, zagotovo pa pride tudi z omejitvami.

To je res odličen način za vzpostavitev internetne prisotnosti, ne da bi prišli do denarja vnaprej, toda pridobitev brezplačnega spletnega gostovanja lahko povzroči tudi neprijetne rezultate za vaše spletno mesto.

Contents

Notranje delovanje podjetij za spletno gostovanje

Kadarkoli vtipkate spletno mesto www.wwhat.com v svoj mali internetni brskalnik ali telefon, podatke dejansko pošljete prek zapletene mreže kablov na fizični računalnik, ki se imenuje strežnik, ki je na fizični lokaciji.

Ta strežnik nato pošlje zahtevane podatke nazaj v vaš računalnik ali mobilno napravo, tako da lahko prikaže spletno mesto, ki ga iščete.

Nakup strežnika stane kar nekaj denarja. Vzdrževanje ni poceni, da ne omenjam, da je treba najeti fizični prostor za shranjevanje tega strežnika, plačevati račune za internetnega ponudnika, elektriko in kaj podobnega.

Če na kratko povem, da stroški za vzdrževanje strežnikov niso poceni, zato kakovostna podjetja za spletno gostovanje za svoje storitve zaračunavajo premijsko ceno.

Kako torej nekaterim podjetjem uspe brezplačno zagotoviti te storitve?

Zdaj postavljamo prava vprašanja.

Kako podjetja za spletno gostovanje ohranjajo svoje storitve brezplačnimi

Podjetja za spletno gostovanje morajo najti način, kako lahko plačajo svoje račune in doma prižgejo luči. Čeprav obstaja veliko strategij in metod, ki jih lahko podjetje uporabi za ohranitev svojih storitev, so nekatere sprejemljive, nekatere neetične in nekatere naravnost nesramne.

Tu je nekaj stvari, ki jih večina brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja pokriva njihove stroške.

 • Oglasi na vašem spletnem mestu
 • Eden od načinov, da dobijo nekaj zaslužka, hkrati pa vam nudijo brezplačne storitve, je, da na svoje spletno mesto postavijo oglase. Ti oglasi so lahko njihovi lastni oglasi ali oglasi tretjih oseb. Na splošno ne boste imeli nadzora nad tem, kakšni oglasi bodo prikazani brez vašega spletnega mesta, če se odločite za brezplačno spletno gostovanje. Navsezadnje tega ni brezplačno kosilo.

 • Omejene funkcije
 • Ta podjetja lahko naredijo tudi dovolj funkcij, da lahko spletno mesto začnete delovati, vendar ne dovolj, da bi ustvarili spodobne rezultate. To vas prisili, da nadgradite na njihovo plačljivo storitev ali kupite dodatne funkcije “po nizki in nizki ceni, ki si jo lahko privošči vsak!”

  Na primer, lahko zmanjšajo pasovno širino vašega spletnega mesta in povzročijo, da se vaše spletno mesto poveča, ko presežete nekaj kot 100 obiskovalcev. Če želite spletno mesto spet dobiti na spletu, vam ne bo preostalo drugega, kot da ga nadgradite, kar vas samodejno spremeni v plačljivega naročnika.

 • Res počasna hitrost
 • Vaša spletna stran bi lahko bila tudi resno počasna. Konec koncev jim ne plačate ničesar. Ne dolgujejo vam, da dodelijo sredstva za svoje spletno mesto. Veliko bolje bi jim dali te vire svojim strankam, ki plačujejo.

 • Brez domenskih imen
 • Najverjetneje ne boste mogli dobiti niti imena domene po meri. Z brezplačnimi spletnimi storitvami gostovanja ste najverjetneje omejeni na svoje ime.freewebhostingservice.com, kar ni ravno idealen primer profesionalnosti.

Kakorkoli že, tudi pri vseh teh pomanjkljivostih imajo brezplačne storitve spletnega gostovanja svoje prednosti. Fantastični so za ljudi, ki šele začenjajo, hobiji, in to je odličen način, da svoje spletno mesto takoj zaženete in zaženete.

Dovolj sem se spotaknil, zato se potopimo v točko celotnega članka.

Naših 9 najboljših storitev brezplačnega spletnega gostovanja 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

logotip hostingerja

SKLADIŠČENJE

10 GB

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

0,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 100 GB pasovne širine
 • 99% zakasnitev
 • 24/7 Podpora
 • Odlična hitrost strežnika

„Vrhunske storitve po zelo nizki ceni. Super za vse namene! “

Naše prvo, najbolj priljubljeno spletno gostovanje s cenovno tako nizko ceno je praktično brezplačno bi bilo Hostinger.

Da, vemo, da naj bi se ta seznam uporabljal za brezplačne storitve spletnega gostovanja, vendar so Hostingerjeve cene le 0,99 USD na mesec, kar so praktično brezplačni fantje! Resno, kaj še lahko kupite za 0,99 USD na mesec v teh dneh?

Storitve gostiteljev so vrhunske, hitre in zanesljive, saj tekmujejo nekaterim velikanom spletnega gostovanja v tej panogi. Pravzaprav smo opravili nekaj testov in Hostinger je dejansko hitro prekašal nekatere od njih!

Zgradili so 6 centrov podatkov po vsem svetu in tako zagotovili, da bodo njihove hitrosti ostale enake, ne glede na to, kje so vaše stranke. Z Hostingerjem (Singapur, Nizozemska in ZDA) smo dejansko postavili tri testne lokacije, da bi videli, kako se vozijo po vsem svetu, in vsi dosledno vračajo povprečne hitrosti pod 180 ms!

To je šokantno hitro za nekaj, kar stane slabih 0,99 USD na mesec, ne mislite?

Poleg hitrosti je Hostinger postal naše najljubše (skoraj) brezplačno spletno gostovanje njihova 99-odstotna garancija. To nam zagotavlja, da ne glede na to, katera spletna mesta se bomo odločili za gostovanje pri njih, praktično nikoli ne bodo padla, ali pa nam bo Hostinger vrnil 5% mesečnih pristojbin.

S številnimi funkcijami in enostavno uporabo HPanela (njihova zelo lastna različica cPanel) Hostinger zlahka premaga preostalo konkurenco, hkrati pa podjetjem premium web hosting omogoči dober tek za svoj denar. Celotno mnenje o Hostingerju si preberite tukaj.

Kaj manjka Hostingerju?

 • Brez brezplačne domene
 • Brez brezplačnega SSL-ja
 • Brez brezplačne varnostne kopije
 • Ni ravno zastonj

2. Weebly

https://www.weebly.com

lahkomiselni logotip

SKLADIŠČENJE

500 MB

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačni SSL
 • Brezplačno SEO
 • Dober Builder spletnih strani

“Super za novince, še posebej s svojim brezplačnim graditeljem spletnih strani.”

Verjetno ste že slišali za Weeblyja, čeprav ne veste točno, kaj počne. Svoje ime so si ustvarili tako, da so ena najbolj uporabniku prijazna platforma za ljudi brez kakršnega koli programskega znanja za ustvarjanje lastnih spletnih mest, brezplačno.

Iskreno, zelo so dobri v tem, kar počnejo.

Izdelovalec spletnih strani Weebly je očitno zvezda razstave, ki vsebuje zelo uporabniku prijazen vmesnik za vlečenje in spuščanje in tisoče predlog, ki jih lahko izbirate, da ustvarite spletno mesto svojih sanj.

Funkcije, ki so na voljo z brezplačnim računom, niso niti pol slabe. Dobili ste prostor za shranjevanje v višini 500 MB, čeprav tega ni veliko, je dovolj, da sprostite in zaženete svoje brezplačno spletno mesto.

Uživali boste v neomejeni pasovni širini, zato vam ne bo treba skrbeti zaradi priliva obiskovalcev, zaradi katerega se bo vaše spletno mesto spuščalo, samo v primeru, če bo vaša vsebina nekako postala okus tedna v viraltownu.

Za to dodatno varnost, brezplačno optimizacijo iskalnikov, vržejo tudi brezplačen SSL, tako da je vaša vsebina zlahka odkrita in brezplačna poddomena Weebly z blagovno znamko … ni najboljše, ampak hej, vsaj za ime domene ne boste morali plačati, kajne?

Upoštevati je treba eno stvar – brezplačni račun ne vsebuje telefonske podpore ali kakršnih koli funkcij e-trgovine. Če boste morali uporabiti slednjo, ne boste imeli druge izbire, kot da nadgradite, če pa vas zadeva, ne bodite pozorni – imeli boste podporo po e-pošti in v klepetu v živo.

S fantastičnimi zmogljivostmi in precej funkcionalnostmi s svojim brezplačnim računom ne preseneča, da je Weebly tu na tem seznamu. Celoten pregled na Weebly preberite tukaj.

Kaj manjka Weeblyu?

 • Omejeno shranjevanje
 • Brez telefonske podpore
 • Brez sistema e-trgovine

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

Logotip 000Webhost

SKLADIŠČENJE

1 GB

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • 10 GB pasovne širine
 • 2 Dovoljena spletna mesta
 • Dovoljeni lastni oglasi
 • Brezplačna poddomena

“Fantastična spletna ponudba gostovanja za začetek vašega prvega posla, le zavedajte se, da lahko pride do izpadov.”

Na spletnem mestu Hostinger je 000Webhost.com naslednji na seznamu najboljših brezplačnih storitev spletnega gostovanja.

Obstajajo že več kot desetletje in uveljavili so se kot eno najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja za ljudi, ki se želijo naučiti, kako ustvariti svoje lastne spletne strani.

000Webhost.com je za vedno 100% brezplačen, zato vam ne bo treba skrbeti, da se bo vaše spletno mesto po določenem času povleklo.

Za brezplačno spletno gostovanje je na spletni strani 000Webhost.com na voljo presenetljivo število funkcij.

Na voljo imate 1 GB prostora za shranjevanje, 10 GB pasovne širine, brezplačen program za izdelavo spletnih strani, samodejni namestitveni program WordPress, ki vam bo pomagal začeti v nekaj minutah, in najboljše od vsega, 2 aktivni spletni strani, vsako s svojimi namenskimi sredstvi!

Brezplačni graditelj spletnih strani je preprost za uporabo, enostaven za učenje in ponuja veliko predlog, da lahko naredite bolniško profesionalno spletno mesto. Ne boste se morali niti naučiti niti ene vrstice kode.

Edina slaba stran portala 000Webhost.com je, da nekateri poročajo o groznih izpadih, toda hej, brezplačno je. Ne morete pričakovati, da boste imeli svojo torto in jo tudi pojedli, kajne?

Osebno, ker 000Webhost.com že poganja Hostinger, bi seveda raje od njih spletno gostovanje, saj je vstopna cena tako nizka. Če pa res ne želite vzeti denarja, je 000Webhosting.com odlična izbira.

Kaj primanjkuje pri 000Webhost?

 • Mogoče imajo izpadi
 • Hitrost strežnika je morda počasna
 • Brez rezervnih kopij

4. x10hosting

https://x10hosting.com

x10hosting logotip

SKLADIŠČENJE

Neomejeno

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • Easy Script Installer
 • Oglasi se ne prikazujejo
 • Upravljanje podatkovnih baz MySQL
 • Brezplačni 3 e-poštni računi

»Hitro, brezplačno spletno gostovanje v oblaku. Dobro za vse namene. “

x10hosting je eden izmed dobrih tistih zunaj.

To je brezplačna spletna ponudba gostovanja, ki je prilagodljiva, dobro razvita in stabilna, s sodobno strojno opremo, ki bi lahko konkurirala nekaterim vrhunskim znamkam za spletno gostovanje.

Z uporabo visokozmogljivega prostora za shranjevanje SSD za storitve v oblaku x10hosting zagotavlja hitro hitrost nalaganja za vsa spletna mesta, ki jih gostite na njihovi platformi, ne glede na to, kako velika so ta spletna mesta..

Brezplačni račun je opremljen s precej spodobnim ustvarjalcem spletnih strani, vsemi najnovejšimi različicami PHP, MySQL in CSS. Z namestitvijo z enim klikom in možnostjo uporabe paketov tretjih oseb je X10hosting po našem skromnem mnenju zagotovo najbolj zaokrožena brezplačna spletna storitev gostovanja.

Kaj manjka pri x10hostingu?

 • Omeji na neomeren prostor na disku
 • Ničelna podpora strankam
 • Brez brezplačnega e-poštnega računa

5. Wix

https://www.wix.com

wix logotip

SKLADIŠČENJE

500 MB

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • 99,9% Počasi
 • 24/7 Podpora
 • Brezplačna poddomena
 • Dober Builder spletnih strani
 • Optimizirano spletno mesto za mobilne naprave

“Prihaja z neverjetnim ustvarjalcem spletnih mest za ustvarjanje iskanih spletnih mest.”

Wix je še eno tistih spletnih ponudnikov gostovanja, ki so zelo priljubljena, tudi med tistimi, ki jih ne poznate.

Iskreno, Wix ne ponuja veliko v smislu brezplačnih funkcij, toda tisto, kar jim v tem oddelku manjka, več kot nadoknadi glede uporabnosti.

Ko je eden od mojih prijateljev prvič začel eksperimentirati z izdelavo spletnih strani, je šel naravnost v Wix, da bi videl, kaj lahko ustvari v omejenem času, brez vedenja o kodiranju..

Uspelo mu je izdelati zelo impresivno, profesionalno in gladko. Vse, kar je moral storiti, je bil izbrati osnovo iz izjemnega seznama predlog Wix-a in ga ustrezno prilagoditi, kar je imel v mislih z njihovim vmesnikom povleci in spusti..

Če iščete brezplačno spletno gostovanje, ki bo gostilo majhno spletno mesto, z ustvarjalcem spletnih strani, ki jih lahko preprosto izdelajo polirana spletna mesta, ne iščite več. Z Wixom res ne moreš iti narobe. Celoten pregled na Wixu si preberite tukaj.

Kaj manjka pri Wixu?

 • Omejeno shranjevanje
 • Omejena pasovna širina
 • Brez brezplačnega e-poštnega računa
 • Oglasi, prikazani na brezplačnem računu

6. Neskončnost BREZPLAČNA

https://www.infinityfree.net/

neskončni logotip

SKLADIŠČENJE

Neomejeno

KUPITELJ SITE

Ne

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina
 • Oglasi se ne prikazujejo
 • 99% zakasnitev
 • Brezplačni SSL
 • Brezplačnih 10 e-poštnih računov

»Neomejeno skladiščenje & pasovna širina z 10 brezplačnimi e-poštnimi računi – ena boljših brezplačnih storitev na tem seznamu. “

Kljub temu, da je v primerjavi s preostalimi igralci na seznamu precej nov, je InfinityFree uspel precej vplivati ​​na panogo, saj je ponudil veliko količino neomejenih funkcij

Namestitveni program skripta Softculous naredi namestitev WordPressa lahek in na tisoče tem na voljo za ustvarjanje osupljivega spletnega mesta.

Na videz ob strani, kar nas je pri InfinityFree dovolj navdušilo, je količina razpoložljivih funkcij, ne da bi nas prisilila, da prikazujemo oglase na naših spletnih mestih.

Z njimi boste uživali neomejeno prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, 10 brezplačnih e-poštnih računov in 99,9% uptime (opazil sem, da o garanciji niso nikoli ničesar povedali). Sem omenil, da so vse te BREZPLAČNE, ne da bi prikazovali oglase?

Obstaja tudi dejstvo, da nudijo brezplačno varnost SSL, več kot 400 baz podatkov MySQL, brezplačne poddomene in PHP7.3 za to slabo nalaganje, kar omogoča InifinityFree odličen izbor brezplačnega spletnega gostovanja.

Kaj manjka pri InfinityFree?

 • Samo podpora na forumu
 • Dvoumni TOS o neomejenih funkcijah
 • Omejena moč strežnika

7. Prostor za nagrade

https://www.awardspace.com

logotip nagradnega prostora

SKLADIŠČENJE

1 GB

KUPITELJ SITE

Ne

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • 24/7 Podpora
 • Easy Script Installer
 • Brezplačen 1 e-poštni račun
 • Brezplačna 1 domena &
  3 Poddomene

»Podpora 24/7, ne da bi prenašali oglase, naredi prostor za nagrade dobra brezplačna možnost.«

Edina stvar, zaradi katere je ta seznam tako težko sestaviti, je količina kakovostnih brezplačnih storitev spletnega gostovanja tam. Kakovost tam zunaj je res osupljiva!

Veseli smo, da bomo na ta seznam vključili tudi Awardspace in prav je tako. Brezplačni račun tega majhnega spletnega gostovalca omogoča uporabniku veliko prednosti, da se lahko zmoči pri gradnji spletnih mest.

Awardspace vam ponuja enake ugodnosti, ki jih lahko privoščijo najbolj ugledni brezplačni spletni gostitelji, vendar jim uspe nadgraditi konkurenco, saj ponudijo 1 brezplačno domeno in 3 brezplačne poddomene, kar uporabnikom dejansko omogoča do 4 brezplačna spletna mesta na račun!

Z namestitvenim programom za klik z enim klikom lahko WordPress ali Joomla enostavno zaženete, svoje spletno mesto pa pripravite na svet v nekaj minutah.

Poleg tega Awardspace ponuja tudi 24-urno podporo strankam, tudi z brezplačnim računom. Platforma je tudi brez oglasov, zato vam ne bo treba skrbeti za vsiljive oglase, ki se prikazujejo na vaših spletnih mestih!

Tega primanjkuje z Awardspace?

 • Omejena pasovna širina
 • Hitrost nalaganja spletnega mesta je morda počasna

8. Freehostia

https://www.freehostia.com

logotip freehostia

SKLADIŠČENJE

250 MB

KUPITELJ SITE

Ne

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • 6 GB pasovne širine
 • 24/7 podpora
 • 99% zakasnitev
 • Easy Script Installer
 • Brezplačni 3 e-poštni računi

“Dostojno za priložnostna mesta, tudi z njihovimi omejitvami.”

Če želite samo zagnati preprosto spletno mesto in vas ne zanimajo veliko funkcije, ne morete storiti narobe z brezplačnim spletnim gostovanjem, kot je Freehostia.

Stabilen je z 99,9-odstotno hitrostjo upodabljanja, enostaven za uporabo z namestitvijo v enem kliku (da se WordPress, Joomla ali vaš najljubši CMS takoj zažene in zažene brez težav), hitro se nastavi z brezplačnim graditeljem spletnega mesta čudovite predloge (tako da lahko oblikujete čudovita spletna mesta) in vam nudi 3 brezplačne e-poštne račune.

Poleg tega Freehostia omogoča gostovanje do 5 domen z enim brezplačnim računom, tako da je to čudovito! Nekoliko težava je, da boste morali kupiti lastno ime domene, ker vam Freehostia ne ponuja nobenega.

Dobili boste rock in roll s 6 GB pasovne širine, 250 MB prostora za shranjevanje in 24/7 podporo strankam, tako da ni preveč moten!

Edina stvar, ki se mi zdi težava, je, da so vam sredstva dodeljena na račun, kar pomeni, da bo 5 domen, ki jih lahko gostite, delilo tisto pasovno širino 6 GB in 250 MB pomnilnika … kar premaga namen gostitelja 5 domen za začetek.

Kljub temu je Freehostia še vedno prekleto dober za brezplačno storitev. Upoštevajte omejitve, če se odločite, da jih boste gostili!

Kaj primanjkuje pri Freehostii?

 • Omejeno shranjevanje
 • Brez brezplačne domene
 • 5 domen deli vire

9. Freehosting

https://www.freehosting.com

logotip freehosting

SKLADIŠČENJE

10 GB

KUPITELJ SITE

Da

CENA (USD)

prost

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačen 1 e-poštni račun
 • Easy Script Installer
 • 24/7 Podpora na osnovi vozovnic

“Neskladne hitrosti strežnika z v redu funkcijami, ampak hej, brezplačno je!”

Freehosting je naša najmanj priljubljena brezplačna spletna ponudba gostovanja na tem seznamu, vendar so njihove storitve dovolj zaslužne, da so na tem seznamu..

So povsem jasni, kaj lahko in česa ne morejo storiti njihovi brezplačni računi za spletno gostovanje, in se ne bojijo vsega tega. Uporabnikom svojih brezplačnih računov bodo nudili brezplačno spletno gostovanje z neomejeno pasovno širino toliko časa, kolikor želi uporabnik, pod pogojem, da uporabnik drži TOS brezplačnega gostovanja.

Kot uporabnik njihovega brezplačnega računa boste lahko uživali 10 GB prostora za shranjevanje na svojem spletnem mestu, neomejeno pasovno širino (kot smo že omenili), samodejni namestitveni skript, s katerim prihranite čas na CMS napravah, brezplačen ustvarjalec spletnih strani in 1 brezplačni e-poštni račun.

Upoštevajte pa, da ko gostite z Freehostingom, je najbolje, da ne prekinete njihovega TOS-a, saj so znani po brisanju spletnih mest brez opozorila. Projekt, pri katerem ste se tako zelo trudili, lahko čez noč preprosto izgine, če se slučajno odpravite čez njihove pogoje.

Druga stvar, ki je pri Freehostingu nismo ravno všeč, je, da njihove hitrosti strežnika niso skladne, vsaj z brezplačnim računom. Nekaj ​​prijateljev, ki uporabljajo njihove storitve, se je pritožilo, da je hitrost nalaganja spletnega mesta ena najslabših, kar so jih kdaj srečali.

Freehosting ima svoje prednosti, vendar ima tudi svoje pomanjkljivosti. Dokler se zavedate, kaj so te pomanjkljivosti, bi morali imeti možnost, da še naprej uživate v teh ugodnostih brez večjih pomanjkljivosti..

Kaj manjka pri Freehostingu?

 • Brez brezplačnega SSL-ja
 • Brez brezplačne domene
 • Neskladna hitrost strežnika
 • Kršitev TOS lahko povzroči ukinitev spletnega mesta

Razsodba: Za koga bi šli?

SKLADIŠČENJE

KUPITELJ SITE

CENA / MO

Logotip Hostingerja

10 GB

Da

0,99 $ *

Weebly logotip

500 MB

Da

prost

Logotip 000Webhost

1 GB

Da

prost

* Cena temelji na 48-mesečni naročnini.

Brezplačne storitve spletnega gostovanja imajo svoje zasluge in ne bom lagal. Še posebej dobro je za ljudi, ki šele začenjajo in eksperimentirajo z izdelavo spletnih strani za svoje podjetje, saj se s tem spoprijemajte – nihče ne mara plačevati stvari.

Vendar pa nič dobrega ni brezplačno in nič brezplačnega ni dobro, čeprav so v tem primeru nekatere brezplačne storitve spletnega gostovanja pravzaprav precej spodobne. Kakorkoli že, poanta je, da imajo brezplačne storitve gostovanja na spletu omejitve, in te omejitve so lahko v obliki prisilnih oglasov, utihnjenih funkcij, počasnih hitrosti strežnika, prisilnih imen domen, če naštejem le nekaj.

Odlične so za namene testiranja, toda če se želite resno posvečati svojemu spletnemu mestu, vam brezplačnih storitev preprosto ne bo uspelo zmanjšati.

Osebno raje izberem profesionalno plačano storitev, ki ima vse ugodnosti vrhunskega spletnega gostovanja po zelo nizki ceni, kot je Hostinger. Pravzaprav imamo nekaj testnih mest, ki jih gostijo z njimi, in do zdaj nimamo nič drugega kot pohvale za njihovo storitev.

Hitrosti strežnikov so globalno smešno visoke, rezultati uptime nikoli ne pojenjajo več kot 99%, njihova odlična podporna ekipa pa je samo užitek za obravnavo.

Med plačevanjem 0,99 USD na mesec za zanesljivo storitev ali nezadovoljivo brezplačno storitvijo, bi zagotovo šel prvi, roke navzdol, še posebej, če sem resno zasnovan na spletnem mestu.

Upamo, da se vam zdi ta članek uporaben! Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s katero koli od tu naštetih storitev, se nam ne bojte obrniti e-pošte!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map