Enhver, der nogensinde har ønsket at starte et websted, vil bestemt have gratis webhosting. Når alt kommer til alt er det ingen der kan lide at betale for tingene, endnu mere når du ikke engang ved, om dit websted bliver rentabelt eller ej, så gratis er det at gå?

Nå, rigtigt og… ikke så rigtigt.

Der er ikke noget galt i at få gratis webhosting til dit websted, og det har bestemt sine frynsegoder, men det kommer bestemt også med begrænsninger.

Det er en rigtig god måde at etablere en internet-tilstedeværelse uden at komme med nogen kontante forhånd, men at få gratis webhosting kan også resultere i ubehagelige resultater for dit websted.

Contents

Webhostingvirksomheders indre arbejde

Hver gang du skriver www.whatever.com ned i din lille internetbrowser eller din telefon, sender du faktisk oplysninger via et kompliceret netværk af kabler til en fysisk computer, der også kaldes en server, der er beliggende på en fysisk placering.

Denne server sender derefter de krævede data tilbage til din computer eller mobile enhed, så den er i stand til at vise det websted, du leder efter.

Det koster en ganske penge at købe en server. Det er ikke billigt at vedligeholde det, for ikke at nævne at skulle leje den fysiske plads til at gemme serveren i, betale internetudbyderregninger, elektricitet og hvad der ikke.

Lang historie er kort, servervedligeholdelsesgebyrer er ikke billige, og det er derfor, web-hostingfirmaer af høj kvalitet opkræver en premium-pris for deres tjenester.

Så hvordan i all verden klarer nogle virksomheder at levere disse tjenester gratis?

Nu stiller vi de rigtige spørgsmål.

Hvordan webhostingfirmaer holder deres tjenester gratis

Webhostingfirmaer skal finde en måde at betale deres regninger på og holde lysene tændt derhjemme. Selvom der er mange strategier og metoder, som en virksomhed kan bruge for at holde sine tjenester gratis, er nogle af dem acceptable, nogle uetiske og andre ligefrem beklagelige.

Her er et par ting, som de fleste gratis webhostingfirmaer gør for at dække deres omkostninger.

 • Annoncer på dit websted
 • En af måderne for dem at få en vis indkomst på, mens du giver dig gratis tjenester, er at placere annoncer på dit websted. Disse annoncer kan være deres egne annoncer eller tredjepartsannoncer. Du har generelt ikke kontrol over, hvilken type annoncer der ikke vises på dit websted, hvis du vælger gratis webhosting. Der er trods alt ikke sådan noget som en gratis frokost.

 • Begrænsede funktioner
 • En anden ting, disse virksomheder kan gøre, er at tilbyde dig lige nok funktioner til at få dit websted igang, men ikke nok til faktisk at producere anstændige resultater. Dette tvinger dig til at opgradere til deres betalte service eller købe yderligere funktioner “til en lav, lav pris, som enhver har råd til!”

  For eksempel kan de forstyrre båndbredden på dit websted, hvilket får dit websted til at gribe ind, når du overskrider noget i retning af 100 besøgende. For at du får dit websted online igen, har du intet andet valg end at opgradere, hvilket automatisk forvandler dig til en betalt abonnent.

 • Virkelig langsom hastighed
 • Dit websted kan også være alvorligt langsomt. Når alt kommer til alt betaler du dem ikke noget. De skylder dig ikke at allokere ressourcer til dit websted. De ville have det meget bedre med at give disse ressourcer til deres betalende kunder.

 • Ingen brugerdefinerede domænenavne
 • Du vil sandsynligvis heller ikke være i stand til at få et brugerdefineret domænenavn. Med gratis webhostingtjenester er det mest sandsynligt, at du er begrænset til dit navn.freewebhostingservice.com, som ikke er nøjagtigt det ideelle eksempel på professionalisme..

Alligevel, selv med alle disse ulemper, har gratis webhostingtjenester deres fordele. De er fantastiske for folk, der lige er startet, hobbyister, og det er en fantastisk måde at få dit websted op og køre på kort tid.

Jeg har ramlet nok, så lad os dykke ind i punktet i hele denne artikel.

Vores top 9 bedste gratis webhostingtjenester 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

hostinger logo

OPBEVARING

10GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

$ 0,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 100 GB båndbredde
 • 99% oppetid
 • 24/7 support
 • Fremragende serverhastighed

“Premium-tjenester til et super lavt prispunkt. Fantastisk til alle formål! ”

Vores allerførste, mest foretrukne pris-så-lave-det er-praktisk-gratis webhosting ville være Hostinger.

Ja, vi ved, at denne liste antages at blive anvendt på gratis webhostingstjenester, men Hostingers priser er kun $ 0,99 om måneden, hvilket er praktisk taget gratis fyre! Alvorligt, hvad kan du ellers købe for $ 0,99 om måneden i disse dage?

Hostinger’s tjenester er førsteklasses, hurtige og pålidelige og konkurrerer med nogle af webhosting-giganterne i branchen. Faktisk kørte vi nogle test, og Hostinger overgår faktisk nogle af dem med hensyn til hastighed!

De har bygget 6 datacentre over hele kloden for at sikre, at deres hastighed forbliver ensartet, uanset hvor dine kunder måtte være. Vi har faktisk oprettet 3 testwebsteder med Hostinger (Singapore, Holland og USA) for at se, hvordan de klarer sig globalt, og alle af dem returnerer konsekvent gennemsnitshastigheder, der er under 180ms!

Det er chokerende hurtigt for noget, der koster små $ 0,99 om måneden, tror du ikke?

Bortset fra hastighed, hvad der gjorde Hostinger til vores foretrukne (næsten) gratis webhosting er deres 99% oppetidsgaranti. Dette forsikrer os om, at uanset hvilke websteder vi beslutter at være vært for dem praktisk talt aldrig vil gå ned, eller at Hostinger returnerer 5% af vores månedlige gebyrer til os.

Med en chockful af funktioner og en brugervenlig HPanel (deres helt egen version af cPanel) slår Hostinger let ud resten af ​​konkurrencen, mens de giver premium webhostingfirmaer et godt løb for deres penge. Læs vores fulde anmeldelse af Hostinger her.

Hvad der mangler med Hostinger?

 • Intet gratis domæne
 • Ingen gratis SSL
 • Ingen gratis sikkerhedskopiering
 • Ikke nøjagtigt gratis

2. Weebly

https://www.weebly.com

weebly logo

OPBEVARING

500 MB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset båndbredde
 • Gratis SSL
 • Gratis SEO
 • God webstedsbygger

“Fantastisk til nyankomne, især med deres gratis webstedsbygger.”

Du har sandsynligvis hørt om Weebly, selvom du ikke helt ved, hvad det gør. De har navngivet sig selv ved at være en af ​​de mest brugervenlige platforme for mennesker uden nogen form for programmeringskendskab til at oprette deres egne websteder gratis.

Helt ærligt er de temmelig gode til det, de gør.

Weebly’s webstedsbygger er naturligvis stjernen i showet her, der indeholder et meget brugervenligt træk-og-slip-interface og tusinder af skabeloner, som du kan vælge imellem, for at oprette dine drømme-webside.

Funktionerne, der er tilgængelige med den gratis konto, er heller ikke halv dårlige. Du får en lagerplads på 500MB, og selvom det ikke er meget, er det nok at få dit gratis websted op og gå.

Du får at nyde ubegrænset båndbredde, så du behøver ikke at bekymre dig om en tilstrømning af besøgende, der får dit websted til at gå ned, i tilfælde af, at dit indhold på en eller anden måde bliver smag for ugen i viraltown.

De kaster også gratis SSL ind for den ekstra sikkerhed, gratis søgemaskineoptimering, så dit indhold let kan opdages, og et gratis Weebly-branded underdomæne … ikke det bedste, men hej, i det mindste behøver du ikke betale for et domænenavn, ikke?

Én ting at være opmærksom på – den gratis konto leveres ikke med telefonstøtte eller nogen form for e-handelsfunktioner. Hvis du har brug for det sidstnævnte, har du intet andet valg end at opgradere, men hvis førstnævnte angår dig, skal du ikke bekymre dig – du har support via e-mail og live chat.

Med fantastisk ydeevne og ret mange funktioner med deres gratis konto, er det ingen overraskelse, at Weebly er her på denne liste. Læs vores fulde anmeldelse af Weebly her.

Hvad der mangler med Weebly?

 • Begrænset opbevaring
 • Ingen telefonsupport
 • Intet e-handelssystem

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

000Webhost-logo

OPBEVARING

1GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • 10 GB båndbredde
 • 2 tilladte websteder
 • Egne annoncer tilladt
 • Gratis underdomæne

“Fantastisk webhostetjeneste til at starte din første virksomhed, bare vær opmærksom på, at driftstider kan forekomme.”

Drivet af Hostinger, 000Webhost.com er næste på denne liste over bedste gratis webhostingtjenester.

De har eksisteret i godt et årti, og de har etableret sig som et af de bedste gratis webhostingfirmaer rundt for mennesker, der vil lære, hvordan man bygger deres helt egne websteder.

000Webhost.com er 100% gratis for altid, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dit websted bliver trukket efter en vis tid.

For en gratis webhostetjeneste kommer 000Webhost.com spækket med et overraskende antal funktioner.

Du får 1 GB lagerplads, 10 GB båndbredde, en gratis webstedsbygger, et automatisk WordPress-installationsprogram, der hjælper dig med at komme i gang inden for få minutter, og bedst af alt, 2 aktive websteder, hver med deres egne dedikerede ressourcer!

Den gratis webstedsbygger er enkel at bruge, let at lære og leveres med masser af skabeloner til at gøre et sygt professionelt websted. Du behøver ikke engang at lære en enkelt kodelinje.

Den eneste ulempe med 000Webhost.com er, at nogle mennesker rapporterer forfærdelige nedetider, men hej, det er gratis. Du kan ikke forvente at have din kage og spise den også, ikke sandt?

Da 000Webhost.com allerede er drevet af Hostinger personligt, foretrækker jeg naturligvis at få webhosting fra dem, da indgangsprisen er så lav. Men hvis du virkelig ikke ønsker at uddele kontanter overhovedet, er 000Webhosting.com et fremragende valg.

Hvad der mangler med 000Webhost?

 • Kan have driftsstop
 • Serverhastigheden kan være langsom
 • Ingen sikkerhedskopi

4. x10hosting

https://x10hosting.com

x10hosting-logo

OPBEVARING

Ubegrænset

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • Easy Script-installatør
 • Der vises ingen annoncer
 • MySQL Database Management
 • Gratis 3 e-mail-konti

“Hurtig, gratis cloud-webhosting. God til alle formål. ”

x10hosting er en af ​​de gode derude.

Det er en gratis webhostingsplatform, der er fleksibel, veludviklet og stabil med moderne hardware, der kan konkurrere med nogle af de premium webhostemærker derude.

Ved hjælp af højtydende SSD-lagerplads til deres skytjenester sikrer x10hosting hurtig indlæsningshastighed for alle websteder, der er vært på deres platform, uanset hvor ressurstunge disse sider er.

Den gratis konto leveres med en temmelig anstændig webstedsbygger, alle de nyeste versioner af PHP, MySQL og CSS, for at nævne nogle få. Med 1-klik-installationer og muligheden for at bruge tredjepartspakker er X10hosting uden tvivl den mest afrundede gratis webhostingtjeneste efter vores ydmyge mening.

Hvad der mangler med x10hosting?

 • Begrænser til unmeteret diskplads
 • Nul kundesupport
 • Ingen gratis e-mail-konto

5. Wix

https://www.wix.com

wix logo

OPBEVARING

500 MB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • 99,9% oppetid
 • 24/7 support
 • Gratis underdomæne
 • God webstedsbygger
 • Optimeret websted til mobil

“Leveres med en fantastisk webstedsbygger til at oprette pro-look websteder.”

Wix er en anden af ​​disse webhostingfirmaer, der er rigtig populære, også blandt dem, der ikke er bekendt.

Helt ærligt, Wix tilbyder ikke meget med hensyn til gratis funktioner, men hvad de mangler i denne afdeling, de gør mere end op med hensyn til deres brugervenlighed.

Da en af ​​mine venner først begyndte at eksperimentere med at opbygge websteder, gik han direkte til Wix bare for at se, hvad han kunne producere i en begrænset periode uden nogen som helst kodningsviden.

Hvad han formåede at producere var meget imponerende, professionelt og slick. Alt, hvad han havde brug for, var at vælge en base fra Wixs bemærkelsesværdige liste over skabeloner og tilpasse i overensstemmelse med det, han havde i tankerne ved hjælp af deres træk- og slip-interface.

Hvis du leder efter en gratis webhosting til at være vært for et lille websted med en webstedsbygger end let kan producere polerede websteder, skal du ikke lede længere. Du kan virkelig ikke gå galt med Wix. Læs vores fulde anmeldelse af Wix her.

Hvad der mangler med Wix?

 • Begrænset opbevaring
 • Begrænset båndbredde
 • Ingen gratis e-mail-konto
 • Annoncer vist på gratis konto

6. InfinityFree

https://www.infinityfree.net/

uendeligt gratis logo

OPBEVARING

Ubegrænset

STEDSBYGGER

Ingen

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset båndbredde
 • Der vises ingen annoncer
 • 99% oppetid
 • Gratis SSL
 • Gratis 10 e-mail-konti

“Ubegrænset lagerplads & båndbredde med 10 gratis e-mail-konti – en af ​​de bedre gratis tjenester på denne liste. ”

På trods af at være ganske ny sammenlignet med resten af ​​spillerne på denne liste, har InfinityFree formået at gøre en ganske stor indflydelse i branchen ved at tilbyde en betydelig mængde ubegrænsede funktioner

Softculous script-installationsprogram gør installation af WordPress til en leg med tusinder af temaer til din rådighed for at skabe et fantastisk udseende sted.

Uanset hvad der imponerede os nok med InfinityFree, er mængden af ​​tilgængelige funktioner uden at tvinge os til at vise annoncer på vores websteder.

Med dem får du mulighed for at nyde ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, 10 gratis e-mail-konti med 99,9% oppetid (jeg bemærkede, at de aldrig sagde noget om en garanti). Nævnte jeg, at alle disse er GRATIS uden at skulle vise annoncer?

Der er også det faktum, at de tilbyder gratis SSL-sikkerhed, over 400 MySQL-databaser, gratis underdomæner og PHP7.3 til den søde indlæsningspræstation, gør InifinityFree til et fremragende gratis webhostingvalg.

Hvad der mangler med InfinityFree?

 • Kun forumbaseret support
 • Tvetydig TOS om ubegrænsede funktioner
 • Begrænset serverstyrke

7. Awardspace

https://www.awardspace.com

prissteds logo

OPBEVARING

1GB

STEDSBYGGER

Ingen

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • 24/7 support
 • Easy Script-installatør
 • Gratis 1 e-mail-konto
 • Gratis 1 domæne &
  3 Underdomæner

“24/7 support uden at skulle tolerere annoncer gør Awardspace til en god gratis mulighed.”

Den ene ting, der gør denne liste så vanskelig at udarbejde er mængden af ​​gratis gratis webhostingtjenester derude. Kvaliteten derude er virkelig ret svimlende!

Vi er glade for at medtage Awardspace på denne liste, og med rette. Denne lille lille webhostingfirmas gratis konto giver brugeren masser af frynsegoder for at få fødderne våde i branchen med at bygge websteder.

Awardspace giver dig den samme type fordele, som mest respektable gratis webhost har råd til at tilbyde, men de formår at give en konkurrence ved at tilbyde 1 gratis domæne og 3 gratis underdomæner, hvilket effektivt giver deres brugere op til 4 gratis websteder pr. Konto!

Med deres 1-kliks installationsprogram er du i stand til at få WordPress eller Joomla til at køre let, få dit websted op og klar til, at verden kan se på få minutter.

Bortset fra det giver Awardspace også 24/7 kundesupport, også med den gratis konto. Platformen er også annoncefri, så du behøver ikke at bekymre dig om indgribende annoncer, der vises på dine websteder!

Hvad der mangler med Awardspace?

 • Begrænset båndbredde
 • Webstedsbelastningshastighed kan være langsom

8. Freehostia

https://www.freehostia.com

freehostia logo

OPBEVARING

250MB

STEDSBYGGER

Ingen

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • 6 GB båndbredde
 • 24/7 support
 • 99% oppetid
 • Easy Script-installatør
 • Gratis 3 e-mail-konti

“Anstændigt nok til afslappede websteder, selv med deres begrænsninger.”

Hvis du bare leder efter at få et enkelt websted i gang, og du er ligeglad med funktioner, kan du ikke gå galt med en gratis webhostetjeneste som Freehostia.

Det er stabilt med en oppetid på 99,9%, let at bruge med deres 1-klik-installationsprogram (for at få WordPress, Joomla eller din foretrukne CMS op og køre på kort tid), hurtig til opsætning med en gratis webstedsbygger, der følger med smukke skabeloner (så du kan oprette smukke websteder) og giver dig 3 gratis e-mail-konti.

Derudover giver Freehostia dig mulighed for at være vært for op til 5 domæner med 1 gratis konto, så det er temmelig forbandet! Det er en smule bummer, at du bliver nødt til at købe dit eget domænenavn, fordi Freehostia ikke giver dig noget.

Du kommer til rock and roll med 6 GB båndbredde, 250 MB lagerplads og 24/7 kundesupport, så det er ikke for lurvet!

Det eneste, jeg finder ud af at være et problem, er, at de ressourcer, der er givet til dig, er pr. Konto, så det betyder, at de 5 domæner, du kan være vært for, deler den 6 GB båndbredde og 250 MB opbevaring … hvilken slags besejre formålet med at være i stand til at være vært 5 domæner til at begynde med.

Ikke desto mindre er Freehostia stadig temmelig godt til en gratis service. Bare hold begrænsningerne i tankerne, hvis du beslutter at være vært hos dem!

Hvad der mangler med Freehostia?

 • Begrænset opbevaring
 • Intet gratis domæne
 • 5 domæner deler ressourcer

9. Freehosting

https://www.freehosting.com

freehosting logo

OPBEVARING

10GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (USD)

Gratis

Nøglefunktioner

 • Umeteret båndbredde
 • Gratis 1 e-mail-konto
 • Easy Script-installatør
 • 24/7 billetbaseret support

“Inkonsekvent serverhastighed med okay funktioner, men hej, det er gratis!”

Freehosting er vores mindst foretrukne gratis webhostetjeneste på denne liste, men deres tjenester er fortjener nok til, at de er på denne liste.

De er ganske ligetil hvad deres gratis webhostingkonti kan og ikke kan gøre, og de er ikke genert over det hele. De giver brugerne af deres gratis konti no-frills webhosting med uovervåget båndbredde, så længe brugeren ønsker det, forudsat at brugeren holder fast ved Freehostings TOS.

Som bruger af deres gratis konto får du mulighed for at nyde 10 GB lagerplads til dit websted, uudvidet båndbredde (som omtalt tidligere), et automatisk scriptinstallatør for at spare tid på CMS-installationer, en gratis webstedsbygger og 1 gratis e-mail-konto.

Husk dog, at når du er vært med Freehosting, er det bedst ikke at bryde deres TOS, da de er berygtede for at slette websteder uden advarsel. Det projekt, du har arbejdet så hårdt på, forsvinder måske bare natten over, hvis du ved et uheld vove dig ud over deres vilkår.

En anden ting, vi ikke helt kan lide ved Freehosting, er, at deres serverhastigheder er inkonsekvente, i det mindste med den gratis konto. Et par venner, der bruger deres tjenester, har klaget over, at deres indlæsningshastighed er en af ​​de værste, de nogensinde er stødt på.

Freehosting har sine frynsegoder, men det har også sine ulemper. Så længe du er opmærksom på, hvad disse ulemper er, skal du være i stand til at fortsætte med at nyde disse frynsegoder uden større tilbageslag.

Hvad der mangler med Freehosting?

 • Ingen gratis SSL
 • Intet gratis domæne
 • Inkonsekvent serverhastighed
 • TOS-brud kan resultere i ophør af webstedet

Bedømmelse: Hvilken skal du gå efter?

OPBEVARING

STEDSBYGGER

PRIS / MO

Hostinger logo

10GB

Ja

$ 0.99 *

Weebly logo

500 MB

Ja

Gratis

000Webhost-logo

1GB

Ja

Gratis

* Prisen er baseret på en 48-måneders abonnementsrate.

Gratis webhostingstjenester har sine fordele og ikke lyver. Det er især godt for folk, der lige er begyndt at eksperimentere med webstedsopbygning til deres forretning, fordi vi skal se det ind – ingen kan lide at betale for ting.

Intet godt er dog gratis og intet gratis er godt, selvom i dette tilfælde nogle af de gratis webhostingtjenester her faktisk er ret anstændige. I hvert fald er min pointe, at gratis webhostingtjenester har begrænsninger, og disse begrænsninger kan komme i form af tvungne annoncer, throttled-funktioner, langsom serverhastighed, tvungen domænenavne, bare for at nævne nogle få.

De er gode til testformål, men hvis du ønsker at blive seriøs omkring dit websted, er gratis tjenester bare ikke nødt til at skære ned på det.

Personligt ville jeg hellere vælge en professionel betalt service, der har alle frynsegoder af premium webhosting til en meget lav pris som Hostinger. Faktisk har vi et par testwebsteder, der er vært hos dem, og indtil videre har vi intet andet end ros for deres service.

Serverhastigheder er latterligt hurtige globalt, oppetidsresultater dyppes aldrig forbi 99%, og deres fremragende supportteam er bare en fornøjelse at håndtere.

Mellem at betale $ 0,99 om måneden for pålidelig service eller få utilfredsstillende service gratis, ville jeg bestemt gå førstnævnte, hænderne ned, især hvis jeg ser alvorligt på webstedet.

Vi håber, at du fandt denne artikel nyttig! Hvis du har spørgsmål til nogle af de her angivne tjenester, skal du ikke være bange for at sende os en e-mail!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me