9 ilmaista verkkopalvelupalvelua – isännöi verkkosivustoasi ilmaiseksi

Jokainen, joka on koskaan halunnut perustaa verkkosivuston, haluaa ehdottomasti ilmaisen web-isännöinnin. Loppujen lopuksi kukaan ei halua maksaa asioista, etenkin kun et edes tiedä, tuleeko verkkosivustosi kannattavaksi vai ei, joten vapaa tapa on edetä, eikö totta??


No, oikein ja… ei niin oikein.

Ei ole mitään vikaa ilmaisen web-hosting-palvelun saamisessa verkkosivustollesi, ja sillä on ehdottomasti etuja, mutta mukana on varmasti myös rajoituksia.

Se on todella hieno tapa perustaa Internet-läsnäolo ilman, että sinulla on ennakkoon rahaa, mutta ilmaisen web-hosting-palvelun saaminen saattaa johtaa myös epämiellyttäviin tuloksiin verkkosivustollesi.

Contents

Web-hosting-yritysten sisäinen toiminta

Aina kun kirjoitat www.whatever.com pieneen Internet-selaimeesi tai puhelimeesi, lähetät tosiasiallisesti tietoja monimutkaisen kaapeliverkon kautta fyysiseen tietokoneeseen, jota kutsutaan asianmukaisesti palvelimeksi, joka sijaitsee fyysisessä paikassa.

Kyseinen palvelin lähettää sitten tarvittavat tiedot takaisin tietokoneellesi tai mobiililaitteeseen, jotta se voi näyttää etsimäsi verkkosivuston..

Palvelimen ostaminen maksaa melko kohtuullisen paljon rahaa. Sen ylläpitäminen ei ole halpaa, puhumattakaan siitä, että on vuokrattava fyysinen tila palvelimen tallentamiseksi, Internet-palveluntarjoajan laskujen, sähkön ja.

Lyhyesti sanottuna, palvelimen ylläpitomaksut eivät ole halpoja, ja siksi laadukkaat web-hosting-yritykset perivät palveluistaan ​​korkeimman hinnan.

Joten kuinka maan päällä jotkut yritykset onnistuvat tarjoamaan näitä palveluja ilmaiseksi?

Nyt kysymme oikeita kysymyksiä.

Kuinka web-hosting-yritykset pitävät palvelunsa ilmaisena

Web-hosting-yritysten on löydettävä tapa maksaa laskunsa ja pitää valot kotona. Vaikka yrityksellä on monia strategioita ja menetelmiä palvelujensa pitämiseksi ilmaisina, osa niistä on hyväksyttävää, osa epäeettistä ja osa suorastaan ​​valitettavaa.

Tässä on muutamia asioita, joista ilmaisimmat web-hosting-yritykset tekevät kustannustensa kattamiseksi.

 • Mainokset verkkosivustollasi
 • Yksi tapa saada heille tuloja tarjoamalla sinulle ilmaisia ​​palveluita on mainosten sijoittaminen verkkosivustollesi. Nämä mainokset voivat olla omia tai kolmansien osapuolien mainoksia. Sinulla ei yleensä ole hallintaa siitä, millaisia ​​mainoksia näytetään Web-sivustosi ulkopuolella, jos valitset ilmaisen web-isännöinnin. Loppujen lopuksi ei ole sellaista kuin ilmainen lounas.

 • Rajoitetut ominaisuudet
 • Toinen asia, jonka nämä yritykset voivat tehdä, on tarjota sinulle vain tarpeeksi ominaisuuksia verkkosivustosi saamiseksi, mutta ei tarpeeksi, jotta saadaan aikaan kunnollisia tuloksia. Tämä pakottaa sinut päivittämään heidän maksettuun palveluunsa tai ostamaan lisäominaisuuksia “halvalla ja alhaisella hinnalla, jolla kaikilla on varaa!”

  Esimerkiksi, ne voivat kuristaa verkkosivustosi kaistanleveyttä, aiheuttaen sivustosi tarttumisen, kun ylität noin 100 kävijää. Jotta saat sivustosi uudelleen verkkoon, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin päivittää, mikä muuttaa sinut automaattisesti maksulliseksi tilaajaksi.

 • Todella hidas
 • Sivustosi voi myös olla vakavasti hidas. Loppujen lopuksi et maksa heille mitään. He eivät ole velkaa sinulle resurssien osoittamista verkkosivustollesi. Heillä olisi paljon parempi antaa nämä resurssit maksaville asiakkailleen.

 • Ei mukautettuja verkkotunnuksia
 • Et todennäköisesti pysty saamaan myös mukautettua verkkotunnusta. Ilmaisilla verkkopalvelupalveluilla on todennäköistä, että olet rajoittunut nimellesi.freewebhostingservice.com, joka ei ole aivan ihanteellinen esimerkki ammattitaidosta..

Joka tapauksessa kaikilla näillä haitoillakin ilmaisilla web-hosting-palveluilla on etunsa. Ne ovat upeita ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa, harrastelijoille, ja se on loistava tapa saada sivustosi käyttöösi nopeasti..

Olen raivonnut tarpeeksi, joten sukellaan koko tämän artikkelin kohtaan.

Parhaamme 9 parasta ilmaista web-hosting-palvelua 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

hostinger-logo

VARASTOINTI

10GB

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

0,99 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • 100 Gt kaistanleveys
 • 99% Uptime
 • 24/7 tuki
 • Erinomainen palvelimen nopeus

“Palkkiopalvelut erittäin alhaisella hinnalla. Upea kaikkiin tarkoituksiin! ”

Aivan ensimmäinen, suosituimmin hinnoiteltu – niin alhainen – käytännössä ilmainen verkkopalvelumme olisi Hostinger.

Kyllä, tiedämme, että tätä luetteloa on tarkoitus soveltaa ilmaisiin web-hosting-palveluihin, mutta Hostingerin hinnat ovat vain 0,99 dollaria kuukaudessa, mikä on käytännössä ilmaisia ​​miehiä! Vakavasti, mitä muuta voit ostaa 0,99 dollarilla kuukaudessa nykyään?

Hostingerin palvelut ovat huippuluokan, nopeita ja luotettavia ja kilpailevat joidenkin alan web-jättiläisten kanssa. Itse asiassa olemme suorittaneet joitain testejä ja Hostinger todellakin nopeammin ylittää joitain niistä!

He ovat rakentaneet 6 tietokeskusta ympäri maailmaa varmistaakseen, että niiden nopeudet pysyvät johdonmukaisina riippumatta siitä, missä asiakkaasi voivat olla. Olemme itse perustaneet 3 testipaikkaa Hostingerin (Singapore, Alankomaat ja USA) kanssa nähdäksemme, kuinka ne nousevat maailmanlaajuisesti, ja ne kaikki palauttavat jatkuvasti keskimääräisen nopeuden, joka on alle 180 ms!

Se on järkyttävän nopea jotain, joka maksaa vähäpätöinen 0,99 dollaria kuukaudessa, et usko?

Nopeuden lisäksi, mikä teki Hostingeristä suosikki (melkein) ilmaisen web-hosting-palvelun, on heidän 99%: n käyttöaikatakuu. Tämä vakuuttaa meille, että riippumatta siitä, mitkä sivustot päätämme ylläpitää heidän kanssaan, käytännössä ei koskaan mene alas tai Hostinger palauttaa meille 5% kuukausimaksuistamme.

Ominaisuuksillaan ja helppokäyttöisellä HPanelilla (heidän omalla versiollaan cPanelista) Hostinger voittaa helposti muun kilpailun, antaen samalla premium-web-hosting-yrityksille hyvän vastineen rahoilleen. Lue koko arvostelu Hostingerista täältä.

Mitä puuttuu Hostingeristä?

 • Ei ilmaista verkkotunnusta
 • Ei ilmaista SSL: tä
 • Ei ilmaista varmuuskopiota
 • Ei aivan ilmaiseksi

2. Weebly

https://www.weebly.com

weebly-logo

VARASTOINTI

500MB

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Ilmainen SSL
 • Ilmainen SEO
 • Hyvä verkkosivustojen rakentaja

“Erinomainen uusille tulokkaille, etenkin heidän ilmaisen sivustonrakentajan kanssa.”

Olet todennäköisesti kuullut Weeblystä, vaikka et tiedä tarkalleen mitä se tekee. He ovat saaneet nimensä itselleen olemalla yksi käyttäjäystävällisimmistä foorumeista ihmisille ilman minkäänlaista ohjelmointitietoa luoda omia verkkosivuja ilmaiseksi.

Oikeasti, he ovat aika pirun hyviä tekemisissään.

Weeblyn verkkosivujen rakentaja on ilmeisesti täällä näyttelyn tähti, ja siinä on erittäin käyttäjäystävällinen vedä ja pudota -käyttöliittymä ja tuhannet mallit, joista voit valita ja luoda unelmiesi verkkosivuston..

Myös ilmaisella tilillä käytettävissä olevat ominaisuudet eivät ole puoliksi huonoja. Sinulle annetaan 500 Mt: n tallennustila, ja vaikka sitä ei ole paljon, se riittää saat ilmaisen verkkosivustosi ylös ja menemään.

Saat nauttia rajoittamattomasta kaistanleveydestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kävijöiden tulosta, joka aiheuttaa sivustosi menemisen vain siltä varalta, että sisältösi jollain tavalla muuttuu viralin vihermaassa.

He myös heittävät ilmaisen SSL: n tämän ylimääräisen turvallisuuden, ilmaisen hakukoneoptimoinnin avulla, jotta sisältösi on helposti löydettävissä, ja ilmainen Weebly-merkkinen aliverkkotunnus… ei ole paras mutta hei, ainakaan sinun ei tarvitse maksaa verkkotunnuksesta, eikö totta??

Yksi huomioitava asia – ilmainen tili ei sisällä puhelintukea tai minkäänlaisia ​​verkkokaupan ominaisuuksia. Jos joudut käyttämään jälkimmäistä, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin päivittää, mutta jos edellinen koskee sinua, älä murehdi – sinulla on tuki sähköpostitse ja live-chatissa.

Upea suorituskyky ja melko kohtuuhinta ominaisuuksia ilmaisella tilillä, ei ole yllättävää, että Weebly on täällä tässä luettelossa. Lue koko arvostelu Weeblystä täältä.

Mitä puuttuu Weeblystä?

 • Rajoitettu säilytystila
 • Ei puhelintukea
 • Ei verkkokaupan järjestelmää

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

000Webhost-logo

VARASTOINTI

1GB

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • 10 Gt kaistanleveys
 • 2 verkkosivustoa sallittu
 • Omat mainokset sallittu
 • Ilmainen aliverkkotunnus

“Fantastinen web-hosting-palvelu ensimmäisen yrityksen perustamiseen, muista vain, että seisokkeja voi esiintyä.”

Hostingerin ylläpitämä 000Webhost.com on seuraavaksi parhaiden ilmaisten web-hosting-palveluiden luettelossa.

He ovat olleet olemassa jo yli kymmenen vuotta, ja he ovat vakiinnuttaneet itsensä yhdeksi parhaista ilmaisista web-hosting-yrityksistä ihmisille, jotka haluavat oppia rakentamaan omat sivustonsa..

000Webhost.com on 100% ilmainen ikuisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sivustosi vedetään tietyn ajan kuluttua..

Ilmaiseksi web-hosting-palveluksi 000Webhost.com on pakattu yllättävän monella ominaisuudella.

Sinulle annetaan 1 Gt tallennustilaa, 10 Gt kaistanleveyttä, ilmainen verkkosivustojen rakentaja, automaattinen WordPress-asennusohjelma, joka auttaa sinua pääsemään alkuun muutamassa minuutissa, ja mikä parasta, 2 aktiivista verkkosivustoa, jokaisella on omat resurssit!

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja on helppokäyttöinen, helppo oppia ja mukana tulee paljon malleja, jotka tekevät sairaan näköisestä ammattimaisesta verkkosivustosta. Sinun ei tarvitse edes oppia yhtä koodiriviä.

Ainoa haittapuoli 000Webhost.com-sivustolle on, että jotkut ihmiset ilmoittavat kauheista seisokkeista, mutta hei, se on ilmainen. Et voi odottaa saavasi kakkuasi ja syödä sitä myös?

Henkilökohtaisesti, koska 000Webhost.com on jo Powered by Hostinger, haluaisin luonnollisesti saada web-hosting heiltä, ​​koska tulohinta on niin alhainen. Mutta jos et todellakaan halua haravoida minkäänlaista käteistä, 000Webhosting.com on erinomainen valinta.

Mitä puuttuu 000Webhostista?

 • Voi olla seisokkeja
 • Palvelimen nopeus voi olla hidas
 • Ei varmuuskopioita

4. x10hosting

https://x10hosting.com

x10hosting-logo

VARASTOINTI

Rajoittamaton

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Helppo komentosarjojen asennusohjelma
 • Ei mainoksia
 • MySQL-tietokannan hallinta
 • Ilmaiset 3 sähköpostitiliä

”Nopea, ilmainen pilvipalveluiden web-hosting. Hyvä kaikkiin tarkoituksiin. ”

x10hosting on yksi niistä hyvistä.

Se on ilmainen web-hosting-alusta, joka on joustava, hyvin kehitetty ja vakaa, ja siinä on nykyaikainen laitteisto, joka voisi kilpailla joitain siellä olevista premium-luokan web-tuotemerkeistä.

Hyödyntäen SSD-tallennustilaa pilvipalveluihinsa, x10hosting varmistaa nopean latausnopeuden kaikille heidän alustaansa ylläpitäville verkkosivustoille riippumatta siitä, kuinka paljon resursseja nämä sivustot ovat.

Ilmaisen tilin mukana tulee melko kunnollinen verkkosivustojen rakentaja, kaikki PHP: n, MySQL: n ja CSS: n uusimmat versiot. Yhden napsautuksen asennuksella ja mahdollisuudella käyttää kolmannen osapuolen paketteja X10hosting on epäilemättä kaikkein pyöreäin ilmainen web-hosting-palvelu meidän nöyrän mielipiteemme mukaan.

Mitä puuttuu x10hostingista?

 • Rajoittaa mittaamatonta levytilaa
 • Nolla asiakastuki
 • Ei ilmaista sähköpostitiliä

5. Wix

https://www.wix.com

wix-logo

VARASTOINTI

500MB

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • 99,9% Uptime
 • 24/7 tuki
 • Ilmainen aliverkkotunnus
 • Hyvä verkkosivustojen rakentaja
 • Optimoitu verkkosivusto mobiililaitteille

“Mukana on uskomaton sivustojen rakentaja, joka luo pro-out-sivustoja.”

Wix on toinen niistä web-hosting-yrityksistä, jotka ovat todella suosittuja, jopa niiden joukossa, joita ei tunneta.

Rehellisesti sanottuna Wix ei tarjoa paljoa ilmaisten ominaisuuksien suhteen, mutta mitä heillä puuttuu kyseisestä osastosta, ne enemmän kuin korvaavat käytettävyyden suhteen..

Kun yksi ystävistäni aloitti ensin kokeilla verkkosivustojen rakentamista, hän meni suoraan Wixiin katsomaan, mitä hän voisi tuottaa rajoitetun ajan ilman koodausta..

Se, mitä hän onnistui tuottamaan, oli erittäin vaikuttava, ammattimainen ja liukas. Ainoa mitä hän tarvitsi tehdä, oli valita perusta Wixin huomattavasta mallipohjasta ja mukauttaa sen mukaan, mitä hän ajatteli käyttämällä niiden vetämis- ja pudotusliittymää..

Jos etsit ilmaista web-hosting-palvelua pienen verkkosivuston ylläpitämiseksi sivustojen rakentajan kanssa, joka pystyy helposti tuottamaan kiillotettuja verkkosivustoja, älä etsi enää. Et todellakaan voi mennä pieleen Wixin kanssa. Lue koko arvostelu Wixistä täältä.

Mitä puuttuu Wixista?

 • Rajoitettu säilytystila
 • Rajoitettu kaistanleveys
 • Ei ilmaista sähköpostitiliä
 • Mainokset näkyvät ilmaisella tilillä

6. InfinityFree

https://www.infinityfree.net/

äärettömän ilmainen logo

VARASTOINTI

Rajoittamaton

SIVUN RAKENNUS

Ei

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Ei mainoksia
 • 99% Uptime
 • Ilmainen SSL
 • Ilmaiset 10 sähköpostitiliä

”Rajoittamaton tallennustila & kaistanleveys 10 ilmaisella sähköpostitilillä – yksi parhaimmista ilmaisista palveluista tässä luettelossa. ”

Huolimatta siitä, että InfinityFree on melko uusi verrattuna muihin tämän listan pelaajiin, se on onnistunut saamaan aikaan melkoisen vaikutuksen alaan tarjoamalla huomattavan määrän rajoittamattomia ominaisuuksia

Softculous-komentosarjojen asennusohjelma tekee WordPressin asentamisesta helppoa, ja tuhansien teemojen avulla voit luoda upean näköisen sivuston..

Esiintymisiä lukuun ottamatta, mikä vaikutti meihin tarpeeksi InfinityFreestä, on käytettävissä olevien ominaisuuksien määrä pakottamatta meitä näyttämään mainoksia sivuillamme.

Niiden kanssa voit nauttia rajoittamattomasta tallennustilasta, rajattomasta kaistanleveydestä, 10 ilmaisesta sähköpostitilistä, joiden käyttöaika on 99,9% (huomasin, että he eivät koskaan sanoneet mitään takuusta). Mainitsinko, että nämä kaikki ovat ILMAISIA ilman, että niiden pitäisi näyttää mainoksia?

On myös tosiasia, että ne tarjoavat ilmaisen SSL-tietoturvan, yli 400 MySQL-tietokantaa, ilmaiset aliverkkotunnukset ja PHP7.3 tuolle makealle lataustekniikalle, tekevät InifinityFree-palvelusta erinomaisen ilmaisen web-hosting-valinnan.

Mitä puuttuu InfinityFree-ohjelmasta?

 • Vain foorumiperustainen tuki
 • Moniselitteinen TOS rajattomiin ominaisuuksiin
 • Rajoitettu palvelimen teho

7. Palkintotila

https://www.awardspace.com

palkintotilan logo

VARASTOINTI

1GB

SIVUN RAKENNUS

Ei

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • 24/7 tuki
 • Helppo komentosarjojen asennusohjelma
 • Ilmainen 1 sähköpostitili
 • Ilmainen 1 verkkotunnus &
  3 aliverkkotunnukset

“Ympärivuorokautinen tuki ilman, että sinun täytyy sietää mainoksia, tekee Awardspacestä hyvän ilmaisen vaihtoehdon.”

Yksi asia, joka tekee tämän luettelon niin vaikeaksi koota, on siellä olevien laadukkaiden ilmaisten web-hosting-palveluiden määrä. Laatu siellä on todella huikea!

Olemme mielellämme sisällyttäneet Awardspace-luettelon tähän luetteloon, ja perustellusti. Tämän pienen pienen web-hosting-yrityksen ilmainen tili antaa käyttäjälle runsaasti etuja saadakseen jalat kastumaan verkkosivustojen rakentamiseen.

Awardspace tarjoaa sinulle samat edut, joita kunniallisimmilla ilmaisilla web-isäntäillä on varaa tarjota, mutta he onnistuvat yhdistämään kilpailun tarjoamalla yhden ilmaisen verkkotunnuksen ja 3 ilmaista aliverkkotunnusta, antaen käyttäjilleen tehokkaasti jopa 4 ilmaista verkkosivustoa tiliä kohti.!

Niiden yhden napsautuksen asennusohjelman avulla voit saada WordPressin tai Joomlan käynnistymään helposti, saat verkkosivustosi valmiiksi maailmaan nähden muutamassa minuutissa..

Sen lisäksi Awardspace tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, jopa ilmaisella tilillä. Alusta ei myöskään sisällä mainoksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia häiritsevistä mainoksista, joita näytetään verkkosivustoillasi!

Mistä puuttuu Awardspace?

 • Rajoitettu kaistanleveys
 • Sivuston latausnopeus saattaa olla hidas

8. Freehostia

https://www.freehostia.com

freehostia-logo

VARASTOINTI

250MB

SIVUN RAKENNUS

Ei

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • 6 Gt kaistanleveys
 • 24/7 tuki
 • 99% Uptime
 • Helppo komentosarjojen asennusohjelma
 • Ilmaiset 3 sähköpostitiliä

“Ihmisarvoinen rento sivustoille, jopa niiden rajoituksilla.”

Jos haluat vain aloittaa yksinkertainen verkkosivusto ja et välitä paljon ominaisuuksista, et voi todella mennä pieleen ilmaisen web-hosting-palvelun, kuten Freehostia, kanssa..

Se on vakaa 99,9%: n käytettävyysasteella, helppokäyttöinen heidän yhden napsautuksen asennusohjelman kanssa (WordPressin, Joomlan tai suosikki CMS: n saat käyttöönottoon ja ajamiseen lainkaan), nopea asentaa ilmaisella verkkosivustojen rakentajalla, joka tulee toimitukseen. upea malleja (jotta voit luoda upeita näköisiä verkkosivustoja) ja antaa sinulle 3 ilmaista sähköpostitiliä.

Lisäksi Freehostia antaa sinun ylläpitää jopa 5 verkkotunnusta yhdellä ilmaisella tilillä, joten se on aika pirun mahtavaa! Se on vähän räjähtävää, että joudut ostamaan oman verkkotunnuksesi, koska Freehostia ei tarjoa sinulle mitään.

Saat rock and roll 6 Gt: n kaistaleveydellä, 250 Mt tallennustilalla ja 24/7-asiakastuella, joten se ei ole liian nuhjuinen!

Ainoa asia, joka mielestäni on ongelma, on se, että sinulle annetut resurssit ovat tiliä kohden, joten viisi verkkotunnusta, joita voit isännöidä, jakaa kyseisen 6 Gt: n kaistanleveyden ja 250 Mt: n tallennustilan … mikä häviää isäntäkohdan tavoitteen. 5 aluetta.

Siitä huolimatta Freehostia on edelleen aika pirun hyvä ilmaisesta palvelusta. Pidä rajoitukset mielessä, jos päätät isännöidä niitä!

Mitä puuttuu Freehostiasta?

 • Rajoitettu säilytystila
 • Ei ilmaista verkkotunnusta
 • 5 verkkotunnusta jakaa resurssit

9. Vapaavaraus

https://www.freehosting.com

freehosting -logo

VARASTOINTI

10GB

SIVUN RAKENNUS

Joo

PRICE (USD)

Vapaa

Avainominaisuudet

 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen 1 sähköpostitili
 • Helppo komentosarjojen asennusohjelma
 • 24/7 lippuperusteinen tuki

“Epäjohdonmukainen palvelimen nopeus ja okei ominaisuuksia, mutta hei, se on ilmainen!”

Freehosting on vähiten suosikki ilmainen web-hosting-palvelu tässä luettelossa, mutta heidän palvelunsa ansaitsevat tarpeeksi, jotta he voivat olla tässä luettelossa.

He suhtautuvat melko suoraviivaisesti siihen, mitä heidän ilmaiset web-hosting-tilinsä voivat ja eivät voi tehdä, eivätkä he ole ujoja kaikesta. He tarjoavat ilmaisten tiliensä käyttäjille no-frills-web-hosting-palveluita, joilla on mittaamaton kaistanleveys niin kauan kuin käyttäjä haluaa, edellyttäen että käyttäjä pysyy Freehostingin TOS-palvelussa.

Niiden ilmaisen tilin käyttäjänä saat nauttia 10 Gt tallennustilaa verkkosivustollesi, mittaamatonta kaistanleveyttä (kuten aiemmin keskusteltiin), automaattista komentosarjojen asennusohjelmaa, joka säästää aikaa CMS-asennuksissa, ilmaista verkkosivustojen rakentajaa ja 1 ilmaista sähköpostitiliä.

Muista kuitenkin, että kun isännöit Freehosting-palvelun kanssa, on parasta olla rikkomatta heidän TOS-palveluntarjoajansa, koska he ovat tunnetusti poistaneet sivustoja ilman varoitusta. Projekti, jonka parissa olet työskennellyt niin paljon, saattaa kadota vain yön yli, jos uskallet vahingossa ylittää ehdot.

Toinen asia, josta emme aivan pidä Freehostingista, on se, että palvelimen nopeudet ovat epäjohdonmukaisia ​​ainakin ilmaisen tilin suhteen. Muutama palveluita käyttävä ystävä on valittanut, että heidän sivustonsa latausnopeus on yksi huonoimmista, mitä he ovat koskaan kokeneet.

Freehostingilla on etuja, mutta sillä on myös haittoja. Niin kauan kuin tiedät, mitkä nämä haitat ovat, sinun pitäisi voida jatkaa nauttimista noista etuisuuksista ilman suuria haittoja..

Mitä puuttuu Freehostingista?

 • Ei ilmaista SSL: tä
 • Ei ilmaista verkkotunnusta
 • Epäjohdonmukainen palvelimen nopeus
 • TOS-rikkomus voi johtaa verkkosivuston sulkemiseen

Tuomio: Kumpaa kannattaa etsiä?

VARASTOINTI

SIVUN RAKENNUS

HINTA / MO

Hostinger-logo

10GB

Joo

$ 0.99 *

Weebly-logo

500MB

Joo

Vapaa

000Webhost-logo

1GB

Joo

Vapaa

* Hinta perustuu 48 kuukauden merkintähintaan.

Ilmaisilla web-hosting-palveluilla ei ole sen etuja, se ei valehtele. Se on erityisen hyvä ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa ja kokeilemassa verkkosivustojen rakentamista yrityksilleen, koska katsotaanpa sitä – kukaan ei tykkää maksaa tavaroista.

Mikään hyvä ei ole ilmaista eikä mikään vapaa ole hyvä, vaikka tässä tapauksessa jotkut ilmaisista web-hosting-palveluista ovat oikeastaan ​​melko kunnollisia. Joka tapauksessa minun huomautukseni on, että ilmaisilla verkkopalvelupalveluilla on rajoituksia, ja nämä rajoitukset voivat tulla pakotettujen mainosten, kuristuneiden ominaisuuksien, hitaiden palvelimen nopeuksien, pakotettujen verkkotunnusten muodossa vain muutamien mainitsemiseksi..

Ne ovat erinomaisia ​​testaustarkoituksiin, mutta jos haluat suhtautua vakavasti verkkosivustoosi, ilmaiset palvelut eivät vain aio leikata sitä.

Henkilökohtaisesti valitsen mieluummin ammattimaisen palvelun, jolla on kaikki premium-verkkopalvelun edut erittäin alhaisella hinnalla, kuten Hostinger. Itse asiassa olemme saaneet muutaman testisivun isännöidä heidän kanssaan, ja toistaiseksi meillä ei ole muuta kuin kiitosta heidän palvelustaan.

Palvelimen nopeudet ovat maailmanlaajuisesti naurettavan nopeita, käytettävyyden tulokset eivät koskaan ylitä 99 prosenttia ja heidän erinomainen tukitiiminsä on vain ilo käsitellä.

Maksamalla 0,99 dollaria kuukaudessa luotettavasta palvelusta tai saamatta tyydyttävää palvelua ilmaiseksi, menisin ehdottomasti entiselleen, kädet alas, varsinkin jos suhtaudun tosissani verkkosivustoon.

Toivomme löytäneesi tämän artikkelin hyödylliseksi! Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa tässä luetelluista palveluista, älä pelkää jättää meille sähköpostia!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map