Bárki, aki valaha is el akarta indítani egy weboldalt, feltétlenül szeretne ingyenes webtárhelyet kapni. Végül is senki sem szeret fizetni a dolgokért, még inkább, ha nem is tudja, hogy webhelye nyereséges lesz-e vagy sem, így szabad a jó út, igaz?

Nos, igaz és… nem olyan helyes.

Nincs semmi baj abban, ha ingyenes webtárhelyt szerez webhelye számára, és ennek minden bizonnyal megvan a maga hátránya, de minden bizonnyal korlátozásokkal jár.

Ez egy igazán nagyszerű módszer az internetes jelenlét létrehozására anélkül, hogy bármiféle készpénz előleget fizetne fel, de ingyenes webtárhely megszerzése kellemetlen eredményeket eredményezhet webhelyén is.

Contents

A webtárhely-szolgáltatók belső működése

Amikor beírja a www.whatever.com webhelyet a kis internetes böngészőbe vagy telefonjába, valójában információkat küld egy bonyolult kábelhálózaton keresztül egy fizikai számítógépre, amelyet helyesen szervernek hívnak, amely egy fizikai helyen található..

Ez a szerver ezután elküldi a szükséges adatokat a számítógépére vagy a mobil eszközére, így képes megjeleníteni a keresett weboldalt..

Szerver vásárlása meglehetősen sok pénzbe kerül. Fenntartása nem olcsó, nem is beszélve arról, hogy ki kell bérelni a fizikai teret a kiszolgáló tárolásához, az internetszolgáltató számláinak, az áram és az.

Röviden: a szerver karbantartási díjai nem olcsók, ezért a minőségi web hosting cégek prémium árat számítanak fel szolgáltatásaikért.

Tehát hogyan lehet a földön néhány vállalat ezeket a szolgáltatásokat ingyenesen nyújtani?

Most feltesszük a megfelelő kérdéseket.

Hogyan tárolják a webtárhely szolgáltatói szolgáltatásaikat

A web hosting cégeknek meg kell találniuk a módját a számlák kifizetésére és a világítás otthon tartására. Noha számos stratégia és módszer létezik, amelyet a társaság felhasználhat szolgáltatásainak ingyenes tartására, néhányuk elfogadható, mások etikátlanok, mások pedig egyenesen elítélendők..

Íme néhány dolog, amelyet a legtöbb ingyenes web hosting társaság tesz költségeinek fedezésére.

 • Hirdetések a webhelyén
 • Az egyik módja annak, hogy jövedelmet szerezzenek, miközben ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, a hirdetések elhelyezése a webhelyen. Ezek a hirdetések lehetnek saját hirdetések vagy harmadik felek hirdetései. Általában nem fogja ellenőrizni, hogy milyen hirdetések jelennek meg a webhelyén, ha ingyenes webtárhely mellett dönt. Végül is nincs olyan ingyenes ebéd.

 • Korlátozott szolgáltatások
 • Egy másik dolog, amelyet ezek a vállalatok megtehetnek, az, hogy éppen annyi szolgáltatást kínál Önnek, hogy weblapja működjön, de nem elég ahhoz, hogy valódi eredményeket érjen el. Ez arra készteti Önt, hogy frissítsen a fizetős szolgáltatásra, vagy vásároljon kiegészítő szolgáltatásokat “olcsón és alacsony áron, amit bárki engedhet meg magának!”

  Például lefojthatják webhelyének sávszélességét, és az okozhatja, hogy webhelyét megragadják, ha meghaladja a 100 látogatóhoz hasonlót. Annak érdekében, hogy webhelyét újra online elérhetővé tegye, nem kell más választása, mint a frissítés, amely automatikusan fizetős előfizetővé vált.

 • Nagyon lassú
 • Az Ön webhelye is komolyan lassú lehet. Végül is nem fizet nekik semmit. Nem tartoznak neked azzal, hogy forrásait ruházza fel webhelyére. Sokkal jobb lenne, ha ezeket az erőforrásokat fizető ügyfeleiknek adnák.

 • Nincs egyedi domain név
 • Valószínűleg nem lesz képes megszerezni egyéni domainnevet. Az ingyenes webtárhely-szolgáltatásokkal valószínűleg csak a yourname.freewebhostingservice.com webhelyre korlátozódik, amely nem pontosan a professzionalizmus ideális példája..

Mindenesetre, még ezekkel a hátrányokkal is, az ingyenes web hosting szolgáltatásoknak megvannak az előnyeik. Fantasztikusak az újonnan induló emberek, a hobbisták számára, és ez egy remek lehetőség arra, hogy webhelyét időnként felállítsák és futtassák..

Én eléggé összezavarodtam, tehát merítsük a teljes cikk lényegét.

A 9 legnépszerűbb ingyenes web hosting szolgáltatás 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

hostinger logó

TÁROLÁS

10GB

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

0,99 USD / hónap

Főbb jellemzők

 • 100 GB sávszélesség
 • 99% Uptime
 • 24/7 támogatás
 • Kiváló szerversebesség

Prémium szolgáltatások szuper alacsony áron. Nagyszerű minden célra! ”

Legelső, legkedveltebb, olcsóbb és gyakorlatilag ingyenes webtárhelyünk a Hostinger.

Igen, tudjuk, hogy ezt a listát állítólag az ingyenes web hosting szolgáltatásokra is alkalmazni kell, de a Hostinger ára csak 0,99 USD havonta, ami gyakorlatilag ingyenes srácok! Komolyan, mit lehet még vásárolni manapság 0,99 dollárért havonta?

A Hostinger szolgáltatásai csúcsminőségű, gyorsak és megbízhatóak, és az iparág webtárhely-óriásaival versengnek. Valójában néhány tesztet lefuttatottunk, és a Hostinger a sebesség szempontjából valóban felülmúlja néhányat!

A világ minden tájáról 6 adatközpontot építettek, amelyek biztosítják, hogy sebessége állandó legyen, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el az ügyfelek. Valójában 3 teszthelyet állítottunk fel a Hostingerrel (Szingapúr, Hollandia és USA), hogy megnézhessük, hogyan járnak a globális tarifák, és mindegyik következetesen visszatér az átlagos sebességhez, amely 180ms alatt van.!

Ez megdöbbentően gyors valami számára, amely havi 0,99 dollárt fizet, nem gondolod?

A sebességen kívül a Hostinger kedvenc (szinte) ingyenes webtárhelyévé tette a 99% -os rendelkezésre állási garanciát. Ez biztosítja számunkra, hogy bármi is a webhely, amelyet úgy döntünk, hogy velük együtt üzemeltetünk, gyakorlatilag soha nem csökken, vagy a Hostinger havi díjaink 5% -át téríti vissza nekünk.

A remek funkciókkal és az egyszerűen használható HPanel-rel (a cPanel saját verziója) a Hostinger könnyedén legyőzi a verseny többi részét, miközben a prémium web hosting cégeknek jó pénzt fizet. Olvassa el a Hostingerről szóló teljes véleményünket itt.

Mi hiányzik a Hostinger-től??

 • Nincs ingyenes domain
 • Nincs ingyenes SSL
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés
 • Nem egészen ingyenes

2. Weebly

https://www.weebly.com

weebly logó

TÁROLÁS

500MB

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Korlátlan sávszélesség
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes SEO
 • Jó webhelykészítő

“Nagyszerű az újonnan érkezők számára, különösen az ingyenes webhely-készítővel.”

Valószínűleg hallottál már a Weebly-ről, még akkor sem, ha nem pontosan tudja, mit csinál. Nevet adtak maguknak azáltal, hogy az emberek számára a leginkább felhasználóbarát platformok, bármilyen programozási ismeretek nélkül, saját webhelyeket készítenek ingyen.

Őszintén szólva, nagyon átkozottul jók abban, amit csinálnak.

A Weebly webhely-készítője nyilvánvalóan az itt bemutatott csillag, egy nagyon felhasználóbarát drag and drop felülettel és több ezer sablonnal, amelyek közül választhat, hogy álmai weboldalát hozzon létre..

Az ingyenes fiókkal elérhető szolgáltatások sem félig rosszak. 500 MB tárhelyet kapsz, és bár ez nem sok, elég ahhoz, hogy ingyenes webhelyét felállítsa és elindítsa.

Korlátlan sávszélességet élvezhet, így nem kell aggódnia a látogatók beáramlása miatt, amely a webhelyének leépítéséhez vezet arra az esetre, ha tartalma valamilyen módon a hét ízére változik a vírusvárosban.

Ezenkívül ingyenes SSL-t bocsátanak ki az extra biztonság érdekében, ingyenes keresőmotor-optimalizálást, hogy a tartalma könnyen felfedezhető legyen, és egy ingyenes Weebly márkájú aldomain … nem a legjobb, de hé, legalább nem kell fizetnie a domain névért, ugye?

Egy dolog, amit figyelembe kell venni – az ingyenes fiókhoz nem tartozik telefonos támogatás vagy bármilyen e-kereskedelmi szolgáltatás. Ha utóbbit kell használnia, akkor nincs más választása, mint frissíteni, de ha az előbbi aggasztja Önt, ne aggódjon – e-mailben és élő csevegésben támogatást fog kapni.

Fantasztikus teljesítménnyel és meglehetősen szép funkciókkal, ingyenes fiókjával, nem meglepő, hogy Weebly itt van ebben a listában. Olvassa el a Weeblyről szóló teljes véleményünket itt.

Mi hiányzik Weebly-től?

 • Korlátozott tárhely
 • Nincs telefonos támogatás
 • Nincs e-kereskedelmi rendszer

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

000Webhost logó

TÁROLÁS

1GB

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • 10 GB sávszélesség
 • 2 webhely megengedett
 • Saját hirdetések megengedettek
 • Ingyenes aldomain

“Fantasztikus webtárhely-szolgáltatás az első üzleti vállalkozás elindításához, csak vegye figyelembe, hogy leállások léphetnek fel.”

A Hostinger által üzemeltetett 000Webhost.com a következő a legjobb ingyenes web hosting szolgáltatások ezen listáján.

Több mint egy évtized óta működnek, és az egyik legnépszerűbb ingyenes webtárhely-szolgáltató társaságként működnek az emberek számára, akik meg akarják tanulni a saját webhelyük felépítését..

A 000Webhost.com örökre 100% -ban ingyenes, így nem kell aggódnia, hogy egy bizonyos idő eltelte után a webhelyét vonzzák..

Az ingyenes web hosting szolgáltatásért a 000Webhost.com meglepően sok funkcióval rendelkezik.

1 GB tárhelyet, 10 GB sávszélességet, ingyenes webhely-készítőt, automatikus WordPress-telepítőt kínál, amely néhány perc alatt segít az indulásban, és ami a legjobb: 2 aktív webhely, mindegyik saját dedikált erőforrással rendelkezik.!

Az ingyenes weboldalkészítő egyszerűen használható, könnyen megtanulható, és rengeteg sablonnal rendelkezik, amelyek beteg megjelenésű professzionális webhelyet készíthetnek. Még egyetlen kódkódot sem kell elsajátítania.

A 000Webhost.com egyetlen hátránya, hogy néhány ember szörnyű leállásokról számol be, de hé, ez ingyenes. Nem számíthat arra, hogy megkapja a tortáját, és azt is megeszi?

Személy szerint, mivel a 000Webhost.com webhelyet már a Hostinger üzemelteti, természetesen inkább inkább tőlük kellene web hostingot szereznem, mivel a belépési ár ilyen alacsony. De ha valóban nem akarja elkülöníteni készpénzt, akkor a 000Webhosting.com egy kiváló választás.

Mi hiányzik a 000Webhost-tól?

 • Lehet, hogy leállások vannak
 • A szerver sebessége lassú lehet
 • Nincs biztonsági másolat

4. x10hosting

https://x10hosting.com

x10hosting logó

TÁROLÁS

Korlátlan

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Easy Script Installer
 • Nincs megjelenített hirdetés
 • MySQL Database Management
 • Ingyenes 3 e-mail fiók

„Gyors, ingyenes felhő-web hosting. Minden célra jó. ”

Az x10hosting az egyik jó közülük.

Ez egy ingyenes web hosting platform, amely rugalmas, jól fejlett és stabil, modern hardverrel, amely versenytársa lehet a prémium web hosting márkáknak.

Az x10hosting nagyteljesítményű SSD tárolást használ fel felhőszolgáltatásaik számára, és gyors töltési sebességet biztosít minden platformon tárolt webhely számára, függetlenül attól, hogy ezek a webhelyek milyen erőforrás-igényesek.

Az ingyenes fiókhoz egy nagyon tisztességes weboldal-készítő tartozik, a PHP, a MySQL és a CSS legújabb verzióival, néhányat említve. Az 1-kattintásos telepítésekkel és a harmadik féltől származó csomagok használatának lehetőségeivel az X10hosting vitathatatlanul a legjobban lekerekített ingyenes webtárhely-szolgáltatás szerény véleményünk szerint.

Mi hiányzik az x10hosting-ról?

 • A nem mért lemezterület korlátozása
 • Nulla ügyfélszolgálat
 • Nincs ingyenes e-mail fiók

5. Wix

https://www.wix.com

wix logó

TÁROLÁS

500MB

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • 99,9% Uptime
 • 24/7 támogatás
 • Ingyenes aldomain
 • Jó webhelykészítő
 • Optimalizált webhely mobilhoz

“Csodálatos webhely-készítővel jön létre, hogy megjelenésű webhelyeket hozzon létre.”

A Wix egyike azoknak a web hosting cégeknek, amelyek igazán népszerűek, még azok között is, amelyek még nem ismertek.

Őszintén szólva, a Wix nem kínál sok ingyenes szolgáltatást, de ami hiányzik az osztályból, inkább kihasználják használhatóságuk szempontjából..

Amikor az egyik barátom először kísérletezett a weboldalak készítésével, egyenesen Wixbe ment, csak hogy megnézze, mit tud korlátozott idő alatt elkészíteni, bármilyen kódolási ismeret nélkül..

Amit sikerült előállítania, nagyon lenyűgöző, professzionális megjelenésű és sima. Csak annyit kellett választania, hogy válasszon ki egy alapot a Wix figyelemre méltó sablonlistájából, és testreszabhatja az elvégzendő rajzfelület használatával..

Ha ingyenes webtárhelyet keres egy kisméretű webhely házigazdájához, olyan webhely-készítővel, amely könnyen előállít polírozott webhelyeket, ne keresse tovább. Valójában nem tévedhet el Wix-szel. Olvassa el a Wixről szóló teljes véleményünket itt.

Mi hiányzik Wix-től?

 • Korlátozott tárhely
 • Korlátozott sávszélesség
 • Nincs ingyenes e-mail fiók
 • Ingyenes fiókban megjelenített hirdetések

6. InfinityFree

https://www.infinityfree.net/

végtelenség logó

TÁROLÁS

Korlátlan

FELÉPÍTŐ

Nem

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Korlátlan sávszélesség
 • Nincs megjelenített hirdetés
 • 99% Uptime
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes 10 e-mail fiók

„Korlátlan tárhely & sávszélesség 10 ingyenes e-mail fiókkal – ez a lista egyik legjobb ingyenes szolgáltatás. ”

Annak ellenére, hogy meglehetősen új a listán szereplő többi játékoshoz képest, az InfinityFree jelentős hatást gyakorolt ​​az iparra azáltal, hogy jelentős mennyiségű korlátlan szolgáltatást kínál

A Softculous szkripttelepítő megkönnyíti a WordPress telepítését, több ezer témával rendelkezik, és elképesztő megjelenésű webhelyet hozhat létre..

A megjelenés mellett, ami eléggé lenyűgözött minket az InfinityFree-ről, az a rendelkezésre álló funkciók száma, amelyek nem kényszerítik bennünket arra, hogy hirdetéseinket megjelenítsük webhelyeinken.

Velük korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, 10 ingyenes e-mail fiókot élvezhet, 99,9% -os rendelkezésre állással (észrevettem, hogy soha nem mondtak semmit a garanciáról). Megemlítettem, hogy ezek mindegyike INGYENES anélkül, hogy hirdetéseket kellene megjelenítenie?

Az is az a tény, hogy ingyenes SSL biztonságot, több mint 400 MySQL adatbázist, ingyenes aldomaineket és a PHP7.3-at kínálnak az édes töltési teljesítmény érdekében, az InifinityFree-t kiváló ingyenes webtárhely-választássá teszik..

Mi hiányzik az InfinityFree-től?

 • Csak fórum alapú támogatás
 • Kétértelmű TOS korlátlan funkciókkal
 • Korlátozott kiszolgálóteljesítmény

7. Díjterület

https://www.awardspace.com

awardspace logó

TÁROLÁS

1GB

FELÉPÍTŐ

Nem

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • 24/7 támogatás
 • Easy Script Installer
 • Ingyenes 1 e-mail fiók
 • Ingyenes 1 domain &
  3 Aldomainek

„A 24/7 támogatás a hirdetések tolerálása nélkül teszi az Awardspace jó ingyenes lehetőséget.”

Az egyik dolog, ami megnehezíti e lista összeállítását, az a kiváló minőségű ingyenes web hosting szolgáltatás. Az ottani minőség valóban megdöbbentő!

Örülünk, hogy felveszük az Awardspace-t ebbe a listába, és helyesen. Ez a kicsi, kis webtárhely-szolgáltató ingyenes fiókja sok hasznot kínál a felhasználó számára, hogy meglágyítsa lábát a weblapok építésében.

Az Awardspace ugyanazokat az előnyöket kínálja Önnek, amelyeket a leginkább tiszteletreméltó ingyenes internetes házigazdák engedhetnek meg maguknak, de sikerül egyesíteniük a versenyt 1 ingyenes domain és 3 ingyenes aldomainn felkínálásával, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy fiókonként akár 4 ingyenes webhelyet biztosítsanak.!

Az 1-kattintásos telepítőjükkel könnyedén elindíthatja a WordPress-t vagy a Joomlát, felkészítve webhelyét, és néhány perc alatt készen áll arra, hogy a világ láthassa..

Emellett az Awardspace 24 órás ügyfélszolgálatot is nyújt, még ingyenes fiókkal is. A platform hirdetésmentes is, így nem kell aggódnia a webhelyein megjelenő zavaró hirdetések miatt!

Mi hiányzik az Awardspace-től?

 • Korlátozott sávszélesség
 • Lehet, hogy a webhely betöltési sebessége lassú

8. Freehostia

https://www.freehostia.com

freehostia logó

TÁROLÁS

250MB

FELÉPÍTŐ

Nem

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • 6 GB sávszélesség
 • 24/7 támogatás
 • 99% Uptime
 • Easy Script Installer
 • Ingyenes 3 e-mail fiók

“Elég tisztességes az alkalmi helyszínek számára, még korlátozásukkal is.”

Ha csak egy egyszerű weboldal elindítását szeretné, és nem érdekel sokkal a szolgáltatások, akkor nem hibázhat egy ingyenes webtárhely-szolgáltatás, például a Freehostia.

Stabil, 99,9% -os rendelkezésre állási rátával, könnyen használható az 1-kattintásos telepítővel (hogy a WordPress, a Joomla vagy a kedvenc CMS egyidejűleg elinduljon és működjön), gyorsan telepíthető egy ingyenes weboldal-készítővel, gyönyörű sablonok (így nagyszerű webhelyeket készíthet), és 3 ingyenes e-mail fiókot ad Önnek.

Ezenkívül a Freehostia legfeljebb 5 domain tárolását teszi lehetővé 1 ingyenes fiókkal, tehát ez az átkozottul fantasztikus! Kicsit zavaró, hogy meg kell vásárolnia a saját domain nevét, mert a Freehostia nem nyújt Önnek semmilyen.

6 GB sávszélességgel, 250 MB tárhelyen és 24 órás ügyfélszolgálaton keresztül fog robbantani, így ez nem túl kopott!

Az egyetlen dolog, amit problémámnak tartok, az, hogy az Ön számára megadott erőforrások fiókonként vannak, tehát az azt jelenti, hogy az 5 domain, amelyet befogadhat, megosztja azt a 6 GB-os sávszélességet és 250 MB tárolóhelyet … ami meghiúsítja azt a célt, hogy képes legyen a gazdagépre 5 domain kezdődik.

Ennek ellenére a Freehostia még mindig rohadt jó az ingyenes szolgáltatásért. Csak tartsa szem előtt a korlátozásokat, ha úgy dönt, hogy velük együtt száll!

Mi hiányzik a Freehostia-tól?

 • Korlátozott tárhely
 • Nincs ingyenes domain
 • 5 domain megosztja az erőforrásokat

9. Szabad tárhely

https://www.freehosting.com

freehosting logó

TÁROLÁS

10GB

FELÉPÍTŐ

Igen

ÁR (USD)

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes 1 e-mail fiók
 • Easy Script Installer
 • 24/7 jegy alapú támogatás

“Inkonzisztens szerversebesség rendben van, de hé, ingyenes!”

A Freehosting a legkevésbé kedvenc ingyenes web hosting szolgáltatása ebben a listában, de szolgáltatásaik elég megérdemlik, hogy szerepeljenek a listán..

Meglehetősen egyértelmûek abban, hogy mit tehetnek és mit nem tudnak ingyenes webtárhely-számlák, és nem félnek mindaztól. Ingyenes fiókjaikat nyújtó, ingyenes webhely-tárhelyet biztosítanak, nem mért sávszélességgel, amíg a felhasználó nem akarja, feltéve, hogy a felhasználó ragaszkodik a Freehosting TOS-jához.

Ingyenes fiókjának felhasználóiként 10 GB tárhelyet élvezhet a webhelyén, nem mérhető sávszélességet (ahogy korábban tárgyaltuk), egy automatikus szkripttelepítőt, amely időt takaríthat meg a CMS telepítésein, ingyenes webhely-készítőt és 1 ingyenes e-mail fiókot..

Ne feledje azonban, hogy amikor a Freehosting szolgáltatót üzemelteti, akkor a legjobb, ha nem törli a TOS-t, mivel hírek a webhelyek figyelmeztetés nélküli törlésére. Az a projekt, amelyen olyan keményen dolgoztál, az eltűnhet, ha véletlenül meghaladja a feltételeiket.

Egy másik dolog, ami nem igazán szereti a Freehosting-ot, az, hogy szerversebessége nem következetes, legalább az ingyenes fiókkal szemben. Néhány szolgáltatást igénybe vevő barátom panaszkodott, hogy webhelyük töltési sebessége az egyik legrosszabb, amit valaha tapasztaltak.

A Freehostingnak megvannak a sajátosságai, de vannak hátrányai is. Mindaddig, amíg tudatában vannak ezeknek a hátrányoknak, képesnek kell lennie arra, hogy nagyobb élmények nélkül továbbra is élvezze ezeket az előnyöket..

Mi hiányzik a Freehosting-től?

 • Nincs ingyenes SSL
 • Nincs ingyenes domain
 • Inkonzisztens szerversebesség
 • A TOS megsértése a webhely megszűnését vonhatja maga után

Ítélet: Melyikhez kell menni??

TÁROLÁS

FELÉPÍTŐ

ÁR / MO

Hostinger logó

10GB

Igen

$ 0.99 *

Weebly logó

500MB

Igen

Ingyenes

000Webhost logó

1GB

Igen

Ingyenes

* Az ár egy 48 hónapos előfizetési arányon alapul.

Az ingyenes web hosting szolgáltatásoknak megvannak az előnyei, nem fognak hazudni. Különösen előnyös azoknak az embereknek, akik csak most kezdik el, és vállalkozásuk webhelyének kiépítésével kísérleteznek, mert nézzünk szembe – senki sem szereti fizetni a cuccot.

Semmi sem ingyenes és semmi sem jó, bár ebben az esetben az itt felsorolt ​​ingyenes web hosting szolgáltatások valójában elég tisztességesek. Mindenesetre az a véleményem, hogy az ingyenes web hosting szolgáltatásoknak vannak korlátozásai, és ezek a korlátozások kényszerített hirdetések, fojtott szolgáltatások, lassú szerversebesség, kényszerített domain nevek formájában jelentkezhetnek, csak néhányat említsünk.

Kiválóan alkalmasak tesztelésre, de ha komolyan akar venni a webhelyet, akkor az ingyenes szolgáltatások nem fogják csökkenteni azt..

Személy szerint inkább egy olyan fizetett professzionális szolgáltatást választanék, amely a prémium szintű webtárhelyet biztosítja nagyon alacsony áron, mint például a Hostinger. Valójában néhány teszthelyet üzemeltetünk velük, és eddig nem volt semmi más, mint dicséret a szolgálatukért.

A kiszolgálósebesség világszerte nevetségesen gyors, az uptime eredmények soha nem haladják meg a 99% -ot, és kiváló támogató csapatuk csak örömmel kezeli.

Között havonta 0,99 USD fizetésért a megbízható szolgáltatásért, vagy ingyen kielégíthetetlen szolgáltatásért, határozottan megyek az előbbiekre, különösen akkor, ha komolyan gondolom a weboldalt..

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket! Ha bármilyen kérdése van az itt felsorolt ​​szolgáltatásokkal kapcsolatban, ne félj e-mailt küldeni nekünk!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me