Управляваният хостинг на WordPress е малко като да имате собствен личен технологичен екип.

Това е хостинг решение, което е пригодено (и супер оптимизирано) за WordPress сайтове и е стъпка от по-евтините опции за „споделен хостинг“.

Най-доброто нещо за него? Той се грижи за всички технически битове зад кулисите, така че можете да се съсредоточите върху отглеждането на вашия сайт.

Управляваният хостинг поддържа вашия уебсайт напълно актуализиран, така че е светкавично бърз и с висока производителност. Автоматично създава резервно копие на всичко и прави редовни проверки за сигурност, така че да е броня срещу хакери.

Той „управлява“ вашия уеб сайт зад кулисите и поддържа постоянно висока производителност. Перфектен, ако искате най-добрите резултати, но нямате време или техническо ноу-хау за настройване и управление на нещата „под капака“.

Contents

Защо ще ми трябва управляван хостинг на WordPress?

Предимства на управлявания хостинг на WordPress

Много собственици на уебсайтове се чудят дали управлявания хостинг си струва допълнителните пари, но ако имате големи планове за уебсайта си, има много смисъл. Ето предимствата по-подробно:

1. Специално оптимизиран за WordPress

Сървърите са прецизирани и оптимизирани само за WordPress. Специализираната услуга винаги е по-добра от общата.

2. Автоматични актуализации

Софтуерът зад вашия сайт автоматично се актуализира до най-новата версия, така че винаги е с най-висока производителност. Не е необходимо да проверявате и инсталирате актуализации ръчно.

3. Бронеустойчива сигурност

Сигурността е може би най-големият стимул за надграждане до управляван хост на WordPress. Автоматичните актуализации и специализирана среда за хостинг означава, че е по-добре предпазена от хакери и други проблеми със сигурността. Както ще видите, повечето хостинг платформи провеждат редовни проверки за сигурност и могат активно да премахват злонамерен софтуер.

4. Супер скорост

Бавният уебсайт може да повлияе негативно на вашите продажби, реализации и потребителско изживяване, но ускоряването на нещата ръчно отнема много усилия и умения. Най-добрият хостинг използва вградено кеширане и (често) предоставя CDN за автоматично зареждане на скоростта на вашия уеб сайт автоматично.

5. Автоматично архивиране

Управляваните хостинг платформи WordPress обикновено предлагат ежедневни архиви. Можете да спите здраво, знаейки, че няма да загубите уебсайта си, ако се случи най-лошото!

6. 24/7 поддръжка

Винаги е добре да знаете, че има експерт в края на телефона, ако започнете да получавате необясними 505 грешки. Пакетите с управляван хостинг обикновено включват достъп до услуга за първокласна поддръжка, така че можете да пропуснете опашката и да говорите с истински разработчици.

7. Гъвкави & мащабируем за огромен трафик

Управляваните хостове могат да се справят с много повече трафик и трафик от споделен хост. Ако получите внезапен скок на трафика, сайтът ви няма да се срине.

Долната линия

Винаги е актуален, винаги бърз, винаги архивиран, винаги защитен.

Разрешено е, че е по-скъпо от споделения хостинг, но спестеното време (и спечелената производителност) може да струва парите.

Управлява ли се WordPress хостинг за мен?

За малки уебсайтове и тези, които тепърва започват, хостингът на WordPress може да бъде излишен. В този случай може да е достатъчен един общ споделен хост. След като казах това, все още препоръчвам управляван хостинг както за начинаещи, така и за професионалисти. Той е идеален за:

 • Блогери или фирми, които искат да се съсредоточат върху работата на своя сайт, без да се притесняват за актуализации, архивиране и задкулисни технически средства.
 • Всеки, който планира да увеличи трафика си бързо и вижда редовни шипове в посетителите.
 • Всеки уебсайт, който не може да си позволи престой.
 • Всеки, който цени голяма подкрепа.

Недостатъкът на управлявания хостинг на WordPress

Оптимизиран за WordPress

Разбира се, управляваните хостове не са за всички. Има една или две функции, които могат да ви откажат:

1. Разходи

Те са по-скъпи от споделените хостове. Можете да очаквате да плащате между 15 и 60 долара на месец за управляван хост, докато можете да вземете споделен хост за едва 1,99 долара.

2. Можете да използвате само WordPress

Това може да изглежда като очевидна точка, но си струва да се отбележи! Ако също така управлявате уебсайтове на Joomla или Drupal, това е доста безполезно.

3. Липса на контрол

Красотата на управлявания хостинг е, че той е самодостатъчен. Той актуализира, управлява и настройва всичко, за да подобри производителността автоматично. Ако сте типът човек, който обича да се разхожда, тества нещата и сам да прави промени, може да ви се стори ограничителен, тъй като достъпът понякога е ограничен.

4. Ограничения за плъгини

Някои управлявани хостове забраняват използването на определени плъгини. Защо? Приставките изсмукват ценни ресурси и забавят производителността, така че някои хостове забраняват най-гладните от ресурси. Въпреки това, повечето управлявани хостове идват с най-добрите функции на плъгини, които вече са вградени (като кеширане, архивиране и т.н.)

Ако все още сте с мен, вероятно мислите доста сериозно за управлявания хостинг, но има един голям въпрос, който трябва да отговори: кой е най-добрият?

Класиран: 9-те най-добре управлявани хостинг на WordPress

Бърза бележка за скоростта

Класирахме скоростта на всеки хост, използвайки уникалния тестер за скорост на сървъра на Bitcatcha. Той записва времето за реакция от осем места по целия свят и изчислява средната стойност. Резултатите под 180 ms се класират „A +“, а оценките от 181 ms до 210 ms ще бъдат класирани като „A.“

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 3.95 / месец

Основни функции

 • Cpanel & SSH достъп
 • Безплатен CloudFlare CDN
 • Безплатно ежедневно архивиране
 • Git & постановка
 • Сървъри на 3 континента

"Най-добро за начинаещи & уебмастъри на строги бюджети."

Опцията за входно ниво в SiteGround е най-евтината там ($ 3.95 на месец!) И се предлага с автоматични актуализации и ежедневни резервни копия. Той е чудесен за начинаещи, но повечето ще искат пакета „GoGeek“ (който все още е доста достъпен за $ 14.95).

С пакета GoGeek ще получите зона за поставяне с 1 щракване и предварително инсталиран Git за WordPress. Вие също ще отключите първокласна техническа поддръжка и тяхната SuperCacher, която ще ви даде ускорено увеличаване на скоростта.

SiteGround твърди, че няма „почти няма време за чакане“ за поддръжка в чата и телефона и само десет минути време за първи отговор за заявки с отметка. Ние го намираме за истина.

Какво не е добре с SiteGround

 • Опцията за входно ниво е по-ограничена от конкурентите, но цената отразява това.
 • Всъщност не е напълно управляван хостинг на WordPress, но предлаганите функции са почти еднакви.

Забележка

Ние наблюдаваме SiteGround отблизо, докато хостваме с тях. Вижте нашия преглед на SiteGround за всичко, което трябва да знаете за хоста (Нашите тестови сайтове, тест за скоростта на сървъра, срок и т.н.).

2. Хостинг на A2

https://www.a2hosting.com

A2 хостинг

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 11.99 / месец

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • Неограничена честотна лента
 • A2 оптимизиран WP
 • Турбо сървъри
 • 6X По-бързи скорости на натоварване

"Добре заоблен управляван хост на WordPress, подходящ за всички видове сайтове."

Очаквайте горещо на второ място е A2 управляван WordPress хостинг, започващ от $ 11,99 на месец. Всички управлявани акаунти на WordPress на A2 са с неограничен SSD, неограничена честотна лента, Turbo сървъри и A2 оптимизиран WordPress.

Ако не сте запознати с A2, техните Turbo сървъри всъщност произвеждат скорост 20 пъти по-бърза от обикновените сървъри, а оптимизираният за A2 WordPress гарантира, че вашият WordPress сайт е автоматично оптимизиран за скорост, без да е необходимо да губите време, занимавайки се с него.

Те също са включили всички обичайни звънци в своите планове, като организиране на сайта, безплатни миграции на сайтове, безплатни CDN, SSL и SSD.

Ако планирате да хоствате множество сайтове, най-добре отидете за техния 3 или неограничен план. Планът им за влизане може да струва само $ 11,99 / месец, но на вас е даден само 1 сайт за домакин.

Какво не е добре с A2 хостинг

 • Екипът за чат на живо е опитен и на разположение 24/7, но отнема известно време, за да се свържете с тях.
 • Планът за влизане на ниво позволява само 1 сайт. Трябва да плащате повече, за да хоствате повече сайтове.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 30 / месец

Основни функции

 • Захранван от Google Cloud
 • 20 000 посещения / мес
 • Ежедневно архивиране
 • WP експерт като поддръжка
 • Гаранция за отстраняване на хакове

"Идеален за среден голям бизнес & предприятия."

Голямата търговска точка на Kinsta е, че се захранва от Google Cloud, което според тях ги прави по-бързи от своите конкуренти.

Kinsta отбелязва солиден A и осигурява супер бърза реакция в САЩ. Те също са домакин на избор за Ubisoft и Asos, така че не са непознати за взискателните клиенти.

Най-малкият им пакет струва $ 100 $ 30! – актуализиран януари 2018 г. – така че Kinsta е наистина наистина опция за фирми и по-големи сайтове.

Но ако имате нужда от толкова много мощност, Kinsta го има в кофата. Услугата проверява вашия уебсайт веднъж на минута за сигурност и поддръжка. Можете да изберете свой собствен CDN и може да се похвали с всички инструменти за разработчици, които бихте могли да искате (включително поръчано табло, което е красиво и интуитивно).

По отношение на подкрепа, средното време за реакция на Kinsta при подаване на билет е 9 минути – през последните 90 дни той е намален до 2 минути – което е наистина добре да знаем, че те се подобряват. За да научите повече, прочетете нашия задълбочен преглед на Kinsta.

Какво не е добре с Kinsta

 • Това струва 100 долара на месец. Най-малкият план на Kinsta сега започва от $ 30 / месец.
 • Няма хостинг по имейл. Kinsta препоръчва G Suite за хостинг по имейл ($ 5 / месец за основен план)

4. Домакин за инмоции

https://www.inmotionhosting.com

Хостинг на инмоции

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 4.99 / месец

Основни функции

 • 40 GB SSD
 • Безплатна миграция на сайт
 • PHP7 се поддържа
 • 90 дни връщане на парите
 • Без ограничения за плъгини

"Най-подходящ за собственик на малък и среден бизнес. "

С WP1000-S плана на Inmotion хостинг няма да виждате функции като GIT, но ще се насладите на ексклузивни функции като BoldGrid интеграция и без ограничения за приставки. Въпреки това, единственото нещо, което наистина помага на Inmotion да се разграничи от конкуренцията, е техният безумен сървър.

Ще можете да се насладите на скорости до 10 пъти по-бързи от обикновения споделен хостинг с тяхната вградена за скорост комбинация от SSD, NGINX настройка на сървъра, разширено кеширане на сървъри!

На всичкото отгоре Inmotion предлага 90-дневна гаранция за връщане на парите.

В ценова точка от само $ 4,99 на месец (37% отстъпка – специална сделка само за читателите на Bitcatcha), това е един от най-добрите планове за съотношение цена / качество за малкия бизнес и блогърите!

Какво не е добре с Inmotion хостинг

 • Без глупости. Зоните за максимална скорост са ефективни, но са малко остарели в сравнение с разширяването на центрове за данни в региони.
 • Проверката може да бъде разочароващ процес.

5. Течна мрежа

https://www.liquidweb.com/

Течна мрежа

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 69 / месец

Основни функции

 • 600 човешка подкрепа
 • Няма добавка за почистване на плъгини.
 • Автоматично компресиране на изображението
 • Сайт mgmt инструменти
 • Пълен достъп до сървъра

"Идеален за хостинг на начинаещ WordPress"

Liquid Web е един от най-премиум хостовете там, но техният скъп етикет е оправдан с многото им уникални функции.

Те имат един от – ако не най-големите – екипи за поддръжка в бранша, с над 600 помощен персонал да поддържат тяхната денонощна поддръжка.

Можете да се наслаждавате на неограничен брой показвания на страници с всичките им планове, но сте ограничени само до един сайт с техния входен план Личен план.

Техните автоматични инструменти за компресиране на изображения създават чудеса, за да поддържат сайта ви лек и бърз, докато инструментите им за разработчици ви позволяват да работите бързо с достъп до SSL, Git и WP-ClI.

Препоръчваме Liquid Web за използване в средно големи предприятия.

Какво не е добре с течната мрежа

 • Няма хостинг по имейл. Ще ви е необходим отделен хостинг по имейл
 • Цена – Планът им за входно ниво струва $ 69 на месец. (С нашата връзка вие плащате $ 34,50 за първите 2 месеца)
 • Разрешен е само 1 сайт с техния план за влизане. Платете повече за останалите си планове за хостване на повече сайтове.

6. WP двигател

https://wpengine.com

WP двигател

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А

Цена

$ 19 / месец

Основни функции

 • Напълно управляван
 • Професионално ощипана
 • Ежедневно архивиране
 • Сканиране за злонамерен софтуер
 • Защитна стена, CDN готов

"Това е една от най-добре закръглените опции там."

WP Engine са може би най-голямото име в управлявания хостинг на WordPress. Те бяха едни от първите, които го предложиха и сега предоставят хостинг за изследвания на рака, Rightmove, HTC и редица други клиенти с големи имена.

Опцията за ниво на влизане „Лично“ е щедра, предлага поетапна среда, резервно копие с едно кликване и безплатна миграция на сайтове. Той е идеален за до 25 000 посетители на месец, но ще трябва да надстроите, за да отключите повече ресурси и 24/7 поддръжка по телефона.

Техният сървър е разположен в източната част на САЩ, така че скоростта на сървъра е безупречна, ако аудиторията ви е базирана там. Обичам и 60-дневната им гаранция за връщане на парите, така че ако тя не работи, можете просто да я анулирате.

Какво не е добре с WP Engine

 • По-скъпо е от много конкуренти (Ексклузивна сделка! 20% отстъпка при първа сметка – Започва от $ 19,33 / мес.), Но те я поддържат със силна услуга и репутация.
 • WP Engine има списък със забранени плъгини, който си струва да разгледате, преди да се ангажирате.
 • Поддръжка 24/7 е достъпна само за първокласни клиенти.

7. Облачни пътища

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А

Цена

$ 15 / месец

Основни функции

 • Облачен хостинг
 • Отзивчива поддръжка
 • CloudwaysBot
 • скалируемост
 • Без договори

"Управляван облачен хостинг за всички."

Cloudways е управляван облачен хостинг. можете да изберете да разгърнете WordPress през Cloudways в облака по ваш избор, като AWS, Digital Ocean и Linode. Облачният хостинг е много по-мощен и надежден от традиционния VPS.

Що се отнася до функциите, управляваният от WordPress хостинг на Cloudway идва с 24/7 поддръжка и безплатна миграция във всички пакети. Разширените опции идват с GIT интеграция, поетапни URL адреси и управлявани архиви. Има и интуитивен и удобен за управление контролен панел – нещо, което няма много облачни хостове.

Какво не е добре с Cloudways

 • Облачният хостинг може да бъде малко технически, но удобният за потребителя контролен панел наистина помага да се изглади процеса.
 • Cloudways е изграден върху други облачни хостинг съоръжения. Те имат минимален контрол върху хардуера.

8. Медиен храм

https://mediatemple.net/

Медиен храм

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

B

Цена

$ 20 / месец

Основни функции

 • 1TB трансфер / мес
 • SSD база данни
 • Reddit ™ Готовото
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 поддръжка на живо

"Идеален за начинаещи & среден бизнес."

Планът за входно ниво в Media Temple е много щедър. При $ 20 на месец получавате безплатна миграция на сайтове, 30-дневно архивиране и възстановяване, 24/7 поддръжка, организиране и клониране и 400 000 посетители на месец. Напредналите потребители също ще се радват на множество опции, включително интеграция на Git и SSH достъп.

Обновените опции „Studio“ и „Agency“ включват също откриване и премахване на злонамерен софтуер и огромни възможности за трафик / съхранение. Скоростта е в по-горния край на тестваните от нас сървъри, особено на западното крайбрежие на САЩ.

Media Temple също има меню с изключителни теми, така че можете да поддържате дизайна и разработката всички под един покрив.

Какво не е добре с Media Temple

 • Има много анекдотични доклади за лоша поддръжка на клиенти.

По-евтини алтернативи

Пълният управляван хост на WordPress не е подходящата опция за всички, особено за по-новите или по-малките уебсайтове. В такъв случай по-евтиният вариант ще бъде повече от адекватен.

Ако това звучи като нещо, което търсите, ето няколко възможности за бонус:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А

Цена

$ 3.45 / месец

Основни функции

 • Linux & Cpanel
 • Неограничени ресурси
 • Автоматично архивиране
 • Защита на ресурсите
 • CloudFlare CDN

"Подходящ за малки сайтове & начинаещи."

Bluehost е един от най-добрите варианти за бюджет.

Скоростта е постоянно бърза в САЩ и стабилна в останалия свят. Той е сигурен и 24/7 поддръжка на клиенти се предлага стандартно. За разлика от хостинг на Inmotion без включен CDN, Bluehost поддържа Cloudflare.

И Bluehost се препоръчва от WordPress.org от 2005 г.!

Какво не е добре с Bluehost

 • Няма безплатна миграция на сайтове.
 • Някои доклади цитират бавни скорости на натоварване и отговори на поддръжката.

присъда

Управляваният хостинг на WordPress е идеален, ако търсите постоянна скорост, сигурност и производителност, без да се притеснявате за техническите неща.

Идеално е, ако в бъдеще планирате да разширите значително сайта си и трафика и искате хост, който да расте с вас.

Що се отнася до избора на правилния вариант, ето напомняне за трите ми най-добри снимки:

ОБЩО УПОТРЕБА

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪРВЪРА

ЦЕНА

SiteGround

100%

А+

$ 3.95

месечно

A2 хостинг

100%

А+

$ 11.99

месечно

Kinsta

100%

А+

$ 30

месечно

Преди да вземете своето решение, помислете за цената, характеристиките и нивото на поддръжка на клиенти, които най-добре отговарят на вашия уебсайт.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me