Upravljano gostovanje v WordPressu je nekoliko podobno kot lastna osebna tehnična ekipa.

To je rešitev za gostovanje, ki je prilagojena (in super optimizirana) za WordPress spletna mesta in je korak pred cenejšimi možnostmi „deljenega gostovanja“.

Najboljša stvar? Skrbi za vse tehnične bite za kulisami, zato se lahko osredotočite na rast svojega spletnega mesta.

Upravljano gostovanje ohranja vaše spletno mesto v celoti posodobljeno, tako da je strela hitro in visoko zmogljiva. Samodejno varnostno kopira vse in izvaja redne varnostne preglede, tako da je neprebojna pred hekerji.

Svoje spletno mesto „upravlja“ zakulisno in ohranja konstantno visoko zmogljivost. Popolno, če želite vrhunske rezultate, vendar nimate časa ali tehničnega znanja, kako prilagoditi in upravljati stvari “pod pokrovom”.

Contents

Zakaj bi potreboval upravljano gostovanje v WordPressu??

Prednosti upravljanega gostovanja WordPress

Mnogi lastniki spletnih mest se sprašujejo, ali je upravljanje gostovanja vredno dodatnega denarja, če pa imate velike načrte za svoje spletno mesto, ima veliko smisla. Tu so podrobnosti o prednostih:

1. Posebej optimiziran za WordPress

Strežniki so natančno nastavljeni in optimizirani samo za WordPress. Specialistična služba je vedno boljša od splošne.

2. Samodejne posodobitve

Programska oprema, ki stoji za vašim spletnim mestom, se samodejno posodobi na najnovejšo različico, tako da je vedno najvišja. Ni treba ročno preverjati in nameščati posodobitev.

3. Protipožarna zaščita

Varnost je morda največja spodbuda za nadgradnjo na upravljanega gostitelja WordPressa. Samodejno posodabljanje in specializirano gostovanje okolice pomeni, da je bolje zaščiten pred hekerji in drugimi varnostnimi težavami. Kot boste videli, večina platform za gostovanje izvaja redne varnostne preglede in lahko aktivno odstrani zlonamerno programsko opremo.

4. Super hitrost

Počasno spletno mesto lahko negativno vpliva na vašo prodajo, pretvorbe in uporabniško izkušnjo, toda ročno pospešitev stvari zahteva veliko truda in spretnosti. Najboljše gostovanje uporablja vgrajeno predpomnjenje in (pogosto) zagotavlja CDN za samodejno polnjenje hitrosti vašega spletnega mesta.

5. Samodejno varnostno kopiranje

Upravljane platforme gostovanja WordPress običajno nudijo dnevne varnostne kopije. Zaspali boste lahko, vedoč, da svojega spletnega mesta ne boste izgubili, če se zgodi najhujše!

6. podpora 24/7

Vedno je dobro vedeti, da je na koncu telefona strokovnjak, če začnete dobiti nepojasnjene napake 505. Paketi upravljanih gostovanj običajno vključujejo dostop do vrhunske podporne storitve, tako da lahko preskočite čakalno vrsto in se pogovorite s pravimi razvijalci.

7. Fleksibilen & nadgradljiv za ogromen promet

Upravljani gostitelji lahko prenesejo veliko več prometa in pasovne širine od skupnega gostitelja. Če se nenadoma poveča promet, se vaše spletno mesto ne bo zrušilo.

Spodnja črta

Vedno je posodobljen, vedno hiter, vedno varnostno kopiran, vedno varen.

Če priznamo, je dražje od skupnega gostovanja, vendar je prihranjeni čas (in pridobljena zmogljivost) lahko vreden denarja.

Ali je zame upravljano WordPress gostovanje?

Za majhna spletna mesta in tista, ki se šele začnejo, je upravljanje WordPress gostovanja morda preveč. V tem primeru lahko zadostuje preprost gostitelj v skupni rabi. Po tem še vedno priporočam upravljano gostovanje za začetnike in profesionalce. Idealen je za:

 • Blogerji ali podjetja, ki se želijo osredotočiti na vodenje svojega spletnega mesta, ne da bi skrbeli za posodobitve, varnostne kopije in zakulisne tehnične podatke.
 • Kdor namerava hitro povečati svoj promet in opazi redne trne pri obiskovalcih.
 • Vsako spletno mesto, ki si ne more privoščiti izpadov.
 • Kdor ceni veliko podporo.

Slaba stran Upravljanega WordPress gostovanja

Optimiziran za WordPress

Seveda upravljani gostitelji niso za vse. Obstajata ena ali dve funkciji, ki vas lahko odložita:

1. Stroški

So dražji od skupnih gostiteljev. Pričakujete lahko, da boste za upravljanega gostitelja plačevali od 15 do 60 USD na mesec, medtem ko lahko skupni gostitelj poberete za le 1,99 USD.

2. Uporabite lahko samo WordPress

To se morda zdi očitno, vendar je treba opozoriti! Če tudi na Joomli ali Drupalu upravljate spletna mesta, je to precej neuporabno.

3. Pomanjkanje nadzora

Lepota upravljanega gostovanja je v tem, da je samozadostna. Vse posodablja, upravlja in prilagodi za izboljšanje zmogljivosti. Če ste tip osebe, ki rada pokuka naokoli, preizkušate stvari in sami spreminjate, se vam zdi to omejevalno, saj je dostop včasih omejen.

4. Omejitve vtičnikov

Nekateri upravljani gostitelji prepovedujejo uporabo določenih vtičnikov. Zakaj? Vtičniki sesajo dragocene vire in upočasnjujejo delovanje, zato nekateri gostitelji prepovedujejo tiste, ki so najbolj lačni. Kljub temu večina upravljanih gostiteljev ima najboljše vtičnike, ki so že vgrajeni (npr. Predpomnjenje, varnostno kopiranje itd.)

Če ste še vedno z mano, verjetno resno razmišljate o upravljanem gostovanju, vendar morate odgovoriti na eno veliko vprašanje: kateri je najboljši?

Uvrstitev: 9 najboljših upravljanih WordPress gostovanj

Hiter zapis o hitrosti

Unikatni hitrost strežnika smo razvrstili po hitrosti vsakega gostitelja. Zabeleži odzivni čas z osmih krajev po vsem svetu in izračuna povprečje. Ocene pod 180 ms se uvrstijo pod “A +” in ocene od 181 ms do 210 ms bodo razvrščene kot “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

3,95 USD / mesec

Ključne funkcije

 • cPanel & SSH dostop
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje
 • Git & uprizoritev
 • Strežniki na treh celinah

"Najboljše za začetnike & spletni skrbniki o tesnih proračunih."

Možnost vstopne ravni na spletnem mestu SiteGround je najcenejša tam (3,95 dolarja na mesec!) In vsebuje samodejne posodobitve in dnevne varnostne kopije. Odličen je za začetnike, vendar bo večina želela paket “GoGeek” (ki je še vedno cenovno ugoden pri 14,95 USD).

S paketom GoGeek boste dobili odmevno območje z enim klikom in vnaprej nameščen Git za WordPress. Odklenili boste tudi vrhunsko tehnično podporo in njihovo SuperCacher, kar vam bo povečalo hitrost.

SiteGround trdi, da za podporo klepeta in telefona “skoraj ni čakalnega časa” in je le deset minut prvega odziva za potrjene poizvedbe. Resnično se nam zdi resnično.

Kaj ni dobro s SiteGround

 • Možnost vstopa je bolj omejena kot tekmeci, vendar cena to odraža.
 • Resnično v celoti ne upravlja WordPress gostovanje, vendar so ponujene funkcije skoraj enake.

Opomba

SiteGround natančno spremljamo, ko gostujemo z njimi. Oglejte si naš pregled SiteGround za vse, kar morate vedeti o gostitelju (naša testna mesta, preizkus hitrosti strežnika, izraz itd.).

2. Gostovanje A2

https://www.a2hosting.com

A2 gostovanje

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

11,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Neomejen SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • A2 optimiziran WP
 • Turbo strežniki
 • 6X Hitrejše obremenitve

"Dobro zaokrožen upravljan gostitelj WordPress, primeren za vse vrste spletnih mest."

Na drugem mestu je A2 Upravljavec WordPress gostovanja, ki se začne pri 11,99 USD na mesec. Vsi računi upravljanega programa A2 WordPress imajo neomejen SSD, neomejeno pasovno širino, Turbo strežnike in A2 Optimizirano WordPress.

Če niste seznanjeni z A2, njihovi Turbo strežniki dejansko dosežejo hitrosti 20x hitreje kot običajni strežniki, njihova A2 Optimizirana WordPress pa poskrbi, da je vaše spletno mesto WordPress samodejno optimizirano za hitrost, ne da bi vam bilo treba izgubljati čas, ko se z njim ukvarjate.

V svoje načrte so vključili tudi vse običajne zvonove in piščalke, kot so prirejanje spletnega mesta, brezplačne migracije na spletnem mestu, brezplačni CDN, SSL in SSD.

Če nameravate gostovati na več spletnih mestih, pojdite na njihova 3-spletna mesta ali neomejen načrt. Njihov načrt vhodne ravni lahko stane le 11,99 USD / mesec, za gostovanje pa imate samo eno spletno mesto.

Kaj ni dobro z A2 gostovanjem

 • Skupina za klepetanje v živo je izkušena in na voljo 24 ur na dan, vendar potrebuje nekaj časa, da se povežete z njimi.
 • Načrt na ravni vstopa omogoča samo 1 mesto. Za gostovanje več spletnih mest morate plačati več.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

30 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Google Cloud
 • 20.000 obiskov na mesec
 • Dnevne varnostne kopije
 • WP strokovnjak kot podpora
 • Garancija popravka garancije

"Idealno za srednje velika podjetja & podjetja."

Veliko prodajno mesto Kinsta je, da ga poganja Google Cloud, za katerega trdijo, da je hitrejši od tekmecev.

Kinsta dosega solidno A in zagotavlja zelo hiter odziv po ZDA. Ubisoft in Asos sta tudi gostitelja izbire, zato zahtevnim strankam niso tujci.

Njihov najmanjši paket stane 100 dolarjev 30! – posodobljeno januarja 2018 – tako da je Kinsta resnično le možnost za podjetja in večja spletna mesta.

Če pa potrebujete toliko moči, jo ima Kinsta v žepih. Storitev enkrat na minuto preveri vašo spletno stran glede varnosti in podpore. Izberete lahko svoj CDN in se ponaša z vsemi orodji za razvijalce, ki bi jih želeli (vključno z lepo in intuitivno nadzorno ploščo po naročilu).

Srednji odzivni čas Kinsta na predložitev vozovnice je 9-minutna podpora – v zadnjih 90 dneh se je zmanjšala na 2 minuti – kar je res dobro vedeti, da se izboljšujejo. Če želite izvedeti več, preberite naš poglobljeni pregled Kinsta.

Kaj ni dobro s Kinsta

 • Stane 100 dolarjev na mesec. Najmanjši načrt Kinsta zdaj začne od 30 dolarjev na mesec.
 • Brez gostovanja po e-pošti. Kinsta priporoča G Suite za gostovanje po e-pošti (5 USD / mesec za Osnovni načrt)

4. Gostitelj vdiranja

https://www.inmotionhosting.com

Gostovanje zaljubljenosti

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

4,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 40 GB SSD
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • PHP7 je podprt
 • 90 dnevni denar nazaj
 • Ni omejitev vtičnikov

"Najboljše za lastnike malih in srednje velikih podjetij. "

Z načrtom WP1000-S Inmotion Hosting ne boste videli funkcij, kot je GIT, vendar boste uživali v ekskluzivnih funkcijah, kot je integracija BoldGrid in brez omejitev vtičnikov. Vendar pa je tisto, kar Inmotionu resnično pomaga, da se loči od konkurence, njihov noro strežnik.

Uživali boste lahko v hitrostih do 10 krat hitreje od običajnega skupnega gostovanja z njihovo vgrajeno kombinacijo hitrosti SSD, nastavitvijo strežnika NGINX, naprednim predpomnilnikom!

Poleg tega Inmotion ponuja 90-dnevno garancijo vračila denarja.

S ceno le 4,99 USD na mesec (37% popusta – posebna ponudba samo za bralce Bitcatcha) je eden najboljših načrtov za denar za mala podjetja in blogerje!

Kaj ni dobro z gostovanjem v storitvah Inmotion

 • Brez git. Območja najvišje hitrosti so učinkovita, vendar je nekoliko zastarela v primerjavi z razpršenimi podatkovnimi centri po regijah.
 • Odjava je lahko frustrirajoč postopek.

5. Tekoči splet

https://www.liquidweb.com/

Tekoči splet

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

69 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 600 človeška podpora
 • Brez vtičnika.
 • Samodejno stiskanje slike
 • Site mgmt orodja
 • Popoln dostop do strežnika

"Idealno za spletno gostovanje v podjetju WordPress"

Tekoči splet je eden izmed vrhunskih gostiteljev, toda njihova zajetna cena je upravičena s številnimi edinstvenimi lastnostmi.

Imajo eno – če ne največjo – podporno skupino v tej panogi več kot 600 podpornega osebja da ohranijo svojo podporno uro.

Uživate v neomejenih ogledih strani z vsemi njihovimi načrti, vendar ste omejeni na samo eno spletno mesto z njihovim vstopnim nivojem Osebni načrt.

Njihova avtomatska orodja za stiskanje slik delujejo čuda, da bo vaše spletno mesto lahkotno in hitro, njihova orodja za razvijalce pa vam omogočajo hitro delo z dostopom do SSL, Git in WP-ClI.

Tekoči splet priporočamo za uporabo v srednje velikih podjetjih.

Kaj ni dobro s tekočim spletom

 • Brez gostovanja po e-pošti. Potrebovali boste ločeno gostovanje po e-pošti
 • Pricey – Njihov načrt začetne ravni stane 69 dolarjev na mesec. (Z našo povezavo plačate 34,50 USD za prva 2 meseca)
 • Dovoljeno je samo 1 spletno mesto z načrtom vhodne ravni. Plačajte več za svoje druge načrte za gostovanje več spletnih mest.

6. WP motor

https://wpengine.com

WP motor

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A

Cena

19 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Popolnoma uspelo
 • Profesionalno uglajen
 • Dnevne varnostne kopije
 • Pregled zlonamerne programske opreme
 • Požarni zid, CDN pripravljen

"To je ena izmed najbolj dobro zaokroženih možnosti."

WP Engine so morda največje ime v upravljanem gostovanju WordPressa. Bili so eni prvih, ki so jo ponudili, zdaj pa ponujajo gostovanje za raziskave raka, Rightmove, HTC in številne druge velike stranke.

Možnost vnosa na ravni »Osebno« je velikodušna, saj ponuja postopno okolje, varnostno kopiranje z enim klikom in brezplačno selitev spletnega mesta. Idealen je za do 25.000 obiskovalcev na mesec, vendar ga boste morali nadgraditi, da boste sprostili več virov in 24/7 telefonsko podporo.

Njihov strežnik se nahaja na vzhodu Združenih držav Amerike, zato je hitrost strežnika brezhibna, če je vaše občinstvo tam. Všeč mi je tudi njihovo 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da če ne deluje, ga lahko preprosto prekličete.

Kaj ni dobro z WP Engine

 • Dražji je od številnih konkurentov (ekskluzivna ponudba! 20% popust na prvi račun – začne od 19,33 USD / mesec), vendar jim to zagotavljajo z močno storitvijo in ugledom.
 • WP Engine ima seznam prepovedanih vtičnikov, ki si jih je vredno ogledati, preden se zavežete.
 • 24/7 podpora je na voljo samo premium kupcem.

7. Oblaki

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A

Cena

15 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Gostovanje v oblaku
 • Odzivna podpora
 • CloudwaysBot
 • Prilagodljivost
 • Brez pogodb

"Upravljano gostovanje v oblaku za vse."

Cloudways je upravljano gostovanje v oblaku. lahko izberete namestitev WordPress-a skozi Cloudways v oblaku po vaši izbiri, kot so AWS, Digital Ocean in Linode. Gostovanje v oblaku je veliko močnejše in zanesljivejše od tradicionalnih VPS.

Kar zadeva funkcije, Cloudwayovo upravljano WordPress gostovanje ponuja 24/7 podporo in brezplačno selitev v vse pakete. Napredne možnosti so vključene v integracijo GIT, določanje URL-jev in upravljane varnostne kopije. Obstaja tudi intuitivna in uporabniku prijazna nadzorna plošča – nekaj, kar nima veliko gostiteljev v oblaku.

Kar ni dobro z Cloudwaysom

 • Gostovanje v oblaku je lahko nekoliko tehnično, vendar uporabniku prijazna nadzorna plošča vsekakor pomaga olajšati postopek.
 • Cloudways je zgrajen nad drugimi objekti za gostovanje v oblaku. Imajo minimalni nadzor nad strojno opremo.

8. Medijski tempelj

https://mediatemple.net/

Medijski tempelj

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

B

Cena

20 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Prenos 1TB / mo
 • Baza podatkov SSD
 • Reddit ™-že
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 podpora v živo

"Idealno za začetnike & srednje velika podjetja."

Načrt za vstop na Media Temple je zelo velikodušen. Z 20 $ na mesec dobite brezplačno selitev spletnega mesta, 30-dnevno varnostno kopiranje in obnovitev, 24-urno podporo, urejanje in kloniranje ter 400.000 mesečnih obiskovalcev. Napredni uporabniki bodo uživali tudi vrsto možnosti, vključno z integracijo Gita in SSH dostopom.

Nadgrajeni možnosti »Studio« in »Agencija« vključujeta tudi odkrivanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme in ogromno možnosti prometa / shranjevanja. Hitrost je na višjem koncu strežnikov, ki smo jih testirali, zlasti na zahodni obali ZDA.

Medijski tempelj ima tudi meni ekskluzivnih tem, tako da lahko vse oblikujete in razvijate pod eno streho.

Kaj ni dobro z Media Temple

 • Obstajajo številna anekdotična poročila o slabi podpori strankam.

Cenejše alternative

Popolnoma upravljan gostitelj WordPress ni prava možnost za vse, še posebej novejša ali manjša spletna mesta. V tem primeru bo cenejša možnost več kot primerna.

Če to zveni kot nekaj, kar iščete, je tu nekaj možnosti za bonus:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A

Cena

3,45 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Linux & cPanel
 • Neomejena sredstva
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Zaščita virov
 • CloudFlare CDN

"Primerno za majhna mesta & začetniki."

Bluehost je ena najboljših proračunskih možnosti.

Hitrost je v ZDA konstantno hitra, po preostalem svetu pa stabilna. Varno je in 24/7 podpora za stranke je na voljo kot standard. Za razliko od gostovanja Inmotion brez vključenega CDN, Bluehost podpira Cloudflare.

WordPress.org priporoča Bluehost od leta 2005!

Kar ni dobro z Bluehostom

 • Proste selitve na spletno mesto ni.
 • Nekatera poročila navajajo počasne hitrosti nalaganja in odzive podpor.

Razsodba

Upravljano gostovanje v WordPressu je idealno, če iščete konstantno hitrost, varnost in zmogljivost, ne da bi vam bilo treba skrbeti za tehnične stvari.

Popolno je, če v prihodnosti načrtujete, da boste svojo spletno stran in promet znatno povečali in si želite, da bo gostitelj, ki raste z vami.

Kar zadeva izbiro prave možnosti, tukaj je opomnik na moje tri najboljše izbirnike:

SPLOŠNI UPIT

Zmogljivost strežnika

CENA

SiteGround

100%

A+

3,95 USD

mesečno

A2 gostovanje

100%

A+

11,99 USD

mesečno

Kinsta

100%

A+

30 USD

mesečno

Preden se odločite, razmislite o ceni, značilnostih in ravni podpore strankam, ki najbolje ustrezajo vašemu spletnemu mestu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me