9 najboljih upravljanih platformi za hosting WordPress 2020 (rangirano!)

Upravljani WordPress hosting pomalo je poput posjedovanja vašeg osobnog tehničkog tima.


To je rješenje za hosting prilagođeno (i super optimizirano) za WordPress web stranice i korak je od jeftinijih opcija „zajedničkog hostinga“.

Najbolja stvar u vezi s tim? Brinu se za sve tehničke bitove iza kulisa, tako da se možete usredotočiti na rast svoje web lokacije.

Upravljani hosting zadržava vašu web lokaciju u potpunosti ažuriranom, tako da je munjevit i visokih performansi. Automatsko sigurnosno kopiranje i izvršavanje redovitih sigurnosnih provjera, tako da je neprobojan od hakera.

Ona ‘upravlja’ vašom web stranicom iza scene i održava dosljedno visoke performanse. Savršeno ako želite vrhunske rezultate, ali nemate vremena ni tehničkog znanja za prilagodbu i upravljanje stvarima “ispod haube”.

Contents

Zašto bi mi trebao upravljani WordPress hosting?

Prednosti upravljanog WordPress hostinga

Mnogi se vlasnici web lokacija pitaju vrijedi li dodatni novac za upravljani hosting, ali ako imate velike planove za svoju web lokaciju, to ima puno smisla. Ovdje su prednosti detaljnije:

1. Posebno optimiziran za WordPress

Poslužitelji su precizno podešeni i optimizirani za WordPress. Specijalistička služba uvijek je bolja od opće usluge.

2. Automatska ažuriranja

Softver koji stoji iza vaše web lokacije automatski se ažurira na najnoviju verziju, tako da je uvijek na najvišim performansama. Ne morate ručno provjeravati i instalirati ažuriranja.

3. Protuprovalna sigurnost

Sigurnost je možda najveći poticaj za nadogradnju na upravljani WordPress domaćin. Automatska ažuriranja i specijalno okruženje hostinga znači da se bolje štiti od hakera i drugih sigurnosnih problema. Kao što ćete vidjeti, većina hosting platformi pokreće redovite sigurnosne provjere i može aktivno uklanjati zlonamjerni softver.

4. Super brzina

Sporo web mjesto može negativno utjecati na vašu prodaju, konverzije i korisničko iskustvo, ali za ubrzanje stvari potrebno je puno truda i vještine. Najbolji hosting koristi ugrađeno predmemoriranje i (često) pruža CDN za automatsko punjenje brzine vaše web stranice.

5. Automatsko sigurnosno kopiranje

Platforme za upravljanje WordPress hostingom obično nude dnevne sigurnosne kopije. Možete čvrsto spavati znajući da nećete izgubiti web mjesto ako se dogodi najgore!

6. Podrška 24/7

Uvijek je dobro znati da na kraju telefona postoji stručnjak ako počnete objašnjavati 505 pogrešaka. Paketi upravljanih hostinga obično uključuju pristup vrhunskoj usluzi podrške, tako da možete preskočiti red i razgovarati sa stvarnim programerima.

7. Fleksibilan & skalabilan za ogroman promet

Upravljani domaćini mogu podnijeti mnogo više prometa i širine pojasa od zajedničkog domaćina. Ako dobijete nagli skok prometa, vaša se web lokacija neće srušiti.

Poanta

Uvijek je ažuriran, uvijek brz, uvijek sigurnosno kopiran, uvijek siguran.

Odobreno, to je skuplje od zajedničkog hostinga, ali uštedeno vrijeme (i stečena performansa) mogu biti itekako vrijedna novca.

Je li upravljani WordPress hosting za mene?

Za male web stranice i one koje tek počinju, upravljani WordPress hosting može biti pretjeran. U ovom slučaju može biti dovoljan jednostavan zajednički domaćin. Rekavši to, ipak preporučujem upravljani hosting za početnike i profesionalce. Idealno je za:

 • Blogeri ili tvrtke koje se žele usredotočiti na pokretanje svoje web stranice, ne brinući se o ažuriranjima, sigurnosnim kopijama i tehničkim informacijama iza scene.
 • Svi koji planiraju brzo povećati svoj promet i vide redovite šiljke kod posjetitelja.
 • Bilo koja web stranica koja si ne može priuštiti stanku.
 • Onaj tko cijeni veliku podršku.

Loša strana Upravljanog WordPress hostinga

Optimiziran za WordPress

Naravno, upravljani domaćini nisu za sve. Postoje jedna ili dvije značajke koje vas mogu odbiti:

1. Trošak

Oni su skuplji od dijeljenih domaćina. Možete očekivati ​​da ćete za upravljani domaćin plaćati između 15 i 60 USD mjesečno, dok zajednički domaćin možete pokupiti za samo 1,99 USD.

2. Možete koristiti samo WordPress

To može izgledati kao očigledna točka, ali vrijedi to primijetiti! Ako također pokrećete web stranice na Joomli ili Drupalu, to je prilično beskorisno.

3. Nedostatak kontrole

Ljepota upravljanog hostinga je ta što je samodostatan. Ažurira, upravlja i podešava sve kako bi automatski poboljšao performanse. Ako ste tip osobe koja se voli šepati, testirati stvari i mijenjati sebe, možda ćete to učiniti ograničavajućim, jer je pristup ponekad ograničen.

4. Ograničenja dodataka

Neki upravljani domaćini zabranjuju upotrebu određenih dodataka. Zašto? Dodaci usisavaju vrijedne resurse i usporavaju rad, pa neki domaćini zabranjuju one koji najviše glase na resurse. U skladu s tim, većina upravljanih domaćina dolazi s već ugrađenim najboljim dodacima (poput predmemoriranja, sigurnosnih kopija itd.)

Ako ste još uvijek sa mnom, vjerojatno prilično ozbiljno razmišljate o upravljanom hostingu, ali postoji jedno veliko pitanje na koje je potrebno odgovoriti: koji je najbolji?

Poredak: 9 najbolje upravljanih WordPress hostinga

Brza napomena o brzini

Rangirali smo brzinu svakog domaćina pomoću jedinstvenog testera brzine poslužitelja Bitcatcha. Bilježi vrijeme odziva s osam lokacija diljem svijeta i izračunava prosjek. Ocjene ispod 180 ms rangiraju se s “A +”, a ocjene od 181 ms do 210 ms bit će ocijenjene kao “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

+

Cijena

3,95 $ / mj

Glavne značajke

 • cPanel & SSH pristup
 • Besplatno CloudFlare CDN
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije
 • Git & skele
 • Poslužitelji na 3 kontinenta

"Najbolje za početnike & webmasteri na tijesnim proračunima."

Opcija ulazne razine na SiteGroundu najjeftinija je (3,95 dolara mjesečno!), A dolazi s automatskim ažuriranjima i dnevnim sigurnosnim kopijama. Odlično je za početnike, ali većina će poželjeti paket “GoGeek” (koji je i dalje prilično dostupan po cijeni od 14,95 USD).

Pomoću paketa GoGeek dobit ćete podesno područje od 1 klika i unaprijed instalirani Git za WordPress. Otključavat ćete i vrhunsku tehničku podršku i njihov SuperCacher koji će vam ubrzano povećati brzinu.

Tvrdnja SiteGround nema „praktički vremena čekanja“ za podršku u chatu i telefonu i samo deset minuta vremena za prvi odgovor za potvrđene upite. Smatramo da je to istina.

Što nije dobro sa SiteGroundom

 • Opcija ulazne razine ograničena je od konkurencije, ali cijena to ipak odražava.
 • WordPress hosting nije u potpunosti upravljan, ali ponuđene značajke su poprilično iste.

Bilješka

Pomno nadgledamo SiteGround dok smo domaćini s njima. Pogledajte naš SiteGround pregled za sve što trebate znati o domaćinu (Naša testna mjesta, test brzine poslužitelja, pojam itd.).

2. A2 hosting

https://www.a2hosting.com

A2 hosting

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

+

Cijena

11,99 $ / mj

Glavne značajke

 • Neograničen SSD
 • Neograničena propusnost
 • W2 optimizirani WP
 • Turbo poslužitelji
 • 6X Brže brzine opterećenja

"Dobro zaobljeni host WordPress-a, pogodan za sve vrste web mjesta."

Na drugom mjestu je vruće A2 WordPress hosting koji se održava A2, a kreće se od 11,99 USD mjesečno. Svi A2 upravljani WordPress računi dolaze s neograničenim SSD-om, neograničenim propusnim opsegom, Turbo poslužiteljima i A2 Optimiziranim WordPressom.

Ako niste upoznati s A2, njihovi Turbo poslužitelji zapravo postižu brzinu 20x brže od običnih poslužitelja, a njihov A2 Optimizovani WordPress osigurava da se stranica WordPressa automatski optimizira za brzinu bez da morate trošiti vrijeme baveći se njime.

Oni su u svoje planove uključili i sva uobičajena zvona i zviždaljke, poput organiziranja mjesta, besplatnih migracija stranica, besplatnih CDN-a, SSL-a i SSD-ova.

Ako planirate ugostiti više web lokacija, najbolje potražite njihov 3 stranice ili neograničeni plan. Njihov plan ulazne razine može koštati samo 11,99 USD mjesečno, ali domaćinu imate samo jednu web lokaciju.

Što nije dobro s A2 hostingom

 • Tim za chat uživo je iskusan i dostupan 24 sata dnevno, ali potrebno je neko vrijeme da se povežete s njima.
 • Plan prijave na razini ulaznice omogućuje samo 1 mjesto. Morate platiti više da biste ugostili više web lokacija.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

+

Cijena

$ 30 / mj

Glavne značajke

 • Google Cloud
 • 20.000 posjeta / mj
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • WP stručnjak kao podrška
 • Jamstvo ispravljanja hakova

"Idealno za srednje velika poduzeća & poduzeća."

Kinstaova velika prodajna točka je da ga pokreće Google Cloud, za koji tvrde da ih čini bržim od konkurencije.

Kinsta ima solidnu ocjenu A i pruža super brz odgovor širom SAD-a. Oni su također domaćin izbora za Ubisoft i Asos, tako da zahtjevnim klijentima nisu stranac.

Njihov najmanji paket košta 100 dolara 30 dolara! – ažurirano siječnja 2018. – tako da je Kinsta zaista stvarno opcija za tvrtke i veće web stranice.

Ali ako vam treba toliko snage, Kinsta je ima u kantama. Usluga jednom minutu provjerava vašu web stranicu radi sigurnosti i podrške. Možete odabrati vlastiti CDN i može se pohvaliti svim alatima za razvojne programere koje biste mogli poželjeti (uključujući naručenu nadzornu ploču koja je lijepa i intuitivna).

U pogledu podrške, Kinstanovo srednje vrijeme reakcije na predaju karte je 9 minuta – u posljednjih 90 dana smanjeno je na 2 minute – što je stvarno dobro znati da se poboljšavaju. Da biste saznali više, pročitajte naš detaljni pregled Kinsta.

Što nije dobro s Kinstom

 • Košta 100 dolara mjesečno. Kinstaov najmanji plan sada počinje od 30 USD mjesečno.
 • Nema hostinga putem e-pošte. Kinsta preporučuje G Suite za hosting e-pošte ($ 5 / mj za Osnovni plan)

4. Domaćin inmocije

https://www.inmotionhosting.com

Hosting inmocijacija

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

+

Cijena

4,99 $ / mj

Glavne značajke

 • 40 GB SSD-a
 • Besplatna migracija web mjesta
 • PHP7 je podržan
 • Povrat novca u 90 dana
 • Nema ograničenja dodataka

"Najbolje za vlasnike malih i srednjih poduzeća. "

S planom WP1000-S Inmotion Hosting nećete vidjeti značajke poput GIT-a, ali uživat ćete u ekskluzivnim značajkama poput BoldGrid integracije i bez ograničenja dodataka. Međutim, jedna stvar koja stvarno pomaže Inmotionu da se izdvoji od konkurencije je njihov ludi niz servera.

Moći ćete uživati ​​u brzini do 10 puta brže od uobičajenog zajedničkog hostinga pomoću njihove ugrađene brzine kombinacije SSD-a, NGINX servera, naprednog predmemoriranja poslužitelja!

Povrh svega, Inmotion nudi 90-dnevno jamstvo povrata novca.

Po cijeni od samo 4,99 USD mjesečno (37% popusta – posebna ponuda samo za čitatelje Bitcatcha), to je jedan od najboljih planova vrijednosti za novac za male tvrtke i blogere!

Što nije dobro s Hosting Inmotionom

 • Bez git. Zone najveće brzine su učinkovite, ali malo su zastarjele u odnosu na razmjenu podatkovnih centara po regijama.
 • Odjava može biti frustrirajući proces.

5. Tekuća mreža

https://www.liquidweb.com/

Tekuća mreža

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

+

Cijena

69 $ / mj

Glavne značajke

 • 600 potpora ljudi
 • Nema dopunskog restr.
 • Automatski komprimiranje slike
 • Site mgmt alati
 • Potpuni pristup poslužitelju

"Idealno za enterPice WordPress hosting"

Tekući web jedan je od najpovoljnijih domaćina, ali njihova je skupa cijena opravdana mnogim njihovim jedinstvenim značajkama.

Imaju jedan od – ako ne i najveći – timove za podršku u industriji preko 600 pomoćnog osoblja kako bi održali svoju podršku 24 sata dnevno.

Možete uživati ​​u neograničenim pregledima stranica sa svim njihovim planovima, ali ograničeni ste na samo 1 web mjesto s njihovim ulaznim nivoom Osobni plan.

Njihovi automatski alati za kompresiju slike čine čuda kako bi web mjesto bilo lako i brzo, dok njihovi alati za razvojne programe omogućuju vam brz rad s pristupom SSL, Git i WP-ClI.

Preporučujemo Tekući web za upotrebu u srednjim velikim poduzećima.

Što nije dobro s tekućim webom

 • Nema hostinga putem e-pošte. Trebat će vam zasebno hosting e-pošte
 • Pricey – Njihov plan ulazne razine košta 69 dolara mjesečno. (Pomoću naše veze plaćate 34,50 USD za prva 2 mjeseca)
 • Dopušteno je samo 1 web mjesto s njihovim planom ulazne razine. Plaćajte više za svoje druge planove da ugostite više web lokacija.

6. WP motor

https://wpengine.com

WP motor

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

Cijena

19 $ / mj

Glavne značajke

 • Potpuno uspio
 • Profesionalno uglađen
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Skeniranje zlonamjernog softvera
 • Vatrozid, spreman CDN

"To je jedna od najvažnijih opcija."

WP Engine je možda najveće ime u hostingu WordPressa. Oni su bili jedan od prvih koji su to ponudili, a sada pružaju hosting za istraživanje raka, Rightmove, HTC i razne druge velike klijente.

Opcija ulazne razine “Osobno” velikodušna je te nudi okruženje u kojem se možete kontrolirati, sigurnosno kopiranje jednim klikom i besplatnu migraciju web mjesta. Idealan je za do 25 000 posjetitelja mjesečno, ali morat ćete ga nadograditi kako biste otključali više resursa i 24/7 telefonsku podršku.

Njihov se poslužitelj nalazi na istoku Sjedinjenih Država, pa je brzina poslužitelja besprijekorna ako je vaša publika tamo smještena. Također volim njihovu 60-dnevnu garanciju povrata novca, tako da ako ne uspije, jednostavno možete otkazati.

Što nije dobro sa WP Engineom

 • Skuplje je od mnogih konkurenata (ekskluzivna ponuda! 20% popusta na prvi račun – počinje od 19,33 USD / mjesečno), ali uzvraćaju s jakom uslugom i ugledom.
 • WP Engine ima popis zabranjenih dodataka, koje vrijedi pogledati prije nego što ih počinete.
 • Podrška 24 sata dnevno dostupna je samo premium korisnicima.

7. Oblaci

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

Cijena

15 $ / mj

Glavne značajke

 • Cloud hosting
 • Odgovarajuća podrška
 • CloudwaysBot
 • skalabilnost
 • Nema ugovora

"Upravljani cloud hosting za sve."

Cloudways je upravljani oblak hosting. možete odlučiti razmjestiti WordPress kroz Cloudways na oblaku po vašem izboru, poput AWS, Digital Ocean i Linode. Hosting u oblaku mnogo je moćniji i pouzdaniji od tradicionalnog VPS-a.

Što se tiče značajki, Cloudwayov upravljani WordPress hosting nudi 24/7 podršku i besplatnu migraciju na sve pakete. Napredne opcije dolaze s GIT integracijom, postavljanjem URL-ova i upravljanim sigurnosnim kopijama. Tu je i intuitivna kontrolna ploča koja je jednostavna za upotrebu – nešto što puno domaćina oblaka nema.

Što nije dobro s Cloudwaysom

 • Hosting u oblaku može biti pomalo tehnički, ali korisnička upravljačka ploča ipak pomaže u izglađivanju postupka.
 • Cloudways je izgrađen na ostalim ostalim objektima za hosting. Imaju minimalnu kontrolu nad hardverom.

8. Medijski hram

https://mediatemple.net/

Medijski hram

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

B

Cijena

20 $ / mj

Glavne značajke

 • Prijenos 1TB / mo
 • SSD baza podataka
 • Reddit ™ Spreman
 • CloudFlare s Railgunom
 • 24/7 podrška uživo

"Idealno za početnike & srednje velika poduzeća."

Plan ulazne razine za Media Temple vrlo je izdašan. Uz 20 USD mjesečno, dobivate besplatnu migraciju web mjesta, 30-dnevno izradu sigurnosnih kopija i obnavljanje, podršku 24 sata dnevno, postavljanje i kloniranje i 400.000 posjetitelja mjesečno. Napredni korisnici uživat će i u nizu opcija, uključujući Git integraciju i SSH pristup.

Nadograđene opcije “Studio” i “Agencija” uključuju i otkrivanje i uklanjanje zlonamjernog softvera i ogromne mogućnosti prometa / pohrane. Brzina je na višem kraju servera koje smo testirali, posebno na zapadnoj obali SAD-a.

Media Temple također ima izbornik ekskluzivnih tema, tako da možete zadržati dizajn i razvoj pod jednim krovom.

Što nije dobro s Media Templeom

 • Postoje brojna anegdotska izvješća o lošoj korisničkoj podršci.

Jeftinije alternative

Potpuno upravljani WordPress domaćin nije prava opcija za sve, posebno novije ili manje web stranice. U tom će slučaju jeftinija opcija biti i više nego adekvatna.

Ako vam to zvuči kao nešto što tražite, evo nekoliko opcija za bonus:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Općenito Uptime

100%

Brzina poslužitelja

Cijena

3,45 $ / mj

Glavne značajke

 • Linux & cPanel
 • Neograničena sredstva
 • Automatska izrada sigurnosnih kopija
 • Zaštita resursa
 • CloudFlare CDN

"Pogodno za mala mjesta & početnici."

Bluehost je jedna od najboljih mogućnosti proračuna.

Brzina je u SAD-u konstantno velika, a ostatak svijeta stabilna. To je sigurno, a 24/7 korisnička podrška standardno je dostupna. Za razliku od Inmotion Hosting-a bez CDN-a, Bluehost podržava Cloudflare.

A Bluehost preporučuje WordPress.org od 2005. godine!

Što nije dobro s Bluehostom

 • Nema besplatne migracije web mjesta.
 • Neka izvješća navode male brzine opterećenja i odgovore podrške.

Presuda

Upravljani WordPress hosting idealan je ako tražite stalnu brzinu, sigurnost i performanse bez brige o tehničkim stvarima.

Savršeno je ako u budućnosti planirate značajno povećati web lokaciju i promet i želite da je domaćin koji će rasti s vama.

Što se tiče odabira prave opcije, evo podsjetnika na moja tri najbolja odabira:

OPĆI UPTIME

USPEŠNOST SERVERA

CIJENA

SiteGround

100%

+

$; 3,95

mjesečno

A2 hosting

100%

+

$ * 11.99

mjesečno

Kinsta

100%

+

$ 30

mjesečno

Prije nego što donesete odluku, razmislite o cijeni, značajkama i razini korisničke podrške koji najbolje odgovaraju vašoj web stranici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map