Ylläpito WordPress-isännöinti on vähän kuin oma henkilökohtainen tekninen tiimisi.

Se on WordPress-sivustoille räätälöity (ja erittäin optimoitu) isännöintiratkaisu, ja se on edistysaskel halvemmista jaetusta isännöintivaihtoehdoista.

Parasta siinä? Se huolehtii kaikista kulissien takana olevista teknisistä osista, joten voit keskittyä sivustosi kasvattamiseen.

Hallittu hosting pitää verkkosivustosi täysin ajan tasalla, joten se on salamannopea ja suorituskykyinen. Se varmuuskopioi kaiken automaattisesti ja suorittaa säännölliset turvatarkastukset, joten se on luodinkestävä hakkereilta.

Se “hallitsee” verkkosivustoasi kulissien takana ja ylläpitää jatkuvaa korkeaa suorituskykyä. Täydellinen, jos haluat huippuluokan tuloksia, mutta sinulla ei ole aikaa tai teknistä tietotaitoa säätää ja hallita “konepellin alla” olevia asioita.

Contents

Miksi tarvitsin ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua?

Hallitun WordPress-isäntäpalvelun edut

Monet verkkosivustojen omistajat ihmettelevät, onko hallittu isäntä ylimääräisen rahan arvoinen, mutta jos sinulla on suuria suunnitelmia verkkosivustollesi, sillä on paljon järkeä. Tässä on etuja yksityiskohtaisemmin:

1. Erityisesti optimoitu WordPressille

Palvelimet on hienosäädetty ja optimoitu pelkästään WordPressiin. Asiantuntijapalvelu on aina parempi kuin yleinen.

2. Automaattiset päivitykset

Sivustosi takana oleva ohjelmisto päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon, joten sen suorituskyky on aina paras. Päivityksiä ei tarvitse tarkistaa ja asentaa manuaalisesti.

3. Luodinkestävä turvallisuus

Suojaus on ehkä suurin kannustin päivittää hallittuun WordPress-isäntään. Automaattiset päivitykset ja erikoistunut isäntäympäristö tarkoittavat, että se on paremmin suojattu hakkereilta ja muilta tietoturvaongelmilta. Kuten näette, useimmat isäntäalustat suorittavat säännöllisiä turvatarkastuksia ja voivat poistaa aktiivisesti haittaohjelmia.

4. Supernopeus

Hidas verkkosivusto voi vaikuttaa negatiivisesti myyntiin, tuloksiin ja käyttökokemukseen, mutta manuaalisen nopeuttaminen vie paljon vaivaa ja taitoja. Paras hosting käyttää sisäänrakennettua välimuistia ja (usein) tarjoaa CDN: n web-sivustosi nopeuden automaattiseksi lataamiseksi automaattisesti.

5. Automaattiset varmuuskopiot

Ylläpito WordPress-isäntäalustat tarjoavat yleensä päivittäisiä varmuuskopioita. Voit nukkua kunnolla tietäen, että et menetä verkkosivustoasi, jos tapahtuu pahin!

6. 24/7 tuki

On aina hyvä tietää, että puhelimen lopussa on asiantuntija, jos alat saada selittämättömiä 505-virheitä. Hallittuihin hosting-paketteihin sisältyy pääsy premium-tukipalveluun, jotta voit ohittaa jonon ja puhua todellisten kehittäjien kanssa.

7. Joustava & skaalautuva valtavaan liikenteeseen

Hallitut isännät voivat käsitellä paljon enemmän liikennettä ja kaistanleveyttä kuin jaettu isäntä. Jos saat liikenteen äkillisen nousun, sivustosi ei kaatuu.

Bottom Line

Se on aina ajan tasalla, aina nopea, aina varmuuskopioitu, aina turvallinen.

Myönnetään, että se on kalliimpaa kuin jaettu hosting, mutta säästää aika (ja saavutettu suorituskyky) voi olla hintansa arvoinen.

Minua ylläpitää WordPress-isännöinti?

Pienille ja vasta aloitteleville verkkosivustoille Ylläpito WordPress-hosting saattaa olla ylenmääräinen. Yksinkertainen jaettu isäntä voi tässä tapauksessa olla riittävä. Tämän jälkeen suosittelen edelleen onnistunutta isännöintiä aloittelijoille ja ammattilaisille. Se on ihanteellinen

 • Bloggaajat tai yritykset, jotka haluavat keskittyä sivustonsa ylläpitoon murehtimatta päivityksistä, varmuuskopioista ja kulissien takana olevista teknisistä ominaisuuksista.
 • Jokainen, joka aikoo kasvattaa liikennettä nopeasti ja havaitsee säännölliset piikit vierailijoissa.
 • Sivusto, jolla ei ole varaa seisokkeihin.
 • Jokainen, joka arvostaa suurta tukea.

Ylläpito WordPress-isännöinnin haittapuoli

Optimoitu WordPressille

Tietysti hallitut isännät eivät ole kaikille. On yksi tai kaksi ominaisuutta, jotka voivat viedä sinut pois:

1. Kustannukset

Ne ovat kalliimpia kuin jaetut isännät. Voit odottaa maksavan 15–60 dollaria kuukaudessa hallitusta isäntästä, kun taas voit jakaa jaetun isäntä vain 1,99 dollarilla..

2. Voit käyttää vain WordPressiä

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä seikolta, mutta se on syytä huomata! Jos ylläpidät verkkosivustoja myös Joomlassa tai Drupalissa, se on aika hyödytöntä.

3. Hallinnan puute

Hallitun isännöinnin kauneus on se, että se on omavarainen. Se päivittää, hallitsee ja tarkistaa kaiken parantaakseen suorituskykyä automaattisesti. Jos olet tyyppi, joka rakastaa pistäytyä ympäriinsä, testata asioita ja tehdä muutoksia itse, saatat löytää sen rajoittavaksi, koska pääsy on joskus rajoitettua.

4. Plugin-rajoitukset

Jotkut hallitut isännät kieltävät tiettyjen laajennusten käytön. Miksi? Plugins imevät arvokkaita resursseja ja hidastavat suorituskykyä, joten jotkut isännät kieltävät resursseja nälkäisimmät. Toisin sanoen useimmissa hallinnoiduissa isäntälaitteissa on jo sisäänrakennetut parhaat laajennusominaisuudet (kuten välimuisti, varmuuskopiot jne.)

Jos olet edelleen kanssani, mietit todennäköisesti melko vakavasti hallittuun isännöintiin, mutta vastaamiseen on yksi iso kysymys: mikä on paras?

Ranking: 9 parhaiten hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua

Pika muistiinpano nopeudesta

Olemme sijoittaneet jokaisen isännän nopeuden käyttämällä Bitcatcha-palvelimen ainutlaatuista palvelimen nopeustesteria. Se tallentaa vasteajan kahdeksasta paikasta ympäri maailmaa ja laskee keskiarvon. Pisteet alle 180 ms luokitellaan “A +” ja pisteet 181 ms – 210 ms luokitellaan “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 3,95 / kk

Avainominaisuudet

 • cPanel & SSH-yhteys
 • Ilmainen CloudFlare CDN
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • git & näyttämöllepano
 • Palvelimet 3 mantereella

"Paras aloittelijoille & verkkovastaavat tiukessa budjetissa."

SiteGroundin lähtötason vaihtoehto on siellä halvin (3,95 dollaria kuukaudessa!), Ja siihen sisältyy automaattisia päivityksiä ja päivittäisiä varmuuskopioita. Se on hieno aloittelijoille, mutta suurin osa haluaa GoGeek-paketin (joka on edelleen melko edullinen 14,95 dollarilla)..

GoGeek-paketin avulla saat yhden napsautuksen latausalueen ja esiasennetun Git for WordPress -sovelluksen. Voit myös avata premium-teknisen tuen ja heidän SuperCacher -sovelluksen, joka antaa sinulle nopeutetun nopeuden.

SiteGround-vaatimuksen mukaan chatissa ja puhelimessa ei käytännössä ole mitään odotusaikaa tuelle ja vain kymmenen minuutin ensimmäinen vastausaika pukkituille kyselyille. Me löydämme sen totta.

Mikä ei ole hyvä SiteGroundin kanssa

 • Alkuvaihtoehto on rajoitetumpi kuin kilpailijat, mutta hinta heijastaa sitä.
 • Ei oikeastaan ​​täysin hallittu WordPress-hosting, mutta tarjotut ominaisuudet ovat melko samat.

Merkintä

Seuraamme SiteGroundia tiiviisti, kun isännöimme heidän kanssaan. Tutustu SiteGround-arvosteluomme kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää isäntästä (testisivustomme, palvelimen nopeustesti, termi jne.).

2. A2-hosting

https://www.a2hosting.com

A2-hosting

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 11,99 / kk

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Turbo-palvelimet
 • 6X Nopeammat kuormanopeudet

"Hyvin pyöristetty Ylläpito WordPress -isäntä, joka sopii kaikentyyppisille sivustoille."

Tulossa toisella sijalla on A2 Managed WordPress Hosting, joka alkaa hinnasta 11,99 dollaria kuukaudessa. Kaikilla A2: n hallinnoimilla WordPress-tileillä on rajoittamaton SSD, rajoittamaton kaistaleveys, Turbo-palvelimet ja A2 Optimoitu WordPress.

Jos et tunne A2: ta, heidän Turbo-palvelimet tuottavat tosiasiassa nopeuksia 20x nopeammin kuin tavalliset palvelimet, ja heidän A2-optimoitu WordPress varmistaa, että WordPress-sivustosi on optimoitu nopeudelle ilman, että sinun tarvitse haaskata aikaa harkitsemalla sitä.

He ovat sisällyttäneet suunnitelmiinsa myös kaikki tavalliset kellot ja pillit, kuten sivuston esittely, ilmaiset sivuston siirrot, ilmaiset CDN, SSL ja SSD.

Jos aiot isännöidä useita sivustoja, etsi parasta niiden 3-sivustoa tai rajoittamatonta suunnitelmaa. Heidän lähtötasosuunnitelma voi maksaa vain 11,99 dollaria / kk, mutta sinulle annetaan vain yksi sivusto isännöidäksi.

Mikä ei ole hyvä A2 Hosting -palvelun kanssa

 • Live chat -tiimi on kokenut ja käytettävissä ympäri vuorokauden, mutta yhteydenpito heihin vie jonkin aikaa.
 • Entry-level suunnitelma sallii vain yhden sivuston. On maksettava enemmän, jos haluat isännöidä enemmän sivustoja.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 30 / mo

Avainominaisuudet

 • Google Cloud -käyttöinen
 • 20 000 käyntiä kuukaudessa
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • WP-asiantuntija tukena
 • Hack fix takuu

"Ihanteellinen keskisuurille yrityksille & yrityksille."

Kinsan iso myyntipiste on, että sen käyttö perustuu Google Cloudiin, mikä heidän mukaansa tekee niistä nopeamman kuin kilpailijansa.

Kinsta saa kiinteän A-arvon ja tarjoaa erittäin nopean vastauksen kaikkialla Yhdysvalloissa. Ne ovat myös Ubisoftin ja Asosin valintamahdollisuuksia, joten he eivät ole vieraita asiakkaille.

Heidän pienin paketti maksaa 100 dollaria – 30 dollaria! – päivitetty tammikuu 2018 – joten Kinsta on vain todella vaihtoehto yrityksille ja isommille sivustoille.

Mutta jos tarvitset niin paljon voimaa, Kinsta käyttää sitä kauhoihin. Palvelu tarkistaa verkkosivustosi turvallisuuden ja tuen kerran minuutissa. Voit valita oman CDN: n ja ylpeillä kaikilla haluamillasi kehittäjätyökaluilla (mukaan lukien mukava kojelauta, joka on kaunis ja intuitiivinen).

Tuen kannalta Kinsan mediaaninen vastausaika lipun lähettämiselle on 9 minuuttia – viimeisen 90 päivän aikana se on lyhentynyt kahteen minuuttiin – mikä on todella hyvä tietää, että lipunmyynti paranee. Jos haluat lisätietoja, lue perusteellinen Kinsta-arvostelu.

Mikä ei ole hyvä Kinstaa

 • Se maksaa 100 dollaria kuukaudessa. Kinsan pienin suunnitelma alkaa nyt 30 dollarista kuukaudessa.
 • Ei sähköpostin ylläpitoa. Kinsta suosittelee G Suite -sovelluksen lähettämistä sähköpostitse (5 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmalle)

4. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion-hosting

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 4.99 / mo

Avainominaisuudet

 • 40 Gt SSD
 • Sivustojen vapaa siirto
 • PHP7 tuettu
 • 90 päivän rahat takaisin
 • Ei lisäosien rajoituksia

"Paras pienten ja keskisuurten yritysten omistajille. "

Inmotion Hostingin WP1000-S -suunnitelmalla et näe ominaisuuksia, kuten GIT, mutta voit nauttia eksklusiivisista ominaisuuksista, kuten BoldGrid-integroinnista, ilman laajennusrajoituksia. Yksi asia, joka todella auttaa Inmotionia eristymään kilpailusta, on heidän hullu palvelinpino.

Voit nauttia jopa 10x nopeammasta nopeudesta kuin tavallinen jaettu isäntä niiden sisäänrakennetulla nopeuden yhdistelmällä SSD: llä, NGINX-palvelimen kokoonpanolla, edistyneellä palvelimen välimuistilla!

Tämän lisäksi Inmotion tarjoaa 90 päivän rahat takaisin -takuun.

Hinta on vain 4,99 dollaria kuukaudessa (37%: n alennus – erikoistarjous vain Bitcatcha-lukijoille), se on yksi parhaan vastineen rahalle pienyrityksille ja bloggaajille!

Mikä ei ole hyvä Inmotion Hosting -palvelun kanssa

 • Ei mitään. Suurimmat nopeusvyöhykkeet ovat tehokkaita, mutta ovat hiukan vanhentuneita verrattuna siihen, että datakeskukset jakautuvat alueille.
 • Check out voi olla turhauttavaa.

5. Nestemäinen verkko

https://www.liquidweb.com/

Nestemäinen verkko

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 69 / mo

Avainominaisuudet

 • 600 ihmisen tukea
 • Ei laajennuksen restr.
 • Automaattinen kuvan pakkaus
 • Sivusto mgmt-työkalut
 • Täysi palvelimen käyttöoikeus

"Ihanteellinen yritystoiminnan WordPress-isännöintiin"

Liquid Web on yksi premium-luokan isäntämaista, mutta heidän mojova hintamerkki on perusteltu monilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Heillä on yksi – jos ei – suurimmista tukitiimistä teollisuudessa yli 600 tukihenkilöä ylläpitää heidän ympärivuorokautista tukeaan.

Saat nauttia rajoittamattomasta sivun katselusta kaikilla heidän suunnitelmillaan, mutta olet rajoitettu vain yhteen sivustoon heidän lähtötasollaan henkilökohtainen suunnitelma.

Heidän automaattiset kuvanpakkaustyökalut tekevät ihmeitä pitääksesi sivustosi kevyenä ja nopeana, kun taas kehittäjien työkalut antavat sinun työskennellä nopeasti SSL-, Git- ja WP-ClI-käyttöoikeuksien avulla.

Suosittelemme Liquid Web -sovellusta keskisuurille yrityksille.

Mikä ei ole hyvä Liquid Web -palvelun kanssa

 • Ei sähköpostin ylläpitoa. Tarvitset erillisen sähköpostimajoituksen
 • Hinta – heidän lähtötasosuunnitelma maksaa 69 dollaria kuukaudessa. (Linkillämme maksat 34,50 dollaria ensimmäisistä 2 kuukaudesta)
 • Sallittu vain yksi sivusto heidän lähtötasosuunnitelmansa kanssa. Maksaa enemmän muista suunnitelmistaan ​​isännöidä enemmän sivustoja.

6. WP-moottori

https://wpengine.com

WP-moottori

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

Hinta

$ 19 / mo

Avainominaisuudet

 • Täysin hallittu
 • Ammattimaisesti hienosäädetty
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Haittaohjelmien tarkistus
 • Palomuuri, CDN valmis

"Se on yksi monipuolisimmista vaihtoehdoista."

WP-moottori on ehkä suurin nimi Managed WordPress -majoituksessa. He olivat ensimmäisiä, jotka tarjosivat sitä, ja tarjoavat nyt isäntä syöpätutkimukselle, Rightmovelle, HTC: lle ja monille muille isohenkilöille.

Alkutason vaihtoehto ‘Henkilökohtainen’ on runsas, ja tarjoaa välitysympäristön, yhden napsautuksen varmuuskopion ja ilmaisen sivuston siirtämisen. Se on täydellinen jopa 25 000 kävijälle kuukaudessa, mutta sinun on päivitettävä avaamaan lisää resursseja ja ympäri vuorokauden puhelintukea.

Heidän palvelin sijaitsee Yhdysvaltojen itäosissa, joten palvelimen nopeus on virheetön, jos yleisösi asuu sinne. Rakastan myös heidän 60 päivän rahat takaisin -takausta, joten jos se ei toimi, voit peruuttaa sen.

Mikä ei ole hyvä WP-moottorin kanssa

 • Se on kalliimpaa kuin monet kilpailijat (yksinoikeus! 20% alennus ensimmäisestä laskusta – Alkaa 19,33 dollaria kuukaudessa), mutta he tukevat sitä vahvalla palvelulla ja maineella.
 • WP Moottorilla on luettelo kielletyistä plugineista, jotka on syytä tarkastella ennen sitoutumista.
 • 24/7 -tuki on saatavana vain premium-asiakkaille.

7. Pilvet

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

Hinta

$ 15 / mo

Avainominaisuudet

 • Pilvipalvelu
 • Responsiivinen tuki
 • CloudwaysBot
 • skaalautuvuus
 • Ei sopimuksia

"Hallittu pilvipalvelu kaikille."

Cloudways on hallittu pilvipalvelu. voit valita WordPressin käyttöönoton pilvipalveluiden kautta valitsemassasi pilvessä, kuten AWS, Digital Ocean ja Linode. Pilvipalvelu on paljon tehokkaampi ja luotettavampi kuin perinteinen VPS.

Ominaisuuksien suhteen Cloudwayn hallitsemassa WordPress-isännöinnissä on 24/7-tuki ja ilmainen siirto kaikkien pakettien välillä. Lisäasetukset tulevat GIT-integroinnin, vierekkäisten URL-osoitteiden ja hallittujen varmuuskopioiden kanssa. Siellä on myös intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli – jotain, mitä monilla pilvipalvelimilla ei ole.

Mikä ei ole hyvä Cloudwaysin kanssa

 • Pilvipalvelu voi olla hiukan tekninen, mutta käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli auttaa tasoittamaan prosessia.
 • Cloudways on rakennettu muiden pilvipalveluiden päälle. He hallitsevat laitteistoja minimaalisesti.

8. Media-temppeli

https://mediatemple.net/

Media-temppeli

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

B

Hinta

$ 20 / mo

Avainominaisuudet

 • 1TB siirto / kk
 • SSD-tietokanta
 • Reddit ™ -Ready
 • CloudFlare w Railgun
 • 24/7 live-tuki

"Ihanteellinen aloittelijoille & keskisuuret yritykset."

Lähtötason suunnitelma Media Templessa on erittäin antelias. Hintaan 20 dollaria kuukaudessa saat ilmaisen sivuston siirtämisen, 30 päivän varmuuskopion ja palautuksen, 24/7-tuen, vaiheittaisen ja kloonaamisen ja 400 000 kuukausivierailijaa. Kokeneet käyttäjät nauttivat myös monista vaihtoehdoista, mukaan lukien Git-integrointi ja SSH-käyttö.

Päivitetyt Studio- ja Agentti-asetukset sisältävät myös haittaohjelmien havaitsemisen ja poistamisen sekä valtavat liikenne- / tallennusvaihtoehdot. Nopeus on testaamamme palvelimen korkeimmassa päässä, etenkin Yhdysvaltain länsirannikolla.

Media Templessä on myös valikoima eksklusiivisia teemoja, joten voit pitää suunnittelun ja kehityksen kaikki saman katon alla.

Mikä ei ole hyvä Media Templessa

 • Huonosta asiakastuesta on useita anekdotisia raportteja.

Halvempia vaihtoehtoja

Täysi hallittu WordPress-isäntä ei ole oikea vaihtoehto kaikille, etenkin uudemmille tai pienemmille verkkosivustoille. Tällöin halvempi vaihtoehto on enemmän kuin riittävä.

Jos se kuulostaa etsimältäsi, tässä on muutama bonusvaihtoehto:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

Hinta

$ 3,45 / kk

Avainominaisuudet

 • Linux & cPanel
 • Rajoittamaton resurssi
 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • Resurssien suojaus
 • CloudFlare CDN

"Sopii pienille kohteille & aloittelijoille."

Bluehost on yksi parhaista budjettivaihtoehdoista.

Nopeus on jatkuvasti nopeaa kaikkialla Yhdysvalloissa ja vakaa muualla maailmassa. Se on turvallinen, ja 24/7 asiakastuki on saatavana vakiona. Toisin kuin Inmotion Hosting, jossa ei ole CDN: tä, Bluehost tukee Cloudflare-ohjelmaa.

Ja WordPress.org on suositellut Bluehostia vuodesta 2005!

Mikä ei ole hyvä Bluehostin kanssa

 • Sivustojen siirto ei ole ilmaista.
 • Jotkut raportit ovat maininneet hitaat latausnopeudet ja tukevat vastauksia.

tuomio

Ylläpito WordPress-hosting on ihanteellinen, jos etsit tasaista nopeutta, turvallisuutta ja suorituskykyä ilman, että sinun on huolehdittava teknisistä asioista.

On hienoa, jos aiot kasvattaa sivustoasi ja liikennettä merkittävästi tulevaisuudessa ja haluat isäntä, joka kasvaa kanssasi.

Oikean vaihtoehdon valitsemisesta tässä on muistutus kolmesta parhaasta valinnastani:

YLEINEN AIKA

PALVELIMEN SUORITUS

HINTA

SiteGround

100%

+

$ 3,95

kuukausittain

A2-hosting

100%

+

$ 11.99

kuukausittain

Kinsta

100%

+

$ 30

kuukausittain

Ennen kuin teet päätöksen, harkitse verkkosivustollesi parhaiten sopivaa hintaa, ominaisuuksia ja asiakastuen tasoa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me