Găzduirea WordPress administrată este ca și cum ai avea o echipă personală de tehnologie.

Este o soluție de găzduire personalizată (și super optimizată) pentru site-urile WordPress și este un pas din opțiunile mai ieftine de „distribuire partajată”.

Cel mai bun lucru despre asta? Are grijă de toate bițiile tehnice din culise, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea site-ului.

Găzduirea administrată menține site-ul dvs. complet actualizat, astfel încât acesta va fi fulger rapid și performant. Face backup totul automat și execută controale de securitate periodice, astfel încât este rezistent la gloanțe împotriva hackerilor.

Acesta „gestionează” site-ul dvs. în culise și menține performanțe ridicate constante. Perfect dacă doriți rezultate de top, dar nu aveți timp sau cunoștințe tehnice pentru a regla și gestiona lucrurile „sub capotă”.

Contents

De ce aș avea nevoie de gazduire WordPress administrată?

Beneficiile găzduirii WordPress administrate

Mulți proprietari de site-uri web se întreabă dacă găzduirea administrată merită bani în plus, dar dacă aveți planuri mari pentru site-ul dvs. web, are mult sens. Iată care sunt avantajele mai detaliat:

1. Optimizat special pentru WordPress

Serverele sunt reglate și optimizate numai pentru WordPress. Un serviciu de specialitate este întotdeauna mai bun decât unul general.

2. Actualizări automate

Software-ul din spatele site-ului dvs. se actualizează automat la cea mai recentă versiune, deci are întotdeauna cea mai mare performanță. Nu este necesar să verificați și să instalați actualizările manual.

3. Securitate antiglonț

Securitatea este poate cel mai mare stimulent pentru a face upgrade la o gazdă WordPress gestionată. Actualizările automate și mediul de găzduire specializat înseamnă că este mai bine protejat împotriva hackerilor și a altor probleme de securitate. După cum veți vedea, majoritatea platformelor de găzduire execută controale de securitate periodice și pot elimina activ malware.

4. Super viteză

Un site web lent poate afecta în mod negativ vânzările, conversiile și experiența utilizatorului, însă grăbirea lucrurilor manual necesită mult efort și abilitate. Cele mai bune hostinguri utilizează memoria cache încorporată și (adesea) oferă un CDN pentru a încărca automat viteza site-ului.

5. Copii de rezervă automate

Platformele de găzduire WordPress gestionate oferă de obicei copii de zi cu zi. Puteți dormi bine știind că nu veți pierde site-ul dvs. web dacă se întâmplă cel mai rău!

6. Suport 24/7

Este întotdeauna bine să știți că există un expert în capătul unui telefon dacă începeți să primiți 505 erori neexplicate. Pachetele de găzduire administrate includ de obicei acces la un serviciu de asistență premium, astfel încât să puteți sări peste coadă și să vorbiți cu dezvoltatorii reali.

7. Flexibil & scalabil pentru trafic imens

Gazdele gestionate pot gestiona mult mai mult trafic și lățime de bandă decât o gazdă partajată. Dacă primiți o intensitate bruscă a traficului, site-ul dvs. nu se va bloca.

Linia de jos

Este mereu actualizat, mereu rapid, întotdeauna susținut, întotdeauna sigur.

Acordat, este mai scump decât găzduirea partajată, dar timpul economisit (și performanța câștigată) poate valora bine banii.

Este găzduit WordPress găzduit pentru mine?

Pentru site-urile mici și cele care abia încep, găzduirea WordPress gestionată ar putea fi excesivă. Un simplu gazdă comună poate fi suficientă în acest caz. Acestea fiind spuse, recomand în continuare găzduirea administrată atât pentru începători cât și pentru profesioniști. Este ideal pentru:

 • Bloggerii sau întreprinderile care doresc să se concentreze pe rularea site-ului lor, fără a-și face griji pentru actualizări, copii de rezervă și tehnicile din culise.
 • Oricine intenționează să-și crească rapid traficul și vede vârfuri obișnuite în vizitatori.
 • Orice site web care nu își poate permite nicio perioadă de oprire.
 • Oricine apreciază un sprijin deosebit.

Dezavantajul gestionării WordPress Gazduit

Optimizat pentru WordPress

Desigur, gazdele gestionate nu sunt pentru toată lumea. Există una sau două funcții care vă pot opri:

1. Cost

Sunt mai scumpe decât gazdele partajate. Vă puteți aștepta să plătiți între 15 și 60 USD pe lună pentru o gazdă administrată, în timp ce puteți ridica o gazdă partajată cu doar 1,99 USD.

2. Puteți utiliza doar WordPress

Acest lucru poate părea un punct evident, dar merită remarcat! Dacă utilizați și site-uri web pe Joomla sau Drupal, este destul de inutil.

3. Lipsa controlului

Frumusețea găzduirii administrate este că este suficientă de sine. Actualizează, gestionează și reglează totul pentru a îmbunătăți performanța în mod automat. Dacă sunteți tipul de persoană care iubește să facă cuiburi, să testeze lucrurile și să schimbe singur, s-ar putea să-l considerați restrictiv, deoarece accesul este uneori limitat.

4. Restricții de plugin

Unele gazde gestionate interzic utilizarea anumitor plugin-uri. De ce? Pluginele sug resurse valoroase și încetinesc performanța, astfel încât unele gazde interzic cele mai flămânde de resurse. Acestea fiind spuse, majoritatea gazdelor gestionate vin cu cele mai bune funcții de plugin deja încorporate (cum ar fi memorie în cache, backup-uri etc.)

Dacă tot sunteți cu mine, vă gândiți destul de serios la găzduirea administrată, dar trebuie să răspundeți la o întrebare importantă: care este cea mai bună?

Clasat: Cele mai bine administrate WordPress Gazduire

O notă rapidă despre viteză

Am clasificat viteza fiecărei gazde folosind testerul de viteză unic al Bitcatcha. Înregistrează timpul de răspuns din opt locații de pe glob și calculează media. Scorurile sub 180 ms sunt clasate „A +” și scorurile de la 181 ms la 210 ms vor fi clasate „A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 3,95 / mo

Caracteristici cheie

 • cPanel & Acces SSH
 • CDN gratuit CloudFlare
 • Backup zilnic gratuit
 • git & înscenare
 • Servere pe 3 continente

"Cel mai bun pentru începători & webmasteri cu bugetele strânse."

Opțiunea la nivel de intrare la SiteGround este cea mai ieftină acolo (3,95 USD pe lună!) Și vine cu actualizări automate și backupuri zilnice. Este excelent pentru începători, dar majoritatea vor dori pachetul „GoGeek” (care este încă destul de accesibil la 14,95 USD).

Cu pachetul GoGeek, veți obține o zonă de punere în scenă cu 1 clic și Git preinstalat pentru WordPress. De asemenea, veți debloca asistență tehnologică premium și SuperCacher, care vă va oferi un impuls accelerat al vitezei.

SiteGround susține că există „aproape niciun timp de așteptare” pentru asistență pe chat și telefon și doar zece minute pentru primul răspuns pentru interogări înregistrate. Considerăm adevărat.

Ce nu este bun cu SiteGround

 • Opțiunea la nivel de intrare este mai limitată decât concurenții, dar prețul reflectă asta.
 • Nu este chiar un hosting WordPress complet gestionat, dar funcțiile oferite sunt cam aceleași.

Notă

Monitorizăm SiteGround îndeaproape pe măsură ce ne găzduim. Consultați review-ul nostru SiteGround pentru tot ce trebuie să știți despre gazdă (site-urile noastre de testare, testul de viteză al serverului, termen etc.).

2. Gazduire A2

https://www.a2hosting.com

A2 Gazduire

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 11.99 / mo

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Servere Turbo
 • 6X viteze de încărcare mai rapide

"Gazda WordPress bine rotunjită, potrivită pentru toate tipurile de site-uri."

Pe locul doi se află A2 Managed WordPress Hosting, începând de la 11,99 USD pe lună. Toate conturile WordPress administrate de A2 vin SSD nelimitat, lățime de bandă nelimitată, servere Turbo și WordPress optimizat A2.

Dacă nu aveți cunoștință de A2, serverele lor Turbo produc, de fapt, viteze cu 20 de ori mai rapid decât serverele obișnuite, iar WordPress-ul lor A2 Optimizat vă asigură că site-ul dvs. WordPress este optimizat automat pentru viteză, fără a fi nevoie să pierdeți timp pentru a nu face cont de acesta..

De asemenea, au inclus toate clopotele și fluierele obișnuite cu planurile lor, cum ar fi organizarea site-urilor, migrațiile site-urilor gratuite, CDN-uri gratuite, SSL și SSD-uri.

Dacă intenționați să găzduiți mai multe site-uri, mergeți cel mai bine pentru cele 3 site-uri sau pentru un plan nelimitat. Planul lor de nivel de intrare poate costa doar 11,99 USD / lună, dar vi se oferă doar 1 site pentru a fi găzduit.

Ce nu este bine cu A2 Hosting

 • Echipa de chat în direct este experimentată și disponibilă 24/7, dar durează ceva timp pentru a vă conecta la ele.
 • Planul de intrare permite doar 1 site. Trebuie să plătiți mai mult pentru a găzdui mai multe site-uri.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 30 / mo

Caracteristici cheie

 • Google Cloud alimentat
 • 20.000 de vizite / lună
 • Copii de rezervă zilnice
 • Expert WP ca suport
 • Garanție de remediere a hackului

"Ideal pentru întreprinderile mijlocii & întreprinderi."

Principalul punct de vânzare al lui Kinsta este că este alimentat de Google Cloud, ceea ce susțin că le face mai rapide decât concurenții lor.

Kinsta obține un A solid și oferă un răspuns super rapid în SUA. De asemenea, sunt gazda de alegere pentru Ubisoft și Asos, astfel încât nu sunt străini de clienții pretențioși.

Pachetul lor cel mai mic costă 100 $ 30 $! – actualizat în ianuarie 2018 – deci Kinsta este doar o opțiune cu adevărat pentru companii și site-uri mai mari.

Dar, dacă ai nevoie de atâta putere, Kinsta o are în bucle. Serviciul verifică site-ul dvs. web o dată pe minut pentru securitate și asistență. Puteți alege propriul CDN și vă puteți lăsa cu toate instrumentele pentru dezvoltatori pe care le-ați putea dori (inclusiv un tablou de bord pe care este frumos și intuitiv).

În ceea ce privește asistența, timpul median de răspuns al lui Kinsta la o depunere a unui bilet este de 9 minute – în ultimele 90 de zile a scăzut la 2 minute – ceea ce este foarte bine să știți că se îmbunătățesc. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră aprofundată Kinsta.

Ceea ce nu e bine cu Kinsta

 • Costă 100 USD pe lună. Cel mai mic plan al lui Kinsta începe acum de la 30 USD / lună.
 • Fără gazduire prin e-mail. Kinsta recomandă G Suite pentru găzduire prin e-mail (5 USD / lună pentru planul de bază)

4. Gazdă pentru mișcare

https://www.inmotionhosting.com

Gazduire Inmotion

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 4,99 / mo

Caracteristici cheie

 • 40 GB SSD
 • Migrare site gratuit
 • PHP7 acceptat
 • 90 de zile înapoi bani
 • Fără restricții de plugin

"Cel mai bun pentru proprietarul de întreprinderi mici și mijlocii. "

Cu planul WP1000-S de la Inmotion Hosting, nu veți vedea funcții precum GIT, dar veți beneficia de funcții exclusive precum integrarea BoldGrid și fără restricții de plugin. Cu toate acestea, singurul lucru care ajută cu adevărat Inmotion să stea în afară de concurență este stiva lor de server nebun.

Vă veți putea bucura de viteze de până la 10 ori mai repede decât găzduirea partajată obișnuită cu combinația integrată pentru viteză de SSD, setare server NGINX, memorie în cache server avansat!

Pe lângă toate acestea, Inmotion oferă o garanție de returnare de 90 de zile.

La un punct de preț de doar 4,99 USD pe lună (37% reducere – ofertă specială doar pentru cititorii Bitcatcha), este una dintre cele mai bune prețuri pentru planurile de bani pentru întreprinderile mici și bloggerii!

Ce nu este bine cu Inmotion Hosting

 • Fără git. Zonele de viteză maximă sunt eficiente, dar sunt puțin depășite în comparație cu faptul că centrele de date sunt răspândite prin regiuni.
 • Check out poate fi un proces frustrant.

5. Web lichid

https://www.liquidweb.com/

Web lichid

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 69 / mo

Caracteristici cheie

 • 600 de sprijin uman
 • Nici un plugin restr.
 • Comprimarea automată a imaginilor
 • Instrumente pentru site-ul mgmt
 • Acces complet la server

"Ideal pentru găzduire WordPress antreprenor"

Liquid Web este una dintre cele mai premium gazde de acolo, dar prețul lor ridicat este justificat prin numeroasele lor caracteristici unice.

Au una dintre echipele de asistență – dacă nu chiar cele mai mari – din industrie peste 600 de angajați pentru a-și menține suportul în jurul ceasului.

Trebuie să vă bucurați de afișări de pagină nelimitate cu toate planurile lor, dar sunteți limitat la doar un site cu nivel de intrare Plan personal.

Instrumentele lor de compresie automată a imaginilor fac minuni pentru a menține site-ul tău ușor și rapid, în timp ce instrumentele lor pentru dezvoltatori îți permit să lucrezi rapid cu acces la SSL, Git și WP-ClI.

Recomandăm Web Liquid pentru utilizarea întreprinderilor mijlocii.

Ceea ce nu este bun cu Liquid Web

 • Fără gazduire prin e-mail. Veți avea nevoie de găzduire separată prin e-mail
 • Pricey – Planul lor de intrare costă 69 USD pe lună. (Cu linkul nostru plătiți 34,50 USD pentru primele 2 luni)
 • Au permis doar un site cu planul lor de nivel de intrare. Plătește mai mult pentru celelalte planuri de a găzdui mai multe site-uri.

6. Motor WP

https://wpengine.com

Motor WP

Optime generală

100%

Viteza serverului

A

Preț

$ 19 / mo

Caracteristici cheie

 • Complet gestionat
 • Modificat profesional
 • Copii de rezervă zilnice
 • Scanare malware
 • Firewall, CDN gata

"Este una dintre cele mai bine rotunjite opțiuni de acolo."

WP Engine este poate cel mai mare nume din gazduirea WordPress Managed. Au fost primii care au oferit-o, iar acum oferă găzduire pentru Cancer Research, Rightmove, HTC și pentru o serie de alți clienți cu nume mari.

Opțiunea de nivel de intrare, „Personal” este generoasă, oferind un mediu de înscenare, o copie de rezervă pentru un clic și migrație gratuită a site-ului. Este perfect pentru până la 25.000 de vizitatori pe lună, dar va trebui să faceți upgrade pentru a debloca mai multe resurse și asistență telefonică 24/7.

Serverul lor este situat în estul Statelor Unite, astfel încât viteza serverului este impecabilă dacă publicul dvs. este bazat acolo. Îmi place, de asemenea, garanția lor de restituire de 60 de zile, așa că, dacă nu funcționează, o puteți anula pur și simplu.

Ce nu este bine cu WP Engine

 • Este mai scump decât mulți concurenți (Ofertă exclusivă! Reducere de 20% la prima factură – Începe de la 19,33 USD / lună), dar o susțin cu un serviciu și reputație puternici.
 • WP Engine are o listă de pluginuri interzise, ​​care este demn de analizat înainte de a vă angaja.
 • Asistența 24/7 este disponibilă numai pentru clienții premium.

7. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Optime generală

100%

Viteza serverului

A

Preț

$ Nr.15 / mo

Caracteristici cheie

 • Gazduire cloud
 • Suport receptiv
 • CloudwaysBot
 • scalabilitate
 • Fără contracte

"Găzduire cloud gestionată pentru toată lumea."

Cloudways este un cloud hosting găzduit. puteți alege să implementați WordPress prin Cloudways pe norul ales, cum ar fi AWS, Digital Ocean și Linode. Gazduirea în cloud este mult mai puternică și mai fiabilă decât VPS-ul tradițional.

În ceea ce privește funcțiile, găzduirea WordPress gestionată de Cloudway oferă suport 24/7 și migrare gratuită pe toate pachetele. Opțiunile avansate vin cu integrarea GIT, adresarea URL-urilor și copiile de rezervă gestionate. Există, de asemenea, un panou de control intuitiv și ușor de utilizat – ceva pe care o mulțime de gazde cloud nu le au.

Ce nu este bine cu Cloudways

 • Găzduirea în cloud poate fi puțin tehnică, dar panoul de control ușor de utilizat contribuie la netezirea procesului.
 • Cloudways este construit pe deasupra altor facilități de găzduire cloud. Au un control minim asupra hardware-ului.

8. Templul Media

https://mediatemple.net/

Templul mass-media

Optime generală

100%

Viteza serverului

B

Preț

$ De 20 / mo

Caracteristici cheie

 • 1TB transfer / lună
 • Baza de date SSD
 • Reddit ™ -Gata
 • CloudFlare w Railgun
 • Suport live 24/7

"Ideal pentru începători & întreprinderile mijlocii."

Planul la nivel de intrare la Media Temple este foarte generos. La 20 de dolari pe lună, beneficiați de migrație gratuită a site-ului, backup și restaurare de 30 de zile, asistență 24/7, organizare și clonare și 400.000 de vizitatori lunari. Utilizatorii avansați se vor bucura, de asemenea, de o mulțime de opțiuni, inclusiv integrarea Git și accesul SSH.

Opțiunile „Studio” și „Agenție” actualizate includ, de asemenea, detectarea și eliminarea de malware și opțiuni uriașe de trafic / stocare. Viteza este la capătul superior al serverelor testate, în special pe coasta de vest a SUA.

Media Temple are, de asemenea, un meniu cu teme exclusive, astfel încât să puteți păstra designul și dezvoltarea sub un singur acoperiș.

Ceea ce nu este bine cu Media Temple

 • Există numeroase rapoarte anecdotice despre asistența slabă a clienților.

Alternative mai ieftine

O gazdă WordPress complet administrată nu este opțiunea potrivită pentru toată lumea, în special pentru site-urile web mai noi sau mai mici. În acest caz, o opțiune mai ieftină va fi mai mult decât adecvată.

Dacă sunteți ca un lucru pe care îl căutați, iată câteva opțiuni bonus:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Optime generală

100%

Viteza serverului

A

Preț

$ 3,45 / mo

Caracteristici cheie

 • Linux & cPanel
 • Resurse nelimitate
 • Copie de rezervă automată
 • Protecția resurselor
 • CloudFlare CDN

"Potrivit pentru site-uri mici & începători."

Bluehost este una dintre cele mai bune opțiuni bugetare.

Viteza este rapidă în toată SUA și este stabilă în restul lumii. Este sigur și asistența 24/7 este disponibilă standard. Spre deosebire de Inmotion Gazduire fără CDN inclus, Bluehost acceptă Cloudflare.

Și Bluehost este recomandat de WordPress.org din 2005!

Ce nu este bine cu Bluehost

 • Nu există nicio migrare gratuită a site-ului.
 • Unele rapoarte au menționat viteze de încărcare lente și răspunsuri de asistență.

Verdict

Găzduirea WordPress administrată este ideală dacă căutați viteză, securitate și performanță consecvente, fără să vă faceți griji pentru lucrurile tehnice.

Este perfect dacă intenționați să vă dezvoltați în mod semnificativ site-ul și traficul și doriți o gazdă care să crească cu dvs..

În ceea ce privește alegerea opțiunii corecte, iată un amintire a celor trei opțiuni de top ale mele:

ÎN TIMPUL ACTUAL

PERFORMANTA SERVERULUI

PREȚ

SiteGround

100%

A+

$ 3,95

lunar

A2 Gazduire

100%

A+

$ 11.99

lunar

Kinsta

100%

A+

$ de 30

lunar

Înainte de a lua decizia, luați în considerare prețul, caracteristicile și nivelul de asistență pentru clienți care se potrivesc cel mai bine site-ului dvs. web.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me