Ha ezen az oldalon landolt, valószínűleg új webhelyet keres. De nem csak egy internetes gazdagépet keres – a lehető legmegbízhatóbb és leggyorsabb webtárhelyet kutatja, mert tudja, milyen fontos lehet az online vállalkozások számára.

Megkaptuk a hátad, fam.

Ha csak szórakozásból böngész, akkor készüljön fel az osztályra – megtanulja, hogy a SPEED hogyan befolyásolja közvetlenül az értékesítést.

Erről már korábban írtunk, de gyorsan megismerkedhetünk azzal, hogy miért számít a sebesség:

 • Az online vásárlás miatt az Amazon évente akár 1,6 milliárd dollárt veszíthet, ha webhelyüket csak egy másodperccel lelassítják
 • Az internetes vásárlók azt várják el, hogy a webhelyek szinte azonnal feltöltődnek. A 2 másodperc a leghosszabb, amire hajlandóak várni
 • Az azonnali kielégülés korában élünk. A felhasználók 40% -a távozik, ha webhelyének betöltése három másodpercnél tovább tart.

Ezért nem szabad csak az olcsó webtárhelyről gondoskodnia – többet takaríthat meg a költségeken, de ezrekben veszít el értékesített lehetőségek ezrei miatt.

Gyors ajánlás

Ha gyors ajánlást keres a leggyorsabb webtárhely-márkáról, akkor a SiteGround-hez mennénk. Velük együtt üzemeltetjük a Bitcatcha.com webhelyet, és a szerversebesség-összehasonlításból kiderül, hogy teszthelyünk kiválóan teljesít, világszerte csak 138 ms-os átlaggal, ami jóval alacsonyabb, mint a Google által ajánlott 200 ms-os. Olvassa el teljes áttekintésünket a SiteGround oldalon.

Contents

Milyen sebességgel rendelkezik egy gyors host??

Íme néhány további dolog, amelyet tudnia kell, mielőtt megismernénk a részleteket:

1. A szerver sebessége nem azonos a webhely sebességével.

Hasonló, de nem ugyanaz, mint például a különbség a hardver és a szoftver között az iPhone-on. Nem számít, mennyire optimalizált a felhasználói felület, a telefon továbbra is lassan fogja érezni magát, ha a hardver nem tud lépést tartani. Fontos, hogy naprakészen tartsuk a hardvert és a szoftvert is, így minden zavartalanul és gyorsan megy végbe

2. Hogyan mérjük a szerver sebességét?

A szerver sebességét a válaszidejének tesztelésével mérik – az az időtartam, ameddig a szerver válaszol az ügyfél kérésére.

3. Mit mutat a szerver sebességteszt?

Az adatközpont, a hardver specifikációk, a szerver beállítása és a hálózati tervezés hatékony elérése

4. A Google szerver válaszidejének referenciaértéke

A Google szerint az optimális szerver válaszideje 200 ms. Bármi lassabb, és a webhelyek lassan érzik magukat.

5. A Bitcatcha szerversebesség-ellenőrzőjéről

Az egyedi szerversebesség-ellenőrző kiszámítja a szerver átlagos válaszidejét 8 helyszínen világszerte. A 180 ms alatti pontszámokat „A +” besorolású, a 181 ms és 210 ms közötti pontokat „A.” besorolásúnak kell tekinteni.

Összehasonlítva a sebességgel: Ki a leggyorsabb webhelytárhely??

Ki a leggyorsabb webhelytárhely?

Kiválasztottuk a 6 legforróbb webtárhely márkát, és körültekintően teszteltük mindegyik szerver sebességüket, lebontottuk azok jellemzőit, megvizsgáltuk az árakat és dokumentáltuk mindent, amit találtunk, így könnyedén eldöntheti magának a vállalkozásának a legjobb webtárhelyet..

Vegye figyelembe, hogy az itt megjelenő összes webtárhely kiváló és A + besorolású, tehát alapvetően nem hibázhat ezekkel. Mi rangsoroltuk őket preferenciáink szerint, de bátran dönthet úgy, hogy saját maga dönt!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Host terv összehasonlítva

GrowBig

Világszerte átlag

138 ms

Ár (USD)

$ 5.95 / mo

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD tároló
 • 25 000 látogatás / hónap
 • SuperCacher
 • 24/7 tech. támogatás
 • Prémium biztonsági mentés

"Gyors és megbízható házigazda. Még velük is fogadjuk a Bitcatcha-t!"

Már korábban világossá tettük, hogy feltétlenül SZERETKE a SiteGround-t. Valójában egy évvel ezelőtt átváltottuk az Inmotion Hostingról a SiteGroundre, és soha nem néztünk vissza! A WordPress hivatalosan is jóváhagyta őket (ez nagyon nagy ügy, srácok!), És ezt a fajta elismerést csak azoknak a webgazdainak adják ki, amelyek megfelelnek a WordPress magasztos kritériumainak..

Előnyben részesített csomagjuk a kezdő szintű GrowBig terv; szuper megfizethető, csak 5,95 dollár havonta, de jótékony hatásokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. Élvezheti az elsőbbségi támogatást, a SuperCacher alkalmazást, az automatikus napi biztonsági mentéseket és az ingyenes helyreállítást.

A sebesség szempontjából a SiteGround az A + rangsorban van, világszerte átlagosan 138 ms-val, összehasonlítva a prémium házigazdákkal, mint például a Liquid Web, csak az ár töredékével.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Átlagos sebesség: 138,1 ms – Lásd a teljes eredményt

5 adatközponttal rendelkeznek, amelyek 3 régióra oszlanak, tehát kiválaszthatja azt, amelyik a legközelebb áll a célközönséghez a szerversebesség optimalizálása érdekében..

A felhőkarcoló aktiválása be van építve a rendszerbe, tehát ha még nagyobb sebességet akar, akkor nem jelent problémát – egy gombnyomással megteheti..

Valójában kiszolgálósebesség-tesztet végeztünk a SiteGround Cloud tárhelyén is, kiváló eredményekkel. Ha ez az, amit keresel, ugorj át, és nézd meg a SiteGround mélyreható áttekintését!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Host terv összehasonlítva

Prémium megosztott

Világszerte átlag

143 ms

Ár (USD)

$ 3.75 / mo

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • 1 Ingyenes domain
 • hPanel
 • Kiemelkedő támogatás
 • Alacsony bevezető ár

"Csodálatos ár-érték arányú internetes házigazda, az egyik legjobb választás a kezdők számára!"

Ha új vagy az online üzleti játékban, akkor legjobban odafigyelhet arra, mert el szeretne olvasni a Hostingerről.

Az áruknál nem igazán várnak el minőségi webtárhelyet, ám meglepően gyorsak! 3 teszthelyet találtunk velük a különféle adatközpontokban, így láthatja, hogy mennyire teljesítenek minden kontinensen. Itt vannak a kiszolgálósebesség-teszt eredményei.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Prémium Közös Amerika
Átlagos sebesség: 143,1 ms – Lásd a teljes eredményt

Az amerikai adatközpont nagyon gyors, világszerte átlagosan 143 ms-ot hoz vissza. Úgy tűnik, hogy a távolabbi, például Szingapúr, Sydney és Bangalore válaszai kissé lassan reagálnak, de a Hostinger ezért hozott létre olyan sok adatközpontot a világ minden tájáról – annak érdekében, hogy webhelye gyors legyen, függetlenül attól, hogy hol ügyfelei vannak..

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Prémium Közös Szingapúr
Átlagos sebesség: 175,8 ms – Lásd a teljes eredményt

A szingapúri szerver világszerte átlagosan 175,8 ms-ot tett ki. Most ezek a srácok nagyon gyorsak Szingapúrban, Sydney-ben, Bangalore-ban és Japánban, de Nyugaton nyilvánvalóan nem olyan okosak, a távolság miatt.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Prémium Közös Európa
Átlagos sebesség: 165 ms – Lásd a teljes eredményt

Európai szerverük kivételesen jól teljesített Európában és Amerikában, de a többi országban nem túl gyors. Ennek ellenére továbbra is kitűnő, átlagosan 165 ms-os átlagot kaptak.

A sebesség mellett a Hostinger kiváló támogató csoporttal is rendelkezik, amely több mint 20 országot szolgál anyanyelvükön! Az 1 ingyenes domain, a korlátlan SSD tárolás, az e-mailek és a sávszélesség beépítésével a Hostinger valóban teljes ütést csomagol a terveivel, különösen azoknak, amelyek még csak most kezdődnek el..

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely

Host terv összehasonlítva

Turbo

Világszerte átlag

150 ms

Ár (USD)

$ 10.28 / hó

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénz vissza

"A legjobb a WordPress-en futó kisvállalkozások és személyes webhelyek számára."

Azok, akik tudják, tudják, hogy az A2 Hosting nagyon komolyan veszi sebességüket. Sokat fektettek arra, hogy kiszolgálóik gyorsak és gyorsabbak legyenek, és válaszidejük van arra, hogy megmutassák.

Ha még soha nem hallottál a Turbo webtárhely-kiszolgálókról, akkor azokat kifejezetten megcsinálták, hogy hatalmas sebességnövelő képességeket nyújtsanak nekünk. A Turbo gyorsítótárral kombinálva a szerver akár 20-szor gyorsabban képes betölteni a webhelyeket, mint a szokásos szerverek.

Optimalizált alkalmazásukat (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart stb.) Mind a hatékonyabb futtatáshoz szabják, amelyek mindegyike hozzájárul a betöltési idő csökkentéséhez..

Az A2 Hosting az ügyfelek igényeinek kezelésére szerte a világon 4 adatközpontot állított fel – 2 az Egyesült Államokban, 1 Amszterdamban és 1 Szingapúrban), hogy kiválaszthassuk az igényeinknek legmegfelelőbb kiszolgálóhelyet..

Nézze meg a szerver sebességtesztjeinket:

Az első teszt, amelyet futottunk, egy teszthelyet használtunk, amely az A2 Turbo Plan házigazdája volt, és az adatközpont az Egyesült Államokban található. Az eredmények nagyszerűek voltak, egészséges, átlagosan 149,8 ms-os átlaggal, a leglassabb pedig Sao Paolo, 316 ms-os.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Turbo Plan átlagos sebesség: 149,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Ezután kipróbáltuk a Swift tervet a szingapúri házigazdával. A világ átlagát kissé lassabban tesztelték 173 ms-nál, de Sao Paulo-nak nem sikerült túl jól jönnie 300 ms-nál nagyobb sebességnél..

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Swift terv átlagsebesség: 173,2 ms – Lásd a teljes eredményt

Tehát ha az A2-vel akarja fogadni, akkor feltétlenül vegye figyelembe a Turbo tervet; valamivel drágább, de legalább megkapja azt, amit fizet!

4. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion tárhely

Host terv összehasonlítva

Energiaterv

Világszerte átlag

172 ms

Ár (USD)

$ 4.49 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Korlátlan transzfer
 • SSH hozzáférés
 • 24 × 7 amerikai támogatás

"A legjobb, ha amerikai közönséget céloz meg"

Mielőtt beleszeretünk a SiteGroundbe, sok éven át otthont adtunk a Bitcatcha.com-nak az Inmotion társaságában, és valójában még mindig nagyon boldogok vagyunk velük. Ha a SiteGround nem létezik, akkor valószínűleg otthont adnánk az Inmotion Hosting szolgáltatással.

Az Inmotion segítségével 2 adatközpont közül választhat – az Egyesült Államok keleti része & USA Nyugat. Ez azt jelenti, hogy az Amerikából böngésző vásárlók élvezhetik a szupergyors sebességet, ázsiai felhasználók azonban lassulást tapasztalhatnak. A kulcsszó itt: „lehet”, mert a teszt eredményeink másképp mutatják, nézd meg:

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Átlagos sebesség: 171,9 ms – Lásd a teljes eredményt

Valahogy nagyon jól sikerült pontozniuk, a leglassabb válaszidővel Szingapúrból, elég tisztességes 250 ms-os sebességgel! Egyáltalán nem rossz, figyelembe véve a szingapúri távolságot az Egyesült Államok adatközpontjaitól.

Összességében az Inmotion globális átlaga nagyon erős 171,9 ms, ami azt jelenti, hogy webhelyének elég gyorsan fel kell töltenie a világ minden tájáról származó felhasználókat..

Személy szerint, ha kifejezetten amerikai ügyfeleket célozunk meg, akkor az elsődleges web hosting választásunk az Inmotion lenne, mivel rendkívüli sebességet mutatnak az Egyesült Államokban, és egy kiváló támogató csapat, amely megragadja az útját, hogy megoldja az Ön problémáit.!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Host terv összehasonlítva

Indító

Világszerte átlag

180 ms

Ár (USD)

$ 30 / mo

Főbb jellemzők

 • A Google Cloud szolgáltatója
 • Korlátlan látogatások
 • Napi mentések
 • WP szakértő támogatásként
 • Hack fix garancia

"WordPress tárhely a Google Cloud platformon keresztül"

A leggyorsabb webtárhelyek listáján a Kinsta által kezelt WordPress tárhely található. A Google saját felhőplatformján épülve, a Kinsta kihasználja a Google legmodernebb technológiáját és 15 adatközpontját, így ezek a leggyorsabb webtárhely, amellyel eddig szembesültünk..

Egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a WordPress használatával, és ezt a tapasztalatot arra fordították, hogy a legjobb és leggyorsabban kezelt WordPress tárhely megoldást hozzák létre, amelyet láttak..

A következő gen architektúrájukkal, infrastruktúrájukkal és a KeyCDN Kinsta megvalósításával a másodpercen belül szó szerint betölti az Ön által üzemeltetett webhelyeket, amint ezt a sebességteszt eredményeink is igazolják:

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Átlagos sebesség: 179,5 ms – Lásd a teljes eredményt

Gyorsaságuk elhúzott minket, folyamatosan 3 ms alatti pontozással, a legrosszabb teljesítménnyel őrült 127 ms-on. Legrosszabb teljesítményük jobb, mint a legtöbb internetes házigazda legjobb eredménye!

Világszerte átlagosan 179,5 ms-ot tettek szert, ami arra késztette minket, hogy azt mondjuk, hogy a Kinsta (és a KeyCDN) valóban gyors webtárhely. Az egyetlen dolog, amely megakadályozta, hogy minél magasabb rangsorolja őket, az izmos árcédulája, amelynek belépési szintjének terve havi 30 dollárral kezdődik.

6. Folyékony háló

https://www.liquidweb.com/

Folyékony web

Host terv összehasonlítva

Személyes

Világszerte átlag

152 ms

Ár (USD)

$ 69 / mo

Főbb jellemzők

 • 600 emberi támogatás
 • Nincs plugin restr.
 • Automatikus képtömörítés
 • Sitemmt eszközök
 • Teljes hozzáférés a szerverhez

"Ideális vállalati WordPress tárhelyhez"

Végül, de nem utolsósorban a listánkon, megvan a Liquid Web, a blokk körül a legrégebbi rossz fiú. A Google létrehozása előtt kialakított formában a Liquid Web ismeri a könyv minden trükköt, hogy javítsák sebességüket, és minden tapasztalataikat és sebességüket beépítették webes tárhelyszolgáltatásaikba..

Teljes tárhelyszolgáltatást fednek le, de a kezelt WordPress szolgáltatásaikat itt fogjuk fedezni.

Mint minden prémium webgazda, a Liquid Web korlátlan oldalmegtekintést kínál minden kezelt WordPress-tervben, így a forgalomtól függetlenül nem kell aggódnia a szolgáltatásmegszakítások miatt..

Az adattovábbítás optimalizálására használt eszközök megegyeznek a többiekkel, és infrastruktúrájukban élvonalbeli technológiát használnak a betöltési idő csökkentése érdekében.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Átlagos sebesség: 152,2 ms – Lásd a teljes eredményt

3 adatközponttal rendelkezik az Egyesült Államok szerte (az USA keleti, az USA nyugati része, az USA központi része). Ezért ideális a webhelyek házigazdája, ha a fő vásárlóik amerikai. Más országokból származó pingok sem tettek túl száguldót: Japánban 146 ms és Szingapúrban 216 ms. Bangalore azonban nem reagált jól, ezért ne feledje, ha Indiát célozza.

Kissé kellemetlennek találtuk az áraikat (havonta 69 dollárra kezdve), de 600 támogató személyzettel, világszerte átlagosan 152 ms-os, és professzionálisan kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokkal a Liquid Web határozottan megérdemli a helyüket ezen a listán..

Említésre méltóak

A Bitcatcha.com weboldalon nagyon magas színvonalú követelményeket támasztunk a web hostokkal szemben, amikor a szerver sebességére és értékére van szükség. Van néhány kiemelkedő márka, amelyek nem igazán jutottak be a top 6-ba, de úgy gondoljuk, hogy elég fantasztikusak ahhoz, hogy megemlítsék!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Host terv összehasonlítva

Alapvető

Világszerte átlag

153 ms

Ár (USD)

$ 5.45 / mo

Főbb jellemzők

 • Linux & cPanel
 • Korlátlan források
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Forrásvédelem
 • CloudFlare CDN

"Alkalmas kis helyekre & kezdőknek."

Az egyik legismertebb márka, a Bluehost jó 16 éves tapasztalattal rendelkezik a webes házigazda övében.

Csakúgy, mint a SiteGround, a WordPress ajánlja őket az infrastruktúrájuk iránti elkötelezettségükhöz és a kiváló támogató csapathoz (750 erős, kiképzett és készen áll a nap 24 órájában működő kiszolgálásra)..

Gyorsan, ők is nagyon jók! Szilárd A + -uk van, világméretű átlaguk 153 ms.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Átlagos sebesség: 153 ms – Lásd a teljes eredményt

Az USA-ból származó pingok nagyon jól teljesítettek mindegyik 80 ms-ot, de a távoli országok eredményei kissé lassabbak voltak, Indiában 330 ms-ra mártva. Gondoskodnia kell arról, hogy az adatközpontot válassza a legközelebb a célközönséghez, mivel úgy tűnik, hogy ők nem tesznek ilyen nagyszerű szolgáltatást, annál távolabb vannak a kiszolgálók kérései. Indiai, Kínában, Londonban és Amerikában vannak adatközpontok, tehát rengeteg lehetőség közül választhat!

Havonta mindössze 5,45 dollárral számolunk, továbbra is azt gondoljuk, hogy a Bluehost rúgja a seggét, és nagy értéket képvisel nekünk!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Host terv összehasonlítva

EcoSiteStarter

Világszerte átlag

178 ms

Ár (USD)

$ 5.95 / mo

Főbb jellemzők

 • 300% zöld gazda
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% -ban zöld webtárhely"

Megvan mindent, ami prémium webgazdagé válik.

Szilárd megbízható adatközpontok, erős támogató csoport, élvonalbeli infrastruktúra, Git kompatibilitás és CloudFlare integráció, amely működik.

Különlegessé teszi őket azonban nem az, hogy miként gyorsabbá teszik a dolgokat (ez már egy adott), hanem az, amit a társasággal csinálnak. A GreenGeeks visszaadja a bolygót azáltal, hogy minden egyes erősítőjét háromszor fekteti be a megújuló energiába!

Szó szerint zöldebbé fogja tenni a világot, amikor webhelyét a GreenGeeks segítségével tárolja.

Gyorsan nem olyan gyorsak, mint a mi top 6unk, ám ezeket még mindig gyorsnak tekintik!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Átlagos sebesség: 178,2 ms – Lásd a teljes eredményt

Világszerte 178 ms-os átlagban az A + besorolásúak, gyorsabban, mint a Google által ajánlott válaszidő. Adatközpontjaik azonban csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Amszterdamban vannak, tehát ha Ázsiát célozza meg, akkor valószínűleg nem lesz képes megtapasztalni őket az optimális sebességgel..

A GreenGeeks EcoSiteStarter terve havonta csak 5,95 dollárral kezdődik, de ne feledje, hogy nem csak Ön részesül szolgáltatásuk előnyeiből – egy olyan szívességet tesz a bolygó számára, amelyet csak a GreenGeeks-nél ad otthont.!

Ítélet

Ha életünk hátralévő részében csak egy webtárhely-márkát kellene ragaszkodnunk, akkor határozottan a SiteGround-rel járnánk. Az ebben a cikkben bemutatott összes márka fantasztikus, csúcstechnológiájú szolgáltatással és technológiával, de a SiteGround a leggyorsabb megosztott tárhelyű szolgáltatással látja el a tortát, amit láttunk, összehasonlítva más márkák felhőalapú tárhelysebességével.!

Hardver és szoftver kombinációját használják, hogy a leggyorsabb megosztott gazdagéppé váljanak, például:

 • SuperCacher – akár 4x sebességgel növeli a sebességet
 • SSD szerverek – 30% -kal gyorsabbak, mint a szokásos HDD-k
 • Adatközpontok 3 régióban
 • Automatikusan frissített és optimalizált szoftver
 • Az NGIX szerver beállítása – teljesítménynövelés
 • PHP7 támogatás – a leggyorsabb PHP kiadás a mai napig

Párosítva az egyik legjobb ügyfélszolgálati csapattal, amellyel örömmel foglalkoztunk, a SiteGround csak kiszorítja a versenyt. Látogasson el őket hivatalos webhelyükre.

Ha többet szeretne megtudni a SiteGround-ról, ösztönözze Önt, hogy olvassa el a SiteGround tárhelyről szóló mélyebb elemzésünket. Mint mindig, küldjön nekünk üzenetet, ha bármilyen kérdése van.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me