A legjobb VPN Chrome-bővítmények 2020 (3 fizetett és 3 ingyenes)

Ha elolvasta a virtuális magánhálózatokról (VPN) szóló bevezető cikkemet, akkor valószínűleg már tudja, hogy a funkció lényegében nagyon egyszerű.


A VPN feladata, hogy biztonságos kapcsolatot hozzon létre az eszköz és az elérni kívánt információ között, bárhol is legyen. Eközben a VPN-nek titkosítással kell biztosítania ezeket az információkat.

Egyszerűen hangzik, de nem igazán könnyű megvalósítani. A VPN alapvető elemei – biztonság, névtelenség, sebesség és stabilitás – létfontosságúak a túléléshez.

Contents

Miért VPN-kiterjesztés a Google Chrome-hoz??

A legjobb VPN-kiterjesztések a Google Chrome-hoz

Még akkor is, ha elolvassa a VPN-en elérhető összes információt, és a szemét felveszi a látott árakon, néhányan talán még azon tűnődtek: “Mi lenne, ha csak anonimként és biztonságosan akarok maradni az internet böngészése közben?”

Itt jön be a VPN böngésző bővítmény vagy kiterjesztés. Ebben az esetben beszéljünk a Google Chrome VPN-kiterjesztéseiről.

Mindent eltekintve, a Google Chrome régóta áttört a Microsoft IE (vagy manapság az Edge) monopóliumán, és a Firefox múltja felé súgta, hogy ma a legnépszerűbb internetes böngészővé váljon. Attól függően, hogy melyik statisztikát hiszi, a jelenlegi piaci részesedése 59,69% és 66,93% között van.

Egy ilyen parancsoló felhasználói bázissal ésszerű, hogy sok fejlesztõ erõfeszítéseit erre a platformon fogja összpontosítani, és valóban meg is tették. A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók, például az ExpressVPN és a NordVPN dedikált VPN-bővítményeket tartalmaznak a Chrome számára, lehetővé téve a böngészés biztonságát, névtelenségét és biztonságát..

A VPN-böngésző-bővítmények különböznek a Chrome Incognito-tól

A Chrome a múltban bevezetett egy inkognitómódot, amelyben a felhasználók egy fület nyithatnak meg és böngészhetnek anélkül, hogy a böngészési előzményeiket rögzítették volna. Ez csak azt jelenti, hogy a böngészés közben a Chrome törli a böngészési előzményeket, és törli a munkamenet során felhalmozott sütiket, miután bezárja az ablakot.

Ez mind kezdetleges, mind hatástalan.

Miért? Böngészés közben az információ nem csupán a böngészőn megy keresztül. Áthalad az útválasztón, az operációs rendszeren, és akár felkerülhet a látogatott webhelyekre. Ez különösen igaz azokra, akik streaming szolgáltatásokat igénybe vesznek.

Chrome Incognito

Az Ön IP-címe nyitva marad és elérhető is, ami azt jelenti, hogy a nyomkövetés közvetlenül visszajuthat Önhöz.

Ismerje meg a Chrome VPN-kiterjesztések korlátozásait

A VPN-kiterjesztések azonban sok hasonlóságot kínálnak a VPN-alkalmazásokkal. Valójában néhány olyan hasonló, hogy egyszerűen kibővíti a fő VPN-alkalmazások funkcióit. Leginkább az, hogy nagyobb kényelmet és irányítást biztosítsanak az Ön böngészési élménye felett.

A legfontosabb tudnivaló az, hogy szinte az összes VPN-kiterjesztés pusztán proxykként működik. Ez azt jelenti, hogy csak a böngészőn áthaladó forgalomra vonatkoznak. Az egyetlen két kivétel ez alól a Chromes OS rendszeren futó eszközök vagy a natív üzenetküldést támogató kiterjesztések.

Elegendő mondani, hogy a kivételek ritkábbak, ezért vegye igénybe MINDEN böngésző alapú VPN-t egy csipet sóval.

1. Csak a Chrome forgalma biztonságos

Bár a böngészőbővítmények hasonló előnyöket kínálnak a teljes értékű VPN-szoftverekhez, vannak alapvető különbségek. Ezért a VPN-kiterjesztéseket általában egyszerűen proxyknek nevezik.

A proxyk által kínált VPN-szerű előnyök csak a böngészõre vonatkoznak, ebben az esetben a Chrome-ra. A számítógépen lévő többi olyan alkalmazás, amely a hálózatot használja, az adatforgalmát nem fogja biztonságban tartani.

Ez kiterjed más böngészőkre is, amelyeket néha használ. Például, ha rendelkezik a Chrome proxy kiterjesztésével és elindítja a Microsoft Edge szoftvert, akkor az Edge adatforgalmát nem biztosítja a Chrome kiterjesztése.

A teljes VPN-alkalmazások az egész rendszer szintjén titkosítják az adatforgalmat. Ez azt jelenti, hogy az egyetlen VPN-alkalmazás megvédi az adatforgalmat a rendszer minden részétől – böngészőtől, más alkalmazásoktól és még magát az operációs rendszert is.

2. Korlátozott titkosítás

Hadd kezdjem ezt egy általános állítással: A mai legtöbb proxy (nem csak a VPN proxyk) csak SOCKS és HTTP / HTTPS protokollokat használ..

Hogy ezt eljuttassuk a böngésző kiterjesztési jelenetéhez, az azt jelenti, hogy SOCKS és HTTP használatakor nulla titkosítás történik. Ha olyan VPN-kiterjesztést használ, amely a HTTPS protokollt kínálja, ez alapvetően SSL-szintű titkosítás.

Különösen ezt kell figyelembe venni a 100% -ban ingyenes VPN-proxyk számára. Észrevettem, hogy még fizetett VPN-kiterjesztési szolgáltatások esetén sem minden országbeli szerver kínál HTTPS protokollt.

3. Korlátozott támogatás

Sajnos ez mindenütt hasonló, kivéve, ha olyan proxyt használ, amelyet hozzáadottérték-szolgáltatásként nyújt egy teljes VPN-szolgáltató, például ExpressVPN vagy TorGuard. Az ingyenes VPN-kiterjesztésű felhasználóknak többnyire a GYIK-vel, a közösségi alapú támogatással vagy az e-mail támogatással kell foglalkozniuk (ha szerencséd van).

Legyen felkészülve arra, hogy elmélyítse a saját kérdéseit ezzel kapcsolatban.

A VPN-kiterjesztések használatának előnyei

Noha vannak különbségek, a proxyknek niche-felhasználások is vannak bizonyos forgatókönyvekben.

 1. Különleges esetek felhasználásaA korlátozott funkcionalitás miatt a proxyk általában könnyebbek a rendszer erőforrás-felhasználásánál. Például, ha Chromebookot használ – akkor a) a) nincs más választása és b) a rendszer erőforrásait kell megtakarítania.
 2. Specializált kockázatkezelésAzon érv szerint az internetes böngészők az egyik leggyakoribb cél, amelyet a hackerek általában megcéloznak. Minden böngésző hajlamos a biztonsági kockázatokra, az egyetlen különbség az, hogy milyen mértékben. Ha nem akarja, hogy egy teljes értékű VPN forrásokat gyűjtsön, akkor eldöntheti, hogy megvédi adatait és elrejti személyazonosságát egy VPN proxy kiterjesztéssel..
 3. Hirdetés blokkolása Egyes VPN-kiterjesztések más szolgáltatásokkal vannak csomagolva, például a hirdetések blokkolása, a tracker elkerülése vagy a cookie-k kezelése. Ez elősegíti a levélszemét kihúzását a hálóból, még mielőtt elérné, de furcsa megjelenésű weblapokat eredményezhet (néha).
 4. A WebRTC megakadályozása A LeaksFirefox és a Chrome is egy biztonsági rést okozhat, amely szivároghat az Ön IP-címében. Ezt természetesen le lehet küzdeni egy teljes VPN-alkalmazás használatával, de néhány VPN-kiterjesztő szolgáltató beépítette a WebRTC szivárgásgátlókat a kiterjesztéseibe.

Hogyan válasszuk ki a VPN-t a Chrome-hoz?

Bár a Chrome VPN-kiterjesztések elsősorban proxy-kiterjesztések, úgy érzem, hogy ha betartják a kritikus VPN-alapelveket, akkor ezek nagyrészt rendben vannak. A kulcs változatlan marad: magánélet, biztonság, és sebesség.

Ha nem biztos abban, hogy a kiválasztási folyamat megfelelő, és hogy bármely régi VPN-kiterjesztés meg fog valósulni, hadd ossza meg nekem valamit, amellyel másnap találkoztam: Hoxx VPN. A dokumentumok átnézése közben végül azon gondolkodtam, vajon miért jelentkezne bárki a szolgáltatáson akár egy ingyenes számlán is.

hoxx adatvédelmi irányelvek

Ez a VPN gyűjt naplóinformációkat, blokkolja az SMTP portokat, összegyűjti a személyes információkat, az eszközinformációkat, követési technológiákat alkalmaz, kijelenti, hogy a felhasználóknak el kell fogadniuk az információmegosztást a bűnüldöző szervekkel vagy a kormányokkal … a lista folytatódik.

Ha mostanra olyan rémült vagy, mint én, akkor tudni fogod, milyen fontos a VPN-partner választása. Tehát ezzel együtt nézzük meg a Chrome legfontosabb VPN-kiterjesztéseit.

A 3 legjobban fizetett Chrome VPN-bővítmény

Bár fizetettnek mondom, azt is megemlítenem kell, hogy a legtöbb online VPN-böngésző-bővítmény ingyenesen telepíthető. Egyeseknek azonban ténylegesen fizetett előfizetésre van szükségük a szolgáltatás igénybevétele előtt, mielőtt engedélyeznék ezeket a kiterjesztéseket (lényegében fizetett kiterjesztésekké téve őket). További beavatkozás nélkül itt van a 3 legjobban fizetett kiterjesztési lehetőségünk.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Összteljesítményét

Nagyon jó

Értékelésünk

Az 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozásAz 5-ből 4-es osztályozás

Ár

$ 6.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 4 400+ szerver
 • Dupla DNS
 • 6+ eszköz
 • PGP a kommunikációhoz. magánélet
 • Több protokoll

"A Nord nagyon szép csomagban jön össze & szilárd teljesítményt kínál több ezer VPN-kiszolgálón keresztül."

A NordVPN Chrome kiterjesztése kissé furcsa kacsa. Emlékszel, hol mondtam, hogy az ExpressVPN nagyszerű azok számára, akik szeretik a kattintás és élmény élményét? Nos, a NordVPN kiterjesztése hasonló, de egy kicsit túl messzire veszi.

Valójában nagyon keveset tud manipulálni az alkalmazásban. Ami a kiszolgálók kiválasztását illeti, csak az országot választhatja. Például, amikor megpróbálom csatlakozni egy amerikai szerverhez, páros esély van arra, hogy melyik állami szervert fogok bekapcsolni. Kissé idegesítő.

Miközben gyorsan csatlakoztam egy amerikai szerverhez, a kapcsolat annyira rossz volt, hogy a sebességteszt nem tudott kiszolgálót választani nekem. A malajziai csatlakozási sebesség megdöbbentő volt, és végül végül jó sebességet tudtam elérni Szingapúrból.

NordVPN kiterjesztés

A jó

 • Tiszta és egyszerű felület
 • Nagyon gyors kiszolgálói kapcsolatok

A rossz

 • Nincs állam-specifikus helymeghatározás
 • Néhány szerver szörnyű kapcsolatokkal rendelkezik

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Összteljesítményét

Kiváló

Értékelésünk

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár

$ 8.32 / mo

Főbb jellemzők

 • Könnyen kezelhető
 • Globális VPN-hálózat
 • VPN kill kapcsoló
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • WebRTC blokkolás

"A biztonság, az anonimitás erős kombinációja & teljesítmény minden nagyobb platformon."

Mint alkalmazásaihoz is, az ExpressVPN Chrome-bővítmény gondtalan és könnyen használható. Vannak olyan beállítások, amelyeket módosíthat, például a helyhamisítás és a WebRTC blokkolása, de azok számára, akik szeretnek kattintani és menni, ez egy nagyszerű kiterjesztés az Ön számára.

Lehetőség van a Windows alkalmazás konfigurálására a kiterjesztésben, de erre kattintva elindul a Windows alkalmazás, és ott elvégzi a konfigurációs változtatásokat – nem túl lenyűgöző. A meghosszabbítás sebessége méltányos és közepes mértékű, mégis rosszabb lehet.

Annak ellenére, hogy egy kicsit súgom arról, hogy a kiterjesztés megnyitja az alkalmazást néhány konfigurációs változás mellett, bosszantó módon ez megnöveli a kiterjesztés erejét. Fantasztikus azok számára, akik abszolút adatvédelmet és biztonságot keresnek, ugyanakkor azon dolgoznak, akik valódi könnyű böngésző-kiterjesztést keresnek.

Összességében támogatom az ExpressVPN kiterjesztését, mert azt a vállalat teljes VPN-szolgáltatása támogatja. Új világokat nyithatnak meg a felhasználók számára egy világszerte több mint 2000 szerverrel rendelkező speciális hálózaton keresztül, és eddig a VPN-tesztekben a csúcspontját már eddig is osztályozták..

Express VPN kiterjesztés

A jó

 • Könnyen kezelhető
 • Mindenhol van HTTPS
 • Tisztességes szerversebességek

A rossz

 • Lassú szerver kapcsolat
 • Lassú feltöltési sebesség

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Összteljesítményét

Kiváló

Értékelésünk

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár

$ 1.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 1040+ szerver
 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

Csakúgy, mint a Windows és a mobil alkalmazások, a Surfshark Chrome kiterjesztése is nagyon kellemes használni. Rendkívül könnyűnek érzi magát és nagyon reagál a parancsokra. A kapcsolatok gyorsan és egyszerűen megtörténnek, anélkül, hogy a beállításokkal vagy bármi mással kellene foglalkozni.

Alapvetően – egyszerűen csak a dobozból működött. Csak annyit kell tennie, hogy kattintással bekapcsolja, majd kiválasztja, hogy melyik szerverhez csatlakozik. A sebességtesztek azt mutatják, hogy ugyanolyan gördülékenyen teljesít, mint a teljes Windows alkalmazás.

Személy szerint soha nem voltam rajongója a Chrome kiterjesztéseknek. Úgy érzem, hogy tömegesen hozzáadják azt, ami már emlékezet, de a Surfshark Chrome kiterjesztése csak jól érzi magát. Természetesen szüksége van egy létező fiókra, hogy vele dolgozzon.

surfshark speed test USA

A jó

 • Önállóan fut
 • Elég könnyű
 • Gyors sebesség

A rossz

 • Korlátozott funkciók

Hogyan működnek az INGYENES Chrome VPN-kiterjesztések??

Ezt már egyszer és újra elmondtam, amikor a VPN-szolgáltatókkal foglalkozom, és most megismétlem itt is: ne tévesszen meg túlzottan az „ingyenes” címke. Az ingyenes szolgáltatásokat nyújtó vállalatoknak valamilyen módon ki kell számolniuk a bevételt.

Az „ingyenes” ajánlatok felvételekor gyakran valamit veszélyezteti – legyen az magánélete, vagy elveszíti az adatok feletti ellenőrzést. Egyes szolgáltatások akár annyira is igénybe veszik a rosszindulatú programokat vagy a webhelyek átirányítását, hogy pénzt keresjenek tőled. Vegye figyelembe ezt a tisztességes figyelmeztetést.

1. TunnelBear

https://www.tunnelbear.com/

TunnelBear

Összteljesítményét

Becsületes

Értékelésünk

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • AES 256 bites titkosítás
 • Több eszköz
 • Világszerte működő hálózat
 • Éber üzemmód

"A McAfee tulajdonában van, amely igazolja a biztonsági előírásait, az TunnelBear biztonságban tarthatja Önt, miközben hamisítja a helyét."

Személy szerint úgy gondolom, hogy az TunnelBear VPN kiterjesztése fantasztikus regisztrációs folyamattal rendelkezik. A bővítmény telepítése után a regisztrációs oldalra kerül, amely felszólítja a felhasználónév és jelszó regisztrálására.

A kifogás az, hogy az ingyenes számla havonta csak 500 MB titkosított sávszélességet fog nettósítani. Ez általában nem elég közel a legtöbb ember számára. Szerversebességeik nyilvánvalóan nagyon változók, és bár csak közepes sebességet kaptam az amerikai szerverükről, Szingapúr villámgyorsan!

Tunnelbear VPN kiterjesztés

A jó

 • Fájdalom nélküli regisztráció és kapcsolat
 • Néhány fantasztikus sebesség a kiválasztott szervereknél

A rossz

 • Változatos sebesség a különböző ország szervereknél
 • Ingyenes 500 MB havi kvóta, amely nem elég az e-mailekhez

2. PureVPN

https://www.purevpn.com/

PureVPN logó

Összteljesítményét

Értékelésünk

Az 5-ből 3,5 osztályozottAz 5-ből 3,5 osztályozottAz 5-ből 3,5 osztályozott

Ár

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Több mint 2000 szerver
 • Több eszköz
 • Korlátlan adatátvitel
 • Osztott alagút

"A PureVPN több platformon is elérhető, valamint a végső kényelem érdekében saját Chrome-bővítménnyel is rendelkezik."

A PureVPN valójában a teljes VPN-szolgáltató, azaz OS-alapú alkalmazásaival rendelkezik, és ingyenesen kínálja a PureVPN Chrome kiterjesztést is. A króm kiterjesztés véleményem szerint nagyjából annyira jó, mintha bármilyen freebie ésszerűen jönne.

Mindenekelőtt egyáltalán nem anonimitási szolgáltatást kínál a felhasználók számára, csak annyit kell tennie, hogy regisztráljon egy fiókot. Ez a szolgáltatás azonban néhány korlátozással jár, amelyek véleményem szerint tisztességesek a fizetett ár ellenében (ami semmi).

Románia, Ausztrália és Svédország kivételével nem tudja kiválasztani, melyik országhoz csatlakozik. A legtöbb geo-blokkoló alkalmazás, például a Netflix USA, a Hulu USA vagy a BBC iPlayer, csak akkor működik, ha feliratkozik egy prémium fiókra..

Másrészt az alapvető webes szörfözés jól működik, és a WebRTC védelem is létezik. Valójában a PureVPN Chrome kiterjesztésével a böngészési sebesség, amelyet találtam, magasabb volt, mint általában, különösen az ingyenes szolgáltatások esetében.

PureVPN kiterjesztés

A jó

 • Gyors böngészési sebesség
 • Nincs sávszélesség-kvóta

A rossz

 • Az alapvető böngészés mellett szinte minden máshoz prémium frissítést igényel

3. ZenMate

https://zenmate.com/

ZenMate logó

Összteljesítményét

Becsületes

Értékelésünk

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár

Ingyenes

Főbb jellemzők

 • Egy kattintással csatlakoztassa
 • Több eszköz
 • Nincs napló
 • 360 ° -os védelem
 • 30+ globális helyszín

"Kombinálja a ZenMate-ot a saját Chrome-bővítménnyel & teljes mértékben kihasználhatja a remek titkosítást."

Ami a Chrome VPN-kiterjesztéseket illeti, a ZenMate nagyon jó. A sebesség tisztességes, rengeteg extra lehetőség és dolog van, amelyeket általában nem lát az ingyenes kiterjesztéseknél. Ez azonban csak egy hétig tart.

Látja, a ZenMate a „csalogatja őket” elven működik, vagyis amikor feliratkozik, automatikusan elindul prémium szolgáltatásaikhoz. Egy hetes próbaidőszak után visszatért az ingyenes modelljükhöz.

Nem pontosan rossz, de bosszantó. Mindenesetre erős és stabil szerverkapcsolatot kínálnak nagy sebességgel, tehát alig van panaszom.

ZenMate VPN kiterjesztés

A jó

 • Nagyon gyors és stabil
 • Korlátlan sávszélesség

A rossz

 • Bosszantó szalaghirdetések kibővítése

Következtetés: Ha VPN-kiterjesztést szeretnék kapni?

A nap végén úgy érzem, hogy ismét hangsúlyoznom kell a VPN-alkalmazások és a Chrome VPN-kiterjesztések (vagy bármilyen böngésző VPN-kiterjesztései) közötti különbséget. A VPN-alkalmazások biztosítják az összes hálózati forgalmat a készüléktől, a böngészőbővítmények csak a böngészőalapú forgalmat biztosítják.

Mivel manapság a legtöbb eszköz, beleértve a laptopokat, az okostelefonokat és a táblagépeket is, sok olyan alkalmazásra van telepítve, amely felhasználja a hálózati forgalmat, pusztán a böngésző alapú forgalom biztosítása nem elég ahhoz, hogy névtelen maradjon.

Itt van két kulcsfontosságú elvitel, amelyet szeretnék fontolóra venni:

 1. A hálózati forgalom teljes védelme érdekében VPN-alkalmazásra van szüksége.
 2. Ingyenes bővítmény vagy böngészőbővítmény használata azt jelenti, hogy valószínűleg fizet a magánéletével.

Ha csak anonim módon böngészi, akkor valószínűleg egy Chrome böngésző-bővítmény az Ön számára. Mivel azonban a legjobb VPN-kiterjesztésekhez előfizetésükre van szükségük a szolgáltatásuk működéséhez, erősen ajánlom, hogy telepítsen egy VPN-alkalmazást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map