A2 Gazduire

A2 Gazduire

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Gazduire este una dintre găzduirile web rapide din jur! Ne place caracteristicile lor, în special comoditatea optimizării lor A2. Chatul live este inconsecvent și trebuie îmbunătățit, dar, în general, o gazdă foarte bună!

Recenzii de gazduire A2 – 9 profesioniști & 1 Con (testat viteza serverului) & Uptime înregistrat pe cele două site-uri de testare!)

A2 Gazduire este o companie de gazduire web plină de distracție, care a fost creată în 2011, inițial, s-au numit Iniquinet, dar după câțiva ani de activitate în afaceri, au făcut ceea ce a fost posibil cea mai bună mișcare de afaceri pe care au putut-o face vreodată – s-au revanșat ca A2 Hosting (îmi pare rău, dar Iniquinet nu a fost un nume foarte bun!).

Numit după orașul natal al fondatorului (Ann Arbor, Michigan), CEO-ul reușește să ofere clienților un serviciu excelent, menținând în același timp o cultură de companie plină de dragoste, cu inimă ușoară..

Recent, am auzit oameni cântând laude cu privire la planurile lor de găzduire web, așa că am mers mai departe și ne-am cumpărat un cont Swift și un Turbo doar pentru a vedea cum funcționează și știți ce?

Suntem destul de fericiți cu ei.

Este posibil să fi auzit de Serviciul lor Guru 24/7 (Gurus-ul lor poate să fi petrecut prea mult timp în meditație – mai multe despre asta mai târziu!)

Oamenii ar fi putut cânta laude cu privire la beneficiile lor nelimitate.

Au implementat multe funcții și avantaje care vor menține clienții fericiți, dar, într-adevăr, este întregul pachet rapid, înfășurat în mod convenabil cu caracteristici de calitate a vieții, care lasă cu adevărat concurența să mănânce praf..

De fapt, după testări serioase și evaluare comparativă, considerăm că gazda A2 merită cu siguranță locul lor pe masa băieților mari.

Iată o listă de lucruri care ne plac despre găzduirea A2 și câteva lucruri pe care nu le-am făcut.

Notă

Cele două site-uri de test sunt a2turbohosted.com și a2sghosted.com. Prima este găzduită cu A2 Turbo la centrul de date din Michigan; în timp ce acesta din urmă este găzduit cu A2 Swift la centrul de date din Singapore.

Ce ne place despre găzduirea A2

1. A2 Gazduire este FAST!

A2 Gazduire

Aici, la Bitcatcha.com, suntem toți înnebuniți de SPEED. Cu cât o gazdă web poate fi mai rapidă, cu atât sunt mai bune în cărțile noastre. Vedeți, când vine vorba de afaceri online, înțelegem că viteza este totul și contează fiecare milisecundă.

Doar țineți cont de timpul necesar pentru a clipi.

Este de aproximativ 400 de milisecunde.

Un webhost trebuie să răspundă unei solicitări din programul HALF pentru a fi considerat efectiv (care este viteza recomandată de Google – 200 ms), iar datele dvs. trebuie să fie transferate pe ecranul clientului în aproximativ aceeași perioadă de timp, deoarece orice este mai lent decât asta va face ca potențialul dvs. client să nu mai fie client, deoarece s-a plictisit și a decis să viziteze un alt site mai rapid și mai eficient.

Vorbind de eficient, Găzduirea A2 este FOARTE eficientă și rapidă.

Am pus cele două site-uri de test – A2SGHosted.com (găzduit în A2 Singapore, Swift) și A2TurboHosted.com (găzduit în A2 Michigan, Turbo) – prin testul nostru intens de viteză pe server și am fost foarte mulțumiți de rezultatele care au revenit..

Am testat timpii de răspuns între locația serverului pinged din 8 poziții diferite de pe glob. Am calculat apoi aceste numere și am clasificat gazdele web în funcție de performanța lor.

Timpul de răspuns recomandat de Google este de 200 ms (mai mic este mai bun). Deci orice sub 180 ms este clasat pe A +; 181 ms – 210 ms este clasat pe A; 211 ms – 220 ms este clasat pe B +; 221 ms – 240 ms este clasat pe B și așa mai departe.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datacenter: Singapore, Plan: Swift) Viteza medie: 173,2 ms – Vezi rezultatul complet

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datacenter: Michigan, Plan: Turbo) Viteza medie: 149.8 ms – Vezi rezultatul complet

Atât contul Swift cât și rezultatele testelor de viteză ale serverului contului Turbo au revenit pe locul A +, Swift cu o medie mondială de 173 ms, iar Turbo venind ușor mai repede la 149 ms.

Acordate, acestea nu sunt cele mai rapide viteze de răspuns ale serverului pe care le-am văzut, dar orice găzduire web care este clasată pe A + este considerată destul de bine în cărțile noastre. În combinație cu lista de caracteristici luxoase A2, ne-am obținut un medaliat de aur care găzduiește web.

2. Servere Super Fast Turbo

Planul Turbo al A2 Gazduire vine cu o armă secretă – serverele lor Turbo. Aceștia susțin că site-urile găzduite pe serverele lor Turbo sunt capabile să se încarce de 20 de ori mai repede decât site-urile obișnuite, deoarece limitează numărul de utilizatori pe server și, se pare, serverele sunt mai eficiente la gestionarea conexiunilor..

(Videoclipul de comparare oficial de A2 Hosting)

Am efectuat propriile teste de încărcare a paginilor utilizând WebPageTest.org pentru a vedea cât de adevărat este acest lucru (site-ul de teste Swift pinged din Singapore, Turbo site-ul de testare pinged din Chicago pentru a fi corect)

Viteza de încărcare a locului de testare rapidă

Swift: încărcarea site-ului în 1.066 secundă – A se vedea rezultatul complet

Viteza de încărcare a locului de testare turbo

Turbo: încărcările site-ului în 0,981 secundă – a se vedea rezultatul complet

A fost nevoie de site-ul Swift 1,066 secundă pentru a se încărca complet, în timp ce site-ul Turbo a completat documentul în doar 0,981 secundă. Este cu siguranță o îmbunătățire și bănuim că vom vedea o diferență mai mare între viteza de încărcare a paginii, dacă site-urile sunt mai grele.

3. Încărcare rapidă cu stocare SSD

Toate planurile de găzduire partajate A2 sunt livrate cu SSD Storage, care contribuie într-adevăr la viteza rapidă de încărcare. S-ar putea să credeți că nu este o afacere atât de mare, dar permiteți-mă să vă asigur, este destul de mare această afacere.

Un site care este încetinit cu doar 1 secundă va pierde retenția clienților, ceea ce duce la pierderea masivă a vânzărilor.

SSD-urile sunt cu aproximativ 30% mai rapide decât hard disk-urile obișnuite, așa că, de fiecare dată când vedem SSD-urile ca opțiunile noastre de stocare web, colțurile gurii noastre se curbă în sus, în așteptarea unor viteze de încărcare super rapide..

Consultați acest test de viteză de pornire Windows pentru un exemplu de diferență de viteză între SSD-uri și HDD-uri.

4. 99,9% Garanție Optime

Ce este exact timpul de funcționare?

Una dintre definițiile „uptime” conform Wikipedia, este opusul direct al perioadei de oprire. Da, este foarte util.

Practic, timpul de funcționare este cantitatea de timp în care site-ul dvs. a fost disponibil și disponibil pentru a fi vizualizat de clienții dvs. prețioși. Din moment ce obținerea de 100% uptime este practic imposibilă, majoritatea gazdelor de internet acolo se stabilesc pentru a putea oferi 99,9% uptime.

Diferența dintre găzduirea A2 și restul este că A2 garantează timpul de funcționare 99,9%. Dacă pe site-ul dvs. apar perioade de oprire neprogramate mai mult de 0,1% din timpul total pe lună, A2 va oferi un credit de serviciu de 5% din suma plătită pe lună pentru fiecare oră pe care site-ul dvs. este redus din cauza defectării rețelei interne sau a echipamentului..

A2 Angajament Uptime

Evident, acest lucru nu se aplică atacurilor DDoS, problemelor ISP sau problemelor cauzate de forțele exterioare, dar suntem destul de fericiți că această garanție trebuie să înceapă – încrederea lor în timpul de funcționare inspiră încredere în noi.!

Iată datele de urmărire de pe site-urile noastre de testare, urmărite folosind uptimerobot.com. Ambele contor de mai jos se actualizează constant.

Optime din octombrie 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datacenter: Singapore, Plan: Swift)

Optime din martie 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datacenter: Michigan, Plan: Turbo)

5. Caracteristici nelimitate

Afacerile online nu diferă de afacerile obișnuite din cărămidă și mortar, în sensul că suntem în permanență în căutarea unor modalități de a ne menține cheltuielile. Este într-adevăr enervant când trebuie să eliminăm cheltuieli suplimentare dacă dorim un alt domeniu sau adăugăm la o adresă de e-mail.

Cu A2 Hosting, acest scriitor a fost foarte fericit să experimenteze o serie de caracteristici nelimitate atât cu conturile Swift cât și cu Turbo.

 • Site-uri web nelimitate
 • Baze de date totale nelimitate
 • Depozitare nelimitată Raid 10
 • Transferuri nelimitate
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Subdomenii nelimitate, Domenii parcate și Domenii Addon

Acestea sunt doar caracteristicile nelimitate. Vrei să aruncăm o privire la ce primim GRATUIT?

 • Viteza SSD crește
 • Optimizator pistol (viteze de încărcare HTML cu până la 143% mai rapide – doar plan Turbo)
 • Migrarea site-ului
 • Instrument de securitate îmbunătățit Patchman
 • Management DNS

Între beneficiile gratuite și nelimitate, am realizat în sfârșit cum se simte a fi tratat ca un rege. Cea mai bună parte a tuturor este că nici nu am fost nevoiți să ne facem griji cu privire la costuri suplimentare!

6. 24/7/365 Asistență Guru

Fiecare respectabilă companie de găzduire web știe că cheia succesului în această afacere este o echipă solidă de suport. Toată viteza și hardware-ul din lume nu va face clienții mult mai bine dacă nu există nimeni în jur care să îi ajute să rezolve problemele.

A2 și-a marcat în mod inteligent echipa de asistență ca Gurus, experți tehnici care sunt capabili să rezolve orice problemă pe care o puteți avea la o oră dată.

Experiența noastră cu ei a fost una plăcută, biletele noastre s-au rezolvat destul de repede, iar Guru cu care am vorbit în chat-ul live a fost prietenos, cunoscător și de ajutor.

Singura problemă pe care am avut-o a fost că a durat ceva mai mult decât de obicei pentru a ne conecta la un agent, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă odată ce A2 angajează mai mulți personal de asistență. Vom vorbi mai multe despre această problemă mai jos.

7. Locații din centrul de date pentru livrare mai rapidă de date

Locațiile din centrele de date ale companiilor de găzduire web sunt absolut cruciale pentru timpul de încărcare rapidă. Indiferent de ce tip de companii de tehnologie web sau hardware se referă la viteza de livrare a datelor, este vorba despre cât de aproape de centrele de date sunt de clienții dvs..

Dacă vă orientați către Singaporeans, iar site-ul dvs. web este găzduit într-un centru de date din America de Nord, datele dvs. vor trebui să călătorească destul de mult pentru a ajunge pe ecranele clienților dvs. (ceea ce înseamnă că va fi încărcat lent) și, uneori, asta este doar nu va duce la bun sfârșit treaba.

4 locații din centrul de date cu gazduire A2

În timp ce majoritatea companiilor de găzduire web au doar centre de date în SUA, găzduirea A2 are 4 centre de date la nivel mondial, 2 în America, 1 în Amsterdam și încă 1 în Singapore.

În acest fel, A2 acoperă America, Europa și Asia – trebuie doar să selectați cel mai apropiat centru de date care să găzduiască site-ul dvs. în raport cu clienții dvs. și vor putea beneficia de viteze de încărcare rapide..

Fapt amuzant

A2 Gazduire este recunoscut drept unul dintre cele mai bune gazduire web pentru site-urile din Singapore. .

8. Software A2 optimizat

Unii dintre noi se bucură să-și modifice software-ul, să tinc cu setările pentru a reduce orice picătură de performanță. Alții ca mine, preferă ca lucrurile să funcționeze chiar din cutie, cu cele mai bune setări posibile.

A2 Gazduire atinge cu adevărat peste greutatea sa cu această caracteristică, cu setările software pre-ajustate pentru o securitate maximă și performanțe maxime. În acest moment, această opțiune de optimizare poate fi aplicată la software-uri populare precum WordPress, PrestaShop, Drupal și Joomla, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu privire la viteza de încărcare a paginii – în propriile cuvinte A2 „scoate ghicitul din modul în care pentru a obține cele mai rapide încărcări de pagină și cele mai sigure setări ”, lăsându-ne să conducem afacerea fără griji.

Optimizări A2

Doar pentru a vă oferi o idee bruscă despre cât de bine este software-ul cu software-ul optimizat A2, WordPress optimizat rulează de până la 6 ori mai rapid în comparație cu site-urile care nu sunt optimizate!

Au fost chiar aruncați în Acelerarea site-ului optimizat A2 pentru utilizatorii cu planul Turbo, care are opțiuni pre-configurate de memorie în cache care vor ajuta site-ul dvs. să se încarce mai rapid. Aveți 3 opțiuni de memorie în cache:

 • Turbo Cache – pentru viteze de încărcare de până la 20 de ori mai rapide
 • OPcache / APC – reduce durata de răspuns a paginii php la jumătate
 • Memcached – vă păstrează datele în memorie pentru regăsire rapidă

Am efectuat câteva teste minime ale vitezei de încărcare a paginii cu Turbo Cache activat și dezactivat și iată rezultatele:

Turbo Cache OFF – Vezi rezultatul complet

Turbo Cache ON – Vezi rezultatul complet

Există o îmbunătățire generală a vitezei de încărcare a site-ului cu Turbo Cache ON, dar nu este de 20 de ori mai rapid decât anunțate – acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că site-ul nostru de testare este super ușor și nu sunt prea multe de încărcat.

Chiar și atunci, există câteva milisecunde rasă aici și acolo cu Turbo Cache ON. S-ar putea să nu pară prea mult, dar se adaugă pentru a contribui la viteza de încărcare a site-ului.

Dacă site-ul dvs. este greu cu multe imagini, veți putea vedea cu adevărat că intră în joc cele 20 de viteze de încărcare mai rapide.

De asemenea, am putut instala cu ușurință software-ul nostru preferat cu suportul de configurare cu 1 clic al A2. Acest lucru a fost foarte convenabil și util, mai ales când a fost vorba de instalarea contoarelor de check-out pentru site-urile de comerț electronic.

9. Interfața utilizatorului Logare client intuitiv

Navigarea în UI de conectare A2 s-a simțit atât de ușor și natural. În mod evident, au acordat multă atenție experienței utilizatorului, făcând totul intuitiv și convenabil de utilizat.

Panoul superior al contului A2

Puteți găsi tot ce aveți nevoie în panoul superior, clar conturat în culori contrastante, atrage atenția.

Interfața principală a contului A2

Totul este locul în care te-ai aștepta să fie, cu o bara de căutare amplasată în centrul atenției pentru a-ți căuta articolele impresionante din bazele de cunoștințe..

Folosind-o că este naturală, combinația de culori este plăcută, nu dăunează ochilor și toate legăturile și pictogramele importante ies în evidență, așa că nu trebuie să arăți niciodată prea tare pentru ele.

Poveste scurtă, ne place interfața de utilizator!

Ce nu ne-a plăcut despre găzduirea A2

Oricât de mult ne-a plăcut Turbo Planul de gazduire A2, am minti dacă am spune că nu au absolut niciun defect.

Asistența Guru este foarte utilă, dar poate fi puțin lentă

Am contactat asistența de chat live pentru a solicita ajutor cu unele probleme minore pe care le-am întâlnit și le-am găsit a fi foarte răbdătoare, de ajutor și de cunoștințe. Lucrul care ne-a frustrat a fost timpul de așteptare; a fost nevoie de ceva mai mult pentru a fi conectat la cineva.

Asistență A2

(Captura de ecran făcută după așteptarea a 22 de minute)

Odată ce am trecut, au fost cu adevărat ajutați și eficienți în rezolvarea problemelor noastre, dar un lucru pe care l-am remarcat a fost că acestea par puțin insuficiente. Guruii cu care ne-am conectat au fost experți în domeniul lor, dar se pare că au tratat 2-3 solicitări diferite la un moment dat, așa că le-a luat ceva timp să ne răspundă.

Raport scurt, viteza de susținere este inconsecventă, dar roditoare. După ce vor angaja mai mult personal de asistență pentru a ajuta la timpii de răspuns, vor avea una dintre cele mai bune echipe de asistență din industrie.

Planurile și funcțiile de gazduire A2

Opțiuni de gazdă partajate

Planurile de găzduire partajate de A2 au 3 dimensiuni – Lite, Swift și Turbo.

Planul Lite este cel mai de bază dintre toate, oferindu-vă acces la doar un site web și 5 baze de date la doar 4,40 USD pe lună..

Planul Swift vă oferă toate avantajele planului Lite, dar cu site-uri web și baze de date nelimitate la 5,39 USD lunar (cu doar 0,99 USD mai mult decât lite!)

Nu în ultimul rând, planul Turbo este planul lor cel mai rapid încă, cu toate aceleași avantaje și caracteristici ale Swift, dar cu serverele Turbo – (de până la 20 de ori mai rapide) și funcțiile A2 Optimized. Acest plan vă va costa 10,29 USD lunar. Dacă sunteți în căutarea unei creșteri mari a vitezei. Va trebui să vă decideți dacă un spor de viteză merită bani în plus.

LiteSwiftTurbo
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
Nr. Site1UnlimitedUnlimited
Turbo ServerNoNoYes
SSL gratuit & SSDYesYesYes
Preț / lună4.40*$5.39*$10.29*

* Preț special de introducere. 50% reducere la prețul obișnuit.

În comparație cu SiteGround (gazda noastră preferată de până acum!), Nu veți vedea o diferență mare, dar va trebui să decideți dacă preferați funcțiile sau viteza – A2 are avantaje gratuite și nelimitate, în timp ce SiteGround are viteze de server mult mai rapide..

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de 99,9%, dar ceea ce este și mai interesant este că aceste opțiuni partajate au Node.Js acceptate, o caracteristică rezervată de obicei numai pentru VPS-uri!

Opțiuni ale planului de revânzare

Când vine vorba de găzduirea revânzătorilor, aveți de unde alege 4 opțiuni – bronz, argint, aur și platină.

Costuri cuprinse între 14,91 USD lunar pentru Bronz și 42,23 USD lunar pentru Platinum, puteți alege în funcție de resursele necesare pentru companiile dvs. de distribuitori.

Toate planurile revânzătorului sunt prevăzute cu Panoul de control Plesk, Cont gratuit pentru revânzători eNom și Garanție de întoarcere a banilor. Planurile Silver, Gold și Platinum sunt livrate și cu WHMCS gratuit.

Opțiuni VPS

Dacă sunteți în căutarea de găzduire VPS, A2 are câteva opțiuni de găzduire VPS administrate, neadministrate și de bază din care să alegeți. Trebuie să vă personalizați serverele, selectând ceea ce aveți nevoie și controlați doar pentru ceea ce plătiți. Perfect pentru cei care gazduiesc web!

Cum rezistă gazda A2 împotriva concurenței?

Cum putem numi această revizuire detaliată fără a efectua cel puțin teste de timp de răspuns a serverului între vedeta emisiunii și concurenți? La urma urmei, timpul de răspuns al serverului joacă un rol foarte important în crearea sau ruperea afacerii dvs. (de exemplu, notați cantitatea de care v-ați abatut de la un site doar pentru că a durat prea mult timp pentru a răspunde).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Am aruncat o privire asupra planului Swift al A2 și le-am comparat cu planul nostru preferat de găzduire web SiteGround (Bitcatcha.com este găzduit cu ei!) Planul GrowBig și iată ce am descoperit.

După cum intenționează Partajarea WordPress, ambele camere web au propriile lor avantaje centrate pe WordPress. Unele funcții sunt denumite diferit, dar sunt create în același scop, în timp ce altele sunt unice pentru planuri.

Planul Swift al A2 are:

 • Instalare și configurare automată a WordPress
 • Stabilire ușor de utilizat
 • Cache optimizată A2
 • Backups ușoare pentru WordPress
 • Actualizări automate WordPress Core & patch-uri
 • Funcții prietenoase pentru dezvoltatori, cum ar fi WP-CLI, SSH, Git etc.

Planul Growbig al SiteGround are:

 • 1-Faceți clic pe instalator
 • Actualizări automate WordPress
 • WP-CLI activat
 • SuperCacher
 • Stagiul WordPress
 • Git preinstalat

Rețineți că, în timp ce Swift și GrowBig sunt pachetul moderat al brandului de găzduire web, se pare că GrowBig oferă mai multe avantaje de viteză, deoarece funcția SuperCacher (cache îmbunătățită) este disponibilă din start, în timp ce utilizatorii A2 vor trebui să facă upgrade la planul Turbo pentru bucurați-vă de serverele lor Turbo.

Considerăm că acest lucru este singurul care oferă avantajul site-ului SiteGround în ceea ce privește valoarea – aproximativ același preț, dar cu timpi de încărcare mai buni.

În continuare, am testat cele două planuri pentru timpul de răspuns al serverului folosind propriul nostru Verificator de viteză al serverului. Consultați rezultatele de mai jos:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server LocationSingaporeSingapore
SUA (W) 172 ms211 ms
SUA (E) 212 ms215 ms
Londra278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japonia67 ms70 ms
Canada218 ms240 ms
Germania159 ms168 ms
Media mondială173,2 ms159,9 ms
Site Test Test Vezi site Test Test Vedeți site-ul de testare
Rezultate complete

Cu centrele de date ale acestor două mărci situate în Singapore, nu este de mirare că s-au descurcat excepțional în jurul Asiei, SiteGround fiind puțin mai rapid între cele două.

În general, ambele gazde s-au descurcat în mod excepțional cu planul Swift al A2 la o medie mondială de 173 ms, față de serverele cele mai rapide ale SiteGround la o medie mondială de 160 ms, ceea ce le oferă ambelor râvnitului nostru clasament A +.

Cu ambele planuri la un punct de preț similar (SiteGround GrowBig la 5,95 USD și A2 Swift ușor mai mic cu 5,39 USD pe lună), se pare că A2 Hosting are o ofertă mai bună..

Cu toate acestea, este posibil ca A2 să nu fie la fel de rapid ca SiteGround, dar sunt într-adevăr destul de rapide și vin cu stocare și lățime de bandă nelimitate..

Planul de putere al gazduirii A2 Turbo VS Inmotion

În continuare, am pus planul turbo al lui A2 (planul lor cel mai scump) în cadrul planului de putere Inmotion Hosting (planul lor cu prețuri medii). Se pare că sunt în concurență directă unul cu celălalt, așa cum o demonstrează greșelile pe care le evidențiază în planurile celuilalt..

Ambele planuri prezintă o mulțime de beneficii nelimitate, ceea ce este frumos, dar Inmotion Hosting pare să aibă mai multe limitări ale caracteristicilor lor – nu chiar surprins, având în vedere diferența de preț.

A2 Gazduire Turbo:

 • Site-uri nelimitate
 • Baze de date totale nelimitate
 • Depozitare nelimitată Raid 10
 • Lățime de bandă nelimitată
 • E-mailuri nelimitate

Puterea de găzduire a impulsionării:

 • 6 site-uri web
 • 50 baze de date totale
 • Depozitare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • E-mailuri nelimitate

A2 TurboInmotion Power
Locația serveruluiMichigan, USLos Angeles, SUA
SUA (W) 63 ms2 ms
SUA (E) 10 ms53 ms
Londra129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japonia147 ms109 ms
Canada13 ms67 ms
Germania110 ms149 ms
Media mondială149,8 ms171,9 ms
Rezultate complete

Centrul de date al lui Inmotion se află în vestul SUA, în timp ce A2 le-a avut în estul SUA. Ambele au fost în mod excepțional de bine, clasându-se pe A cu media mondială a Inmotion la 171 ms VS A2 la 149 ms.

Inmotion a scăzut la peste 200 de metri cu ping-uri din Londra și India, în timp ce A2 a scăzut peste 200 de metri în Singapore, India și Sydney.

Dacă vizați piețele americane, Inmotion are 2 centre de date în SUA (1 Est, 1 Vest) din care să alegeți, în timp ce veți avea și 2 centre de date dacă decideți să mergeți cu A2 Turbo (Michigan și Arizona).

Concluzii: Găzduirea A2 este o gazdă web solidă?

Este sigur să spunem că A2 Gazduire este o marcă solidă de găzduire web.

Nu sunt cea mai rapidă gazdă web în jur (au evoluat mai lent decât concurența), dar nu sunt deloc lente – atât planurile Swift cât și Turbo au produs un timp mediu de răspuns la nivel mondial sub 180 ms, oferindu-le un clasament puternic A +.

Ceea ce le lipsește de viteză (nu pot să subliniez suficient de mult faptul că A2 este, de fapt, destul de repede al naibii, la fel de repede ca și concurenții din aceeași categorie), ele compensează funcționalitatea și caracteristicile nelimitate..

Funcția lor de software optimizat A2 și setarea cu 1 clic este o economie de timp, permițând proprietarilor de afaceri ocupați o modalitate de a-și configura site-ul cu setările cele mai optimizate posibile..

Prețurile A2 sunt de fapt destul de decente cu planul Swift, dar dacă doriți o viteză mai rapidă, poate doriți să optați pentru planul Turbo, dar este destul de scump.

Cu toate acestea, A2 Hosting este un dispozitiv plin de funcții foarte bune, care ne ușurează viața. Este nefericit faptul că suportul pentru chat-ul live este puțin inconsecvent, dar dacă puteți privi în trecut, sunt o marcă excelentă pentru a găzdui site-ul dvs. web cu.

Dacă doriți să găzduiți site-uri web și conturi de e-mail nelimitate cu viteză decentă, nu căutați mai departe de A2 Hosting.

Caracteristici cheie

 • ✓ Depozitare nelimitată
 • ✓ Lățime de bandă nelimitată
 • ✓ TurboServer – 20x mai rapid
 • ✓ Pre-ajustat pentru securitate
 • ✓ 99,9% Guar Uptime.
 • ✓ cPanel & Acces SSH
 • ✓ Node.js Suportat

Recomandat Pentru

 • • WordPress
 • • comerț electronic
 • • Joomla, Drupal
 • • Afacere locală
 • • Blog profesionist
 • • Site web cu trafic mare

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me