A2 gostovanje

A2 gostovanje

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 gostovanje je eno od hitrih spletnih gostovanj! Obožujemo njihove lastnosti, predvsem udobje njihove A2 optimizacije. Klepet v živo je nedosleden in ga je treba izboljšati, a na splošno zelo dober gostitelj!

Ocene gostovanja A2 – 9 prednosti & 1 Con (preizkušena hitrost strežnika) & Uptime posneto na naših dveh testnih mestih!)

A2 gostovanje je zabavno spletno gostovanje, ki je bilo ustanovljeno že leta 2011. Sprva so se poimenovali Iniquinet, a po nekaj letih poslovanja so naredili, kar je morda najboljša poslovna poteza, kar so jih kdaj lahko naredili – so se preimenovali v A2 gostovanje (oprostite, toda Iniquinet v resnici ni bilo zelo dobro ime!).

Poimenovan po rodnem mestu ustanovitelja (Ann Arbor, Michigan), generalni direktor uspe zagotoviti svojim strankam odlično storitev, hkrati pa ohranja zabavno družbo in družbo.

Pred kratkim smo slišali, kako ljudje pojejo pohvale o svojih načrtih za spletno gostovanje, zato smo šli naprej in si kupili račun Swift in Turbo, samo da bi videli, kako delujeta, in veste, kaj?

Precej zadovoljni smo z njimi.

Morda ste že slišali za njihovo službo gurua 24/7 (njihovi guruji so morda predolgo preživeli meditacijo – več o tem kasneje!)

Ljudje so morda peli pohvale o njihovih neomejenih koristih.

Uvedli so številne funkcije in ugodnosti, ki bodo kupce osrečevale, toda res je to celoten hitri paket, ki je priročno ovit s funkcijami kakovosti življenja, ki resnično pušča konkurenco, ki jedo prah.

Dejansko po resnih testiranjih in primerjalnem testiranju menimo, da si A2 gostovanje vsekakor zasluži svoje mesto na mizi velikih fantov.

Tu je seznam stvari, ki jih imamo radi pri gostovanju A2, in nekaj stvari, ki jih nismo storili.

Opomba

Naši dve preizkusni mesti sta a2turbohosted.com in a2sghosted.com. Nekdanji gostuje z A2 Turbo v njihovem podatkovnem centru Michigan; medtem ko slednji gostuje z A2 Swift v njihovem podatkovnem centru v Singapurju.

Kaj nam je všeč pri A2 gostovanju

1. Gostovanje A2 je HITRO!

A2 gostovanje

Tu na Bitcatcha.com smo vsi nori na HITROST. Hitreje kot spletni strežnik deluje, bolje jih je v naših knjigah. Ko govorite o spletnih podjetjih, razumemo, da je hitrost vse in vsaka milisekunda je pomembna.

Samo upoštevajte čas, ki vam je potreben, da utripate.

To je približno 400 milisekund.

Spletni gostitelj mora odgovoriti na zahtevo v POLOVNEM času, da se šteje za učinkovito (kar je priporočena Googlova hitrost – 200 ms), vaše podatke pa je treba v približno enakem času prenesti na kupčev zaslon, kajti počasneje kot to bo povzročilo, da vaša potencialna stranka potencialno ne bo več stranka, ker mu je preveč dolgčas in se je odločila obiskati drugo hitrejše, učinkovitejše spletno mesto.

Ko že govorimo o učinkovitem, je A2 gostovanje ZELO učinkovito in hitro.

Naši dve testni strani – A2SGHosted.com (gostili sta jo v A2 Singapurju, Swift) in A2TurboHosted.com (gostovali v A2 Michiganu, Turbo) – s pomočjo intenzivnega preizkusa hitrosti strežnika in bili smo zelo zadovoljni z rezultati, ki so se vrnili.

Preizkusili smo odzivne čase med lokacijo strežnika, ki je pingirala z 8 različnih položajev po vsem svetu. Nato smo povprečno izračunali te številke in razvrstili spletne gostitelje glede na uspešnost.

Googlov priporočeni odzivni čas je 200 ms (nižje je bolje). Torej karkoli pod 180 ms je uvrščeno v A +; 181 ms – 210 ms je uvrščeno v A; 211 ms – 220 ms je uvrščeno v B +; 221 ms – 240 ms je razvrščeno v B in tako naprej, in tako naprej.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapur, Načrt: Swift) Povprečna hitrost: 173,2 ms – Glej celoten rezultat

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datumcenter: Michigan, Načrt: Turbo) Povprečna hitrost: 149,8 ms – Glej celoten rezultat

Rezultati testiranja hitrosti in hitrosti strežnika računov Swift so se vrnili na A +, Swift s povprečnim svetovnim povprečjem 173 ms in Turbo pri 149 ms.

Razumemo, da to niso najhitrejše hitrosti odzivanja strežnika, ki smo jih videli, toda vsako spletno gostovanje, ki se uvrsti v A +, v naših knjigah velja za dokaj dobro. V kombinaciji s seznamom luksuznih funkcij A2 smo postali zlati odličnjak na spletu.

2. Super hitri turbo strežniki

Turbo načrt A2 gostovanja prihaja s skrivnim orožjem – njihovimi Turbo strežniki. Trdijo, da se spletna mesta, ki gostujejo na njihovih Turbo strežnikih, lahko naložijo 20-krat hitreje kot običajna spletna mesta, ker omejujejo število uporabnikov na strežniku in očitno so strežniki učinkovitejši pri ravnanju s povezavami.

(Uradni primerjalni video A2 Hosting)

Izvedli smo lastne teste za obremenitev strani s pomočjo WebPageTest.org, da bi videli, kako je to res (Swift testna stran se je pingirala iz Singapurja, Turbo testno mesto se je iz Čikaga pingiralo, da bi bilo pošteno)

Hitrost obremenitve testnega mesta

Swift: Nalaganje strani v 1.066 sekundah – Oglejte si celoten rezultat

Hitrost obremenitve na testnem mestu

Turbo: Obremenitev spletnega mesta v 0,981 sekundi – Oglejte si celoten rezultat

Popolnoma se je naložilo mesto Swift 1.066 sekund, medtem ko je spletno mesto Turbo dokument izpolnilo v zgolj 0,981 sekunde. Vsekakor gre za izboljšanje in sumimo, da bomo videli večje razlike med hitrostmi nalaganja strani, če so spletna mesta težja.

3. Hitro nalaganje s SSD pomnilnikom

Vsi načrti gostovanja A2 imajo paket SSD Storage, ki resnično prispeva k njihovi hitrosti nalaganja. Morda se vam zdi, da to ni tako velika zadeva, vendar naj vas prepričam, da je ta zadeva zelo velika.

Spletno mesto, ki se upočasni za samo 1 sekundo, izgubi zadrževanje strank, kar povzroči ogromno izgubo prodaje.

SSD diski so za približno 30% hitrejši od običajnih trdih diskov, zato se vedno, ko vidimo, da so SSD diski kot naše možnosti za shranjevanje spletnega gostovanja, kotički ustja zavihajo navzgor v pričakovanju zelo velikih hitrosti nalaganja..

Oglejte si ta Windows test hitrosti zagona za primer razlike v hitrosti med SSD-ji in HDD-ji.

4. 99,9% garancija za nepravočasno

Kaj natančno je uptime?

Ena od opredelitev “uptime” po Wikipediji je neposredno nasprotje izpadov. Da, to je zelo koristno.

V bistvu je vmesni čas čas, ki ga je vaše spletno mesto pripravilo in si ga lahko ogledale vaše dragocene stranke. Ker je 100-odstotno podaljšanje časa praktično nemogoče, večina spletnih gostiteljev tam doseže, da lahko zagotovijo 99,9-odstotno podaljšanje časa.

Razlika med gostovanjem A2 in ostalim je v tem, da A2 zagotavlja 99,9% uptime. Če na vašem spletnem mestu pride do nenačrtovanih izpadov več kot 0,1% celotnega časa mesečno, bo A2 zagotovil dobroimetje za storitev v višini 5% od zneska, plačanega mesečno za vsako uro, ko je vaše spletno mesto manj zaradi odpovedi notranjega omrežja ali opreme.

A2 Začasna zaveza

Očitno se to ne nanaša na napade DDoS, težave s ponudnikom internetnih storitev ali kakršne koli težave, ki jih povzročajo zunanje sile, vendar smo zelo veseli, da je to zagotovilo na začetku – njihovo zaupanje v njihovo uptime vzbuja zaupanje v nas!

Tu so podatki o sledenju z naših testnih mest, ki jih spremljamo z uporabo uptimerobot.com. Oba števca spodaj se nenehno posodabljata.

Čas od oktobra 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datumcenter: Singapur, Načrt: Swift)

Počasi od marca 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datumcenter: Michigan, Načrt: Turbo)

5. Neomejene funkcije

Spletna podjetja se ne razlikujejo od običajnih podjetij z opeko in malto v smislu, da vedno iščemo načine, kako stroške znižati. Resnično je nadležno, ko se moramo za dodatne stroške odpraviti, če želimo drugo domeno ali dodati na e-poštni naslov.

Z A2 gostovanjem je bil ta pisatelj zelo vesel, da je doživel številne neomejene funkcije tako z računi Swift kot Turbo.

 • Neomejeno število spletnih strani
 • Neomejeno skupno baz podatkov
 • Neomejeno shranjevanje 10
 • Neomejeni prenosi
 • Neomejeni naslovi po e-pošti
 • Neomejeno poddomena, parkirane domene in domene Addon

To so samo neomejene funkcije. Bi radi videli BREZPLAČNO?

 • Povečanje hitrosti SSD-ja
 • Optimizator železniških pušk (do 143% večje hitrosti nalaganja HTML – samo Turbo načrt)
 • Migracije spletnega mesta
 • Orodje za izboljšanje varnosti Patchman
 • Upravljanje z DNS

Med brezplačnimi in neomejenimi ugodnostmi smo končno spoznali, kako se je počutijo, kot da bi bili obravnavani kot kralj. Najboljši del tega je, da sploh nismo smeli skrbeti za kakršne koli dodatne stroške!

6. Podpora za 24/7/365 Guru

Vsako ugledno podjetje za spletno gostovanje ve, da je ključ do uspeha v tem poslu trdna podporna ekipa. Vsa hitrost in strojna oprema na svetu ne bo naredila strankam veliko dobrega, če ni nikogar, ki bi jim pomagal odpraviti težave.

A2 je svojo ekipo za podporo pametno označil za Gurusa, tehnične strokovnjake, ki lahko rešijo kakršno koli težavo, ki bi jo utegnili imeti ob kateri koli uri.

Naša izkušnja z njimi je bila zelo prijetna, naše vozovnice so bile rešene dokaj hitro in Guru, s katerim sem govoril v klepetu v živo, je bil prijazen, poučen in koristen.

Edina težava, ki sem jo imel, je, da je trajalo malo dlje kot običajno, da smo se povezali s agentom, vendar to ne bi smelo biti vprašanje, ko A2 najame več podpornega osebja. O tej težavi bomo govorili več.

7. Lokacije podatkovnega središča za hitrejšo dostavo podatkov

Lokacije podatkovnega središča podjetij, ki gostijo spletno gostovanje, so ključnega pomena za hitrejše nalaganje. Ne glede na to, s kakšnimi tehnološkimi ali strožnimi podjetji, ki gostijo gostovanje, gre pri hitrosti dostave podatkov, je vse v tem, kako blizu so podatkovni centri za vaše ciljne stranke.

Če ciljate na Singapurje in vaše spletno mesto gostuje v podatkovnem centru v Severni Ameriki, bodo morali vaši podatki potovati precej pošteno, da bodo dosegli zaslone strank (kar pomeni, da se bo počasi nalagalo) in včasih, to je samo ne bo dokončal dela.

4 lokacije podatkovnih centrov z A2 gostovanjem

Medtem ko ima večina spletnih ponudnikov gostovanja samo centre podatkov v ZDA, ima A2 gostovanje 4 centre podatkov po vsem svetu, 2 v Ameriki, 1 v Amsterdamu in še 1 v Singapurju.

Tako A2 pokriva Ameriko, Evropo in Azijo – preprosto morate izbrati najbližji podatkovni center, ki bo gostil vaše spletno mesto glede na vaše stranke, in ti bodo lahko uživali v hitrih hitrostih nalaganja.

Zanimivost

Gostovanje A2 je prepoznano kot eno najboljših spletnih gostovanj za Singapurjeve spletne strani. .

8. Programska oprema, optimizirana za A2

Nekateri med nami uživajo v nastavitvah programske opreme, se ponašajo z nastavitvami, da iztisnejo vsako kapljico zmogljivosti. Drugi, kot sem jaz, raje, da stvari delujejo takoj iz polja z najboljšimi možnimi nastavitvami.

A2 gostovanje s to funkcijo resnično presega svojo težo, z nastavitvami programske opreme, ki so vnaprej nastavljene za največjo varnost in najvišjo zmogljivost. Zdaj je to možnost optimizacije mogoče uporabiti za priljubljeno programsko opremo, kot so WordPress, PrestaShop, Drupal in Joomla, kar pomeni, da nam ni treba skrbeti za hitrost nalaganja strani – po lastnih besedah ​​A2 “ugiba o tem, kako da dosežemo najhitrejše nalaganje strani in najvarnejše nastavitve «, pri čemer lahko brez skrbi vodimo podjetje.

Optimizacije A2

Da bi vam predstavili grobo predstavo o tem, kako boljša je programska oprema z optimizirano programsko opremo A2, Optimized WordPress deluje do 6-krat hitreje v primerjavi z neoptimiziranimi spletnimi mesti!

Vdelali so celo svoj A2 Optimized Site Accelerator za uporabnike z načrtom Turbo, ki ima vnaprej konfigurirane možnosti predpomnjenja, s pomočjo katerih se bo vaše spletno mesto hitreje naložilo. Na voljo imate 3 možnosti predpomnjenja:

 • Turbo predpomnilnik – za do 20x večje hitrosti nalaganja
 • OPcache / APC – zmanjša čas odziva php strani na polovico
 • Memcached – shrani vaše podatke v pomnilnik za hitro iskanje

Naredili smo nekaj manjših testiranj hitrosti nalaganja strani z vklopom in izklopom Turbo Cache-a, in tukaj so rezultati:

Turbo Cache OFF – Oglejte si celoten rezultat

Turbo Cache ON – Oglejte si celoten rezultat

Hitrost nalaganja spletnega mesta se s sistemom Turbo Cache ON izboljšuje, vendar ni več kot 20-krat hitrejši od oglaševanega – to je lahko zato, ker je naša testna stran super lahka in se ne da veliko naložiti.

Tudi takrat je nekaj milisekund obrito tu in tam s turbo predpomnilnikom. Morda se ne zdi veliko, vendar vse skupaj prispeva k hitrosti nalaganja spletnega mesta.

Če je vaše spletno mesto veliko z veliko slikami, boste verjetno lahko videli 20-krat hitrejše hitrosti nalaganja.

Prav tako smo lahko enostavno namestili najljubšo programsko opremo s podporo za nastavitev A2 z enim klikom. To je bilo zelo priročno in koristno, še posebej, ko gre za namestitev oddajnih števcev za spletna mesta za e-trgovino.

9. Uporabniški vmesnik za intuitivno prijavo odjemalca

Med vožnjo po uporabniškem vmesniku za prijavo na A2 se je zdelo tako enostavno in naravno. Očitno so veliko pozornosti namenili uporabniški izkušnji, zaradi česar je vse intuitivno in priročno za uporabo.

Zgornja plošča računa A2

Na zgornji plošči najdete vse, kar potrebujete, jasno postavljeno v kontrastne barve.

Glavni vmesnik računa A2

Vse je tam, kjer pričakujete, da bo iskalna vrstica vidno postavljena v sredino, kjer boste našli svoje impresivne članke v bazi znanja.

Če se je počutil naravnega, je barvna kombinacija prijetna, ne škodi očesu, vse pomembne povezave in ikone pa izstopajo, tako da vam nikoli ni treba preveč trdo gledati.

Kratka zgodba, ljubimo uporabniški vmesnik!

Kaj nam ni bilo všeč pri A2 gostovanju

Kolikor nam je bil všeč Turbo načrt A2 gostovanja, bi lagali, če bi rekli, da nimajo popolnoma nobenih napak.

Gurujeva podpora je zelo koristna, vendar je lahko nekoliko počasna

Povezali smo se z njihovo podporo za klepet v živo in prosili za pomoč pri nekaterih manjših težavah, na katere smo naleteli, in ugotovili smo, da so zelo potrpežljivi, koristni in dobro obveščeni. Motilo nas je čakanje v čakalni vrsti; trajalo je še nekaj časa, da se z nekom povežeš.

Podpora A2

(Posnetek zaslona po čakanju 22 minut)

Ko smo se prebili, so bili resnično koristni in učinkoviti pri reševanju naših težav, vendar smo opazili eno stvar, da se zdijo premalo zaposleni. Guruji, s katerimi smo se povezali, so strokovnjaki na svojem področju, vendar se zdi, kot da so hkrati obravnavali 2-3 različne zahteve, zato so potrebovali kar nekaj časa, da so nam odgovorili..

Kratka zgodba je, da je hitrost podpore neskladna, a plodna. Ko bodo najeli več podpornega osebja, ki bo pomagalo pri odzivnih časih, bodo imeli enega najboljših podpornih skupin v tej panogi.

Načrti in funkcije gostovanja A2

Možnosti skupnega gostitelja

Načrti gostovanja A2 so na voljo v treh velikostih – Lite, Swift in Turbo.

Načrt Lite je najosnovnejši izmed vseh, saj vam omogoča dostop do samo enega spletnega mesta in 5 baz podatkov s samo 4,40 USD na mesec.

Načrt Swift vam zagotavlja vse prednosti načrta Lite, vendar z neomejenimi spletnimi mesti in bazami podatkov po 5,39 USD mesečno (le 0,99 USD več kot lite!)

In nenazadnje, Turbo načrt je njihov najhitrejši načrt še z vsemi enakimi prednostmi in lastnostmi Swifta, vendar s Turbo strežniki – (do 20-krat hitrejši) in A2 Optimiziranimi funkcijami. Ta načrt vas bo stal 10,29 USD mesečno. Če iščete velik zagon hitrosti Če se bo povečala hitrost, je potrebno dodatno gotovino odločiti sami.

LiteSwiftTurbo
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
Št. Spletnega mesta1Neomejeno
Turbo ServerNoNoYes
Brezplačni SSL & SSDYesYes
Cena /mo$4.40*$5.39*$10.29*

* Posebna uvodna cena. 50% nižja od redne cene.

V primerjavi s SiteGround (do zdaj najljubši gostitelj!) Ne boste videli veliko razlike, vendar se boste morali odločiti, ali imate raje funkcije ali hitrost – A2 ima boljše brezplačne in neomejene ugodnosti, medtem ko ima SiteGround veliko hitrejše hitrosti strežnika.

Vsi načrti imajo 99,9-odstotno jamstvo za čas, še bolj zanimivo pa je, da imajo te možnosti v skupni rabi Podprti so Node.Js, funkcija, ki je običajno rezervirana samo za VPS-je!

Možnosti načrta prodajalca

Ko gre za gostovanje preprodajalcev, imate na voljo 4 možnosti – Bronze, Silver, Gold in Platinum.

Stroški od 14,91 USD mesečno za Bronze do 42,23 USD mesečno za Platinum, lahko izberete glede na vire, ki so potrebni za vaše preprodajalče korporacije.

Vsi načrti preprodajalcev so opremljeni z nadzorno ploščo Plesk, brezplačnim računom za prodajalce eNom in garancijo za vračilo denarja kadarkoli. Načrti za srebro, zlato in platino vključujejo tudi brezplačne WHMCS.

Možnosti VPS

Če iščete VPS gostovanje, ima A2 nekaj izbire med upravljanimi, nenadzorovanimi in jedrnimi možnostmi gostovanja VPS. Dostopite do tega, da prilagodite svoje strežnike, izberete, kaj potrebujete, in nadzorujete le tisto, za kar plačujete. Kot nalašč za tiste, ki specifično spletno gostovanje!

Kako gostovanje A2 stoji pred konkurenco?

Kako lahko temu rečemo podroben pregled, ne da bi vsaj opravil preizkuse odzivnosti strežnika med zvezdo šova in tekmovalci? Konec koncev ima odzivni čas strežnika zelo pomembno vlogo pri ustvarjanju ali prekinjanju vašega podjetja (npr. Upoštevajte, kolikokrat ste stran odvrnili od mesta samo zato, ker je trajalo predolgo, da bi odgovorili).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Ogledali smo si načrt A2 Swift in jih primerjali z našim najljubšim načrtom spletnega gostovanja SiteGround (Bitcatcha.com gosti z njimi!) GrowBig načrt, in tukaj smo ugotovili, kaj smo ugotovili.

Kot načrtuje Shared WordPress, imata oba gostitelja svoje prednosti, ki so usmerjene v WordPress. Nekatere funkcije so imenovane drugače, vendar so ustvarjene z istim namenom, druge pa so edinstvene za načrte.

Hitri načrt A2 ima:

 • Samodejna namestitev in konfiguriranje WordPress-a
 • Enostavna uporaba
 • A2 optimizirano predpomnjenje
 • Preproste varnostne kopije WordPressa
 • Samodejne posodobitve programa WordPress Core & obliži
 • Razvijalcem prijazne funkcije, kot so WP-CLI, SSH, Git itd

Načrt Growbig SiteGround ima:

 • 1-krat kliknite namestitveni program
 • Samodejno posodablja WordPress
 • WP-CLI omogočen
 • SuperCacher
 • WordPress uprizoritev
 • Prednameščena Git

Upoštevajte, da čeprav sta Swift in GrowBig zmerna paketa blagovne znamke za spletno gostovanje, se zdi, da GrowBig zagotavlja večje hitrosti, saj je njihova funkcija SuperCacher (izboljšano predpomnjenje) na voljo že od začetka, medtem ko bodo uporabniki A2 morali nadgraditi načrt Turbo na uživajte v njihovih Turbo strežnikih.

Menimo, da samo to daje prednost SiteGroundu, ko gre za vrednost – približno enako ceno, vendar z boljšimi časi nalaganja.

Nato smo preizkusili dva načrta za odzivni čas strežnika z uporabo našega lastnega preveritelja hitrosti strežnika. Oglejte si spodnje rezultate:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Lokacija strežnikaSingaporeSingapore
ZDA (Š) 172 ms211 ms
ZDA (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Singapur6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japonska67 ms70 ms
Kanada218 ms240 ms
Nemčija159 ms168 ms
Povprečno po vsem svetu173,2 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Test Site
Polni rezultati

Ker so podatkovni centri teh dveh blagovnih znamk v Singapurju, ne preseneča, da so se po Aziji izjemno dobro odrezali, saj je SiteGround med njima nekoliko hitrejši.

Na splošno sta oba gostitelja naredila izjemno dobro z A2-jevim načrtom Swift s povprečno hitrostjo 173 ms v primerjavi s hitrejšimi strežniki SiteGround v svetovnem povprečju 160 ms, kar obema prinaša našo zaželeno A + uvrstitev.

Z obema načrtoma po podobni ceni (SiteGround GrowBig po 5,95 dolarja in A2’s Swift nekoliko nižji pri 5,39 dolarja na mesec) se zdi, da ima A2 gostovanje boljšo ponudbo.

Vendar A2 morda ni tako hiter kot SiteGround, vendar so resnično hitri in prihajajo z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino.

Načrt napajanja gostitelja A2 Turbo VS Inmotion

Nato smo predstavili načrt A2 Turbo (njihov najdražji načrt) proti načrtu napajanja gostovanja Inmotion (njihov načrt s srednje cenovnimi cenami). Zdi se, da so med seboj v neposredni konkurenci, kar dokazujejo napake, ki jih kažejo v načrtih drug drugega.

Oba programa imata veliko neomejenih ugodnosti, kar je sicer lepo, toda zdi se, da ima gostovanje Inmotion več omejitev glede njihovih lastnosti – ni resnično presenečeno, če upoštevamo razliko v ceni.

A2 gostovanje turbo:

 • Neomejeno spletno mesto
 • Neomejeno skupno baz podatkov
 • Neomejeno shranjevanje 10
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno e-poštno sporočilo

Moč gostovanja vtisov:

 • 6 spletnih strani
 • 50 Skupaj podatkovnih baz
 • Neomejeno skladiščenje
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno e-poštno sporočilo

A2 TurboInmotion Moč
Lokacija strežnikaMichigan, USLos Angeles, US
ZDA (Š) 63 ms2 ms
ZDA (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Singapur234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japonska147 ms109 ms
Kanada13 ms67 ms
Nemčija110 ms149 ms
Povprečno po vsem svetu149,8 ms171,9 ms
Polni rezultati

Podatkovni center storitve Inmotion je na zahodu ZDA, medtem ko je A2 imel svoj na vzhodu ZDA. Obe sta naredili izjemno dobro skupno uvrstitev A s svetovnim povprečjem Inmotion pri 171 ms VS A2 s 149 ms.

Inmotion je padel nad 200 ms s pingi iz Londona in Indije, A2 pa nad 200 ms v Singapurju, Indiji in Sydneyju.

Če ciljate na ameriške trge, ima Inmotion v ZDA 2 podatkovna centra (1 Vzhod, 1 Zahod), med njimi pa boste imeli tudi dva podatkovna centra, če se boste odločili za A2 Turbo (Michigan in Arizona).

Sklepi: Ali A2 gostuje trden gostitelj spletnega mesta?

Varno lahko rečemo, da je A2 gostovanje solidna blagovna znamka spletnega gostovanja.

Niso najhitrejši spletni gostitelj (nastopajo počasneje kot konkurenca), nikakor pa niso počasni – tako njihovi Swift kot Turbo načrti so ustvarili povprečni svetovni odzivni čas pod 180 ms, kar jim je dalo močna A + uvrstitev.

Česa jim primanjkuje hitrosti (ne morem dovolj poudariti, da je A2 pravzaprav prekleto hiter, ne tako hiter kot konkurenti v istem oklepaju), nadoknadijo udobje in neomejeno število funkcij.

Njihova funkcija z optimizirano programsko opremo A2 in nastavitev z enim klikom prihrani čas, saj zaposlenim lastnikom podjetij omogoči, da priročno postavijo svoje spletno mesto z najbolj optimiziranimi nastavitvami.

Cene A2 so pravzaprav dokaj spodobne načrtu Swift, če pa želite hitrejše hitrosti, se morda želite odločiti za načrt Turbo, vendar so pravzaprav precej drage.

Kljub temu je A2 gostovanje polno zares dobrih lastnosti, ki nam olajšajo življenje. Žal je, da je njihova podpora za klepet v živo nekoliko nedosledna, toda če lahko pogledate mimo tega, so odlična blagovna znamka za gostovanje vašega spletnega mesta.

Če želite gostovati v neomejenih spletnih mestih in e-poštnih računih s spodobno hitrostjo, ne glejte več kot A2 gostovanje.

Ključne funkcije

 • ✓ Neomejeno skladiščenje
 • ✓ Neomejena pasovna širina
 • ✓ TurboServer – 20x hitrejši
 • ✓ Vnaprej nastavljeno za varnost
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH dostop
 • ✓ Podprti Node.js

Priporočeno za

 • • WordPress
 • • e-poslovanje
 • • Joomla, Drupal
 • • Lokalna podjetja
 • • Strokovni blog
 • • Spletno mesto z velikim prometom

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me