A2-hosting

A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

TL, dr

A2-hosting on yksi nopeista web-hosting-palveluista! Rakastamme heidän ominaisuuksiaan, etenkin heidän A2-optimointinsa mukavuutta. Live chat on epäjohdonmukainen ja sitä on parannettava, mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä isäntä!

A2-hosting-arvostelut – 9 plus & 1 Con (palvelimen nopeus testattu & Uptime tallennettu 2 testisivustolle!)

A2 Hosting on hauskanpitoa tarjoava web-hosting-yritys, joka perustettiin jo vuonna 2011. Alun perin he nimittivät itsensä Iniquinetiksi, mutta parin vuoden liiketoiminnan jälkeen he tekivät mahdollisesti parhaan liikkeen, jonka he olivat koskaan voineet tehdä – he muuttivat itsensä uudelleen A2-hosting-palveluksi (anteeksi, mutta Iniquinet ei todellakaan ollut kovin hyvä nimi!).

Perustajan kotikaupungissa (Ann Arbor, Michigan) nimetty toimitusjohtaja onnistuu tarjoamaan erinomaista palvelua asiakkailleen ylläpitäen samalla hauskanpitoa ja kevyttä yrityskulttuuria.

Äskettäin olemme kuulleet ihmisten laulavan kiitosta web-hosting-suunnitelmistaan, joten menimme eteenpäin ja osimme itsellemme Swift- ja Turbo-tilin vain nähdäksemme, kuinka he suorittavat, ja tiedät mitä?

Olemme melko pirun tyytyväisiä heihin.

Olet ehkä kuullut heidän 24/7 Guru-palvelusta (heidän gurunsa ovat ehkä viettäneet liian kauan meditaatiossa – lisää siitä myöhemmin!)

Ihmiset ovat saattaneet laulaa kiitosta rajoittamattomista eduistaan.

He ovat ottaneet käyttöön monia ominaisuuksia ja etuja, jotka pitävät asiakkaat tyytyväisinä, mutta todella, se on koko nopea paketti, mukavasti kääritty elämänlaatuominaisuuksiin, jotka todella jättävät kilpailun syömään pölyä.

Itse asiassa vakavien testien ja vertailuanalyysien jälkeen olemme sitä mieltä, että A2-isäntä ansaitsee ehdottomasti paikkansa isojen poikien pöydällä.

Tässä on luettelo asioista, joita rakastamme A2-majoituksessa, ja muutamia asioita, joita emme tehneet.

Merkintä

Kaksi testisivustoamme ovat a2turbohosted.com ja a2sghosted.com. Entistä isännöi A2 Turbon kanssa heidän Michiganin datakeskuksessa; kun taas jälkimmäistä isännöi A2 Swift heidän Singapore-datakeskuksessaan.

Mitä pidämme A2-hosting-palvelusta

1. A2-hosting on NOPEA!

A2-hosting

Täällä Bitcatcha.com-sivustossa olemme kaikki hulluja nopeudesta. Mitä nopeammin verkkoisäntä voi suorittaa, sitä paremmin ne ovat kirjoissamme. Ymmärrät, että kun kyse on verkkoyrityksistä, nopeus on kaikkea ja jokaisella millisekunnilla on merkitystä.

Huomaa vain, kuinka paljon aikaa vilkkuu.

Se on noin 400 millisekuntia.

Verkkohotellin on vastattava HALF-pyyntöön, joka on ajankohta, jotta sitä voidaan pitää tehokkaana (mikä on Googlen suosittelema nopeus – 200 ms), ja tietosi on siirrettävä asiakkaan näytölle suunnilleen samassa ajassa, koska kaikki hitaampi kuin joka johtaa siihen, että potentiaalinen asiakkaasi ei enää ole asiakas, koska hän kyllästyi liian pitkälle ja päätti käydä toisella nopeammalla, tehokkaammalla sivustolla.

Tehokkaasti sanottuna A2-hosting on erittäin tehokas ja nopea.

Laitoimme kaksi testisivustoamme – A2SGHosted.com (isännöi A2 Singapore, Swift) ja A2TurboHosted.com (isännöi A2 Michigan, Turbo) – intensiivisen palvelinnopeustestiimme kautta ja olimme erittäin tyytyväisiä tuloksiin, jotka palasivat takaisin.

Testasimme vasteaikoja palvelimen sijainnin välillä, joka on määritetty kahdeksasta eri paikasta ympäri maailmaa. Sitten keskiarvoimme nämä numerot ja sijoittelimme verkkoisäntäkoneet sen perusteella, kuinka hyvin ne toimivat.

Googlen suosittelema vastausaika on 200 ms (alempi on parempi). Joten kaikki alle 180 ms luokitellaan A +; 181 ms – 210 ms luokitellaan A: ksi; 211 ms – 220 ms luokitellaan B +: ksi; 221 ms – 240 ms luokitellaan B: ksi ja niin edelleen ja niin edelleen.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Päivämäärä: Singapore, Suunnitelma: Swift) Keskimääräinen nopeus: 173,2 ms – Katso koko tulos

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo) Keskimääräinen nopeus: 149.8 ms – Katso koko tulos

Sekä Swift-tilin että Turbo-tilin palvelimen nopeustestaustulokset palasivat paremmuusjärjestykseen A +, Swift maailman keskiarvolla 173 ms ja Turbo tulossa hiukan nopeammin 149 ms: lla..

Myönnettäköön, että nämä eivät ole nopeimpia palvelimien vastausnopeuksia, joita olemme nähneet, mutta mitä tahansa verkkosivustoa, joka saa A + -luokituksen, pidetään kirjoissa melko pirun hyvänä. Yhdistettynä A2: n ylellisten ominaisuuksien luetteloon olemme saaneet itsellemme web-hosting-kultamitalistin.

2. Erittäin nopeat turbopalvelimet

A2 Hostingin Turbo-suunnitelmaan kuuluu salainen ase – heidän Turbo-palvelimensa. He väittävät, että heidän Turbo-palvelimillaan isännöidyt sivustot pystyvät latautumaan 20 kertaa nopeammin kuin tavalliset sivustot, koska ne rajoittavat käyttäjien määrää palvelinta kohden ja ilmeisesti palvelimet ovat tehokkaampia käsittelemään yhteyksiä.

(A2 Hostingin virallinen vertailuvideo)

Suoritimme omien sivujen lataustestejämme käyttämällä WebPageTest.org-sivua nähdäksemme, kuinka totta tämä on (Swift-testisivusto pingataan Singaporesta, Turbo-testisivusto pinged Chicagosta ollakseen oikeudenmukainen)

Nopea testipaikan kuormausnopeus

Swift: Sivusto latautuu 1.066 sekunnissa – Katso koko tulos

Turbo-testin kuormitusnopeus

Turbo: Sivusto latautuu 0,981 sekunnissa – Katso koko tulos

Lataus täysi Swift-sivustolla 1.066 sekunnissa, kun taas Turbo-sivusto valmisti asiakirjan vain 0.981 sekunnissa. Se on ehdottomasti parannus ja epäilemme, että sivun latausnopeuksien välillä on suurempi ero, jos sivustot ovat raskaampia.

3. Nopea lataus SSD-tallennuksella

Kaikissa A2: n jaetussa isännöintisuunnitelmissa on SSD-tallennustila, joka todella myötävaikuttaa niiden nopeaan latausnopeuteen. Saatat tuntea, että tämä ei ole niin iso juttu, mutta saanen vakuuttaa teille, aika iso asia on.

Sivusto, jota hidastaa vain yksi sekunti, menettää asiakkaan pysyvyyden, mikä johtaa suuriin myyntitappioihin.

SSD-levyt ovat noin 30% nopeampia kuin tavalliset kiintolevyt, joten aina kun näemme SSD-levyjä web-hosting-tallennusvaihtoehtoina, suun suunamme kiertyvät ylöspäin odotettaessa supernopeita lastausnopeuksia.

Katso tästä Windowsin käynnistysnopeuden testistä esimerkki SSD- ja HDD-levyjen nopeuseroista.

4. 99,9% Uptime-takuu

Mikä tarkalleen on käyttöaika?

Yksi “käyttöajan” määritelmistä Wikipedian mukaan on suora vastakohta seisokkeille. Kyllä, se on erittäin hyödyllistä.

Pohjimmiltaan käyttöaika on aika, jonka sivustosi on ollut käytössä ja arvokkaiden asiakkaiden käytettävissä. Koska 100%: n käytettävyyden saaminen on käytännössä mahdotonta, suurin osa siellä toimivista verkkoisäntästä tyydyttää pystymään tarjoamaan 99,9%: n käytettävyyden.

Ero A2-hosting-palvelun ja muun välillä on, että A2 takaa 99,9%: n käytettävyyden. Jos sivustollesi ilmenee odottamattomia seisokkeja enemmän kuin 0,1% kokonaisajasta kuukaudessa, A2 antaa palveluhyvityksen 5% summasta, joka maksetaan kuukaudessa jokaisesta tunnista, jonka sivustosi on alhaalla sisäisen verkon tai laitevian vuoksi.

A2 Uptime -sitoumus

Tämä ei selvästikään koske DDoS-hyökkäyksiä, Internet-palveluntarjoajien ongelmia tai mitään ulkopuolisten joukkojen aiheuttamia ongelmia, mutta olemme melko tyytyväisiä, että tämä takuu alkaa – heidän luottamuksensa käyttöaikaan herättää luottamusta meihin!

Tässä on testisivustojemme seurantatiedot, joita seurataan uptimerobot.com-sivustolla. Molemmat alla olevat laskurit päivittyvät jatkuvasti.

Uptime lokakuusta 2017 lähtien

99,91%

* A2SGHosted.com (päivämääräkeskus: Singapore, suunnitelma: Swift)

Uptime maaliskuusta 2018 lähtien

100%

* A2TurboHosted.com (päivämääräkeskus: Michigan, suunnitelma: Turbo)

5. Rajoittamaton ominaisuudet

Verkkoyritykset eivät eroa tavanomaisesta tiili- ja laastinliiketoiminnasta siinä mielessä, että etsimme aina tapoja pitää kulut alhaisena. Se on todella ärsyttävää, kun joudumme hakemaan lisäkustannuksia, jos haluamme toisen verkkotunnuksen tai lisäämme sähköpostiosoitteen.

A2-hosting-palvelun avulla tämä kirjoittaja oli erittäin iloinen kokemuksestaan ​​joukosta rajattomia ominaisuuksia sekä Swift- että Turbo-tileillä.

 • Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
 • Rajoittamaton kokonaismäärä tietokantoja
 • Rajoittamaton Raid 10 -tallennustila
 • Rajoittamaton siirto
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Rajoittamaton aliverkkotunnukset, pysäköidyt verkkotunnukset ja lisäosa-verkkotunnukset

Nämä ovat vain rajattomia ominaisuuksia. Haluatko katsoa, ​​mitä saamme ILMAISEKSI?

 • SSD nopeuden lisäys
 • Railgun-optimoija (jopa 143% nopeampi HTML-latausnopeus – vain Turbo-suunnitelma)
 • Sivustojen siirto
 • Patchmanin parannettu suojaustyökalu
 • DNS-hallinta

Ilmaisten ja rajoittamattomien etujen välillä tajusimme lopulta, miltä tuntui olla kohdeltu kuninkaaksi. Paras osa kaikkea on, ettei meidän edes tarvinnut huolehtia mahdollisista lisäkustannuksista!

6. 24/7/365 Gurun tuki

Jokainen kunnioitettava web-hosting-yritys tietää, että avain menestykseen tässä liiketoiminnassa on vankka tukitiimi. Koko maailman nopeus ja laitteisto eivät aio tehdä asiakkaille paljon hyvää, jos ketään ei ole ketään auttamassa heitä vianmäärityksessä.

A2 on taitavasti merkinnyt tukitiiminsä Guruksiksi, teknisiksi asiantuntijoiksi, jotka pystyvät ratkaisemaan minkä tahansa tietyn tunnin aikana mahdollisesti ilmenevät ongelmat.

Kokemuksemme heistä oli melko miellyttävä, lippumme ratkaistiin melko nopeasti ja Guru, jonka kanssa puhuin live-chatissa, oli ystävällinen, asiantunteva ja avulias.

Ainoa ongelma, joka minulla oli, oli, että yhteydenotto edustajaan vei hieman tavallista kauemmin, mutta tämän ei pitäisi olla ongelma, kun A2 palkkaa lisää tukihenkilöstöä. Puhumme lisää tästä aiheesta alla.

7. Tietokeskuksen sijainnit tietojen nopeamman toimittamisen kannalta

Web-hosting-yritysten tietokeskuksen sijainnit ovat ehdottoman tärkeitä nopeaan latausaikaan. Riippumatta siitä, millaisia ​​tekniikka- tai laitteistoverkkoyrityksiä kuullaan, tiedon toimitusnopeuden kannalta on kyse siitä, kuinka lähellä tietokeskukset ovat kohdeasiakkaillesi.

Jos kohdistat singaporealaisiin ja verkkosivustosi isännöi tietokeskusta Pohjois-Amerikassa, tietosi on kuljettava melko kohtuullisen verran asiakkaiden näytöille pääsemiseksi (mikä tarkoittaa, että niiden lataaminen on hidasta) ja joskus vain ei aio saada työtä päätökseen.

4 tietokeskuksen sijaintia A2 Hosting -palvelun avulla

Suurimmalla osalla web-hosting-yrityksiä on vain datakeskuksia Yhdysvalloissa, mutta A2-hosting-palveluilla on 4 datakeskusta maailmanlaajuisesti, 2 Amerikassa, 1 Amsterdamissa ja 1 Singaporessa..

Tällä tavalla A2 kattaa Amerikan, Euroopan ja Aasian – sinun on vain valittava lähin tietokeskus, joka ylläpitää sivustoasi suhteessa asiakkaisiisi, ja he voivat nauttia nopeista lastausnopeuksista.

Hauska seikka

A2-hosting tunnustetaan yhdeksi Singaporen verkkosivustojen parhaista web-hosting-palveluista. .

8. A2-optimoitu ohjelmisto

Jotkut meistä nauttivat ohjelmistoidemme mukauttamisesta, säätämällä asetuksia puristaaksesi jokaisen suorituskyvyn pisaran. Toiset kuin minä, mieluummin, että asiat toimivat heti laatikosta parhailla mahdollisilla asetuksilla.

A2-hosting iskee todellakin enemmän kuin painonsa tällä ominaisuudella. Ohjelmistoasetukset on valmiiksi viritetty maksimaalisen turvallisuuden ja huipputehokkuuden saavuttamiseksi. Tästä hetkestä lähtien tätä optimointivaihtoehtoa voidaan käyttää suosituissa ohjelmissa, kuten WordPress, PrestaShop, Drupal ja Joomla, mikä tarkoittaa, että meidän ei tarvitse huolehtia sivun latausnopeuksista – heidän omien sanojensa mukaan A2 “vie arvaukset siitä, kuinka saada nopeimmat sivulataukset ja turvallisimmat asetukset ”, jolloin meillä on mahdollisuus hoitaa yritystä ilman huolia.

A2-optimoinnit

Antaaksesi vain karkean kuvan siitä, kuinka paljon parempi ohjelmisto on A2: n optimoidun ohjelmiston kanssa, optimoitu WordPress toimii jopa 6 kertaa nopeammin kuin optimoimattomat sivustot!

He ovat jopa heittäneet A2-sivustokiihdyttimen käyttäjille, joilla on Turbo-suunnitelma, jossa on esiasetettuja välimuistivaihtoehtoja, jotka auttavat sivustosi latautumaan nopeammin. Sinulla on 3 välimuistivaihtoehtoa:

 • Turbo-välimuisti – jopa 20x nopeampi latausnopeus
 • OPcache / APC – leikkaa php-sivun vastausajat puoliksi
 • Memcached – pitää tietosi muistissa nopeaa noutamista varten

Teimme pieniä sivun latausnopeuden testauksia Turbo-välimuistin ollessa päällä ja pois, ja tulokset ovat seuraavat:

Turbo-välimuisti POIS – Katso koko tulos

Turbo-välimuisti päällä – Katso koko tulos

Sivuston latausnopeus on yleisesti parantunut Turbo Cache ON -toiminnolla, mutta se ei ole 20x nopeampaa kuin mainostetaan – tämä voi johtua siitä, että testisivustomme on erittäin kevyt eikä lataamista ole paljon..

Silloin siellä on muutama millisekuntia, jotka on ajettu pois täältä Turbo-välimuistin ollessa päällä. Se ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta se kaikki lisää osaltaan sivuston latausnopeutta.

Jos sivustosi on raskas runsaasti kuvia, voit todennäköisesti nähdä 20x nopeamman latausnopeuden tulevan peliin.

Pystyimme myös asentamaan suosikki ohjelmistomme helposti A2: n yhden napsautuksen asennustuella. Tämä oli erittäin kätevää ja hyödyllistä, etenkin kun kyse oli kassan asentamisesta verkkokauppasivustoille.

9. Intuitiivinen asiakaskirjautumisen käyttöliittymä

Navigointi A2: n kirjautumistunnuksen ympärillä tuntui niin helpoalta ja luonnolliselta. He ovat tietysti kiinnittäneet paljon huomiota käyttäjäkokemukseen, mikä tekee kaikesta intuitiivisen ja kätevän käyttää.

A2-tilin yläpaneeli

Yläpaneelista löytyy kaikki tarvitsemasi, selkeästi sovitetut kontrastivärit kiinnittävät huomiota.

A2-tilin päärajapinta

Kaikki on siellä, missä odotit sen olevan, ja hakupalkki on näkyvästi keskellä, jotta voit etsiä heidän vaikuttavia tietopohjaartikkeleitaan.

Väriyhdistelmä on luonnollisena käytettynä miellyttävä, ei vahingoita silmää, ja kaikki tärkeät linkit ja kuvakkeet erottuvat, joten sinun ei tarvitse koskaan etsiä heistä liian kovaa.

Pitkä tarina, rakastamme käyttöliittymää!

Mitä meistä ei pitänyt A2 Hosting -palvelusta

Niin paljon kuin pidimme A2 Hostingin Turbo-suunnitelmasta, valehtelisimme, jos sanoisimme, että heillä ei ole mitään puutteita.

Gurun tuki on erittäin hyödyllistä, mutta voi olla hidasta

Pyysimme heidän live-chat-tukeaan pyytääksemme apua joihinkin havaitsemiemme vähäisiin ongelmiin, ja havaitsimme heidän olevan erittäin kärsivällinen, avuliaita ja asiantuntevia. Asia, joka turhautti meitä, oli odotusjonoaika; kesti vähän kauemmaksi yhteydenpito jonkun kanssa.

A2-tuki

(Näyttökuva otettu 22 minuutin odottamisen jälkeen)

Saavuttuaan läpi, he olivat todella avuliaita ja tehokkaita ongelmien ratkaisemisessa, mutta huomautimme yhtenä asiana, että he näyttävät olevan vähän vajaakuntoisia. Gurut, joihin yhteydenpidimme, olivat oman alansa asiantuntijoita, mutta näyttää siltä, ​​että he käsittelevät 2-3 erilaista pyyntöä kerralla, joten heidän kesti hetki vastata meihin.

Pitkä tarina lyhyt, tukinopeus on epäjohdonmukainen, mutta hedelmällinen. Kun he palkkaavat lisää tukihenkilöstöä vastausaikojen parantamiseksi, heillä on yksi alan parhaista tukitiimistä.

A2 Hosting -suunnitelmat ja -ominaisuudet

Jaetut isäntäasetukset

A2: n jaettuja hosting-suunnitelmia on 3 kokoa – Lite, Swift ja Turbo.

Lite-suunnitelma on kaikkein perustiedot kaikista, sillä voit käyttää vain yhtä verkkosivustoa ja viittä tietokantaa vain 4,40 dollarilla kuukaudessa.

Swift-suunnitelma tarjoaa sinulle kaikki Lite-suunnitelman edut, mutta rajoittamattomilla verkkosivustoilla ja tietokannoilla hintaan 5,39 dollaria kuukaudessa (vain 0,99 dollaria enemmän kuin lite!)

Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä, Turbo-suunnitelma on vielä niiden nopein suunnitelma, jolla on kaikki samat Swiftin edut ja ominaisuudet, mutta Turbo-palvelimien (jopa 20 kertaa nopeammat) ja A2-optimoitujen ominaisuuksien kanssa. Tämä suunnitelma maksaa sinulle 10,29 dollaria kuukaudessa. Jos etsit suurta nopeuden lisäämistä. Sinun on päätettävä itse, kannattaako nopeuden lisääminen ylimääräistä rahaa.

LiteSwiftTurbo
Levy SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
Sivuston1 rajoittamaton rajoittamaton määrä
Turbo ServerNoNoYes
Ilmainen SSL & SSDYesYesYes
Hinta / kuukausi4.40*$5.39*$10.29*

* Erityinen esittelyhinta. 50% normaalihinnasta.

Hintaviisaasti verrattuna SiteGroundiin (toistaiseksi suosikkiisäntöömme!) Et näe paljon eroa, mutta joudut päättämään, pitäisitkö ominaisuuksia vai nopeutta – A2: lla on parempia ilmaisia ​​ja rajoittamattomia etuja, kun taas SiteGroundilla on paljon nopeammat palvelimen nopeudet.

Kaikilla suunnitelmilla on 99,9%: n käyttöaikatakuu, mutta vielä mielenkiintoisempaa on, että näillä jaetuilla vaihtoehdoilla on Solmu.Js tuettu, ominaisuus, joka yleensä on varattu vain VPS: ille!

Jälleenmyyjäsuunnitelman vaihtoehdot

Jälleenmyyjien isännöinnissä sinulla on 4 vaihtoehtoa valita – pronssi, hopea, kulta ja platina.

Kustannukset vaihtelevat 14,91 dollarista kuukaudessa pronssilta 42,23 dollariin kuukaudessa platinumille. Voit valita jälleenmyyjäyrityksillesi tarvittavien resurssien perusteella.

Kaikissa jälleenmyyjäsuunnitelmissa on Plesk-ohjauspaneeli, ilmainen eNom-jälleenmyyjätili ja milloin tahansa rahat takaisin -takuu. Hopea, kulta ja platina -suunnitelmissa on myös ilmainen WHMCS.

VPS-asetukset

Jos etsit VPS-majoitusta, A2: lla on muutamia hallittuja, hallitsemattomia ja ydin VPS-isäntävaihtoehtoja. Saat mukauttaa palvelimia valitsemalla mitä tarvitset ja hallita vain sitä, mistä maksat. Täydellinen niille, jotka tietyn web-hosting!

Kuinka A2-hosting kestää kilpailua??

Kuinka voimme kutsua tätä yksityiskohtaiseksi katsaukseksi ilman, että ainakin suoritetaan palvelimen vasteaikatestejä näytön tähden ja kilpailijoiden välillä? Loppujen lopuksi palvelimen vasteajalla on erittäin tärkeä merkitys yrityksen tekemisessä tai rikkomisessa (esim. Muistakaa, kuinka monta kertaa käännyit sivustolta vain siksi, että vastaaminen vei liian kauan).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Katsoimme A2: n Swift-suunnitelmaa ja vertailimme niitä suosikkiverkkosivustosuunnitelmaamme SiteGroundin (Bitcatcha.com isännöi heidän kanssaan!) GrowBig-suunnitelmaan, ja tässä me löysimme.

Jaetun WordPress -suunnitelman mukaan molemmilla verkkosivustoilla on omat WordPress-keskeiset edut. Jotkut ominaisuudet on nimetty eri tavalla, mutta ne on luotu samaan tarkoitukseen, kun taas toiset ovat suunnitelmien ainutlaatuisia.

A2: n Swift-suunnitelmassa on:

 • Automaattinen WordPress-asennus ja konfigurointi
 • Helppo käyttää lavastuksia
 • A2 optimoitu välimuisti
 • Helppo WordPress-varmuuskopiointi
 • Automaattiset WordPress Core -päivitykset & laastaria
 • Kehittäjäystävälliset ominaisuudet, kuten WP-CLI, SSH, Git jne

SiteGroundin Growbig-suunnitelmassa on:

 • 1-napsauta asennusohjelmaa
 • Automaattiset WordPress-päivitykset
 • WP-CLI käytössä
 • SuperCacher
 • WordPress-lavastus
 • Esiasennettu Git

Huomaa, että vaikka Swift ja GrowBig ovat web-hosting-brändin maltillinen paketti, näyttää siltä, ​​että GrowBig tarjoaa enemmän nopeushyötyjä, koska niiden SuperCacher (parannettu välimuisti) -ominaisuus on saatavana “get go” -sovelluksesta, kun taas A2: n käyttäjien on päivitettävä Turbo-suunnitelmaan nauti heidän Turbo-palvelimistaan.

Uskomme, että tämä yksin antaa SiteGroundin edun arvoon – suunnilleen saman hinnan, mutta paremmilla latausaikoilla.

Seuraavaksi testasimme kahta palvelimen vasteajan suunnitelmaa käyttämällä omaa palvelimen nopeuden tarkistinta. Katso tulokset alla:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Palvelimen sijaintiSingaporeSingapore
US (W) 172 ms211 ms
US (E) 212 ms215 ms
Lontoo278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
São Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japani67 ms70 ms
Kanada218 ms240 ms
Saksa159 ms168 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo173,2 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Test Site
Täydelliset tulokset

Näiden kahden merkin tietokeskuksissa, jotka sijaitsevat Singaporessa, ei ole yllättävää, että he menestyivät poikkeuksellisen hyvin Aasiassa, ja SiteGround on hiukan nopeampi näiden kahden välillä.

Kaiken kaikkiaan molemmat isännät pärjäsivät poikkeuksellisen hyvin A2: n Swift-suunnitelman kanssa keskimäärin 173 ms maailmanlaajuisesti, verrattuna SiteGroundin nopeampiin palvelimiin maailmanlaajuisesti keskimäärin 160 ms, mikä antaa molemmille halutun A + -sijoituksen.

Kun molemmat suunnitelmat ovat samanlaisessa hintapisteessä (SiteGround GrowBig 5,95 dollarilla ja A2’s Swift hieman alhaisemmalla hinnalla 5,39 dollaria kuukaudessa), näyttää siltä, ​​että A2 Hosting on parempi tarjous.

A2 ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä nopea kuin SiteGround, mutta ne ovat todellakin melko nopeita ja niillä on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys.

A2 Turbo VS Inmotion Hosting -sovelluksen energiasuunnitelma

Seuraavaksi kopioimme A2: n Turbo-suunnitelman (heidän kallein suunnitelmansa) Inmotion Hostingin Power-suunnitelmaan (heidän keskihintainen suunnitelmaansa). Ne näyttävät kilpailevan suoraan toistensa kanssa, mikä käy ilmi virheistä, jotka he huomauttavat toistensa suunnitelmissa.

Molemmissa näissä suunnitelmissa on paljon rajattomia etuja, mikä on hienoa, mutta Inmotion Hosting näyttää näyttävän olevan enemmän rajoituksia niiden ominaisuuksiin – ei todellakaan yllättynyt, ottaen huomioon hintaero.

A2 Hosting Turbo:

 • Rajoittamaton verkkosivusto
 • Rajoittamaton kokonaismäärä tietokantoja
 • Rajoittamaton Raid 10 -tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja

Inmotion-isäntävoima:

 • 6 verkkosivustoa
 • 50 tietokantaa yhteensä
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja

A2 TurboInmotion Power
Palvelimen sijaintiMichigan, USLos Angeles, Yhdysvallat
US (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms53 ms
Lontoo129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
São Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japani147 ms109 ms
Kanada13 ms67 ms
Saksa110 ms149 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo149,8 ms171,9 ms
Täydelliset tulokset

Inmotionin tietokeskus sijaitsee Yhdysvaltojen länsipuolella, kun taas A2: lla oli heidän omaansa Yhdysvaltojen idässä. Molemmat menivät poikkeuksellisen hyvin yleisesti, sijoittelussa A Inmotionin maailmanlaajuiseen keskiarvoon ollessa 171 ms VS A2: n 149 ms.

Inmotion lähetettiin yli 200 ms: n pikselillä Lontoosta ja Intiasta, kun taas A2 lähetettiin yli 200 ms: n ajan Singaporessa, Intiassa ja Sydneyssä.

Jos olet kohdistunut Amerikan markkinoille, Inmotionilla on 2 tietokeskusta Yhdysvalloissa (1 itä, 1 länsi), joista voit valita, kun taas sinulla on myös 2 tietokeskusta, jos päätät mennä A2 Turbo (Michigan ja Arizona) kanssa..

Päätelmät: Onko A2-hosting kiinteä verkkosivusto-isäntä?

On turvallista sanoa, että A2 Hosting on vakaa web-hosting-tuotemerkki.

He eivät ole nopeinta verkkosivustoa (he suoriutuivat hitaammin kuin kilpailu), mutta eivät myöskään ole hitaita – sekä heidän Swift- että Turbo-suunnitelmansa tuottivat keskimääräisen vasteajan maailmassa alle 180 ms, jolloin heille vahva A + -sijoitus.

Mitä heillä puuttuu nopeudesta (en voi painottaa tarpeeksi, että A2 on oikeastaan ​​aika pirun nopea, en vain yhtä nopea kuin kilpailijat samassa telineessä), ne muodostavat mukavuuden ja rajattomat ominaisuudet.

Heidän A2-optimoidun ohjelmisto-ominaisuutensa ja yhden napsautuksen asettaminen ovat aika säästää, mikä antaa kiireisille yritysomistajille tavan mukavasti asettaa sivusto mahdollisimman optimoiduilla asetuksilla.

A2: n hinnat ovat oikeastaan ​​melko kohtuulliset Swift-suunnitelman kanssa, mutta jos haluat nopeampia nopeuksia, kannattaa ehkä valita Turbo-suunnitelma, mutta se on oikeastaan ​​aika kallis.

Siitä huolimatta A2-hosting on täynnä todella hyviä ominaisuuksia, jotka helpottavat meille elämää. On valitettavaa, että heidän live-chat-tuki on hiukan epäjohdonmukaista, mutta jos voit katsoa tuon ajankohdan, he ovat erinomainen tuotemerkki, jolla voit ylläpitää verkkosivustoasi.

Jos haluat isännöidä rajattomasti verkkosivustoja ja sähköpostitilejä kohtuullisella nopeudella, älä etsi pidemmälle kuin A2-hosting.

Avainominaisuudet

 • ✓ Rajoittamaton tallennustila
 • ✓ Rajoittamaton kaistanleveys
 • ✓ TurboServer – 20x nopeammin
 • ✓ Esiohjattu turvallisuuteen
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-käyttö
 • ✓ Node.js tuettu

Suositellaan

 • • WordPress
 • • verkkokauppa
 • • Joomla, Drupal
 • • Paikalliset yritykset
 • • Professional-blogi
 • • Suuren liikenteen verkkosivusto

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me