А2 хостинг

Contents

А2 хостинг

хттпс://ввв.а2хостинг.цом/

тл; др

А2 хостинг је један од брзих веб хостинга! Волимо њихове карактеристике, посебно погодност њихове А2 оптимизације. Ливе цхат је недосљедан и треба га побољшати, али све у свему, врло добар домаћин!

А2 хостинг рецензије – 9 професионалаца & 1 Цон (тестирана брзина сервера) & Уптиме је забележено на наше 2 локације за тестирање!)

А2 хостинг је забавна веб хостинг компанија која је створена још давне 2011. године. У почетку су себе називали Иникуинет, али након неколико година пословања, направили су оно што је био можда најбољи пословни потез који су икада могли учинити – ребрандовали су се као А2 хостинг (извините, али Иникуинет заиста није било баш добро име!).

Име названо по родном граду оснивача (Анн Арбор, Мицхиган), генерални директор успева да пружи одличну услугу за своје купце уз истовремено одржавање забавне, невероватне компаније компаније.

Недавно смо чули људе како певају похвале о својим плановима за веб хостинг, па смо наставили и купили себи Свифт и Турбо рачун само да бисмо видели како раде, а знате шта?

Прилично смо проклето задовољни с њима.

Можда сте чули за њихову 24/7 службу гуруа (њихови Гуруи су можда предуго провели у медитацији – о томе више касније!)

Људи су можда певали похвале о њиховим неограниченим предностима.

Увели су бројне функције и погодности које ће усрећити купце, али заиста, то је цео брзи пакет, прикладно умотан у карактеристике квалитета живота који заиста оставља конкуренцију једући прашину.

У ствари, након озбиљног тестирања и бенчмаркинга, сматрамо да А2 хостинг дефинитивно заслужује своје место на столу великих дечака.

Ево листе ствари које волимо о А2 хостингу и неколико ствари које нисмо.

Белешка

Наша два места за тестирање су а2турбохостед.цом и а2сгхостед.цом. Бивши је домаћин А2 Турбо у њиховом Мицхиган датацентру; док је овај домаћин домаћин А2 Свифт у њиховом центру података у Сингапуру.

Шта нам се свиђа код А2 хостинга

1. Хостинг А2 је БРЗИ!

А2 хостинг

Овде на Битцатцха.цом, сви смо луди за СПЕЕД. Што брже веб домаћин може да ради, то су боље у нашим књигама. Видите, када је реч о интернетским предузећима, ми разумемо да је брзина све и да је сваки милисекунд битан.

Само узмите у обзир време које вам је потребно да трепнете.

То траје око 400 милисекунди.

Вебхост мора да одговори на захтев у ХАЛФ-у да се то време сматра ефикасним (што је Гоогле-ова препоручена брзина – 200 мс), а ваше податке је потребно пренијети на екран купца у отприлике исто толико времена, јер ништа спорије од то ће узроковати да ваш потенцијални купац потенцијално више није купац, јер му је превише досадило и одлучио да посети другу бржу, ефикаснију веб локацију.

Говорећи о ефикасности, А2 хостинг је ВЕЛИКО ефикасан и брз.

Наше две тест странице – А2СГХостед.цом (домаћин у А2 Сингапуру, Свифт) и А2ТурбоХостед.цом (домаћин у А2 Мичигену, Турбо) – кроз наш интензивни тест брзине сервера, и били смо веома задовољни резултатима који су се вратили.

Тестирали смо времена одговора између локације сервера који се пингирао са 8 различитих позиција широм света. Затим смо успоређивали те бројеве и рангирали веб хостове на основу успеха.

Гоогле-ово препоручено време одзива је 200 мс (ниже је боље). Дакле, све што је испод 180 мс рангирано је А +; 181 мс – 210 мс је рангирано А; 211 мс – 220 мс је рангирано Б +; 221 мс – 240 мс је рангирано Б и тако даље и тако даље.

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

172 мс212 мс278 мс6 мс316 мс

Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка

163 мс141 мс67 мс218 мс159 мс

А2СГХостед.цом (Датецентер: Сингапур, План: Свифт) Просечна брзина: 173,2 мс – Погледајте пуни резултат

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

63 мс10 мс129 мс234 мс145 мс

Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка

433 мс214 мс147 мс13 мс110 мс

А2ТурбоХостед.цом (Датецентер: Мицхиган, План: Турбо) Просечна брзина: 149,8 мс – Погледајте пуни резултат

И резултати тестирања брзине сервера рачуна Свифт и Турбо рачунара вратили су се рангираном А +, Свифт са просечним светским просеком од 173 мс и Турбо долази нешто брже до 149 мс.

Под увјетом да ово нису најбрже брзине одговора сервера које смо видјели, али било који веб хостинг који добива ранг А + се у нашим књигама сматра прилично добро. У комбинацији са А2-овом списком луксузних карактеристика, постали смо златни медаља са веб хостинга.

2. Супер брзи Турбо сервери

Турбо план А2 Хостинг долази са тајним оружјем – њиховим Турбо серверима. Они тврде да се веб локације хостоване на њиховим Турбо серверима могу учитати 20 пута брже од обичних сајтова, јер ограничавају број корисника по серверу и очигледно су да су сервери ефикаснији у руковању везама.

(Званично упоредни видео од А2 Хостинг)

Извели смо властите тестове за учитавање страница користећи ВебПагеТест.орг да бисмо видели колико је то тачно (Свифт тест место пингинг из Сингапура, Турбо тест место је постављено из Чикага да би било фер)

Брза брзина оптерећења на тестном месту

Свифт: Учитавање места у 1.066 секунди – Погледајте потпуни резултат

Брзина оптерећења на тестном месту

Турбо: Учитавање места за 0.981 секунди – Погледајте потпуни резултат

Учитавању локације Свифт било је потребно 1.066 секунди, док је Турбо страница комплетирала документ за само 0.981 секунду. Дефинитивно је побољшање и сумњамо да ћемо видети већи несразмјер између брзина учитавања странице ако су веб локације.

3. Брзо учитавање са ССД складиштењем

Сви А2 дељени планови хостинга поседују ССД складиште који заиста доприноси њиховој великој брзини учитавања. Можда ћете осећати да то није тако велика ствар, али допустите да вас уверим, овај је посао прилично велик.

Веб локација која је успорена за само 1 секунду изгубиће задржавање клијената, што резултира масовним губитком продаје.

ССД-ови су око 30% бржи од обичних чврстих дискова, тако да кад год видимо ССД-ове као наше опције за складиштење веб хостинга, углови наших усана се увијају у очекивању супер брзих брзина учитавања..

Погледајте тест прозора брзине покретања система Виндовс за пример разлике у брзини између ССД-а и ХДД-а.

4. 99,9% гаранција за невремене

Шта је тачно продужење рада?

Једна од дефиниција „продуженог рада“ према Википедији је директна супротност времена задржавања. Да, то је супер корисно.

У основи, продужење времена је вријеме које је ваша веб локација припремила и била доступна за преглед од стране ваших драгоцјених купаца. Пошто је добивање 100% продужетка практично немогуће, већина веб домаћина тамо се слаже са могућношћу 99,9% продуженог времена.

Разлика између А2 хостинга и осталог је у томе што А2 гарантује 99,9% продужетка. Ако на вашој веб локацији дође до непланираних прекида рада, више од 0,1% укупног времена месечно, А2 ће вам пружити услужни кредит од 5% од износа плаћеног месечно за сваки сат када ваша веб локација падне због квара интерне мреже или опреме.

А2 невремена обавеза

Очигледно је да се то не односи на ДДоС нападе, проблеме ИСП-а или било које проблеме који изазивају спољне снаге, али поприлично смо срећни што ова гаранција постоји од почетка – њихово поверење у продужење времена надахњује поверење у нас!

Ево података за праћење са наших тестних локација, праћених помоћу уптимеробот.цом. Оба бројача испод се стално ажурирају.

Уптиме од октобра 2017

99,91%

* А2СГХостед.цом (Датецентер: Сингапур, План: Свифт)

Истек од марта 2018. године

100%

* А2ТурбоХостед.цом (Датецентер: Мицхиган, План: Турбо)

5. Неограничене могућности

Интернетска предузећа не разликују се од обичних опекарских и малтерских предузећа у смислу да ми увек тражимо начине да наше трошкове снизимо на ниске. Стварно је неугодно када морамо да одемо за додатне трошкове ако желимо други домен или додамо на адресу е-поште.

Уз А2 хостинг, овај писац је био срећан што је доживео мноштво неограничених функција и са Свифт и Турбо рачунима.

 • Неограничене веб странице
 • Неограничено укупно база података
 • Неограничено Раид 10 Стораге
 • Неограничени трансфери
 • Неограничене адресе е-поште
 • Неограничени поддомени, паркирани домени и домени Аддон

Ово су само неограничене карактеристике. Желите БЕСПЛАТНО погледати шта добијамо?

 • ССД повећање брзине
 • Оптимизатор трачнице (до 143% веће брзине учитавања ХТМЛ-а – само Турбо план)
 • Миграције на сајту
 • Патцхман Енханцед Сецурити Тоол
 • ДНС Манагемент

Између бесплатних и неограничених користи, коначно смо схватили како је осећати као да се третира као краљ. Најбољи део свега је то што уопште нисмо морали да бринемо о било каквим додатним трошковима!

6. Подршка за 24/7/365 Гуру

Свака респектабилна веб хостинг компанија зна да је кључ успеха у овом послу чврст тим подршке. Сва брзина и хардвер на свету неће учинити купцима много добро ако нема никога који би им помогао да реше проблеме.

А2 је свој тим за подршку вешто назвао Гурус, техничким стручњацима који су у стању да реше било који проблем који би могао да се појави у било ком тренутку.

Наше искуство са њима било је прилично пријатно, наше карте су решене прилично брзо, а Гуру са којим сам разговарао у ливе цхату је био пријатељски, познаван и користан.

Једино питање које сам имао јест да нам је требало мало дуже него иначе да бисмо се повезали са агентом, али то не би требало да буде проблем након што А2 ангажује више помоћног особља. О овом питању ћемо говорити више у наставку.

7. Локације Датацентера за брже достављање података

Локације датацентера веб хостинг компанија су апсолутно кључне за брже учитавање времена. Без обзира о каквим се технолошким или хардверским компанијама за веб хостинг пружају, када је у питању брзина испоруке података, све је у вези са тим колико су центри за податке блиски вашим циљаним купцима..

Ако циљате Сингапурце и вашу веб локацију хостирате у датацентру у Северној Америци, ваши подаци ће морати да путују прилично поштено да би дошли до екрана својих купаца (што значи да ће се то споро учитавати), а понекад је то једноставно неће завршити посао.

4 локације центра података са А2 хостингом

Док већина веб хостинг компанија има само центре података у САД-у, А2 хостинг има 4 датацентера широм света, 2 у Америци, 1 у Амстердаму и још 1 у Сингапуру.

На овај начин, А2 покрива Америку, Европу и Азију – само морате одабрати најближи датацентер за хостовање ваше веб локације у односу на ваше купце, и они ће моћи да уживају у брзини брзог учитавања.

Забава чињеница

А2 хостинг препознат је као један од најбољих веб хостинга за веб локације у Сингапуру. .

8. А2 Оптимизирани софтвер

Неки од нас уживају у подешавању нашег софтвера, шкакљајући се са подешавањима да бисте исправили сваку кап перформанси. Други попут мене, више воле да ствари раде одмах ван оквира са најбољим могућим подешавањима.

А2 хостинг заиста достиже већу тежину са овом функцијом, са подешавањем софтвера унапред подешеним за максималну сигурност и врхунске перформансе. До сада, ова опција оптимизације може се применити на популарни софтвер попут ВордПресс, ПрестаСхоп, Друпал и Јоомла, што значи да се не морамо бринути о брзини учитавања страница – њиховим сопственим речима А2 „извлачи нагађања о томе како да добијемо најбрже учитавање странице и најсигурнија подешавања “, остављајући нас да водимо посао без икаквих брига.

А2 оптимизације

Само да вам пружи грубу представу о томе колико је бољи софтвер са А2-овим оптимизованим софтвером, Оптимизовани ВордПресс ради до 6 пута брже у поређењу са не-оптимизованим веб локацијама!

Чак су додали и А2 Оптимизовани акцелератор сајта за кориснике са Турбо планом, који је унапред конфигурисао опције кеширања које ће вам помоћи да се веб локација брже учита. Имате 3 опције кеширања:

 • Турбо цацхе – за до 20к веће брзине учитавања
 • ОПцацхе / АПЦ – скраћује одзив пхп страница на пола
 • Мемцацхед – чува ваше податке у меморији за брзо преузимање

Направили смо неколико мањих брзина учитавања страница са Турбо Цацхе-ом на укључивању и искључивању, а ево и резултата:

Турбо Цацхе ОФФ – Погледајте потпуни резултат

Турбо Цацхе ОН – Погледајте потпуни резултат

Постоји укупно побољшање брзине учитавања сајта помоћу Турбо Цацхе ОН-а, али није 20 пута брже од рекламираног – то би могло бити зато што је наша пробна локација супер лагана и нема пуно тога за учитавање.

Чак и тада, има неколико милисекунди обријаних ту и тамо са укљученим Турбо кешом. Можда се не чини пуно, али све се то зброји да би се допринело брзини учитавања сајта.

Ако је ваша веб локација тешка са пуно слика, вероватно ћете моћи да видите 20-акструке брже брзине учитавања.

Такође смо били у могућности да лако инсталирамо наш омиљени софтвер уз подршку за подешавање од 1 клика за А2. Ово је било веома згодно и корисно, посебно када је реч о инсталирању шалтера за одјављивање на веб локацијама за е-трговину.

9. Кориснички интерфејс за интуитивно пријављивање клијента

Кретање по корисничком сучељу за пријаву на А2 осјећало се тако лако и природно. Очигледно су посветили велику пажњу корисничком искуству, чинећи све интуитивним и практичним за коришћење.

Горња плоча налога А2

На горњој плочи можете пронаћи све што вам је потребно, јасно распоређене у контрастним бојама.

Главни интерфејс налога А2

Све је тамо где очекујете да буде, са траком за претрагу која је истакнута у центру да бисте могли да потражите њихове импресивне чланке из базе знања.

Када се осећате природно, комбинација боја је пријатна, не боли око, а све важне везе и иконе истичу се тако да никад не морате превише изгледати за њих.

Укратко, волимо корисничко сучеље!

Шта нам се није свиђало у вези са А2 хостингом

Колико год нам се допао Турбо план А2 Хостинг-а, лагали бисмо да смо рекли да немају апсолутно никаквих недостатака.

Подршка за гуруа је веома корисна, али може бити мало спора

Контактирали смо њихову подршку за цхат уживо како бисмо затражили помоћ у вези с неким мањим проблемима на које смо наишли и схватили смо да су веома стрпљиви, корисни и добро упућени. Оно што нас је фрустрирало било је вријеме чекања; требало је мало више да се повежемо са неким.

А2 подршка

(Снимак екрана снимљен након чекања 22 минута)

Једном када смо прошли, били су заиста корисни и ефикасни у решавању наших проблема, али једна ствар коју смо приметили је да делују мало недовољно. Гуруи с којима смо повезани били су стручњаци у својој области, али чини се да су истовремено радили са 2-3 различита захтева, па им је требало неко време да одговоре..

Укратко, брзина подршке је недосљедна, али корисна. Једном када ангажују више особља за подршку који ће им помоћи у одговорима, имаће један од најбољих тимова за подршку у индустрији.

Планови и функције А2 хостинга

Опције заједничког домаћина

А2 дељени планови хостинга долазе у 3 величине – Лите, Свифт и Турбо.

Лите план је најосновнији од свих, омогућава вам приступ само 1 веб локацији и 5 база података са само 4,40 УСД месечно.

Свифт план вам омогућава све предности Лите плана, али с неограниченим веб локацијама и базама података по цени од 5,39 УСД месечно (само 0,99 УСД више од лите!)

На крају, али дефинитивно не мање важно, Турбо план је њихов најбржи план до сада, са истим предностима и карактеристикама Свифта, али са Турбо послужитељима – (до 20 пута бржи) и А2 Оптимизед карактеристикама. Овај план коштаће вас 10,29 УСД месечно. Ако тражите велико повећање брзине Морате сами да одлучите да ли је повећање брзине вредније додатног новца.

ЛитеСвифтТурбо
Диск СпацеУнлимитедУнлимитедУнлимитед
Број сајта1 Неограничено Неограничено
Турбо СерверНоНоИес
Бесплатни ССЛ & ССДИесИесИес
Прице /мо$4.40*$5.39*$10.29*

* Посебна уводна цена. 50% попуста на редовну цену.

У односу на СитеГроунд (до сада наш омиљени домаћин!) Нећете видети много разлике, али ћете морати да одлучите да ли више волите функције или брзину – А2 има боље бесплатне и неограничене предности док СитеГроунд има много веће брзине сервера.

Сви планови долазе са 99,9% гаранције за продужено време, али оно што је још занимљивије је да ове дељене опције имају Ноде.Јс подржани, функција обично резервисана само за ВПС-ове!

Опције плана препродавача

Када је реч о хостингу продавца, имате 4 могућности за бирање – Бронза, Сребро, Злато и Платинум.

Трошкове од 14,91 УСД месечно за Бронзу до 42,23 УСД месечно за Платинум, можете да бирате на основу ресурса потребних за ваше препродавачке корпорације..

Сви планови препродавача долазе са Плеск Цонтрол Панел-ом, бесплатним еНом рачуном препродавача и гаранцијом поврата новца у било којем тренутку. Сребрни, златни и платински планови такође долазе са бесплатним ВХМЦС.

ВПС опције

Ако тражите ВПС хостинг, А2 има неколико управљаних, неуправљаних и основних ВПС хостинг опција које можете одабрати. Доспећете да прилагодите своје сервере, бирајући шта вам треба и контролишете само оно што плаћате. Идеално за оне који одређени веб хостинг!

Како се А2 хостинг зауставља против конкуренције?

Како то можемо назвати детаљним прегледом, а да бар не изведемо тестове времена одзива сервера између звезде емисије и такмичара? На крају, време одговора сервера игра веома важну улогу у прављењу или прекиду пословања (нпр. Имајте на уму колико сте пута скренули са веб локације само зато што је трајало предуго да бисте одговорили).

А2 Свифт ВС СитеГроунд ГровБиг

Погледали смо А2-ов Свифт план и упоредили их са нашим омиљеним планом веб хостинга СитеГроунд-а (Битцатцха.цом је домаћин код њих!) ГровБиг план, а ево шта смо открили.

Као што Схаред ВордПресс планира, оба веб хостова имају своје предности усмерене на ВордПресс. Неке карактеристике се различито називају, али су креиране у исту сврху, док су друге јединствене у плановима.

Свифт план А2 садржи:

 • Аутоматска инсталација и подешавање ВордПресс-а
 • Једноставно коришћење
 • А2 оптимизовано кеширање
 • Једноставне резервне копије ВордПресс-а
 • Аутоматска ажурирања за ВордПресс Цоре & закрпе
 • Функције прилагођене програмерима попут ВП-ЦЛИ, ССХ, Гит, итд

План Гровбиг СитеГроунд-а садржи:

 • Кликните на инсталациони програм
 • Аутоматски се ажурирају ВордПресс
 • ВП-ЦЛИ омогућен
 • СуперЦацхер
 • ВордПресс инсценација
 • Прединсталирани Гит

Имајте на уму да иако су Свифт и ГровБиг умерени пакет веб хостинга, чини се да ГровБиг пружа веће погодности за брзину јер је њихова СуперЦацхер (побољшана кеширање) функција доступна од почетка, док ће А2 корисници морати да надограде на Турбо план на уживајте у њиховим Турбо серверима.

Сматрамо да само ово даје предност СитеГроунд-у када је у питању вредност – отприлике иста цена, али са бољим временима учитавања.

Затим смо тестирали два плана за време одзива сервера користећи сопствену проверу брзине сервера. Погледајте резултате испод:

А2 СвифтСитеГроунд ГровБиг
Локација сервераСингапореСингапоре
УС (В) 172 мс211 мс
УС (Е) 212 мс215 мс
Лондон278 мс180 мс
Сингапур6 мс3 мс
Сао Пауло316 мс351 мс
Бангалоре163 мс66 мс
Сиднеи141 мс95 мс
Јапан67 мс70 мс
Цанада218 мс240 мс
Германи159 мс168 мс
Просек у свету173,2 мс159,9 мс
Тест СитеСее Тест СитеСее Тест Сите
Потпуни резултати

С датацентрима ова два бренда која се налазе у Сингапуру, не чуди што су изузетно добро прошли широм Азије, а СитеГроунд је био бржи између њих двојице.

Све у свему, оба домаћина су се изузетно добро снашла са А2-овим Свифт планом са просечним светским просеком од 173 мс, у односу на брже сервере СитеГроунд-а у просеку 160 мс, што је обојици омогућило нашу престижну А + ранг.

Уз оба ова плана по сличној цени (СитеГроунд ГровБиг по цени од 5,95 долара, а А2 Свифт мало нижи, 5,39 долара месечно) чини се да А2 Хостинг има бољи посао.

Међутим, А2 можда није тако брз као СитеГроунд, али заиста су прилично брзи и долазе с неограниченим простором за похрану и пропусним опсегом.

План напајања хостинга А2 Турбо ВС Инмотион

Затим смо представили А2-ов Турбо план (њихов најскупљи план) против плана напајања Инмотион Хостинг-а (њихов средњи план). Чини се да су у директној конкуренцији једни с другима, што доказују мане које указују у плановима једних других.

Оба ова плана имају пуно неограничених предности што је лијепо, али чини се да Инмотион хостинг има више ограничења у њиховим карактеристикама – није баш изненађен, имајући у виду разлике у ценама.

А2 Хостинг Турбо:

 • Неограничене веб странице
 • Неограничено укупно база података
 • Неограничено Раид 10 Стораге
 • Неограничена пропусност
 • Неограничено имејл поруке

Снага хостинга инмоције:

 • 6 веб страница
 • 50 Укупних база података
 • Неограничено складиштење
 • Неограничена пропусност
 • Неограничено имејл поруке

А2 ТурбоИнмотион Повер
Локација сервераМицхиган, УСЛос Ангелес, УС
УС (В) 63 мс2 мс
УС (Е) 10 мс53 мс
Лондон129 мс322 мс
Сингапур234 мс178 мс
Сао Пауло145 мс172 мс
Бангалоре433 мс514 мс
Сиднеи214 мс153 мс
Јапан147 мс109 мс
Цанада13 мс67 мс
Германи110 мс149 мс
Просек у свету149,8 мс171,9 мс
Потпуни резултати

Инмотион-ов центар података налази се на западу САД-а, док је А2 имао свој на америчком истоку. Обоје су урадили изузетно добро, рангирајући А са светским просеком Инмотион-а на 171 мс ВС А2 од 149 мс.

Инмотион је падао изнад 200 мс са пинговима из Лондона и Индије, док је А2 падао изнад 200 мс у Сингапуру, Индији и Сиднеју.

Ако циљате америчка тржишта, Инмотион има два центра података у САД-у (1 Исток, 1 Запад) који ћете одабрати, док ћете такође имати 2 датацентера ако одлучите да идете са А2 Турбо (Мицхиган и Аризона).

Закључци: Да ли је А2 хостинг солидан хост веб страница?

Сигурно је рећи да је А2 хостинг солидан веб хостинг бренд.

Нису најбржи веб домаћин (раде спорије од конкуренције), али нипошто нису спори – и њихови Свифт и Турбо планови произвели су просечно време реакције у свету испод 180 мс, дајући им јак А + ранг.

Оно што им недостаје у брзини (не могу довољно нагласити да је А2 заправо прилично проклето брз, не баш тако брзо као конкуренти у истом носачу), надокнађују практичност и неограниченост.

Њихова функција А2 оптимизованог софтвера и подешавање 1 клика је таква уштеда времена, омогућава заузетим власницима предузећа начин да прикладно поставе своју веб локацију са најоптимизиранијим могућим подешавањима.

Цене А2 су у ствари прилично пристојне Свифт плану, али ако желите брже брзине, можда желите да се одлучите за Турбо план, али су у ствари прилично скупе.

Ипак, А2 хостинг је чоколад пун заиста добрих карактеристика које нам олакшавају живот. Жао нам је што је њихова подршка за разговор уживо недоследна, али ако можете да прођете кроз то, они су одличан бренд за хостовање ваше веб странице.

Ако желите да домаћините неограниченим веб локацијама и рачунима е-поште пристојном брзином, не тражите даље од А2 хостинга.

Кључне карактеристике

 • ✓ Неограничено складиштење
 • ✓ Неограничена пропусност
 • ✓ ТурбоСервер – 20к бржи
 • ✓ Унапред подешен за безбедност
 • ✓ 99,9% Уптиме Гуар.
 • ✓ цПанел & ССХ приступ
 • ✓ Подржани Ноде.јс

Препоручује се за

 • • ВордПресс
 • • е-трговина
 • • Јоомла, Друпал
 • • Локална предузећа
 • • Професионални блог
 • • Вебсајт са великим прометом

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me