A2 хостинг

Contents

A2 хостинг

https://www.a2hosting.com/

TL; р

A2 хостинг е един от бързите уеб хостинг наоколо! Обичаме техните функции, особено удобството на тяхната A2 оптимизация. Чатът на живо е непоследователен и трябва да се подобри, но като цяло е много добър домакин!

A2 хостинг отзиви – 9 плюса & 1 Con (Тествана скорост на сървъра) & Време за запис се записва на нашите 2 тестови сайта!)

A2 хостинг е забавна уеб хостинг компания, създадена още през 2011 г. Първоначално те се нарекоха Iniquinet, но след няколко години на работа, те направиха възможно най-добрия бизнес ход, който някога биха могли да направят – те се прекръстиха като A2 хостинг (съжалявам, но Iniquinet наистина не беше много добро име!).

Наречен на името на родния град на основателя (Ан Арбър, Мичиган), главният изпълнителен директор успява да осигури отлично обслужване на своите клиенти, като същевременно поддържа забавна, лекомислена фирмена култура.

Наскоро чухме хора да пеят похвали за плановете си за уеб хостинг, затова продължихме и си купихме Swift и Turbo акаунт, само за да видим как се представят и знаете какво?

Доста по дяволите сме доволни от тях.

Може би сте чували за тяхната 24/7 служба на гуру (техните гуру може да са прекарали твърде дълго в медитация – повече за това по-късно!)

Хората може да са пели похвали за техните неограничени ползи.

Те са внедрили много функции и предимства, които ще поддържат клиентите щастливи, но наистина, това е целият бърз пакет, удобно обгърнат с функции за качество на живот, които наистина оставят конкуренцията яде прах.

Всъщност, след сериозни тестове и сравнителен анализ, смятаме, че A2 хостинг определено заслужава мястото си на масата на големите момчета.

Ето списък с неща, които харесваме при хостинга на A2, и няколко неща, които не бяхме направили.

Забележка

Нашите два тестови сайта са a2turbohosted.com и a2sghosted.com. Първият е домакин с A2 Turbo в техния център за данни в Мичиган; докато последният се хоства с A2 Swift в техния център за данни в Сингапур.

Какво харесваме при A2 хостинг

1. Хостингът A2 е БЪРЗО!

A2 хостинг

Тук, в Bitcatcha.com, всички сме луди по SPEED. Колкото по-бърз уеб хост може да се представи, толкова по-добре са те в нашите книги. Разбирате ли, когато става въпрос за онлайн бизнеса, ние разбираме, че скоростта е всичко и всеки милисекунда има значение.

Просто вземете под внимание времето, което ви отнема да мигате.

Това е около 400 милисекунди.

Един уебхостинг трябва да отговори на заявка в ПОЛУ, че това време се счита за ефективно (което е препоръчителната скорост на Google – 200 ms) и вашите данни трябва да бъдат прехвърлени на екрана на клиента приблизително за същото време, защото всичко по-бавно от това ще доведе до това, че потенциалният ви клиент потенциално вече не е клиент, защото той / тя се отегчи и реши да посети друг по-бърз и по-ефективен сайт.

Говорейки за ефективно, A2 хостингът е МНОГО ефективен и бърз.

Поставихме нашите два тестови сайта – A2SGHosted.com (хостван в A2 Сингапур, Swift) и A2TurboHosted.com (хостван в A2 Мичиган, Turbo) – чрез нашия интензивен тест за скорост на сървъра и бяхме много доволни от резултатите, които се върнаха.

Тествахме за време на реакция между местоположението на сървъра, пинг от 8 различни позиции по целия свят. След това осреднихме тези числа и класирахме уеб хостовете въз основа на това колко добре се представят.

Препоръчителното време за отговор на Google е 200 ms (по-ниското е по-добро). Така че всичко под 180 ms е класирано A +; 181 ms – 210 ms е класиран A; 211 ms – 220 ms е класиран B +; 221 ms – 240 ms е класирано B и така нататък и така нататък.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

172 мс212 мс278 мс6 ms316 ms

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

163 мс141 ms67 мс218 мс159 ms

A2SGHosted.com (Датацентър: Сингапур, План: Swift) Средна скорост: 173.2 ms – Вижте пълния резултат

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

63 мс10 ms129 мс234 мс145 мс

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

433 ms214 мс147 ms13 ms110 мс

A2TurboHosted.com (Датацентър: Мичиган, План: Turbo) Средна скорост: 149.8 ms – Вижте пълния резултат

И резултатите от тестовете за бързи тестове на Swift акаунта и Turbo акаунта се завърнаха класирани A +, Swift със средна стойност в света от 173 ms и Turbo идва малко по-бързо при 149 ms.

Разбира се, това не са най-бързите скорости за отговор на сървъра, които сме виждали, но всеки уеб хостинг, който се класира A +, се счита за доста дяволски добър в нашите книги. В съчетание със списъка на луксозните функции на A2, ние си създадохме златен медалист в уеб хостинг.

2. Супер бързи сървъри с турбо

Турбо планът на A2 хостинг идва с тайно оръжие – техните сървъри Turbo. Те твърдят, че сайтовете, хоствани на техните Turbo сървъри, могат да се зареждат 20 пъти по-бързо от обикновените сайтове, тъй като те ограничават количеството потребители на сървър и очевидно сървърите са по-ефективни при работа с връзки.

(Официалното видео за сравнение от A2 хостинг)

Извършихме нашите собствени тестове за зареждане на страници, използвайки WebPageTest.org, за да разберем колко е вярно това (Swift тестовият сайт е пинген от Сингапур; Turbo тестовият сайт е пинг от Чикаго, за да бъде справедлив)

Скорост на натоварване на тестовата площадка

Swift: Зарежда сайта на 1,066 секунди – Вижте пълния резултат

Скорост на натоварване на тестовата площадка за турбо

Turbo: Зареждане на сайта за 0,981 секунда – Вижте пълния резултат

Зареждането на сайта Swift отне 1,066 секунди, докато сайтът Turbo завърши документа само за 0,981 секунда. Това определено е подобрение и подозираме, че ще видим по-голямо несъответствие между скоростите на зареждане на страницата, ако сайтовете са по-големи.

3. Бързо зареждане със SSD съхранение

Всички споделени хостинг планове на A2 са снабдени със SSD хранилище, което наистина допринася за бързите им скорости на зареждане. Може да почувствате, че това не е чак толкова голяма сделка, но позволете ми да ви уверя, че тази сделка е доста голяма.

Сайт, който се забавя само с 1 секунда, ще загуби задържане на клиентите, което води до масивна загуба на продажби.

SSD дисковете са с около 30% по-бързи от обикновените твърди дискове, така че всеки път, когато виждаме SSD като опции за уеб хостинг за съхранение, ъглите на устата ни се извиват нагоре в очакване на супер бързи скорости на зареждане.

Вижте този тест за скорост на стартиране на Windows за пример за разликата в скоростта между SSD и HDD.

4. 99,9% гаранция за ненавременна работа

Какво точно е ъптайм?

Една от дефинициите за „време на работа“ според Уикипедия е пряката противоположност на времето на престой. Да, това е много полезно.

По принцип ъптаймът е времето, през което вашият сайт е бил подготвен и достъпен за преглед от вашите ценни клиенти. Тъй като получаването на 100% време за продължаване е практически невъзможно, повечето уеб хостове там се уговарят, за да могат да осигурят 99,9% време за работа.

Разликата между A2 хостинг и останалото е, че A2 гарантира 99,9% ъптайм. Ако на вашия сайт настъпят непланирани прекъсвания, повече от 0,1% от общото време на месец, A2 ще предостави кредит за услуга от 5% от сумата, платена на месец за всеки час, когато вашият сайт е намален поради повреда на вътрешната мрежа или оборудване.

А2 ангажимент за ненавременна работа

Очевидно, това не се отнася за DDoS атаки, проблеми с ISP или други проблеми, причинени от външни сили, но ние сме доста щастливи, че тази гаранция е отначало – увереността им в техния ъптайм вдъхва доверие в нас!

Ето данните за проследяване от нашите тестови сайтове, проследявани с помощта на uptimerobot.com. И двата брояча по-долу се актуализират постоянно.

Време от октомври 2017 г.

99,91%

* A2SGHosted.com (Датацентър: Сингапур, План: Swift)

Време от март 2018 г.

100%

* A2TurboHosted.com (Датацентър: Мичиган, План: Turbo)

5. Неограничени функции

Онлайн бизнеса не се различава от обикновения тухлен и хоросан бизнес в смисъл, че винаги търсим начини да задържим ниските ни разходи. Наистина е досадно, когато трябва да разделим за допълнителни разходи, ако искаме друг домейн или добавим на имейл адрес.

С A2 хостинг този писател беше много щастлив да изпита множество неограничени функции както с Swift, така и с Turbo акаунти.

 • Неограничен брой сайтове
 • Неограничен брой общи бази данни
 • Неограничен рейд 10 съхранение
 • Неограничени трансфери
 • Неограничени адреси по имейл
 • Неограничени поддомейни, паркирани домейни и Addon домейни

Това са само неограничените функции. Искате да разгледате какво получаваме БЕЗПЛАТНО?

 • Ускоряване на скоростта на SSD
 • Оптимизатор на релси (до 143% по-бързи скорости на натоварване на HTML – само за турбо план)
 • Миграция на сайтове
 • Patchman Enhanced Security Security
 • Управление на DNS

Между безплатните и неограничените ползи, най-накрая разбрахме как се чувстваше като третиран като крал. Най-добрата част от всичко е, че изобщо не трябваше да се притесняваме за допълнителни разходи!

6. Поддръжка на гуру 24/7/365

Всяка уважавана уеб хостинг компания знае, че ключът към успеха в този бизнес е солиден екип за поддръжка. Цялата бързина и хардуер в света няма да допринесе много на клиентите, ако няма никой наоколо, който да им помогне да отстраняват проблеми.

A2 умело маркира екипа си за поддръжка като Gurus, технически експерти, които могат да решат всеки проблем, който може да имате във всеки даден час.

Нашият опит с тях беше доста приятен, нашите билети бяха разрешени доста бързо и Гуру, с когото разговарях в чат на живо, беше приятелски, знаещ и полезен.

Единственият проблем, който имах, беше, че ни отне малко повече време, отколкото обикновено, за да се свържем с агент, но това не трябва да е проблем, след като A2 нае повече персонал. Ще поговорим повече за този проблем по-долу.

7. Местоположения в Центъра за данни за по-бързо предоставяне на данни

Местонахождението на центровете за данни на уеб хостинг компаниите е изключително важно за бързото зареждане. Без значение за какъв тип технологични или хардуерни компании за уеб хостинг се стига, когато се стигне до скоростта на предаване на данни, всичко е свързано с това колко близо са центровете за данни до вашите целеви клиенти.

Ако насочвате към сингапурци и уебсайтът ви се хоства в център за данни в Северна Америка, вашите данни ще трябва да пътуват доста справедливо, за да достигнат до екраните на клиентите си (което означава, че ще се зарежда бавно), а понякога това е просто няма да свърши работата.

4 места за центрове за данни с хостинг на A2

Докато повечето уеб хостинг компании имат само центрове за данни в САЩ, A2 хостингът има 4 центрове за данни по целия свят, 2 в Америка, 1 в Амстердам и още 1 в Сингапур.

По този начин A2 обхваща Америка, Европа и Азия – просто трябва да изберете най-близкия център за обработка на данни, за да хоствате сайта си спрямо клиентите си, и те ще могат да се наслаждават на бързи скорости на зареждане.

Забавен факт

A2 хостинг е признат за един от най-добрите уеб хостинг за сайтове в Сингапур. .

8. Софтуер, оптимизиран за A2

Някои от нас се радват да настройваме нашия софтуер, да се занимаваме с настройките, за да изтласкаме всяка капка производителност. Други като мен, предпочитат нещата да работят веднага извън кутията с възможно най-добрите настройки.

A2 хостингът наистина избива над теглото си с тази функция, със софтуерни настройки, предварително настроени за максимална сигурност и максимална производителност. Към настоящия момент тази опция за оптимизация може да се приложи към популярен софтуер като WordPress, PrestaShop, Drupal и Joomla, което означава, че не трябва да се притесняваме за скоростта на зареждане на страниците – по собствените им думи A2 „извежда предположенията от това как за да получите най-бързото зареждане на страницата и най-сигурните настройки “, оставяйки ни да управляваме бизнеса без никакви притеснения.

A2 оптимизации

Само за да ви даде груба представа колко по-добър е софтуерът с оптимизирания софтуер на A2, оптимизираният WordPress работи до 6 пъти по-бързо в сравнение с неоптимизираните сайтове!

Те дори са включили в оптимизирания си A2 сайт ускорител за потребители с Turbo плана, който има предварително конфигурирани опции за кеширане, които ще помогнат на сайта ви да се зареди по-бързо. Имате 3 варианта за кеширане:

 • Turbo кеш – за до 20 пъти по-бързи скорости на натоварване
 • OPcache / APC – съкращава наполовина отговорите на php страница
 • Memcached – запазва вашите данни в паметта за бързо извличане

Направихме малко тестване на скоростта на зареждане на страницата с включен и изключен Turbo Cache и ето резултатите:

Turbo Cache OFF – Вижте пълния резултат

Turbo Cache ON – Вижте пълния резултат

Има цялостно подобрение на скоростта на зареждане на сайта с Turbo Cache ON, но не е 20 пъти по-бързо от рекламираното – това може да е, защото тестовият ни сайт е супер лек и няма много да се зареди.

Дори тогава има няколко милисекунди, обръснати тук-там с Turbo Cache ON. Може да не изглежда много, но всичко това се добавя, за да допринесе за скоростта на зареждане на сайта.

Ако сайтът ви е натоварен с много изображения, вероятно ще можете наистина да видите 20-те пъти по-бързи скорости на зареждане да започнат.

Освен това успяхме лесно да инсталираме любимия си софтуер с поддръжката за настройка на A2 с едно щракване. Това беше много удобно и полезно, особено що се отнася до инсталирането на гишета за чекиране за сайтове за електронна търговия.

9. Интуитивен потребителски интерфейс за вход на клиент

Придвижването около потребителския интерфейс за вход в A2 се чувстваше толкова лесно и естествено. Те очевидно обърнаха много внимание на потребителското изживяване, правейки всичко интуитивно и удобно за използване.

Топ панел на акаунта на A2

Можете да намерите всичко необходимо на горния панел, ясно подреден в контрастни цветове, привлича окото.

Основен интерфейс на акаунта на A2

Всичко е мястото, където бихте очаквали да бъде, като в центъра ви на видно място е поставена лента за търсене, за да потърсите впечатляващите им статии от базата знания.

Използването му се чувства естествено, цветовата комбинация е приятна, не боли окото, а всички важни връзки и икони се открояват, така че никога не трябва да изглеждате твърде трудно за тях.

Накратко, ние обичаме потребителския интерфейс!

Какво не харесвахме при A2 хостинг

Колкото и да ни хареса турбо планът на A2 хостинг, ще се лъжем, ако казахме, че нямат абсолютно никакви недостатъци.

Поддръжката на гуру е много полезна, но може да бъде малко бавна

Свързахме се с тяхната поддръжка за чат на живо, за да поискаме помощ по някои незначителни проблеми, които срещнахме, и намерихме, че са много търпеливи, полезни и знаещи. Нещото, което ни разочароваше, беше времето на чакане; отне малко време да се свържа с някого.

A2 поддръжка

(Снимка на екрана, направена след изчакване 22 минути)

След като преминахме, те бяха наистина полезни и ефикасни при решаването на проблемите ни, но едно нещо, което отбелязахме, е, че изглеждат малко недостатъчно. Гурутата, с които се свързахме, бяха експерти в тяхната област, но изглежда сякаш обработваха 2-3 различни заявки наведнъж, така че им отне известно време да отговорят на нас.

Накратко, скоростта на подкрепа е непоследователна, но ползотворна. След като наемат повече служители за поддръжка, които да помогнат в случаите на реакция, те ще имат един от най-добрите екипи за поддръжка в бранша.

Планове и функции на хостинг A2

Опции за споделен хост

Споделените хостинг планове на A2 се предлагат в 3 размера – Lite, Swift и Turbo.

Планът Lite е най-основният от всички тях, като ви дава достъп до само 1 уебсайт и 5 бази данни със само $ 4.40 на месец.

Планът Swift ви предоставя всички предимства на плана Lite, но с неограничен брой уебсайтове и бази данни по $ 5.39 месечно (само $ 0.99 повече от Lite!)

Не на последно място, но определено не на последно място, планът Turbo е най-бързият им план досега, с всички същите предимства и функции на Swift, но с Turbo сървъри – (до 20 пъти по-бързи) и A2 оптимизирани функции. Този план ще ви струва 10,29 долара месечно. Ако търсите голямо увеличение на скоростта Ще трябва да решите сами дали увеличението на скоростта си струва допълнителните пари.

LiteSwiftTurbo
Дисково пространствоUnlimitedUnlimitedUnlimited
Брой на Site1UnlimitedUnlimited
Turbo ServerNoNoYes
Безплатен SSL & SSDYesYesYes
Цена /mo$4.40*$5.39*$10.29*

* Специална уводна цена. 50% отстъпка от редовната цена.

Цено разумно в сравнение с SiteGround (нашият любим хост досега!) Няма да видите голяма разлика, но ще трябва да решите дали предпочитате функции или скорост – A2 има по-добри безплатни и неограничени предимства, докато SiteGround има много по-бързи скорости на сървъра.

Всички планове идват с 99,9% гаранция за продължаване, но още по-интересното е, че тези споделени опции имат Поддържат се Node.Js, функция, която обикновено е запазена само за VPS!

Опции за план за риселър

Когато става дума за хостинг на дистрибутори, имате 4 възможности за избор – от бронз, сребро, злато и платина.

Разходите варират от $ 14.91 месечно за Bronze до $ 42.23 месечно за Platinum, можете да изберете въз основа на ресурсите, необходими за вашите корпорации за дистрибутори.

Всички планове за дистрибутори се предлагат с Plesk Control Panel, безплатен акаунт за eNom Reseller и Гаранция за връщане на парите по всяко време. Плановете за сребро, злато и платина също се предлагат с безплатни WHMCS.

Опции за VPS

Ако търсите VPS хостинг, A2 има няколко управлявани, неуправлявани и основни VPS хостинг опции, от които да избирате. Можете да персонализирате сървърите си, избирайки от какво се нуждаете и контролирате само това, за което плащате. Перфектен за тези, които специфичен уеб хостинг!

Как хостингът A2 се изправя срещу конкуренцията?

Как можем да наречем това подробен преглед, без най-малкото да провеждаме тестове на времето за отговор на сървъра между звездата на шоуто и конкурентите? В края на краищата времето за реакция на сървъра играе много важна роля за създаването или разбиването на вашия бизнес (напр. Обърнете внимание на количеството пъти, в което сте се отклонили от даден сайт, само защото отне твърде много време за отговор.

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Разгледахме Swift плана на A2 и ги сравнихме с любимия ни уеб хостинг план SiteGround (Bitcatcha.com е хостван с тях!) GrowBig план, и ето какво открихме.

Тъй като Shared WordPress планира, и двата уебхостинга имат собствени предимства, ориентирани към WordPress. Някои функции са наречени по различен начин, но са създадени със същата цел, докато други са уникални за плановете.

Swift планът на A2 има:

 • Автоматична инсталация и конфигуриране на WordPress
 • Лесен за използване Постановка
 • A2 оптимизира кеширане
 • Лесно архивиране на WordPress
 • Автоматични актуализации на WordPress Core & лепенки
 • Приятелски възможности за разработчици като WP-CLI, SSH, Git и т.н.

Планът на Growbig на SiteGround има:

 • Щракнете с инсталатора за щракване
 • Автоматични актуализации на WordPress
 • WP-CLI е активиран
 • SuperCacher
 • Постановка на WordPress
 • Предварително инсталиран Git

Обърнете внимание, че докато Swift и GrowBig са умереният пакет за уеб хостинг на марката, изглежда, че GrowBig осигурява повече предимства за скорост, тъй като тяхната функция SuperCacher (подобрено кеширане) е достъпна от началото, докато потребителите на A2 ще трябва да надстроят до плана Turbo до насладете се на техните Turbo сървъри.

Смятаме, че само това дава предимство на SiteGround, когато стане стойност – приблизително същата цена, но с по-добри времена за зареждане.

По-нататък тествахме двата плана за времето за реакция на сървъра, използвайки нашия собствен сървър за проверка на скоростта на сървъра. Вижте резултатите по-долу:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Местоположение на сървъраСингапурСингапур
US (W) 172 ms211 ms
US (E) 212 ms215 ms
Лондон278 ms180 ms
Сингапур6 ms3 ms
Сао Пауло316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Сидни141 ms95 ms
Япония67 ms70 ms
Канада218 ms240 ms
Германия159 ms168 ms
Средно по света173.2 ms159.9 ms
Тествайте SiteSee Test SiteSee Test Site
Пълни резултати

С центровете за данни на тези две марки, разположени в Сингапур, не е изненада, че те се справиха изключително добре из Азия, като SiteGround беше малко по-бърз между двете.

Като цяло и двамата домакини се справиха изключително добре с плана на A2 Swift при средно ниво от 173 ms, спрямо по-бързите сървъри на SiteGround със средно ниво от 160 ms, което дава на двамата нашето желано класиране A +.

И при двата плана на подобна цена (SiteGround GrowBig на $ 5,95 и A2 е Swift малко по-ниска при $ 5,39 на месец), изглежда, че A2 хостинг има по-добра сделка.

Въпреки това, A2 може да не е толкова бърз, колкото SiteGround, но те наистина са доста бързи и те идват с неограничен капацитет за съхранение и честотна лента.

План за захранване на A2 Turbo VS Inmotion хостинг

След това представихме плана на A2 Turbo (най-скъпият им план) срещу плана за захранване на Inmotion хостинг (техния план със средна цена). Изглежда, че са в пряка конкуренция помежду си, което се доказва от грешките, които посочват в плановете на другия.

И двата плана имат много неограничени предимства, което е хубаво, но изглежда, че хостингът на Inmotion има повече ограничения в техните функции – не е много изненадан, като се има предвид разликата в цената..

A2 хостинг турбо:

 • Неограничени уебсайтове
 • Неограничен брой общи бази данни
 • Неограничен рейд 10 съхранение
 • Неограничена честотна лента
 • Неограничени имейли

Сила за хостинг на инмоции:

 • 6 уебсайта
 • 50 Общи бази данни
 • Неограничено съхранение
 • Неограничена честотна лента
 • Неограничени имейли

A2 TurboInmotion Power
Местоположение на сървъраMichigan, USLos Angeles, US
US (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms53 ms
Лондон129 ms322 ms
Сингапур234 ms178 ms
Сао Пауло145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Япония147 ms109 ms
Канада13 ms67 ms
Германия110 ms149 ms
Средно по света149.8 ms171.9 ms
Пълни резултати

Центърът за данни на Inmotion се намира на запад в САЩ, докато A2 има техен в Изтока на САЩ. И двамата се представиха изключително добре, класирайки A със средно ниво на Inmotion при 171 ms на 149 ms на VS A2.

Inmotion потапя над 200 ms с пингсове от Лондон и Индия, докато A2 потапя над 200 ms в Сингапур, Индия и Сидни.

Ако насочвате към американските пазари, Inmotion разполага с 2 центъра за данни в САЩ (1 Изток, 1 Запад), от които можете да избирате, докато ще имате и 2 центъра за данни, ако решите да отидете с A2 Turbo (Мичиган и Аризона).

Изводи: Хостингът на A2 е солиден домакин на уебсайт?

Безопасно е да се каже, че A2 хостингът е солидна уеб хостинг марка.

Те не са най-бързият уеб хост наоколо (те се представиха по-бавно от конкуренцията), но в никакъв случай не са бавни – и техните планове Swift и Turbo създадоха средно време за реакция в световен мащаб под 180 ms, което им даде силна A + класация.

Това, което им липсва в скоростта (не мога да подчертая достатъчно, че A2 всъщност е доста дяволски бърз, не толкова бърз, колкото конкурентите в една и съща скоба), те компенсират за удобство и неограничени функции.

Техната функция за оптимизиран A2 софтуер и настройка с едно кликване е такава спестяване на време, което позволява на заетите собственици на бизнес начин да създадат удобно своя сайт с възможно най-оптимизирани настройки.

Цените на A2 всъщност са доста прилични с плана Swift, но ако искате по-бързи скорости, може да искате да изберете Turbo, но всъщност е доста скъп.

Независимо от това, A2 хостингът е пълен с наистина добри функции, които улесняват живота ни. Жалко е, че тяхната поддръжка за чат на живо е малко непоследователна, но ако можете да разгледате това, те са отлична марка, с която да хоствате уебсайта си с.

Ако искате да хоствате неограничен уебсайт и имейл акаунти с прилична скорост, не търсете повече от A2 хостинг.

Основни функции

 • ✓ Неограничено съхранение
 • ✓ Неограничена честотна лента
 • ✓ TurboServer – 20x по-бързо
 • ✓ Предварително настроен за сигурност
 • ✓ 99,9% Гуара за необичайно време.
 • ✓ cPanel & SSH достъп
 • ✓ Поддържа Node.js

Препоръчва се за

 • • WordPress
 • • е-търговия
 • • Joomla, Drupal
 • • Местни бизнеси
 • • Професионален блог
 • • Уебсайт с висок трафик

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me