A2 Hosting Review – 9 Pro & 1 Con (Server Response Time Tested!)

A2 Hosting


A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting är en av de snabba webbhotell runt! Vi älskar deras funktioner, särskilt bekvämligheten med deras A2-optimering. Live chat är inkonsekvent och måste förbättras, men totalt sett en mycket bra värd!

A2 Hosting recensioner – 9 proffs & 1 Con (Serverhastighet testad & Uptime inspelad på våra två testsajter!)

A2 Hosting är ett roligt kärleksfullt webbhotellföretag som skapades redan 2011. Ursprungligen kallade de sig Iniquinet men efter ett par års verksamhet gjorde de det som kanske var det bästa affärsrörelsen de någonsin kunde ha gjort – de omklassificerade sig själva som A2 Hosting (sorry, men Iniquinet var verkligen inte ett särskilt bra namn!).

Verkställande direktören är uppkallad efter grundarens hemstad (Ann Arbor, Michigan) och ger en utmärkt service för sina kunder samtidigt som han upprätthåller en rolig, lättsam företagskultur.

Nyligen har vi hört folk sjunga beröm om sina webbhotellplaner, så vi gick vidare och köpte oss ett Swift- och ett Turbo-konto bara för att se hur de presterar, och du vet vad?

Vi är väldigt nöjda med dem.

Du kanske har hört talas om deras 24/7 Guru Service (deras Gurus kan ha tillbringat för lång tid i meditation – mer om det senare!)

Människor kan ha sjungit beröm om sina obegränsade fördelar.

De har implementerat många funktioner och förmåner som kommer att hålla kunderna nöjda, men verkligen är det hela det snabba paketet, bekvämt förpackat med livskvalitetsfunktioner som verkligen lämnar konkurrensen att äta damm.

Efter allvarliga tester och benchmarking känner vi faktiskt att A2-värd definitivt förtjänar sin plats på stora pojkar.

Här är en lista över saker som vi älskar med A2-värden och några saker vi inte gjorde.

Notera

Våra två testsajter är a2turbohosted.com och a2sghosted.com. Den förstnämnda är värd med A2 Turbo på deras Michigan datacenter; medan den senare är värd med A2 Swift på deras Singapore datacenter.

Vad vi gillar om A2 Hosting

1. A2 Hosting är FAST!

A2 Hosting

Här på Bitcatcha.com är vi alla galna på SPEED. Ju snabbare en webbhotell kan utföra, desto bättre är de i våra böcker. Du förstår att när det gäller onlineföretag förstår vi att hastighet är allt och varje millisekund spelar roll.

Notera bara den tid det tar för dig att blinka.

Det är cirka 400 millisekunder.

En webbhotell måste svara på en begäran i HALF den tiden för att betraktas som effektiv (vilket är Googles rekommenderade hastighet – 200 ms), och dina data måste överföras till kundens skärm på ungefär samma tid, eftersom något långsammare än som gör att din potentiella kund potentiellt inte längre är kund eftersom han / hon blev för uttråkad och beslutade att besöka en annan snabbare och effektivare webbplats.

Att tala om effektiv, A2 Hosting är mycket effektiv och snabb.

Vi satte våra två testsajter – A2SGHosted.com (värd i A2 Singapore, Swift) och A2TurboHosted.com (värd i A2 Michigan, Turbo) – genom vårt intensiva serverhastighetstest, och vi var mycket nöjda med resultaten som kom tillbaka.

Vi testade för responstider mellan serverns placering pingade från åtta olika positioner runt om i världen. Sedan genomsnittet vi ut dessa siffror och rankade webbhotell baserat på hur bra de presterar.

Googles rekommenderade responstid är 200 ms (lägre är bättre). Så allt under 180 ms rankas som A +; 181 ms – 210 ms är rankad A; 211 ms – 220 ms är rankad som B +; 221 ms – 240 ms är rankad B och så vidare och så vidare.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift) Medelhastighet: 173.2 ms – Se hela resultatet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo) Medelhastighet: 149,8 ms – Se hela resultatet

Både Swift-kontot och Turbo-kontoens serverhastighetstestresultat kom tillbaka A +, Swift med ett världsomspännande medelvärde på 173 ms och Turbo kom in något snabbare på 149 ms.

Visst, detta är inte de snabbaste serverns hastigheter som vi har sett, men alla webbhotell som blir rankade A + anses ganska jävla bra i våra böcker. I kombination med A2s lista över lyxiga funktioner har vi fått en webbhotell guldmedaljist.

2. Super Snabb Turbo-servrar

A2 Hosting Turbo-plan levereras med ett hemligt vapen – deras Turbo-servrar. De hävdar att webbplatser som är värda på sina Turbo-servrar kan ladda 20 gånger snabbare än vanliga webbplatser, eftersom de begränsar antalet användare per server och uppenbarligen är servrarna effektivare att hantera anslutningar.

(Den officiella jämförelsevideoen från A2 Hosting)

Vi körde våra helt egna sidbelastningstest med WebPageTest.org för att se hur sant detta är (Swift-testwebbplats pingad från Singapore, Turbo-testplats pingad från Chicago för att vara rättvis)

Snabb belastning på testplatsen

Swift: Webbplatsen laddas på 1.066 sekund – Se hela resultatet

Turbotestens belastningshastighet

Turbo: Webbplatsen laddas på 0,981 sekund – Se hela resultatet

Det tog Swift-platsen 1.066 sekunder att ladda helt, medan Turbo-webbplatsen slutförde dokumentet på bara 0,981 sekund. Det är definitivt en förbättring och vi misstänker att vi kommer att se en större skillnad mellan sidhastighetshastigheter om webbplatserna är tyngre.

3. Snabb laddning med SSD-lagring

Alla A2s delade värdplaner levereras med SSD-lagring som verkligen bidrar till deras snabba laddningshastigheter. Du kanske känner att det här inte är så stor sak, men låt mig försäkra er, ganska stor den här affären är.

En webbplats som bromsas med bara 1 sekund kommer att förlora kundbevarandet, vilket resulterar i enorma försäljningsförluster.

SSD: er är cirka 30% snabbare än vanliga hårddiskar, så när vi ser SSD: er som våra lagringsalternativ för webbhotell, krullar hörnen på våra munnar uppåt i väntan på supersnabba laddningshastigheter.

Kolla in detta Windows-starthastighetstest för ett exempel på hastighetsskillnaden mellan SSD: er och hårddiskar.

4. 99,9% drifttidsgaranti

Vad exakt är drifttid?

En av definitionerna av “drifttid” enligt Wikipedia är direkt motsatsen till driftsstopp. Ja, det är mycket bra.

I grund och botten är drifttiden den tid din webbplats har varit uppe och tillgänglig för dina värdefulla kunder. Eftersom det är praktiskt taget omöjligt att få 100% driftstid är de flesta webbhotell där ute nöjda med att kunna erbjuda 99,9% driftstid.

Skillnaden mellan A2-värd och resten är att A2 garanterar 99,9% drifttid. Om oplanerade stillestånd uppstår på din webbplats mer än 0,1% av den totala tiden per månad, kommer A2 att tillhandahålla en servicekredit på 5% från det belopp som betalas per månad för varje timme som din webbplats är nere på grund av fel i internt nätverk eller utrustning.

A2 Uptime-åtagande

Uppenbarligen gäller detta inte DDoS-attacker, ISP-problem eller problem som orsakas av externa styrkor, men vi är ganska nöjda med att denna garanti är där till att börja med – deras förtroende för deras drifttid inspirerar tillit till oss!

Här är spårningsdata från våra testsajter, spårade med uptimerobot.com. Båda räknaren nedan uppdateras ständigt.

Uptime sedan oktober 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift)

Uptime sedan mars 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo)

5. Obegränsade funktioner

Onlineföretag skiljer sig inte från vanliga tegel- och murbrukföretag i den meningen att vi alltid letar efter sätt att hålla våra utgifter låga. Det är verkligen irriterande när vi måste täcka extra kostnader om vi vill ha en annan domän eller lägga till en e-postadress.

Med A2 Hosting var denna författare mycket glad över att uppleva en mängd obegränsade funktioner med både Swift- och Turbo-konton.

 • Obegränsade webbplatser
 • Obegränsade totala databaser
 • Obegränsad Raid 10-lagring
 • Obegränsade överföringar
 • Obegränsade e-postadresser
 • Obegränsade underdomäner, parkerade domäner och Addon-domäner

Det här är bara obegränsade funktioner. Vill titta på vad vi får GRATIS?

 • SSD-hastighetsökning
 • Railgun optimizer (upp till 143% snabbare HTML-belastningshastigheter – endast Turbo-plan)
 • Site Migration
 • Patchman Enhanced Security Tool
 • DNS-hantering

Mellan de fria och obegränsade fördelarna insåg vi äntligen hur det kändes att behandlas som en kung. Det bästa med allt är att vi inte ens behövde oroa oss för några extra kostnader alls!

6. Guru Support 24/7/365

Varje respektabelt webbhotellföretag vet att nyckeln till framgång i denna verksamhet är ett solidt supportteam. All hastighet och hårdvara i världen kommer inte att göra kunderna mycket bra om det inte finns någon som kan hjälpa dem att lösa problem.

A2 har smart märkt deras supportteam som Gurus, tekniska experter som kan lösa alla problem du kan ha vid en viss timme.

Vår erfarenhet med dem var ganska trevlig, våra biljetter löstes ganska snabbt och Guru jag pratade med i Live chat var vänlig, kunnig och hjälpsam.

Det enda problemet jag hade var att det tog lite längre tid än vanligt för oss att ansluta till en agent, men det borde inte vara ett problem när A2 anlitar mer supportpersonal. Vi kommer att prata mer om det här problemet nedan.

7. Datacenterplatser för snabbare leverans av data

Datacenterplatserna för webbhotellföretag är helt avgörande för snabba laddningstider. Oavsett vilken typ av teknik eller hårdvara webbhotell företag kråkar om, när det gäller datahastighet hastighet, det handlar om hur nära datacentra är till dina målkunder.

Om du är inriktad på Singaporeaner och din webbplats är värd i ett datacenter i Nordamerika, måste dina data resa ganska bra för att nå dina kunders skärmar (vilket betyder att det kommer att bli långsamt att ladda) och ibland är det bara kommer inte att få jobbet gjort.

4 datacenterplatser med A2 Hosting

Medan de flesta webbhotellföretag bara har datacentra i USA, har A2 hosting 4 datacentrar över hela världen, 2 i Amerika, 1 i Amsterdam och 1 till i Singapore.

På detta sätt täcker A2 Amerika, Europa och Asien – du måste bara välja det närmaste datacenteret som ska vara värd för din webbplats i förhållande till dina kunder, och de kommer att kunna njuta av snabba laddningshastigheter.

Rolig fakta

A2 Hosting är erkänd som en av de bästa webbhotell för Singapore webbplatser. .

8. A2-optimerad programvara

Några av oss tycker om att finjustera vår programvara och tänker på inställningarna för att pressa ut varje droppe prestanda. Andra som jag föredrar att saker ska fungera direkt från rutan med de bästa inställningarna.

A2 Hosting slår verkligen över sin vikt med den här funktionen, med programinställningar förinställda för maximal säkerhet och högsta prestanda. Från och med nu kan detta optimeringsalternativ tillämpas på populär programvara som WordPress, PrestaShop, Drupal och Joomla, vilket innebär att vi inte behöver oroa oss för sidhastighetshastigheter – med sina egna ord tar A2 “gissningen ur hur för att få de snabbaste sidbelastningarna och säkraste inställningarna ”, vilket gör att vi kan driva verksamheten utan några bekymmer.

A2-optimeringar

Bara för att ge dig en ungefärlig uppfattning om hur mycket bättre programvaran är med A2s optimerade programvara, körs optimerade WordPress upp till 6 gånger snabbare jämfört med webbplatser som inte är optimerade!

De har till och med kastat in sin A2 Optimized Site Accelerator för användare med Turbo-planen, som har förkonfigurerade cachningsalternativ som hjälper din webbplats att ladda snabbare. Du har tre cachemöjligheter:

 • Turbo-cache – för upp till 20x snabbare belastningshastigheter
 • OPcache / APC – minskar responstiderna för php-sidor till hälften
 • Memcached – håller dina data i minnet för snabb återhämtning

Vi gjorde några mindre sidhastighetstestning med Turbo Cache på och av, och här är resultaten:

Turbo Cache OFF – Se hela resultatet

Turbo Cache ON – Se hela resultatet

Det finns en övergripande förbättring av laddningshastigheten för webbplatsen med Turbo Cache ON, men det är inte 20 gånger snabbare som annonseras – det kan bero på att vår testplats är superlätt och det finns inte mycket att ladda.

Även då är det några millisekunder rakade här och där med Turbo Cache ON. Det kanske inte verkar så mycket, men det kompletterar allt för att bidra till webbplatsens belastningshastighet.

Om din webbplats är tung med massor av bilder kommer du förmodligen att kunna se de 20x snabbare belastningshastigheterna spelas in.

Vi kunde också installera vår favoritprogramvara enkelt med A2s support med 1 klick. Detta var mycket bekvämt och användbart, särskilt när det gällde att installera utcheckningsräknare för e-handelswebbplatser.

9. Intuitivt användargränssnitt för klientinloggning

Att navigera runt A2: s inloggningsgränssnitt kände sig så enkelt och naturligt. De uppenbarligen uppmärksammade användarupplevelsen, vilket gjorde allt intuitivt och bekvämt att använda.

Topppanelen för A2-konto

Du kan hitta allt du behöver på översta panelen, tydligt utformad i kontrastfärger fångar ögat.

A2-konto huvudgränssnitt

Allt är där du kan förvänta dig att det ska vara, med en sökfält placerad i centrum för dig att leta upp deras imponerande kunskapsbasartiklar.

Att använda det kändes naturligt, färgkombinationen är trevlig, skadar inte ögat, och alla viktiga länkar och ikoner sticker ut så att du aldrig behöver se för hårt på dem.

Lång historia kort, vi älskar UI!

Vad vi inte gillade med A2 Hosting

Så mycket som vi gillade A2 Hosting’s Turbo-plan, skulle vi ljuga om vi sa att de absolut inte hade några brister.

Guru-stöd är mycket användbart, men kan vara lite långsamt

Vi kontaktade deras livechatsupport för att be om hjälp med några mindre problem vi stött på, och vi fann att de var mycket tålamodiga, hjälpsamma och kunniga. Det som frustrerade oss var väntetiden; det tog lite längre tid att bli ansluten till någon.

A2 Support

(Skärmdump tagits efter att ha väntat i 22 minuter)

När vi kom igenom var de verkligen hjälpsamma och effektiva för att lösa våra problem, men en sak som vi noterade var att de verkar vara lite underbemannade. Guruerna som vi anslöt till var experter inom sitt område, men det verkar som om de hanterade 2-3 olika förfrågningar åt gången så det tog dem ett tag att svara på oss.

Lång historia kort, stödhastigheten är inkonsekvent men fruktbar. När de anställer mer supportpersonal för att hjälpa till med svarstider kommer de att ha ett av de bästa supportteamerna i branschen.

A2 Hosting planer och funktioner

Delade värdalternativ

A2s delade värdplaner finns i tre storlekar – Lite, Swift och Turbo.

Lite-planen är den mest grundläggande av dem alla, vilket ger dig tillgång till endast en webbplats och 5 databaser till endast $ 4,40 per månad.

Swift-planen ger dig alla fördelarna med Lite-planen, men med obegränsade webbplatser och databaser till 5,39 $ per månad (endast $ 0,99 mer än lite!)

Sist men definitivt inte minst är Turbo-planen deras snabbaste plan ännu, med samma fördelar och funktioner som Swift, men med Turbo-servrar – (upp till 20 gånger snabbare) och A2-optimerade funktioner. Denna plan kostar dig 10,29 USD varje månad. Om du letar efter en snabb hastighetsökning. Du måste själv bestämma om en hastighetsökning är värd extra kontanter.

LiteSwiftTurbo
Disk Space Unlimited Unlimited Unlimited
Antal webbplatser1 Obegränsat Obegränsat
Turbo ServerNoNoYes
Gratis SSL & SSDYesYesYes
Pris /mo$4.40*$5.39*$10.29*

* Särskilt introduktionspris. 50% rabatt på ordinarie pris.

Prismässigt jämfört med SiteGround (vår favoritvärd hittills!) Ser du inte mycket skillnad, men du måste bestämma om du föredrar funktioner eller hastighet – A2 har bättre gratis och obegränsade fördelar medan SiteGround har mycket snabbare serverhastigheter.

Alla planer har 99,9% drifttidsgaranti, men det som är ännu mer intressant är att dessa delade alternativ har Node.Js stöds, en funktion som vanligtvis endast är reserverad för VPS-enheter!

Alternativ för återförsäljarplan

När det gäller återförsäljarhosting har du fyra alternativ att välja mellan – brons, silver, guld och platina.

Kostnader som sträcker sig från $ 14.91 per månad för brons till $ 42.23 per månad för platina, du kan välja baserat på de resurser som behövs för dina återförsäljarföretag.

Alla återförsäljarplaner kommer med Plesk Kontrollpanel, gratis eNom återförsäljarkonto och när som helst pengar tillbaka-garanti. Silver-, guld- och platinaplanerna kommer också med gratis WHMCS.

VPS-alternativ

Om du letar efter VPS-värd har A2 några hanterade, obestämda och grundläggande VPS-värdalternativ att välja mellan. Du får anpassa dina servrar, välja vad du behöver och bara kontrollera vad du betalar för. Perfekt för de som specifikt webbhotell!

Hur håller A2 Hosting upp mot tävlingen?

Hur kan vi kalla detta en detaljerad granskning utan att åtminstone utföra servertidstest mellan showen och konkurrenterna? När allt kommer omkring svarar serverns svarstid en mycket viktig roll för att göra eller bryta ditt företag (notera t.ex. hur många gånger du vände bort från en webbplats bara för att det tog för lång tid att svara).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Vi tittade på A2s Swift-plan och jämförde dem mot vår favorit webbhotellplan SiteGround (Bitcatcha.com är värd med dem!) GrowBig-plan, och här är vad vi upptäckte.

Som Shared WordPress planerar har båda webbhotell sina egna WordPress-centrerade fördelar. Vissa funktioner heter olika men skapas för samma ändamål, medan andra är unika för planerna.

A2: s Swift-plan har:

 • Automatisk installation och konfigurering av WordPress
 • Lätt att använda Staging
 • A2 optimerad cache
 • Enkla WordPress-säkerhetskopior
 • Automatiska uppdateringar av WordPress Core & plåster
 • Utvecklarvänliga funktioner som WP-CLI, SSH, Git, etc.

SiteGrounds Growbig-plan har:

 • 1-klicka på installationsprogrammet
 • Auto WordPress-uppdateringar
 • WP-CLI aktiverat
 • SuperCacher
 • WordPress Staging
 • Förinstallerad Git

Observera att medan Swift och GrowBig är webbhotellvarumärkets måttliga paket, verkar det som om GrowBig ger mer snabba fördelar eftersom deras SuperCacher-funktion (förbättrad cache) är tillgänglig från början, medan A2: s användare kommer att behöva uppgradera till Turbo-planen för att njut av deras Turbo-servrar.

Vi anser att detta enbart ger SiteGround kanten när det gäller värde – ungefär samma pris men med bättre lastningstider.

Därefter testade vi de två planerna för serverns svarstider med vår helt egen Server Speed ​​Checker. Kolla in resultaten nedan:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server LocationSingaporeSingapore
US (W) 172 ms211 ms
US (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japan67 ms70 ms
Kanada218 ms240 ms
Tyskland159 ms168 ms
Världsomspännande173,2 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Test Site
Fullständiga resultat

Med datacentra för dessa två varumärken belägna i Singapore är det inte förvånande att de gick exceptionellt bra runt Asien, där SiteGround var något snabbare mellan de två.

Sammantaget gjorde båda värdarna exceptionellt bra med A2: s Swift-plan vid ett världsomspännande medelvärde på 173 ms, jämfört med SiteGrounds snabbare servrar med ett världsomspännande medelvärde på 160 ms, vilket ger båda våra eftertraktade A +-ranking.

Med båda dessa planer till en liknande prispunkt (SiteGround GrowBig till $ 5,95 och A2: s Swift något lägre till 5,39 $ per månad) verkar det som om A2 Hosting har bättre avtal.

Men A2 kanske inte är så snabb som SiteGround, men de är verkligen ganska snabba och de har obegränsad lagring och bandbredd.

A2 Turbo VS Inmotion Hosting: s kraftplan

Därefter fogade vi A2s Turbo-plan (deras dyraste plan) mot Inmotion Hosting’s Power-plan (deras medelstora prisplan). De verkar vara i direkt konkurrens med varandra, vilket framgår av de fel de påpekar i varandras planer.

Båda dessa planer har många obegränsade fördelar vilket är trevligt, men Inmotion Hosting verkar ha fler begränsningar för deras funktioner – inte riktigt förvånad med tanke på prisskillnaden.

A2 Hosting Turbo:

 • Obegränsade webbplatser
 • Obegränsade totala databaser
 • Obegränsad Raid 10-lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsade e-postmeddelanden

Inmotion Hosting Power:

 • 6 webbplatser
 • 50 totala databaser
 • Obegränsad lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsade e-postmeddelanden

A2 TurboInmotion Power
ServerplatsMichigan, USLos Angeles, USA
US (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japan147 ms109 ms
Kanada13 ms67 ms
Tyskland110 ms149 ms
Världsomspännande medel149,8 ms171,9 ms
Fullständiga resultat

Inmotion’s datacenter ligger i USA: s väst, medan A2 hade sitt i USA: s öst. Båda gjorde exceptionellt bra övergripande och rankade A med Inmotion: s världsomspännande genomsnitt på 171 ms VS A2: s 149 ms.

Inmotion doppade över 200 ms med pingar från London och Indien, medan A2 doppade över 200 ms i Singapore, Indien och Sydney.

Om du är inriktad på amerikanska marknader har Inmotion två datacentra i USA (1 öst, 1 väst) att välja mellan, medan du också har två datacenter om du bestämmer dig för att gå med A2 Turbo (Michigan och Arizona).

Slutsatser: Är A2 värd för en solid webbhotellvärd?

Det är säkert att säga att A2 Hosting är ett solidt webbhotellmärke.

De är inte den snabbaste webbhotellen i närheten (de presterade långsammare än tävlingen) men de är inte alls långsamma – både deras Swift- och Turbo-planer producerade en världsomspännande genomsnittlig responstid under 180 ms, vilket ger dem en stark A + -rankning.

Vad de saknar i hastighet (jag kan inte betona nog att A2 faktiskt är ganska jävligt snabbt, bara inte lika snabbt som konkurrenterna i samma konsol), de kompenserar för bekvämlighet och obegränsade funktioner.

Deras A2-optimerade mjukvarufunktion och inställning av 1-klick är en sådan tidsbesparing, vilket gör att upptagen företagare kan göra ett sätt att enkelt sätta upp sin webbplats med de mest optimerade inställningarna som möjligt.

A2: s priser är faktiskt ganska anständiga med Swift-planen, men om du vill ha snabbare hastigheter kanske du vill välja Turbo-planen, men det är faktiskt ganska dyr.

Ändå är A2 Hosting chock full av riktigt bra funktioner som gör livet lättare för oss. Det är olyckligt att deras livechatsupport är lite inkonsekvent, men om du kan se förbi det är de ett utmärkt varumärke att vara värd för din webbplats med.

Om du vill vara värd för obegränsade webbplatser och e-postkonton med anständig hastighet, leta inte längre än A2 Hosting.

Nyckelfunktioner

 • ✓ Obegränsad lagring
 • ✓ Obegränsad bandbredd
 • ✓ TurboServer – 20x snabbare
 • ✓ Förinställd för säkerhet
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-åtkomst
 • ✓ Node.js stöds

Rekommenderas för

 • • WordPress
 • • e-handel
 • • Joomla, Drupal
 • • Lokala företag
 • • Professionell blogg
 • • Webbplats med hög trafik

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map