A2 Hosting

A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting er en af ​​de hurtige webhosting omkring! Vi elsker deres funktioner, især bekvemmeligheden ved deres A2-optimering. Live chat er inkonsekvent og skal forbedres, men samlet set en meget god vært!

A2 Hosting anmeldelser – 9 fordele & 1 con (serverhastighed testet & Uptime optaget på vores 2 testwebsteder!)

A2 Hosting er et sjovelsk webhostingfirma, der blev oprettet helt tilbage i 2011. Oprindeligt udnævnte de sig Iniquinet, men efter et par års forretning gjorde de det, der muligvis var det bedste forretningsbevægelse, de nogensinde kunne have gjort – de omdirigerede sig selv som A2 Hosting (undskyld, men Iniquinet var virkelig ikke et meget godt navn!).

Opkaldt efter grundlæggerens hjemby (Ann Arbor, Michigan) formår administrerende direktør at yde fremragende service til deres kunder, samtidig med at han opretholder en sjovelsk, let hjerte af virksomhedskulturer.

For nylig har vi hørt folk synge roser om deres webhosteplaner, så vi gik videre og købte os en Swift og en Turbo-konto bare for at se, hvordan de klarer sig, og du ved hvad?

Vi er ret forbandede glade for dem.

Du har muligvis hørt om deres Guru-service 24/7 (deres Gurus har måske brugt for længe i meditation – mere om det senere!)

Folk har måske sunget roser om deres ubegrænsede fordele.

De har implementeret mange funktioner og frynsegoder, der vil holde kunderne glade, men virkelig er det hele den hurtige pakke, praktisk indpakket med livskvalitetsfunktioner, der virkelig efterlader konkurrencen at spise støv.

Efter seriøs test og benchmarking føler vi faktisk, at A2-hosting bestemt fortjener deres plads på de store drenges bord.

Her er en liste over ting, vi elsker ved A2-hosting, og et par ting, vi ikke gjorde.

Bemærk

Vores to teststeder er a2turbohosted.com og a2sghosted.com. Førstnævnte er vært hos A2 Turbo på deres datacenter i Michigan; mens sidstnævnte er vært hos A2 Swift på deres datacenter i Singapore.

Hvad vi kan lide ved A2 Hosting

1. A2 Hosting er HURTIG!

A2 Hosting

Her på Bitcatcha.com er vi alle skøre over HASTIGHED. Jo hurtigere en webhost kan udføre, jo bedre er de i vores bøger. Du ser, når det kommer til online-virksomheder, forstår vi, at hastighed er alt, og at hvert millisekund betyder noget.

Bare husk den tid det tager for dig at blinke.

Det er omkring 400 millisekunder.

En webhost skal svare på en anmodning i HALF den tid for at blive betragtet som effektiv (hvilket er Googles anbefalede hastighed – 200 ms), og dine data skal overføres til kundens skærm i omtrent samme tid, fordi noget langsommere end det vil medføre, at din potentielle kunde potentielt ikke længere er en kunde, fordi han / hun blev for kede og besluttede at besøge et andet hurtigere, mere effektivt sted.

At tale om effektiv, A2 Hosting er MEGET effektiv og hurtig.

Vi satte vores to testwebsteder – A2SGHosted.com (hostet i A2 Singapore, Swift) og A2TurboHosted.com (hostet i A2 Michigan, Turbo) – gennem vores intensive serverhastighedstest, og vi var meget tilfredse med de resultater, der kom tilbage.

Vi testede for responstider mellem serverens placering pinget fra 8 forskellige positioner over hele kloden. Derefter gennemsnit vi disse numre og rangerede webværterne baseret på hvor godt de klarer sig.

Googles anbefalede svartid er 200 ms (lavere er bedre). Så alt under 180 ms er klassificeret A +; 181 ms – 210 ms er rangeret A; 211 ms – 220 ms er rangeret som B +; 221 ms – 240 ms er rangeret B og så videre og så videre.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift) Gennemsnitlig hastighed: 173,2 ms – Se fuldt resultat

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo) Gennemsnitshastighed: 149,8 ms – Se fuldt resultat

Både Swift-kontoen og Turbo-kontoserverens hastighedstestresultater kom tilbage med rangeringen A +, Swift med et verdensomspændende gennemsnit på 173 ms og Turbo kom lidt hurtigere på 149 ms.

Det er givet, at dette ikke er de hurtigste serverresponshastigheder, vi har set, men enhver webhosting, der bliver rangeret A +, betragtes som temmelig god i vores bøger. Kombineret med A2’s liste over luksuriøse funktioner har vi fået os en webhosting af guldmedalje.

2. Superhurtige Turbo-servere

A2 Hosting’s Turbo-plan leveres med et hemmeligt våben – deres Turbo-servere. De hævder, at websteder, der er vært på deres Turbo-servere, er i stand til at indlæse 20 gange hurtigere end almindelige websteder, fordi de begrænser mængden af ​​brugere pr. Server, og tilsyneladende er serverne mere effektive til at håndtere forbindelser.

(Den officielle sammenligningsvideo af A2 Hosting)

Vi kørte vores helt egen sidebelastningstest ved hjælp af WebPageTest.org for at se, hvor sandt dette er (Swift testwebsted pinget fra Singapore, Turbo-testwebsted pinget fra Chicago for at være fair)

Hurtigt teststedets belastningshastighed

Swift: Webstedet indlæses på 1.066 sekund – Se det fulde resultat

Turbotestets belastningshastighed

Turbo: Webstedsindlæser på 0,981 sekund – Se fuldt resultat

Det tog Swift-stedet 1.066 sekunder at indlæse fuldstændigt, mens Turbo-webstedet afsluttede dokumentet på kun 0,981 sekund. Det er bestemt en forbedring, og vi har mistanke om, at vi vil se et større forskel mellem sidehastighedshastighederne, hvis siderne er tungere.

3. Hurtig indlæsning med SSD-opbevaring

Alle A2s delte hostingplaner leveres med SSD Storage, som virkelig bidrager til deres hurtige indlæsningshastigheder. Du føler måske, at dette ikke er så stort, men lad mig forsikre dig, det er ganske stort.

Et websted, der er bremset med kun 1 sekund, mister kundebeholdningen, hvilket resulterer i massivt salgstab.

SSD’er er omkring 30% hurtigere end almindelige harddiske, så hver gang vi ser SSD’er som vores webhotellagringsmuligheder, krøller hjørnerne af munden opad i forventning om superhurtige indlæserhastigheder.

Tjek denne windows boot-hastighedstest for et eksempel på hastighedsforskellen mellem SSD’er og HDD’er.

4. 99,9% oppetidsgaranti

Hvad der præcist er oppetid?

En af definitionerne af ‘oppetid’ ifølge Wikipedia er det direkte modsatte af driftsstop. Ja, det er super nyttigt.

Grundlæggende er oppetid den tid, dit websted har været ope og tilgængeligt for dine dyrebare kunder. Da det er praktisk talt umuligt at få 100% oppetid, nøjes de fleste webværter derude med at kunne levere 99,9% oppetid.

Forskellen mellem A2-hosting og resten er, at A2 garanterer 99,9% oppetid. Hvis der ikke forekommer uplanlagte nedetider på dit websted mere end 0,1% af den samlede tid om måneden, giver A2 en servicekredit på 5% fra det betalte beløb pr. Måned for hver time, dit websted er nede på grund af internt netværks- eller udstyrsfejl.

A2 Uptime-forpligtelse

Naturligvis gælder dette ikke for DDoS-angreb, ISP-problemer eller problemer, der er forårsaget af eksterne styrker, men vi er meget glade for, at denne garanti er der til at begynde med – deres tillid til deres oppetid inspirerer tilliden til os!

Her er sporingsdataene fra vores teststeder, der spores ved hjælp af uptimerobot.com. Begge tæller nedenfor opdateres konstant.

Oppetid siden oktober 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift)

Oppetid siden marts 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo)

5. Ubegrænsede funktioner

Online-virksomheder adskiller sig ikke fra almindelige mur- og mørtelfirmaer i den forstand, at vi altid leder efter måder at holde vores udgifter lave på. Det er virkelig irriterende, når vi skal tildele yderligere udgifter, hvis vi vil have et andet domæne eller tilføje en e-mail-adresse.

Med A2 Hosting var denne forfatter meget glad for at opleve en række ubegrænsede funktioner med både Swift- og Turbo-konti.

 • Ubegrænset websteder
 • Ubegrænset samlede databaser
 • Ubegrænset Raid 10-opbevaring
 • Ubegrænset overførsel
 • Ubegrænset e-mail-adresser
 • Ubegrænset underdomæner, parkerede domæner og Addon-domæner

Dette er bare de ubegrænsede funktioner. Vil du se, hvad vi får GRATIS?

 • SSD-hastighedsforøgelse
 • Railgun optimizer (op til 143% hurtigere HTML-belastningshastigheder – kun Turbo-plan)
 • Site Migration
 • Patchman forbedret sikkerhedsværktøj
 • DNS-styring

Mellem de gratis og ubegrænsede fordele indså vi endelig, hvordan det føltes at blive behandlet som en konge. Den bedste del af det hele er, at vi slet ikke behøver at bekymre os om yderligere omkostninger overhovedet!

6. Guru Support 24/7/365

Ethvert respektabelt webhostingfirma ved, at nøglen til succes i denne forretning er et solidt supportteam. Al hastighed og hardware i verden vil ikke gøre kunderne meget godt, hvis der ikke er nogen der hjælper dem med at løse problemer.

A2 har klogt branded deres supportteam som Gurus, tekniske eksperter, der er i stand til at løse ethvert problem, du måtte have på en given time.

Vores oplevelse med dem var ret behagelig, vores billetter blev løst ret hurtigt, og den Guru, jeg talte med i Live-chat, var venlig, vidende og hjælpsom.

Det eneste problem, jeg havde, var, at det tog lidt længere tid end normalt for os at oprette forbindelse til en agent, men dette skulle ikke være et problem, når A2 ansætter mere supportpersonale. Vi taler mere om dette spørgsmål nedenfor.

7. Datacenterplaceringer til hurtigere levering af data

Datacenterpladserne for webhostingfirmaer er helt afgørende for hurtige indlæsningstider. Uanset hvilken slags tech- eller hardware-webhostingfirmaer der krager om, når det kommer til datalasthastighed, handler det om, hvor tæt datacentre er til dine målkunder.

Hvis du målretter mod Singaporeans, og dit websted er vært i et datacenter i Nordamerika, bliver dine data nødt til at rejse ganske ret for at nå skærmene til dine kunder (hvilket betyder, at det vil være langsomt at indlæse), og nogle gange er det bare ikke kommer til at få jobbet gjort.

4 datacenterplaceringer med A2 Hosting

Mens de fleste webhostingfirmaer kun har datacentre i USA, har A2 hosting 4 datacentre over hele verden, 2 i Amerika, 1 i Amsterdam og 1 mere i Singapore.

På denne måde dækker A2 Amerika, Europa og Asien – du skal bare vælge det nærmeste datacenter, der skal være vært for dit websted i forhold til dine kunder, og de vil kunne nyde hurtige indlæsningshastigheder.

Sjov kendsgerning

A2 Hosting er anerkendt som en af ​​de bedste webhosting for Singapore websteder. .

8. A2 Optimeret software

Nogle af os nyder at finpudse vores software og tænke på indstillingerne for at skubbe ud hver dråbe ydelse. Andre som mig foretrækker, at tingene fungerer lige ud af boksen med de bedst mulige indstillinger.

A2 Hosting slår virkelig over sin vægt med denne funktion, med softwareindstillinger forudindstillet for maksimal sikkerhed og topydelse. Fra og med nu kan denne optimeringsindstilling anvendes til populær software som WordPress, PrestaShop, Drupal og Joomla, hvilket betyder, at vi ikke behøver at bekymre os om sidehastighedshastigheder – med deres egne ord A2 “tager gætteriet ud af hvordan for at få den hurtigste sideindlæsning og de mest sikre indstillinger ”, så vi kan føre virksomheden uden bekymringer.

A2 Optimeringer

Bare for at give dig en grov idé om, hvor meget bedre softwaren er med A2s optimerede software, kører Optimeret WordPress op til 6 gange hurtigere sammenlignet med ikke-optimerede websteder!

De har endda kastet deres A2 Optimized Site Accelerator til brugere med Turbo-planen, som har forudkonfigurerede cache-indstillinger, der hjælper dit websted med at indlæse hurtigere. Du har 3 cache-muligheder:

 • Turbo-cache – for op til 20x hurtigere belastningshastigheder
 • OPcache / APC – reducerer php-side-responstider til halvdelen
 • Memcached – holder dine data i hukommelsen til hurtig hentning

Vi lavede nogle mindre sidehastighedstestning med Turbo Cache til og fra, og her er resultaterne:

Turbo-cache OFF – Se det fulde resultat

Turbo-cache ON – Se det fulde resultat

Der er en samlet forbedring af indlæsningshastigheden med webstedet med Turbo Cache ON, men det er ikke 20 gange hurtigere, som det annonceres – dette kan skyldes, at vores testsite er super let og der ikke er meget at indlæse.

Selv da er der et par millisekunder barberet her og der med Turbo Cache ON. Det ser måske ikke ud som meget, men det hele tilføjer, at det bidrager til belastningen på webstedet.

Hvis dit websted er tungt med masser af billeder, vil du sandsynligvis virkelig kunne se de 20x hurtigere belastningshastigheder komme i spil.

Vi var også i stand til let at installere vores yndlingssoftware med A2s support med 1 klik. Dette var meget praktisk og nyttigt, især når det kom til installation af check-out tællere til e-handelswebsteder.

9. Brugergrænseflade til intuitiv klient-login

Det var så nemt og naturligt at navigere rundt i A2’s login-UI. De var tydeligvis meget opmærksomme på brugeroplevelse, hvilket gjorde alt intuitivt og praktisk at bruge.

A2 Kontopanel

Du kan finde alt, hvad du har brug for, på øverste panel, klart lagt i kontrastfarver, fanger øjet.

A2-kontos hovedgrænseflade

Alt er, hvor du kunne forvente, at det skulle være, med en søgefelt placeret i centrum for dig at slå deres imponerende vidensbasisartikler op.

Brug af det føltes naturligt, farvekombinationen er behagelig, skader ikke øjet, og alle de vigtige links og ikoner skiller sig ud, så du aldrig behøver at se for hårdt efter dem.

Lang historie kort, vi elsker UI!

Hvad vi ikke kunne lide ved A2 Hosting

Så meget som vi kunne lide A2 Hosting’s Turbo-plan, ville vi lyve, hvis vi sagde, at de absolut ikke havde nogen mangler.

Guru-support er meget hjælpsom, men kan være lidt langsom

Vi kontaktede deres live chat support for at bede om hjælp med nogle mindre problemer, vi stødte på, og vi fandt dem meget tålmodige, hjælpsomme og vidende. Det, der frustrerede os, var ventetiden; det tog lidt længere tid at få forbindelse til nogen.

A2 Support

(Screenshot taget efter ventetid i 22 minutter)

Når vi kom igennem, var de virkelig hjælpsomme og effektive til at løse vores problemer, men en ting, vi bemærkede, var, at de ser lidt underbemandede ud. Guruerne, som vi forbandt os med, var eksperter inden for deres område, men det ser ud til, at de håndterede 2-3 forskellige anmodninger ad gangen, så det tog dem et stykke tid at svare på os.

Lang historie kort, støttehastighed er inkonsekvent men frugtbar. Når de ansætter flere supportmedarbejdere til at hjælpe med responstider, har de et af de bedste supportteam i branchen.

A2 Hosting’s planer og funktioner

Delt værtsindstillinger

A2s delte hostingplaner findes i 3 størrelser – Lite, Swift og Turbo.

Lite-planen er den mest basale af dem alle, hvilket giver dig adgang til kun 1 websted og 5 databaser til kun $ 4,40 pr. Måned.

Swift-planen giver dig alle fordelene ved Lite-planen, men med ubegrænsede websteder og databaser til $ 5,39 månedligt (kun $ 0,99 mere end lite!)

Sidst, men bestemt ikke mindst, er Turbo-planen deres hurtigste plan endnu, med alle de samme fordele og funktioner ved Swift, men med Turbo-servere – (op til 20 gange hurtigere) og A2-optimerede funktioner. Denne plan koster dig $ 10,29 månedligt. Hvis du leder efter et stort hastighedsforøg. Du skal selv beslutte, om et hastighedsforøgelse er værd at ekstra kontanter.

LiteSwiftTurbo
Disk Space Unlimited Unlimited Unlimited
Antal websteder1 Ubegrænset Ubegrænset
Turbo ServerNoNoYes
Gratis SSL & SSDYesYesYes
Pris /mo$4.40*$5.39*$10.29*

* Speciel introduktionspris. 50% rabat på den normale pris.

Prismæssigt sammenlignet med SiteGround (vores foretrukne vært indtil videre!) Ser du ikke meget forskel, men du bliver nødt til at beslutte, om du foretrækker funktioner eller hastighed – A2 har bedre gratis og ubegrænsede fordele, mens SiteGround har meget hurtigere serverhastigheder.

Alle planerne har 99,9% oppetidsgaranti, men hvad der er endnu mere interessant er, at disse delte indstillinger har Node.Js understøttet, en funktion der normalt kun er forbeholdt VPSer!

Valg af forhandlerplan

Når det kommer til forhandler-hosting, har du 4 muligheder at vælge imellem – Bronze, Silver, Gold og Platinum.

Omkostninger, der spænder fra $ 14,91 månedligt for bronze til $ 42,23 månedligt for platin, kan du vælge baseret på de ressourcer, der er nødvendige for dine forhandlerfirmaer.

Alle forhandlerplanerne leveres med Plesk Kontrolpanel, gratis eNom forhandlerkonto og når som helst pengene tilbage-garanti. Sølv-, guld- og platinaplanerne leveres også med gratis WHMCS.

VPS-indstillinger

Hvis du leder efter VPS-hosting, har A2 et par administrerede, ikke-styrede og centrale VPS-hostingmuligheder at vælge imellem. Du kommer til at tilpasse dine servere, vælge det, du har brug for, og kun kontrollere, hvad du betaler for. Perfekt til dem, der specifikt webhosting!

Hvordan holder A2-hosting op imod konkurrencen?

Hvordan kan vi kalde dette en detaljeret gennemgang uden i det mindste at udføre server-responstidstest mellem showets stjerne og konkurrenterne? Når alt kommer til alt spiller serverens responstid en meget vigtig rolle i at skabe eller ødelægge din virksomhed (bemærk f.eks. De beløbstider, du vendte væk fra et websted bare fordi det tog for lang tid at svare).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Vi kiggede på A2s Swift-plan og sammenlignede dem med vores foretrukne webhostingsplan SiteGround’s (Bitcatcha.com er vært hos dem!) GrowBig-plan, og her er hvad vi opdagede.

Som Delt WordPress-planer har begge webhosts deres egne WordPress-centrerede fordele. Nogle funktioner navngives forskelligt, men oprettes til samme formål, mens andre er unikke for planerne.

A2’s Swift-plan har:

 • Automatisk WordPress installation og konfig
 • Let at bruge iscenesættelse
 • A2 optimeret cache
 • Nemme WordPress-sikkerhedskopier
 • Automatiske WordPress Core-opdateringer & patches
 • Udviklervenlige funktioner som WP-CLI, SSH, Git osv

SiteGround’s Growbig-plan har:

 • 1-Klik på installationsprogrammet
 • Auto WordPress-opdateringer
 • WP-CLI aktiveret
 • SuperCacher
 • WordPress iscenesættelse
 • Forinstalleret Git

Vær opmærksom på, at selvom Swift og GrowBig er webhotellets mærkes moderate pakke, ser det ud til, at GrowBig giver flere hastighedsfordele, da deres SuperCacher (forbedret cache) -funktion er tilgængelig fra start, mens A2’s brugere bliver nødt til at opgradere til Turbo-planen for at nyd deres Turbo-servere.

Vi føler, at dette alene giver SiteGround kanten, når det kommer til værdien – omtrent den samme pris, men med bedre lastetider.

Dernæst testede vi de to planer for serverens responstid ved hjælp af vores helt egen Server Speed ​​Checker. Tjek resultaterne nedenfor:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server LocationSingaporeSingapore
US (W) 172 ms211 ms
US (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japan67 ms70 ms
Canada218 ms240 ms
Tyskland159 ms168 ms
Globalt gennemsnit173,2 ms159,9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Teststed
Fuldt resultat

Med datacentre for disse to mærker beliggende i Singapore er det ikke overraskende, at de gjorde det usædvanligt godt omkring Asien, idet SiteGround var lidt hurtigere mellem de to.

Generelt klarede begge værter usædvanligt godt med A2’s Swift-plan med et verdensomspændende gennemsnit på 173 ms, vs SiteGrounds hurtigere servere med et verdensomspændende gennemsnit på 160 ms, hvilket giver dem begge vores eftertragtede A + -rangering.

Med begge disse planer på et lignende prispunkt (SiteGround GrowBig til $ 5,95 og A2’s Swift lidt lavere til $ 5,39 pr. Måned) ser det ud til, at A2 Hosting har den bedre aftale.

Dog er A2 muligvis ikke så hurtig som SiteGround, men de er faktisk ret hurtige, og de leveres med ubegrænset lagerplads og båndbredde.

A2 Turbo VS Inmotion Hosting’s strømplan

Dernæst fandt vi A2s Turbo-plan (deres dyreste plan) mod Inmotion Hosting’s Power-plan (deres mellemstore pris). De ser ud til at være i direkte konkurrence med hinanden, hvilket fremgår af de fejl, de påpeger i hinandens planer.

Begge disse planer har en masse ubegrænsede fordele, hvilket er rart, men Inmotion Hosting ser ud til at have flere begrænsninger på deres funktioner – ikke rigtig overrasket, i betragtning af prisforskellen.

A2 Hosting Turbo:

 • Ubegrænsede websteder
 • Ubegrænset samlede databaser
 • Ubegrænset Raid 10-opbevaring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset e-mails

Inmotion Hosting Power:

 • 6 websteder
 • 50 samlede databaser
 • Ubegrænset opbevaring
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset e-mails

A2 TurboInmotion Power
Server LocationMichigan, USLos Angeles, US
US (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japan147 ms109 ms
Canada13 ms67 ms
Tyskland110 ms149 ms
Globalt gennemsnit149,8 ms171,9 ms
Fuldt resultat

Inmotion’s datacenter er beliggende i USA vest, mens A2 havde deres i USA øst. Begge klarede usædvanligt godt generelt og rangerede A med Inmotion verdensomspændende gennemsnit på 171 ms VS A2’s 149 ms.

Inmotion dyppede over 200 ms med pings fra London og Indien, mens A2 dyppede over 200 ms i Singapore, Indien og Sydney.

Hvis du er målrettet mod amerikanske markeder, har Inmotion 2 datacentre i USA (1 øst, 1 vest), som du kan vælge imellem, mens du også har 2 datacenter, hvis du beslutter at gå med A2 Turbo (Michigan og Arizona).

Konklusioner: Er A2 vært for en solid websted vært?

Det er sikkert at sige, at A2 Hosting er et solidt webhostemærke.

De er ikke den hurtigste webhost (de optrådte langsommere end konkurrencen), men de er slet ikke langsom – både deres Swift- og Turbo-planer producerede en verdensomspændende gennemsnitlig responstid på under 180 ms, hvilket gav dem en stærk A + placering.

Hvad de mangler i hastighed (jeg kan ikke understrege nok, at A2 faktisk er ret forbandet hurtig, bare ikke så hurtig som konkurrenterne i samme beslag), de kompenserer for i bekvemmelighed og ubegrænsede funktioner.

Deres A2-optimerede softwarefunktion og opsætning af 1-klik er en sådan tidsbesparelse, der giver travle virksomhedsejere mulighed for nemt at oprette deres websted med de mest optimerede indstillinger, der er mulige.

A2s priser er faktisk ganske anstændige med Swift-planen, men hvis du vil have hurtigere hastigheder, ønsker du måske at vælge Turbo-planen, men den er faktisk ganske dyr.

Ikke desto mindre er A2 Hosting chock fuld af rigtig gode funktioner, der gør livet lettere for os. Det er uheldigt, at deres live chat-support er lidt inkonsekvent, men hvis du kan se forbi det, er de et fremragende brand til at være vært for dit websted med.

Hvis du vil være vært for ubegrænset websteder og e-mail-konti med anstændig hastighed, skal du ikke se længere end A2 Hosting.

Nøglefunktioner

 • ✓ Ubegrænset opbevaring
 • ✓ Ubegrænset båndbredde
 • ✓ TurboServer – 20x hurtigere
 • ✓ Forindstillet til sikkerhed
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-adgang
 • ✓ Understøttet Node.js

Anbefales til

 • • WordPress
 • • e-handel
 • • Joomla, Drupal
 • • Lokale virksomheder
 • • Professionel blog
 • • Websted med høj trafik

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me