A2-hosting

A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting is een van de snelle webhosting die er is! We houden van hun functies, vooral het gemak van hun A2-optimalisatie. Livechat is inconsistent en moet worden verbeterd, maar over het algemeen een zeer goede host!

A2 Hosting Reviews – 9 Pro’s & 1 Con (serversnelheid getest & Uptime opgenomen op onze 2 testsites!)

A2 Hosting is een leuk webhostingbedrijf dat al in 2011 is opgericht. Aanvankelijk noemden ze zichzelf Iniquinet, maar na een paar jaar zaken te hebben gedaan, maakten ze mogelijk de beste zakelijke zet die ze ooit hadden kunnen doen – ze veranderden zichzelf in A2 Hosting (sorry, maar Iniquinet was echt geen goede naam!).

Vernoemd naar de geboorteplaats van de oprichter (Ann Arbor, Michigan), slaagt de CEO erin om zijn klanten uitstekende service te bieden, terwijl hij een vrolijke, luchtige bedrijfscultuur in stand houdt.

Onlangs hebben we mensen lof horen zingen over hun webhostingplannen, dus gingen we door en kochten we een Swift- en een Turbo-account om te zien hoe ze presteren, en weet je wat?

We zijn er erg blij mee.

Je hebt misschien gehoord van hun 24/7 goeroe-service (hun goeroes hebben misschien te lang in meditatie doorgebracht – daarover later meer!)

Mensen hebben misschien lof gezongen over hun onbeperkte voordelen.

Ze hebben veel functies en voordelen geïmplementeerd die klanten tevreden zullen houden, maar het is echt het hele snelle pakket, handig verpakt met levenskwaliteitsfuncties die de concurrentie echt stof laten opeten.

Na serieus testen en benchmarken, zijn we van mening dat A2-hosting zeker hun plaats verdient aan de tafel van de grote jongens.

Hier is een lijst met dingen die we leuk vinden aan de A2-hosting, en een paar dingen die we niet hebben gedaan.

Notitie

Onze twee testsites zijn a2turbohosted.com en a2sghosted.com. De eerste wordt gehost met A2 Turbo in hun datacenter in Michigan; terwijl de laatste wordt gehost met A2 Swift in hun datacenter in Singapore.

Wat we leuk vinden aan A2 Hosting

1. A2-hosting is SNEL!

A2-hosting

Hier bij Bitcatcha.com zijn we allemaal gek op SPEED. Hoe sneller een webhost kan presteren, hoe beter ze in onze boeken staan. Zie je, als het gaat om online bedrijven, begrijpen we dat snelheid alles is en dat elke milliseconde ertoe doet.

Let op de tijd die het kost om met je ogen te knipperen.

Dat is ongeveer 400 milliseconden.

Een webhost moet die tijd reageren op een verzoek in HALF om als effectief te worden beschouwd (wat de door Google aanbevolen snelheid is – 200 ms), en uw gegevens moeten in ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd naar het scherm van de klant worden overgebracht, omdat alles langzamer is dan waardoor uw potentiële klant mogelijk geen klant meer is omdat hij / zij zich te verveelt en besluit een andere snellere, effectievere site te bezoeken.

Over effectief gesproken, A2 Hosting is ZEER effectief en snel.

We hebben onze twee testsites – A2SGHosted.com (gehost in A2 Singapore, Swift) en A2TurboHosted.com (gehost in A2 Michigan, Turbo) – door onze intensieve Server Speed ​​Test gehaald, en we waren erg blij met de resultaten die terugkwamen.

We hebben getest op reactietijden tussen de locatie van de server, gepingd vanuit acht verschillende posities over de hele wereld. Vervolgens hebben we die cijfers gemiddeld en de webhosts gerangschikt op basis van hoe goed ze presteren.

De door Google aanbevolen reactietijd is 200 ms (lager is beter). Dus alles onder 180 ms wordt A + gerangschikt; 181 ms – 210 ms is gerangschikt A; 211 ms – 220 ms is gerangschikt B +; 221 ms – 240 ms is gerangschikt B enzovoort, enzovoort.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift) Gemiddelde snelheid: 173,2 ms – Bekijk volledig resultaat

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo) Gemiddelde snelheid: 149,8 ms – Bekijk volledig resultaat

Zowel de Swift-account als de Turbo-account serversnelheidstestresultaten kwamen terug op de ranglijst A +, Swift met een wereldwijd gemiddelde van 173 ms en Turbo kwam iets sneller binnen met 149 ms.

Toegegeven, dit zijn niet de snelste serverreactiesnelheden die we hebben gezien, maar elke webhosting die een A + krijgt, wordt in onze boeken als verdomd goed beschouwd. In combinatie met de lijst met luxe functies van A2 hebben we een gouden medaillewinnaar voor webhosting gekregen.

2. Supersnelle turboservers

Het Turbo-plan van A2 Hosting wordt geleverd met een geheim wapen: hun Turbo-servers. Ze beweren dat sites die op hun Turbo-servers worden gehost 20 keer sneller kunnen laden dan reguliere sites, omdat ze het aantal gebruikers per server beperken en blijkbaar zijn de servers efficiënter in het verwerken van verbindingen.

(De officiële vergelijkingsvideo van A2 Hosting)

We hebben onze eigen laadtests voor pagina’s uitgevoerd met WebPageTest.org om te zien hoe waar dit is (Swift-testsite gepingd vanuit Singapore, Turbo-testsite gepingd vanuit Chicago om eerlijk te zijn)

Snelle laadsnelheid van testlocatie

Snel: site laadt in 1.066 seconde – Bekijk het volledige resultaat

Laadsnelheid van turbotestlocatie

Turbo: site laadt in 0.981 seconde – Bekijk het volledige resultaat

Het kostte de Swift-site 1.066 seconden om volledig te laden, terwijl de Turbo-site het document in slechts 0.981 seconde voltooide. Het is absoluut een verbetering en we vermoeden dat we een groter verschil zullen zien tussen de laadsnelheden van de pagina als de sites zwaarder zijn.

3. Snel laden met SSD-opslag

Alle gedeelde hostingplannen van A2 worden geleverd met SSD-opslag die echt bijdraagt ​​aan hun hoge laadsnelheden. Misschien heb je het gevoel dat dit niet zo’n groot probleem is, maar laat me je verzekeren, deze deal is vrij groot.

Een site die slechts 1 seconde wordt vertraagd, verliest het klantenbehoud, wat resulteert in een enorm omzetverlies.

SSD’s zijn ongeveer 30% sneller dan gewone harde schijven, dus wanneer we SSD’s zien als onze opslagopties voor webhosting, krullen onze mondhoeken omhoog in afwachting van supersnelle laadsnelheden.

Bekijk deze Windows-opstartsnelheidstest voor een voorbeeld van het snelheidsverschil tussen SSD’s en HDD’s.

4. Uptime-garantie van 99,9%

Wat is uptime precies?

Een van de definities van ‘uptime’ volgens Wikipedia is het tegenovergestelde van downtime. Ja, dat is super handig.

Uptime is in feite de hoeveelheid tijd dat uw site actief is geweest en beschikbaar is voor weergave door uw dierbare klanten. Aangezien 100% uptime praktisch onmogelijk is, nemen de meeste webhosts genoegen met het kunnen leveren van 99,9% uptime.

Het verschil tussen A2-hosting en de rest is dat A2 een uptime van 99,9% garandeert. Als ongeplande uitvaltijden op uw site meer dan 0,1% van de totale tijd per maand bedragen, zal A2 een servicekrediet van 5% verstrekken van het bedrag dat per maand wordt betaald voor elk uur dat uw site niet beschikbaar is vanwege intern netwerk- of apparatuurfalen.

A2 inzet voor inzetbaarheid

Dit is duidelijk niet van toepassing op DDoS-aanvallen, ISP-problemen of problemen die worden veroorzaakt door krachten van buitenaf, maar we zijn best blij dat deze garantie er is om mee te beginnen – hun vertrouwen in hun uptime wekt vertrouwen in ons!

Dit zijn de trackinggegevens van onze testsites, bijgehouden met uptimerobot.com. Beide onderstaande tellers worden voortdurend bijgewerkt.

Uptime sinds oktober 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift)

Uptime sinds maart 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo)

5. Onbeperkte functies

Online bedrijven verschillen niet van gewone fysieke bedrijven in de zin dat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze kosten laag te houden. Het is echt vervelend als we extra kosten moeten maken als we een ander domein willen of een e-mailadres toevoegen.

Met A2 Hosting was deze schrijver erg blij met een groot aantal onbeperkte functies met zowel Swift- als Turbo-accounts.

 • Onbeperkte websites
 • Onbeperkt totaal aantal databases
 • Onbeperkte Raid 10-opslag
 • Onbeperkte transfers
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • Onbeperkte subdomeinen, geparkeerde domeinen en addon-domeinen

Dit zijn slechts de onbeperkte functies. Wil je eens kijken wat we GRATIS krijgen?

 • SSD-snelheidsboost
 • Railgun optimizer (tot 143% hogere HTML laadsnelheden – alleen Turbo plan)
 • Sitemigratie
 • Patchman Enhanced Security Tool
 • DNS-beheer

Tussen de gratis en onbeperkte voordelen realiseerden we ons eindelijk hoe het voelde om als een koning behandeld te worden. Het beste van alles is dat we ons helemaal geen zorgen hoefden te maken over eventuele extra kosten!

6. 24/7/365 Guru-ondersteuning

Elk respectabel webhostingbedrijf weet dat de sleutel tot succes in dit bedrijf een solide ondersteuningsteam is. Alle snelheid en hardware ter wereld zullen de klanten niet veel goed doen als er niemand in de buurt is om hen te helpen bij het oplossen van problemen.

A2 heeft hun ondersteuningsteam slim bestempeld als goeroes, technische experts die in staat zijn om elk probleem op elk uur op te lossen.

Onze ervaring met hen was best prettig, onze tickets waren vrij snel opgelost en de goeroe waarmee ik sprak in de livechat was vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Het enige probleem dat ik had, was dat het iets langer duurde dan normaal om verbinding te maken met een agent, maar dit zou geen probleem meer moeten zijn als A2 meer ondersteunend personeel inhuurt. We zullen hieronder meer over dit probleem praten.

7. Datacenterlocaties voor snellere gegevenslevering

De datacenterlocaties van webhostingbedrijven zijn absoluut cruciaal voor snelle laadtijden. Het maakt niet uit wat voor soort tech- of hardware-webhostingbedrijven zich bezighouden, als het gaat om de snelheid van gegevenslevering, gaat het erom hoe dicht de datacenters zijn voor uw doelklanten.

Als u Singaporezen target en uw website wordt gehost in een datacenter in Noord-Amerika, zullen uw gegevens behoorlijk wat moeten reizen om de schermen van uw klanten te bereiken (wat betekent dat het traag zal laden) en soms is dat gewoon de klus niet klaren.

4 datacenterlocaties met A2 Hosting

Terwijl de meeste webhostingbedrijven alleen datacenters hebben in de VS, heeft A2 hosting 4 datacenters wereldwijd, 2 in Amerika, 1 in Amsterdam en 1 meer in Singapore.

Op deze manier bestrijkt A2 Amerika, Europa en Azië – u hoeft alleen het dichtstbijzijnde datacenter te selecteren om uw site te hosten in relatie tot uw klanten, en ze kunnen genieten van hoge laadsnelheden.

Leuk weetje

A2 Hosting wordt erkend als een van de beste webhosting voor websites in Singapore. .

8. A2-geoptimaliseerde software

Sommigen van ons vinden het leuk om onze software aan te passen en te sleutelen aan de instellingen om elke druppel prestaties eruit te persen. Anderen zoals ik, geven er de voorkeur aan dat dingen direct uit de doos werken met de best mogelijke instellingen.

A2 Hosting slaat echt boven zijn gewicht met deze functie, met vooraf ingestelde software-instellingen voor maximale veiligheid en topprestaties. Vanaf nu kan deze optimalisatieoptie worden toegepast op populaire software zoals WordPress, PrestaShop, Drupal en Joomla, wat betekent dat we ons geen zorgen hoeven te maken over laadsnelheden van pagina’s – in hun eigen woorden A2 ‘haalt het giswerk uit hoe om de snelste pagina laadt en de meest veilige instellingen ”, waardoor we het bedrijf zonder zorgen kunnen runnen.

A2-optimalisaties

Om u een idee te geven van hoeveel beter de software is met de geoptimaliseerde software van A2, werkt geoptimaliseerde WordPress tot 6 keer sneller in vergelijking met niet-geoptimaliseerde sites!

Ze hebben zelfs hun A2 Optimized Site Accelerator toegevoegd voor gebruikers met het Turbo-plan, dat vooraf geconfigureerde caching-opties heeft waarmee uw site sneller kan worden geladen. Je hebt 3 caching-opties:

 • Turbo Cache – voor tot 20x hogere laadsnelheden
 • OPcache / APC – halveert de reactietijden van php-pagina’s
 • Memcached – houdt uw gegevens in het geheugen zodat ze snel kunnen worden opgehaald

We hebben een aantal kleine laadsnelheidstests uitgevoerd met Turbo Cache aan en uit, en hier zijn de resultaten:

Turbo Cache OFF – Bekijk het volledige resultaat

Turbo Cache ON – Zie volledig resultaat

Er is een algehele verbetering in de laadsnelheid van de site met Turbo Cache ON, maar deze is niet 20x sneller dan geadverteerd – dit kan zijn omdat onze testsite superlicht is en er niet veel te laden is.

Zelfs dan zijn er hier en daar een paar milliseconden afgeschoren met Turbo Cache ON. Het lijkt misschien niet veel, maar het draagt ​​allemaal bij aan de laadsnelheid van de site.

Als uw site zwaar is met veel afbeeldingen, kunt u waarschijnlijk de 20x hogere laadsnelheden echt zien spelen.

We waren ook in staat om onze favoriete software eenvoudig te installeren met A2’s ondersteuning voor het instellen met één klik. Dit was erg handig en handig, vooral als het ging om het installeren van kassa’s voor e-commercesites.

9. Intuïtieve gebruikersinterface voor inloggen bij klanten

Navigeren door de gebruikersinterface van A2 voelde zo gemakkelijk en natuurlijk aan. Ze hebben duidelijk veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring, waardoor alles intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is.

A2 Account Top Panel

U vindt alles wat u nodig heeft op het bovenpaneel, duidelijk ingedeeld in contrasterende kleuren, springt in het oog.

Hoofdinterface van A2-account

Alles is waar u het zou verwachten, met een zoekbalk die prominent in het midden is geplaatst, zodat u hun indrukwekkende Knowledge Base-artikelen kunt opzoeken.

Door het natuurlijk aan te voelen, is de kleurencombinatie aangenaam, doet het geen pijn aan het oog en vallen alle belangrijke links en pictogrammen op, zodat u er nooit te hard naar hoeft te zoeken.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, we houden van de gebruikersinterface!

Wat we niet leuk vonden aan A2 Hosting

Hoe leuk we het Turbo Plan van A2 Hosting ook mochten zijn, we zouden liegen als we zeiden dat ze absoluut geen gebreken vertoonden.

Guru-ondersteuning is erg nuttig, maar kan een beetje traag zijn

We hebben contact opgenomen met hun livechatondersteuning om hulp te vragen bij enkele kleine problemen die we tegenkwamen, en we vonden ze erg geduldig, behulpzaam en deskundig. Wat ons frustreerde was de wachtrij; het duurde iets langer om met iemand verbonden te zijn.

A2 Ondersteuning

(Screenshot gemaakt na 22 minuten wachten)

Toen we eenmaal klaar waren, waren ze erg behulpzaam en efficiënt bij het oplossen van onze problemen, maar een ding dat we opmerkten, was dat ze een beetje onderbezet lijken. De goeroes waarmee we contact hadden, waren experts in hun vakgebied, maar het lijkt erop dat ze 2-3 verschillende verzoeken tegelijk afhandelden, dus het duurde even voordat ze op ons reageerden.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, de ondersteuningssnelheid is inconsistent maar vruchtbaar. Zodra ze meer ondersteunend personeel inhuren om te helpen met reactietijden, hebben ze een van de beste ondersteuningsteams in de branche.

Plannen en functies van A2 Hosting

Shared Host-opties

De gedeelde hostingplannen van A2 zijn verkrijgbaar in 3 formaten: Lite, Swift en Turbo.

Het Lite-abonnement is de meest elementaire van allemaal en geeft u toegang tot slechts 1 website en 5 databases voor slechts $ 4,40 per maand.

Het Swift-abonnement biedt u alle voordelen van het Lite-abonnement, maar met onbeperkte websites en databases voor $ 5,39 per maand (slechts $ 0,99 meer dan lite!)

Last but zeker not least, het Turbo-plan is hun snelste plan tot nu toe, met dezelfde voordelen en functies van Swift, maar met Turbo Servers – (tot 20 keer sneller) en A2-geoptimaliseerde functies. Dit abonnement kost u maandelijks $ 10,29. Als je op zoek bent naar een grote snelheidsboost. Je moet zelf beslissen of een snelheidsboost het extra geld waard is.

LiteSwiftTurbo
Schijfruimte Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Nr. Van Site1UnlimitedUnlimited
Turbo ServerNeeNeeJa
Gratis SSL & SSD Ja Ja Ja
Prijs /mo$4,40*$5,39*$10,29*

* Speciale introductieprijs. 50% korting op de normale prijs.

Qua prijs vergeleken met SiteGround (onze favoriete host tot nu toe!) Zul je niet veel verschil zien, maar je zult moeten beslissen of je de voorkeur geeft aan functies of snelheid – A2 heeft betere gratis en onbeperkte voordelen terwijl SiteGround veel hogere serversnelheden heeft.

Alle plannen worden geleverd met een uptime-garantie van 99,9%, maar wat nog interessanter is, is dat deze gedeelde opties hebben Node.Js ondersteund, een functie die gewoonlijk alleen voor VPS’en is gereserveerd!

Opties resellerplan

Als het gaat om hosting voor resellers, heb je 4 opties om uit te kiezen – Brons, Zilver, Goud en Platina.

Kosten variërend van $ 14,91 per maand voor Bronze tot $ 42,23 per maand voor Platinum, u kunt kiezen op basis van de middelen die nodig zijn voor uw resellerbedrijven.

Alle resellerplannen worden geleverd met het Plesk-configuratiescherm, een gratis eNom-reselleraccount en altijd geld-terug-garantie. De Silver-, Gold- en Platinum-abonnementen worden ook geleverd met gratis WHMCS.

VPS-opties

Als u op zoek bent naar VPS-hosting, heeft A2 een aantal beheerde, onbeheerde en kern VPS-hostingopties om uit te kiezen. U kunt uw servers aanpassen, selecteren wat u nodig heeft en alleen bepalen waar u voor betaalt. Perfect voor degenen die specifieke webhosting hebben!

Hoe houdt A2 Hosting het op tegen de concurrentie?

Hoe kunnen we dit een gedetailleerde beoordeling noemen zonder ten minste de responstijd-tests van de server tussen de ster van de show en de concurrenten uit te voeren? De reactietijd van de server speelt immers een zeer belangrijke rol bij het maken of breken van uw bedrijf (let bijvoorbeeld op het aantal keren dat u zich afkeerde van een site alleen omdat het te lang duurde om te reageren).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

We hebben het Swift-plan van A2 bekeken en vergeleken met ons favoriete webhostingplan SiteGround’s (Bitcatcha.com wordt bij hen gehost!) GrowBig-plan, en dit is wat we ontdekten.

Omdat Shared WordPress-plannen hebben, hebben beide webhosts hun eigen op WordPress gerichte voordelen. Sommige functies hebben een andere naam, maar zijn voor hetzelfde doel gemaakt, terwijl andere uniek zijn voor de plannen.

Het Swift-plan van A2 heeft:

 • Automatische installatie en configuratie van WordPress
 • Makkelijk te gebruiken Staging
 • A2 geoptimaliseerde caching
 • Eenvoudige WordPress-back-ups
 • Automatische WordPress Core-updates & patches
 • Ontwikkelaarsvriendelijke functies zoals WP-CLI, SSH, Git, enz

Het Growbig-plan van SiteGround heeft:

 • 1-klik installatieprogramma
 • Automatische WordPress-updates
 • WP-CLI ingeschakeld
 • SuperCacher
 • WordPress Staging
 • Vooraf geïnstalleerde Git

Houd er rekening mee dat hoewel Swift en GrowBig het gematigde pakket van het webhostingmerk zijn, GrowBig meer snelheidsvoordelen biedt omdat hun SuperCacher-functie (verbeterde caching) vanaf het begin beschikbaar is, terwijl de gebruikers van A2 moeten upgraden naar het Turbo-plan om geniet van hun Turbo-servers.

We zijn van mening dat dit alleen SiteGround’s voorsprong geeft als het gaat om waarde – ongeveer dezelfde prijs, maar met betere laadtijden.

Vervolgens hebben we de twee plannen voor serverreactietijden getest met behulp van onze eigen Server Speed ​​Checker. Bekijk de onderstaande resultaten:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server Locatie Singapore Singapore
VS (W) 172 ms 211 ms
VS (E) 212 ms 215 ms
Londen278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
São Paulo 316 ms 351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japan 67 ms 70 ms
Canada218 ms240 ms
Duitsland 159 ms 168 ms
Wereldwijd gemiddelde 173,2 ms 159,9 ms
Test SiteBekijk Test SiteBekijk Test Site
Volledige resultaten

Met de datacenters van deze twee merken in Singapore, is het geen verrassing dat ze het uitzonderlijk goed deden in Azië, waarbij SiteGround iets sneller was tussen de twee.

Over het algemeen deden beide hosts het uitzonderlijk goed met het Swift-plan van A2 met een wereldwijd gemiddelde van 173 ms, vergeleken met de snellere servers van SiteGround met een wereldwijd gemiddelde van 160 ms, wat hen beiden onze felbegeerde A + -ranglijst geeft.

Met beide plannen voor een vergelijkbare prijs (SiteGround GrowBig voor $ 5,95 en A2’s Swift iets lager voor $ 5,39 per maand) lijkt het erop dat A2 Hosting de betere deal heeft.

A2 is echter misschien niet zo snel als SiteGround, maar ze zijn inderdaad vrij snel en ze worden geleverd met onbeperkte opslag en bandbreedte.

Het energieplan van A2 Turbo VS Inmotion Hosting

Vervolgens plaatsten we het Turbo-plan van A2 (hun duurste plan) tegen het Power-plan van Inmotion Hosting (hun middelmatig geprijsde plan). Ze lijken in directe concurrentie met elkaar te staan, zoals blijkt uit de fouten die ze aangeven in elkaars plannen.

Beide plannen bieden veel onbeperkte voordelen, wat leuk is, maar Inmotion Hosting lijkt meer beperkingen te hebben aan hun functies – niet echt verrast, gezien het prijsverschil.

A2 Hosting Turbo:

 • Onbeperkte websites
 • Onbeperkt totaal aantal databases
 • Onbeperkte Raid 10-opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte e-mails

Inmotion Hosting Power:

 • 6 websites
 • 50 Totaal databases
 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte e-mails

A2 TurboInmotion Power
Server Locatie Michigan, US Los Angeles, VS.
US (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms 53 ms
Londen129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo 145 ms 172 ms
Bangalore 433 ms 514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japan147 ms109 ms
Canada13 ms67 ms
Duitsland 110 ms 149 ms
Wereldwijd gemiddelde 149,8 ms 171,9 ms
Volledige resultaten

Het datacenter van Inmotion bevindt zich in het westen van de VS, terwijl dat van A2 in het oosten van de VS was. Beiden deden het uitzonderlijk goed in het algemeen, rangschikking A met Inmotion’s wereldwijde gemiddelde op 171 ms versus A2’s 149 ms.

Inmotion dook boven de 200 ms met pings uit Londen en India, terwijl de A2 boven de 200 ms dook in Singapore, India en Sydney.

Als u Amerikaanse markten target, heeft Inmotion 2 datacenters in de VS (1 Oost, 1 West) waaruit u kunt kiezen, terwijl u ook 2 datacenters heeft als u besluit om voor A2 Turbo te gaan (Michigan en Arizona).

Conclusies: is A2 een solide websitehost?

Het is veilig om te zeggen dat A2 Hosting een solide webhostingmerk is.

Ze zijn niet de snelste webhost die er is (ze presteerden langzamer dan de concurrentie), maar ze zijn zeker niet traag – zowel hun Swift- als Turbo-plannen produceerden een wereldwijde gemiddelde reactietijd van minder dan 180 ms, waardoor ze een sterke A + ranking.

Wat ze aan snelheid missen (ik kan niet genoeg benadrukken dat A2 eigenlijk behoorlijk verdomd snel is, alleen niet zo snel als de concurrenten in dezelfde beugel), ze compenseren het gemak en onbeperkte functies.

Hun A2-geoptimaliseerde softwarefunctie en 1-klik set-up is zo’n tijdbesparing, waardoor drukke bedrijfseigenaren een manier kunnen vinden om hun site gemakkelijk in te stellen met de meest geoptimaliseerde instellingen mogelijk.

De prijzen van A2 zijn eigenlijk heel behoorlijk met het Swift-plan, maar als je hogere snelheden wilt, wil je misschien kiezen voor het Turbo-plan, maar het is eigenlijk best prijzig.

Niettemin zit A2 Hosting boordevol echt goede functies die het leven voor ons gemakkelijker maken. Het is jammer dat hun live chat-ondersteuning een beetje inconsistent is, maar als je daar voorbij kunt kijken, zijn ze een uitstekend merk om je website te hosten.

Als u onbeperkte websites en e-mailaccounts met behoorlijke snelheid wilt hosten, hoeft u niet verder te zoeken dan A2 Hosting.

Belangrijkste kenmerken

 • ✓ Onbeperkte opslag
 • ✓ Onbeperkte bandbreedte
 • ✓ TurboServer – 20x sneller
 • ✓ Vooraf afgestemd voor beveiliging
 • ✓ 99,9% uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-toegang
 • ✓ Node.js ondersteund

Aanbevolen voor

 • • WordPress
 • • e-commerce
 • • Joomla, Drupal
 • • Plaatselijke bedrijven
 • • Professionele blog
 • • Website met veel verkeer

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me