A2 Hosting

A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting er en av de raske webhotellene rundt! Vi elsker funksjonene deres, spesielt bekvemmeligheten med A2-optimalisering. Live chat er inkonsekvent og må forbedres, men samlet sett en veldig god vert!

A2 Hosting anmeldelser – 9 fordeler & 1 Con (Serverhastighet testet & Oppetid spilt inn på våre 2 teststeder!)

A2 Hosting er et morsomt, webhotellfirma som ble opprettet helt tilbake i 2011. Opprinnelig kalte de seg Iniquinet, men etter et par års virksomhet gjorde de det som muligens var det beste forretningsbehovet de noensinne kunne ha gjort – de ommarkerte seg som A2 Hosting (beklager, men Iniquinet var virkelig ikke et veldig godt navn!).

Administrerende direktør, oppkalt etter grunnleggerens hjemby (Ann Arbor, Michigan), klarer å tilby utmerket service til kundene sine, samtidig som han opprettholder en morsom, kjærlig firmakultur.

Nylig har vi hørt folk synge ros om webhotellplanene sine, så vi gikk videre og kjøpte oss en Swift og en Turbo-konto bare for å se hvordan de presterer, og du vet hva?

Vi er ganske fornøyde med dem.

Du har kanskje hørt om Guru-tjenesten deres 24/7 (Gurusene deres kan ha brukt for lang tid på meditasjon – mer om det senere!)

Folk har kanskje sunget ros om deres ubegrensede fordeler.

De har implementert mange funksjoner og fordeler som vil holde kundene fornøyde, men egentlig er det hele den raske pakken, praktisk innpakket med livskvalitetsfunksjoner som virkelig forlater konkurransen å spise støv.

Etter seriøs testing og benchmarking føler vi faktisk at A2-hosting absolutt fortjener sin plass på de store guttenes bord.

Her er en liste over ting vi elsker med A2-vertskapet, og noen få ting vi ikke gjorde.

Merk

Våre to teststeder er a2turbohosted.com og a2sghosted.com. Førstnevnte er vertskap med A2 Turbo på deres datacenter i Michigan; mens sistnevnte er vert sammen med A2 Swift på deres datacenter i Singapore.

Hva vi liker med A2 Hosting

1. A2 Hosting er RASKT!

A2 Hosting

Her på Bitcatcha.com er vi alle sprø av SPEED. Jo raskere en webvert kan prestere, jo bedre er de i bøkene våre. Du forstår at når det gjelder online virksomheter, forstår vi at hastighet er alt og hvert millisekund betyr noe.

Bare legg merke til tiden det tar for deg å blinke.

Det er rundt 400 millisekunder.

En webhost må svare på en forespørsel i HALF den gangen for å bli ansett som effektiv (som er Googles anbefalte hastighet – 200 ms), og dataene dine må overføres til kundens skjerm i omtrent samme tid, fordi noe tregere enn som vil føre til at potensielle kunder potensielt ikke lenger er kunde fordi han / hun ble for lei og bestemte seg for å besøke et annet raskere og mer effektivt nettsted.

Apropos effektiv, A2 Hosting er VELDIG effektiv og rask.

Vi satte våre to testsider – A2SGHosted.com (hostet i A2 Singapore, Swift) og A2TurboHosted.com (hostet i A2 Michigan, Turbo) – gjennom vår intensive serverhastighetstest, og vi var veldig glade for resultatene som kom tilbake.

Vi testet for responstider mellom serverens plassering pinget fra 8 forskjellige posisjoner over hele kloden. Vi foretok da gjennomsnittet av disse tallene og rangerte webhotellene basert på hvor bra de presterer.

Googles anbefalte responstid er 200 ms (lavere er bedre). Så alt under 180 ms er rangert som A +; 181 ms – 210 ms er rangert A; 211 ms – 220 ms er rangert som B +; 221 ms – 240 ms er rangert B og så videre og så videre.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift) Gjennomsnittlig hastighet: 173.2 ms – Se hele resultatet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plan: Turbo) Gjennomsnittlig hastighet: 149,8 ms – Se hele resultatet

Både Swift-kontoen og Turbo-kontoserverhastighetstestresultatene kom tilbake rangert A +, Swift med et verdensomspennende gjennomsnitt på 173 ms og Turbo kom inn noe raskere på 149 ms.

Riktignok er dette ikke de raskeste serverresponshastighetene vi har sett, men alle webhotell som blir rangert som A + anses som jævlig bra i bøkene våre. Kombinert med A2s liste over luksuriøse funksjoner, har vi fått en vertskap for gullmedaljevinner.

2. Superrask turbo-servere

Turbo-planen til A2 Hosting leveres med et hemmelig våpen – Turbo-serverne deres. De hevder at nettsteder som er vert på Turbo-serverne deres er i stand til å laste inn 20 ganger raskere enn vanlige nettsteder, fordi de begrenser antall brukere per server, og tilsynelatende er serverne mer effektive til å håndtere tilkoblinger.

(Den offisielle sammenligningsvideoen fra A2 Hosting)

Vi kjørte våre helt egne sidelastetester ved å bruke WebPageTest.org for å se hvor sant dette er (Swift testnettsted pinget fra Singapore, Turbo testnettsted pinget fra Chicago for å være rettferdig)

Rask hastighet på teststedet

Swift: Nettstedsbelastning på 1.066 sekund – Se hele resultatet

Turbo testhastighet

Turbo: Nettstedsbelastninger på 0,981 sekund – Se hele resultatet

Det tok Swift-området 1.066 sekunder å laste fullstendig, mens Turbo-nettstedet fullførte dokumentet på bare 0,981 sekund. Det er definitivt en forbedring, og vi mistenker at vi vil se større forskjell mellom sidehastigheten hvis nettstedene er tyngre.

3. Rask lasting med SSD-lagring

Alle A2s delte hostingplaner leveres med SSD Storage som virkelig bidrar til deres raske lastehastigheter. Du føler kanskje at dette ikke er så stor avtale, men la meg forsikre deg, ganske stor denne avtalen er.

Et nettsted som bremses med bare 1 sekund, vil miste kundebeholdningen, noe som vil resultere i massivt tap av salg.

SSD-er er rundt 30% raskere enn vanlige harddisker, så hver gang vi ser SSD-er som lagringsalternativer for webhotell, krøller hjørnene av munnen seg oppover i påvente av supersnelle lastehastigheter.

Sjekk ut denne Windows-hastighetstesten for et eksempel på hastighetsforskjellen mellom SSD-er og HDD-er.

4. 99,9% oppetidsgaranti

Hva er oppetid?

En av definisjonene av ‘oppetid’ ifølge Wikipedia, er det direkte motsatte av driftsstans. Ja, det er veldig nyttig.

I utgangspunktet er oppetid tiden siden nettstedet ditt har vært oppe og tilgjengelig for synlige av dine dyrebare kunder. Siden det er praktisk talt umulig å få 100% oppetid, nøyer de fleste nettverter seg med å kunne tilby 99,9% oppetid.

Forskjellen mellom A2-hosting og resten er at A2 garanterer 99,9% oppetid. Hvis det ikke skjer planlagte nedetider på nettstedet ditt mer enn 0,1% av den totale tiden per måned, vil A2 gi en servicekreditt på 5% fra beløpet som er betalt per måned for hver time nettstedet ditt er nede på grunn av feil i internt nettverk eller utstyr.

A2 Uptime Engasjement

Dette gjelder selvfølgelig ikke DDoS-angrep, ISP-problemer eller problemer som er forårsaket av utenforstående styrker, men vi er ganske glade for at denne garantien er der til å begynne med – deres tillit til oppetiden gir inspirasjon til oss.!

Her er sporingsdataene fra testnettstedene våre, sporet ved hjelp av uptimerobot.com. Begge tellerne nedenfor oppdaterer kontinuerlig.

Oppetid siden oktober 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plan: Swift)

Oppetid siden mars 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datasenter: Michigan, Plan: Turbo)

5. Ubegrensede funksjoner

Online virksomheter er ikke forskjellige fra vanlige mur- og mørtelfirmaer i den forstand at vi alltid leter etter måter å holde utgiftene lave på. Det er veldig irriterende når vi må gaffle ut ekstrautgifter hvis vi ønsker et annet domene eller legger til en e-postadresse.

Med A2 Hosting var denne forfatteren veldig glad for å oppleve en rekke ubegrensede funksjoner med både Swift- og Turbo-kontoer.

 • Ubegrenset nettsteder
 • Ubegrenset totaldatabase
 • Ubegrenset Raid 10-lagring
 • Ubegrensede overføringer
 • Ubegrensede e-postadresser
 • Ubegrensede underdomener, parkerte domener og Addon-domener

Dette er bare de ubegrensede funksjonene. Vil du se hva vi får GRATIS?

 • SSD-hastighetsøkning
 • Railgun Optimizer (opptil 143% raskere HTML-belastningshastigheter – bare Turbo-plan)
 • Site Migration
 • Patchman forbedret sikkerhetsverktøy
 • DNS-ledelse

Mellom de gratis og ubegrensede fordelene, innså vi endelig hvordan det føltes å bli behandlet som en konge. Den beste delen av det hele er at vi ikke engang måtte bekymre oss for merkostnader i det hele tatt!

6. 24/7/365 Guru Support

Hvert respektabelt webhotellfirma vet at nøkkelen til suksess i denne virksomheten er et solid supportteam. All hastighet og maskinvare i verden kommer ikke til å gjøre kundene mye bra hvis det ikke er noen som kan hjelpe dem med å løse problemer.

A2 har smart merkevare deres supportteam som Gurus, tekniske eksperter som er i stand til å løse ethvert problem du måtte ha til enhver tid.

Vår erfaring med dem var ganske hyggelig, billettene våre ble løst ganske raskt og Guruen jeg snakket med i Live chat var vennlig, kunnskapsrik og hjelpsom.

Det eneste problemet jeg hadde var at det tok litt lengre tid enn vanlig å koble oss til en agent, men dette skulle ikke være noe problem når A2 ansetter mer støttepersonell. Vi skal snakke mer om dette problemet nedenfor.

7. Datacenter-steder for raskere levering av data

Datasenterplasseringene til webhotellfirmaer er helt avgjørende for raske lastetider. Uansett hva slags tech- eller hardware-webhostingfirmaer krager om, når det kommer til datahastighetshastighet, handler det om hvor nær datasentrene er til dine målkunder..

Hvis du er målrettet mot Singaporeansere og nettstedet ditt er hostet i et datasenter i Nord-Amerika, må dataene dine reise ganske bra for å komme til skjermbildene til kundene dine (noe som betyr at det kommer til å være tregt å laste), og noen ganger er det bare ikke kommer til å få jobben gjort.

4 datasenterplasser med A2 Hosting

Mens de fleste webhotellfirmaer bare har datacentre i USA, har A2 hosting 4 datasentre over hele verden, 2 i Amerika, 1 i Amsterdam og 1 til i Singapore.

På denne måten dekker A2 Amerika, Europa og Asia – du må bare velge det nærmeste datasenteret som skal være vert for nettstedet ditt i forhold til kundene dine, og de vil kunne glede seg over hurtige lastehastigheter.

Morsom fakta

A2 Hosting er anerkjent som en av de beste webhotellene for Singapore nettsteder. .

8. A2 optimalisert programvare

Noen av oss liker å finjustere programvaren vår, og passe på innstillingene for å skvise ut hver dråpe ytelse. Andre som meg, foretrekker at ting fungerer rett utenfor boksen med de beste innstillingene som mulig.

A2 Hosting slår virkelig over vekten med denne funksjonen, med programvareinnstillinger forhåndsinnstilt for maksimal sikkerhet og topp ytelse. Per nå kan dette optimaliseringsalternativet brukes på populær programvare som WordPress, PrestaShop, Drupal og Joomla, noe som betyr at vi ikke trenger å bekymre oss for sidehastigheten – med egne ord A2 “tar gjetningene ut av hvordan for å få de raskeste sidebelastningene og de sikreste innstillingene ”, og lar oss drive virksomheten uten bekymringer.

A2 Optimaliseringer

Bare for å gi deg en grov ide om hvor mye bedre programvaren er med A2s optimaliserte programvare, kjører Optimalisert WordPress opptil 6 ganger raskere sammenlignet med ikke-optimaliserte nettsteder!

De har til og med kastet A2 Optimized Site Accelerator for brukere med Turbo-planen, som har forhåndskonfigurerte cache-alternativer som hjelper nettstedet ditt å laste raskere. Du har tre bufferalternativer:

 • Turbo Cache – for opptil 20 ganger raskere lastehastigheter
 • OPcache / APC – reduserer responstider for php-sider til halvparten
 • Memcached – holder dataene dine i minnet for rask gjenfinning

Vi gjorde noen mindre sidehastighetstesting med Turbo Cache av og på, og her er resultatene:

Turbo Cache OFF – Se hele resultatet

Turbo Cache ON – Se hele resultatet

Det er en generell forbedring av lastingshastigheten for nettstedet med Turbo Cache ON, men den er ikke 20 ganger raskere som annonsert – dette kan være fordi testnettstedet vårt er superlett og det er ikke mye å laste.

Selv da er det noen få millisekunder barbert av og til med Turbo Cache ON. Det kan ikke virke som mye, men alt sammen legger opp til å bidra til belastningen på nettstedet.

Hvis nettstedet ditt er tungt med mange bilder, vil du sannsynligvis kunne se de 20x raskere lastehastighetene komme i spill.

Vi kunne også installere favorittprogramvaren vår enkelt med A2s 1-klikks konfigurasjonsstøtte. Dette var veldig praktisk og nyttig, spesielt når det gjaldt å installere utsjekkingsteller for nettsteder.

9. Intuitivt brukergrensesnitt for klientpålogging

Det var så enkelt og naturlig å navigere rundt A2s innloggingsgrensesnitt. De ga tydeligvis mye oppmerksomhet til brukeropplevelsen, noe som gjorde alt intuitivt og praktisk å bruke.

Topppanel for A2-konto

Du kan finne alt du trenger på topppanelet, tydelig lagt i kontrastfarger, fanger øyet.

A2-konto hovedgrensesnitt

Alt er der du kan forvente at det skal være, med en søkefelt som er tydelig plassert i sentrum for deg å slå opp i deres imponerende kunnskapsbaserte artikler.

Når du bruker det føltes naturlig, er fargekombinasjonen behagelig, skader ikke øyet, og alle viktige lenker og ikoner skiller seg ut, slik at du aldri trenger å se for hardt ut for dem.

Lang historie kort, vi elsker UI!

Hva vi ikke likte med A2 Hosting

Så mye som vi likte Turbo-planen til A2 Hosting, ville vi lyve hvis vi sa at de absolutt ikke hadde noen feil.

Guru-støtte er veldig nyttig, men kan være litt treg

Vi kontaktet deres live chat-støtte for å be om hjelp med noen mindre problemer vi oppdaget, og vi fant dem som veldig tålmodige, hjelpsomme og kunnskapsrike. Det som frustrerte oss var ventetiden; det tok litt lengre tid å bli koblet til noen.

A2-støtte

(Skjermbilde tatt etter å ha ventet i 22 minutter)

Når vi kom igjennom, var de veldig hjelpsomme og effektive med å løse problemene våre, men en ting vi bemerket var at de virker litt underbemannede. Guruerne vi koblet til var eksperter på sitt felt, men det virker som om de håndterte 2-3 forskjellige forespørsler om gangen, så det tok dem en stund å svare på oss.

Lang historie kort, støttehastighet er inkonsekvent, men fruktbar. Når de ansetter mer støttepersonell som hjelp til svartid, vil de ha et av de beste supportteamene i bransjen.

A2 Hosting planer og funksjoner

Delt vertsalternativer

A2s delte hostingplaner kommer i tre størrelser – Lite, Swift og Turbo.

Lite-planen er den mest grunnleggende av dem alle, og gir deg tilgang til bare 1 nettsted og 5 databaser til bare $ 4,40 per måned.

Swift-planen gir deg alle fordelene med Lite-planen, men med ubegrensede nettsteder og databaser til 5,39 dollar månedlig (bare 0,99 dollar mer enn lite!)

Sist, men definitivt ikke minst, er Turbo-planen deres raskeste plan ennå, med alle de samme fordelene og funksjonene til Swift, men med Turbo-servere – (opptil 20 ganger raskere) og A2 Optimaliserte funksjoner. Denne planen vil koste deg 10,29 dollar månedlig. Hvis du leter etter en stor hastighetsøkning. Du må selv bestemme om en hastighetsøkning er verdt de ekstra kontantene.

LiteSwiftTurbo
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
Antall sider1 Ubegrenset Ubegrenset
Turbo ServerNoNoYes
Gratis SSL & SSDYesYesYes
Pris /mo$4.40*$5.39*$10.29*

* Spesiell introduksjonspris. 50% avslag på ordinær pris.

Prismessig sammenlignet med SiteGround (vår favoritt vert så langt!) Vil du ikke se mye forskjell, men du må bestemme om du foretrekker funksjoner eller hastighet – A2 har bedre gratis og ubegrensede fordeler, mens SiteGround har mye raskere serverhastigheter.

Alle planene har 99,9% oppetidsgaranti, men det som er enda mer interessant er at disse delte alternativene har Node.Js støttet, en funksjon som vanligvis er forbeholdt VPSer!

Valg av forhandlerplan

Når det gjelder forhandlerhotell, har du 4 alternativer å velge mellom – bronse, sølv, gull og platina.

Kostnader fra $ 14.91 per måned for bronse til $ 42.23 månedlig for Platinum, kan du velge basert på ressursene som trengs for forhandlerbedriftene dine.

Alle forhandlerplanene kommer med Plesk Kontrollpanel, gratis eNom forhandlerkonto og når som helst pengene tilbake-garanti. Silver, Gold og Platinum-planene kommer også med gratis WHMCS.

VPS-alternativer

Hvis du leter etter VPS-hosting, har A2 noen få administrerte, ikke-administrerte og kjerne VPS-hostingalternativer å velge mellom. Du får tilpasse serverne dine, velge det du trenger og bare kontrollere hva du betaler for. Perfekt for de som spesifikt webhotell!

Hvordan holder A2 Hosting opp mot konkurransen?

Hvordan kan vi kalle dette en detaljert gjennomgang uten i det minste å utføre server responstid tester mellom star of the show og konkurrentene? Tross alt spiller serverens responstid en veldig viktig rolle i å gjøre eller ødelegge virksomheten din (legg merke til antall ganger du har vendt fra et nettsted bare fordi det tok for lang tid å svare).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Vi så på A2s Swift-plan og sammenlignet dem med vår favoritt webhotellplan SiteGround (Bitcatcha.com er vert hos dem!) GrowBig-plan, og her er hva vi oppdaget.

Som Delt WordPress planer, har begge webhotellene sine egne WordPress-sentriske fordeler. Noen funksjoner heter forskjellige, men er opprettet for samme formål, mens andre er unike for planene.

A2s Swift-plan har:

 • Automatisk installasjon og konfigurering av WordPress
 • Enkel å bruke iscenesettelse
 • A2 optimalisert hurtigbufring
 • Enkel WordPress-sikkerhetskopi
 • Automatiske WordPress Core-oppdateringer & lapper
 • Utviklervennlige funksjoner som WP-CLI, SSH, Git osv

SiteGrounds Growbig-plan har:

 • 1-klikk installasjonsprogram
 • Auto WordPress-oppdateringer
 • WP-CLI aktivert
 • SuperCacher
 • WordPress Staging
 • Forinstallert Git

Vær oppmerksom på at mens Swift og GrowBig er webhotellmerkets moderate pakke, ser det ut til at GrowBig gir flere hastighetsfordeler ettersom SuperCacher-funksjonen (forbedret hurtigbufring) er tilgjengelig fra farten, mens A2s brukere vil måtte oppgradere til Turbo-planen for å glede deg over Turbo-serverne.

Vi føler at dette alene gir SiteGround kanten når det gjelder verdi – omtrent samme pris, men med bedre lastetid.

Deretter testet vi de to planene for serverens responstid ved å bruke vår helt egen Server Speed ​​Checker. Sjekk ut resultatene nedenfor:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server LocationSingaporeSingapore
USA (W) 172 ms211 ms
USA (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japan67 ms70 ms
Canada218 ms240 ms
Tyskland159 ms168 ms
Gjennomsnitt over hele verden173,2 ms159,9 ms
TestsiteSee TestsiteSee testside
Fullstendige resultater

Med datasentrene til disse to merkene som ligger i Singapore, er det ikke overraskende at de gjorde det ekstra godt rundt Asia, med SiteGround som gikk litt raskere mellom de to.

Totalt sett klarte begge vertene eksepsjonelt godt med A2s Swift-plan på et verdensomspennende gjennomsnitt på 173 ms, vs SiteGrounds raskere servere med et verdensomspennende gjennomsnitt på 160 ms, noe som gir begge våre ettertraktede A + -rangeringen.

Med begge disse planene på et lignende prispunkt (SiteGround GrowBig til 5,95 dollar og A2s Swift litt lavere til 5,39 dollar per måned) ser det ut til at A2 Hosting har bedre avtale.

Imidlertid er A2 kanskje ikke så rask som SiteGround, men de er faktisk ganske raske og de har ubegrenset lagring og båndbredde.

A2 Turbo VS Inmotion Hosting sin kraftplan

Dernest har vi oppdaget A2s Turbo-plan (deres dyreste plan) mot Inmotion Hosting’s Power-plan (deres middels prisplan). De ser ut til å være i direkte konkurranse med hverandre, noe som fremgår av feilene de påpeker i hverandres planer.

Begge disse planene har mange ubegrensede fordeler, noe som er fint, men Inmotion Hosting ser ut til å ha flere begrensninger i funksjonene – ikke veldig overrasket, med tanke på prisforskjellen.

A2 Hosting Turbo:

 • Ubegrensede nettsteder
 • Ubegrenset totaldatabase
 • Ubegrenset Raid 10-lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset e-post

Inmotion Hosting Power:

 • 6 nettsteder
 • 50 totale databaser
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset e-post

A2 TurboInmotion Power
Server LocationMichigan, USLos Angeles, US
USA (W) 63 ms2 ms
US (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japan147 ms109 ms
Canada13 ms67 ms
Tyskland110 ms149 ms
Gjennomsnitt over hele verden149,8 ms171,9 ms
Fullstendige resultater

Datasenteret til Inmotion ligger i USAs vest, mens A2 hadde sitt i amerikanske øst. Begge klarte seg usedvanlig bra samlet, og rangerte A med Inmotion verdensomspennende gjennomsnitt på 171 ms VS A2s 149 ms.

Inmotion dyppet over 200 ms med pinger fra London og India, mens A2 dyppet over 200 ms i Singapore, India og Sydney.

Hvis du er målrettet mot amerikanske markeder, har Inmotion to datasentre i USA (1 øst, 1 vest) du kan velge mellom, mens du også vil ha 2 datasentre hvis du bestemmer deg for å gå med A2 Turbo (Michigan og Arizona).

Konklusjoner: Er A2 vert en solid nettstedvert?

Det er trygt å si at A2 Hosting er et solid webhotellmerke.

De er ikke den raskeste webhotellet rundt (de presterte tregere enn konkurransen), men de er på ingen måte treg heller – både Swift- og Turbo-planene ga en verdensomspennende gjennomsnittlig responstid på under 180 ms, noe som ga dem en sterk A + rangering.

Hva de mangler i hastighet (jeg kan ikke understreke nok at A2 faktisk er ganske jævla fort, bare ikke så fort som konkurrentene i samme brakett), de gjør opp for i bekvemmelighet og ubegrensede funksjoner.

Deres A2-optimaliserte programvarefunksjon og 1-klikks konfigurering er en slik tidsbesparende, noe som gir travle bedriftseiere en måte å enkelt konfigurere nettstedet sitt med mest mulig optimerte innstillinger.

A2s priser er faktisk ganske anstendige med Swift-planen, men hvis du vil ha raskere hastigheter, vil du kanskje velge Turbo-planen, men den er faktisk ganske kostbar.

Likevel er A2 Hosting full av virkelig gode funksjoner som gjør livet enklere for oss. Det er uheldig at støtten til live chat deres er lite inkonsekvent, men hvis du kan se forbi det, er de et utmerket merke å være vert for nettstedet ditt med.

Hvis du vil være vert for ubegrenset nettsteder og e-postkontoer med anstendig hastighet, må du ikke se lenger enn til A2 Hosting.

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Ubegrenset lagring
 • ✓ Ubegrenset båndbredde
 • ✓ TurboServer – 20x raskere
 • ✓ Forhåndsinnstilt for sikkerhet
 • ✓ 99,9% oppetid guar.
 • ✓ cPanel & SSH-tilgang
 • ✓ Node.js støttet

Anbefalt for

 • • WordPress
 • • e-handel
 • • Joomla, Drupal
 • • Lokale virksomheter
 • • Profesjonell blogg
 • • Nettsted for høy trafikk

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me