A2 Hosting

A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

A2 Hosting është një prej pritjeve të shpejtë të internetit! Ne i duam tiparet e tyre, veçanërisht komoditetin e Optimizimit A2 të tyre. Biseda live është jo-konsistente dhe duhet të përmirësohet, por në përgjithësi, një host shumë i mirë!

Shqyrtime të Hosting A2 – 9 Pro & 1 Con (Testuar Shpejtësinë e Serverit) & Uptime e regjistruara në 2 faqet tona të testimit!)

A2 Hosting është një kompani argëtuese e pëlqyeshme në internet e cila u krijua në vitin 2011. Fillimisht, ata e quajtën veten Iniquinet por pas disa vitesh të qenit në biznes, ata bënë atë që ishte ndoshta lëvizja më e mirë e biznesit që mund të kishin bërë ndonjëherë – ata ri-reklamuan veten si A2 Hosting (na vjen keq, por Iniquinet me të vërtetë nuk ishte një emër shumë i mirë!).

Emërtuar pas vendlindjes së themeluesit (Ann Arbor, Michigan) CEO arrin të ofrojë një shërbim të shkëlqyeshëm për klientët e tyre duke ruajtur një kulturë të këndshme, të dashur dhe të lehta të kompanisë.

Kohët e fundit, kemi dëgjuar që njerëzit këndojnë lëvdata në lidhje me planet e tyre të mbajtjes në internet, kështu që kemi ecur përpara dhe kemi blerë vetë një llogari Swift dhe një Turbo vetëm për të parë se si ata performojnë, dhe ju e dini se çfarë?

Jemi shumë të lumtur me ata.

Ju mund të keni dëgjuar për Shërbimin e tyre 24/7 Guru (Gurët e tyre mund të kenë kaluar shumë gjatë në meditim – më shumë për atë më vonë!)

Njerëzit mund të kenë kënduar lavdërime për përfitimet e tyre të pakufizuara.

Ata kanë zbatuar shumë karakteristika dhe aftësi që do t’i mbajnë klientët të lumtur, por me të vërtetë, është e gjithë paketa e shpejtë, e mbështjellë me lehtësi me cilësitë e jetës, që lë vërtet konkurrencën duke ngrënë pluhur.

Në fakt, pas një testimi serioz dhe krahasimi, ne mendojmë se pritja në A2 patjetër që meriton vendin e tyre në tryezën e djemve të mëdhenj.

Këtu është një listë e gjërave që duam në lidhje me mbajtjen në A2 dhe disa gjëra që nuk i kemi bërë.

shënim

Dy faqet tona të testimit janë a2turbohosted.com dhe a2sghosted.com. I pari është pritur me A2 Turbo në qendrën e të dhënave të Michigan; ndërsa kjo e fundit është pritur me A2 Swift në databazën e tyre në Singapor.

Wefarë na pëlqen në lidhje me mbajtjen në internet A2

1. A2 Hosting është FAST!

A2 Hosting

Këtu në Bitcatcha.com, ne jemi të gjithë të çmendur për SPEED. Sa më shpejtë që një host mund të performojë, aq më mirë janë në librat tanë. Ju e shihni, kur bëhet fjalë për bizneset në internet, ne e kuptojmë se shpejtësia është gjithçka dhe çdo çështje e miljet e dytë.

Merrni vetëm shënimin e kohës që ju nevojitet për t’u ndezur.

Kjo është rreth 400 milisekonda.

Një webhost duhet t’i përgjigjet një kërkese në HALF që koha të konsiderohet e efektshme (e cila është shpejtësia e rekomanduar e Google – 200 ms), dhe të dhënat tuaja duhet të transferohen në ekranin e klientit në afërsisht të njëjtën kohë, sepse çdo gjë më e ngadaltë se kjo do të bëjë që klienti juaj i mundshëm që potencialisht të mos jetë më klient, sepse ai / ajo u mërzit shumë dhe vendosi të vizitojë një sit tjetër më të shpejtë, më efektiv.

Duke folur për efektivitetin, A2 Hosting është SHUM efektiv dhe i shpejtë.

Ne vendosëm dy faqet tona të testimit – A2SGHosted.com (të organizuar në A2 Singapor, Swift) dhe A2TurboHosted.com (të organizuar në A2 Michigan, Turbo) – përmes Testit tonë Shpejtësia e Shpejtuesve të serverit, dhe ne ishim shumë të lumtur me rezultatet që u kthyen.

Ne testuam për herë përgjigje midis vendndodhjes së serverit të vendosur nga 8 pozicione të ndryshme në të gjithë globin. Ne pastaj i mesatarizuam ata numra dhe renditëm hostet në internet bazuar në atë se sa mirë performojnë.

Koha e rekomanduar e Google për përgjigje është 200 ms (më e ulët është më e mirë). Kështu që çdo gjë nën 180 ms renditet A +; 181 ms – 210 ms është renditur në A; 211 ms – 220 ms është renditur në B +; 221 ms – 240 ms renditet në B dhe kështu me radhë e kështu me radhë.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Datecenter: Singapore, Plani: Swift) Shpejtësia mesatare: 173.2 ms – Shihni rezultatin e plotë

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plani: Turbo) Shpejtësia mesatare: 149.8 ms – Shihni rezultatin e plotë

Të dy rezultatet e testit të shpejtësisë së llogarisë Swift dhe serverit të llogarisë Turbo u kthyen të renditura në A +, Swift me një mesatare botërore prej 173 ms dhe Turbo që vijnë pak më shpejt në 149 ms.

Grshtë e njohur, këto nuk janë shpejtësia më e shpejtë e reagimit të serverit që kemi parë, por çdo pritje në internet që renditet në A + konsiderohet shumë e mirë e mallkuar në librat tanë. Kombinuar me listën e tipareve luksoze të A2, ne kemi marrë veten një medalje ari që pret në internet.

2. Servers Super Fast Turbo

Plani Turbo i A2 Hosting është me një armë sekrete – serverët e tyre Turbo. Ata pretendojnë se faqet e pritura në serverat e tyre Turbo janë në gjendje të ngarkojnë 20 herë më shpejt sesa faqet e rregullta, sepse ato kufizojnë sasinë e përdoruesve për server dhe me sa duket, serverët janë më efikas në trajtimin e lidhjeve.

(Videoja zyrtare e krahasimit nga A2 Hosting)

Ne u zhvilluam vetë testet tona të ngarkesës së faqeve duke përdorur WebPageTest.org për të parë sesa e vërtetë është kjo (faqja e provës Swift e vendosur nga Singapori, siti i provave Turbo i vendosur nga Chicago për të qenë i drejtë)

Shpejtësia e ngarkesës në sitin e provës

Swift: ngarkesa e faqes në 1.066 sekondë – Shihni rezultatin e plotë

Shpejtësia e ngarkesës në sitin e provës Turbo

Turbo: Karakteristikat e faqeve në 0.981 sekondë – Shihni rezultatin e plotë

U desh faqja e Swift 1.066 e dytë për tu ngarkuar plotësisht, ndërsa faqja Turbo e plotësoi dokumentin në vetëm 0.981 sekondë. Definitelyshtë padyshim një përmirësim dhe dyshojmë se do të shohim një pabarazi më të madhe midis shpejtësive të ngarkesës së faqeve nëse faqet janë më të rënda.

3. Ngarkimi i shpejtë me ruajtjen e SSD

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së A2 vijnë me SSD Storage i cili me të vërtetë kontribuon në shpejtësinë e tyre të shpejtë të ngarkimit. Ju mund të mendoni se kjo nuk është aq e madhe, por më lejoni t’ju siguroj, kjo marrëveshje është shumë e madhe.

Një sit i ngadalësuar me vetëm 1 sekondë do të humbasë mbajtjen e klientëve, duke rezultuar në humbje masive të shitjeve.

SSD-të janë rreth 30% më shpejt se disqet e rregullt, kështu që kurdoherë që shohim SSD si opsione për ruajtjen në internet të mbajtjes së faqes, qoshet e gojës sillen lart lart në pritje të shpejtësive super të shpejtë të ngarkimit.

Shikoni këtë test të shpejtësisë së boot të Windows për një shembull të ndryshimit të shpejtësisë midis SSD-ve dhe HDD-ve.

4. 99.9% Garanci e Uptime

Exactlyfarë saktësisht është koha e duhur?

Një nga përkufizimet e ‘kohëzgjatjes’ sipas Wikipedia, është e kundërta e drejtpërdrejtë e joproduktive. Po, është shumë e dobishme.

Në thelb, uptime është sasia e kohës që faqja juaj ka qenë e disponueshme dhe e disponueshme për të parë nga klientët tuaj të çmuar. Meqenëse marrja në kohë 100% e kohës është praktikisht e pamundur, shumica e pritësve të internetit atje vendosen për të qenë në gjendje të ofrojnë 99.9% në kohë.

Dallimi në mes të pritjes A2 dhe pjesës tjetër është se A2 garanton 99.9% në kohën e duhur. Nëse joproduktive të paplanifikuara ndodhin në faqen tuaj më shumë se 0.1% të kohës totale në muaj, A2 do të sigurojë një kredi shërbimi prej 5% nga shuma e paguar në muaj për çdo orë që faqja juaj është ulur për shkak të rrjetit të brendshëm ose dështimit të pajisjeve.

Angazhimi A2 Uptime

Natyrisht, kjo nuk vlen për sulmet e DDoS, problemet e ISP ose ndonjë çështje që është shkaktuar nga forcat e jashtme, por ne jemi shumë të lumtur që kjo garanci është aty për të filluar – besimi i tyre në kohën e tyre frymëzon besim tek ne!

Këtu janë të dhënat e gjurmimit nga faqet tona të testimit, të gjurmuara duke përdorur uptimerobot.com. Të dy kundër më poshtë po azhurnojnë vazhdimisht.

Uptime që nga tetori 2017

99,91%

* A2SGHosted.com (Datecenter: Singapori, Plani: Swift)

Uptime që nga Marsi 2018

100%

* A2TurboHosted.com (Datecenter: Michigan, Plani: Turbo)

5. Karakteristika të Pafund

Bizneset në internet nuk ndryshojnë nga biznesi i rregullt i tullave dhe llaçeve në kuptimin që ne gjithmonë kërkojmë mënyra për t’i mbajtur shpenzimet tona të ulëta. Reallyshtë vërtet e bezdisshme kur duhet të bëjmë shpenzime shtesë nëse duam një domain tjetër ose shtojmë një adresë emaili.

Me A2 Hosting, ky shkrimtar ishte shumë i lumtur që përjetoi një mori karakteristikash të pakufizuara me llogaritë Swift dhe Turbo.

 • Uebfaqe të pakufizuara
 • Baza e të dhënave të pakufizuar totale
 • Ruajtje e Pafund 10 Ruajtje
 • Transferet e Pafund
 • Adresat e pakufizuara të postës elektronike
 • Nënfushat e pakufizuara, domenet e parkuar dhe fushat Addon

Këto janë vetëm tiparet e pakufizuara. Dëshironi të shikoni se çfarë marrim FALAS?

 • Rritje e shpejtësisë SSD
 • Optimizues Railgun (deri në 143% shpejtësi më të shpejtë të ngarkesës HTML – vetëm plani i Turbo)
 • Migrimi i sitit
 • Mjet i Sigurimit të Sigurimit të Patchman
 • Menaxhimi i DNS

Midis përfitimeve të lira dhe të pakufizuara, më në fund kuptuam se si ndjehej të trajtohej si një mbret. Pjesa më e mirë e të gjitha është, ne nuk kemi pse të shqetësohemi fare për ndonjë kosto shtesë!

6. 24/7/365 Ndihmë Guru

Companydo kompani e respektuar e web hosting e di se çelësi i suksesit në këtë biznes është një ekip mbështetës solid. E gjithë shpejtësia dhe hardueri në botë nuk do t’i bëjnë shumë mirë klientët nëse nuk ka askush përreth për t’i ndihmuar ata të zgjidhin problemet.

A2 ka markuar me mençuri ekipin e tyre mbështetës si Gurus, ekspertë teknikë që janë në gjendje të zgjidhin çdo problem që mund të keni në çdo orë të caktuar.

Përvoja jonë me ta ishte mjaft e këndshme, biletat tona u zgjidhën mjaft shpejt dhe Guru me të cilin fola në Live chat ishte miqësor, i ditur dhe i dobishëm.

E vetmja çështje që kisha ishte se u desh pak më shumë se zakonisht që ne të lidheshim me një agjent, por kjo nuk do të ishte çështje pasi A2 punëson më shumë staf mbështetës. Ne do të flasim më shumë rreth kësaj çështje më poshtë.

7. Vendndodhjet e të dhënave për dorëzimin më të shpejtë të të dhënave

Vendndodhjet e qendrave të të dhënave të ndërmarrjeve që janë në internet janë absolutisht thelbësore për kohën e ngarkimit të shpejtë. Pavarësisht se për çfarë lloj kompanie të teknologjisë apo hardhisë së ndërmarrjeve mblidhen, kur bëhet fjalë për shpejtësinë e shpërndarjes së të dhënave, gjithçka ka të bëjë me sa afër databazëve janë klientët tuaj të synuar.

Nëse jeni duke synuar Singaporeans dhe faqja juaj e internetit është pritur në një qendër të dhënash në Amerikën e Veriut, të dhënat tuaja do të duhet të udhëtojnë mjaft mirë për të arritur në ekranet e klientëve tuaj (që do të thotë se do të jetë e ngadaltë për t’u ngarkuar) dhe ndonjëherë, kjo është vetëm nuk do ta mbaroj punën.

4 vendndodhje të të dhënave me A2 Hosting

Ndërsa shumica e kompanive të mbajtjes së faqeve në internet kanë vetëm baza të të dhënave në Sh.B.A., hosting A2 ka 4 të dhëna në të gjithë botën, 2 në Amerikë, 1 në Amsterdam dhe 1 më shumë në Singapor.

Në këtë mënyrë, A2 mbulon Amerikën, Evropën dhe Azinë – thjesht duhet të zgjidhni databazën më të afërt për të pritur faqen tuaj në lidhje me klientët tuaj, dhe ata do të jenë në gjendje të shijojnë shpejtësi të shpejtë të ngarkimit.

Fakt gazmor

A2 Hosting njihet si një nga web-faqet kryesore për faqet e internetit të Singaporit. .

8. A2 Softuer i Optimizuar

Disa prej nesh kanë qejf tweaking programin tonë, duke marrë parasysh rregullimet për të shtrydhur çdo pikë të performancës. Të tjerë si unë, preferojnë që gjërat të funksionojnë jashtë kutisë me cilësimet më të mira të mundshme.

A2 Hosting me të vërtetë shënon mbi peshën e tij me këtë veçori, me cilësimet e softuerit të paracaktuar për sigurinë maksimale dhe performancën më të lartë. Deri tani, kjo mundësi e optimizimit mund të aplikohet në softverët e njohur si WordPress, PrestaShop, Drupal dhe Joomla, që do të thotë se ne nuk kemi pse të shqetësohemi për shpejtësinë e ngarkesës së faqeve – me fjalët e tyre A2 “merr supozimin se si për të marrë ngarkesat më të shpejta të faqeve dhe cilësimet më të sigurta “, duke na lënë të drejtojmë biznesin pa shqetësime.

Optimizimet A2

Vetëm për t’ju dhënë një ide të përafërt se sa më i mirë është softveri me Softuerin e Optimizuar të A2, WordPress i Optimizuar shkon deri në 6 herë më shpejt në krahasim me faqet jo të optimizuara!

Ata madje kanë hedhur në përshpejtuesin e tyre të faqes A2 Optimizuar për përdoruesit me planin Turbo, i cili ka mundësi të paracaktuara të ruajtjes që do të ndihmojnë faqen tuaj të ngarkojë më shpejt. Ju keni 3 opsione caching:

 • Turbo Cache – për 20x shpejtësi më të shpejtë të ngarkesës
 • OPcache / APC – shkurton kohët e përgjigjes së faqes php në gjysmë
 • Memcached – mban të dhënat tuaja në memorje për rikthim të shpejtë

Ne kemi bërë disa testime të vogla të shpejtësisë së ngarkesës së faqeve me Turbo Cache në dhe jashtë, dhe këtu janë rezultatet:

Turbo Cache OFF – Shihni rezultatin e plotë

Turbo Cache ON – Shihni rezultatin e plotë

Ekziston një përmirësim i përgjithshëm i shpejtësisë së ngarkimit të faqes me Turbo Cache ON, por nuk është 20x më shpejt siç reklamohet – kjo mund të jetë sepse siti ynë i testimit është super i lehtë dhe nuk ka shumë për të ngarkuar.

Edhe atëherë, ka disa milisekonda të rruajtura këtu dhe atje me Turbo Cache ON. Mund të mos duket shumë, por gjithçka shton për të kontribuar në shpejtësinë e ngarkesës së faqes.

Nëse faqja juaj është e rëndë me shumë imazhe, me siguri do të keni mundësi të shihni shpejtësitë e ngarkesës 20x më të shpejtë të hyjnë në lojë.

Ne gjithashtu ishim në gjendje ta instalonim lehtësisht programin tonë të preferuar me ndihmën e vendosur me një klik të A2. Kjo ishte shumë e përshtatshme dhe e dobishme, veçanërisht kur bëhet fjalë për instalimin e sporteleve të check-out për faqet e tregtisë elektronike.

9. Ndërfaqja e përdoruesit e hyrjes së klientit intuitiv

Navigimi për UI-në e hyrjes në A2 u ndje aq i thjeshtë dhe i natyrshëm. Ata padyshim i kushtuan shumë vëmendje përvojës së përdoruesit, duke e bërë gjithçka intuitive dhe të përshtatshme për t’u përdorur.

Paneli i Lartë i Llogarive A2

Ju mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet në panelin më të lartë, të paraqitura qartë me ngjyra të kundërta tërheq vëmendjen.

Ndërfaqja kryesore e llogarisë A2

Gjithçka është aty ku ju e prisni të jetë, me një shirit kërkimi të vendosur në mënyrë të dukshme në qendër që ju të kërkoni artikujt e tyre mbresëlënës të njohurive.

Duke e përdorur atë të ndjehet e natyrshme, kombinimi i ngjyrave është i këndshëm, nuk dëmton syrin dhe të gjitha lidhjet dhe ikonat e rëndësishme dallohen, kështu që kurrë nuk duhet të dukeni shumë vështirë për ta.

Histori e shkurtër e shkurtër, ne e duam UI-në!

Ajo që nuk na pëlqeu në lidhje me hostimin A2

Aq sa na pëlqeu Plani Turbo i A2 Hosting, do të gënjenim nëse do të thoshim se ato nuk kishin absolutisht asnjë të metë.

Mbështetja e Gurut është shumë e dobishme, por mund të jetë pak e ngadaltë

Ne kontaktuam mbështetjen e tyre live chat për të kërkuar ndihmë për disa çështje të vogla që hasëm, dhe i gjetëm ata të jenë shumë të durueshëm, të dobishëm dhe të ditur. Gjëja që na irritoi ishte koha e pritjes; u desh pak më shumë për t’u lidhur me dikë.

Mbështetje A2

(Pamja e fotografisë është marrë pasi të prisni 22 minuta)

Sapo u njohëm, ata ishin vërtet të dobishëm dhe efikas në zgjidhjen e problemeve tona, por një gjë që vumë re ishte se ata duken pak të pakualifikuar. Gurët me të cilët ne u lidhëm ishin ekspertë të fushës së tyre, por duket se ata po merreshin me 2-3 kërkesa të ndryshme në një kohë, kështu që u desh atyre për pak kohë që të na përgjigjen.

Histori e shkurtër e shkurtër, shpejtësia mbështetëse është në kundërshtim por e frytshme. Pasi të punësojnë më shumë staf mbështetës për të ndihmuar në kohën e reagimit, ata do të kenë një nga ekipet më të mira mbështetëse në industri.

Planet dhe Karakteristikat e Hosting A2

Opsione të përbashkëta të pritësit

Planet e përbashkëta të pritjes së A2 vijnë në 3 madhësi – Lite, Swift dhe Turbo.

Plani Lite është më themelori nga të gjitha, duke ju dhënë mundësinë e hyrjes në vetëm 1 faqe në internet dhe 5 baza të të dhënave me vetëm 4.40 dollarë në muaj.

Plani Swift ju jep të gjitha përfitimet e planit Lite, por me faqet e internetit të pakufizuar dhe bazat e të dhënave me 5.39 $ në muaj (vetëm 0.99 $ më shumë sesa lite!)

E fundit, por përfundimisht jo më pak e rëndësishmja, plani i Turbo është plani i tyre më i shpejtë akoma, me të gjitha përfitimet dhe veçoritë e njëjta të Swift, por me serverët Turbo – (deri në 20 herë më shpejt) dhe karakteristikat e Optimizuar A2. Ky plan do t’ju kushtojë 10,29 $ në muaj. Nëse jeni duke kërkuar një nxitje të shpejtë të shpejtë. Do të duhet të vendosni vetë nëse një ngritje e shpejtësisë ia vlen paratë shtesë.

LiteSwiftTurbo
Hapësira e diskut në disk të pakufizuar
Nr. I sitit1 Pafund i Pafund
Serveri TurboNukNë
SSL falas & SSDYesYesYes
Mimi /mo$4.40*$5.39**10.29*

* Specialmimi special hyrës. 50% zbritje nga çmimi i rregullt.

Pricemimi i mençur në krahasim me SiteGround (hosti ynë i preferuar deri më tani!) Nuk do të shihni shumë ndryshim, por do të duhet të vendosni nëse preferoni tipare ose shpejtësi – A2 ka përfitime më të mira falas dhe të pakufizuara ndërsa SiteGround ka shpejtësi shumë më të shpejtë të serverit.

Të gjitha planet vijnë me një garanci 99.9% në kohë, por ajo që është edhe më interesante është se këto mundësi të përbashkëta kanë Nyja.Js mbështetur, një veçori që zakonisht rezervohet vetëm për VPSes!

Opsionet e Planit Rishites

Kur është fjala për shitësin e shitësit, ju keni 4 mundësi për të zgjedhur – Bronz, Argjend, Ar dhe Platinum.

Kostot që variojnë nga 14.91 dollarë në muaj për Bronzin deri në 42.23 $ në muaj për Platinum, ju mund të zgjidhni bazuar në burimet e nevojshme për korporatat tuaja të shitësit.

Të gjitha planet e shitësit vijnë me Panelin e Kontrollit Plesk, Llogarinë e Shitësit të Lirë eNom dhe Garancinë e Parave të Kthimit. Planet e Argjendit, Arit dhe Platinum gjithashtu vijnë me WHMCS falas.

Opsionet VPS

Nëse jeni duke kërkuar për hosting VPS, A2 ka disa opsione të menaxhuara, të pa menaxhuara dhe thelbësore të hostimit VPS për të zgjedhur. Ju duhet të personalizoni serverët tuaj, duke zgjedhur atë që ju nevojitet dhe kontrolloni vetëm atë që paguani. E përkryer për ata që janë specifikë të mbajtjes në internet!

Si qëndron mbajtja e A2 kundër konkursit?

Si mund ta quajmë këtë një përmbledhje të detajuar pa kryer të paktën testet e kohës së përgjigjes së serverit midis yllit të shfaqjes dhe konkurrentëve? Në fund të fundit, koha e përgjigjes së serverit luan një rol shumë të rëndësishëm në bërjen ose prishjen e biznesit tuaj (p.sh. vini re sasinë e herë ju larguar nga një sit vetëm sepse u desh shumë kohë për t’u përgjigjur).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Ne hodhëm një vështrim në planin Swift të A2 dhe i krahasuam ata kundër planit tonë të preferuar të mbajtjes në internet të SiteGround (Bitcatcha.com është pritur me ta!) Plani i GrowBig, dhe ja çfarë zbuluam.

Ndërsa planifikon Shared WordPress, të dy webhostet kanë përfitimet e tyre të përqëndruara në WordPress. Disa tipare emërtohen ndryshe, por janë krijuar për të njëjtin qëllim, ndërsa të tjerët janë unike për planet.

Plani Swift i A2 ka:

 • Instalimi automatik i WordPress dhe Konfigurimi
 • Skenë e lehtë për t’u përdorur
 • Caching e optimizuar A2
 • Rezervime të thjeshta të WordPress
 • Përditësime automatike të WordPress Core & patches
 • Karakteristika miqësore për zhvilluesit si WP-CLI, SSH, Git, etj

Plani i Growbig i SiteGround ka:

 • Instaluesi 1-Klikues
 • Përditësime Auto WordPress
 • WP-CLI aktivizuar
 • SuperCacher
 • Skenimi i WordPress
 • Git të Para-Instaluar

Merrni parasysh që ndërsa Swift dhe GrowBig janë paketa e moderuar e markës web hosting, duket se GrowBig ofron përfitime më të shpejtësisë pasi tipari i tyre SuperCacher (caching i zgjeruar) është i disponueshëm nga shkëputja, ndërsa përdoruesit e A2 do të duhet të azhurnojnë në planin e Turbo në shijoni serverat e tyre Turbo.

Ne ndiejmë se kjo vetëm jep avantazhin e SiteGround kur bëhet fjalë për vlerën – afërsisht të njëjtin çmim, por me kohë më të mirë ngarkimi.

Tjetra, ne testuam të dy planet për herë të përgjigjes së serverit duke përdorur kontrolluesin tonë shumë të shpejtë të serverit. Shikoni rezultatet më poshtë:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Vendndodhja e serveritSingaporeSingapore
SH.B.A. (W) 172 ms211 ms
SH.B.A. (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Singapore6 ms3 ms
Sao Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sidnej141 ms95 ms
Japoni67 ms70 ms
Kanada218 ms240 ms
Gjermani159 ms168 ms
Mesatarja në të gjithë botën173.2 ms159.9 ms
Test SiteSee Test SiteSee Site Test
Rezultatet e plota

Me databazët e këtyre dy markave të vendosura në Singapor, nuk është për t’u habitur që ata bënë jashtëzakonisht mirë përreth Azisë, me SiteGround duke qenë pak më të shpejtë midis dy prej tyre.

Në përgjithësi, të dy hostet bënë jashtëzakonisht mirë me planin Swift të A2 me një mesatare botërore prej 173 ms, vs serverët më të shpejtë të SiteGround me një mesatare botërore prej 160 ms, gjë që u jep të dyve renditjen tonë të lakmuar A +.

Me të dyja këto plane në një pikë çmimi të ngjashme (SiteGround GrowBig me 5,95 $ dhe Swift me shpejtësi të ulët A2 me 5,39 $ në muaj) duket se A2 Hosting ka marrëveshje më të mirë.

Sidoqoftë, A2 mund të mos jetë aq i shpejtë sa SiteGround, por ato janë me të vërtetë mjaft të shpejta dhe ato vijnë me ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar..

Plani i Fuqisë së Hosting A2 Turbo VS Inmotion

Tjetra, ne vendosëm planin e Turbo të A2-së (planin e tyre më të shtrenjtë) kundër planit të Fuqisë së Inmotion Hosting (plani i tyre me çmim të mesëm). Ata duket se janë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me njëri-tjetrin, siç dëshmohet nga gabimet që ata tregojnë në planet e njëri-tjetrit.

Të dy këta plane kanë shumë përfitime të pakufizuara, gjë që është e bukur, por Inmotion Hosting duket se ka më shumë kufizime në karakteristikat e tyre – nuk befasohen vërtet, duke marrë parasysh ndryshimin e çmimeve.

A2 Host Turbo:

 • Uebfaqe të pakufizuara
 • Baza e të dhënave të pakufizuar totale
 • Ruajtje e Pafund 10 Ruajtje
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Email të pakufizuar

Fuqia mbajtëse e lëvizjes:

 • 6 faqe interneti
 • 50 Baza e të dhënave totale
 • Ruajtje e pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Email të pakufizuar

A2 Fuqia TurboInmotion
Vendndodhja e serverit Michigan, USLos Angeles, SH.B.A.
SH.B.A. (W) 63 ms2 ms
SH.B.A. (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Singapore234 ms178 ms
Sao Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sidnej214 ms153 ms
Japoni147 ms109 ms
Kanada13 ms67 ms
Gjermani110 ms149 ms
Mesatarja në të gjithë botën149.8 ms171.9 ms
Rezultatet e plota

Qendra e të dhënave e Inmotion është e vendosur në West West, ndërsa A2 kishte të tyre në Lindjen e SHBA. Të dy u bënë jashtëzakonisht mirë në përgjithësi, duke u renditur në një mesatare në mbarë botën të Inmotion me 149 ms VS A2 në 149 ms.

Inmotion zhytur mbi 200 ms me pings nga Londra dhe India, ndërsa A2 zhytur mbi 200 ms në Singapor, Indi dhe Sidnei.

Nëse jeni duke synuar tregjet amerikane, Inmotion ka 2 qendra të të dhënave në Sh.B.A. (1 Lindje, 1 Perëndim) që të zgjidhni, ndërsa do të keni edhe 2 databazë nëse vendosni të shkoni me A2 Turbo (Michigan dhe Arizona).

Përfundime: A po mban A2 një host i ngurtë i faqes në internet?

Shtë e sigurt të thuhet se A2 Hosting është një markë solide e mbajtjes në internet.

Ata nuk janë hosti më i shpejtë në internet (ata performuan më ngadalë se konkurrenca) por nuk janë aspak të ngadaltë – të dy planet e tyre Swift dhe Turbo prodhuan një kohë mesatare në botë për përgjigje nën 180 ms, duke u dhënë atyre një renditje e fortë A +.

Ajo që u mungon shpejtësia (Unë nuk mund të stresoj sa duhet që A2 është në të vërtetë mjaft e mallkuar shpejt, jo vetëm aq shpejt sa konkurrentët në të njëjtën kllapa), ato përbëjnë lehtësi dhe karakteristika të pakufizuara.

Karakteristika e tyre A2 e Optimizuar e Softuerit dhe Vendosja me 1 Klikim është një kursimtar i tillë i kohës, duke lejuar pronarët e bizneseve të zënë një mënyrë për të vendosur me lehtësi faqen e tyre me cilësimet më të optimizuara të mundshme.

Pricesmimet e A2 janë në të vërtetë mjaft të përshtatshme me planin Swift, por nëse dëshironi shpejtësi më të shpejtë mund të dëshironi të zgjidhni programin Turbo, por në të vërtetë është mjaft i kushtueshëm.

Sidoqoftë, A2 Hosting është plot me tipare vërtet të mira që e bëjnë jetën më të lehtë për ne. Shtë për të ardhur keq që mbështetja e tyre në chat live është pak në kundërshtim, por nëse mund ta shikoni këtë, ata janë një markë e shkëlqyeshme për të pritur faqen tuaj të internetit me.

Nëse doni të presni uebfaqe të pakufizuara dhe llogari të postës elektronike me shpejtësi të mirë, mos kërkoni më larg se A2 Hosting.

Karakteristikat kryesore

 • St Ruajtje e pakufizuar
 • W Bandwidth i pakufizuar
 • ✓ TurboServer – 20x më shpejt
 • -Parametra paraprake për Sigurinë
 • ✓ 99.9% Uptime Guar.
 • CPanel & Qasja në SSH
 • ✓ Nyja.js Mbështetur

Rekomanduar Për

 • • WordPress
 • • Tregtia elektronike
 • • Joomla, Drupal
 • • Bizneset lokale
 • • Blog Profesional
 • • Uebfaqja e Trafikut të Lartë

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me