A2 tárhely

A2 tárhely

https://www.a2hosting.com/

tl; dr

Az A2 tárhely az egyik gyors web hosting! Szeretjük tulajdonságaikat, különösen az A2-optimalizálás kényelmét. Az élő csevegés nem következetes és javítandó, de összességében nagyon jó házigazda!

A2 Hosting vélemények – 9 előnye & 1 Con (Szerversebesség tesztelve & A 2 teszthelyen rögzített Uptime!)

Az A2 Hosting egy szórakoztató web-hosting cég, amelyet 2011-ben hoztunk létre. Kezdetben Iniquinetnek neveztek magukat, ám néhány év üzleti életük után a lehető legjobb üzleti lépés történt, amit valaha is megtettek. átalakították magukat A2 Hostnak (sajnálom, de az Iniquinet valójában nem volt túl jó név!).

Az alapító szülővárosának (Ann Arbor, Michigan) nevezett vezérigazgatója kiváló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, miközben fenntartja a szórakoztató és kedves társasági kultúrát..

Nemrég hallottuk, hogy az emberek dicséreteket énekelnek a webtárhely-terveikről, ezért elmentünk és vásároltunk magunknak egy Swift és Turbo fiókot, hogy megnézhessük, hogyan teljesítenek, és tudod mit?

Nagyon átkozottul boldogok vagyunk velük.

Lehet, hogy hallottál a 24/7-es Guru-szolgálatról (a guruk esetleg túl sok időt töltöttek meditációval – erről később!)

Lehet, hogy az emberek dicséretet énekeltek korlátlan előnyeik iránt.

Számos olyan funkciót és gondoskodást hajtottak végre, amelyek boldoggá teszik az ügyfeleket, de valójában az egész gyors csomag, kényelmesen csomagolva életminőségi funkciókkal, amely valóban elhagyja a versenyt.

Valójában, komoly tesztelés és benchmarking után úgy gondoljuk, hogy az A2 host egyértelműen megérdemli a helyét a nagy fiúk asztalán.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk az A2 tárhelyével kapcsolatban, és néhány olyan dolgot, amelyeket nem tettünk meg.

jegyzet

Két teszthelyünk az a2turbohosted.com és az a2sghosted.com. Az előbbit az A2 Turbo üzemelteti Michigan adatközpontjában; míg az utóbbi az A2 Swift házigazdája a szingapúri adatközpontban.

Amit mi szeretünk az A2 tárhelyről

1. Az A2 tárolás gyors!

A2 tárhely

Itt a Bitcatcha.com webhelyen mindannyian őrült vagyunk a SPEED miatt. Minél gyorsabban teljesít egy webgazda, annál jobban szerepelnek a könyveinkben. Látja, amikor az online vállalkozásokról beszélünk, megértjük, hogy minden a sebesség, és minden milliszekundum számít.

Csak vegye figyelembe a villogáshoz szükséges időt.

Ez körülbelül 400 milliszekundum.

A webhostnek válaszolnia kell a HALF kérelemre abban az időben, hogy hatékonynak lehessen tekinteni (ami a Google által ajánlott sebesség – 200 ms), és adatait nagyjából ugyanannyi idő alatt kell továbbítani az ügyfél képernyőjére, mert bármi lassabb, mint ami miatt a potenciális ügyfele potenciálisan nem lesz többé ügyfél, mert nagyon unatkozik, és úgy döntött, hogy felkeres egy másik gyorsabb, hatékonyabb webhelyet.

A hatékonyságról szólva, az A2 hosting nagyon hatékony és gyors.

Két teszthelyünket – az A2SGHosted.com-ot (az A2 Szingapúrban, Swift házigazdája) és az A2TurboHosted.com-ot (az A2 Michiganben, Turbóban üzemeltetett) – tettük intenzív szerversebesség-tesztünkön keresztül, és nagyon elégedettek voltunk a visszatérő eredményekkel..

A szerver helyzete közötti válaszidőket teszteltük a világ 8 különböző helyzetéből. Ezután átlagoltuk ezeket a számokat és rangsoroltuk a webgazdagépeket teljesítményük alapján.

A Google ajánlott válaszideje 200 ms (az alacsonyabb, annál jobb). Tehát bármi, ami 180 ms alatt van, A + besorolású; 181 ms – 210 ms az A besorolású; 211 ms – 220 ms a B + rangsorban; 221 ms – 240 ms a B rangsorban és így tovább, és így tovább.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

A2SGHosted.com (Dátumcenter: Szingapúr, Terv: Swift) Átlagos sebesség: 173,2 ms – Lásd a teljes eredményt

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

A2TurboHosted.com (Dátumcenter: Michigan, Terv: Turbo) Átlagos sebesség: 149,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Mind a Swift-fiók, mind a Turbo-fiók kiszolgálósebesség-teszt eredményei visszatértek az A + besorolásra, a Swift világméretű átlaga 173 ms, a Turbo pedig kissé gyorsabb, 149 ms-os.

Nyilvánvaló, hogy ezek nem a leggyorsabb szerver válaszadási sebességeket láttuk, de minden olyan webtárhely, amely A + besorolású, könyveinkben elég rohadt jónak tekinthető. Az A2 luxusfunkcióinak listájával kombinálva megkaptuk magunknak egy web hosting aranyérmet.

2. Szupergyors turbószerverek

Az A2 Hosting Turbo terve egy titkos fegyverrel érkezik – a Turbo szerverekkel. Azt állítják, hogy a Turbo szervereken tárolt webhelyek 20-szor gyorsabban tudnak betölteni, mint a szokásos webhelyek, mivel korlátozzák a kiszolgálónkénti felhasználók számát, és nyilvánvalóan a szerverek hatékonyabban kezelik a kapcsolatokat..

(Az A2 Hosting hivatalos összehasonlító videója)

A WebPageTest.org használatával elvégeztük a saját oldalbetöltési teszteinket, hogy kiderítsük, mennyire igaz ez (a Swift teszthely szingapúri, a turbói teszt helyszín pedig Chicagóból, hogy igazságos legyen)

A teszt helyének gyors terhelési sebessége

Swift: A telek betöltése 1.066 másodpercen belül történik – Lásd a teljes eredményt

Turbó teszt helyének terhelési sebessége

Turbo: A telek betöltése 0,981 másodperc alatt történik – Lásd a teljes eredményt

A Swift webhely 1.066 másodpercet vett igénybe, míg a Turbo webhely mindössze 0,981 másodperc alatt készítette el a dokumentumot. Ez határozottan javulás, és feltételezzük, hogy nagyobb eltéréseket fogunk tapasztalni az oldalbetöltési sebesség között, ha a webhelyek nehezebbek.

3. Gyors betöltése SSD tárolással

Az A2 összes megosztott tárhely-terve az SSD tárolóval érkezik, amely valóban hozzájárul azok gyors betöltési sebességéhez. Lehet, hogy úgy érzi, hogy ez nem olyan nagy üzlet, de hadd biztosítsam önöket, elég nagy ez az üzlet.

A mindössze 1 másodperccel lelassult webhely elveszíti az ügyfelek megtartását, ami nagymértékű veszteségeket eredményez az értékesítésben.

Az SSD-k körülbelül 30% -kal gyorsabbak, mint a szokásos merevlemezek, tehát amikor az SSD-ket tekintjük webtárhely-tárolási lehetőségeinknek, a szájaink sarkában felfelé görbülnek, szupergyors betöltési sebességre számítva..

Nézze meg ezt a Windows rendszerindítási sebesség-tesztet, ahol példát talál az SSD-k és a merevlemezek közötti sebességkülönbségre.

4. 99,9% Uptime garancia

Pontosan mi az üzemidő?

A Wikipédia szerint az „üzemidő” egyik meghatározása a leállások közvetlen ellentéte. Igen, ez nagyon hasznos.

Alapvetően az üzemidő az az idő, ameddig webhelye fel van állítva, és értékes ügyfelek számára elérhető. Mivel gyakorlatilag lehetetlen 100% -os rendelkezésre állást igénybe venni, a legtöbb ott levő webgazda úgy dönt, hogy 99,9% -os rendelkezésre állást képes biztosítani..

A különbség az A2 és a többi között az, hogy az A2 garantálja az üzemidő 99,9% -át. Ha a webhelyen a teljes havi idő több mint 0,1% -ánál előre nem látható leállások fordulnak elő, akkor az A2 5% szolgáltatási jóváírást fog nyújtani a havonta fizetett összeg után az óránként, amikor a webhelye belső hálózat vagy berendezés meghibásodása miatt működik.

A2 Uptime kötelezettségvállalás

Nyilvánvaló, hogy ez nem vonatkozik a DDoS támadásokra, az ISP problémákra és a külső erők által okozott problémákra, ám nagyon örülünk annak, hogy ez a garancia megkezdődik – üzembe helyezésükben betöltött bizalmuk inspirál bennünket!

Itt találhatók a tesztoldalaink nyomkövetési adatai, amelyeket a uptimerobot.com segítségével követhetünk nyomon. Mindkét alábbi pult folyamatosan frissül.

Uptime 2017. október óta

99,91%

* A2SGHosted.com (Dátumcenter: Szingapúr, Terv: Swift)

Uptime 2018 márciusa óta

100%

* A2TurboHosted.com (Dátumcenter: Michigan, Terv: Turbo)

5. Korlátlan szolgáltatások

Az online vállalkozások nem különböznek a szokásos tégla- és habarcskezelő vállalkozásoktól abban az értelemben, hogy mindig keressük a módját, hogy alacsony költségeinket tartsuk fenn. Nagyon bosszantó, ha további költségeket kell felszámolnunk, ha másik domaint akarunk felvenni, vagy e-mail címet kell hozzáadnunk.

Az A2 Hosting használatával ez az író nagyon örülött, hogy korlátlan lehetőségeit sokféle módon megtapasztalta Swift és Turbo fiókokkal egyaránt.

 • Korlátlan számú webhely
 • Korlátlan Összes adatbázis
 • Korlátlan Raid 10 tárolás
 • Korlátlan átutalások
 • Korlátlan e-mail címek
 • Korlátlan aldomain, parkolt domain és addon domain

Ezek csak a korlátlan szolgáltatások. Nézze meg, mit INGYEN kapunk?

 • SSD sebességnövelés
 • Railgun optimalizáló (akár 143% -kal gyorsabb HTML betöltési sebesség – csak Turbo terv)
 • A webhely migrációja
 • Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz
 • DNS-kezelés

Az ingyenes és korlátlan előnyök között végül rájöttünk, milyen érzés volt királyként bánni vele. A legjobb része az, hogy egyáltalán nem kellett aggódnunk a többletköltségek miatt!

6. 24/7/365 Guru támogatás

Minden tiszteletre méltó web hosting cég tudja, hogy ebben az üzletben a siker kulcsa egy szilárd támogató csapat. A világon a sebesség és a hardver nem fog sok mindent megtenni az ügyfelek számára, ha senki sem segít a problémák elhárításában..

Az A2 ügyesen elnevezte támogatási csoportját Guruknak, olyan műszaki szakembereknek, akik bármilyen problémát meg tudnak oldani egy adott órában..

Velük tapasztalt tapasztalataink kellemes volt, a jegyeink meglehetősen gyorsan megoldódtak, és a Guru, akivel beszélgettem az élő csevegésben, barátságos, hozzáértő és segítőkész volt..

Az egyetlen kérdésem az volt, hogy a szokásosnál kissé hosszabb időt vesz igénybe, hogy kapcsolatba lépjünk egy ügynökkel, de ez nem lehet probléma, ha az A2 további támogató személyzetet felvesz. Az alábbiakban részletesebben beszélünk erről a kérdésről.

7. Az adatközpont helyei a gyorsabb adatátadáshoz

A webtárhely-szolgáltatók adatközpontjainak helyszíne elengedhetetlen a gyors betöltési időhöz. Nem számít, milyen technológiai vagy hardveres webtárhely-szolgáltató vállalkozások zajlanak, amikor az adatátviteli sebesség csökken, az a kérdés, hogy milyen közel állnak az adatközpontok a megcélzott ügyfelekhez..

Ha szingapúri célokat céloz meg, és webhelyét egy adatközpontban tárolja Észak-Amerikában, adatainak elég tisztességesen kell utazniuk, hogy elérjék ügyfeleinek képernyőit (ami azt jelenti, hogy lassan töltődnek le), és néha csak ez nem fogja elvégezni a munkát.

4 adatközpont helye az A2 tárolóval

Míg a legtöbb webtárhely-szolgáltató csak adatközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, az A2 tárhelynek világszerte 4 adatközpontja van, 2 Amerikában, 1 Amszterdamban és 1 Szingapúrban.

Ilyen módon az A2 lefedi Amerikát, Európát és Ázsiát – csak ki kell választania a legközelebbi adatközpontot webhelyének üzemeltetéséhez az ügyfelekhez viszonyítva, és ők élvezhetik a gyors betöltési sebességet..

Vicces tény

Az A2 Hosting a szingapúri webhelyek egyik legfontosabb webtárhelyének tekinthető. .

8. A2 optimalizált szoftver

Néhányan élvezik a szoftver fejlesztését és a beállítások megkönnyítését, hogy kiszorítsuk a teljesítmény minden cseppjét. Mások, mint én, inkább azt választják, hogy a dolgok a lehető legjobb beállítások mellett a dobozból működjenek.

Az A2 Hosting ezzel a funkcióval ténylegesen meghaladja a súlyát, a maximális biztonság és a legmagasabb teljesítmény érdekében a szoftverbeállításokkal előre beállítva. Mostantól ez az optimalizálási lehetőség alkalmazható olyan népszerű szoftverekre, mint a WordPress, a PrestaShop, a Drupal és a Joomla, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk az oldalbetöltési sebesség miatt – az A2 maguk szerint „eltávolítják a találgatásokat” hogy a lehető leggyorsabban töltsük be az oldalakat és a legbiztonságosabb beállításokat ”, hagyva minket, hogy aggódás nélkül működtessük az üzletet.

A2 optimalizálás

Csak azért, hogy durva képet kapjunk arról, hogy a szoftver mennyire jobb az A2-re optimalizált szoftverrel, az Optimized WordPress akár 6-szor gyorsabban fut, mint a nem optimalizált webhelyek.!

Még az A2-es optimalizált webhely-gyorsítóba is beletették a Turbo tervvel rendelkező felhasználók számára, amely előre beállított gyorsítótárazási lehetőségekkel segíti a webhely gyorsabb betöltését. 3 gyorsítótárazási lehetőség van:

 • Turbo Cache – akár 20-szor nagyobb sebességgel
 • OPcache / APC – a php oldal válaszidejét felére csökkenti
 • Memcached – az adatokat a memóriában tárolja a gyors visszakeresés érdekében

Néhány kisebb oldalbetöltési sebesség tesztelést végeztünk a Turbo Cache be- és kikapcsolásával, és itt vannak az eredmények:

Turbo gyorsítótár KI – Lásd a teljes eredményt

Turbo Cache ON – Lásd a teljes eredményt

A Turbo Cache ON funkcióval általában javul a webhely betöltési sebessége, de a hirdetés nem 20x-rel gyorsabb – ennek oka az lehet, hogy a teszthelyünk rendkívül könnyű, és nincs sok feladat.

Még akkor is, amikor néhány milliszekundum leborotvált itt-ott a Turbo Cache ON funkcióval. Lehet, hogy nem tűnik túl soknak, de mindez hozzájárul a webhely betöltési sebességéhez.

Ha webhelye nehéz képekkel rendelkezik, valószínűleg látni fogja, hogy a 20x gyorsabb betöltési sebesség jön létre.

Könnyedén telepíthetjük kedvenc szoftvereinket az A2 1 kattintással történő beállítási támogatásával. Ez nagyon kényelmes és hasznos volt, különösen amikor kijelentkezési pultot telepítettek az e-kereskedelmi webhelyek számára.

9. Intuitív kliens bejelentkezés felhasználói felület

Az A2 bejelentkezési felhasználói felületén való navigálás olyan egyszerűnek és természetesnek tűnt. Nyilvánvalóan nagy figyelmet fordítottak a felhasználói élményre, mindent intuitív módon és kényelmesen használva.

A2 Fiók felső panele

A felső panelen megtalálható minden, amire szüksége van, egyértelműen kontrasztos színekben elrendezve, és vonzza a szemet.

A2 A fiók fő felülete

Minden ott van, ahol elvárhatja, hogy egy keresősáv legyen kiemelkedően a központban, hogy megnézhesse lenyűgöző tudásbázis-cikkeiket.

Ha természetesnek érzi magát, akkor a színkombináció kellemes, nem fáj a szemnek, és minden fontos link és ikon kiemelkedik, így soha nem kell túl keményen keresnie őket.

Röviden, szeretjük az UI-t!

Amit nem tetszett az A2 tárhelyről

Annyira tetszett, mint az A2 Hosting Turbo terve, hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincs semmiféle hibája.

A Guru támogatás nagyon hasznos, de kissé lassú

Felvetettük a kapcsolatot az élő chat-támogatással, hogy kérjen segítséget néhány felmerült kisebb kérdéssel kapcsolatban, és nagyon türelmesnek, segítőkésznek és hozzáértőnek találtuk őket. A várakozási sor ideje zavargott minket; egy kicsit tovább tartott ahhoz, hogy valakivel kapcsolatba kerüljünk.

A2 támogatás

(A képernyőképe 22 perc várakozás után készült)

Miután átjutottak, tényleg segítőkészek és hatékonyak voltak a problémáink megoldásában, de egy dolog, amit megjegyeztünk, az volt, hogy kissé kevés személyzet áll rendelkezésre. A hozzá kapcsolódó Guruk a saját területük szakértői voltak, de úgy tűnik, hogy egyszerre 2-3 különböző kérést kezeltek, így időbe telik, hogy válaszoljon ránk..

Röviden, a támogatási sebesség következetlen, de gyümölcsöző. Miután felvettek további támogató személyzetet a válaszidő megkönnyítésére, az iparág egyik legjobb támogató csoportja lesz.

Az A2 Hosting tervei és szolgáltatásai

Közös host beállítások

Az A2 megosztott tárhely-tervei 3 méretben érkeznek – Lite, Swift és Turbo.

A Lite terv a legalapvetőbb mindegyikben, csak 1 webhelyhez és 5 adatbázishoz fér hozzá, havonta csak 4,40 USD áron..

A Swift-terv biztosítja a Lite-terv összes előnyeit, de korlátlan webhelyekkel és adatbázisokkal havi 5,39 USD-t (csak 0,99 USD-val több, mint a Lite!)

Végül, de határozottan nem utolsósorban, a Turbo terv a leggyorsabb terv, mégis ugyanazokkal a előnyökkel és szolgáltatásokkal, mint a Swift, de a Turbo szerverekkel (akár 20-szor gyorsabb) és az A2 optimalizált szolgáltatásokkal. Ez a terv havi 10,29 dollárba kerül. Ha nagy sebességfokozást keresel. Önnek el kell döntenie, ha a sebességnövelés megéri-e a plusz pénzt.

LiteSwiftTurbo
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
A Site1UnlimitedUnlimited száma
Turbo ServerNoNoYes
Ingyenes SSL & SSDYesYesYes
Ár / dollár4.40*$5.39*$10.29*

* Különleges bevezető ár. 50% kedvezmény a rendes árból.

Ár-bölcs módon összehasonlítva a SiteGround-nal (ezidáig kedvenc hostunk!) Nem fog sokat látni a különbségről, de el kell döntenie, hogy a funkciókat vagy a sebességet részesíti előnyben – az A2-nek jobb ingyenes és korlátlan előnyei vannak, míg a SiteGround sokkal gyorsabb szerversebességet kínál..

Az összes terv 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, de még ennél is érdekesebb, hogy ezek a megosztott opciók A Node.Js támogatott, egy olyan szolgáltatás, amelyet általában csak a VPS-ek számára tartanak fenn!

Viszonteladói terv opciók

Viszonteladói tárhely esetén 4 választási lehetőség közül választhat – bronz, ezüst, arany és platina.

A Bronz havonta 14,91 USD-től a Platinum-ig terjedő havi 42,23 USD-ig terjedő költségeket választhatja a viszonteladói vállalatok számára szükséges erőforrások alapján.

Az összes viszonteladói tervhez tartozik a Plesk Vezérlőpult, az ingyenes eNom viszonteladói fiók és a bármikor pénzvisszafizetési garancia. Az Ezüst, Arany és Platinum tervekhez ingyenes WHMCS is tartozik.

VPS beállítások

Ha VPS-tárhelyet keres, az A2-nek van néhány menedzselt, nem kezelt és alapvető VPS-tárhely-választási lehetősége. Testreszabhatja kiszolgálóit, kiválasztva azt, amire szüksége van, és csak azt irányítja, hogy mire fizet. Tökéletes azok számára, akik az adott web hosting!

Hogyan viselkedik az A2 hosting a verseny ellen??

Hogyan nevezhetjük ezt egy részletes áttekintésnek anélkül, hogy legalább a szerver válaszidejének teszteket elvégezzük a show csillaga és a versenytársak között? Végül is a szerver válaszideje nagyon fontos szerepet játszik vállalkozásának megszerzésében vagy megszakításában (például jegyezze meg az összeget, ahányszor elfordult egy webhelyről, csak azért, mert a válaszadás túl sokáig tartott).

A2 Swift VS SiteGround GrowBig

Vessen egy pillantást az A2 Swift tervére, és összehasonlította őket a kedvenc webtárhely-tervünkkel, a SiteGround’s (a Bitcatcha.com velük üzemeltetett!) GrowBig tervvel, és itt van, amit felfedeztünk.

Ahogyan a Közös WordPress tervezi, mindkét webhostnek megvannak a saját WordPress-központú előnyei. Néhány funkciót különböznek, de ugyanazzal a céllal készülnek, míg mások egyedi a tervekkel.

Az A2 Swift terve:

 • Automatikus WordPress telepítés és konfigurálás
 • Könnyen kezelhető
 • A2 optimalizált gyorsítótár
 • Könnyű WordPress biztonsági mentések
 • Automatikus WordPress Core frissítések & tapaszok
 • Fejlesztőbarát szolgáltatások, mint például a WP-CLI, SSH, Git stb

A SiteGround Growbig terve:

 • 1 Kattintson a telepítőre
 • Auto WordPress frissítések
 • A WP-CLI engedélyezve
 • SuperCacher
 • WordPress Staging
 • Előtelepített Git

Vegye figyelembe, hogy míg a Swift és a GrowBig a webtárhely márkájának mérsékelt csomagja, úgy tűnik, hogy a GrowBig nagyobb sebesség-előnyöket kínál, mivel a SuperCacher (továbbfejlesztett gyorsítótárazás) szolgáltatása elérhető a go go szolgáltatásból, míg az A2 felhasználóknak frissíteniük kell a Turbo tervre, hogy élvezze a Turbo szervereiket.

Úgy gondoljuk, hogy ez önmagában adja a SiteGround előnyeit az érték szempontjából – nagyjából ugyanazon az áron, de jobb töltési idővel.

Ezután a saját szerversebesség-ellenőrzőnkkel teszteltük a szerver válaszidejének két tervét. Nézze meg az alábbi eredményeket:

A2 SwiftSiteGround GrowBig
Server LocationSingaporeSingapore
USA (W) 172 ms211 ms
US (E) 212 ms215 ms
London278 ms180 ms
Szingapúr6 ms3 ms
São Paulo316 ms351 ms
Bangalore163 ms66 ms
Sydney141 ms95 ms
Japán67 ms70 ms
Kanada218 ms240 ms
Németország159 ms168 ms
Világszerte átlag173,2 ms159,9 ms
Tesztelési siteSee teszt siteSee teszt site
Teljes eredmények

E két márka szingapúri adatközpontjaival nem meglepő, hogy Ázsia körül kivételesen jól teljesítettek: a SiteGround kettő között kissé gyorsabb volt..

Összességében mindkét házigazda kivételesen jól teljesített az A2 Swift tervével, világméretű átlagosan 173 ms-os sebességgel, szemben a SiteGround gyorsabb szervereivel, világszerte átlagosan 160 ms-os sebességgel, ami mindkettőnk számára az áhított A + besorolást eredményezte..

Mindkét terv hasonló áron (SiteGround GrowBig 5,95 dollárnál és az A2’s Swift kissé alacsonyabb, havi 5,39 dollárnál) úgy tűnik, hogy az A2 Hosting jobb ajánlatot kínál.

Az A2 azonban nem olyan gyors, mint a SiteGround, de valójában elég gyors, és korlátlan tárolási és sávszélességgel jönnek.

Az A2 Turbo VS Inmotion Hosting energiaterve

Ezután az A2 Turbo tervét (a legdrágább tervüket) az Inmotion Hosting Power csomagjával (közepes árú tervük) vetettük alá. Úgy tűnik, hogy közvetlen versenyben állnak egymással, amint azt a hibák mutatják, amelyeket egymás terveiben mutatnak fel.

Mindkét terv számos korlátlan előnnyel rendelkezik, ami jó, de úgy tűnik, hogy az Inmotion Hosting szolgáltatásaival több korlátozás van – nem igazán lepődtem meg, figyelembe véve az árkülönbséget.

A2 Hosting Turbo:

 • Korlátlan számú webhely
 • Korlátlan Összes adatbázis
 • Korlátlan Raid 10 tárolás
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan e-mail

Inmotion tárhelyi teljesítmény:

 • 6 webhely
 • 50 Összes adatbázis
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan e-mail

A2 TurboInmotion teljesítmény
Szerver helyeMichigan, USLos Angeles, USA
USA (W) 63 ms2 ms
USA (E) 10 ms53 ms
London129 ms322 ms
Szingapúr234 ms178 ms
São Paulo145 ms172 ms
Bangalore433 ms514 ms
Sydney214 ms153 ms
Japán147 ms109 ms
Kanada13 ms67 ms
Németország110 ms149 ms
Világszerte átlag149,8 ms171,9 ms
Teljes eredmények

Az Inmotion adatközpontja az USA nyugati részén található, míg az A2-nek az USA-ban kelet volt. Mindkettő rendkívül jól teljesített, az A besorolása az Inmotion világszerte átlagában 171 ms volt, VS A2 149 ms.

Az Inmotion 200 ms felett mártott be Londonból és Indiából származó pingokkal, míg az A2 200 ms feletti mélységben Szingapúrban, Indiában és Sydney-ben..

Ha az amerikai piacokat célozza meg, akkor az Inmotionnak van 2 adatközpontja az USA-ban (1 keleti, 1 nyugati), amelyek közül választhat, míg 2 adatközponttal rendelkezik, ha úgy dönt, hogy az A2 Turbo-val (Michigan és Arizona) utazik..

Következtetések: Az A2 hosting egy szilárd webhely-házigazda?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az A2 Hosting szilárd web hosting márka.

Nem a leggyorsabb internetes házigazda (lassabban teljesítettek, mint a verseny), de semmiképpen sem lassúak – mind a Swift, mind a Turbo tervük világszerte átlagos válaszideje 180 ms alatt volt, így erős A + rangsor.

Ami hiányzik a sebességből (nem tudom annyira hangsúlyozni, hogy az A2 valójában elég rohadt gyors, csak nem ugyanolyan gyors, mint a versenytársak ugyanabban a konzolban), kényelmet és korlátlan szolgáltatásokat nyújtanak.

A2-es optimalizált szoftverük és az 1-kattintásos beállításuk időt takarít meg, lehetővé téve az elfoglalt üzleti tulajdonosok számára, hogy kényelmesen beállítsák webhelyüket a lehető legoptimálisabb beállításokkal..

Az A2 árai valóban nagyon kedvesek a Swift-tervhez képest, de ha nagyobb sebességet akar, érdemes választania a Turbo-tervet, de valójában meglehetősen drága.

Ennek ellenére az A2 Hosting tele van igazán jó tulajdonságokkal, amelyek megkönnyítik az életünket. Sajnálatos, hogy az élő csevegésük támogatása kissé következetlen, ám ha átnézheti ezt, akkor kiváló márka, amely a webhelyét.

Ha korlátlan webhelyeket és e-mail fiókokat szeretne gazdag sebességgel üzemeltetni, akkor ne keresse tovább az A2 tárhelyet.

Főbb jellemzők

 • ✓ Korlátlan tárolás
 • ✓ Korlátlan sávszélesség
 • ✓ TurboServer – 20x gyorsabb
 • ✓ A biztonsági beállításokhoz előre beállítva
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH hozzáférés
 • ✓ A Node.js támogatott

Ajánlott

 • • WordPress
 • • e-kereskedelem
 • • Joomla, Drupal
 • • Helyi vállalkozások
 • • Professzionális blog
 • • Nagy forgalmú webhely

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me