Allotjament d’immobles

Allotjament d’immobles

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Hosting és un dels millors amfitrions que hem tingut el plaer d’utilitzar. Tot i que no tenen certes funcions de millora de la velocitat (no hi ha NGINX en els plans compartits) i només disposen de 2 centres de dades basats a Estats Units, la seva velocitat de resposta del servidor és una bogeria ràpida.!

També disposen d’un gran equip d’assistència, prou pacient i prou coneixedor per resoldre totes les nostres preguntes. Inmotion Hosting obté dos pols! .

Inmotion Hosting Review: Els 9 professionals & 3 cons (prova de velocitat del servidor – 170 ms!)

És una llàstima que molt poques persones fora d’un nínxol de mercat coneguin el nom de “Inmotion Hosting”..

Certament no són tan famosos com Hostinger o SiteGround, però Inmotion Hosting és definitivament una de les joies més subestimades que hi ha..

La companyia nord-americana de propietat independent es troba des del 2001 i els seus serveis i productes impressionants són el reflex d’una empresa que aprèn de l’experiència i ha evolucionat fins a ser un dels millors amfitrions web d’avui..

Bitcatcha.com en realitat es va allotjar amb Inmotion Hosting i vam descobrir que era una de les millors opcions que hem fet mai en les nostres carreres..

Des d’aleshores hem canviat a SiteGround Cloud (no podem anomenar-nos experts en allotjament web si no experimentem amb altres hostes web) i, alhora que són el nostre host web favorit, la nostra dolça experiència Inmotion sempre ens ha preguntat si han mantingut el servei estel·lar.

Opinions d'allotjament Inmotion

Així que vam decidir que n’hi ha prou.

No té cap sentit que recordi el passat.

Vam iniciar la sessió al nostre antic compte d’hosting d’Inmotion, vam crear un lloc de prova i vam anar a la ciutat amb ell, només per veure com s’hi han ocupat des que vam allotjar-nos per última vegada amb ells, i noi, no, no ens en penedirem..

Es va provar la rapidesa, es va mirar les seves característiques, es va parlar amb el servei d’atenció al client i es va valorar la seva facilitat d’ús general i vam estar gratament satisfets amb els resultats.!

Com sempre, hem creat una llista de pros i contres basats en els nostres resultats, de manera que pugueu jutjar-vos si Inmotion Hosting és el millor host web per al vostre lloc de comerç electrònic..

Nota

El lloc de prova que utilitzem en aquesta revisió és imhhosted.com. Està allotjat amb Inmotion Hosting Power Plan al centre de dades West Coast.

9 coses que ens encanten sobre allotjament d’immobles (encara!)

1. L’allotjament d’immobles és molt ràpid!

Vam configurar un lloc de prova (https://imhhosted.com/) mitjançant el pla d’energia de l’allotjament d’Inmotion i vam utilitzar el nostre propi verificador de velocitat del servidor únic per descobrir els temps de resposta del Hosting Inmotion quan es fan ping de diverses ubicacions del món i els resultats totalment. ens va bufar!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Velocitat mitjana: 171,9 ms – Veure el resultat complet

Els gràfics de l’oest i l’est dels Estats Units van ser els millors, respectivament amb 2 ms i 53 ms cadascun, cosa que els fa excel·lents si esteu orientats al públic americà.

També ho van fer molt bé des de les altres ubicacions, mostrant molt poca latència quan es van fer pings des de Singapur (178 m), Sao Paolo (172 m), Sydney (153 m) i Japó (109 m).

L’única ubicació que Inmotion Hosting no va fer gaire bé va ser a Bangalore, amb 514 m. No és d’estranyar, donada la distància.

Amb una mitjana mundial de 172 ms, Inmotion Hosting és molt ràpid i ocupa un sòlid A +. Cobreixen el públic internacional prou bé, de manera que no haureu de preocupar-vos dels temps de resposta del servidor, tret que us orienteu al públic indi (en aquest cas, consulteu el millor allotjament web per a l’Índia.)

També vam realitzar una prova TTFB mitjançant webpagetest.org i els resultats ens van agradar força.

Temps d’inmissió al resultat del primer byte

Aquesta prova es va fer en una instal·lació d’accions amb WordPress, sense configuracions ni optimitzacions de velocitat. El TTFB va tenir una ràpida velocitat de 0.466 s i Inmotion Hosting va anotar majoritàriament els A en els paràmetres de puntuació de webpagetest.org, obtenint només F per a la transferència de compressos i contingut estàtic de la memòria cau. Els resultats es confirmen a més amb les àmplies proves realitzades en WebHostingSecretRevealed.

Es poden convertir fàcilment aquestes F en A només instal·lant uns quants plugins que milloren la velocitat, com ara la memòria cau total W3..

2. Característiques que millora enormement SPEED!

Ja ho hem dit abans i ho tornarem a dir: la velocitat és rei. Un lloc de càrrega lenta correlaciona directament amb la manca de vendes i ningú no ho vol!

Si un amfitrió web ens pot oferir funcions que poden disminuir la velocitat de càrrega del nostre lloc, tindran punts de galeta que es desplacen violentament a la gola. Inmotion Hosting té molt més que algunes funcions de millora de la velocitat. A continuació, en detallem algunes de les que hem valgut la pena mencionar:

Centres de dades a Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting ha situat estratègicament els seus centres de dades just al costat dels punts d’intercanvi d’Internet a la costa est i la costa oest d’Amèrica. Això el fa ideal per als llocs de comerç electrònic dirigits al públic nord-americà, però la seva ubicació estratègica també ajuda els seus servidors a respondre més ràpidament a les sol·licituds d’altres països, garantint temps de resposta ràpids a nivell mundial.!

Peering

També han unit equips amb ISP a tot el món i intercanvis inter pares per crear connexions de dades directes, cosa que redueix notablement la velocitat de càrrega de dades. En lloc d’encaminar les vostres dades a través de diverses xarxes diferents, el peering funciona connectant-vos directament amb el parell més proper, el que resulta en respostes i velocitats de càrrega molt més ràpides. Obteniu més informació sobre com observar ací i aquí

Allotjament d’immobles amb peering

Emmagatzematge SSD ultra ràpid

Alguns servidors web allà fora encara emmagatzemen dades sobre discs durs tradicionals. Si em donen opcions d’emmagatzematge d’HDD, els llançaré directament. No volem que els discos durs amb cul lent de l’edat juràssica antiguitat amb totes les seves parts mòbils. Volem discs SSD molt atractius, creats per satisfer la nostra voluntat de velocitat. És per això que ens encanta que Inmotion Hosting utilitzi emmagatzematge SSD; pràcticament redueix les velocitats de càrrega en un 40%!

3. 99,9% Garantia de temps

La garantia de temps és una cosa que voleu cercar en un amfitrió web. Pot ser que un minut d’inactivitat no sembli molt al gran pla de coses, però s’hi afegeixen molts temps d’aturada d’un minut i arribarà al punt en què el vostre lloc esdevingui irrellevant per a Google..

De fet, si el vostre lloc és la majoria de les vegades, bàsicament inexistent a Google. Els usuaris que cerquin els vostres llocs obtindran resultats per llocs similars i us costaran pèrdues en vendes potencials.

Inmotion Hosting proporciona als clients de la seva classe de negocis una garantia de temps de vida del 99,99%, que rebrà un crèdit per un mes al vostre compte si baixen per sota d’aquest nombre..

Per descomptat, els atacs DDoS o les interrupcions del servei causades per scripts personalitzats no són elegibles per als crèdits, però és bo saber que Inmotion Hosting té prou confiança en els seus serveis per oferir aquesta garantia de funcionament en primer lloc..

Consulteu aquí el servei de gestió de serveis d’allotjament Inmotion SLA aquí.

Actualment, estem fent un seguiment de l’horari del nostre lloc de prova amb uptimerobot.com i, a partir d’aquest moment d’escriure, el temps de funcionament és del 99,99%. Es fa un seguiment continuat de l’horari del lloc i es mostren les dades a continuació, de manera que es pot comprovar si la garantia de funcionament d’Inmotion Hosting segueix la seva promesa.

Horari des d’abril de 2018

99,98%

* Aquest comptador s’actualitza constantment

4. BoldGrid: inclòs el creador de llocs premium

A ningú li agraden els constructors de llocs gratuïts que vénen amb un pla d’allotjament web. Són súper restrictius i les plantilles de disseny solen semblar a l’extrem esquitxat d’un autobús brut.

Tot i això, BoldGrid és una bèstia completament diferent.

En realitat, un creador de llocs PREMIUM (que la majoria de la gent paga per feliç) està construït a la part superior de WordPress, de manera que podreu gaudir de la flexibilitat completa de WordPress sense totes les complexitats.!

La seva interfície d’usuari és un somni a utilitzar i és meravellós intuïtiu. Les persones amb experiència de codificació zero pràcticament poden crear els seus propis llocs de WordPress en menys d’una hora amb l’ajut del seu editor fàcil i fàcil d’utilitzar..

Fins i tot tenen temes personalitzables preconstruïts si prefereix fer-los servir.

Constructor de llocs BoldGrid

Tot i que sou un dissenyador web experimentat, trobareu que BoldGrid té els seus avantatges.

Agilitza el flux de treball, permetent treballar més ràpidament i crear llocs més dinàmics, i també podeu desar els càrrecs favorits perquè s’utilitzin com a plantilles d’altres llocs.!

Un dels millors avantatges de BoldGrid, segons la meva humil opinió, és que teniu la propietat completa del lloc web que heu creat mitjançant el seu sistema, pel qual altres constructors de llocs no us donen la propietat total dels vostres llocs..

BoldGrid sol costar 60 dòlars anuals, però s’ofereix GRATU withT amb els plans de negocis compartits d’Inmotion Hosting. Les millors coses de la vida són realment gratuïtes!

Consulteu aquest vídeo per obtenir més informació sobre Boldgrid.

5. Dominis gratuïts

A ningú li agrada estar níquel i tenir talls per qualsevol cosa, però sovint es pot sentir així quan creem llocs web. Hem de pagar per allotjament web, pagar més les funcions que desitgem, pagar a algú que dissenyi el lloc, pagarem les imatges que el dissenyador del lloc utilitzarà; la llista no s’acaba mai.

És per això que vam estar a la lluna amb la decisió de Hosting Inmotion d’incloure un domini gratuït (per valor de 14,99 dòlars) amb tots els seus plans de negoci compartits. En realitat, el domini només és gratuït durant un any, però el fet que sigui gratuïtament realment fa una diferència en la satisfacció del client.

Si ja teniu un domini existent que preferiu fer servir, Inmotion Hosting fins i tot us proporcionarà crèdits perquè pugueu transferir el vostre domini de manera ràpida i sense embussos.

6. SSL gratuït, còpia de seguretat automàtica & Proteccions contra pirates

Els plans empresarials d’Inmotion Hosting inclouen una impressionant sèrie de funcions de seguretat que ajuden a mantenir el vostre lloc segur de qualsevol atac imprevist. És bastant fantàstic perquè podeu descansar fàcil i concentrar-vos en la vostra empresa o en la creació de contingut sense preocupar-vos de cap cosa d’aquestes coses.

La suite de seguretat consta de:

SSL gratuït

Inmotion Hosting proporciona SSL GRATU throughT a través de cPanel, signat per Comodo, una de les marques SSL més confiades del sector. Amb només uns clics de ratolí, podeu activar “https” al vostre lloc web.

Per a nosaltres, això és bastant maleït, perquè Chrome començarà a etiquetar llocs sense SSL tan aviat com “no segur”. I la comoditat per activar el SSL gratuït és simplement immillorable.

Protecció contra pirates

Inmotion Hosting utilitza una eina interna anomenada Patchman que cerca vulnerabilitats al vostre lloc i us enganxa abans que es produeixin hacks. És una gran eina preventiva gratuïta i és una característica excel·lent per als llocs de comerç electrònic!

Còpia de seguretat automàtica gratuïta

T’imagines com seria tediós haver de fer una còpia de seguretat manual de les teves dades? Què passa si us oblideu de realitzar una còpia de seguretat el mateix dia que les vostres dades decideixen desaparèixer?

Inmotion Hosting ens ajuda a resoldre aquest problema automatitzant el procés per a nosaltres. No ens haurem de preocupar de les còpies de seguretat, tal com ho fa el sistema per a nosaltres, cosa que ens permet concentrar-nos en l’aspecte empresarial de les coses..

Restaurar dades també és molt fàcil. Només cal fer un clic per restaurar el lloc com abans era. Si no sabeu com fer-ho, només heu de consultar amb el seu excel·lent equip en directe. Serà més que feliç de fer-ho per vosaltres..

Protecció DDoS

La protecció DDoS de Inmotion Hosting està integrada a la infraestructura i és proporcionada per Corero, una de les marques líders en seguretat cibernètica.

Ofereixen protecció DDoS en temps real mitjançant el seu enfocament de “primera línia de defensa”, que inspecciona el trànsit i bloqueja els atacs en temps real; és a dir, protegeixen el vostre lloc sense interrompre el tràfic real dels consumidors.!

Vegeu la informació sobre la protecció DDoS de Corero aquí.

7. Suport basat en Estats Units

Les empreses de comerç electrònic funcionen les 24 hores del dia, i un bon host web també ha de tenir assistència 24 hores al dia per solucionar qualsevol problema, independentment del temps.

L’equip de suport d’Inmotion Hosting sempre ha estat sensible, amb coneixement i experiència, sempre disposat a ajudar-nos amb paciència amb els problemes que hem trobat. (I estan basats al 100% en EUA).

Es poden contactar a través de xat en directe, Skype o si us sentiu especialment xerrades a través del seu número de telèfon de suport dedicat.

Les nostres pròpies experiències amb ells sempre han estat molt agradables, aconseguint arreglar els nostres problemes sense frustracions. Respondran a totes les vostres preguntes amb paciència i professionalitat, no importin el més estúpid que siguin.

Equip de suport sensible d'allotjament amb Inmotion

8. Garantia de devolució de 90 dies & Migració de llocs web gratuïta

Es tracta d’enorme. La majoria dels servidors web proporcionen un reemborsament proporcional o parcial dins dels 30 dies o els 60 dies. Inmotion Hosting té prou confiança amb els seus serveis que ofereixen un reemborsament complet en el termini de 90 dies, cosa que crec que cap altra companyia d’allotjament web no ha fet abans!

També ordenaran la transferència del vostre lloc de manera totalment gratuïta sense cap tipus d’interrupció i, per tant, no haureu de treure-vos els cabells preocupant-vos de trencar el vostre lloc..

Després de tot això, si no està satisfet amb Inmotion Hosting, només cal cancel·lar-lo dins del període de visualització gratuïta i recuperar els diners sense fer-se cap pregunta.!

9. 56% de descompte exclusiu per a Bitcatcha Reader

Inmotion Hosting 56% de descompte exclusiu per a lectors Bitcatcha

A tothom li agrada obtenir més valor pels seus diners, no? Per sort per a vosaltres, hem aconseguit fer un DESCOMPTE EXCLUSIU amb Inmotion Hosting, que us proporciona un 56% de descompte en el seu pla de negoci, reduint el preu a només 3,49 dòlars mensuals (pla de llançament)!

Això no és tot, si busqueu allotjament de WordPress premium, estareu contents de saber que tenim un 37% de descompte sobre el pla WP-1.000 d’Inmotion, que reduirà el preu a només 4,99 dòlars al mes..

En comparació amb el pla inicial d’allotjament de WordPress de Bluehost, que té un cost desmesurat de 39,99 dòlars (ni tan sols obtindreu més funcions, més a més a Inmotion VS Bluehost), pensem que obviarem més profit per a la vostra feina amb el nostre enllaç a continuació.!

Coses que no ens agraden sobre allotjament d’immobles

1. Procés de sortida de Iffy

Això només és una mica greu, però no deixa de ser molest: el procés de sortida de Hosting Inmotion pot ser un dolor. No hi ha indicis clars sobre què cal fer o on cal prémer.

Són una de les poques empreses existents que encara practica la trucada de confirmació manual per als nous usuaris. Això pot ser força problemàtic, però també és una característica de seguretat. Si això és bo o no, això depèn de l’usuari.

El procés de sortida és també molt lent. Una cerca ràpida va revelar que alguns usuaris també es van trobar amb problemes per completar la venda, mentre que alguns experimentaven terminis, mentre que altres simplement no podien completar el procés.

Si teniu pensat subscriure-us, preneu nota i sigueu preparats, tingueu paciència i la venda acabarà sent.

2. Cap centre de dades asiàtic

Tot i que la màxima zona de velocitat ™ de l’allotjament d’immobles està optimitzada per a un abast global i funciona molt bé, però sembla que els seus centres de dades només es troben a Amèrica.

Estic situat al sud-est d’Àsia i, tot i que els servidors d’Inmotion Hosting semblen respondre bastant bé, pinged from Singapore a 178 ms, pot ser que sigui molt més ràpid per als nostres clients que carreguen el nostre lloc si només tinguessin un centre de dades situat a Àsia.

3. No NGINX

NGINX és un servidor súper popular configurat entre la majoria d’amfitrions web per la seva contribució a la disminució massiva de les velocitats de càrrega del lloc, i estem del tot decebuts perquè Inmotion Hosting encara no l’hagi implementat en els seus plans d’allotjament compartit (només està disponible amb les seves opcions d’allotjament de WordPress).

Tot i això, vam fer una mica de cava i vam descobrir que estan provant i revisant la compatibilitat de NGINX amb els servidors compartits, i que possiblement podrien canviar completament d’Apache..

Els propietaris de petites i mitjanes empreses seran impressionants (les velocitats de càrrega del lloc disminueixen enormement amb NGINX!), Però a partir d’aquest moment d’escriure, sembla una oportunitat perduda..

Planes d’allotjament d’immobles & Característiques

Hosting per a negocis

Si busqueu allotjament compartit per a empreses petites o llocs de comerç electrònic, teniu tres opcions:

LaunchPowerPro
Preu /mo$3.99*$4.99*$7.49*
Renovació 7,99 $ 9,99 $ 15,99 $
DomainFREEFREEFREE
Nº de lloc permès26 Il·limitat
Espai de disc UnlimitedUnlimitedUnlimited
Amplada de bandaUnlimitedUnlimitedUnlimited
Nombre de correu electrònicUnlimitedUnlimitedUnlimited
SpeedNormal2X4X
Suite de seguretat InclusInclusInclusInclus

* Preu per subscripció de 12 mesos 56% de descompte exclusiu aplicat.

El nostre lloc de proves està allotjat al pla d’energia perquè volíem allotjar uns quants dominis, i aquest pla ens proporciona més i suficient marge de recursos i recursos per fer tot el que volíem fer. De fet, realment estem allotjant altres llocs afiliats amb aquest compte i encara no hem trobat cap tipus de lloguer al servei.

El que no queda clar al lloc web de Inmotion Hosting és la diferència entre el rendiment 2x del pla Power i el rendiment 8x del pla Pro. Vam fer algunes excavacions i això és el que vam descobrir

CPU% (C) Memòria física
Llançament 40% 1 GB
Potència80% 2 GB
Pro100% 4 GB

La memòria física assignada per als plans professionals és, literalment, 4 vegades del pla de llançament, cosa que significa que l’amfitrió pot executar els programes que necessiteu al vostre lloc de manera més eficient, que es tradueix directament a velocitats de càrrega més ràpides, si el vostre lloc requereix aquest tipus de recursos..

Si esteu a la tanca entre el pla Power i Pro, la regla general és començar sempre petita i actualitzar a mesura que creixi. Inmotion Hosting compta amb una gamma completa de serveis per satisfer totes les necessitats. Per tant, només cal que seleccioneu un pla amb els recursos que creieu que necessitareu. Si trobeu que en necessiteu més, sempre tindreu l’opció d’actualitzar-lo!

A més, obtindreu un descompte exclusiu del 56% quan feu servir el nostre enllaç d’afiliació, així que no us oblideu d’utilitzar-lo!

VPS

Per a agències, venedors o desenvolupadors, podeu triar entre dos plans VPS que s’adaptin a les vostres necessitats. Aquests plans inclouen la configuració del servidor NGINX i uns altres avantatges molt divertits que us proporcionen drets de presó quan us deixeu amb els que esteu informats. Vegeu aquí totes les funcions de VPS.

vps gestionats i allotjament de vps autogestionats

Hosting de WordPress gestionat

Tanmateix, si busqueu els millors, els plans d’allotjament més luxosos i decadents al vostre voltant, no busqueu més que l’allotjament de WordPress gestionat per Inmotion. Estan optimitzats per oferir-vos la millor velocitat possible amb NGINX, SSDs, PHP7 i memòria cau avançada..

També gaudireu de la seguretat gestionada i de les actualitzacions gestionades, la qual cosa significa que literalment no us haureu de preocupar d’una cosa, ja que l’allotjament de WordPress gestionat per Inmotion us ho soluciona tot..

Evidentment, amb les funcions premium surten un preu excel·lent: estigueu llestos per obtenir aquests avantatges. Consulteu els seus preus aquí.

Com s’afavoreix la immissió contra les competicions?

inmotion VS Siteground: Quin és més ràpid?

Com s’ha comentat abans, Bitcatcha.com solia allotjar-se amb Inmotion Hosting abans de canviar a SiteGround Cloud i gran part de la decisió de canviar es va basar en la velocitat superior de SiteGround en aquell moment (això fa 2 anys).

Temps de resposta del servidor: 172 ms VS 138 ms

Per a aquesta prova de velocitat, hem creat dos llocs web: un amb Inmotion Hosting Power Plan i un altre amb SiteGround GrowBig. Vam posar els nostres dos llocs de prova a través del nostre verificador intensiu de velocitat del servidor per veure quin host web és més ràpid en termes de temps de resposta, i els resultats ens van sorprendre..

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Ubicació del servidorLos AngelesChicago
EUA (W) 2 ms55 ms
EUA (E) 53 ms3 ms
Londres322 ms92 ms
Singapur178 ms223 ms
São Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japó109 ms148 ms
Canadà67 ms12 ms
Alemanya149 ms103 ms
Mitjana mundial171,9 ms138,1 ms
Resultats complets

Inmotion Hosting està realment impressionat amb una mitjana mundial de 172 ms, la qual cosa obté un rànquing A + de bitcatcha.com!

A partir d’aquests resultats, és clar que els llocs amb audiència basada en Estats Units es beneficiaran al màxim de les seves ràpides velocitats a causa dels seus dos centres de dades ubicats a Amèrica, però els pings de la resta del món també van tornar raonablement ràpids (la majoria per sota dels 180 m) de manera que les empreses amb públic internacional encara poden gaudir d’una velocitat més ràpida del que es recomana amb Inmotion Hosting!

Les puntuacions de SiteGround són força similars a Inmotion Hosting, amb una ràpida mitjana mundial de 138 ms, que també obté un rànquing A+.

Hem cobert una comparació més detallada dels seus servidors a SiteGround VS Inmotion Hosting. Comproveu-ho.

Ubicació del centre de dades: 2 V 5

L’allotjament d’immobles només té 2 centres de dades (EUA est i EUA oest) estratègicament ubicats per a la màxima cobertura mundial. Tot i que els centres de dades d’Inmotion Hosting són força ràpids a tot el món, SiteGround compta amb 5 centres de dades repartits per 3 regions, això permet triar el centre de dades més proper a la ubicació del públic objectiu, garantint la velocitat de càrrega més ràpida possible per ells (i com tots sabem, més ràpidament el vostre lloc carrega, més vendes potencialment pot fer!).

Funcions de millora de la velocitat

Quan es tracta de programari que millori la velocitat, tant el pla de poder de SiteGround com el de GrowBig i Inmotion Hosting admet PHP7, però SiteGround sembla tenir la part superior inclosa el popular servidor NGINX configurat, conegut per la seva velocitat. SiteGround també té l’avantatge amb el seu propi SuperCacher, un sistema de caché avançat que permet augmentar els temps de càrrega del lloc fins a 4x més ràpidament!

Inmotion Hosting té SSD d’alt rendiment optimitzats amb el servidor NGINX configurat, però sembla que aquestes funcions només estan disponibles amb els seus plans d’allotjament de WordPress.

Git & Posada en escena

Aquells de vosaltres que gaudeixin de funcions de qualitat de vida com GIT o posada en escena, us decebrà que Inmotion Hosting no ofereixi cap d’aquestes funcions. És una mica decebedor, tenint en compte que SiteGround pot oferir més coses al mateix punt de preu.

Nota

Inmotion Hosting ofereix Git & Posada en escena al seu allotjament de WordPress Premium, que comença a partir de 4,99 dòlars el mes. .

Inmotion VS Bluehost Com a hosting de WordPress

A continuació, vam plantejar el nou pla d’allotjament de WordPress d’Inmotion Hosting en contra del pla d’allotjament de WordPress experimentat de Bluehost.

El primer que vam observar a la sortida del ratolí va ser el preu: el pla WP-1000S d’Hosting Inmotion té només 9,99 dòlars 37% de descompte, 6,99 dòlars només mensuals, enfront de l’estàndard WP de Bluehost amb un creixent 19,99 dòlars al mes. Quan vam col·locar les funcions una al costat de l’altre, vam comprovar que la diferència massiva de preu realment no es pot justificar.

Hosting InmotionBluehost
Preu introductoriu 6,99 dòlars * / i $ 19,99* / mes
Renovació 9,99 dòlars / any $ 39,99 / mes
Llocs web suportats1 Il·limitat
Espai de disc40GB30GB
Comptes de correu electrònic gratuïts Sense límit
Emmagatzematge SSD Sí
Migració de llocs web gratuïta Sí no
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes Sí
Zona de velocitat màxima ™ Sí No
Crèdits de publicitat gratuïta $ 150 $ 0
Garantia de devolució de diners90 dies30 dies
Ambient escenari Sí
Actualitzacions automàtiques amb RollbackYesNo
SSLYesYes gratuït
Constructor de llocs premium Sí
NGINXYesNo

* Preu per subscripció de 12 mesos.

L’únic avantatge que Bluehost aparentment té sobre Inmotion Hosting és que permeten 100 milions de visites al mes, en comparació amb les 20.000 visites mensuals d’Inmotion Hosting.

A banda d’això, no té sentit allotjar-se amb Bluehost. L’allotjament de WordPress d’Inmotion ens proporciona tantes funcions essencials a la meitat del preu (SSD, posada en escena, actualitzacions automàtiques, creador de pàgines, migració del lloc … la llista continua) fan que el pla de Bluehost sigui realment antiquat..

Tenint en compte només les funcions, és clar que el WP-1000S d’Hosting Inmotion és l’opció lògica a realitzar si penses en aconseguir allotjament Premium de WordPress..

Verdicte: haig de fer allotjament amb Inmotion Hosting?

Estem molt contents amb Inmotion Hosting!

Les seves velocitats han millorat durant l’últim cop que les vam provar i ens van sorprendre. Els seus 2 centres de dades s’utilitzen de manera eficient per cobrir un públic internacional sense renunciar als temps de càrrega i fins i tot van puntuar proves de velocitat més ràpides que el nostre amfitrió favorit, SiteGround!

Els avantatges superen molt els avantatges (francament, ens vam posar malament, realment vam tenir problemes per intentar arribar a les contres!) I ens encanta la seva llarga llista de funcions.

El seu emmagatzematge SSD és un sorteig enorme. Llanceu els altres avantatges (correus electrònics il·limitats, sense transferències de llocs d’interrupció, aplicacions gratuïtes, amplada de banda il·limitada, etc.) i no és una idea més eficaç: Inmotion Hosting és un excel·lent amfitrió web.

Els seus plans són la relació qualitat-preu amb un temps de servei i un servei fiables al client.

No importa si esteu orientats a un país determinat o a un públic internacional; només esbrineu si els servidors Est o Oest són millors per al vostre públic objectiu i mireu com les vostres dades es porten a les pantalles dels vostres clients en temps rècord..

10/10 recomanaria!

Característiques clau

 • ✓ Nom de domini gratuït
 • ✓ Espai de disc il limitat
 • ✓ Transferència il·limitada de dades
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD inclòs
 • ✓ Accés SSH suportat
 • ✓ Suport 24 × 7 dels Estats Units
 • ✓ Devolució de diners de 90 dies

Recomanat Per

 • • Comerç electrònic
 • • WordPress
 • • Fòrum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Lloc web de mida mitjana-gran
 • • Lloc web d’empresa

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me