7 VPN më e mirë për Mbretërinë e Bashkuar 2020 (Shpejtësia e Testuar!)

Megjithëse perceptohet gjerësisht si një kampion për lirinë dhe për këtë arsye një vend demokratik, mund të vijë si befasi për disa që ka disa kufizime të gjera vendet e vendit për lirinë e Internetit dhe se ai ka qenë duke kryer aktivitetet tona të mbikëqyrjes masive kundër popullit të vet.


Ndërsa bëra studimin tim për këtë artikull, unë sinqerisht doja të besoja se Mbretëria e Bashkuar do të ishte më e mirë se vendet e tjera si India ose Indonezia, ku shqetësohej liria e Internetit. Fatkeqësisht, duket si i njëjti vendndodhje e vjetër, thjesht e ndryshme.

Nga mbikëqyrja e qeverisë deri tek marrja e vendimeve arbitrare mbi sjelljet, duket se banorët në Britani të Madhe nuk janë më të lirë në rrjetë se vendet e tjera. Më lejoni t’ju tregoj pse keni nevojë për një VPN këtu.

Contents

Mbretëria e Bashkuar rregullon qasjen në përmbajtje në internet

Ashtu si me kaq shumë vende të botës kuptova se Mbretëria e Bashkuar bën pjesën e saj të drejtë të bllokimit të përmbajtjes nga përdoruesit në vend. Ata janë të ndaluar të hyjnë në një gamë të faqeve të internetit drejtpërdrejt nga Ofruesit e Shërbimeve të tyre të Internetit (ISP).

Kjo bëhet duke përdorur një program filtrimi i cili është në përdorim të përgjithshëm nga të gjithë ISP-të në vend. Sidoqoftë, ekziston një mundësi për të hequr dorë nga filtrimi që e bën bllokimin e vendeve në Britani të Madhe dukshëm të ndryshme nga vendet e tjera.

Nëse dëshironi të përdorni një përmbajtje që bllokohet si parazgjedhur për ndonjë arsye, ju mund të zgjidhni të hiqni dorë nga filtrimi i përmbajtjes! Ndërsa kjo mund të tingëllojë e përsosur për ju, është vërejtur se heqja e këtij filtri mund të çojë në rritjen e dobësive të sigurisë së të dhënave.

Në këtë pikë të kohës, përmbajtja që bllokohet përfshin; pornografi, drogë, bixhozi, sulmimi në internet dhe një dreq i shumë kategorive. Kjo në të vërtetë ka çuar në një fenomen të njohur si ‘mbingarkesë’, i cili ka çuar në bllokimin e vendeve legjitime – siç janë vendet edukative të bamirësisë për fëmijë!

Për t’ju ndihmuar të kuptoni se cila përmbajtje është në kategorinë e mbivendosur, këtu janë disa shembuj;

 • Edukimi seksual & shëndetësor
 • Shërbime mbështetëse për përdhunim & abuzimi në familje
 • Parandalimi i vetëvrasjeve
 • Këshillë për ilaçet

Pak kufij për fuqitë e mbikëqyrjes

Një tjetër nga lista e gjatë e shkeljeve të qeverisë të zbuluara në dosjet Snowden ishte se Mbretëria e Bashkuar kryen mbikëqyrje të paligjshme. Që nga skedarët u lëshuan në vitin 2013, dihet që Mbretëria e Bashkuar kishte disa programe të mbikëqyrjes më të mëdha të cilat ndihmuan në mbledhjen, filtrimin dhe analizimin e trafikut të Internetit.

Kjo përfshin monitorimin e veprimtarive të ndërmarrjeve, një situatë e cila kohët e fundit është gjykuar gjithashtu si e paligjshme nga Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut (KEDNJ). Një çështje më e madhe në aktvendim ishte se qeveria e Mbretërisë së Bashkuar nuk vendos masa mbrojtëse për metodat e përdorura për mbledhjen e të dhënave të tilla.

Përkundër gjykimit nga KEDNJ, qeveria e Mbretërisë së Bashkuar është dukur e penduar me një zëdhënëse duke thënë se qeveria do t’i jepte “konsideratë të kujdesshme” gjykimit. Deklarata mund të interpretohet si një juridike “ne do të mendojmë për të” sesa një kërkesë e vendosur për veprim mbi një vendim të një organi juridik.

Vëllai i madh është akoma duke parë.

Pas këtyre incidenteve, Mbretëria e Bashkuar miratoi legjislacionin në vitin 2016 duke lejuar që ajo të kryejë ligjërisht aktivitete të mbikëqyrjes. I njohur si Akti i Fuqive Hetuese (Akti IP), do të thotë që qeveria tani ka ligjin në anën e vet kur dëshiron të mbledhë çdo informacion.

Telcos duhet të ruajnë historinë e përdorimit

Më tej në Ligjin për IP, duhet të theksohet se ISP-të në vend duhet të jenë në përputhje me ligjet për ruajtjen e të dhënave gjithashtu. Kjo do të thotë që ata duhet të mbledhin dhe mbajnë informacione rreth veprimtarisë së përdoruesit, përfshirë historinë e shfletuesit për deri në 12 muaj.

Akti IPA u modelua në DRIPA, i cili tashmë u vendos si i paligjshëm në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe pjesën tjetër të BE. Këto incidenca tregojnë se qeveria e Mbretërisë së Bashkuar nuk është e gatshme të respektojë privatësinë e përdoruesit dhe çdo përpjekje për ta bllokuar atë nga grumbullimi i të dhënave do të përmbushet me legjislacionin e ri – legalisht ose në mënyrë të paligjshme.

Në një shënim anësor, dikush mund të mendojë se kriptimi do të ishte një mënyrë e mirë për të punuar rreth këtyre çështjeve nga një këndvështrim i përdoruesit fundor. Fatkeqësisht, qeveria ka menduar edhe për këtë dhe Akti i IP mbulon këtë dispozitë. Me ligj qeveria mund t’i detyrojë kompanitë të deshifrojnë përmbajtjen!

Fatmirësisht, kjo është një nga fushat kryesore në të cilat VPN-të u krijuan për të shkëlqyer, por më shumë më vonë.

ISP-të dërgojnë në mënyrë aktive paralajmërime për aktivitetet e P2P

Në një industri me vlerë afër 300 miliardë dollarë dhe në rritje, është e qartë se industria e filmit është serioze në mbrojtjen e të drejtave të autorit dhe IP-ve të tyre. Edhe pse është treguar se përruajt nuk ndikojnë vërtet në shitjen e biletave – ato thjesht heqin kontrollin nga duart e autorëve.

Sido që të jenë arsyet e tyre, kompanitë e filmit dhe muzikës kanë shkuar në një egërsi globale, duke goditur individët me padi në të gjithë botën. Në Mbretërinë e Bashkuar, ata tani po ndihmohen nga ISP-të të cilat vitet e fundit kanë filluar fushata alarmi piraterie.

ISP-të në Mbretërinë e Bashkuar tani dërgojnë njoftime me email për ata të përdoruesve të tyre që dyshohet se përdorin lidhjet e tyre me përmbajtje pirate. Sigurisht, kjo do të thotë që ata po monitorojnë gjithçka që përdoruesit e tyre bëjnë online, nëse jo, nuk mund t’i kapin këta shkarkues.

Edhe pse teorikisht, ky sistem i paralajmërimeve është i destinuar vetëm për përdoruesit e veçantë, Mbretëria e Bashkuar nuk ka një regjistrim të shkëlqyeshëm për të marrë filtra të duhur dhe çdo çështje që lind nga kjo do të vendosë provën se ata nuk e kanë bërë atë për përdoruesit.

Sistemi gjithashtu do të shtrihet në aplikacione të tilla si Popcorn Time. Tani ky sistem i alarmit është vetëm ai – për të paralajmëruar përdoruesit. Nuk ka asnjë veprim aktual përmbarues ose ndryshe, por nuk do të ishte e vështirë të përparosh nga gjendja aktuale në proces gjyqësor.

VPN-të janë akoma ligjore në Mbretërinë e Bashkuar

Si me shumë vende të tjera, përdorimi i VPN është i ligjshëm në MB. Nuk ka asnjë proces gjyqësor në mënyrë të shprehur qartë se nuk mund të përdorni një VPN në vend. Përsëri, si zakonisht, jini të vetëdijshëm që përdorimi i një VPN dhe përdorimi i një VPN për qëllime të paligjshme janë çështje të ndara.

Nëse jeni duke përdorur një VPN për mjete të ligjshme, siç është maskimi i identitetit ose siguria për shkak të ndjenjës së sigurisë së shtuar, kjo është në rregull. Përdorimi i një VPN me qëllim maskimin e veprimtarive të paligjshme ose të paligjshme është akoma e dënueshme me çfarëdo ligji që zbatohet. Nëse kapeni.

Farë kërkojmë në VPN për Mbretërinë e Bashkuar?

Më poshtë janë 5 kriteret që ne përdorim në renditjen e VPN më të mirë për lexuesit në Mbretërinë e Bashkuar;

 1. intimitet & anonimitet
 2. siguri
 3. Spoofimi i Gjeolokacionit
 4. Mbështetje P2P
 5. shpejtësi & stabilitet

1. Intimitet & anonimitet

Siç mund ta kuptoni deri më tani, Mbretëria e Bashkuar në të vërtetë nuk është lloji i vendit ku dëshironi të jeni duke shfletuar në rrjetë pa përdorimin e një VPN, pavarësisht nëse jeni kombëtar apo vizitor në vend. Për shkak të faktorëve që kam ndarë më lart dhe seriozitetin e pasojave të shkeljes së atyre rregulloreve, është një ide e mirë të përqendrohemi në aspektet e intimitetit dhe anonimitetit që ofron VPN për përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar.

Me qeverinë, si dhe industrinë private që punojnë së bashku, si dhe në mënyrë të pavarur për të monitoruar dhe kontrolluar trafikun, një VPN duhet të jetë në gjendje të sigurojë që të dhënat dhe aktivitetet tuaja mund të mbahen saktësisht ashtu si duhet – private.

Një nga mënyrat më të mira për të siguruar këtë është të vëzhgoni VPN-të që jo vetëm që kanë politika të rrepta të mos-prerjeve, por gjithashtu bazohen në vendet që janë më të dobëta në ligjet e tyre për ruajtjen e të dhënave. Kjo sigurisht që përjashton vendet në juridiksionin e pesë syve dhe katërmbëdhjetë syve.

2. Siguria

Magjistari i sigurisë në VPN është i njëjtë për përdoruesit me bazë në Mbretërinë e Bashkuar si kudo tjetër. Bilanci ideal është i njohur vetëm për ju, si një përdorues. A zgjedhni për kriptim 256-bit në rrezikun e shpejtësisë më të ulët të VPN apo jeni të gatshëm ta ulni atë shirit për shpejtësi të shtuar?

Personalisht, unë mendoj se për tregun në Mbretërinë e Bashkuar do të ishte më së miri të provoni dhe mbani nivele të larta të kriptimit për dy arsye kryesore. E para është se një nga protagonistët në çështjen që po diskutojmë është qeveria e Mbretërisë së Bashkuar, e cila ka të ngjarë të ketë më shumë burime të dedikuara për përpjekjen për të prishur çdo kodim të hasur.

E dyta është se për shkak të shpejtësive mesatare më të ulëta të internetit në vend, ju jeni të sigurt për të mbajtur nivelet e shifrimit sa më të larta që të jetë e mundur pa kompromentuar shpejtësitë tuaja të përgjithshme maksimale të arritshme.

3. Mashtrimi i gjeolokacionit

Normalisht kur flasim për prehje të gjeolokacionit do të ishte me qëllim të hyrjes në përmbajtje alternative nga ofruesit kryesorë siç është Netflix SH.B.A. Sidoqoftë, përdoruesit e Mbretërisë së Bashkuar kanë shumë më tepër për të pritur në prehjen e gjeolokimit pasi që ka fjalë për fjalë një ton faqesh që nuk mund t’i qasen.

4. Ndihma P2P

Një nga kategoritë e vendeve që bllokohen nga qasja në Mbretërinë e Bashkuar duket se janë site përrua. Përsëri, kjo është një fushë tjetër ku një VPN do të ndihmonte vërtet. Shikoni për VPN që kanë udhëzime të trafikut P2P të shprehura qartë në kushtet e tyre të shërbimit, të tilla si NordVPN ose TorGuard.

5. Shpejtësia & stabilitet

Me një shpejtësi mesatare broadband të linjës fikse prej vetëm 55.88Mbps në Mbretërinë e Bashkuar, shumica e VPN-ve duhet të kenë çështje zero që përputhen me nevojat e përdoruesve atje. Shpejtësitë e celularit janë edhe më të ulëta me një mesatare prej 29.72Mbps, kështu që shqetësimi kryesor me VPN-të në MB sigurisht që nuk do të jetë shpejtësia.

Renditur: 7 VPN më e mirë për Mbretërinë e Bashkuar

Si me të gjitha testet e mia VPN, përpara se të gjykoj shpejtësinë e tyre gjithmonë gjykoj vetë. Më poshtë është shpejtësia ime aktuale e brezit të gjerë bazuar në një linjë shërbimi prej 500Mbps, pa një lidhje VPN aktive:

shpejtësia fillestare në Malajzi me serverin në Mbretërinë e Bashkuar

(Shihni rezultatin e plotë të shpejtësisë fillestare këtu)

Ndërsa jam i vendosur në Malajzi, shpejtësitë e mia do të priren të jenë të larta që lidhen me serverat VPN të rajonit të Azisë dhe më të ngadalshëm ndërsa lidhem me serverët në SH.B.A. ose Evropë. Për këtë provë u lidh me një server të testit të shpejtësisë me bazë në Mbretërinë e Bashkuar për t’ju dhënë një ide mbi shpejtësinë relative mbi distancën.

Siç mund ta shihni, një lidhje pa VPN me një server lokal më lidh një shpejtësi të mirëfilltë prej 290 Mbps. Shpejtësitë natyrisht që do të ndryshojnë herë pas here, prandaj merrni këtë me një majë kripe.

shënim

Ne përdorim një kurs të këmbimit të 1 GBP në 1.25 USD për të gjitha çmimet e listuara.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (GBP)

60 5.60 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • Pa prerje
 • Vrasin kaloni
 • Mbështet 6 Pajisjet
 • 5,600+ serverë
 • Double DNS

"Shtëpia mesatare britanike ka 7 pajisje të lidhura aktive – me NordVPN mund të lidhni deri në 6 pajisje në një llogari."

NordVPN zë një vend të fortë të parë në VPN tonë më të mirë për listën në Mbretërinë e Bashkuar për shumë arsye. Një nga të parat është se ata janë të vendosur në Panama, i cili është gjithashtu një vend i mirë për të qenë për VPN. Përveç kësaj, NordVPN ka një reputacion të shkëlqyeshëm dhe është një tjetër ofrues i VPN që ka një numër të madh të serverëve në shumë vende.

Politika e tyre e rreptë e mos-logjikës kombinon me kriptimin e klasës ushtarake 256-bit dhe planet e çmimeve të mëdha për t’i ofruar pothuajse secilit një marrëveshje që vështirë të rezistojë.

Rezultati i testit të shpejtësisë nordvpn UK

Testi i Shpejtësisë NordVPN në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Me një shpejtësi në rrjedhën e poshtë 34 Mbps, në këtë raund të testeve NordVPN tregoi performancë shumë të qëndrueshme në serverët e tyre në Mbretërinë e Bashkuar. Ajo që i bën ata edhe më tërheqës të plotë është se ata jo vetëm që lejojnë trafikun P2P, por kanë serverë të optimizuar posaçërisht për trafikun P2P!

Shikoni rishikimin tonë të plotë të NordVPN për të zbuluar pse është numri # 1 i VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (GBP)

70 6.70 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • Mbrojtja e privatësisë
 • Kriptimi 256-bit
 • 148 Vendndodhjet e VPN
 • 3,000+ serverë
 • Protokoll i shumëfishtë

"ExpressVPN ka aplikacione intuitive, VPN vendase për t’i mbajtur të gjithë nga Mbretëria e Bashkuar në internet."

Për shkak të kufizimeve të shumta atje Nuk duhet të befasojë që ExpressVPN duket se ka vendosur pagesa të gjera infrastrukturore për Mbretërinë e Bashkuar. Kompania ka serverë kryesorë në disa zona rreth MB, duke filluar nga Berkshire deri në Londër.

Mesatarisht, ky shërbim VPN ofron një shërbim të shkëlqyeshëm gjithëpërfshirës nga shpejtësia më e lartë deri në aplikime dhe protokolle gjithëpërfshirëse – ideale për siguri, intimitet dhe anonimitet. Protokollet e saj të sigurisë janë gjithashtu klasa më e mirë për përdorimin e konsumatorit që ekziston sot.

Unë e kam testuar shërbimin në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe nuk kam asnjë hezitim në rekomandimin e tyre si ofruesi më i mirë i shërbimeve VPN për përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar. ExpressVPN është i qëndrueshëm dhe lejon hyrjen në një gamë të mirë të pajisjeve gjithashtu.

Rezultati i testit të shpejtësisë Expressvpn UK

Test Speed ​​ExpressVPN në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Si ide se sa e mirë bëhet, kam krahasuar shpejtësinë time të paracaktuar të linjës pa një VPN me një provë të mbuluar ExpressVPN në të njëjtin vend. Me ExpressVPN të lidhur dhe të lidhur me një server në Mbretërinë e Bashkuar, kam arritur të tregoj një shpejtësi të mirë 74 Mbps në rrjedhën e poshtme.

Lexoni rishikimin tonë të plotë për ExpressVPN për më shumë informacion!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (GBP)

9 1.59 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • CleanWeb
 • reklamë & Blloko bllokuesin
 • Pajisja e pakufizuar
 • Whitelister
 • 1040+ Serverë

"Nëse nuk do të ishte për rekordin e tyre të kufizuar, Surfshark do të ishte një konkurrent shumë më serioz në listat tona të renditjes."

Pavarësisht nga kurset e këmbimit britanik të sëmurë, ai mbetet një monedhë relativisht e fortë në të gjithë botën. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në rastin e Surfshark pasi një çmim tashmë i ulët është ulur në një çmim edhe më tërheqës.

Surfshark deri më tani ka treguar kritere të performancës që rritin vëmendjen dhe është një preferuar i shkëlqyeshëm i yni. Fatkeqësisht, ato janë ende relativisht të reja në treg, gjë që na bën të hezitojmë t’i shtyjmë ata më tej.

Megjithatë, rruga është e gjatë dhe konkurrenca e ashpër. Kjo është në mënyrë defifioze për të mbajtur vëmendjen, veçanërisht nëse ato vazhdojnë të rriten me ritme aktuale.

Rezultati i testit të shpejtësisë së surfshark-ut

Testi i Shpejtësisë së Surfshark-it në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Baza jonë e shtëpisë është mjaft larg nga Britania e Madhe, e cila rezulton në një vonesë më të lartë. Sidoqoftë, kjo nuk e ka ndaluar Surfshark të ndreqë disa figura serioze të performancës. Shpejtësitë në rrjedhën e sipërme lënë pak për të dëshiruar, por shpejtësia e rëndësishme është ajo që hyn brenda!

Shihni rishikimin tonë të thelluar të Surfshark për të zbuluar pse është një nga zgjedhjet tona kryesore!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (GBP)

00 4,00 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • E ndërtuar për P2P
 • Proxy vjedhurazi
 • Mbështet 5 Pajisjet
 • reklamë & Blloku i malware
 • Bandwidth i pakufizuar

"Përdorimi i TorGuard është një përvojë e lezetshme dhe i jep një sigurie që lidhja e tyre në internet është vërtet e sigurt."

Ndërfaqja TorGuard mund të duket pak e datuar kur hasen për herë të parë, por nuk ka dyshim se ka një nga ofruesit e shërbimeve më të sigurt VPN përreth. Edhe pse nuk ka shumë shqetësime nga ana e përdoruesit, performanca është mjaft e jashtëzakonshme.

Ekziston një dallim kryesor midis TorGuard dhe shumë konkurrentëve në atë që ju lejon të zgjidhni se çfarë niveli të kriptimit ju preferoni. Kjo do të thotë që për përdoruesit e P2P, ju mund të fikni encryption një nivel dhe të shijoni shpejtësi më të shpejtë përrua në çdo kohë!

Përveç kësaj, TorGuard ka shumë cilësi të tjera të shëlbimit, të tilla si shpejtësi të qëndrueshme, aftësi multi-platformë dhe aftësia për të anashkaluar bllokuesit VPN.

Rezultati i testit të shpejtësisë së torgjardit

Test i Shpejtësisë TorGuard në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Si një nga tre VPN-të më të mira për Mbretërinë e Bashkuar, sigurisht që TorGuard plotësoi kërkesa të caktuara për shpejtësi. Kjo tregoi në rezultatin tim të testit për të nga një server VPN me qendër në Londër dhe përsëri, përdoruesit në vend duhet të marrin përgjithësisht këtë shpejtësi me disa çështje.

Dobësia e vetme është që për përdoruesit e rinj që janë mësuar me shkëlqimin e aplikacioneve moderne, ndërfaqja TorGuard do të duket si diçka nga e kaluara.

Mos ngurroni të shikoni rishikimin tonë të thelluar të TorGuard për të mësuar më shumë!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

Cyberghost

shpejtësi

i dobët

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (GBP)

80 2.80 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • Kompresimi i të dhënave
 • Bllokimi i reklamave
 • Mbështet 7 Pajisjet

"CyberGhost është me qendër në Rumani, por ka marrë pjesë në nevojat e Mbretërisë së Bashkuar duke rritur numrin e serverëve të tij në vend."

CyberGhosties janë të lumtur me ta dhe ata me siguri janë përpjekur të jenë hip dhe optimistë në marketingun e tyre. Ky është një nga emrat më të njohur në industrinë VPN por personalisht unë mendoj se ata thjesht mund të jenë pak të mbingarkuar.

Specifikimi i mençur CyberGhost flet fjalën e mirë, por duke kaluar provë me ta unë këshilloj një majë të vogël kripe. Mbani në mend edhe pse kjo është një listë renditje, kështu që pritjet e mia janë mjaft të larta.

Rezultati i testit të shpejtësisë së cyberghost-it

Testi i Shpejtësisë CyberGhost në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar duhet të marrin parasysh se shumica e serverëve CyberGhost janë në zonën e BE, por për fat të mirë, ata kanë disa në rajonin e Azisë gjithashtu. Mbretëria e Bashkuar duket se është përfshirë në zonën e BE-së siç pritej, kështu që ata duket se kanë shkuar milje shtesë për të vendosur një numër më të lartë serverash atje.

Në përgjithësi, ne kemi arritur të kemi shpejtësi shumë të shfrytëzueshme prej 25 Mbps që është akoma e mjaftueshme për të ndezur media.

Mësoni më shumë në analizën tonë të plotë mbi CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (GBP)

.20 5.20 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • Kriptimi 256-bit
 • P2P i pakufizuar
 • Mbështet 10 pajisje

"E shkëlqyeshme për paranojakin, por mbase nuk do të jetë zgjedhja më e mirë për përdoruesit me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, IPVanish është tregtuar, por i mbështetur dobët."

IPVanish ka vuajtur shumë kohët e fundit për shkak të përqafimit të tij në disa … do të themi, incidente fatkeqe. Megjithatë, përveç kësaj, ki parasysh që ato janë nën menaxhim të ri dhe shpresojmë se gjëra të tilla do të bëhen gunga të shpejta në të kaluarën e tyre.

Duke lëvizur ato incidente, ato mbesin një gjigand VPN në terren dhe mburren me shpejtësi të jashtëzakonshme. Për fat të mirë, pasi nëse keni ndonjë ankesë për shpejtësinë e tyre, nuk mund të bëni shumë pasi ato detyrojnë kriptimin 256-bit për të gjithë pa përjashtim.

Rezultati i testit të shpejtësisë ipvanish uk

Testi i Shpejtësisë IPVanish në Mbretërinë e Bashkuar – Server në Londër
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë këtu)

Me shpejtësi, IPVanish arriti të qëndrojë në barazim edhe me praninë e tij më të kufizuar në Mbretërinë e Bashkuar. Unë arrita të krijoj një shpejtësi në rrjedhën e poshtme të rreth 30Mbps e cila është e përshtatshme për infrastrukturën atje. Për ata që janë të gatshëm të eksperimentojnë, gjithmonë mund të provoni serverë të tjerë në rajon që mund të japin rezultate më të mira. Sidoqoftë, lidhja ishte e qëndrueshme dhe më shumë se e mjaftueshme për të transmetuar median.

Shikoni shqyrtimin tonë të plotë në IPVanish për më shumë informacion!

7. FastestVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (GBP)

70 0.70 / hënë

Pikat kryesore të figurave

 • P2P Optimizuar
 • Ndërprerja e serverit
 • Mbështet 10 pajisje

"FastestVPN nuk është më i shpejtë por sigurisht që ofron një propozim vlerash që është vështirë të kundërshtohet."

FastestVPN nuk është më e shpejtë që kam provuar, por as nuk është më e ngadalta. Ajo ofron që vendet më të kufizuara të lidhin lidhjen tuaj krahasuar me shumë VPN të nivelit më të lartë, por me çmime prej sa 83 centë në muaj është vjedhje. Ata gjithashtu kanë serverë të optimizuar P2P gjë që i bën ata të mirë edhe për këtë.

Mimet e ulëta vijnë me një pengesë serioze dhe kjo është performanca e kufizuar në tejkalimin e bllokimit gjeo-bllokues. Më në fund zbuluam, FastestVPN nuk ju lejon të hyni në përmbajtjen e Netflix SHBA – parakolp!

Drejtohuni në rishikimin tonë FastestVPN për të mësuar më shumë!

Mendimet përfundimtare: A kam vërtet nevojë për një VPN në MB?

Për të rikujtuar, këtu janë 3 VPN kryesore për Mbretërinë e Bashkuar:

SPEED

SIGURIA & PRIVACY

ICEMIMI (GBP / MO)

NordVPN

i shkëlqyer

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

£ 5.60

VIZITA VPN

ExpressVPN

i shkëlqyer

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

£ 6.70

VIZITA VPN

Surfshark

i shkëlqyer

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

£ 1.59

VIZITA VPN

Në mendjen time ka vetëm një gjë më keq sesa të jetosh në një vend me rregullim shtypës të Internetit dhe që jeton në atë që jo vetëm që e bën këtë, por manipulon ligjin për të mbështetur aktivitetet e tij. Suruditërisht sa Mbretëria e Bashkuar hyn në kategorinë e fundit.

Edhe pse nuk do t’ju tregoja se është me urgjencë maksimale që ju të përdorni një shërbim VPN në Mbretërinë e Bashkuar në këtë pikë kohe, unë mendoj se është e kujdesshme të filloni disa masa eksploruese. Merrni kohën për të zgjedhur VPN-në e duhur për ju (shpresoj që kjo listë renditëse të ndihmojë) para se të jetë vonë.

Me vonesë, ajo që dua të them është se është e dukshme që qeveria e Britanisë së Madhe po anon drejt masave shumë drakoniane të mbikëqyrjes dhe kontrollit. Të jetuarit në kushte të tilla mund të jetë stresuese dhe një shërbim i mirë, i besueshëm VPN mund të shkojë shumë përpara për të siguruar paqen e mendjes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map