8 VPN më e mirë për Kanada 2020 (Testuar me shpejtësi!)

Rrjetet Virtuale Private (VPN) janë të dizajnuara për siguri dhe intimitet, por me të vërtetë do të duhet të përdorni një? Përgjigja varet vërtet nga vendi nga do të përdorni Internetin. Vendet ndryshojnë në qëndrimin e tyre ndaj përdoruesve të Internetit, kështu që Kanadezët duhet të shikojnë VPN-të?


Duke pasur parasysh afërsinë e saj me Shtetet e Bashkuara, nuk është për t’u çuditur që Kanada ka qenë duke ecur me forcë në drejtime të ngjashme në lidhje me censurimin e Internetit. Në fakt, gjatë viteve të fundit ka pasur lëvizje shqetësuese nga qeveria kanadeze për të rritur rregullimin për përdoruesit e Internetit.

Në 2017 vendimi i një çështje nga Gjykata Supreme e Kanadasë tregoi qartë këtë – që Kanada u pajtua me censurimin në mbarë botën në internet. Përveç kësaj, përdoruesit që duan të marrin pjesë në ndarjen e skedarëve P2P gjithashtu do të gjenden të ekzaminuar pasi firmat e zbatimit të anti-piraterisë sjellin vëmendjen e tyre në vend..

Nëse jeni në Kanada dhe po filloni të shqetësoheni për këto lëvizje – keni të drejtë të jeni pasi është shumë e vërtetë.

Contents

Vendimi i Gjykatës Supreme Kanadeze miraton miratimin e censurimit në internet

Edhe pse teknikisht nuk lidhen drejtpërdrejt me VPN dhe privatësinë e Internetit, zhvillimet në Kanada gjatë viteve të fundit tregojnë tendenca shqetësuese. Në vitin 2017 një vendim i Gjykatës Supreme të Kanadasë miratoi përpjekjet e një kompanie për të provuar të detyrojë bllokimin e disa faqeve të internetit.

Ndërsa kjo ishte e bazuar në një çështje shumë specifike, ajo tregon se sistemi ligjor mund të mbështetet fort drejt veprimit të censurës në një formë tjetër. Aktvendimi madje preku Google pasi gjykata mendonte se “Google ishte subjekt i juridiksionit të gjykatave kanadeze për shkak të operacioneve të tij në Kanada.”

Vendimi ishte shqetësues dhe paraqet rrezikun e vendosjes së një precedenti shumë të rrezikshëm në vend.

FairPlay Canada u përpoq të bllokojë hyrjen në internet

Kohët e fundit, vitin e kaluar, një koalicion i kompanive telekomunikuese dhe argëtuese në Kanada u përpoq të propozonte bllokimin e faqeve të internetit për të cilat ata pretenduan se ishin të përfshirë në shkelje të të drejtave të autorit. E quajtur “FairPlay Canada”, grupi synonte formimin e një organi të dedikuar për dërgimin e listave në faqet për të bllokuar Komisionin Kanadez të Radiotelevizionit dhe Telekomunikacionit (CRTC).

Më e mira nga të gjitha – koalicioni nuk do të kishte asnjë mbikëqyrje, do të thotë se ata mund të bënin në themel çfarë të donin. Masa ndodhi sepse grupi përdori një argument të moshës së vjetër të bandifikuar në të gjithë botën për vit, se ajo transmetim i paligjshëm i mediave me të drejta të autorit po dëmton bizneset.

Fatmirësisht, kjo përpjekje e ashpër për të kapur kontrollin e censurës në internet u mohua së bashku me shumë kritika. Megjithatë, arsyeja pse u mohua ishte thjesht sepse CRTC pretendoi se ligji për të drejtat e autorit nuk është nën mbikëqyrjen e tij.

Kjo është shqetësuese sepse grupe të tilla si FairPlay Canada mund të marrin një rregullore të tillë të miratuar – nëse gjen rrugën e duhur të apelit.

Kanada tashmë ka ligje të ashpra kundër piraterisë

Vendet në të gjithë botën ndryshojnë në zbatimin e ligjit të të drejtave të autorit. Për shembull, shumë do të ishin të vetëdijshëm që kompanitë ndjekin me zell ndjekësit e skedarëve P2P me padi në dorë. Kanada nuk është e ndryshme në këtë dhe në fakt ka udhëzime ligjore shumë të ngjashme për këtë çështje.

Kjo në të kaluarën ka çuar tashmë në mbylljen e faqeve të internetit të cilat jo vetëm që shkelin ligjet e të drejtave të autorit, por madje veprojnë edhe si mundësues të shkeljeve të përmendura. Këta elementë janë të gjithë përbërës për një sistem të hapur për abuzim dhe keqpërdorim, sigurisht që nuk është një shenjë e mirë për Kanadezët që thjesht mund të përpiqen të shijojnë një Internet pa kufizime.

CSE mendon se është mbi ligjin

Themelimi i Sigurisë së Komunikimit (CSE) është akuzuar në të kaluarën se ka vepruar në mënyrë të paligjshme kur bëhet fjalë për mbikëqyrje në Kanada. Rasti më i dukshëm u zbulua në rrjedhjet e Snowden kur informacioni se ajo kryente veprimtari mbikëqyrjeje pa urdhër në vend.

Deri më sot, CSE vazhdon të kryejë veprimtari mbikëqyrjeje në vend dhe shprehet se “mund të zgjedhë të mbaj shënime për komunikimet private të Kanadezëve”. Kjo rezultoi në një fshehtësi të lehtë në 2015 kur informacionet mbi Kanadezët u ndanë rastësisht me aleatët. Oops.

Ndërsa Stephanie Carvin, një ish-analist i sigurisë kombëtare me qeverinë kanadeze ka thënë “Një nga gjërat kryesore për sigurinë kombëtare është që ju lejohet të jeni asshole.”

VPN-të janë akoma ligjore në Kanada

Fatmirësisht përgjigja për këto makth mbikëqyrjeje dhe censura të mundshme nuk është aq e vështirë – Përdorni një VPN. Dhe akoma më mirë, VPN-të janë të ligjshme në Kanada.

Ata tashmë janë në përdorim të gjerë, jo vetëm brenda qeverisë, por edhe në biznese dhe shumë forma të tjera. Megjithatë, ekziston një vërejtje. Nëse vendosni të përdorni një VPN e cila është me qendër në Kanada, atëherë qeveria mund ta detyrojë ofruesin VPN të lëshojë të dhënat e përdoruesit kur është e nevojshme.

Ndërsa shumica e VPN-ve do të pretendojnë se nuk mbajnë prerje, merreni këtë me një majë kripe dhe ruajini kujdes për politikat në lidhje me regjistrat e përdoruesve dhe të dhënat e tjera.

Wefarë kërkojmë në një VPN për Kanada

1. Intimiteti dhe anonimiteti

Me tregimet më të dukshme të tmerrit që kam shpërndarë më lart në mendjet tuaja, është ndoshta një kohë e mirë për mua të sugjeroj që është një ide me të vërtetë e mirë të përqendrohemi në aspektet e intimitetit dhe anonimitetit të një VPN për përdoruesit në Kanada. Me qeverinë, si dhe industrinë private që vijnë pas përdoruesve, një VPN duhet të jetë në gjendje të sigurojë që të dhënat dhe aktivitetet tuaja mund të mbahen saktësisht ashtu siç duhet – private.

Një nga mënyrat më të mira për të siguruar këtë është të vëzhgoni VPN-të që jo vetëm që kanë politika të rrepta të mos-prerjeve, por gjithashtu bazohen në vendet që janë më të dobëta në ligjet e tyre për ruajtjen e të dhënave. Kjo sigurisht që përjashton vendet në juridiksionin e pesë syve dhe katërmbëdhjetë syve.

2. Shpejtësia dhe stabiliteti

Me një shpejtësi mesatare shtëpiake prej 100Mbps në Kanada, nuk duhet të ketë një problem të madh me shpejtësitë VPN pasi pothuajse të gjithë ofruesit e shërbimeve të nivelit të lartë VPN duhet të jenë në gjendje të menaxhojnë këtë standard..

Edhe pse nuk është me të vërtetë një vend me përparësi kryesore për shumicën e serverëve VPN, ekziston një arsye e mirë pse – afërsia e saj me SH.B.A. Pothuajse të gjithë ofruesit e shërbimeve VPN do të kenë të paktën një, nëse jo më shumë lokacione të serverëve në SH.B.A., të cilat Kanadezët mund të kenë lehtësisht qasje për një lidhje të ulët latente.

3. Siguria

Spieli i sigurisë në VPN është i njëjtë për kanadezët kudo. Bilanci ideal është i njohur vetëm për ju, si një përdorues. A zgjedhni për kriptim 256-bit në rrezikun e shpejtësisë më të ulët të VPN apo jeni të gatshëm ta ulni atë shirit për shpejtësi të shtuar?

Pika në fjalë këtu është – a ofron shërbimi X VPN nga ju zgjedhja e normave të rregullueshme të kriptimit? Kjo është ndoshta ajo që ju duhet të pyesni nëse kjo është një çështje për ju.

4. Mashtrimi i gjeolokacionit

Pavarësisht se janë një fqinj të SH.B.A.-së, Kanadezët ende nuk kanë qasje në përmbajtjen e kufizuar nga SHBA Netflix. Kjo është një nga arsyet pse përdoruesit në të gjithë botën përdorin VPN – për prehje të tokës. Fatmirësisht afërsia gjithashtu nënkupton qasje të shpejtë në VPN me bazë në SH.B.A. që është e shkëlqyeshme për transmetimin e Netflix.

Kujdesuni për atë që i mbështet lidhjet Netflix edhe pse shumë shpesh bllokohen prej tyre.

5. Mbështetje P2P

Meqenëse ka përpjekje të shtuara për të shkatërruar ndarjen e skedarëve për shkak të shkeljeve të të drejtave të autorit, do të ishte një ide e mirë të përdorësh edhe një lidhje VPN për këtë. Jo të gjithë VPN-të janë të mira me P2P, kështu që ai që e mbështet atë gjerësisht ose madje ka serverë të optimizuar P2P do të ishte i mirë.

Shikoni për VPN që kanë udhëzime të trafikut P2P të shprehura qartë në kushtet e tyre të shërbimit, siç janë TorGuard ose NordVPN.

VPN-të më të mira për Kanada

Si me të gjitha testet e mia VPN, përpara se të gjykoj shpejtësinë e tyre gjithmonë gjykoj vetë. Më poshtë është shpejtësia ime aktuale e brezit të gjerë bazuar në një linjë shërbimi prej 500Mbps, pa një lidhje VPN aktive:

Shpejtësia Bazë (Jo VPN) - Kanada

(Shikoni rezultatin e plotë të testit të shpejtësisë fillestare këtu)

Ndërsa jam i vendosur në Malajzi, shpejtësitë e mia do të priren të jenë të larta që lidhen me serverat VPN të rajonit të Azisë dhe më të ngadalshëm ndërsa lidhem me serverët në SH.B.A. ose Evropë. Për këtë provë u lidh me një server të testit të shpejtësisë me bazë në Kanada për t’ju dhënë një ide mbi shpejtësinë relative mbi distancën.

Siç mund ta shihni, një lidhje pa VPN me Kanada më lidh një shpejtësi të mirë prej 160 Mbps.

shënim

 1. Mimi bazohet në kursin e këmbimit të monedhës prej 1 USD = 1.34 CAD.
 2. Pricemimi i treguar bazohet në pajtimet me 12 muaj. Mimi mund të bëhet më i lirë kur të regjistroheni për një periudhë më të gjatë.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

shpejtësi

mirë

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (CAD)

5.35 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Nuk ka shkrime
 • Vrasin kaloni
 • Mbështet 6 pajisje

"Me ndërfaqen e tij të hijshme, shpejtësi të qëndrueshme dhe plane fantastike të çmimeve afatgjata, Nord është një zgjedhje e jashtëzakonshme për çdo përdorues të VPN."

NordVPN ka qenë duke përmirësuar në mënyrë të qëndrueshme shërbimet e saj dhe viti 2019 ishte një vit shumë i egër për ta. Edhe me një rritje të vogël në çmimet e tyre, ata mbeten jashtëzakonisht konkurrues dhe ofrojnë më seriozisht zhurmës që shohim në këtë hapësirë ​​shumë sfiduese sot.

Ata janë një zgjedhje e shkëlqyeshme si VPN më e mirë për Kanada për shumë arsye. Një nga të parat është se ata janë të vendosur në Panama, i cili është gjithashtu një vend i mirë për të qenë për VPN. Përveç kësaj, NordVPN ka një reputacion të shkëlqyeshëm dhe është një tjetër ofrues i VPN që ka një numër të madh të serverëve në shumë vende.

Politika e tyre e rreptë e mos-logjikës kombinon me kriptimin e klasës ushtarake 256-bit dhe planet e çmimeve të mëdha për t’i ofruar pothuajse secilit një marrëveshje që vështirë të rezistojë.

Testi i Shpejtësisë NordVPN - Kanada

Testi i Shpejtësisë NordVPN në Kanada – Server Vancouver
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Me një shpejtësi në rrjedhën e poshtme të 34Mbps, në këtë raund provash NordVPN arriti të fitojë një avantazh ndaj ExpressVPN. Ajo që i bën ata më tërheqës të plotë është se ata jo vetëm lejoni trafikun P2P por keni serverë të optimizuar posaçërisht për trafikun P2P!

Lexoni rishikimin tonë të thelluar në NordVPN për të mësuar pse është VPN # 1 i Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

shpejtësi

mirë

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (CAD)

11.15 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Mbrojtja e privatësisë në det të hapur
 • Kriptimi i plotë 256-bit
 • 148 vendndodhje VPN

"Ky VPN vlerëson në krye të pothuajse të gjitha listat tona në BitCatcha thjesht sepse ofron një shërbim kaq të mirë në një kriter shumë të gjerë – i rrallë për një VPN!"

Një nga shërbimet më të mira VPN që kam provuar ndonjëherë, ExpressVPN deri më tani ka qenë zgjedhja ime më e mirë, pavarësisht se për cilin shtet po e rangoj. Ka një gamë masivisht të gjerë të lokacioneve të serverëve dhe shumë serverëve. Edhe më mirë, bazohet nga Ishujt e Virgjër Britanik i cili është i dobët në ligjet e tij për ruajtjen e të dhënave.

Unë e kam testuar shërbimin në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe nuk kam asnjë hezitim në rekomandimin e tyre si ofruesi më i mirë i shërbimeve VPN për Kanadezët. ExpressVPN është i qëndrueshëm dhe lejon hyrjen në një gamë të mirë të pajisjeve gjithashtu.

Test Speed ​​ExpressVPN - Kanada

Speed ​​Test Speed ​​ExpressVPN Canada – Server Toronto
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Si ide se sa e mirë bëhet, kam krahasuar shpejtësinë time të paracaktuar të linjës pa një VPN me një provë të mbuluar ExpressVPN në të njëjtin vend. Me ExpressVPN të aktivizuar dhe të lidhur me një server në Kanada, kam arritur të kërkoj një shpejtësi në rrjedhën e poshtme të 25Mbps.

Përsëri, diçka për të përmendur këtu është distanca ime aktuale nga Kanada e cila është aq sa mund të arrijë. Performanca që tregon ExpressVPN në këtë rast nuk përputhet me atë që normalisht pres prej tyre.

Lexoni rishikimin tonë të plotë në ExpressVPN për të parë pse është një nga zgjedhjet tona kryesore!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (CAD)

2.59 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Lidhje me shumë hop
 • Mbështet shumë platforma
 • Nuk ka shkrime

"I lirë dhe i qëndrueshëm në performancën, Surfshark është duke e bërë emrin e tij si një pretendent i fortë i ardhshëm."

Surfshark mund të jetë i ri për biznesin që sapo ka hyrë në lojë në fund të vitit 2018 por ai ka dalë me një zhurmë. Edhe pse fushat më pak se 1.000 serverë në vendet e çuditshme, ajo arrin të ofrojë lidhje të forta dhe të qëndrueshme siç tregohet në testet tona të shpejtësisë.

Ata janë gjithashtu në gjendje të trajtojnë P2P / torrents plus të vënë në dispozicion përmbajtje shumë-rajone për faqet e transmetimit të filmave si Netflix. Për mua gropa e shenjtë e Netflix është përmbajtja e rajonit të SH.B.A.-së dhe unë kam qenë duke marrë rregullimin e mprehtë të Surfshark-ut për gjysmën e një viti pa asnjë problem.

Surfshark gjithashtu i ofron këtij shërbimi një pikë të shkëlqyeshme të çmimeve në planin e tyre dy-vjeçar. Mbani një sy në këtë, folks, mund të shkojë në listat tona pasi kalon më shumë kohë!

Mësoni më shumë për përsosmërinë e saj në shqyrtimin tonë të plotë mbi Surfshark!

test i shpejtësisë së shfletimit në Kanada

Testi i Shpejtësisë së Surfshark Kanada – Server Toronto
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (CAD)

6.69 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • E ndërtuar për P2P
 • Proxy vjedhurazi TorGuard
 • Mbështet 5 lidhje

"Një nga VPN-të më të mira për shkëmbimin e skedarëve P2P, TorGuard është thjesht një domosdoshmëri për çdo përdorues të P2P në Kanada."

Një nga faktorët më të rëndësishëm vendosës në vendosjen e TorGuard është se ai është një ofrues i shërbimit shumë VPN miqësor me P2P. Nuk ka shumë shqetësime nga ana e përdoruesit, por është e jashtëzakonshme në performancën.

Ekziston një dallim kryesor midis TorGuard dhe shumë konkurrentëve në atë që ju lejon të zgjidhni se çfarë niveli të kriptimit ju preferoni. Kjo do të thotë që për përdoruesit e P2P, ju mund të fikni encryption një nivel dhe të shijoni shpejtësi më të shpejtë përrua në çdo kohë!

Përveç kësaj, TorGuard ka shumë cilësi të tjera të shëlbimit, të tilla si shpejtësi të qëndrueshme, aftësi multi-platformë dhe aftësia për të anashkaluar bllokuesit VPN.

Test i Shpejtësisë TorGuard - Kanada

Testi i Shpejtësisë TorGuard Kanada – Server Vancouver
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Si një nga tre VPN-të më të mira për Kanada, TorGuard natyrisht plotësoi kërkesa të caktuara për shpejtësi. Kjo tregoi në rezultatin tim të testit për të nga një server VPN me bazë Vancouver dhe përsëri, Kanadezët duhet të jenë në gjendje të përputhen me raportin e shpejtësisë me serverët me bazë në SH.B.A..

Dobësia e vetme është që për përdoruesit e rinj që janë mësuar me shkëlqimin e aplikacioneve moderne, ndërfaqja TorGuard do të duket si diçka nga e kaluara.

Lexoni analizën tonë të plotë në TorGuard për më shumë informacion!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

Cyberghost

shpejtësi

i dobët

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (CAD)

4.69 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Ofron kompresim të të dhënave
 • Bllokimi i reklamave
 • Mbështet 7 pajisje

"CyberGhost ofron shërbim të sigurt dhe privat, por mbase nuk janë në një pozicion të tillë edhe me pëlqimet e ExpressVPN."

CyberGhosties janë të lumtur me ta dhe ata me siguri janë përpjekur të jenë hip dhe optimistë në marketingun e tyre. Ky është një nga emrat më të njohur në industrinë VPN por personalisht unë mendoj se ata thjesht mund të jenë pak të mbingarkuar.

Specifikimi i mençur CyberGhost flet fjalën e mirë, por duke kaluar provë me ta unë këshilloj një majë të vogël kripe. Mbani në mend edhe pse kjo është një listë renditje, kështu që pritjet e mia janë mjaft të larta.

Testi i Shpejtësisë CyberGhost - Kanada

Testi i Shpejtësisë CyberGhost në Kanada – Server Vancouver
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Kanadezët duhet të marrin parasysh se shumica e serverëve CyberGhost janë në zonën e BE-së, por fatmirësisht, ata kanë anën e SHBA gjithashtu. Kjo i bën ata tërheqës për një audiencë të gjerë, përveçse ndoshta nga rajoni i Azisë, ku ai është pak më i kufizuar.

Fatkeqësisht, rezultatet e tyre të testit të shpejtësisë nuk duken të njëjta për Kanada dhe unë mezi nxori shpejtësinë e shfrytëzueshme prej 5Mbps. Disa vjet më parë, kjo do të kishte qenë e kalueshme, por në epokën e sotme të brezit të gjerë me shpejtësi të lartë – gati e patolerueshme.

Shikoni shqyrtimin tonë të plotë në CyberGhost për të mësuar më shumë!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (CAD)

8.70 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Kriptimi i detyruar 256-bit
 • P2P i pakufizuar
 • Mbështet 10 pajisje

"E shkëlqyeshme për Paranojakin, por mbase nuk do të jetë në krye të listës për përdoruesit me bazë Kanada, IPVanish është tregtuar, por i mbështetur dobët."

IPVanish ka vuajtur shumë kohët e fundit për shkak të përqafimit të tij në disa … do të themi, incidente fatkeqe. Megjithatë, përveç kësaj, ki parasysh që ato janë nën menaxhim të ri dhe shpresojmë se gjëra të tilla do të bëhen gunga të shpejta në të kaluarën e tyre.

Duke lëvizur ato incidente, ato mbesin një gjigand VPN në terren dhe mburren me shpejtësi të jashtëzakonshme. Për fat të mirë, pasi nëse keni ndonjë ankesë për shpejtësinë e tyre, nuk mund të bëni shumë pasi ato detyrojnë kriptimin 256-bit për të gjithë pa përjashtim.

Testi i Shpejtësisë IPVanish - Kanada

Testi i Shpejtësisë IPVanish në Kanada – Server Vancouver
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Siç e përmenda, IPVanish, thuaj çfarë të pëlqen për ta, ofron disa shpejtësi interesante. Këto numra janë sigurisht të afta t’i vendosin ato në listën më të mirë VPN për Kanada. Me vendndodhjen time në Malajzi dhe duke provuar jashtë serverin e tyre në Kanada, kam një shpejtësi shumë të fortë 41Mbps.

Kjo bën mirë për kanadezët të cilët do të lidhen me serverët në afërsi të tyre si në SH.B.A. Një e metë kryesore këtu është në shërbimin e tyre për klientët e cila është e keqe. Nëse jeni nga një vend perëndimor dhe prisni një standard të caktuar të mbështetjes – është këtu që IPVanish të bjerë nën nivelin.

Lexoni rishikimin tonë të thelluar në IPVanish për të mësuar më shumë!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (CAD)

4.54 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Mbështet protokollin WireGuard
 • Lejon trafikun P2P
 • Nuk monitoron trafikun

"I varur dhe vjen me një përzierje të mirë të veçorive të sigurisë, PureVPN bazohet në juridiksionin e BE-së."

PureVPN është një nga shërbimet e rralla që duket i përqendruar në shpejtësi të shpejtë, të shpejtë dhe më të shpejtë të VPN. Hasshtë synuar të mbështesë shpejtësinë e linjës deri në 500Mbps, por saktësisht se sa larg shkon me të vërtetë pretendimi është supozimi i secilit në disa raste.

Testi i Shpejtësisë PureVPN - Kanada

Testi i Shpejtësisë PureVPN Kanada – Server Vancouver
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Një përfitim i madh i provimit të tyre është se ata janë një nga të paktët në treg tani të cilët po lejojnë hyrjen në protokollin WireGuard – një protokoll i gjeneratës së ardhshme që supozohet se është dritë përpara përpara OpenVPN. Isshtë paksa e kufizuar në mbulim, me një prani në vetëm rreth pesë vende.

Duke u lidhur me një server VPN të Vancouver unë kam qenë në gjendje të afrohem me 20Mbps – jo rezultatet më të mira në botë, por diçka që do të funksionojë akoma për shumë përdorues. Me kalimin e kohës ndoshta kjo do të ndryshojë nëse ata vendosin të ecin plotësisht përpara me zbatimin e WireGuard, por përsëri përsëri, kështu do të bëjnë edhe ofruesit e tjerë të shërbimeve të VPN.

8. FastestVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (CAD)

1.11 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Serverë të optimizuar për P2P
 • Lejon ndalimin e serverit
 • Mbështet 10 pajisje

"FastestVPN nuk është më i shpejtë por sigurisht që ofron një propozim vlerash që është vështirë të kundërshtohet."

FastestVPN nuk është më e shpejtë që kam provuar, por as nuk është më e ngadalta. Ajo ofron vende më të kufizuara për të ekzekutuar lidhjen tuaj në krahasim me shumë VPN të nivelit më të lartë, por me çmime prej sa 83 cent në muaj është vjedhje. Ata gjithashtu kanë serverë të optimizuar P2P gjë që i bën ata të mirë edhe për këtë.

Mimet e ulëta vijnë me një pengesë serioze dhe kjo është performanca e kufizuar në tejkalimin e bllokimit gjeo-bllokues. Më në fund zbuluam, FastestVPN nuk mund të të lejojë të hysh në përmbajtje të Netflix SHBA ose iPlayer të MB në Mbretërinë e Bashkuar – parakolp!

Drejtohuni në rishikimin tonë FastestVPN për të mësuar më shumë!

A kam vërtet nevojë për një VPN në Kanada?

Kur iu afrova për herë të parë kësaj teme, isha pak i rezervuar pasi zakonisht përqendrohem në fusha të caktuara në interesin tim. Duke eksploruar peizazhin në Kanada, unë u alarmova mjaft për atë që gjeta, dhe mendimi im i parë ishte se duhej të rekomandoja pozitivisht diçka për miqtë tanë për atë treg.

Pas reflektimit, kuptova që skenari po luhet në shumë vende të botës në të njëjtën kohë. Edhe në bazën time të shtëpisë së Malajzisë, po bëhen lëvizje alarmante drejt rritjes së censurës etj.

Me këtë, unë me të vërtetë ju rekomandoj që Kanadezët të kujdesen për situatën e tanishme dhe të konsiderojnë seriozisht të shikojnë në njërën prej VPN në këtë listë për të mbrojtur veten e tyre. Situata në të gjithë botën është e zymtë, miqtë e mi, më mirë të sigurt se sa keq.

Për të rikujtuar, këtu janë 3 VPN kryesore për Kanadanë:

SPEED

SIGURIA & PRIVACY

PRICE / MO

NordVPN

i shkëlqyer

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

CA $ 5.35

VIZITA VPN

ExpressVPN

mirë

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

CA $ 11.15

VIZITA VPN

Surfshark

i shkëlqyer

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

CA $ 2.59

VIZITA VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map