8 VPN më e mirë për Zelandën e Re 2020 (Testuar me shpejtësi!)

Për të qenë i sinqertë kur mendimi për nevojën për përdorim të VPN në Zelandën e Re erdhi në tryezën time, unë isha pak i zjarrtë. Në fund të fundit, është një nga vendet në botë ku liria vlerësohet shumë, me Freedom House duke e vlerësuar atë një sy 98/100 në shkallën e tyre të lirisë.

Megjithatë, mendimet për atë që mund të qëndrojë nën sipërfaqe nxiti disa hulumtime dhe me siguri të mjaftueshme, pasi fillova të gërmoj, erdhën skeletet në dollap. Epo, disa prej tyre sidoqoftë. Nga mbikëqyrja e paligjshme e qeverisë deri tek sigurimi i intel-it për agjencitë e inteligjencës amerikane, Zelanda e Re është një qendër e aktiviteteve të fshehta – kundër banorëve të saj.

Ndërsa është e vërtetë që Interneti nuk dihet të censurohet, është akoma shqetësuese që nuk ka vetëm një, por burime të shumta të mbikëqyrjes së Internetit. Edhe më keq është fakti që qeveria po bën lëvizje që tregojnë se mendon se këto aktivitete janë të domosdoshme dhe kështu, duke i legalizuar ato.

A është koha që banorët e Zelandës së Re të kërkojnë shërbimin e duhur VPN?

Contents

GCSB ka vepruar jashtë ligjit

Byroja e Sigurisë së Komunikimit të Qeverisë (GCSB) është ajo që kalon si krahu i brendshëm i sigurisë së Zelandës së Re. Vetëm ky fakt e bën atë të shëndoshë pak të keq dhe kujton imazhet e NKVD Sovjetike ose agjencive të ngjashme të errëta.

Megjithatë, qëllimi i punës së tij tingëllon mjaft i pafajshëm në letër dhe do të thotë të mbrojë sigurinë kombëtare të vendit përmes mbledhjes dhe analizës së informacionit. Fatkeqësisht, si me shumë agjenci të inteligjencës, GCSB është e njohur të punojë jashtë ligjit.

Për shembull, dihej se kishte spiunuar në mënyrë të paligjshme Kim Dotcom (themeluesi i Megaupload), i cili po banonte në Zelandën e Re. Edhe më keq ishte fakti që për shkak të këtij rasti, u zbulua se GCSB nuk e kuptoi ligjin e vet dhe si rezultat gjithashtu spiunoi në mënyrë të paligjshme 88 persona.

Sipas ligjit, GCSB nuk lejohet të spiunojë banorët e Zelandës së Re. Për të përmbledhur të gjitha këto çështje, pasi GCSB kishte pohuar se kishte ndaluar aktivitetet e mbikëqyrjes mbi Kim, u zbulua më vonë se pajisjet e tyre vazhduan të funksionojnë – operuar nga Agjensia e Sigurisë Kombëtare e SHBA (NSA) e cila ishte e përfshirë në këtë rast.

Ky skenar ngre disa çështje. E para është se një agjenci qeveritare e Zelandës së Re ose ishte injorante ndaj ligjeve të vendit të vet ose vendosi t’i shkelë ato. Së dyti, dukej se kishte pak ndërhyrje për shpërndarjen e inteligjencës mbi banorin e vendit me një agjenci të huaj.

Zelanda e Re Mund të Spiun Ligjërisht Banorët

Zelanda e Re mund të spiunojë legalisht banorët

Ajo që përshkruhet më lart mund të konsiderohet se është baza për këtë segment tjetër që është që në maj 2013, qeveria bëri ndryshime në ligje që lidhen me fuqitë e GCSB, duke lejuar agjencinë që të mbledhë ligjërisht informacione nga të gjithë Zelanda e Re.

GCSB gjithashtu do të lejohej të kalonte ndonjë ose të gjitha këto informacione tek departamenti tjetër i qeverisë, do të thotë se e gjithë qeveria mund të merrte ligjërisht çdo informacion që dëshironte në çdo kohë. Megjithë protestat nga shumë fraksione, përfshirë Shoqërinë e Ligjit NZ dhe Gjykatën e të Drejtave të Njeriut, ligji përfundimisht u miratua, duke e kthyer në mënyrë efektive Zelandën e Re në një shtet të mundshëm policor.

Megjithë sigurimet e qeverisë se mbikëqyrje me shumicë mbi banorët nuk po bëhej, fakti u diskutua si pjesë e zbulimeve të Snowden.

Akuzat e përgjimit të kabllove jugore jugore

Të gjitha të dhënat në internet rrjedhin përmes një seri kabllove të të dhënave të mëdha që kalohen nëpër pika të ndryshme në të gjithë globin. Pika kryesore e kontaktit për Zelandën e Re është Kablloja Jugore. Që nga viti 2013, ka pasur akuza të ndryshme për agjensi spiunësh që futen në Kabllin e Kryqit Jugor.

New Zealand Herald raportoi dikur që Southern Cross Cable në të kaluarën i kishte kërkuar NSA që t’i paguante ato për mbikëqyrje masive të veprimtarisë së internetit në Zelandën e Re. Në vitin 2014, u bënë akuza se pikat e përgjimit po bëheshin në kabllo. Qeveria e Zelandës së Re ka mohuar çdo dukuri të tillë.

VPN-të janë akoma ligjore në Zelandën e Re

Ndërsa kjo mund të jetë një shqetësim legjitim, ka vetëm një pjesë e vogël e vendeve në botë që e kanë ndaluar plotësisht përdorimin e VPN-ve. Këto janë zakonisht vendet me ligje më drakoniane siç janë Iraku dhe Koreja e Veriut. Edhe Kina dhe Rusia kanë kryer vetëm ndalime të pjesshme.

Fatmirësisht për Zelanda e Re ose vizitorët në vend, përdorimi i një VPN ekziston ende plotësisht e ligjshme. Sidoqoftë, vini re se ndërsa vetë shërbimi mund të jetë i ligjshëm, ajo që bëni në të gjithashtu duhet të jetë e ligjshme gjithashtu.

Për shembull, nëse kryeni aktivitete P2P dhe shkarkoni sende të mbrojtura nga të drejtat e autorit, teknikisht ju jeni akoma përgjegjës për këtë. Ajo që bën VPN është mbrojtja e këtyre veprimtarive. Prandaj, thelbësore është që të përdorësh një VPN për veprimtari rreptësisht ligjore ose të gjesh një të tillë që nuk mund të detyrohet nga qeveria e Zelandës së Re të dorëzojë regjistrat e veprimtarisë së përdoruesit..

Wefarë kërkojmë në një VPN për Zelandën e Re

1. Intimiteti dhe anonimiteti

Me tregimet më të dukshme të tmerrit që kam shpërndarë më lart në mendjet tuaja, është ndoshta një kohë e mirë për mua të sugjeroj që është një ide me të vërtetë e mirë për t’u përqëndruar në aspektet e intimitetit dhe anonimitetit të një VPN për përdoruesit në Zelandën e Re. Me qeverinë, si dhe industrinë private që vijnë pas përdoruesve, një VPN duhet të jetë në gjendje të sigurojë që të dhënat dhe aktivitetet tuaja mund të mbahen saktësisht ashtu siç duhet – private.

Një nga mënyrat më të mira për të siguruar këtë është të vëzhgoni VPN-të që jo vetëm që kanë politika të rrepta të mos-prerjeve, por gjithashtu bazohen në vendet që janë më të dobëta në ligjet e tyre për ruajtjen e të dhënave. Kjo sigurisht që përjashton vendet në juridiksionin e pesë syve dhe katërmbëdhjetë syve.

2. Shpejtësia dhe stabiliteti

Me një shpejtësi mesatare të linjës fikse mesatare të linjës fikse të 87.47 Mbps në Zelandën e Re, nuk duhet të ketë një problem të madh me VPN pasi pothuajse të gjithë ofruesit e shërbimeve të nivelit të lartë VPN duhet të jenë në gjendje të menaxhojnë këtë standard..

3. Siguria

Magjistari i sigurisë në VPN është i njëjtë për përdoruesit me bazë në Zelandën e Re si kudo tjetër. Bilanci ideal është i njohur vetëm për ju, si një përdorues. A zgjedhni për kriptim 256-bit në rrezikun e shpejtësisë më të ulët të VPN apo jeni të gatshëm ta ulni atë shirit për shpejtësi të shtuar?

Pika në fjalë këtu është – a ofron shërbimi X VPN nga ju zgjedhja e normave të rregullueshme të kriptimit? Kjo është ndoshta ajo që ju duhet të pyesni nëse kjo është një çështje për ju.

4. Mashtrimi i gjeolokacionit

Duke qenë në anën tjetër të botës nga SH.B.A., përdoruesit me bazë në Zelandën e Re nuk kanë qasje në përmbajtjen e kufizuar nga Sh.B.A. Kjo është një nga arsyet pse përdoruesit në të gjithë botën përdorin VPN – për prehje të tokës.

5. Mbështetje P2P

Ky me të vërtetë nuk është një përparësi për përdoruesit e VPN në Zelandën e Re pasi P2P është injoruar kryesisht këtu. Sidoqoftë, është gjithmonë mirë të kesh posaçërisht me njohurinë që qeveria ka filluar të godasë disa gjëra siç janë kutitë e TV android.

Shikoni për VPN që kanë udhëzime të trafikut P2P të shprehura qartë në kushtet e tyre të shërbimit, siç janë TorGuard ose NordVPN.

VPN-të më të mira për Zelandën e Re

Si me të gjitha testet e mia VPN, përpara se të gjykoj shpejtësinë e tyre gjithmonë gjykoj vetë. Më poshtë është shpejtësia ime aktuale e brezit të gjerë bazuar në një linjë shërbimi prej 500Mbps, pa një lidhje VPN aktive:

Shpejtësia bazë (pa VPN) - Zelanda e Re

(Shikoni rezultatin e plotë të testit të shpejtësisë fillestare këtu)

Vini re se ndërsa unë jam i vendosur në Malajzi, lidhja ime me Zelandën e Re, edhe pa një shërbim aktiv VPN është pak më e lehtë se shpejtësia ime e lidhjes normale që mund të shkojë deri në rreth 400 Mbps. Qëllimi i lidhjes time me një server të testit të shpejtësisë me bazë në Auckland është ta tregoj këtë.

Siç mund ta shihni, një lidhje pa VPN me një server lokal më lidh një shpejtësi të mirëfilltë prej 126 Mbps. Unë dyshoj se një shpejtësi kjo e ulët është edhe për shkak të rrugës infrastrukturore që është e nevojshme për të kërcej të dhënat e mia nga këtu për në Auckland. Shpejtësitë natyrisht që do të ndryshojnë herë pas here, prandaj merrni këtë me një majë kripe.

shënim

 1. Mimi bazohet në kursin e këmbimit të monedhës prej 1 USD = 1.51 NZD.
 2. Pricemimi i treguar bazohet në pajtimet me 12 muaj. Mimi mund të bëhet më i lirë kur të regjistroheni për një periudhë më të gjatë.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

shpejtësi

mirë

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (NZD)

6.02 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Nuk ka shkrime
 • Vrasin kaloni
 • Mbështet 6 pajisje

"NordVPN është një kombinim i shumë gjërave të mira – Performanca e qëndrueshme, çmime të arsyeshme dhe mirëdashësi ndaj përdoruesve."

NordVPN zë një vend të fortë të parë në listën tonë më të mirë VPN për Zelandën e Re për shumë arsye. Një nga të parat është se ata janë të vendosur në Panama, i cili është gjithashtu një vend i mirë për të qenë për VPN. Përveç kësaj, NordVPN ka një reputacion të shkëlqyeshëm dhe është një tjetër ofrues i VPN që ka një numër të madh të serverëve në shumë vende.

Politika e tyre e rreptë e mos-logjikës kombinon me kriptimin e klasës ushtarake 256-bit dhe planet e çmimeve të mëdha për t’i ofruar pothuajse secilit një marrëveshje që vështirë të rezistojë.

Testi i Shpejtësisë NordVPN - Zelanda e Re

Testi i Shpejtësisë së NordVPN në Zelandën e Re – Server Auckland
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Me një shpejtësi në rrjedhën e poshtme të 46Mbps, në këtë raund të testeve NordVPN tregoi performancë shumë të qëndrueshme në serverin e tyre të Zelandës së Re. Ajo që i bën ata edhe më tërheqës të plotë është se ata jo vetëm lejoni trafikun P2P por keni serverë të optimizuar posaçërisht për trafikun P2P!

Lexoni përmbledhjen tonë të thelluar në NordVPN për të mësuar pse është VPN # 1 i Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

shpejtësi

mirë

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (NZD)

12.55 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Mbrojtja e privatësisë në det të hapur
 • Kriptimi i plotë 256-bit
 • 148 vendndodhje VPN

"ExpressVPN rrallë na zhgënjen dhe performancën e tyre në testet tona të shpejtësisë NZ sigurisht mbështesin besimin tonë në to!"

Një nga shërbimet më të mira VPN që kam provuar ndonjëherë, ExpressVPN deri më tani ka qenë zgjedhja ime më e mirë, pavarësisht se për cilin shtet po e rangoj. Ka një gamë masivisht të gjerë të lokacioneve të serverëve dhe shumë serverëve. Edhe më mirë, bazohet nga Ishujt e Virgjër Britanik i cili është i dobët në ligjet e tij për ruajtjen e të dhënave.

Unë e kam testuar shërbimin në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe nuk kam asnjë hezitim në rekomandimin e tyre si ofruesi më i mirë i shërbimeve VPN për Zelanda e Re. ExpressVPN është i qëndrueshëm dhe lejon hyrjen në një gamë të mirë të pajisjeve gjithashtu.

Test Speed ​​ExpressVPN - Zelanda e Re

Test Speed ​​ExpressVPN Zelanda e Re – Server Auckland
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Si ide se sa e mirë bëhet, kam krahasuar shpejtësinë time të paracaktuar të linjës pa një VPN me një provë të mbuluar ExpressVPN në të njëjtin vend. Me ExpressVPN të aktivizuar dhe të lidhur me një server në Zelandën e Re, kam arritur të tregoj një shpejtësi të qëndrueshme 76Mbps në rrjedhën e poshtme të rrjedhës.

Lexoni rishikimin tonë të plotë në ExpressVPN për të parë pse është një nga zgjedhjet tona kryesore!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

shpejtësi

mirë

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (NZD)

3.00 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Lidhje me shumë hop
 • Mbështet shumë platforma
 • Nuk ka shkrime

"I lirë dhe i qëndrueshëm në performancën, Surfshark është duke e bërë emrin e tij si një pretendent i fortë i ardhshëm."

Surfshark është një zgjedhje e shkëlqyeshme për Zelanda e Re për shkak të disa arsyeve. Për dallim nga shumë ofrues të shërbimeve VPN, ai i jep një theks të barabartë serverave në rajonin Australasia sesa një përqendrim i pastër SHBA-BE. Kjo do të thotë që ju do të keni më shumë serverë më afër vendit tuaj për të parë përpara.

Meqenëse është e re, ekziston gjithashtu shpresa se nuk do të rrëmbejë shërbimin e saj duke ofruar veçori shtesë të padëshiruara. Kjo e bën atë shumë të përqendruar në ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer bazë të ndërtuar mbi konsistencën dhe sigurinë, duke u rrumbullakosur mirë në performancën e përgjithshme.

Për pikën e çmimit që Surfshark hyn në, kjo e bën atë lehtësisht një nga 3 kryesuesit për Zelandën e Re. Në të vërtetë nuk ka asgjë më shumë që mund të argumentojë me çmime të shkëlqyera dhe performancë superiore. Për t’u ngritur në radhët pak, gjithçka që duhet të bëjë Surfshark është të vendosim pak më shumë kohë për të ndërtuar besim me përdoruesit e saj – atëherë do të shohim se ku i çon ata!

test i shpejtësisë së surfshark Zelanda e Re

Testi i Shpejtësisë së Surfshark Zelanda e Re – Server Auckland
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Si një nga tre VPN-të më të mira për Zelandën e Re, Surfshark plotëson shumë mirë kërkesat e shpejtësisë. Gjëja më e mirë në lidhje me këtë shërbim VPN nuk është shpejt e shpejtë, por shpejtësi të mirë në të gjithë bordin – pavarësisht se për cilin server ju zgjidhni.

Ndoshta vetëm dobësia e vogël është se përkundër mbështetjes së P2P në serverat e tyre, performanca në ndarjen e skedarëve nuk do të duket se do të jetë e vlefshme edhe përkundër shpejtësive të mira të përgjithshme.

Mësoni më shumë për përsosmërinë e saj në shqyrtimin tonë të plotë mbi Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

Pricemimi (NZD)

7.53 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • E ndërtuar për P2P
 • Proxy vjedhurazi TorGuard
 • Mbështet 5 lidhje

"Një nga VPN-të më të mira për ndarjen e skedarëve P2P, TorGuard është thjesht një domosdoshmëri për çdo përdorues të P2P në Zelandën e Re."

Një nga faktorët më të rëndësishëm vendosës në vendosjen e TorGuard është se ai është një ofrues i shërbimit shumë VPN miqësor me P2P. Nuk ka shumë shqetësime nga ana e përdoruesit, por është e jashtëzakonshme në performancën.

Ekziston një dallim kryesor midis TorGuard dhe shumë konkurrentëve në atë që ju lejon të zgjidhni se çfarë niveli të kriptimit ju preferoni. Kjo do të thotë që për përdoruesit e P2P, ju mund të fikni encryption një nivel dhe të shijoni shpejtësi më të shpejtë përrua në çdo kohë!

Përveç kësaj, TorGuard ka shumë cilësi të tjera të shëlbimit, të tilla si shpejtësi të qëndrueshme, aftësi multi-platformë dhe aftësia për të anashkaluar bllokuesit VPN.

Test i Shpejtësisë TorGuard VPN - Zelanda e Re

Test i Shpejtësisë TorGuard Zelanda e Re – Server i ri Plymouth
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Si një nga tre VPN-të më të mira për Zelandën e Re, TorGuard natyrisht plotësoi kërkesa të caktuara për shpejtësi. Kjo tregoi në rezultatin tim të provës për të nga një server VPN i bazuar në New Plymouth dhe përsëri, Zelanda e Re në përgjithësi duhet të marrë këtë shpejtësi me disa çështje.

Dobësia e vetme është që për përdoruesit e rinj që janë mësuar me shkëlqimin e aplikacioneve moderne, ndërfaqja TorGuard do të duket si diçka nga e kaluara.

Lexoni analizën tonë të plotë në TorGuard për më shumë informacion!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

Cyberghost

shpejtësi

i dobët

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (NZD)

5.28 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Ofron kompresim të të dhënave
 • Bllokimi i reklamave
 • Mbështet 7 pajisje

"CyberGhost ofron shërbim të sigurt dhe privat, por mbase nuk janë në një pozicion të tillë edhe me pëlqimet e ExpressVPN."

CyberGhosties janë të lumtur me ta dhe ata me siguri janë përpjekur të jenë hip dhe optimistë në marketingun e tyre. Ky është një nga emrat më të njohur në industrinë VPN por personalisht unë mendoj se ata thjesht mund të jenë pak të mbingarkuar.

Specifikimi i mençur CyberGhost flet fjalën e mirë, por duke kaluar teste me ta unë këshilloj një majë të vogël kripe. Mbani në mend edhe pse kjo është një listë renditje, kështu që pritjet e mia janë mjaft të larta.

Testi i Shpejtësisë CyberGhost VPN - Zelanda e Re

Testi i Shpejtësisë CyberGhost Zelanda e Re – Server Auckland
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Zelanda e Re duhet të marrin parasysh se shumica e serverëve CyberGhost janë në zonën e BE, por për fat të mirë, ata kanë disa në rajonin Australasia gjithashtu. Fatkeqësisht, mbulimi këtu është pak më i kufizuar dhe shpejtësitë e tyre nuk janë më të mirat.

Sidoqoftë, ne kemi arritur të marrim shpejtësi shumë të shfrytëzueshme prej 20Mbps, gjë që është akoma e mjaftueshme për të transmetuar media.

Shikoni shqyrtimin tonë të plotë në CyberGhost për të mësuar më shumë!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

shpejtësi

i shkëlqyer

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (NZD)

9.79 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Kriptimi i detyruar 256-bit
 • P2P i pakufizuar
 • Mbështet 10 pajisje

"E shkëlqyeshme për Paranojakin, por mbase nuk do të jetë në krye të listës për përdoruesit me bazë në Zelandën e Re, IPVanish është tregtuar, por i mbështetur dobët."

IPVanish ka vuajtur shumë kohët e fundit për shkak të përqafimit të tij në disa … do të themi, incidente fatkeqe. Megjithatë, përveç kësaj, ki parasysh që ato janë nën menaxhim të ri dhe shpresojmë se gjëra të tilla do të bëhen gunga të shpejta në të kaluarën e tyre.

Duke lëvizur ato incidente, ato mbesin një gjigand VPN në terren dhe mburren me shpejtësi të jashtëzakonshme. Për fat të mirë, pasi nëse keni ndonjë ankesë për shpejtësinë e tyre, nuk mund të bëni shumë pasi ato detyrojnë kriptimin 256-bit për të gjithë pa përjashtim.

Testi i Shpejtësisë IPVanish VPN - Zelanda e Re

Testi i Shpejtësisë IPVanish në Zelandën e Re – Server i ri Plymouth
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

I mençur, IPVanish sigurisht nuk është më i madhi. Performanca për serverat e tyre të Zelandës së Re megjithëse dukej të ishte e shkëlqyeshme dhe unë eked me shpejtësi mbresëlënëse deri në 63 Mbps këtu. Nuk mendoj se kjo ishte një rast i njëfishtë pasi arrita të përsëris rezultatet e mia për një numër përpjekjesh.

Kjo do të jetë mirë për Zelanda e Re që do të lidhen me serverët këtu, por edhe nëse kjo nuk funksionon shumë, afërsia me vendet si Singapori dhe Australia duhet të japin alternativa të forta.

Lexoni rishikimin tonë të thelluar në IPVanish për të mësuar më shumë!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (NZD)

5.11 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Aplikacione të lehta për t’u përdorur
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Mbështet tunelizimin e ndarë

"PureVPN është padyshim një nga drejtuesit në një industri të plotë falë një rrjeti të qëndrueshëm të serverëve."

Duke pritur mbi 2,000 serverë të vendosur në më shumë se 140 vende të botës, PureVPN sigurisht që ka infrastrukturën e nevojshme për tu treguar si një udhëheqës i industrisë. Ai e plotëson këtë me karakteristika të shkëlqyera sigurie të shkallës së ndërmarrjes për të mbrojtur përdoruesit e saj nga ndërhyrja ose zbulimi.

Testi i Shpejtësisë PureVPN - Zelanda e Re

Testi i Shpejtësisë PureVPN Zelanda e Re – Server Auckland
(Shihni rezultatin e testit me shpejtësi të plotë)

Një përfitim i madh i provimit të tyre është se ata janë një nga të paktët në treg tani të cilët po lejojnë hyrjen në protokollin WireGuard – një protokoll i gjeneratës së ardhshme që supozohet se është dritë përpara përpara OpenVPN. Isshtë paksa e kufizuar në mbulim, me një prani në vetëm rreth pesë vende.

Lidhja me një server PureVPN me bazë në Auckland Unë munda të afrohem më shumë se 43 Mbps – rezultate të shkëlqyera duke marrë parasysh shpejtësinë e ulët të papërpunuar që po shihja nga lidhja ime. Unë do të thoja që këto shifra janë të vështira për tu mposhtur dhe mund të tregohen vetëm nga një kompani e cila vërtet ka një fokus këtu.

8. FastestVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

shpejtësi

i drejtë

siguri & intimitet

Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5Vlerësimi i 3 nga 5

Pricemimi (NZD)

1.25 / mo

Pikat kryesore të figurave

 • Serverë të optimizuar për P2P
 • Lejon ndalimin e serverit
 • Mbështet 10 pajisje

"FastestVPN nuk është më i shpejtë por sigurisht që ofron një propozim vlerash që është vështirë të kundërshtohet."

FastestVPN nuk është më e shpejtë që kam provuar, por as nuk është më e ngadalta. Ajo ofron vende më të kufizuara për të ekzekutuar lidhjen tuaj në krahasim me shumë VPN të nivelit më të lartë, por me çmime prej sa 83 cent në muaj është vjedhje. Ata gjithashtu kanë serverë të optimizuar P2P gjë që i bën ata të mirë edhe për këtë.

Mimet e ulëta vijnë me një pengesë serioze dhe kjo është performanca e kufizuar në tejkalimin e bllokimit gjeo-bllokues. Më në fund zbuluam, FastestVPN nuk mund të të lejojë të hysh në përmbajtje të Netflix SHBA ose iPlayer të MB në Mbretërinë e Bashkuar – parakolp!

Drejtohuni në rishikimin tonë FastestVPN për të mësuar më shumë!

A kam vërtet nevojë për një VPN në Zelandën e Re?

Kjo me të vërtetë është një pyetje e ndërlikuar për t’iu përgjigjur tani. Pjesa më e madhe e asaj që ka qenë kaq e diskutueshme për lirinë e Internetit në Zelandën e Re është e diskutueshme. Sidoqoftë, unë jam një besimtare e vendosur në adage se nuk ka tym pa zjarr.

Edhe më keq sesa injoranca është vetëkënaqësia, dhe të paktën ka pasur disa raste që janë shumë të dyshimta. Merrni për shembull qeverinë e Zelandës së Re duke i dhënë kompetenca kaq të gjera GCSB.

Teknikisht, nuk ka shumë arsye që Joe mesatare të dëshirojë të përdorë një shërbim VPN në Zelandën e Re, por ndjenja ime është se thjesht më fërkon në mënyrë të gabuar për të ditur që dikush mund të lexojë gjithçka që unë dërgoj, duke ditur çdo buton klikoj në internet dhe më keq. Pse dikush do të ishte në rregull me këtë është përtej meje, edhe nëse pretendoni se nuk ka çështje nëse nuk ka asgjë për të fshehur.

Kështu që, ndërsa nuk mendoj se është absolutisht e nevojshme për një VPN në Zelandën e Re, prapë do të më bënte të ndjehesha më mirë nëse do të përdorja një ndërsa isha atje. Si i tillë, unë do t’ju rekomandoja të përdorni një të tillë nëse qëndroni atje!

Për të rikujtuar, këtu janë 3 VPN kryesore për Zelandën e Re:

SPEED

SIGURIA & PRIVACY

PRICE / MO

NordVPN

mirë

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

NZ $ 6.02

VIZITA VPN

ExpressVPN

mirë

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

NZ $ 12.55

VIZITA VPN

Surfshark

mirë

Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5Vlerësuar me 5 nga 5

NZ $ 3,00

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map